Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
449 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 449 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 43]

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευχαριστω. σήμερα πηρα μαγνήσιο και κορντιζονη και ειμαι καλύτερα δεν εχω πονους αλλα πονακια αυριο πρωι παω γι χοριακη.οτι ειναι να γινει ας γινει δεν κερδίζουμε τιποτα με κλάματα

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορτιζόνη γιατι; μηπως ορμονη; πως τα λενε τα χαπια;

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εχω ερυθηματωδη λυκο.πρεζονολ και πλακενιλ ενα αλλο χαπι.ειναι λιγο δυσκολο αλλα ισως ολα πανε καλα

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια χαρα θα πανε ολα και το ξερω γιατι στον γιατρό που δούλευα ήταν μια που ειχε το ιδιο και τωρα η μπεμπα της θα ειναι περιπου 1,5χρονών.Ερχοταν καθε βδομαδα και ακουγαμε καρδουλα και βλεπαμε συσπάσεις!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ήρθα πάλι!
το κρασί τελείωσε..χίκ Razz το φαΐ τελείωσε.. η ταινία τελείωσε..μόνο τα κεράκια έμειναν να τρεμοπαίζει η φλόγα και να θυμίζει την βραδιά που πέρασε!!
έχει περάσει η μέρα της επετειου ....τον αγαπάω τόσο πολύ....[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

εσείς τι μου κάνετε?έμεινε καμία μέσα??
μπήκα να σας πω μια καληνύχτα γιατί αύριο 7 ξύπνημα πάλι!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχομαι η σημερινη να ηταν η χειροτερη μερα της ζωης σου και απο δω και περα να ερθουν ακομα καλυτερες!!Να ειστε πάντα αγαπημένοι και με πολλά παιδια να συμπληρώνουν το σκηνικό!!!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Ευχομαι η σημερινη να ηταν η χειροτερη μερα της ζωης σου και απο δω και περα να ερθουν ακομα καλυτερες!!Να ειστε πάντα αγαπημένοι και με πολλά παιδια να συμπληρώνουν το σκηνικό!!!!!!

Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 334590 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 334590 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 334590 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 334590 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 334590

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνυχτα! Ονειρα γλυκά και....πονηρα!!!Αντε να τον πάρεις αγκαλια, να ρουφηξεις καθε στιγμή, να νοιωσεις αυτο το συναισθημα μεχρι τέλους!!!!!! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 502437

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκια μου; πέτυχα καμία μέσα..;

Ρε γμτ πονάει η κοιλιά μου και η μέση μου πάρα πολύ... κάθε μέρα λέω θα ξυπνήσω και θα είμαι αδιαθετη και τπτ.. έκανα κι άλλο τέστ σήμερα αρνητικό.. Το τελευταίο που θέλω τώρα είναι να αποτρελαθούν οι ορμόνες μου No No No No

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:ήρθα πάλι!
το κρασί τελείωσε..χίκ Razz το φαΐ τελείωσε.. η ταινία τελείωσε..μόνο τα κεράκια έμειναν να τρεμοπαίζει η φλόγα και να θυμίζει την βραδιά που πέρασε!!
έχει περάσει η μέρα της επετειου ....τον αγαπάω τόσο πολύ....[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

εσείς τι μου κάνετε?έμεινε καμία μέσα??
μπήκα να σας πω μια καληνύχτα γιατί αύριο 7 ξύπνημα πάλι!!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΧΕΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΜΟΡΦΑ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!μετά από τόσες μέρες κατάφερα να ξυπνήσω πρωι...δν κοιμήθηκα καθόλου!!βαρυστομάχιασα από το κινέζικο..αφού το ξέρω ότι δν το έχω με τις ξενες κουζίνες τι το παλεύω..και έπιασε και διάρροια τον Τσαρλι (μαζί αρρωσταίνουμε πια? Shocked Shocked )και με ξύπνησε 2 φορές κι αυτός όταν κατάφερα να κοιμηθώ για να τον βγάλω στο μπαλκόνι να τα κάνει το ψυχουλάκι μου!

αγάπη μου σε ευχαριστώ για την αφιέρωση και τις ευχες..μου αρέσει κι εμένα το τραγουδάκι αυτο Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 90233 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 315810 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 315810

Μαρίνα μου κάνε μια υπομονή να κάνεις και την χοριακή σημερα και θα σε καθοδηγήσει και ο γιατρός σου για τις επόμενες κινήσεις σου!!Ελπίζω να ξυπνήσεις το πρωι πάντως και να είσαι ήδη αδιάθετη να σου φύγει το άγχος και να μπεις σε άλλες διαδικασίες!
πάω δουλιτσα σας φιλώ Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 334590 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 531909

ekaragiorgou

ekaragiorgou
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα κοριτσια!!!δεν σας προλαβαινω!!!να κανω μια ερωτηση????αδιαθετησα 20-1-2012 με πονο στην αριστερη οωθηκη και με κολικο του εντερου και ασπρες βλεννες μεσα στο αιμα!!μου κραταει κανονικα 5 μερες!!αλλα χτες βραδυ ελαχιστη εωσ τιποτα!!!και σημερα που σηκωθηκα καθαρη η σερβιετα και ελαχιστο αιματακι μονο στο χαρτι!!!μα τι γινεται?????τι ειναι η ψευδοπεριοδος????μηπως????τι να κανω?να παω γιατρο???

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα

ioanna85 καλο θα ήταν τέτοια σχόλια που ακούς από τέτοιους ανθρώπους να τα γράφεις κανονικότατα!!!!Δεν γίνεται να αφήνουμε τον κάθε ανόητο να μας ρίχνει έτσι

Εγώ έκανα σήμερα το τεστ αλλα βγήκε ενα μεγάλο -
Εχω άλλο ένα και αν δεν αδιαθετήσω μέχρι την μέμπτη θα το ξανακάνω...δεν πειράζει όποιο και αν ειναι το αποτέλεσμα. Πάμε γι'άλλα.
Smile Smile

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΡΕΑΚΙ!ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΧΝΑ,ΚΑΙ ΝΙΩΘΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΑΣ....ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ!ΛΕΓΟΜΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ 18 ΜΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΝ ΜΙΚΡΗ ΒΟΥΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ!ΣΤΙΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ.....ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΙΝ ΦΑΣΗ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΙΝΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ Η ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 654316 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 654316 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 654316

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ekaragiorgou δν ξερω τι να σου απαντησω πανω σε αυτο που λες γιατι κι εγω παλι αυτον τον μηνα ειχα μονο 2 μερες κανονικη ροη και λεω εφτιαξε η περιοδος και απο την δευτερη μερα το βραδυ εχω μονο πολυ λιγα καφε σημερα ειναι η τεταρτη μερα και το πρωι που σηκωθηκα δν ειχα τιποτα..για τοσο λιγα μιλαμε!!!
εγω θα κανω μια επισκεψη στον γιατρο μου μολις ευκαιρισω παντως να μου λυσει ολες τις αποριες γιατι εγκυος δν ειμαι σιγουρα αλλα και ο κυκλος μου εχει γινει οτι να΄ναι!!

xaftounaki ευχομαι να μην ερθει η συχαμενη και το επομενο τεστακι σου να δειξει ενα μεγαλο +

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΡΕΑΚΙ!ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΧΝΑ,ΚΑΙ ΝΙΩΘΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΑΣ....ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ!ΛΕΓΟΜΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ 18 ΜΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΝ ΜΙΚΡΗ ΒΟΥΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ!ΣΤΙΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ.....ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΙΝ ΦΑΣΗ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΙΝΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ Η ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 654316 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 654316 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 654316

ζουζουνιτσα και μονο που δν αγχωνεσαιειμαι σιγουρη οτι θα χαρισετε πολυ συντομα αυτο το αδερφακισ την Βουλιτσα σας!!Να την χαιρεστε και να χαιρεστε και με τον αντρα σου οπως ειπες τις στιγμες και δν θα αργησει να γινει!!! Κι εγω αυτο βλεπω..πως ολες αυτες οι "προσπαθειες" μας εχουν φερει πολυ κοντα σαν ζευγαρι!!!και το απολαμβανω στο μεγιστο!! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 215994 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 215994 καλως ηρθες στην παρεα μας!!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Σε ευχαριστω πολυ boubou μου το ιδιο ευχομαι και σε εσας!ξερεις οταν εισαι χωρις μωρο νταντευεις τον αντρα σου και ο αντρα σου εσενα ,οταν ερχετε το νινι λιγο απομακρυνεσε λογου αγχους,κουρασης.και εδω και 18 μηνες ενω λαχταρα ο ενας τον αλλον δεν μπορεις να νιωσεις ωπος πριν ,λογου μωρου,και ολα αυτο μου εχει λειψει πολυ και τωρα που το αποφασισαμε,πραγματικα δεν υπαρχει πιο ωραιο συναισθημα!για αυτο οχι αγχος,απλα να απολαμβανουμαι τις πιο ομορφες στιγμες μας!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa να σου ζήσει το κοριτσάκι σου και με το καλό να έρθει και το δεύτερο παιδάκι σας

boubou ευχαριστώ για τις ευχές, έχει πλάκα γιατι νοιώθω ότι θα αδιαθετήσω, νοιώθω υγρασια αλλα τα άτιμα δεν έρχονται Very Happy υποθέτω οτι αυτό ειναι καλό Very Happy

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
xaftounaki έγραψε:zoyzoynitsa να σου ζήσει το κοριτσάκι σου και με το καλό να έρθει και το δεύτερο παιδάκι σας

boubou ευχαριστώ για τις ευχές, έχει πλάκα γιατι νοιώθω ότι θα αδιαθετήσω, νοιώθω υγρασια αλλα τα άτιμα δεν έρχονται Very Happy υποθέτω οτι αυτό ειναι καλό Very Happy
ευχαριστω πολυ,να σε καλα,σου ευχομαι τα καλητερα!!!!!!!!!!

lia-ka

lia-ka
καλημερα κοριτσια μου!ελλη μου καλη δουλιτσα και καλη εβδομαδα!σε ολες καλη εβδομαδα!καλως οριζω και την καινουργια μας φιλη!ευχομαι το δευτερο μπεμπε να ερθει γρηγορα!ekaragiorgou καλητερα να πας στον γιατρο σου να σε δει!να σου φυγει η περιεργια γιατι εγινε ετσι ο κυκλος σου! εγω κοριτσια εχω πολυ αγωνια,σε λιγο βγαινει η χοριακη!η καρδουλα μου μου λεει οτι εχω μωρακι,αλλα το μυαλο μου λεει οτι θα φαω Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 679259! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 534787 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 534787

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λιανα ασε το μυαλο να λεει!!!Εισαι Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 990599 οπως και να το κανουμε!!!περιμενω να μαθω την τιμη της χοριακης!!!!! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 654316 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 654316 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 654316 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 654316 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 654316 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 654316

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερίζω κι εγώωω!! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 417472

Βρε Έλλη μου τι πάθατε γαστρεντερολογικά παρεούλα με Τσαρλι?? Ελπίζω να είσαστε και οι δύο καλύτερα Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 35468 Καλή αρχή στη δουλεία σου μετά την άδεια............. αααχ σε καταλαβαίνωω!!

Λιάνααααααα!!!!! Αντε να μας πείς το τριψήφιο της χοριακήηηηηηης Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 50580 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 50580 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 28 50580

ekaragiorgou σου προτείνω ένα τηλεφωνάκι στον γιατρό σου καλύτερα.. αυτός σίγουρα θα ξέρει πως να σε καθοδηγήσει... εύχομαι να είναι όλα καλά!!

xaftounaki σήμερα δεν την περίμενες και έκανες τεστάκι; ή μετράς ήδη μέρες;

zoyzoynitsa moy καλημέρα και καλώς ήρθες στο παρεάκι της προσπάθειας!!! Να χέρεσαι την κορούλα σου και εύχομαι γρήγορα ένα θετικό τεστάκι!

Έλλη μου και εγώ αυτό ήθελα... να ξύπνήσω το πρωί και να είμαι αδιάθετη.. πόναγα τόσο πολύ το βράδυ που δεν μπορούσα να κοιμηθώ.. το πρωί λέω θα πάω και θα την δω και τπτ...

Αποτελέσματα χοριακής μετα τις 12.30..... περιμένουμε..... ουφφφφφ

ekaragiorgou

ekaragiorgou
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ρε κοριτσια πηγα γιατρο και μου ειπε οτι παιζει να ειμαι εγγυος και οτι 2 ειναι οι δρομοι ή τεστ την παρασκευη απο το φαρμακειο ή χοριακη σημερα και του λεω κοψε για χοριακη και παω και στις 2 τις απατεωνισσες που εχουμε εδω για μικροβιολογους και ζηταγαν και λεφτα παραπανω γιατι λεει αυτες δεν γουσταρουν τον τροπο του ικα!!!!ακουσον ακουσον!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερούδια κοριτσάκια μου!τι κάνετε? άντε μαζευτείτε φτιάχνω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ekaragiorgou έγραψε:ρε κοριτσια πηγα γιατρο και μου ειπε οτι παιζει να ειμαι εγγυος και οτι 2 ειναι οι δρομοι ή τεστ την παρασκευη απο το φαρμακειο ή χοριακη σημερα και του λεω κοψε για χοριακη και παω και στις 2 τις απατεωνισσες που εχουμε εδω για μικροβιολογους και ζηταγαν και λεφτα παραπανω γιατι λεει αυτες δεν γουσταρουν τον τροπο του ικα!!!!ακουσον ακουσον!!!

ε σαν δεν ντρέπονται λέω εγώ!τους τραβάς τώρα μια καταγγελία?? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις