Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
165 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 165 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 39]

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσάκια μου Very Happy Very Happy
πρίν απο λίγο έφυγαν οι φίλοι μας μάζεψα την έκρηξη που σημειώθηκε συνεχώμενα στην κουζίνα μας απο το πρωί και τώρα μόλις έκατσα να σας δώ!!
Πρώτα πρώτα να ευχαρηστήσω όποιον επινόησε το πλυντήριο πιάτων και τον άντρούλη για την ευγενική του χορηγία να τρίψει το ταψί χαχαχαχαχα!!

Αντα μου γλυκιά σε ακούω καλύτερα απο το πρωί και χαίρομαι!! Ποιός τη μπιιιιιιιιιιιιπ τη θεία κούκλα μου;; ..πές της και εσύ οτι άκουσες για κάτι καταπληκτικές κρέμες που κάνουν θαύματα με τις ρυτίδες!! Αμα ποιά.. έλεος δηλαδή! Ο αντρούλης σου καλύτερα;

Siren το Βιολετίνι είναι καλύτερα ε;  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 16 536304  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 16 536304 σε παρακαλώ δώσε της 1676352 φιλάκια και ζουπίγματα χιχι

lia-ka κουνελάκι ε; ..εμείς και οι καλεσμένοι κατσικάκι στη λαδοκολα με πατατούλες! ...κανα ψιχουλάκι κέικ κι απο'δώ;; χιχιχι

Αγάπη είσαι πραγματικά πολύ τυχερή που σου κρατάει τοσο λίγο..

Κι εγω Αντα στην εβδομάδα παιζομαι αλλα με λίγο αιμα ευτηχώς!
..κορίτσια αν η καθυστέρηση οφείλεται σε σπορίδιο τι να πω...... νομίζω οτι θα μας δείξουν στα απιστευτα κι όμως αληθηνά!!! χαχαχα Αλλα άντε να έρθει ρε γμτ.. εντομεταξύ δεν έχω και κανένα απολύτως συμπτωμα... πφφφφ...

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας, κορίτσια! Είναι καμιά εδώ;;;
Είμαι πτώμα!!! Κουράστηκα πολύ χθες και σήμερα, αλλά τα κατάφερα!! Και ο άντρας μου δε βοήθησε καθόλου... Sad Παλιά πάντα με βοηθούσε όταν είχαμε καλεσμένους. Τους τελευταίους μήνες όμως σπάνια να βοηθήσει. Σήμερα και χθες είχε δουλειά στον υπολογιστή και ούτε με το μικρό ασχολήθηκε, αλλά δόξα στο Θεό πρόλαβα! Τώρα βέβαια είμαι ψόφια... Sleep
Έχω και εγώ πονάκια και το νιώθω. Όπου να'ναι θα έρθει η ακατανόμαστη. Την περιμένω...

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εδω ειμαι και εγω τρωω ποπ κορν με το Βιολεττακι μου...

Rinamar μου θα της τα δωσω σιγουρα θα την τρελανωωωωωωω, μπραβο στον αντρουλη σου για την ευγενικη χορηγια Razz

Μαρια μου τι κανεις? να δωσεις φιλια στο αντρακι της παρεας. Και μενα ο αντρας μου ειναι με τις ωρες του η θα βοηθησει η τρεις λαλουν και δυο χορευουν τι να πεις?

Ενημερωτικα δεν το βλεπω να βαζουμε μπρος για δευτερο μωρο... αλλα αν δεν εχετε και εσεις προβλημα θα ηθελα να συνεχισω στο παρεακι και καθε μηνα να περιμενω τα νεα σας.

mariabel

mariabel
Γεια σου, Ελευθερία!!
Φιλάκια στα μαγουλίνια της Βιολέτας!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 16 417472
Τι κάνεις; Απαισιόδοξη σε βρίσκω... Όταν λες "δεν το βλέπω να βάζουμε μπρος για δεύτερο μωρό" εννοείς τώρα, αυτό το χρόνο ή γενικά; Πάντως και εγώ πολλές φορές το έχω πει, αλλά όταν μια γυναίκα επιθυμεί κάτι δύσκολο να της αλλάξουν τα μυαλά...

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ Μαρια μου γενικα δεν το βλεπω να κανουμε δευτερο παιδι....μετα την αποβολη που ειχα η σχεση μας χαλαει παλι σταδιακα....

Σας βλεπω ολες εδω μεσα που ειστε μια χαρα με τους αντρουληδες σας και σας ζηλευω (με την καλη εννοια παντα) Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Αντε ομως εσυ να κανεις τα διδυμακια που λεγαμε Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι κανετε κουκλιτσες μου; Τι νέα έχετε; Δεν προλαβα να διαβασω τα προηγουμενα ποστ...

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σου Ιωαννακι!!!!!!

mariabel

mariabel
Ελευθερία μου, και εμείς περνάμε μια μικρή κρισούλα... Μαλώνουμε πολύ συχνά όσο και αν προσπαθώ να μη γίνεται αυτό. Κάποιοι λένε ότι ένα παιδί δένει ένα ζευγάρι, αλλά είναι ΛΑΘΟΣ με κεφαλαίο! Αυτό το λέω σε όλες σας κορίτσια... Ο ερχομός ένος παιδιού δημιουργεί εντάσεις. Άγχος για το μεγάλωμα, για το αν θα τα βγάλουμε πέρα οικονομικά, πολλή κούραση, λιγότερες ώρες μόνοι ως ζευγάρι κτλ κτλ. Το παλεύω όμως Ελευθερία μου και παλεψέ το και εσύ. Και εμείς όταν προσπαθούσαμε είμαστε μες στα μέλια, όπως τα κορίτσια! Wink
Δεν το βλέπω για διδυμάκια, αλλά ελπίζω να έρθει γρήγορα ένα άλλο, γιατί η αλήθεια είναι ότι όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε όλο και πιο χάλια οικονομικά. Θέλω λοιπόν να μεγαλώσουν λίγο και να πιάσω και εγώ δουλειά. Και δε θέλω να μείνω με ένα μωρό. Πριν γνωρίσω τον άντρα μου ήθελα 5! Στην αρχή της σχέσης μας έλεγα 4... Όταν παντρευτήκαμε συμβιβάστηκα στα 3! Τώρα το συζητάω για δύο. Ο άντρας μου παραμένει σταθερός στα 2 αν και μου πέταξε ότι αν το 2ο είναι αγόρι, θα το συζητήσει για τρίτο. Θέλει κόρη!
Ιωάννα, καλησπέρα!!!

mariabel

mariabel
Τι ωραία νεράιδα είναι αυτή, Ελευθερία;; Μου αρέσει πολύ!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 16 654316

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α ρε κοριτσάκια τα οικονομικα, η κουραση, οι ευθυνες...μας κανουν και γκρινιαζουμε και βγαζουμε εναν διαφορετικο ευατό. Δεν εχω παιδι και δεν ξερω ακριβώς τι περνατε εσεις και οι αντρες σας αλλα φανταζομαι! Εμεις δεν ειμαστε πολλα χρονια μαζί, μονο 3. Εχουμε τα πανω μας καιτα κατω μας...

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αληθεια σου αρεσει κοριτσακι μου? ειναι απο τις αγαπημενες μου.

Οσο για το θεμα μας, συμφωνω σε ολα οσα ειπες. Το ξερω πολυ καλα και το εζησα το μωρο δεν ενωνει την οικογενεια μπορει καλεστα να την διαλυσει και δεν το λεω με κακια, πρεπει να ειστε πολυ ενωμενοι σαν ζευγαρι απο πριν και ακομα και αυτο να ισχυει και παλι βγαινουν ενα σωρο προβληματα και διαφωνιες.
Προσπαθω παρα πολυ και συνεχεια παλευω γιατι θελω να ειμαστε καλα και να συνεχισουμε μαζι αλλα νομιζω οτι μπορει να μην τα καταφερουμε και ενα δευτερο μωρο να μην ειναι σωστη κινηση.
Απλα με εχει κουρασει τοσο πολυ η συμπεριφορα του, ειδικα οταν εμεινα εγκυος νομιζα η ηλιθια οτι ολα αλλαξαν και οτι θα ειμαστε απο τις πιο ευτυχισμενες οικογενειες...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιατι βρε Ελευθερια μου το λες αυτό; Πιστευεις πως δε λυνονται τα προβλήματα σας;

Deb

Deb
Συμφωνώ με την Ελευθερία!Θέλει υπομονή,πολύ υπομονή!Δεν είμαι μητέρα,αν και εύχομαι να γίνω σύντομα,αλλά μπορώ να φανταστώ πως είναι να ζεις μέσα σε μία τέτοια κατάσταση!!!

Κορίτσια,πριν καμία ώρα που διάβαζα στο θεματάκι...έφυγα λίγο από τον υπολογιστή για να ετοιμάσω το βραδυνό και όπως πάω να ανοίξω μία συσκευασία με το μαχαίρι(ολοκαίνουριο και πολύ αιχμηρό)γλύστρησε και μπήκε ενδιάμεσα από τον αντίχειρα και τον δείκτη!Μπήκε σχεδόν όλη η μύτη και φαινόταν κενό μέσα(σορρυ για την περιγραφή)ΦΡΙΚΑΡΑ!!!!Τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα!Δεν πρόλαβε να βγάλει πολύ αίμα γιατί έβαλα αμέσως ένα χαρτομάντηλο!!Μην σας πω ότι μπορεί να θέλει και ράμματα!!!Ευτυχώς κουνάω όλα τα δάχτυλα!!!Με το ένα χέρι γράφω!!!!!!Και πονάειιιιιιιιιιι!!!!! Sad

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν ξερω βρε Ιωαννα μου ολα παιζονται.... εγω εχω αρχισει να πιστευω οτι δεν ταιριαζουμε και οτι και μια ζωη να ειμαστε μαζι ετσι θα τρωγωμαστε. Η καλη μου πεθερα λεει οτι τα πρωτα 7 χρονια ειναι δυσκολα (του κ@λου τα 9μερα) λεω εγω. Ειμαι τοσο απογοητευμενη γιατι αυτον τον αντρα τον ερωτευτηκα τρελα αλλα απο τοτε που εμεινα εγκυος ολα σταδιακα αλλαξαν προς το χειροτερο....

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρε Δεσποινακι μου τι επαθες βραδιατικα Shocked  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 16 534787 ποναει?

Deb

Deb
siren έγραψε:Ρε Δεσποινακι μου τι επαθες βραδιατικα Shocked  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 16 534787 ποναει?

Ναι ρε γαμώτο!!Την γκαντεμιά μου μέσα!!!Όλοι μου λένε να πάω στο νοσοκομείο μήπως θέλει ράμματα,αλλά δεν πρόλαβε να βγάλει αίμα,οπότε δεν ξέρω αν αιμορραγεί και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΖΑ ΤΩΡΑ!!!Λυποθημώ μόνο στην ιδέα!!!!!!!!Μπήκε βαθιά το άτιμο αλλά αφού κουνάω τα δάχτυλα δεν πρέπει να υπάρχει λόγος ανησυχίας,σωστά;;;;;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεσποινα πηγαινε σε ένα νοσοκομειο αν πιστευεις ότι μπορεί να θελει ραμματα. Βάλε λιγο ιώδιο μην πάθεις μόλυνση...Αχ!

Ελευθερία τι να σου πω; Σε τι σε εχει απογοητευσει; Σου εδωσε υποσχεσεις που δεν τήρησε; Δε σε καταλαβαίνει; Τι παραπονα έχεις; Γιατί λες οτι χειροτερεψε μετα την εγκυμοσύνη;

Deb

Deb
ioanna85 έγραψε:Δεσποινα πηγαινε σε ένα νοσοκομειο αν πιστευεις ότι μπορεί να θελει ραμματα. Βάλε λιγο ιώδιο μην πάθεις μόλυνση...Αχ!

Έβαλα betadine,δεν έχω τίποτα άλλο στο σπίτι!!! Sad

mariabel

mariabel
Ναι, Ελευθερία, μου αρέσουν πολύ οι νεράιδες!
Αχ, άντρες!!! Κάνε υπομονή, Ελευθερία μου και όλα θα φτιάξουν. Πιστεύω ότι είναι μια φάση αυτή, απογοήτευσης και θλίψης ύστερα από αυτό που περάσατε.
Δέσποινα, περαστικά σου!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 - Σελίδα 16 417472

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι να σας πω ρε κοριτσια τα ειχα πει και καποτε στην αρχη του θεματος μας, ειναι πολυ νευρικος και οταν τσακωνομαστε λεει πραγματα που πληγωνουν.... Δεν συμφωνουμε σε πολλα πραγματα και προφανως δεν ταιριαζουμε.

Οταν ειμαστε καλα δεν υπαρχει ''καλυτερη οικογενεια'' απο εμας αλλα οταν δεν τραβαει τι να πω?

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι απο την στιγμη που εμεινα εγκυος παρολο που πηδαγαμε απο την χαρα μας ηταν σαν να αρχισε η αντιστροφη μετρηση για την σχεση μας...

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!
ΣΙΡΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ!!!
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ Κ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;;
ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ...

ifigeniaboz

ifigeniaboz
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
siren έγραψε:Τι να σας πω ρε κοριτσια τα ειχα πει και καποτε στην αρχη του θεματος μας, ειναι πολυ νευρικος και οταν τσακωνομαστε λεει πραγματα που πληγωνουν.... Δεν συμφωνουμε σε πολλα πραγματα και προφανως δεν ταιριαζουμε.

Οταν ειμαστε καλα δεν υπαρχει ''καλυτερη οικογενεια'' απο εμας αλλα οταν δεν τραβαει τι να πω?

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι απο την στιγμη που εμεινα εγκυος παρολο που πηδαγαμε απο την χαρα μας ηταν σαν να αρχισε η αντιστροφη μετρηση για την σχεση μας...
ΜΑ ΑΦΟΥ ΧΑΡΗΚΕ Κ ΑΥΤΟΣ Κ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ..ΤΙ ΕΚΑΝΕ Κ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ;;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελευθερία κι εγώ πιστεύω πως φάση είναι και θα περάσει. Αν με ρωτούσες τι να κάνεις θα σου ελεγα να παραμείνεις στη σχέση, να προσπαθήσεις για μια μέση λύση και να συζητήσεις μαζί του γιατί έχει ατή τη συμπεριφορά. Αλλα δν ξέρω τα παραμέσα και αν σε καταπιέζει τόσο η κατασταση μη μείνεις σε μια σχέση μόνο και μόνο για το παιδί γιατί σε μια οικογένεια με εντάσεις μόνο ευτυχισμένο δε θα είναι. Αν πάντως δεν φτιαξουν τα πράγματα γνώμη μου είναι μην κάνετε άλλο παιδί γιατί το παιδί δεν λειτουργεί σαν μαγικό όταν υπάρχουν αγεφύρωτα χασματα.

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι Ιφιγενεια μου ειχε χαρει και σε αυτην την εγκυμοσυνη και στην προηγουμενη, εγω ομως μιλαω για την πρωτη εγκυμοσυνη στο πιο πανω ποστ.
Ακουω για σας και τους αντρες σας και πιστευω οτι ειστε με το αλλο σας μισο με εμενα ομως δεν νομιζω οτι ειναι ετσι...

Αχ Ιωαννα μου δικιο εχεις σε αυτα που λες τα ειπα και εγω με διαφορετικο τροπο πιο πανω...

Ειμαι τοσο στεναχωρημενη μαλλον πολυ ονειρεμενα τα ειχα φανταστει...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eλευθερία τέλειος άντρας δεν υπάρχει, ούτε ιδανική σχέση... Αυτά είναι μονο στις ταινίες, η ζωή είναι διαφορετική...
Πιστευω πως για να ερωτευτείς αυτόν τον άντρα και να κάνεις παιδί μαζί του κάτι θα είδες...Αυτό το κάτι υπάρχει μέσα του και μπορεί να ξαναβγει στην επιφάνεια...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις