Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
526 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 526 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κορίτσια εδώ και μια βδομάδα το Ναντιάκι μου κοιμάται σε κρεβάτι!!!!
πάει η κούνια, την μαζεψαμε ήδη!!!

mommy12585

mommy12585
crazymommy έγραψε:
mommy12585 έγραψε:
Angie_77 έγραψε:Μου αρέσει πολύ αυτή η φώτο της μικρής μου κουκλίτσας και ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας!!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Καλημέρα Angie! Τέλεια η φωτογραφία της μικρής σου με τον υπνόσακο..Και εμείς αγοράσαμε προχτές έναν και την βγάλαμε φωτογραφία και είχε πολύ γέλιο λες και ήταν τσουβαλάκι ήταν!! Shocked

Οι υπόλοιπες μανούλες τι κάνετε? Ελπίζω να είστε όλες μια χαρούλα!! Siren σου εύχομαι να περάσει όσο πιο γρήγορα η δύσκολη περίοδος που διανύεις!

Αλικάκι μου να περάσετε καλά στην βολτίτσα σας, έχει πολύ ωραία μέρα σήμερα!!

Εμείς πήγαμε εχθές στα γενέθλια του ανιψιού μου και είχε πολλά παιδάκια μικρά. Τα ντύσαμε και καρναβαλάκια! Την έντυσα πασχαλίτσα την δική μου, μια κουκλίτσα ήταν..μόλις μπορέσω θα βάλω καμιά φωτογράφία!!

Και γω δεν μπορώ να μπαίνω συχνά πλέον γιατί δεν με αφήνει η κόρη μου, μόλις κάθομαι έρχεται και μου τραβάει τα χέρια τραβάει την πρίζα και κλείνει το λαπτοπ, κοντεύει να το κάψει... Mad τσαντίζομαι πάρα πολύ μαζί της γιατί δε μπορώ να ηρεμήσω αλλά τι να την κάνω, θέλει την προσοχή μου συνέχεια αυτό το παιδί..

Βάλε φωτο την πασχαλίτσα σου!!! Ζηλεύουμε!!!!!!!! I love you
Πόσο σε καταλαβαίνω για το λάπτοπ!!!!!!!
Σου το ξαναλέω, να χαίρεσαι τον ανιψάκο σου!!!!!!!!
Α, παρεμπιπτόντως, μέχρι τώρα δηλαδή δε χρησιμοποιούσατε υπνόσακο; Δε μπορώ να το φανταστώ για τη Δανάη, είναι τόσο στριφογυριστρούλα στον ύπνο της... Το Σάββατο πρωί ήρθε από τις 5 στο κρεβάτι μου (αφού ξύπνησε και με αναζητούσε και ο μπαμπάς ούτως ή άλλως κοιμόταν καναπέ γιατί ήταν συναχωμένος και τον βόλευε καλύτερα) και το τι μπουκέτα μου έχωσε, στριφογύριζε όλη την ώρα, δεν ξέρω τι έπαθε, πάντως εγώ δεν κοιμήθηκα από το φόβο μου μην πέσει! Πτώμα λέμεεεεε.....! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 23 688264 Πώς να μην της φοράω υπνόσακο όταν κάνει τέτοια; Η δικιά σου κοιμάται ήσυχη;

Οοοοοκ, πυροβόλησα πάλι, πυροβολήστε μεεεεεεε!!!!!!! Φιλιάαααααα!!!!!!!

Akrivos auta pou perigrafeis gia thn dikia soy, kanei kai h dikia mou, para poly anisixi ston ypno tis, den volevete pouthena omos. Kai ton pira ton ypnosako giati itan pagomeni kathe proi pou erxotan sto krevati mas...Ase pou den thelei me tipota na exei ta podia tis kato apo ta stromata, sinexeia ta vazei apo pano...De tis arese o ypnosakos kai tis ton forao afou tin parei o ipnos. Pantos paaara poly volikos, aporo toso kairo pos den agorasa enan..

mommy12585

mommy12585
lenaki1982 έγραψε:κορίτσια εδώ και μια βδομάδα το Ναντιάκι μου κοιμάται σε κρεβάτι!!!!

Ante kali arxi...mpikate sto club tou krevatiou kai eseis...tha exete proina xouxouliasmata tora, tha ksipnaei kai tha erxetai sto krevati gia agkalitses!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 23 215994

lenaki1982

mommy12585 έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:κορίτσια εδώ και μια βδομάδα το Ναντιάκι μου κοιμάται σε κρεβάτι!!!!

Ante kali arxi...mpikate sto club tou krevatiou kai eseis...tha exete proina xouxouliasmata tora, tha ksipnaei kai tha erxetai sto krevati gia agkalitses!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 23 215994
αργήσαμε δηλαδή ε???
γιατί όλοι εδώ μου λένε ότι την έβγαλα νωρίς και να προσέχω πολύ

mommy12585

mommy12585
lenaki1982 έγραψε:
mommy12585 έγραψε:

αργήσαμε δηλαδή ε???

Koita an exeis kleidomena to mpanio kai tin koyzina sou den exeis logo na anisixeis kai na sikothei kapoia stigmi eno eseis koimaste...

Emena pige apo 16 minon se kanoniko krevati..afou tin evlepa kai pigene na pidiksei apo tin kounia opote den eixa epilogi, auto itan to pio asfales pou mporousa na kano se ekeini tin fasi! Apla exo kleidomena ta panta...alla kai pali etsi opos einai zalismeni apo ton ypno to proi de prokeitai na paei na kanei kamia zavolia, giati erxetai kateutheian sto krevati...

lenaki1982

mommy12585 έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:
mommy12585 έγραψε:

αργήσαμε δηλαδή ε???

Koita an exeis kleidomena to mpanio kai tin koyzina sou den exeis logo na anisixeis kai na sikothei kapoia stigmi eno eseis koimaste...

Emena pige apo 16 minon se kanoniko krevati..afou tin evlepa kai pigene na pidiksei apo tin kounia opote den eixa epilogi, auto itan to pio asfales pou mporousa na kano se ekeini tin fasi! Apla exo kleidomena ta panta...alla kai pali etsi opos einai zalismeni apo ton ypno to proi de prokeitai na paei na kanei kamia zavolia, giati erxetai kateutheian sto krevati...
όχι μωρέ το να προσέχω μου λένε να μην πέσει από το κρεβάτι.
αλλά κατεβαίνει μια χαρά η κυρία!!!

mommy12585

mommy12585
lenaki1982 έγραψε:
mommy12585 έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:
mommy12585 έγραψε:

αργήσαμε δηλαδή ε???

όχι μωρέ το να προσέχω μου λένε να μην πέσει από το κρεβάτι.
αλλά κατεβαίνει μια χαρά η κυρία!!!

Den exoun anagki min anisixeis!! ego tis ekana eksaskisi, tin anevaza kai katevene, to kaname polles fores kai syniditopoiisa oti den einai xazo to paidi, vlepei apo pou prepei na katevei, apo to keno!! xexe

Einai paneksypna ta paidakia perissotero aposo pistevoume!

lenaki1982

ε ναι!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γραμματική μου,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!
Να χαίρεσαι την κορούλα σου, την οικογένειά σου και να είσαι καλά και ευτυχισμένη!!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακι μου σε ευχαριστω πολυ πολυ.και εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοπελίτσες μου!!!!!!Τι μου κάνετε????Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη!!!!Πλησιάζει η γιορτούλα του γιού μου και η επέτειος γνωριμίας με τον άντρα μου και θα το κάψουμε,χιχιχιχιχ!!!!!!!!
Επίσης....δεν ξυπνάμε τώρα πια τα βράδυα!!!!!Γιούπι!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 23 215994

Λοιπόν.........

mommy12585 έγραψε:Αλικάκι μου να περάσετε καλά στην βολτίτσα σας, έχει πολύ ωραία μέρα σήμερα!!

Εμείς πήγαμε εχθές στα γενέθλια του ανιψιού μου και είχε πολλά παιδάκια μικρά. Τα ντύσαμε και καρναβαλάκια! Την έντυσα πασχαλίτσα την δική μου, μια κουκλίτσα ήταν..μόλις μπορέσω θα βάλω καμιά φωτογράφία!!

Σ'ευχαριστώ πολύ,εκ των υστέρων!!!!
Περιμένουμε φωτό,ε???Είμαι σίγουρη ότι η μικρούλα σου ήταν κούκλα!!!!!

crazymommy έγραψε:................
Συμπεθερούλα μου και λοιπές μανούλες πώς περάσατε;;;;; Ελπίζω όλες σας να είχατε ένα τέλειο σ/κ! Εμείς ήμασταν λίγο κρυωμένοι (ο αντρούλης μου κυρίως κι εγώ λιγότερο, αλλά η μικρή περδίκι-δε μασάει, ούτε και με το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς τελικά!)

Περαστικά στον αντρούλη σου,συμπεθερούλα!!!!!!Και σε σένα!!!!
Και εμείς μια απ'τα ίδια...ψιλοχάλια και δεν λέει να περάσει...

Α, κι εμείς καταλαβαίνουμε τα πάντα. Χτες της ζητήσαμε λεκτικά μόνο και πήγε μόνη της και μάζεψε όλα τα τουβλάκια στο κουτί τους. Κι έκανε και πολλά άλλα παρόμοια που μας εντυπωσίασαν.

Πλάκα δεν έχει????Μας εντυπωσιάζουν κάτι πράματα....που σε κάποιους άλλους θα φαινόντουσαν αστεία!!!!
Εμείς με τον άντρα μου κοιταζόμαστε,καμαρώνουμε και χαζογελάμε,χιχιχιχ!!!!!

Τέλος, έχουμε ακόμα μόνο 4 δοντάκια, αλλά......... μέτρησα 10 τουλάχιστον πρηξίματα στα ούλα της......... Πλησιάζουν οι ώρες της τρελής φρίκης...... Ούτε καν θέλω να το σκέφτομαι, θα σκάσουν τελικά όλα μαζί, τι έχει να τραβήξει η καημενούλα....! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 23 688264

Μπορεί και όχι...μπορεί να τα βγάζει και να μην υποφέρει!!!Στο εύχομαι!!!!

Σας φιλώ γλυκά!!!!!!!! Θα επανέλθω και για ο,τι τυχόν ξέχασα και πέσει στην αντίληψή μου!!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!!

Μπράβο σας!!!!!
Πρέπει να είσαι πολύ περήφανη!!!!!
Πως και το αποφασίσατε???Είχε επιχειρήσει βουτίτσες????Ή........χμμμμμ.... ετοιμάζετε το έδαφος για δεύτερο???? Very Happy

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλημερα στιν ομορφη παρεουλα!τι μου κανετε?

εμεις το σ/κ περασε με παρεουλα και πολυ παιχνηδι.ειχαμε παρεουλα φαγαμε πολλα γλυκα pig συγουρα θα βαλαμε κιλα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 23 13953 !!!!!

τωρα εκανα καφεδακι και κοιμησα τιν μικρη μου,σημερα δεν θα κανω δουλιες στο σπιτι ...δεν εχω ορεξη γιατι αδιαθετησα και ειμαι κοματια ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 23 911307 μονο σκουπα θα βαλω και θα κανω φαι για εμας..το βουλακι εχει απο εχθες κριθαρακι με μοσχαρι.

σημερα θα παμε για ψωνια τις εβδομαδας,και λεω να παμε να τιν αγορασουμε και στολη,δεν ξερω ομως τι θα ντυσω scratch

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακι μου σε ευχαριστω πολυ πολυ.και εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου.

Να'σαι καλά!!!!!Σ'ευχαριστώ κι εγώ!!!!Θα το κάψετε σήμερις???
Πώς είναι η μπουμπού σου????

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑ ΖΗΣΕΙς ΤΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙς ΜΕ ΜΕΣ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ,ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙΣ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΟΥ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Very Happy Very Happy Very Happy ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 23 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 23 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 23 130627
ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ......

καλημερα κοπελουδες.
περασαμε πολυ ωραιο Σ-Κ ομολογω .ηρθαν φιλοι με παιδακια ,ξελυσσαξε ο διονυσης τρελα λεμε...αναψαμε και τζακι ..εκει ειχαμε ενα θεμα,εριξε το κινητο του αντρα μου μεσα αχαχχααχ αλλα το προλαβαμεεεεεε...
Γενικα ηταβν σουπερ...αν και εγω σηκωθηκα την νυχτα με εμετο και διαροια και πονοκεφαλο..ελπιζω να ειναι ματι και οχι ιωση γιατι παναγια μουυυυυ....
Ρε κοριτσια με τα εμβολια τωρα τι γινετε?θα τα πληρωνουμε?με το ΕΟΠΠΥ ?μαθατε?
Σας ειδα ολες στο face και ειστε πολυ γλυκες ...αν και μικρες ..αλλα ας παει και το παλιαμπελο.θα παω να αλλαξω ημερομηνια ....συγχυστηκα μολις τις ειδα!!!!!αχαχχαχαχ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 23 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 23 315810

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζουζουνίτσα μου,αφού δεν έχεις όρεξη και δεν μπορείς κιόλας,μην την βάλεις την σκούπα σήμερα!Κι αύριο μέρα είναι!!!! Very Happy
Θα την ντύσετε ε??Αν δεν ξέρεις τι μην ανησυχείς,πήγαινε σε ένα κατάστημα και θα πάρεις ιδέες!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο,Βιβήκα!!!Ωραία περάσατε κι εσείς!!!!
Μα το κινητό στο τζάκι???Αχαχαχαχα!!!!!
Περαστικά σου!Εύχομαι να μην είναι τίποτα!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Ζουζουνίτσα μου,αφού δεν έχεις όρεξη και δεν μπορείς κιόλας,μην την βάλεις την σκούπα σήμερα!Κι αύριο μέρα είναι!!!! Very Happy
Θα την ντύσετε ε??Αν δεν ξέρεις τι μην ανησυχείς,πήγαινε σε ένα κατάστημα και θα πάρεις ιδέες!!!
καλημερα αλικακι ,
ζουζουνιτσα εμεις θα ντυθουμε spiderman μας παει και σαν προσωπικοτητααααααααααα.θα παμε σε μασκε την κυριακη σε παιδοτοπο με 20 παιδακια.εχει γενεθλεια ο γιος της lidiaki ,ειμαστε φιλες απο τα παλια ..και θα παραβρεθουμεεεεε...χαμος θα γινειιι Very Happy Very Happy

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
mamavivo έγραψε:
αλικακι έγραψε:Ζουζουνίτσα μου,αφού δεν έχεις όρεξη και δεν μπορείς κιόλας,μην την βάλεις την σκούπα σήμερα!Κι αύριο μέρα είναι!!!! Very Happy
καλημερα αλικακι ,
ζουζουνιτσα εμεις θα ντυθουμε spiderman μας παει και σαν προσωπικοτητααααααααααα.θα παμε σε μασκε την κυριακη σε παιδοτοπο με 20 παιδακια.εχει γενεθλεια ο γιος της lidiaki ,ειμαστε φιλες απο τα παλια ..και θα παραβρεθουμεεεεε...χαμος θα γινειιι Very Happy Very Happy

η αληθεια ειναι οτι σας παει αυτη η στολη χιχιχιχιχι
μια χαρα θα περασει ο διονυσακης...

αλικακι μου ναι θα παω και δω τι μου αρεσει,δεν εχω κατι συγκεκριμενο,οχι οτι θα παμε πουθενα ετσι καμια κυριακη θα βγουμε ντυμενες εξω!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βιβήκα,καλά να περάσετε!!!!
Ζουζουνίτσα,καλά θα κάνεις!!!
Και έξω να βγείτε ωραία θα περάσετε!!!
Εγώ το σκέφτομαι για τον δικό μου..
Θυμήθηκα τώρα που μας έντυνε η μαμά μου τις Αποκριές και μας πήγαινε στου Φιλοπάππου βόλτα!!
Τι ωραία χρόνια,γεμάτα αναμνήσεις!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια καλημέρα στα γρήγορα!!!! Τι μου κάνετε; Απ' ότι φαίνεται περάσατε ένα πολύ όμορφο σ/κ, πάντα τέτοια! Very Happy

Λενάκι τη βγάλατε την κούνια; Κι εγώ πάντως το βρίσκω κάπως νωρίς. Αλλά αν είναι να πηδάει τα κάγκελα, καλά κάνατε. Φαντάζομαι βάλατε όμως στήριγμα, σωστά; Εγώ πάντως δεν προτίθεμαι ακόμα για κάτι τέτοιο. Η μικρή προς το παρόν δεν έχει επιχειρήσει να σκαρφαλώσει και είναι η μόνη ώρα που είμαι ήσυχη στο σπίτι. Για όσο κρατήσει δηλαδή!

Τιτίκα μας
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!
Με υγεία, αγάπη και να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου (άντε βρε και μ' ένα 2ο!!! Razz )

Ζουζουνίτσα μου κι εγώ θα ήθελα να την ντύσω φέτος αλλά θα δούμε! Δεν έχουμε και κάποιο πάρτυ, μόνο αν τη βγάλουμε βόλτα... Κι εγώ συμφωνώ με το αλικάκι ότι η στολή του spiderman του πάει γάντι του Διονυσάκου!!!! Razz

Αλικάκι μου άντε σύντομα γιορτούλες, εεεεεεεε; Τέλεια!!!!!!!!!

Βιβή μου μα... το κινητό στο τζάκι; Χαχαχαχ, τι παιδί είναι αυτό!!!!!!

Εγώ χτες την ώρα που σας έγραφα τα κατεβατά περίμενα τον άντρα μου να γυρίσει με τη μικρή από την πεθερά. Και όταν γύρισε μου είπε ότι οι δικοί του στράβωσαν που δεν ήρθα. Μα... τι θέλουν τεσπα αυτοί οι άνθρωποι; Να πηγαίνω για να με προσβάλλουν; Του είπα του δικού μου ότι δε νιώθω άνετα να ξαναπάω από εκεί, εφόσον δεν έχουν δείξει το παραμικρό δείγμα μετάνοιας για όσα είπαν, αλλά αν θέλει ας βρεθούμε κάπου έξω σε ουδέτερο χώρο. Δεν ξέρω βρε κορίτσια, είμαι τόσο παράλογη; Ναι, θέλω να βρεθεί κάποια λύση αλλά η λύση δε θα είναι να με πατάνε...

Αυτά προς το παρόν, η μικρή και απόψε ήταν ήσυχη (αλήθεια αλικάκι τελικά οι νυχτερινές πάνες έκαναν δουλειά εεεεε; Μπράβο σας!!!!!!!!!) αλλά η μέρα είναι μπροστά μας!!!!!!!

Σας φιλώ γλυκά!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 23 417472

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Καλή εβδομάδα!!! Τι κάνετε; Εμείς περάσαμε πολύ ωραία το Σ/Κ! Το Σάββατο το πρωί πήγα βολτίτσα με το γιόκα μου! Πήγαμε για ψώνια! Όσο είμασταν μέσα στο αυτοκίνητο τον ρώτησα "Θέλεις να πάμε βόλτα με το καρότσι ή με τα πόδια;" Μου λέει "Πόγια"...Ωραία λοιπόν! Πιαστήκαμε χεράκι χεράκι και κάναμε τα ψώνια μας περπατώντας! Μετά απο μια ώρα που γυρίσαμε σπίτι έπεσε ξερός για ύπνο! Very Happy
Χθες πήγαμε για φαγητό στη μαμά μου και την υπόλοιπη μέρα παίζαμε! Του πήρε η μαμά μου αποκριάτικες μάσκες τις οποίες βέβαια δεν ήθελε να φορέσει αλλά όταν τις φορούσα εγώ γελούσε πολύ!!! Very Happy Very Happy Very Happy
Στολή θα πάω να του πάρω εντός των ημερών! Δεν αποφάσισα τι, θα το αποφασίσω εκεί!

Γραμματικούλα μου, γλυκό Υδροχοάκι μου Χρόνια σου Πολλά!!!Να είσαι πάντα γερή κι ευτυχισμένη και να χαίρεσαι την οικογένεια σου η οποία εύχομαι σύντομα να μεγαλώσει κι άλλο!!!
Φιλιά πολλά σε όλεεεεεεεεεεεεεεες!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 23 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 23 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 23 417472

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Βιβήκα,καλά να περάσετε!!!!
Ζουζουνίτσα,καλά θα κάνεις!!!
Και έξω να βγείτε ωραία θα περάσετε!!!
Εγώ το σκέφτομαι για τον δικό μου..
Θυμήθηκα τώρα που μας έντυνε η μαμά μου τις Αποκριές και μας πήγαινε στου Φιλοπάππου βόλτα!!
Τι ωραία χρόνια,γεμάτα αναμνήσεις!!!
Κι εμείς τα ίδια κάναμε αλικάκι μου!!!!!! Αχχχχχχ βαχχχχχχχχ....!

Sot2010

Sot2010
Crazymommy καλημέρα!!! Δες κάτι πολύ πετυχημένα που διάβασα κάπου εδώ στο forum.....

Σ'ενα χωρισμό φταίνε πάντα και οι δύο......και αυτός και η μάνα του!!!! (Φτου!φτου!μακριά απο μας)

Και ένα που πάει γάντι σ' εμένα......

Λένε κακό είναι το πρωί να δεις παπά μπροστά σου, μα υπάρχει και χειρότερο! Να δεις την πεθερά σου!!!
(Κάθε πρωί έχω αυτή την τύχη!!! Mad )

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Μια καλημέρα στα γρήγορα!!!! Τι μου κάνετε; Απ' ότι φαίνεται περάσατε ένα πολύ όμορφο σ/κ, πάντα τέτοια! Very Happy

Λενάκι τη βγάλατε την κούνια; Κι εγώ πάντως το βρίσκω κάπως νωρίς. Αλλά αν είναι να πηδάει τα κάγκελα, καλά κάνατε. Φαντάζομαι βάλατε όμως στήριγμα, σωστά; Εγώ πάντως δεν προτίθεμαι ακόμα για κάτι τέτοιο. Η μικρή προς το παρόν δεν έχει επιχειρήσει να σκαρφαλώσει και είναι η μόνη ώρα που είμαι ήσυχη στο σπίτι. Για όσο κρατήσει δηλαδή!

Πόσο συμφωνώ μαζί σου!!!!!!Ούτε εγώ προτίθεμαι για κάτι τέτοιο!!!!!

Ζουζουνίτσα μου κι εγώ θα ήθελα να την ντύσω φέτος αλλά θα δούμε! Δεν έχουμε και κάποιο πάρτυ, μόνο αν τη βγάλουμε βόλτα... Κι εγώ συμφωνώ με το αλικάκι ότι η στολή του spiderman του πάει γάντι του Διονυσάκου!!!! Razz

Αχ,Αλικάκι μου δεν το είπα εγώ ότι του πάει γάντι,χιχιχιχ!!!!Αλλά συμφωνώ με την Βιβήκα!!!!!!

Αλικάκι μου άντε σύντομα γιορτούλες, εεεεεεεε; Τέλεια!!!!!!!!!

Ναι,τέλεια!!!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 23 328109

Εγώ χτες την ώρα που σας έγραφα τα κατεβατά περίμενα τον άντρα μου να γυρίσει με τη μικρή από την πεθερά. Και όταν γύρισε μου είπε ότι οι δικοί του στράβωσαν που δεν ήρθα........... Δεν ξέρω βρε κορίτσια, είμαι τόσο παράλογη; Ναι, θέλω να βρεθεί κάποια λύση αλλά η λύση δε θα είναι να με πατάνε...

Αλικάκι μου,εγώ την γνώμη μου στην είπα...αν υπάρχει ψυχιατρικό πρόβλημα,κάνε λίγο το κορόιδο...Και μην στεναχωριέσαι...δεν φταις εσύ...απλά πες στον άντρα σου ότι θες λίγο χρόνο να τα ξεπεράσεις όλα αυτά και συνεχισε όπως πριν απλά μην δίνεις τόση σημασία.

Αυτά προς το παρόν, η μικρή και απόψε ήταν ήσυχη (αλήθεια αλικάκι τελικά οι νυχτερινές πάνες έκαναν δουλειά εεεεε; Μπράβο σας!!!!!!!!!) αλλά η μέρα είναι μπροστά μας!!!!!!!

Μπα,Αλικάκι μου...καλές οι πάνες,δεν λέω,αλλά και που του τις φόραγα πάλι ξύπναγε....μάλλον από δοντάκι!!!

Σας φιλώ γλυκά!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 23 417472

Φιλάκια!!!!!!!!!!!Καλή δουλειά!!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Crazymommy καλημέρα!!! Δες κάτι πολύ πετυχημένα που διάβασα κάπου εδώ στο forum.....

Σ'ενα χωρισμό φταίνε πάντα και οι δύο......και αυτός και η μάνα του!!!! (Φτου!φτου!μακριά απο μας)

Και ένα που πάει γάντι σ' εμένα......

Λένε κακό είναι το πρωί να δεις παπά μπροστά σου, μα υπάρχει και χειρότερο! Να δεις την πεθερά σου!!!
(Κάθε πρωί έχω αυτή την τύχη!!! Mad )
Χαχαχαχ! Αχ βρε Σωτηρία μου μ' έκανες και γέλασα πρωινιάτικα!!! Laughing Laughing Laughing
Τι να πω που ένω ένα συνάδελφο στη δουλειά που με δουλεύει: "Σα γεννηθεί η νύφη της πεθεράς θα μοιάσει"!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 23 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 23 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 23 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 23 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 23 585182
Θεέ μου όχι αυτό............!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 23 911307

Πώς είναι το μικράκι σου; Ελπίζω καλύτερα!!!!!

Γμτ πρέπει να φύγω, θα τα πούμε next time, θα σας διαβάσω!!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 23 531909 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 23 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 23 379767

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις