Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
171 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 171 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 39]

lia-ka

lia-ka
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα bebaki!καλως ηρθες στην παρεα μας!εχω και εγω μια φιλη που γεννησε η σκιλιτσα της και αυτα τωρα κατουρανε οπου βρουνε!ειναι με μια σφουγγαριστρα στο χερι!αλλα ειναι πολυ γλυκουλια!

bebaki

bebaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλα ναι δεν παιζονται τα κουταβινια!!
Η δικια μου δεν ειναι κουταβι πια αλλα ειναι αρρωστουλα και της δινω αφεση!Προχθες μες στη νυχτα εκανε 2 φορες εμετουλι και καταλαβαινεις...  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 585182
Τελος παντων την κοβω την σκυλοσυζητηση γιατι ειμαι off topic και θα λιθοβοληθω σε 5..4..3..2..1..  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 328109
Very Happy Very Happy

bebaki

bebaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Α!Ευχαριστω για το καλωσορισμα κοριτσακι!! Καλως σας βρηκα! Very Happy Very Happy

lia-ka

lia-ka
χαχαχαχα!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν ξέρω άμα φταίει
α) η κλεισούρα

β)το γεγονός ότι έχω ένα πονάκι δεξιά κ είπε η γιατρός μου ότι θέλει να με δει τη Δευτέρα κ ψιλοφρίκαρα

γ)η στοίβα με τα ασιδέρωτα αυξάνεται με ανησυχητικούς ρυθμούς

δ)κάποιος στην οικοδομή βράζει λάχανο κ βρωμοκοπάει το σπίτι κ λόγω κρύου δε μπορώ να αερίσω

ε)όλα τα παραπάνω

Rolling Eyes

lia-ka

lia-ka
χαλαρωσε μικρουλα μου και ανεβα!σου στελνω αγκαλιτσες  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 35468  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 35468 απο τον μικρο μου τον γιο!

lia-ka

lia-ka
χαλαρωσε μικρουλα μου και ανεβα!σου στελνω αγκαλιτσες  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 35468  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 35468 απο τον μικρο μου τον γιο!

lia-ka

lia-ka
ωχ το εστειλα δυο φορες!χαχαχα Razz Razz Razz

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lia-ka έγραψε:χαλαρωσε μικρουλα μου και ανεβα!σου στελνω αγκαλιτσες  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 35468  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 35468 απο τον μικρο μου τον γιο!

Να τον ζουλήξεις κι από μενα κ να τον ευχαριστήσεις που μου δωσε το 1ο χαμόγελο της μέρας Smile

Bebaki καλώς ήρθες στο θεματάκι, για να σαι εδώ πάει να πει ότι αποφάσισες, οπότε με το καλό κ σύντομα το σπόρι!

bebaki

bebaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
α)Ειμαι δουλεια-σπιτι,σπιτι-δουλεια(ακομα και τις γιορτες που περασαν και δεν ακουμπησαν!)

β)Ειμαι στις προσπαθειες για μπεμπε αλλα δεν ξερω αν τελικα ειμαι σιγουρη γι'αυτη την επιλογη μου.

γ)εχω 3 πλυντηρια ασιδερωτα,πρεπει να βαλω σημερα αλλα 2,σε λιγες ωρες δουλευω και παρ'ολα αυτα καθομαι σαν τον βουδα μπροστα στο pc.

δ)Πρεπει να εχω ετοιμο φαγητο πριν φυγω για τη δουλεια κι ουτε καν εχω βγαλει να ξεπαγωσω τιποτα.

ε)Τωρα που τα γραφω μ'εχει πιασει ενα απιστευτο αγχος αλλα παλι δεν κουναω και θα τρεχω τελευταια στιγμη και δεν θα φτανωω!

Ετσι για την συμπαρασταση ρε παιδι μου!Μην νομιζεις οτι εισαι η μονη.. Wink Wink Very Happy

bebaki

bebaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Για τα σκυλοπροβληματα μου δεν αναφερομαι..το εκανα παραπανω..!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 328109

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebaki έγραψε:
ε)Τωρα που τα γραφω μ'εχει πιασει ενα απιστευτο αγχος αλλα παλι δεν κουναω και θα τρεχω τελευταια στιγμη και δεν θα φτανωω!

Αυτό που λες με πιάνει κ μενα πολύ συχνά!!Ενώ ξέρω οτι πρέπει να τα κάνω , δεν το κουνάω ρούπι!!Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας Rolling Eyes

lia-ka

lia-ka
σας αρεσει η φωτο?

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άψογη! Μη μου πεις ότι είναι τωρινή??? Πού έχει τόσο χιόνι??

Να σου ζήσουν τα ζουζούνια σου!!

lia-ka

lia-ka
ευχαριστω πολυ!ναι τωρα την βγαλαμε,ειναι στην ελατη τρικαλων!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 328109

bebaki

bebaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τελεια φωτο!
Εχεις 2 πιτσουνια κι εισαι μονο 24??
Πως το κανες αυτο ρε θηριο!Κι εγω κολωνω να κανω το ενα!Πφφφφφ Embarassed

lia-ka

lia-ka
κοριτσια σας αφηνω,πρεπει να παω για  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 93981 !ειναι και αυτα στο προγραμμα!θα τα πουμε μετα!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 417472

lia-ka

lia-ka
χαχαχα!ειναι τρελα αλλα μου αρεσει!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελάτη Περτούλι κ γύρω περιοχές??
Έχω πάει πολλές φορές μικρή κ είχα περάσει ΤΕΛΕΙΑ!! Αχ μακάρι να μπορέσουμε να πάμε κ με τον ανδρούλη μου αλλά ούτε αυτός είναι πολύ της εκδρομής.

Όχι πως κι εγώ πετάω τη σκούφια μου, τόσα χρόνια λόγω δουλειάς από το ένα χωριό στο άλλο είμαι οπότε έχει χάσει τη μαγεία του κ νοσταλγώ να κάθομαι στο σπιτάκι μου.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέραααααααααααααα!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 654316 τι μου κάνετε!??? για να βλέπω να ανεβαίνουν οι πεσμένες!!!!!

Καλως ήρθες bebaki !!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
να σου πω κάτι που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα για την επιλογή σου!! Αν δν είσαι τυχερή και σου πάρει κανα χρόνο και βάλε να μείνεις έγκυος να είσαι σίγουρη ότι θα νιώσεις τόοοοοσο σίγουρη για την επιλογή σου που μέχρι τότε δν θα θυμάσαι καν τους δισταγμούς που έχεις τώρα!!! μη το έχεις σίγουρο ότι επειδή θα ξεκινήσετε τώρα προσπάθειες σημαίνει ότι θα γίνει και το μωράκι αμέσως!!! Δν ξέρω αν έτσι που είναι η καταταση είναι καλύτερα για σένα να σου ευχηθώ να σου έρθει αμέσως ή να σου δώσει λίγο χρόνο να το αγαπήσεις πριν έρθει, όπως έχουμε πάθει εμείς εδώ!!!
α)όσο για της γιορτές που περασαν και δν ακούμπησαν λόγο δουλειάς...wellcome to my club!!!
β)κρίμα για το σκυλάκι σου ελπίζω να είναι κάτι που περνάει αυτό που έχει![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
γ)κι εγώ δουλεύω απόγευμα και επισής εχει γίγαντες το πρόγραμμα σήμερα τους οποίους θα ξεκινήσω να τους φτιάχνω κατα τις 1 για να προλάβω να φάω πριν φύγω..
δ)δν παίζει να εχω να κανω κάτι και να αγχώνομαι και να μην το κάνω...το άγχος είναι η κινητήρια μου δύναμη  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 40746

Ada κοπέλα μου κάνε υπομονή λίγες μερούλες ακόμη να ξεκουραστείς και θα βγεις και τις βολτούλες σου και θα κάνεις και τα ψώνια σου και θα αναναιωθείς και όλα!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 875502
σίδερο δν μπορείς να κάνεις καθιστή για να μην κουράζεσαι?
επίσης..ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ το μαγειερευτό λαχανο επειδη ακριβως βρωμάει τόσο όταν το φτιάχνεις...[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Λιάνα μου τι τέλεια φώτο ειναι αυτή??? αχ πρέπει να περάσατε υπέροχα μωρέ!!!Τα βλέπω και δν τα χορταίνω!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 379767

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια ακόμη δν δώσαν το παρόν??....

πάω μια μικρή βολτούλα τον κοντό μου(το Τσαρλούκι καλε!) Very Happy Very Happy Very Happy και επιστρέφω στην παρέα σας!! (αν και αυτός έχει αρράξει ήδη στην αγκαλιά μου και ρίχνει τρικούβερτους υπνους...και τον λυπάμαι,αλλά πρέπει!!)

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 334590

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα boubou μου!!
Δώσε λίγη χαρά γιατί δεν πάει άλλο αυτή η μιζέρια που νιώθω!Γερανό θέλω για να σηκώσω τη διάθεση!!!

Όσο για το σίδερο το βαλα δεν άντεξα. Η στοίβα με κορόιδευε από το πρωί, δε μ άφηνε σε ησυχία  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 517142

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χχαχαχα το ότι το άφησες τόσο με παραξένεψε, όχι ότι τελικά εβαλες!! Razz Razz Razz Razz Razz

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΙ ΓΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ

08:45 ΞΥΠΝΗΣΑ ΝΤΥΘΗΚΑ ΕΦΥΓΑ ΠΗΡΑ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΣΤΟΝ ΓΝΑΘΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΕΙΔΕ ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΖΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ (ΑΦΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΡΕΥΝΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ) ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΒΓΑΛΩ ΣΗΜΕΡΑ (ΕΚΕΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΣΕ?? ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΑΩ) ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΚΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 534787  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 534787 ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΗΘΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟ ΓΝΑΘΟΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ ΟΛΟ ΤΟ ΙΚΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΔΡΑΜΑ ΤΕΣΠΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΙΣ 30/1 ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ. ΦΕΥΓΩ.

ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ 80 ΕΥΡΩ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΥΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ 80 ΕΥΡΩ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΚΑ.... ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΠΡΕΠΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Wink ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ 40 ΚΥΜΜΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΧΗΣΤΩ ΑΦΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΜΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΕΤΣΙ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΕΦΑΛΙΑ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ 2 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΠΟΝΑΚΙ ΧΑΜΗΛΑ ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΩ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΝ ΓΝΑΘΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 534787  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 534787 ΧΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξερεις γιατί εισαι ήρωας αγάπη μου?γιατι πας σε οδοντιάτρους του ΙΚΑ!! δν έχω παει ποτέ!!!και ούτε θα πάω ποτέ μάλλον!!δν τους εμπιστεύομαι καθόλου!!βρε λες γι αυτό να έχεις αρνητικές εμπειρίες και να φοβάσαι????

οσον αφορά για τα λεφτα απο το ΙΚΑ , το καλοκαιρι που πηρε γυαλια ο αντρας μου με το που κατεθεσε τα χαρτια του ειπαν σε 15 μερες και επειδη επεφτε 15Αυγουστος μπηκαν σε ενα μηνα!! η βλακεια ειναι οτι πλεον στα βαζουν στην τραπεζα δν τα παιρνεις στα χερια και γι αυτο βρηκαν τη δικαιολογια να αργουν περισσοτερο!!! Mad Mad

αχ κουκλιτσα μου!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:ξερεις γιατί εισαι ήρωας αγάπη μου?γιατι πας σε οδοντιάτρους του ΙΚΑ!! δν έχω παει ποτέ!!!και ούτε θα πάω ποτέ μάλλον!!δν τους εμπιστεύομαι καθόλου!!βρε λες γι αυτό να έχεις αρνητικές εμπειρίες και να φοβάσαι????

οσον αφορά για τα λεφτα απο το ΙΚΑ , το καλοκαιρι που πηρε γυαλια ο αντρας μου με το που κατεθεσε τα χαρτια του ειπαν σε 15 μερες και επειδη επεφτε 15Αυγουστος μπηκαν σε ενα μηνα!! η βλακεια ειναι οτι πλεον στα βαζουν στην τραπεζα δν τα παιρνεις στα χερια και γι αυτο βρηκαν τη δικαιολογια να αργουν περισσοτερο!!! Mad Mad

αχ κουκλιτσα μου!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΝΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 40-50 ΕΥΡΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ Ο ΦΡΟΝΙΜΗΤΗΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΦΡΟΝΙΜΗΤΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ Η ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΑ ΕΝΕΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΦΡΟΝΙΜΗΤΗ  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 7 612893

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις