1 Yutopar. Σαβ Αυγ 21, 2010 12:24 am
vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Koρίτσια παίρνει κάποια απο εσάς αυτά τα χαπάκια yutopar; Εγώ τα παίρνω εδώ και 3 μέρες περίπου για τις συσπάσεις.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
olganna 100 έγραψε:Μπουρμπουληθρα μου ,καλημερα!!!γεννησες στον μηνα σου??
Εγω την πρωτη μου στις 30 εβδ. τη δευτερη στις 33 κ τωρα τη μπουμπουκα μου ελπιζω οχι νωριτερα απο τις 35
olganna 100 έγραψε:καλημερα Βασουλα,παιρνω κ εγω yutopar.τα ειχα ξεκινησει στις 20 εβδ (4 την ημερα),τωρα ειμαι 33 κ παιρνω 10 την ημερα!!
Ελπιζω να τα καταφερω κ να φτασω στις 35-36 εβδομαδες!!!
Ειναι το πρωτο σου παιδακι?Εισαι κ εσυ στο κρεββατι?
nina έγραψε:και εγώ τα παίρνω καμιά βδομάδα τώρα, για τον ίδιο λόγο, παίρνω μισό πρωί-μεσημέρι-βράδυ. εσύ? σε ποια εβδομάδα είσαι?
vasoula έγραψε: Πάντως κορίτσια είναι λίγο δυνατά χαπάκια έτσι; Την πρώτη μέρα μου έκαναν λίγη ταχυκαρδία, τώρα με τη μέρα τα συνηθίζω.
Εσάς σας ενόχλησαν καθόλου;
ειμαι στην26η εβδομαδα και παιρνω μισο τρεις φορες την ημερα και δεν μπορω να τα συνηθισω με τιποτα ταχυπαλμια τρεμουλο και εναν πονοκεφαλο φοβερο μαλιστα παιρνω και isoptin μιση ωρα πριν για να μειωσει την ταχυκαρδια αλλα μικρη η διαφορα!!!vasoula έγραψε:nina έγραψε:και εγώ τα παίρνω καμιά βδομάδα τώρα, για τον ίδιο λόγο, παίρνω μισό πρωί-μεσημέρι-βράδυ. εσύ? σε ποια εβδομάδα είσαι?
Ακριβώς την ιδια δοσολογια παίρνω κι εγώ!!
vasoula έγραψε:nina έγραψε:και εγώ τα παίρνω καμιά βδομάδα τώρα, για τον ίδιο λόγο, παίρνω μισό πρωί-μεσημέρι-βράδυ. εσύ? σε ποια εβδομάδα είσαι?
Ακριβώς την ιδια δοσολογια παίρνω κι εγώ!!
αυτό που έχω να σε "συμβουλέψω" είναι να ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ!!!! πως δεν θα υππάρχει κανένα πρόβλημα και όλα θα πάνε καλά!!!! (η εμπειρία μου είναι η Νο 61) αυτό έκανα και εγώ! και μετέφερα την θετική μου ενέργεια και στον γιατρό μου, και θυμάμαι 3-4 μέρες πριν γεννήσω του είπα:"θα γεννηθεί μια χαρά και θα είναι και κούκλος!!!!" τέτοια σιγουρία! [img][/img]vasoula έγραψε: Εμένα μου τα αύξησε προχθές απο 3 μισά έγιναν 4, 1 μισό κάθε 6 ώρες και τελευταία δεν μου κάνει πια ταχυκαρδία μόνο τρέμουλο!!
olganna 100 έγραψε:ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΠΑΛΙ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ,ΕΠΑΙΡΝΕΣ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΘΕ 4 ΩΡΕΣ?????ΔΗΛΑΔΗ 30 ΧΑΠΙΑ?????
ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ 10 ΜΕ 12 ΤΟ 24ΩΡΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΛΑΛΗΣΩ...ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ,ΤΡΕΜΟΥΛΟ,ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ....Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!
ΟΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΩΣ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ Κ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΩ ΑΚΙΝΗΤΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης