Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
19 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 19 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

zizou

zizou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="trelomana"][quote="zizou"]
trelomana έγραψε:
zizou έγραψε:
trelomana έγραψε:
zizou έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ!ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΞΥΠΝΑΓΕ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΓΑΛΑ,ΕΤΣΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ !ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!!ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΣ NESTLE ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΑΧΑΡΗ!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Laughing ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!! Mad

ΓΕΙΑ ΣΟΥ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ Ε????
ΠΩΣ ΕΝΙΩΣΕΣ ΜΑΜΑ????
ΩΧ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ!!!!!
ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!ΕΝΟΙΩΣΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΓΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΒΑΖΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΒΓΑΖΕ ΗΧΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΧΑΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ Razz

ΕΜΕΝΑ ΧΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΕΚΑΝΕ ΑΓΚΙ....ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΑΓΚΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΓΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟ Ι ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ.....ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ε???
ΕΧΟΥΝ ΓΕΛΙΟ ΤΑ ΑΤΙΜΑ!!!
ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ 5 ΜΗΝΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΡΕΛΟΜΑΜΑ!ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΔΙΑΩΡΟΧΟ Razz ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΚΟ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΖΙΖΟΥ!!!
ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!!
ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΑΙΔΙΑ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΡΥΖΙ!!!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΙΚΑ!!!!ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΡΙΞΑΜΕ!!!
ΤΟ ΛΥΠΑΤΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!!
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΕΣ,ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΙΑΤΑ Η ΚΟΠΕΛΑ????
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΡΕΛΟΜΑΜΑ!ΑΧ ΜΩΡΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟΥΛΙ ΜΟΥ ΠΟΝΕΣΕ Ε?ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΛΙ?ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ.ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΕΜΑΙL ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΙΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ.ΕΣΥ ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ?

trelomana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?????ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΕΒΑΙΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!!!!!!
ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΑΤΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝΓΚΙΤΙΔΑΣ!!!!!ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΒ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΓΕΝΝΗΣΕ....ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΤΟΦΑΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ!!!!!
ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ,ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 10 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΑΡΑΞΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ Κ.Α ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΤΡΩΓΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΕΧΩ!!@!!!!

zizou

zizou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΕΣ?ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ!ΕΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΑΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΜΑΡΚΑ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

trelomana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.....ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΙΝΙΑ ΣΑΣ???
ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΘΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!!!!!!

minubaki

minubaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα μανουλες...
εμεις ηρθαμε την κυριακη στην γιαγια κ στον παπου...θα κατσουμε μεχρι μεσα μαρτιου...2μερες εκλαιγε η μικρη μου λογο αλλγης περιβαλλοντος αλλα τωρα ειμαστε μεσα στη τρελη χαρα... ολο αγκαλιες κ δωρα παιρνουμε...!!!
12του φεβρουαριου θα αρχισουμε εμεις κρεμουλα....!!!!
να ρωτησω τη θερμοκρασια εχετε τωρα στα νινακια σας που μεγαλωσαν? εγω εχω 22κ το βραδυ 20 αλλα μου ειπαν οτι καλο ειναι τωρα να εχω 20 συνεχως για να μην μαθει στη πολυ ζεστη...

zizou

zizou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
minubaki έγραψε:καλημερα μανουλες...
εμεις ηρθαμε την κυριακη στην γιαγια κ στον παπου...θα κατσουμε μεχρι μεσα μαρτιου...2μερες εκλαιγε η μικρη μου λογο αλλγης περιβαλλοντος αλλα τωρα ειμαστε μεσα στη τρελη χαρα... ολο αγκαλιες κ δωρα παιρνουμε...!!!
12του φεβρουαριου θα αρχισουμε εμεις κρεμουλα....!!!!
να ρωτησω τη θερμοκρασια εχετε τωρα στα νινακια σας που μεγαλωσαν? εγω εχω 22κ το βραδυ 20 αλλα μου ειπαν οτι καλο ειναι τωρα να εχω 20 συνεχως για να μην μαθει στη πολυ ζεστη...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 20-22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ.ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πιστευω Μινακι οτι 20 βαθμοι ειναι μια χαρα ..εμενα ο παιδιατρος μου εχει πει 18-20 και οταν ειναι γυμνες που τις κανω μπανιο 22-24 μεχρι να ντυθουν....
Σας βαζω και φωτο απο τις μπεμπες εδω ειναι 5 μηνων...

[img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][/img]

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

beba160a

beba160a
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα μανουλες ...lidiaki γεμισα σαλια την οθονη να της φτυνω τις κορουλες σου!!!σκετα κουκλια!!!!
εμεις σημερα φαγαμε για πρωτη φορα κρεμουλα αχλαδακι....της εδωσα λιγο οπως ειπε ο γιατρος αλλα υης αρεσε τοσο πολυ που αν μπορουσε θα την ετρωγε ολη. δαγκωνε και το κουταλι ευτυχως που πηραμε τα ειδικα μαλακα κουταλακια της nuk.
3 μερες θα το φαμε σκετο και μετα θα μπει το μηλο. σας εχουν πει τιποτα οι γιατροι σας για την μπανανα? ποτε θα την βαλετε?
σε 6 μερες θα βαλουμε απογευματινη υποαλλεργικη ρυζαλευρο για μια εβδ και αμεσως μετα ξεκιναμε λαχανικα παλι ενα ενα. μολις ολοκληρωσουμε και μ αυτα θα φαμε αρνι(μπλιαχ) λογω της αλλεργιας μας και μοσχαρι πολυ αργοτερα....
αυτο το μηνα δεν μου πηρε πολυ βαρος μονο 300γρ το εβλεπα το παιδι οτι ηθελε να φαει...δεν χορταινε μονο με το γαλα ειχε διαταραχτει και ο υπνος της.
παντως ηταν απο τις πιο ομορφες στιγμες της ζωης μου. το τραβηξαμε και βιντεο και εχει πολυ πλακα...απλα καθημερινα πραγματα που μας δινουν τοση χαρα!!!!!

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
beba160a έγραψε:καλησπερα μανουλες ...lidiaki γεμισα σαλια την οθονη να της φτυνω τις κορουλες σου!!!σκετα κουκλια!!!!
εμεις σημερα φαγαμε για πρωτη φορα κρεμουλα αχλαδακι....της εδωσα λιγο οπως ειπε ο γιατρος αλλα υης αρεσε τοσο πολυ που αν μπορουσε θα την ετρωγε ολη. δαγκωνε και το κουταλι ευτυχως που πηραμε τα ειδικα μαλακα κουταλακια της nuk.
3 μερες θα το φαμε σκετο και μετα θα μπει το μηλο. σας εχουν πει τιποτα οι γιατροι σας για την μπανανα? ποτε θα την βαλετε?
σε 6 μερες θα βαλουμε απογευματινη υποαλλεργικη ρυζαλευρο για μια εβδ και αμεσως μετα ξεκιναμε λαχανικα παλι ενα ενα. μολις ολοκληρωσουμε και μ αυτα θα φαμε αρνι(μπλιαχ) λογω της αλλεργιας μας και μοσχαρι πολυ αργοτερα....
αυτο το μηνα δεν μου πηρε πολυ βαρος μονο 300γρ το εβλεπα το παιδι οτι ηθελε να φαει...δεν χορταινε μονο με το γαλα ειχε διαταραχτει και ο υπνος της.
παντως ηταν απο τις πιο ομορφες στιγμες της ζωης μου. το τραβηξαμε και βιντεο και εχει πολυ πλακα...απλα καθημερινα πραγματα που μας δινουν τοση χαρα!!!!!

Μπραβο στην μπεμπουλα σου ...μια χαρα σας βρισκω ..Εμεις ξεκινησαμε 3 μερες μηλο , μετα προσθεσαμε και αχλαδι για αλλες 3 μερες και μετα προσθεσαμε και μπανανα ..Τωρα τρωμε φρουτοκρεμα το πρωι και κρεμα βανιλια το απογευμα ..φαγητο θα ξεκινησουμε αρχες Φεβρουαριου με χορτοσουπα..καροτο,πατατα,κολοκυθι!!!

fotini2705

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera koritsia ti kanete?emeis eimaste arostoylides kolise o mikros apo mena kai einai mes stin gkrinia eftixos den exei pireto mono miksoyles polles kai ligo bixa.emeis ksekinisame mas eipe o giatros prota ruzaleyro banilia to dekatiano gia na sinithisei tin krema kai meta apo 10 meres poy tha troei ena gemato mpol tha bazo siga siga ena froyto tin bdomada gia tixon alergies.to apogeyma den mas eipe na toy dino kati pros to paron.ayta ti mporo na kano ektos apo oro gia na figoyn i myksoyles na iremisei o mempakos moy

angel-1

angel-1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΜΠΩ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΙΑ ΚΡΕΒΑΤΟΜΕΝΗ!!ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΟΛΟ!!!ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ??ΓΙΝΑΜΕ 8500 ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ 72 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΟΥΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!!ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ...ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? Μανούλες Αυγούστου...2011 Νο3!!! - Σελίδα 4 215994 Wink

zizou

zizou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
lidiaki έγραψε:Πιστευω Μινακι οτι 20 βαθμοι ειναι μια χαρα ..εμενα ο παιδιατρος μου εχει πει 18-20 και οταν ειναι γυμνες που τις κανω μπανιο 22-24 μεχρι να ντυθουν....
Σας βαζω και φωτο απο τις μπεμπες εδω ειναι 5 μηνων...

[img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][/img]
ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ

zizou

zizou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
fotini2705 έγραψε:kalimera koritsia ti kanete?emeis eimaste arostoylides kolise o mikros apo mena kai einai mes stin gkrinia eftixos den exei pireto mono miksoyles polles kai ligo bixa.emeis ksekinisame mas eipe o giatros prota ruzaleyro banilia to dekatiano gia na sinithisei tin krema kai meta apo 10 meres poy tha troei ena gemato mpol tha bazo siga siga ena froyto tin bdomada gia tixon alergies.to apogeyma den mas eipe na toy dino kati pros to paron.ayta ti mporo na kano ektos apo oro gia na figoyn i myksoyles na iremisei o mempakos moy
ΑΧ!ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΩΤΤΙΤΙΔΑ.ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΟΡΡΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΥΞΟΥΛΕΣ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΖΑ OTRIVIN ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΩΣ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΟΥ

trelomana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΙΝΙΑ ΣΑΣ!!!!
ΚΑΛΑ ΤΗ ΚΟΥΚΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΑΣ......ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΤΙΑ!!!!
ΕΜΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΥΞΟΥΛΕΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΙΩΣΟΥΛΑ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΥΦΑΜΕ ΤΙΣ ΜΥΞΟΥΛΕΣ.....ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ ΑΡΚΕΤΑ!!!!
ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΟΥΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ.....ΕΧΩ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!!!!!Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΜΕΣΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ 19-21.5!!!ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΖΕΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ!!!!ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕΧΡΙ 21 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστω πολυ πολυ zizou kai trelomama....ειμαστε λιγο ζορικα αλλα που θα παμε θα μεγαλωσουν και θα ξελαμπικαρω ..εχω ΠΗΞΕΙ η γυναικα ειδικα τωρα και με τις κρεμες , φρουτοκρεμες κτλ .... affraid affraid affraid affraid affraid affraid

trelomana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
beba160a έγραψε:καλησπερα μανουλες ...lidiaki γεμισα σαλια την οθονη να της φτυνω τις κορουλες σου!!!σκετα κουκλια!!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΕΒΑ.....ΑΥΤΕΣ Η ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ....ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑ 7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ,ΜΕΤΑ ΑΝΤΙ ΡΥΖΙ ΠΑΜΕ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ,ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΑΝΑ 7 ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!!ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ,ΑΡΝΙ,ΚΑΤΣΙΚΙ,ΚΟΥΝΕΛΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ 10-11 ΜΗΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙ.....ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ!!!!
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ 100% ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ!!!!
ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΤΡΩΜΕ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ!!!
ΑΡΧΙΖΩ ΜΕ ΑΧΛΑΔΙ,ΑΝΑ 7 ΜΕΡΕΣ ΠΑΛΙ ΒΑΖΩ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 ΜΕΡΕΣ ΜΠΑΝΑΝΑ,ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!!!ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΘΑ ΦΑΜΕ 8-9 ΜΗΝΑ,ΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΜΑΣ,ΛΟΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ ΑΝΟΣΤΕΣ ΑΥΤΕΣ!!!!
ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΚΑ!!!!!!ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΡΧΗ!!!!
ΤΟ ΑΧΛΑΔΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΑΡΑΙΟ ΜΕ ΝΕΡΑΚΙ????

astero2000

astero2000
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ουφ θα μετακομίσω στις μανούλες Σεπτεμβρίου μου φαίνεται... διαβάζω όλο για κρέμες και ρυζάλευρα και εμείς εκει κολλημένες στο γάλα.... Sad Sad Sad
Την Πέμπτη έχουμε παιδίατρο και ελπίζω να γευτούμε καμιά κρεμούλα και εμείς!!!!

beba160a

beba160a
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
trelomana έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΕΒΑ.....ΑΥΤΕΣ Η ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ....ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑ 7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ,ΜΕΤΑ ΑΝΤΙ ΡΥΖΙ ΠΑΜΕ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ,ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΑΝΑ 7 ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!!ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ,ΑΡΝΙ,ΚΑΤΣΙΚΙ,ΚΟΥΝΕΛΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ 10-11 ΜΗΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙ.....ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ!!!!
ΑΡΧΙΖΩ ΜΕ ΑΧΛΑΔΙ,ΑΝΑ 7 ΜΕΡΕΣ ΠΑΛΙ ΒΑΖΩ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 ΜΕΡΕΣ ΜΠΑΝΑΝΑ,ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!!!ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΘΑ ΦΑΜΕ 8-9 ΜΗΝΑ,ΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΜΑΣ,ΛΟΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ ΑΝΟΣΤΕΣ ΑΥΤΕΣ!!!!

αχ κοριτσακι μου ειναι λιγο ζορι αυτο που περναμε με τις αλλεργιες κι εσεις ακομα περισσοτερο γιατι ειναι σε πιο βαρια μορφη απο μας.
η αληθεια ειναι οτι η δικη μου παει καλυτερα. απ οτι ειπε ο γιατρος μετα τον 6ο που ωριμαζει καλυτερα το πεπτικο συστημα και θα ειναι πιο ανεκτικο στην πρωτεινη του μοσχαριου.
βεβαια δεν μας κοβω να τρωμε πριν τον 8ο-9ο. οχι οτι καιγομαι κιολας αν καλυπτεται το παιδι με τα υπολοιπα κρεατα δεν πειραζει.
στο αχλαδι προσθεσα λιγο βραστο νερακι και μια μεζουριτσα υποαλλεργικο ρυζαλευρο. το νερακι το εβαλα ζεστουτσικο για να ζεσταθει λιγο η κρεμα γιατι νομιζω οτι θα της ξενιζε το κρυο φαγητο αφου μεχρι στιγμης οτι εχει βαλει στο στομα της ειναι ζεστο.
δεν την εκανα αραιη εσενα που ηδη τρωει λαχανικακια θα την δεχτει και πιο πηχτουλα.ολα πηγαν καλα ευτυχως δεν την πειραξε συνεχιζουμε και θα δουμε...
σου ειπε να βαλεις και πορτοκαλι???εμενα δεν μου το ανεφερε καθολου και απο οτι ξερω ειναι αρκετα αλλεργιογονο....

trelomana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
beba160a έγραψε:
trelomana έγραψε:

αχ κοριτσακι μου ειναι λιγο ζορι αυτο που περναμε με τις αλλεργιες κι εσεις ακομα περισσοτερο γιατι ειναι σε πιο βαρια μορφη απο μας.
η αληθεια ειναι οτι η δικη μου παει καλυτερα. απ οτι ειπε ο γιατρος μετα τον 6ο που ωριμαζει καλυτερα το πεπτικο συστημα και θα ειναι πιο ανεκτικο στην πρωτεινη του μοσχαριου.
βεβαια δεν μας κοβω να τρωμε πριν τον 8ο-9ο. οχι οτι καιγομαι κιολας αν καλυπτεται το παιδι με τα υπολοιπα κρεατα δεν πειραζει.
στο αχλαδι προσθεσα λιγο βραστο νερακι και μια μεζουριτσα υποαλλεργικο ρυζαλευρο. το νερακι το εβαλα ζεστουτσικο για να ζεσταθει λιγο η κρεμα γιατι νομιζω οτι θα της ξενιζε το κρυο φαγητο αφου μεχρι στιγμης οτι εχει βαλει στο στομα της ειναι ζεστο.
δεν την εκανα αραιη εσενα που ηδη τρωει λαχανικακια θα την δεχτει και πιο πηχτουλα.ολα πηγαν καλα ευτυχως δεν την πειραξε συνεχιζουμε και θα δουμε...
σου ειπε να βαλεις και πορτοκαλι???εμενα δεν μου το ανεφερε καθολου και απο οτι ξερω ειναι αρκετα αλλεργιογονο....

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΕΒΑ.....ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΗΜΕΡΑ???ΝΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ....ΣΕ ΚΑΜΙΑ 20 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΒΕΒΑΙΑ!!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ,ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΠΑΙΔΟΓΑΣΤΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟ...ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΒΕΒΑΙΑ......

trelomana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
astero2000 έγραψε:ουφ θα μετακομίσω στις μανούλες Σεπτεμβρίου μου φαίνεται... διαβάζω όλο για κρέμες και ρυζάλευρα και εμείς εκει κολλημένες στο γάλα.... Sad Sad Sad

ΑΣΤΕΡΟ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ....ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.....ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ.....ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΖΕΙ!!!!!
ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.....ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΓΑΛΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΦΑΓΗΤΟ!!!!!!!!

minubaki

minubaki
astero2000 έγραψε:ουφ θα μετακομίσω στις μανούλες Σεπτεμβρίου μου φαίνεται... διαβάζω όλο για κρέμες και ρυζάλευρα και εμείς εκει κολλημένες στο γάλα.... Sad Sad Sad

δεν εισαι η μονη καλη μου...
και εμεις 12φεβρουαριου θα αρχισουμε την πρωτη μας κρεμουλα... βανιλια νουνου μου ειπε η παιδιατρος...
διαβασα απο καποιες οτι εχει πολυ ζαχαρη αλλα αφου αυτη ειπε η γιατρος θα αρχισουμε κ βλεπουμε...
τωρα βεβαια που θα ειμαι γιαννενα μεχρι μαρτιο θα επισκεφτω κ εδω την παιδιατρο κ να δουμε τι θα πει κ αυτη

zizou

zizou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ!!!ΜΕ ΑΧΛΑΔΙ ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ?ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΗΣ 9 ΜΕ 9.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 12.30 ΜΕ 1.ΟΟ ΤΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ?Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΓΑΛΑ.ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΝΟΜΙΖΩ!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 8 ΓΙΑ ΓΑΛΑ?

trelomana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zizou έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ!!!ΜΕ ΑΧΛΑΔΙ ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ?ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΗΣ 9 ΜΕ 9.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 12.30 ΜΕ 1.ΟΟ ΤΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ?Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΓΑΛΑ.ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΝΟΜΙΖΩ!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 8 ΓΙΑ ΓΑΛΑ?

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΖΙΖΟΥ......ΘΕΩΡΩ ΤΟ 12.30 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ......ΕΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΑΚΟΜΑ......ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ....ΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ 11 ΜΕΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΘΑ ΠΑΕΙ 2 ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΚΡΕΜΑ 5.....ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΤΕ 2 ΓΕΥΜΑΤΑ ΓΑΛΑ .....ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΕΙ.....
ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑ 4 ΩΡΕΣ!!!!ΚΑΙ 5 ΓΕΥΜΑΤΑ ΗΜΗΡΕΣΙΩΣ!!!!!ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΣΥΠΛΗΡΩΜΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ!!!!!!!!!

zizou

zizou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
trelomana έγραψε:
zizou έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ!!!ΜΕ ΑΧΛΑΔΙ ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ?ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΗΣ 9 ΜΕ 9.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 12.30 ΜΕ 1.ΟΟ ΤΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ?Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΓΑΛΑ.ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΝΟΜΙΖΩ!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 8 ΓΙΑ ΓΑΛΑ?

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΖΙΖΟΥ......ΘΕΩΡΩ ΤΟ 12.30 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ......ΕΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΑΚΟΜΑ......ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ....ΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ 11 ΜΕΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΘΑ ΠΑΕΙ 2 ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΚΡΕΜΑ 5.....ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΤΕ 2 ΓΕΥΜΑΤΑ ΓΑΛΑ .....ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΕΙ.....
ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑ 4 ΩΡΕΣ!!!!ΚΑΙ 5 ΓΕΥΜΑΤΑ ΗΜΗΡΕΣΙΩΣ!!!!!ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΣΥΠΛΗΡΩΜΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ!!!!!!!!!
ΕΜΕΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΩΡΑ 5 ΓΕΥΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑ ΕΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΝΩΡΙΣ ΓΑΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΑ 5 ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ 6 ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΙΛΑ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ Μανούλες Αυγούστου...2011 Νο3!!! - Σελίδα 4 534787

trelomana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zizou έγραψε:
trelomana έγραψε:

ΕΜΕΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΩΡΑ 5 ΓΕΥΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑ ΕΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΝΩΡΙΣ ΓΑΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΑ 5 ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ 6 ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΙΛΑ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ Μανούλες Αυγούστου...2011 Νο3!!! - Σελίδα 4 534787

TI ΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑΝΙ????ΤΟΥΔΙΝΕΙΣ ΓΑΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις