Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
547 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 547 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 11 ... 21  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 21]

26Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 2 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Δευ Ιαν 16, 2012 5:18 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
litsakos έγραψε:Πω πω κοριτσια μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι με την Εκκλησια!
Ποσο πια σκουπιδι θεωρει την γυναικα???.!!!

Θα τολμησω να το πω και δεν θα ηθελα να θιξω τις κοπελες που πιστευουν αλλα λειτουργουν σαν Ιερα Εξεταση ή μαλλον πολυ θα γουσταραν να εχουν τετοια εξουσια πολλοι απο το Ιερατειο.

bou-bou εκτιμω γενικα τον τροπο σου, ειναι απαραδεκτο να υιοθετεις αυτη την αποψη. Καταλαβα οτι συμφωνεις..

για την εξωσωματικη λες??...ειπα πια η αποψη της εκκλησιας..αλλά ειπα οτι και εγω θα εκανα...

Ναι, το ειδα bou-boukitsa.

27Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 2 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Δευ Ιαν 16, 2012 5:22 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γενικα η εκκλησια και οχι ο Θεος το ΤΟΝΙΖΩ παντα οτι την βολευει;;

Και πάντα να μην εχουν καμμια λογική ολα οσα με σθενος υποστηριζουν ρε παιδι μου!!!

Με την ελπιδα (που δεν υπαρχει ελπιδα οταν εισαι κληνικα νεκρος δυστυχως) στερεις την ζωη σε πολλους αλλους ανθρωπους;; Αυτο ειναι λογικο; Δικαιο; Χριστιανικό;;;

Οσα για την εξωσωματικη ειναι δικαιο να μην μπορει μια γυναικα να ολοκληρωθει με ενα παιδι;

Κουκι δολοφόνε(ημαρτον πια)!!!! φιλα μου την κουκλα σου!!!

28Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 2 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Δευ Ιαν 16, 2012 5:41 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα ρε Βιβιαν- Razz
παντως περαν της συζητησης που κανουμε εδω- ειναι ενα πολυ σοβαρο θεμα- και μονο αν κατσουμε να αναλογιστουμε τις περιπτώσεις που ισως καποτε εμεις ή καποιος ανθρωπος μας χρειαστει να αντιμετωπισει/ουμε τοτε ισως τα δουμε αλλιως τα πραγματα.
Σκεφτειτε ΜΟΝΟ την περιπτωση κατα την οποια η ζωη του παιδιου μας κρινόταν απο το αν θα βρεθει δοτης.
Να ειναι το παιδι σε λιστα αναμονης και να μην βρίσκεται δότης- και ο χρονος να μετρα αντίστροφα....
τοτε αν θελετε να ξαναμιλήσουμε για την (αρνητικη)σταση της εκκλησιας.
Μακρυα απ'ολες μας βεβαια- ολα αυτα ειναι υποθετικα.

Βεβαια δεν κρινουμε καποιον που φοβαται να γινει δωρητης λογω των κυκλωματων που ακουγονται πως δρουν- και εγω φοβαμαι πολυ- στεκομαι απλα στην συζητηση στο κομματι της αρνητικης στασης της εκκλησιας (λογω της ανθρώπινης παρέμβασης)

Επισης,δεν ξερω τι εγινε με το θεμα που ειχε αναστατωσει τον κοσμο πριν λιγο καιρο- με την υποχρεωτικη δωρεα οργανων το θυμαστε?
δειτε και το σποτ του Υπ.Υγειας

29Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 2 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Δευ Ιαν 16, 2012 5:44 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:χαχαχα ρε Βιβιαν- Razz
παντως περαν της συζητησης που κανουμε εδω- ειναι ενα πολυ σοβαρο θεμα- και μονο αν κατσουμε να αναλογιστουμε τις περιπτώσεις που ισως καποτε εμεις ή καποιος ανθρωπος μας χρειαστει να αντιμετωπισει/ουμε τοτε ισως τα δουμε αλλιως τα πραγματα.
Σκεφτειτε ΜΟΝΟ την περιπτωση κατα την οποια η ζωη του παιδιου μας κρινόταν απο το αν θα βρεθει δοτης.
Να ειναι το παιδι σε λιστα αναμονης και να μην βρίσκεται δότης- και ο χρονος να μετρα αντίστροφα....

Βεβαια δεν κρινουμε καποιον που φοβαται να γινει δωρητης λογω των κυκλωματων που ακουγονται πως δρουν- και εγω φοβαμαι πολυ- στεκομαι απλα στην συζητηση στο κομματι της αρνητικης στασης της εκκλησιας (λογω της ανθρώπινης παρέμβασης)

Επισης,δεν ξερω τι εγινε με το θεμα που ειχε αναστατωσει τον κοσμο πριν λιγο καιρο- με την υποχρεωτικη δωρεα οργανων το θυμαστε?

αυτο εχω ρωτησει και εγω κουκιδα αν ξερει καποιος .

30Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 2 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Δευ Ιαν 16, 2012 5:47 am

cassiani

cassiani
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Το είχα δεί το σπότ αλλά δεν είχα καταλάβει οτι ήατν υποχρεωτικό.Δεν λέει κάτι τέτοιο.Να το προωθήσουν πιο πολύ. scratch

31Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 2 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Δευ Ιαν 16, 2012 5:49 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πετυχημενο το σποτ,και σε βαζει σε σκεψεις.Υποχρεωτικη?Δεν ειχα ακουσει κουκι κατι,για πειτε!

32Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 2 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Δευ Ιαν 16, 2012 6:00 am

chicken

chicken
Πάντα ήμουν και θα είμαι υπέρ να δωρίσω ολα μου τα όργανα, όλα μα όλα, εφόσον θεωρηθώ κλινικά η εξ ολοκλήρου Razz νεκρή. Έχω ήδη συμπληρώσει την φόρμα και δεν την έχω στείλει επειδή σκέφτεται και ο άντρας μου να προστεθεί.

Βιβίκο δεν ξέρω αν έχει γίνει υποχρεωτικό, νομίζω όμως οτι θα έπρεπε κατά περίπτωση να είναι όλοι υποψήφιοι. Είναι κρίμα & άδικο και απόλυτα εγωιστικό για εμένα να μπορείς να προσφέρεις και να μην το κάνεις.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα που μπορώ να θυμηθώ τώρα είναι του Παναγιώτη:
https://www.facebook.com/groups/166393826742250/
Πλέον έχει γίνει καλά το παιδάκι cheers αλλά φανταστείτε κανείς να μην ήταν δότης...
Είναι αυτό ακριβώς που λέει και η κουκίδα. Αν αυτός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να προστατέψουμε τα παιδιά μας, τότε ποιός είναι?

Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Εσείς που φοβόσαστε, τι ακριβώς είναι αυτό που σας τρομάζει? Δηλαδή αν έχουν τα στοιχεία σας στο νοσοκομείο και εισαχθείτε για σκωλικοειδίτιδα, πιστεύετε πως υπάρχει περίπτωση να σας κάνουν μια ένεση με αέρα, να σας κυρρήξουν κλινικά νεκρές και να σας πάρουν τα όργανα? Shocked

Για όσες ενδιαφέρονται το site είναι www.eom.gr και το τηλέφωνο 1147 Very Happy

33Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 2 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Δευ Ιαν 16, 2012 6:03 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας ξεκινησουν ολες με την δωρεα βλαστικων κυτταρων, ενα βημα ειναι.Γιατι να τα δινουμε σε ιδιωτικες εταιρειες?

34Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 2 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Δευ Ιαν 16, 2012 6:04 am

chicken

chicken
litsakos έγραψε:Ας ξεκινησουν ολες με την δωρεα βλαστικων κυτταρων, ενα βημα ειναι.Γιατι να τα δινουμε σε ιδιωτικες εταιρειες?

Αυτό ξαναπές το!!!!
btw, τι τέλειο avatar! Razz Razz

35Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 2 Empty nv sto na uew na k;aneiw k;ati Δευ Ιαν 16, 2012 6:04 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειχε βγει παλιοτερα -θα εχει κανενα χρονο???- ειδηση οτι πλεον ολοι θεωρουμαστε δωρητες οργανων και οτι θα πρεπει να δηλωσουμε την αντίθεσή μας, εαν δεν θελουμε κάτι τετοιο. Και οτι θα εβγαινε νομος που θα το κατοχυρωνε αυτο. Και φυσικα όλο αυτο δημιουργησε αντιδράσεις, ακομα κι απο αυτους που θελουν να γινουν δωρητες οργανων. Δεν εχω ακουσει τίποτα σχετικο - δεν ξερω αν το νομοσχεδιο περασε στη ζουλα, ή αν απλα το αφησαν..
Εννοειται, κανεις δεν εχει δικαιωμα πάνω στο σώμα του άλλου, και συμφωνω με αυτο. Και κανεις δεν θα προσπαθησει να πεισει τον άλλον να γινει δωρητης -δεν νομιζω να φάνηκε αυτο απο την εδω συζήτηση, αλλά και πάλι το ξανατονιζω, just in case.. Κι εγω φοβάμαι μονο τα παιχνίδια που παίζονται πίσω απο αυτο, κι οχι το οτι θα μου λειπουν πχ τα πνευμόνια ή ο κερατοειδης... Δεν θα τα χρειαζομαι εξαλλου εκει που θα ειμαι.. Τη φορμα την εχουμε συμπληρωσει κι εγω και ο άντρας μου.
Εννοειται οτι μακρια απο εμας ολο αυτο, και φυσικα κανεις δεν θελει να βρεθει ουτε στην περίπτωση την μια (του δότη) ουτε την άλλη (του δεκτη). Διαφωνω όμως στο να μην το δεχεσαι ΕΠΕΙΔΗ διαφωνει και η Εκκλησία. Διαφωνω στο να θες να δωρίσεις τα όργανα κάποιου δικου σου που εχασες, παρόλο τον πόνο σου, αλλα να μην το κάνεις διοτι "η Εκκλησία ειναι αντίθετη". Ποτέ δεν το καταλαβα αυτο. Και δεν ειμαι αθεη...

36Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 2 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Δευ Ιαν 16, 2012 6:05 am

cassiani

cassiani
Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Εσείς που φοβόσαστε, τι ακριβώς είναι αυτό που σας τρομάζει? Δηλαδή αν έχουν τα στοιχεία σας στο νοσοκομείο και εισαχθείτε για σκωλικοειδίτιδα, πιστεύετε πως υπάρχει περίπτωση να σας κάνουν μια ένεση με αέρα, να σας κυρρήξουν κλινικά νεκρές και να σας πάρουν τα όργανα? Shocked

Για όσες ενδιαφέρονται το site είναι www.eom.gr και το τηλέφωνο 1147 Very Happy [/quote]

Πολλά περνάνε απο το μυαλό μου.Την στιγμή που έχουν τα στοιχεία μου.Δεν το θεωρώ απαραίτητο να έχω την κάρτα αφού έχω μιλήσει με τους δικούς μου για αυτό το θέμα.Νομίζω κιόλας χωρίς να είμαι σίγουρη ότι έτσι και αλλιώς και την κάρτα να έχεις πάλι την οικογένεια ρωτάνε.Απλά διευκολύνει την κατάσταση και δεν χρονοτριβούν τόσο.Νομίζω πως το οτι έχω πάρει απόφαση να το κάνω έχει την αξία του έτσι και αλλιώς.

37Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 2 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Δευ Ιαν 16, 2012 6:10 am

cassiani

cassiani
litsakos έγραψε:Ας ξεκινησουν ολες με την δωρεα βλαστικων κυτταρων, ενα βημα ειναι.Γιατι να τα δινουμε σε ιδιωτικες εταιρειες?

Έχεις δίκιο σε αυτό.Και εγώ το μετάνιωσα που τα έδωσα σε ιδιωτικό.Με το καλό το δεύτερο θα πάνε εκεί που πρέπει.

38Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 2 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Δευ Ιαν 16, 2012 6:10 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγγελικημαρια έγραψε:http://www.ecclesia.gr/greek/holysynod/commitees/pastoral/katsimigas_exosomatiki.html

συγνωμη ελενα που ξεφευγω λιγο απ το θεμα σου ! η ιερα συνοδος εχει ξεκαθαρη αποψη κ για την εξωσωματικη, αν δε βαριεστε διαβαστε το. παρα πολλα ζευγαρια που προσπαθουν για παιδακια μεσω εξωσωματικης εχουν στο πλευρο τους εναν πνευματικο.δογματικη ειναι η εκκλησια μας σε πολλα αλλα σε καποια ευτυχως δεν ειναι...

το διάβασα όλο αυτό που έβαλες!! πολύ ενδιαφέρον!!

διαχωριζει γιατί δεν μπορεί να πει ναι γενικά ,αλλά κατά περίπτωση..

ΜΜέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης όμως προσφέρεται και η δυνατότητα απόκτησης τέκνων από άγαμες γυναίκες, ομοφυλόφιλα ζευγάρια, ακόμα και από υπερήλικες μητέρες. Σ’ όλες αυτές τις περιπτώσεις η εκκλησία διακρίνει την προβολή του εγωισμού και του ωφελιμισμού των γονέων, ενώ συγχρόνως παραγνωρίζονται οι ανάγκες των παιδιών και η ψυχική τους ισορροπία

και στα συμπερασματα λεει υα εξης::

Ολοκληρώνοντας τη θεολογική προσέγγιση της IVF, συνοπτικά αναφέρεται ότι η ενδεδειγμένη Ορθόδοξη θεολογική άποψη είναι:

Η αποδοχή της ατεκνίας ως θείου θελήματος, και η υιοθεσία άπορων τέκνων.

Στα πλαίσια της ποιμαντικής αντιμετώπισης του όλου θέματος η άποψη που θα μπορούσε να προβληθεί είναι:

H αποδοχή της ομόλογης εξωσωματικής γονιμοποίησης, με βασική προϋπόθεση τον οφειλόμενο σεβασμό στα έμβρυα.

Οι Πατέρες της εκκλησίας βεβαιώνουν εξάλλου, ότι ο Θεός μερικές φορές δεν αποδέχεται και δεν εκπληρώνει κάποια αιτήματα, γιατί αυτό επιβάλλει το πραγματικό συμφέρον του αιτούντος. Χαρακτηριστικά ωστόσο είναι και τα λόγια της κυριακάτικης προσευχής, που εκφράζει το χριστεπώνυμο πλήρωμα της εκκλησίας, αποδεχόμενο πλήρως το θέλημα του θεού «γενηθήτω το θέλημά σου».

οπότε δεν λεει κατι διαφορετικο απο αυτο που ειπα αρχικα(που δεν ειναι αποψη μου ,αλλα τι εχω ακουσει απο πνευματικους)

επιτρέπεται δηλαδη ,με την πρρουποθεση του σεβασμου και της καλης χρησης των γονιμοποιημένων ωαρίων..
εγω συμφωνω...

α..ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟ..ΟΠΩς ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΤΕΙΑ...

ειναι μια ιατρικη βοηθεια που μπορει να χρησιμοποιηθεί θετικα και καλα...η χωρις συνεση και τοτε ΜΟΝΟ σκωτωνεις εμβρυα..

39Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 2 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Δευ Ιαν 16, 2012 6:16 am

cassiani

cassiani
Ωραια όλα αυτά αλλά αν για χι ψι λόγους η γυναίκα δεν είναι σε θέση να κρατήσει περισσότερα απο δυο πχ έμβρυα γιατί κινδυνεύει η ίδια αλλά και τα παιδιά.τι κάνουμε?

40Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 2 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Δευ Ιαν 16, 2012 6:16 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:

Αυτό ξαναπές το!!!!
btw, τι τέλειο avatar! Razz Razz

ναι,πλακα δεν εχει? Και ο σκωληκας που σεξουαλιζεται με την πατατα ειναι κορυφαιος χαχαχ!

41Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 2 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Δευ Ιαν 16, 2012 6:17 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
...δεν λεει κατι διαφορετικο απο αυτο που ειπα αρχικα(που δεν ειναι αποψη μου ,αλλα τι εχω ακουσει απο πνευματικους)...

Ποια ειναι η ΔΙΚΗ ΣΟΥ αποψη?????

42Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 2 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Δευ Ιαν 16, 2012 6:21 am

chicken

chicken
Nena έγραψε:
...δεν λεει κατι διαφορετικο απο αυτο που ειπα αρχικα(που δεν ειναι αποψη μου ,αλλα τι εχω ακουσει απο πνευματικους)...

Τι σημασία έχει? Έτσι κιαλλιώς είναι εκτός θέματος όλο αυτό Very Happy Very Happy

litsakos thanks Very Happy Very Happy

Κατά τα άλλα, εκτός απο την cassiani που μου απάντησε πως ουσιαστικά είμαστε στην ίδια σελίδα, εγώ την απορία μου δεν την έλυσα Rolling Eyes

43Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 2 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Δευ Ιαν 16, 2012 6:22 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cassiani έγραψε:Ωραια όλα αυτά αλλά αν για χι ψι λόγους η γυναίκα δεν είναι σε θέση να κρατήσει περισσότερα απο δυο πχ έμβρυα γιατί κινδυνεύει η ίδια αλλά και τα παιδιά.τι κάνουμε?

ε αυτό δεν εχει να κάνει μόνο με την εξωσωματική...

είναι η ιδια συζήτηση με το αν θα κάνει διακοπή κύησης οταν κινδυνεύει..και αν αυτό είναι σαν έκτρωση..κλπκλπ..
που εχουν χιλιοσυζητηθει στο φόρουμ ..και ποτέ δεν βγάζουμε άκρη ...μόνο χαλάμε τις καρδιές μας..οπότε ας μην το ξανανοίξουμε!(λεω εγώ..αλλα αμα κάποιες θελουν ας το συζητήσουν..)

44Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 2 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Δευ Ιαν 16, 2012 6:26 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:

Η άποψη μου είναι πως αν γίνεται με σύνεση και συναίσθηση πως έχουμε να κάνουμε με την ΄΄ζωή΄΄ ..είναι πραγματικά ότι καλύτερο έχει κάνει η επιστήμη...
αφού η μητρότητα είναι το μεγαλύτερο δώρο για μια γυναίκα..

45Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 2 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Δευ Ιαν 16, 2012 6:31 am

cassiani

cassiani
bou-boukitsa έγραψε:
cassiani έγραψε:Ωραια όλα αυτά αλλά αν για χι ψι λόγους η γυναίκα δεν είναι σε θέση να κρατήσει περισσότερα απο δυο πχ έμβρυα γιατί κινδυνεύει η ίδια αλλά και τα παιδιά.τι κάνουμε?

είναι η ιδια συζήτηση με το αν θα κάνει διακοπή κύησης οταν κινδυνεύει..και αν αυτό είναι σαν έκτρωση..κλπκλπ..
που εχουν χιλιοσυζητηθει στο φόρουμ ..και ποτέ δεν βγάζουμε άκρη ...μόνο χαλάμε τις καρδιές μας..οπότε ας μην το ξανανοίξουμε!(λεω εγώ..αλλα αμα κάποιες θελουν ας το συζητήσουν..)

Ναι ας μην πιάσουμε αυτή τη συζήτηση γιατί αν καταλήξει σε καυγά δεν έχει νόημα.Δεν θέλουμε και πολύ.χαχαχαχ

46Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 2 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Δευ Ιαν 16, 2012 6:32 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:χαχαχα ρε Βιβιαν- Razz

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ Κούκι. Αν (που εύχομαι ποτέ καμία μας να μην έρθει σε αυτή τη θέση) κάποιος δικός μας ή εμείς οι ίδιες χρειαζόμαστε το όργανο κάποιου άλλου ανθρώπου για να ζήσουμε, δε θα παρακαλάμε να βρεθεί;

Από την άλλη, φοβάμαι να γίνω επίσημα δότρια. Ακούγονται πάρα πολλά σενάρια. Πρόσφατα στο facebook κυκλοφορούσε ένα status που έλεγε λόγω κρύου αν δούμε κάποιον άστεγο κάπου να επικοινωνήσουμε με κάποια τηλέφωνα μιας υπηρεσίας. Το έκανα επικόλληση χωρίς να το σκεφτώ. Όταν το είδε ο άντρας μου μου είπε πως μπορεί όλο αυτό να μην είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται. Επίσης ο αριθμός των αστέγων τώρα τελευταία όλο και μειώνεται. Έχετε αναρωτηθεί γιατί;

Αν πρόκειται για εμένα, έχω πει στον άντρα μου πως αυτός θα πάρει την απόφαση αυτή. Αν είμαι κλινικά νεκρή και μπορώ να βοηθήσω κάποιον άλλο να ζήσει θα χαιρόμουν. Ούτως ή άλλως όπως είπε και η Νένα εκεί που θα πάω ούτε η καρδιά θα μου χρειάζεται ούτε τίποτα. Δεν μπορώ να βάλω τον άντρα μου όμως σε αυτή τη διαδικασία, να πρέπει υποχρεωτικά δηλαδή να αποχωριστεί τη γυναίκα του (έστω και αν θα είμαι κλινικά νεκρή) επειδή εγώ θα έχω υπογράψει ένα χαρτί. Και για να είμαι και απολύτως ειλικρινής, δε νομίζω πως θα επέλεγα κάτι τέτοιο για τον άντρα μου. Δε θα άντεχα μετά να ζήσω με το βάρος της απόφασής μου. Πάντα θα με τρώει το "αν".

cassiani έγραψε:Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Εσείς που φοβόσαστε, τι ακριβώς είναι αυτό που σας τρομάζει? Δηλαδή αν έχουν τα στοιχεία σας στο νοσοκομείο και εισαχθείτε για σκωλικοειδίτιδα, πιστεύετε πως υπάρχει περίπτωση να σας κάνουν μια ένεση με αέρα, να σας κυρρήξουν κλινικά νεκρές και να σας πάρουν τα όργανα? Shocked

Όχι από το νοσοκομείο. Από άλλα κυκλώματα φοβάμαι εγώ προσωπικά. Δε λέω σε καμία περίπτωση πως οι φόβοι μου έχουν βάση (μπορεί να έχω δει και πολλές ταινίες απλά! Very Happy ). Φοβάμαι όμως.

Για όσες ενδιαφέρονται το site είναι www.eom.gr και το τηλέφωνο 1147 Very Happy

Πολλά περνάνε απο το μυαλό μου.Την στιγμή που έχουν τα στοιχεία μου.Δεν το θεωρώ απαραίτητο να έχω την κάρτα αφού έχω μιλήσει με τους δικούς μου για αυτό το θέμα.Νομίζω κιόλας χωρίς να είμαι σίγουρη ότι έτσι και αλλιώς και την κάρτα να έχεις πάλι την οικογένεια ρωτάνε.

Νομίζω πως από τη στιγμή που είσαι δότης/ρια δε ρωτάνε κανέναν. Έχεις υπογράψει οπότε...

Απλά διευκολύνει την κατάσταση και δεν χρονοτριβούν τόσο.Νομίζω πως το οτι έχω πάρει απόφαση να το κάνω έχει την αξία του έτσι και αλλιώς.[/quote]

47Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 2 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Δευ Ιαν 16, 2012 6:33 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:
Nena έγραψε:

Τι σημασία έχει? Έτσι κιαλλιώς είναι εκτός θέματος όλο αυτό Very Happy Very Happy

...
...για τη μεταμοσχευση εννοω, την αποψη της, οχι για την εξωσωματικη.

48Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 2 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Δευ Ιαν 16, 2012 6:34 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cassiani έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:

Ναι ας μην πιάσουμε αυτή τη συζήτηση γιατί αν καταλήξει σε καυγά δεν έχει νόημα.Δεν θέλουμε και πολύ.χαχαχαχ

Γιατι το λες αυτο?Και μιας κ το ειπες ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙς ΜΕ ΡΟΖ ΓΡΑΜΜΑΤΑ?? Ε?Ε?ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ?

49Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 2 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Δευ Ιαν 16, 2012 6:35 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
chicken έγραψε:
Nena έγραψε:

...

α...εγώ σου απάντησα για την εξωσωματική!
χα

50Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 2 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Δευ Ιαν 16, 2012 6:35 am

chicken

chicken
Nena έγραψε:
chicken έγραψε:
Nena έγραψε:

...

α οκ, κατάλαβα για την εξωσωματική, γιαυτό πετάχτηκα Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 21]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 11 ... 21  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις