Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
96 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 96 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 39]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευτυχώς τις καλές μέρες ότι ήταν να γίνει έγινε..τώρα δν έμειναν και πολλές μέρες για να αδιαθετίσω...σε 4 μέρες το πολυ ...και σκεφτόμουν ότι μιας και θα ειμαστε χαλαρα και ξεγνιαστα θα κάναμε αγαπουλες επειδη μας φερνει πιο κοντα..οχι εγώ στο pc μου κι αυτος το δικό του Rolling Eyes Rolling Eyes εχουμε ακόμη λίγες μέρες να ελπιζω Razz Razz

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπόν εγώ θα το αναφέρω πάντως κ ελπίζω να μη με κυνηγάς μετά Embarassed Razz Embarassed Razz  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 688264  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 688264

Από τις μέρες που έμεινα κ μετά (δεν ξέρω αν θυμάσαι που γκρίνιαζα) δεν είχα ΚΑΘΟΟΟΟΛΟΥ διάθεση, ούτε που τον πλησίαζα πολύ-πολύ μην του ...ανάψω τα αίματα Razz Razz

Τυχαίο??? Cool  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 262737

Εμείς τα pc τα βάλαμε δίπλα-δίπλα για να βλεπόμαστε πού κ πού αχαχαχα Laughing Laughing

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα μπα...εγω δν ελπιζω αυτο το μηνα βρε.αφου δν θυμασαι που ειχα παλι οτι να'ναι αποτελεσματα στα τεστάκια μου?παιζει να ηταν απο τους μηνες που δν κανω ωορρηξια!τι να πω? παντως είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ οτι δν εγινε κατι!

οσο για τους υπολογιστες κι εμεις στο ιδιο δωματιο τους εχουμε...γιατι αλλιως δν θα βλεπομασταν όλη μερα,οπως λες εσυ και θα μιλουσαμε με skype Laughing Laughing Laughing

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φτου να πάρει κι ακουγόταν όλα τόσο καλά Mad Λέω θα το χουμε το χαρμόσυνο πού θα πάει...Κανένα φατσουλάκι που να στραβώνει τη μουρίτσα δεν έχει? Έτσι είμαι τώρα...πφφφ

Αχαχαχαχα πώς σε καταλαβαίνω με τους υπολογιστές Laughing Άμα πάω όμως εγώ να μπω στο forum μου αρχίζει το δούλεμα,χοντό δούλεμα, κατάλαβες o κύριος? tongue

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμένα το μονο που τον πειράζει είναι που ακούγεται η πληκτρολόγηση μου χαχαχα κατα τ'αλλα με κοροιδευε στην αρχη αλλά το ξεπέρασε τώρα και αυτό του έλειπε να μου πει και τι θα κανω όταν αυτός παιζει τοσες ώρες  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 4872  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 4872

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλέ χθες που το χα ανοιχτό κ έγραφα ότι βγαίνω, καθόταν κ σχολίαζε τον αριθμό των ποστ μου κ τον χαρακτηρισμό!!

Αχου έχει αργήσει τώρα, σχεδόν καθόλου δεν τον είδα σήμερα Crying or Very sad Ας έρθει κ ας με κοροϊδέψει, δε με πειράζει Razz
(μαζόοοχαααα)

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα έτσι είμαστε εμεις ..μαζόχες!! Laughing Laughing Laughing λες κι εγώ που τον έχω διπλα!! αχαχα

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήρθε το πουλάκι μου με το που γκρίνιαξα Razz Razz κ έχει μια διάθεση....μούρλια!! Laughing

Φεύγω πριν αρχίσει το δούλεμα, πολλά φιλιά!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 417472

Υ.Γ Ελπίζω αύριο να δω πολλές να ναι μέσα!! Wink Ονόματα δε λέμε, άντε γιατί θα σκάσω από αγωνία!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα να περασετε Αντα μου οτι κι αν κανετε!!πολλα φιλια  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 417472

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκια μου;; παλι στο μαγείρεμα βρεεε;; μανιταρόπιτες ακούω ε;; πω πω αυτά εγώ θα τα ξαναδωωω στο όνειρο μου...
ξεκίνησα σήμερα και τέλος θα το κρατήσω.. άσε που θέλω να φτιάξω λίγο τον οργανισμό μου γιατί αμα με δεί αυτος ο γιατρός που πάω έτσι... φοβάμαι μη φύγω με κλάματα πάλι  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 534787  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 534787

Μόλις γύρισα απο γυμναστήριο και δεν είμαι καλά.. έχω χάσει εντελώς την φόρμα μου νομίζω.. έχουν πέσει οι δυνάμεις μου και δεν είμαι όπως πρίν το καλοκαίρι.. πραγματικά σέρνομαι... πφφφ λίγο να το αφήσεις σε αφήνει ρε γμτ.. θα ξεκινήσω τώρα και κανένα aerobic+body shape μου φαίνεται μπάς και έρθω γιατί πραγματικά έπεσα..

Κορίτσια σαν να περιγάφεται εμένα με τον άντρα μου!! κι εμένα με κοροιδεύει συνέχεια και μου λέει οτι τον γράφω και δεν ασχολούμε μαζί του και γκρινιάζει!! Άσε που με κοροϊδεύει και εμένα οταν γράφω γρήγορα και με λέει Βουγιουκλάκη και κάνει τον Παπαμηχαήλ "ναιιιι ποιό γρήγορα ποιό γρήγορα μη σταματάτε.." αααααχαχααχαχαχα!!!

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσακια μου! τι κανετε??? Μου λειψατε.. Smile Εχω να μπω μερες αλλα διαβασα ολα τα νεα σας! Καλα με τις δυο Μαρινες κοντεψα να το παθω το εγκεφαλικο...τι αγωνια περασα μεχρι να μας πειτε τα αποτελεσματα!!! Laughing Laughing

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειά σου Marily!
Η αλήθεια είναι οτι συνεχίζεται η αγωνία γιατί η άλλη Μαρίνα δέν έχει πει τα νέα της ακόμα... ελπίζω να είναι καλά Shocked

Εσύ τι κάνεις;

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε;
Αγαπη, πού είσαι και μας έχει φάει η αγωνία;;;;;;
Marily11, και εγώ αγχώθηκα με τα κορίτσια. Αναμένουμε ακόμα τα αποτελέσματα της Μαρίνας (αγαπη).
Άντα, την ίδια περίπου ηλικία πρέπει να έχουμε. Είμι λίγο μεγαλύτερη. Μαζί πρέπει να δίναμε πανελλήνιες. Το Δεκέμβρη έκλεισα τα 30 και ανακάλυψα τις πρώτες άσπρες τρίχες... Sad
Έλλη, Μαρίνα (rinamar) και στα υπόλοιπα κορίτσια  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 417472
Και εμένα με κοροιδεύει με το φόρουμ. Μου λέει: "Άντε ακόμα πανταχού παρούσα είσαι; Στείλε κανένα μνμ!" Mad

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλα ειμαι κοριτσια μου! το στηθος μου παει να σκασει..αντε να ερθει την πεμπτη η ακατανομαστη γιατι δεν αντεχω αλλο! Οντως δεν εχουμε νεα ακομα απο αγαπη..τι να εγινε αραγε???? ελπιζω μονο να ειναι καλα!

mariabel

mariabel
Marily11, είσαι σίγουρη ότι θα έρθει;;;;;;; Smile
Η αγαπη μάλλον δεν έχει απάντηση και για αυτό δεν μπήκε ακόμα μέσα. Μπορεί και να μην πήρε ακόμα το γιατρό. Πάντως αρνητική απάντηση και να το ξέρει δε νομίζω να έχει, γιατί θα μας το έλεγε. Αχ, αγαπη, λυπήσου μας! Το παρεάκι απαιτεί η αγαπη στον υπολογιστή να μπει!!!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειά σου Μαρία μου  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 417472
καλέ σιγά που είδες λίγες άσπρες και κάτι έγινε! Εμένα είναι σχεδόν όλα γκρί απο τα 13μου ξεκίνησε και τώρα έχουν γίνει σχεδόν όλα!!!! Τα βάφω βέβαια αλλα καμιά φορά που το λέω σε φίλους και δεν με πιστεύουν τους δίχνω ρίζα και παθαίνουν affraid το φυσικό της μάνας μου απο 12 χρονών είχε γκρί μαλλιά ..οπότε το γονίδιο βλέπεις... αλλα δεν με πειράζει καθόλου ίσα ίσα σκέφτομαι κάποια στιγμή να τα κόψω πολύ κοντά και να τα αφήσω έτσι! ..θα σοκάρω κόσμο η αλήθεια ειναι..

χαχα πολύ γέλασα που και εσένα τα ίδια σου λέει με το φόρουμ ο άντρας σου!!

ΑΓΑΠΗΗΗΗΗΗ ΔΩΣΕ ΣΗΜΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕ!!!!!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Marily11 έγραψε:Καλα ειμαι κοριτσια μου! το στηθος μου παει να σκασει..αντε να ερθει την πεμπτη η ακατανομαστη γιατι δεν αντεχω αλλο! Οντως δεν εχουμε νεα ακομα απο αγαπη..τι να εγινε αραγε???? ελπιζω μονο να ειναι καλα!

..εσύ τώρα γιατί είσαι τόσο σίγουρη οτι θα σου'ρθει;;
..έτσι και σου'ρθει δώσ'της μία γερή μπούφλα και στήλτη ΑΜΕΣΩΣ εδώ!
Μόνο σε εμένα πρέπει να έρθει η βλ@#$#νη! ..αμα ποιά μας έσκασε!

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μαρια μου ειμαι σιγουρη οτι θα ερθει γιατι στις γονιμες δεν προσπαθησαμε καθολου, μονο πριν απο αυτες..οποτε δεν εχω ελπιδες γι'αυτο το μηνα και δεν εχω και κανενα αλλο συμπτωμα περα απο το πρησμενο στηθος! Δεν πειραζει..οι προσπαθειες συνεχιζονται!
Κοριτσια μην ασχολειστε με τριχες..δεν ειστε ουτε οι πρωτες ουτε οι τελευταιες..ολες μας θα εχουμε καποια στιγμη!!!!
Αγαπηηηηη που εισαιιιιιι???? Δεν μας λυπασαιιιιι?????

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ!!!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;;;
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ 1ον ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 215994 Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ...Κ 2ον Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΠΛΗΞΗ 3ΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ Κ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ... Razz Razz

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="rinamar"]
Marily11 έγραψε:Καλα ειμαι κοριτσια μου! το στηθος μου παει να σκασει..αντε να ερθει την πεμπτη η ακατανομαστη γιατι δεν αντεχω αλλο! Οντως δεν εχουμε νεα ακομα απο αγαπη..τι να εγινε αραγε???? ελπιζω μονο να ειναι καλα!

..εσύ τώρα γιατί είσαι τόσο σίγουρη οτι θα σου'ρθει;;
..έτσι και σου'ρθει δώσ'της μία γερή μπούφλα και στήλτη ΑΜΕΣΩΣ εδώ!
Μόνο σε εμένα πρέπει να έρθει η βλ@#$#νη! ..αμα ποιά μας έσκασε!

Μαρινακι μου με εκανες και γελασα!!! το εχω αναγκη τελευταια...ευχαριστω!!!! Razz Razz

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="ifigeniaboz"]ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ!!!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;;;
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ 1ον ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 215994 Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ...Κ 2ον Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΠΛΗΞΗ 3ΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ Κ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ... Razz Razz

Ζουζουνιες βλεπω...ετσι μπραβο..δωσ'του να καταλαβει!!! Τι ωραια..θα πας τριημερακι..μπραβο στον αντρουλη σου για την εκπληξη!!!

mariabel

mariabel
χαχα! Μαρίνα, είσαι φοβερή!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 417472 Αχ, να σου στείλω πακετάκι τη δική μου ακατανόμαστη;;;
Οκ, δεν ξαναπαραπονιέμαι για τα μαλλιά μου! Smile
Όλοι φωνάζουμε την αγαπη, αλλά δεν ακούει φαίνεται... Sad Ειλικρινά αν ήξερα το τηλ της, θα την είχα πάρει. Να πάρω τηλ την κουμπάρα μου, να πάρει τη φίλη της, να μας δώσει το τηλ της Μαρίνας, που είναι κουμπάρα της; Θα με φάει η αγωνία... Τέτοια αγωνία!
Έχω και τα δικά μου... Θέλω να το κάνω και αύριο το τεστ, αλλά χρήματα νοκ και παρακαλάω να έρθει η ακατανόμαστη αν δεν είμαι έγκυος γρήγορα να γλιτώσω το τεστ, αλλά δεν έρχεται. Μακάρι να μην έρθει και να κάνω τεστ τη Δευτέρα, αλλά να είναι θετικότατο. Αν είναι αρνητικό τα νεύρα μου!!! Πάει το τεστ, πάνε τα χρήματα, πάει και το όνειρο...
Marily11, μέχρι να έρθει, να ελπίζεις! Πόσες γυναίκες έμειναν έγκυος όχι σε γόνιμες μέρες; Πολλές!! Αφού είπαμε... Μερικά σπερματοζωάρια είναι τεμπέλικα και μένουν μέσα μας πολλές μέρες... Ευτυχώς δηλαδή!
ifigeniaboz, τέλειο!! Θα περάσετε τέλεια και θα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 215994 ευχάριστα! Η αλλαγή περιβάλοντος ανεβάζει τη διάθεση! Smile

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Ζουζουνιες βλεπω...ετσι μπραβο..δωσ'του να καταλαβει!!! Τι ωραια..θα πας τριημερακι..μπραβο στον αντρουλη σου για την εκπληξη!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΛΗ ΜΟΥ!!!
ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΑΛΙ  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 215994 ΜΠΑΣ Κ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ...
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΤΗΝ ΕΥΗ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ Ε;;;
ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝΕ;;

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ifigeniaboz έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ!!!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;;;

Μπράβο βρε κορίτσι!Ωραία εκπληξούλα!! έστι,έστι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ο ένας τον άλλον χιχα!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 215994 ...χαίρομαι που είσαι χαλαρή γιατί το ηθικό δίδαγμα μας λεει οτι τα σποράκια θέλουν χαλαράαααα Very Happy Very Happy

Marily και εγώ όταν το έγραφα γέλασα χαχα ...το έχουμε ανάγκη μου φαίνεται όλες μας.. αν δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς τουλάχιστον ας το ρίξουμε στο γέλιο Very Happy  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 875502 Very Happy  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 875502 Very Happy  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 875502

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Μπράβο βρε κορίτσι!Ωραία εκπληξούλα!! έστι,έστι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ο ένας τον άλλον χιχα!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 215994 ...χαίρομαι που είσαι χαλαρή γιατί το ηθικό δίδαγμα μας λεει οτι τα σποράκια θέλουν χαλαράαααα Very Happy Very Happy

Marily και εγώ όταν το έγραφα γέλασα χαχα ...το έχουμε ανάγκη μου φαίνεται όλες μας.. αν δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς τουλάχιστον ας το ρίξουμε στο γέλιο Very Happy  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 875502 Very Happy  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 875502 Very Happy  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 28 875502 [/quote]
ΡΙΝΑΜΑΡ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ... Razz Razz
ΑΧ ΛΕΤΕ ΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΓΟΥΡΙ;;;ΧΑΧΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ Κ ΚΡΥΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις