Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
729 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 729 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

joanna100883

joanna100883
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
joanna100883 έγραψε:
cassiani έγραψε:
joanna100883 έγραψε:
cassiani έγραψε:ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ??

12 του μηνα που είχα και την τελευταια περίοδο αποφάσισα να κανω το τεστ και βγηκε θετικό.Πριν μια βδομάδα δηλαδή.Και την χοριακη την έκανα την Δευτέρα.

ΝΑ ΠΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ??

Ρώτα και τον γιατρό σου μωρέ ίσως είναι και περριτο.Αλλα δεν χανεις και τιποτα

[/quote]

ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ????

cassiani

cassiani
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Όχι το δεύτερο. Η μικρή μας είναι 18 μηνών.

joanna100883

joanna100883
cassiani έγραψε:Όχι το δεύτερο. Η μικρή μας είναι 18 μηνών.

ΑΧΧΧ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!

cassiani

cassiani
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!!!!!!!!!!!

joanna100883

joanna100883
cassiani έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!!!!!!!!!!!

CASSIANI ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΩ!!!ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΚΙ ΟΛΑΣ...ΑΑΑΑ ΑΚΟΥ ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ...ΕΒΑΛΑ ΕΝΑ ΦΟΡΜΑΚΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΠΙΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΚΚΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ ''ΜΠΑΜΠΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ'' ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ.ΤΙ ΛΕΣ???

cassiani

cassiani
joanna100883 έγραψε:
cassiani έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!!!!!!!!!!!

CASSIANI ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΩ!!!ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΚΙ ΟΛΑΣ...ΑΑΑΑ ΑΚΟΥ ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ...ΕΒΑΛΑ ΕΝΑ ΦΟΡΜΑΚΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΠΙΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΚΚΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ ''ΜΠΑΜΠΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ'' ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ.ΤΙ ΛΕΣ???

Υπέροχη ιδέα.Θ τρελαθεί.Μακάρι να ήμουν απο μια μεριά να τον δω.χαχαχαχΆντε με το καλό να το μάθει.φιλακια

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΝΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ Κ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ??????Ιωαννουλα μου συγχαρητηρια!!!!
Ολα τα καλα σου ευχομαι!!!!

phoenix

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
συγχαρητηριαααα να μας πεις πως αντεδρασε μου αρεσουν αυτες οι ρομαντικες ανακοινωσεις!

????????

Επισκέπτης
τελεια ιδεα!περιμενουμε τα νεα σου για την αντιδραση του..χεχεχεχε Very Happy

cassiani

cassiani
Εγώ δεν κατάφερα να κάνω ρομαντική ανακοίνωση αφου είχε μπεί με το παιδί μέσα στο μπάνιο την ώρα που κατούραγα και έκανα το τεστ για να δεί τι βγήκε. Twisted Evil

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο!!!ναι ναι να μας πεις αντιδραση!!!αντε με το καλο

joanna100883

joanna100883
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΧΤΕΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΣΙΓΑΡΟ...ΠΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΒΗΝΩ.ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ??ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗ ΣΑΚΚΟΥΛΑ.ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΩ ΤΗ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΜΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ''ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?? ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ??'' ΤΟΥ ΛΕΩ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ..ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ Η ΣΑΚΟΥΛΑ.ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ.ΤΟΥ ΛΕΩ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΔΕΣ..ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ...ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΜΙΑ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΜΙΑ ΤΟ ΦΟΡΜΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΥΡΚΩΣΕ.ΗΡΘΕ ΜΕ ΠΗΡΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΠΗΡΕ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ...ΕΧΕΙ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ ΑΦΟΥ ΧΤΕΣ ΠΕΣΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΑΡΕ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΣΟΥ ΠΑΤΗΣΩ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ.ΚΑΛΕ ΠΟΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΛΕΩ???ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ..Ε ΑΣΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΠΙΕΖΩ ΤΟ ΜΩΡΟ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!
ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Very Happy Very Happy

cassiani

cassiani
χαχαχαχα κουράγιο απο ότι κατάλαβα ξέχνα το σεχ για 9 μήνες τουλάχιστον. Wink Φοβητσιάρηδες παιδί μου. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Τέλεια τα νέα σου μπράβο.Άντε τώρα να δεις πως θα κλαίει σαν μωρό μόλις το δεί στον υπέρηχο.

joanna100883

joanna100883
cassiani έγραψε:χαχαχαχα κουράγιο απο ότι κατάλαβα ξέχνα το σεχ για 9 μήνες τουλάχιστον. Wink Φοβητσιάρηδες παιδί μου. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Τέλεια τα νέα σου μπράβο.Άντε τώρα να δεις πως θα κλαίει σαν μωρό μόλις το δεί στον υπέρηχο.

ΑΧΧΧ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 534787 ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 534787
ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ!!!ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ..Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΙΚΟΣ??Η ΑΠΛΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ??ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ??ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΠΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙ

cassiani

cassiani
joanna100883 έγραψε:
cassiani έγραψε:χαχαχαχα κουράγιο απο ότι κατάλαβα ξέχνα το σεχ για 9 μήνες τουλάχιστον. Wink Φοβητσιάρηδες παιδί μου. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Τέλεια τα νέα σου μπράβο.Άντε τώρα να δεις πως θα κλαίει σαν μωρό μόλις το δεί στον υπέρηχο.

ΑΧΧΧ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ!!!ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ..Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΙΚΟΣ??Η ΑΠΛΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ??ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ??ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΠΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙ

Ανάλογα πότε θα πας στο γιατρό.Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη πήγα πολύ νωρίς μου έκανε κολπικό αλλά να φανταστεις δεν φαινόταν οτι είμαι έγκυος.Στην δευτερη επίσκεψη έκανα στην κοιλιά.Αλλά και στα δύο ο άντρας μου ήταν μέσα.Ο γιατρός μου δεν είχε πρόβλημα και μάλιστα ήταν και η μαμά μου μαζί γιατί είχε έρθει να κάνει και αυτή το ΠΑΠ.Αν εσύ δεν έχεισ πρόβλημα να είναι μέσα δεν βρίσκω το λόγο να μην τον αφήσει.

66ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Παρ Ιαν 20, 2012 2:21 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ο πρωτος υπερηχος που γινεται κοντα στην 6 βδομαδα γινεται κολπικα για να δει καλυτερα.απο κει και περα γινεται κοιλιακα.παντως και μενα ο γιατροσ στον κολπικο δεν αφησε τον αντρα μου μεσα.

joanna100883

joanna100883
AAA ΩΡΑΙΑ!!!ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΑΣΤΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΔΥΘΩ ΧΑΧΑΧΑ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??? ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ
Respect Respect

cassiani

cassiani
Εμάς γιατί τον άφησε να είναι μέσα?Αυτός τον φώναξε κιόλας. Shocked

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[ [/quote]

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΣ...ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ..ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΓΥΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΟΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΥΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ..ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΙΣΤΩ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ.ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ[/quote]

συγχαρητηρια καταρχην για τα τέλεια νέα!! να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ολα να κυλήσουν ρόδινα! αλλα πες και σε μας καλε τι οδηγιες σου εδωσε τοτε στις γονιμες και οταν σε εβλεπε με τον υπερηχο! να αντιγραψουμε και εμεις μπας και χαρουμε!!! ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 215994 ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 215994 ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 215994

cassiani

cassiani
Κοριτσάρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα αλλά αν δεν υπάρχει δοκίμασε αυτή τη συνταγή.Μόλις σου τελειώσει η περίοδος κάνε σεχ μέρα παρά μέρα για δέκα μέρες .Εγω και στην πρώτη και στην δευτερη τώρα έτσι τα έπιασα.Μου το είχε πει ο γιατρός μου επειδή τον είχα πρήξει Very Happy .Έχει πιάσει και σε μια φίλη μου.Απλά δεν θέλει κάθε μέρα για να δυναμώνει το σπέρμα.Για δοκιμασέ το δεν χάνεις και τίποτα.Διασκεδαστικό είναι Wink

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="cassiani"]Κοριτσάρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα αλλά αν δεν υπάρχει δοκίμασε αυτή τη συνταγή.Μόλις σου τελειώσει η περίοδος κάνε σεχ μέρα παρά μέρα για δέκα μέρες .Εγω και στην πρώτη και στην δευτερη τώρα έτσι τα έπιασα.Μου το είχε πει ο γιατρός μου επειδή τον είχα πρήξει Very Happy .Έχει πιάσει και σε μια φίλη μου.Απλά δεν θέλει κάθε μέρα για να δυναμώνει το σπέρμα.Για δοκιμασέ το δεν χάνεις και τίποτα.Διασκεδαστικό είναι Wink[/qu

αυτο τοτ καναμε κι εμεις βεβαια τοτε υπηρχε προβληματακι! τωρα λες να το ξαναπιασουμε! ειναι λιγο κουραστικο ομως βρε!!! Very Happy Very Happy Very Happy

joanna100883

joanna100883
eirini.pav έγραψε:[

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΣ...ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ..ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΓΥΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΟΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΥΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ..ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΙΣΤΩ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ.ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ[/quote]

συγχαρητηρια καταρχην για τα τέλεια νέα!! να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ολα να κυλήσουν ρόδινα! αλλα πες και σε μας καλε τι οδηγιες σου εδωσε τοτε στις γονιμες και οταν σε εβλεπε με τον υπερηχο! να αντιγραψουμε και εμεις μπας και χαρουμε!!! ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 215994 ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 215994 ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 215994 [/quote]

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΗΝ 11 ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η 12 ΚΑΙ 13 ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ.ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΧΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΞ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΧΗ 2 ΜΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΜΟΥ(ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΤΗ 12 ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ).
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΘΩ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ..
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ Η ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ.ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΑΣΕ...ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ..ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Α Γ ΧΟ Σ!!!!

ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 4872 ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 4872

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συγχαρητήρια κοπέλα μου ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 50580 ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 50580 ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 50580 σου εύχομαι ένα υπέροχο ταξίδι 9 μηνών σε ένα δρόμο ευθύ χωρις στροφές και λακουβες!! και στο τέλος της διαδρομης να αγκαλιάσεις ένα υγιέστατο μωράκι!!

αυτό με το άγχος που λες είναι μεγάλη αλήθεια!!!ελπίζω να φύγει κάποια στιγμή τελείως από την ζωή μας γιατί κάνει κακό παντού όχι μόνο σε πιθανή εγκυμοσύνη!! ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 417472 ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 417472 ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 417472

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

[/quote]

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΗΝ 11 ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η 12 ΚΑΙ 13 ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ.ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΧΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΞ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΧΗ 2 ΜΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΜΟΥ(ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΤΗ 12 ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ).
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΘΩ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ..
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ Η ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ.ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΑΣΕ...ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ..ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Α Γ ΧΟ Σ!!!!

ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 4872 ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 4872 [/quote\

λοιπον!! θα ακολουθησω τη καινουρια στρατιγκη που αφορα τη σταση γιατι πανω κατω τα αλλα τα κάναμε!! αλλα στειλε καλε και απο δω λιγη τυχη να γινει αυτο το μηνα!!! ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 654316 ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 654316 οσο για το αγχος πραγματικα θα προσπαθησω να ειναι εντελως χαλαρη αλλα ειναι και αυτο το υποσυνειδητο!!!! ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 328109 ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 328109 θα το ριξω στο χορο πριν να χαλαρωσω!! ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 328109 ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 328109 ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 328109

joanna100883

joanna100883
eirini.pav έγραψε:

ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 4872 ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 4872 [/quote\

λοιπον!! θα ακολουθησω τη καινουρια στρατιγκη που αφορα τη σταση γιατι πανω κατω τα αλλα τα κάναμε!! αλλα στειλε καλε και απο δω λιγη τυχη να γινει αυτο το μηνα!!! ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 654316 ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 654316 οσο για το αγχος πραγματικα θα προσπαθησω να ειναι εντελως χαλαρη αλλα ειναι και αυτο το υποσυνειδητο!!!! ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 328109 ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 328109 θα το ριξω στο χορο πριν να χαλαρωσω!! ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 328109 ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 328109 ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 328109 [/quote]

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΙ ΟΛΑΣ!!!ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ...ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΧΟΣ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΝΩ ΠΟΤΕ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΘΥΜΩΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΠΑΙΔΙ..ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΠΙΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΜΑΝΑ.ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ...ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ
ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 587529 ΑΠΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η' ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????? - Σελίδα 3 587529

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις