Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
675 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 675 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια γρήγορη καλησπέρα!!! Τι χαμός γίνεται και εδώ μέσα αλλά και έξω από το φόρουμ; Mad
Ζούμε σε δύσκολες εποχές, αλλά μάλλον θα πρέπει να το συνηθίσουμε... Και Λενάκι μου δεν θα βρεις καλύτερη εποχή από την τωρινή για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις, άλλωστε μην αναβάλλεις για αύριο αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα δε λένε; Razz Razz Τεσπα, ίσως φαίνομαι απαισιόδοξη, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι η αναπαραγωγική μας ηλικία θα έχει περάσει όταν κάποτε η Ελλάδα μας αρχίσει πάλι να αναπτύσσεται και πάλι, οπότε δεν έχει νόημα να περιμένουμε. Οπότε, αν θέλεις 2ο/3ο κλπ παιδάκι και νιώθεις ψυχολογικά έτοιμη τότε ξεκίνα τώρα. Θα τα βγάλεις πέρα έστω και πιο φτωχικά.

Γεωργία μου, να σου απαντήσω.

Με τις ακαδημαικές μου γνώσεις θα ήθελα να σας προειδοποίησω να μην τρομοκρατήστε... δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τα ΜΜΕ θέλουν να τρομοκρατήσουν το κόσμο????,
Τα ΜΜΕ ανήκουν σε μεγαλοεπιχειρηματίες οι οποίοι είναι εξίσου λαμόγια με τους βολευτές, άρα κοιτούν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους κατευθύνοντας τη μάζα. Εξ' ου και όλες οι βαρύγδουπες εκφράσεις που στοχεύουν στον εντυπωσιασμό και αποπροσανατολισμό του κόσμου. Μην παρακολουθείτε ειδήσεις από τηλεόραση, αν θέλετε τη συμβουλή μου.

Στο χωρίο μου αυτό το λέγαν προπαγάνδα...
Συμφωνώ απολύτως. Μα αυτό ακριβώς αυτό κάνουν.

Δεν λέω ότι η χρεωκοπία είναι η μόνη λύση αλλά είναι μια διέξοδο που εδώ που έχουν έρθει τα πράγματα ίσως είναι καλύτερη... αν με ρωτούσατε πριν ένα χρόνο δεν θα σας έλεγα το ίδιο...
Εγώ πάλι πιστεύω ότι και πριν ένα χρόνο η χρεωκοπία ήταν καλύτερη λύση από το μνημόνιο. Όμως, εξαιτίας της προπαγάνδας (βλ. παραπάνω) και του ότι οι συνθήκες δεν είχαν ωριμάσει και ο κόσμος δεν είχε πεινάσει, δεν το καταλάβαινε. Τότε οι περισσότεροι χάρηκαν που "γλιτώσαμε" τη χρεωκοπία. Μια χρεωκοπία τότε θα μας τα έκανε πολύ πιο εύκολα απ' ότι αν έρθει τώρα. Που θα έρθει κάποια στιγμή, αφού πλέον μας τα έχουν φάει όλα και δεν υπάρχει τίποτα επιπλέον να μας φάνε.

Για να κλείσω και να μην σας πρίζω θα σας πω το εξής... σε περίπτωση χρεωκοπίας και έξοδο από ΟΝΕ η ύφεση σταμάτα αυτόματα, θα χρειαστεί μόλις 1 μέρα να βγει η ισοτιμία της δραχμής και 5 μέρες να εκδόσει το εθνικό νομισματοπείο το καινούριο νόμισμα... αυτές τις πέντε μέρες τα σύνορα και οι συναλλαγές θα είναι κλειστές γιατι όπως καταλαβαίνετε, η διεθνή αγορά δεν αντιλαμβάνεται το ανταλακτικό σύστημα. (1 κιλό πατάτες- μισό τσουβάλι αλεύρι)θα χρειαστούν περίπου 5 χρόνια για να ισορροπήσει η αγορά μας και να αρχίσει η ανάπτυξη....η ύφεση σήμερα είναι στο 20% και αν συνεχίσουμε έτσι θα ανεβεί κιάλλο όσο για την ανάπτυξη οικονομολόγοι όλου του κόσμου δεν την βλέπουν πριν 2025...

Επίσης έχω να κάνω μια τελευταία δήλωση... σε περίπτωση χρεωκοπίας μας τα ομόλογα μας χάνουν κατευθειαν την αξίας τους. Ξέρετε ποιοι έχουν τα ομόλογα μας????? Οι εθνικές τράπεζες τις Γαλλιάς, της Γερμανίας και τις Ιταλίας.... Νομίζετε ότι αν τους πούμε ότι αύριο πηγαίνουμε σε ελεγχόμενη χρεωκοπία, θα μας αφήσουν... Τωρα ξέρετε γιατι γίνονται όλα αυτά και ποιων συμφέροντα εξυπηρετούμε διεονίζοντας αυτήν την κατάσταση...
Μια χρεωκοπία σημαίνει ότι θα περάσουμε δύσκολα τα επόμενα χρόνια. Όχι όμως πιο δύσκολα απ' ότι θα τα περάσουμε με το μνημόνιο. Ειδικά με το μνημόνιο 3, σύμφωνα με το οποίο "χαρίζουμε" τα πάντα στους γερμανογαλλοευρωπαίους και πλέον θα ζούμε κάτω από εξευτελιστικές συνθήκες μόνο για να εξυπηρετούμε τα συμφέροντά τους. Κι αυτό για να καταλήξουμε κάποια στιγμή στην πτώχευση. Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι θα τη γλιτώσουμε, απλά μας παίρνουν πρώτα ο,τι μπορούν να μας πάρουν και μετά μας αφήνουν στη μοίρα μας. Αναρρωτιέμαι αν θα μπορέσουμε να αναπτυχθούμε ξανά έχοντας χάσει όλο τον πλούτο μας (και αυτόν που δεν προλάβαν να μας πάρουν τον καταστρέφουμε "μόνοι μας"-εδώ πάλι σηκώνει κουβέντα). Σόρρυ, έγινα πολύ απαισιόδοξη αλλά πολύ φοβάμαι πως έχω δίκιο. Αυτοί που έχουν το κεφάλαιο έχουν και τη δύναμη, αυτοί διόλου ενδιαφέρονται για ανθρώπινες ζωές και αξίες... Πέραν του χρήματος εννοείται! Mad

Πω πω σαν την Παπαρήγα ακούγομαι, σαν διαβεβαιώνω πως δεν έχω καμία σχέση, ούτε πολιτικά ούτε ιδεολογικά, αυτά που έγραψα δεν είναι η άποψη μου, αλλά η πραγματικότητα...

Συγνώμη αν σας κούρασα... αλλά με όλα αυτά που γίνονται αυτές τις μέρες δεν άντεξα άλλο...
Όλες μας αφορά αυτό το θέμα, αν και βγήκαμε λιγάκι εκτός θέματος. Καμία σχέση με την Παπαρήγα, πίστεψέ με. Και δε μας κούρασες εσύ, η πραγματικότητα, αυτά που συμβαίνουν γύρω μας δίχως σταματημό είναι που μας κούρασαν όλους μας... Τι θα ζήσουν τα παιδιά μας!

Οκ, κλείνω εδώ το θέμα! Embarassed

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και για να μας φτιάξω πάλι λίγο τη διάθεση, γυρνάω τη συζήτηση (ποια συζήτηση, μονόλογος αλλά τεσπα Razz ) στα γνωστά.

Λοιπόν, η μικρή ευτυχώς έφαγε όλες τις φακές σήμερα και έφαγε και μπανάνα. Γιατί ούτε και φρούτα έτρωγε τελευταία, μάλλον θα φταίει το δόντι που έσκασε και γι' αυτό; Αύριο πάλι θα έχουν μείνει φακές αλλά θα έχω και γιουβαρλάκια, οπότε θα διαλέξω εκείνη την ώρα μάλλον τι θα φάει.

Σας έχω πει για το κόλλημα που έχει η μικρή με ένα συγκεκριμένο κουβερτάκι της; Το σέρνει σε όλο το σπίτι μαζί της (κάθε 3 και λίγο πλύσιμο δεν το συζητώ) και δεν μπορεί αν δεν το έχει δίπλα της όταν ξυπνήσει αλλά και πριν κοιμηθεί. Ευτυχώς είναι φλις και στεγνώνει αμέσως όταν το πλένω. Αλλά ακόμα και τότε, το κρεμάω στην απλώστρα μέσα στο σπίτι και η μικρή πάει συνεχώς και το κρατάει κάτω από την απλώστρα. Καλά δεν είναι πολύ περίεργο; Rolling Eyes Έχουν και τα μικράκια σας τέτοιο κόλλημα;

Λοιπόν, σας καληνυχτίζω με την ευχή να περάσετε μια όμορφη μέρα -σαν σήμερα μου έκανε πρόταση ο αντρούλης μου. Παρότι δεν είμαστε τρελοί φαν του αγίου Βαλεντίνου, έχουμε το λόγο μας που γιορτάζουμε, χεχε!

Φιλιά πολλά!!!!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Και για να μας φτιάξω πάλι λίγο τη διάθεση, γυρνάω τη συζήτηση (ποια συζήτηση, μονόλογος αλλά τεσπα Razz ) στα γνωστά.

Λοιπόν, η μικρή ευτυχώς έφαγε όλες τις φακές σήμερα και έφαγε και μπανάνα. Γιατί ούτε και φρούτα έτρωγε τελευταία, μάλλον θα φταίει το δόντι που έσκασε και γι' αυτό; Αύριο πάλι θα έχουν μείνει φακές αλλά θα έχω και γιουβαρλάκια, οπότε θα διαλέξω εκείνη την ώρα μάλλον τι θα φάει.

Σας έχω πει για το κόλλημα που έχει η μικρή με ένα συγκεκριμένο κουβερτάκι της; Το σέρνει σε όλο το σπίτι μαζί της (κάθε 3 και λίγο πλύσιμο δεν το συζητώ) και δεν μπορεί αν δεν το έχει δίπλα της όταν ξυπνήσει αλλά και πριν κοιμηθεί. Ευτυχώς είναι φλις και στεγνώνει αμέσως όταν το πλένω. Αλλά ακόμα και τότε, το κρεμάω στην απλώστρα μέσα στο σπίτι και η μικρή πάει συνεχώς και το κρατάει κάτω από την απλώστρα. Καλά δεν είναι πολύ περίεργο; Rolling Eyes Έχουν και τα μικράκια σας τέτοιο κόλλημα;

Λοιπόν, σας καληνυχτίζω με την ευχή να περάσετε μια όμορφη μέρα -σαν σήμερα μου έκανε πρόταση ο αντρούλης μου. Παρότι δεν είμαστε τρελοί φαν του αγίου Βαλεντίνου, έχουμε το λόγο μας που γιορτάζουμε, χεχε!

Φιλιά πολλά!!!!
ευτυχως οχι,δεν εχουν τετοια κοληματα.η μεγαληγ μονο εχει ενα μωρακι(κουκλα)και δεν κοιμαται χωρις αυτο.βλεποντας την η μικρη παιρνει και αυτη κουκλα στο κρεβατι,αλλα οχι καποια συγκεκριμενη.οτι κατσει.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!!!! Very Happy
Τι κάνετε???
Πω,πω!!!!Έχω ξεχάσει πολλές μέρες να γράψω το μενού,χιχιχ!!!
Λοιπόν,το ΣΚ φάγαμε τσιπούρα ψητή με λαχανικά.Το Σαββάτο το απόγευμα το ίδιο,ενώ την Κυριακή σπανακόπιτα.
Χθες φακές και το απόγευμα κεφτεδάκια και σήμερα δεν ξέρω!!!Αυτά!!!
Πάω τώρα να σας διαβάσω...

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα μανουλες ,τι μου κανετε?εμεις καλα εχθες πηγαμε παιδιατρο ειχε παρα πολλα αρωστα παιδακια και ευχομαι να μην κολησε η μικρη μου τιποτα απο εκει....δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα αρωστουλικα ειναι στιν ιδια αιθουσα !!!

τελος παντον

η μικρη μου δεν αφησε να τιν ζυγισουμε καλα ,γιατι εκανε εμετο τιν ζυγαρια απο το κλαμα αλλα μου ειπε οτι τιν ειδε 11900 μπορει και παραπανο εχει ψηλωσει παραπολυ και ο γιατρος δεν το πιστευε νομιζε οτι δεν μετρησε καλα ειναι 88,5 Wink

καναμε το εμβολιο τις ηπατιτιδας Α και τωρα θα παμε τον μαιο να μας ξανα δει και να κανουμε εμβολιο....μια χαρα θα ηρεμησουμε λιγο ,και ευχομαι να μην αρωστησουμε.

εχτες ηταν να παμε και για ψωνια αλλα δεν πηγαμε γιατι αργησαμε στον γιατρο, θα παμε σημερα και θα αγορασω και στολη τιν μικρη μου χιχιχιχχιχι και μετα θα παμε για φαγητο στα γκουντις μιαμ μιαμ τρελενετε η μικρη μου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 32 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 32 328109

σημερα δεν ξερω τι φαγητο να κανω ριξτε καμια ιδεα!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="crazymommy"]Καλημέρα μανούλες!!! Τι μου κάνετε; Τελικά δεν μπόρεσα να μπω άλλη στιγμή μέσα στο σ/κ...

Συμπεθερούλα μου, ναι, η μικρή γενικά μου κοιμάται. Κάθε πρωί κανονικά την ξυπνάω εγώ για να με δει πριν φύγω για τη δουλειά. Δε θέλω να ξυπνάει και να λείπω γιατί νιώθω σα να την ξεγελάω έτσι. Οπότε την ξυπνάω. Αν δεν την ξυπνήσω, αναλόγως θα ξυπνήσει μόνη της κάπου μεταξύ 10:30 και 11:30. Χαχα, ταιριάζουν τα ζουζουνάκια και σε αυτό; I love you
Πωπω, γεμίσατε παιχνίδια πάλι! Αλλά το καλύτερο είναι πως το καταδιασκεδάσατε!!! Πότε είπαμε είναι η επέτειός σας; Την έχασα; Άντε να ζήσετε και με το καλό κι ένα 2ο παιδάκι! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 32 328109

Καταρχάς,σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές και ανταποδίδω!!!!Να ζήσετε να ευτυχήσετε και με το καλό ένα δεύτερο νινί!!!!!
Είδες,βρε???Βλέπαμε πολύ μακριά όταν αποφασίσαμε να συμπεθεριάσουμε!!!Και στον ύπνο ταιριάζουν τα ζουζούνια μας!!!χιχιχιχ!!!!!!

Βγάλατε και δοντάκι,ε??Μπράβο σας!!!!
Όσο για το φαί είναι λογικό να μην έχει όρεξη!Φαντάσου τον εαυτό σου να έχεις κάνει...εξαγωγή.Γυρνάς σπίτι...πες μου...έχεις όρεξη για φαγητό???Όχι,φυσικά!!!Και μην είσαι τόσο σίγουρη ότι θα έχει χάσει κιλάκια..
Να σου πω και την γνώμη μου???Συμφωνώ με την μαμά σου και με την Γραμματική.Το πιο σημαντικό είναι να είναι χορτσμένη η κοιλίτσα της.Αν δεις ότι τρώει τα αλεσμένα,δώστης αλεσμένα.Απ'την άλλη υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές όπως κοτόπουλο κοκκινιστό με αστράκι.Βγάζεις το κοτόπουλο και της δίνεις το υπόλοιπο.
Τραχανά ή σουπίτσες.Μοσχάρι λεμονάτο ή κοκκινιστό με ρυζάκι.Εννοείται ότι θα βγάζεις το κρεατικό.Τίποτα δεν είναι!!Μην αγχώνεσαι και γω τα πέρασα αυτά....μέχρι που αναγκαστικά μια μέρα του έδωσα κρουασάν σοκολάτα(!!)μπας και βάλει κάτι στο στόμα του...όλη μέρα νηστικός!!!!Βέβαια,αυτό μια χαρά το καταβρόχθισε!!! Laughing

Αααα,κι αυτό που περιέγραψες με την κορδελίτσα της μικρής......χαχαχαχα!!!!Γυναίκα,παιδάκι μου...από την κούνια!!!!
Επίσης,έχουμε κι εμείς κόλλημα με το νάνι μας!!!!Και μένα το σέρνει παντού και το ποδοπάτάει,κιόλας!!Τον μαλώνω βέβαια,αλλά πού να ακούσει??Εκεί...το θέλει μαζί του!!!
Εντωμεταξύ ,τις προάλλες το χάσαμε!!
Ευτυχώς,έτρεξα στον δρόμο και ακολούθησα την ίδια διαδρομή και το βρήκα....θρίλερ,σου λέω.....

[quote="Sot2010"]Καλημέρα κοριτσάρες!!!Καλή εβδομάδα!!!
Είστε καλά; Εμείς σήμερα, μετά απο δυο εβδομάδες, πήγαμε παιδικό σταθμό! Πριν λίγο πήρα τηλέφωνο να δω τι κάνει και μου είπε η δασκάλα του οτι είχε ένα ατυχηματάκι!Μου κόπηκαν τα πόδια....μέχρι να μου πει οτι ένα κοριτσάκι τον γρατζούνισε...πάλι!!!

Αλικάκι μου, με γεια τα καινούργια σας παιχνίδια!!!

Σ'ευχαριστούμεεεεεε!!!!!!
Να πεις στον γιο σου να τις προσέχει τις γυναίκες,χιχιχιχ!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζουζουνίτσα μου,μια χαρά η μικρή σου,ε????Φτού,φτού!!!!
Καλά να περάσετε σήμερα και καλά ψώνια!!!
Τέλεια ακούγονται όλα αυτά!!
Γιατί δεν κάνεις μια φακές???Είσα ότι είχε κααι η Αλίκη μας και είχα και εγώ χθες....Τι άλλο???Καμιά ομελέτα????

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
crazymommy έγραψε:Μια γρήγορη καλησπέρα!!! Τι χαμός γίνεται και εδώ μέσα αλλά και έξω από το φόρουμ; Mad
Ζούμε σε δύσκολες εποχές, αλλά μάλλον θα πρέπει να το συνηθίσουμε... Και Λενάκι μου δεν θα βρεις καλύτερη εποχή από την τωρινή για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις, άλλωστε μην αναβάλλεις για αύριο αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα δε λένε; Razz Razz Τεσπα, ίσως φαίνομαι απαισιόδοξη, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι η αναπαραγωγική μας ηλικία θα έχει περάσει όταν κάποτε η Ελλάδα μας αρχίσει πάλι να αναπτύσσεται και πάλι, οπότε δεν έχει νόημα να περιμένουμε. Οπότε, αν θέλεις 2ο/3ο κλπ παιδάκι και νιώθεις ψυχολογικά έτοιμη τότε ξεκίνα τώρα. Θα τα βγάλεις πέρα έστω και πιο φτωχικά.

Γεωργία μου, να σου απαντήσω.

Με τις ακαδημαικές μου γνώσεις θα ήθελα να σας προειδοποίησω να μην τρομοκρατήστε... δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τα ΜΜΕ θέλουν να τρομοκρατήσουν το κόσμο????,
Τα ΜΜΕ ανήκουν σε μεγαλοεπιχειρηματίες οι οποίοι είναι εξίσου λαμόγια με τους βολευτές, άρα κοιτούν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους κατευθύνοντας τη μάζα. Εξ' ου και όλες οι βαρύγδουπες εκφράσεις που στοχεύουν στον εντυπωσιασμό και αποπροσανατολισμό του κόσμου. Μην παρακολουθείτε ειδήσεις από τηλεόραση, αν θέλετε τη συμβουλή μου.

Στο χωρίο μου αυτό το λέγαν προπαγάνδα...
Συμφωνώ απολύτως. Μα αυτό ακριβώς αυτό κάνουν.

Δεν λέω ότι η χρεωκοπία είναι η μόνη λύση αλλά είναι μια διέξοδο που εδώ που έχουν έρθει τα πράγματα ίσως είναι καλύτερη... αν με ρωτούσατε πριν ένα χρόνο δεν θα σας έλεγα το ίδιο...
Εγώ πάλι πιστεύω ότι και πριν ένα χρόνο η χρεωκοπία ήταν καλύτερη λύση από το μνημόνιο. Όμως, εξαιτίας της προπαγάνδας (βλ. παραπάνω) και του ότι οι συνθήκες δεν είχαν ωριμάσει και ο κόσμος δεν είχε πεινάσει, δεν το καταλάβαινε. Τότε οι περισσότεροι χάρηκαν που "γλιτώσαμε" τη χρεωκοπία. Μια χρεωκοπία τότε θα μας τα έκανε πολύ πιο εύκολα απ' ότι αν έρθει τώρα. Που θα έρθει κάποια στιγμή, αφού πλέον μας τα έχουν φάει όλα και δεν υπάρχει τίποτα επιπλέον να μας φάνε.

Για να κλείσω και να μην σας πρίζω θα σας πω το εξής... σε περίπτωση χρεωκοπίας και έξοδο από ΟΝΕ η ύφεση σταμάτα αυτόματα, θα χρειαστεί μόλις 1 μέρα να βγει η ισοτιμία της δραχμής και 5 μέρες να εκδόσει το εθνικό νομισματοπείο το καινούριο νόμισμα... αυτές τις πέντε μέρες τα σύνορα και οι συναλλαγές θα είναι κλειστές γιατι όπως καταλαβαίνετε, η διεθνή αγορά δεν αντιλαμβάνεται το ανταλακτικό σύστημα. (1 κιλό πατάτες- μισό τσουβάλι αλεύρι)θα χρειαστούν περίπου 5 χρόνια για να ισορροπήσει η αγορά μας και να αρχίσει η ανάπτυξη....η ύφεση σήμερα είναι στο 20% και αν συνεχίσουμε έτσι θα ανεβεί κιάλλο όσο για την ανάπτυξη οικονομολόγοι όλου του κόσμου δεν την βλέπουν πριν 2025...

Επίσης έχω να κάνω μια τελευταία δήλωση... σε περίπτωση χρεωκοπίας μας τα ομόλογα μας χάνουν κατευθειαν την αξίας τους. Ξέρετε ποιοι έχουν τα ομόλογα μας????? Οι εθνικές τράπεζες τις Γαλλιάς, της Γερμανίας και τις Ιταλίας.... Νομίζετε ότι αν τους πούμε ότι αύριο πηγαίνουμε σε ελεγχόμενη χρεωκοπία, θα μας αφήσουν... Τωρα ξέρετε γιατι γίνονται όλα αυτά και ποιων συμφέροντα εξυπηρετούμε διεονίζοντας αυτήν την κατάσταση...
Μια χρεωκοπία σημαίνει ότι θα περάσουμε δύσκολα τα επόμενα χρόνια. Όχι όμως πιο δύσκολα απ' ότι θα τα περάσουμε με το μνημόνιο. Ειδικά με το μνημόνιο 3, σύμφωνα με το οποίο "χαρίζουμε" τα πάντα στους γερμανογαλλοευρωπαίους και πλέον θα ζούμε κάτω από εξευτελιστικές συνθήκες μόνο για να εξυπηρετούμε τα συμφέροντά τους. Κι αυτό για να καταλήξουμε κάποια στιγμή στην πτώχευση. Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι θα τη γλιτώσουμε, απλά μας παίρνουν πρώτα ο,τι μπορούν να μας πάρουν και μετά μας αφήνουν στη μοίρα μας. Αναρρωτιέμαι αν θα μπορέσουμε να αναπτυχθούμε ξανά έχοντας χάσει όλο τον πλούτο μας (και αυτόν που δεν προλάβαν να μας πάρουν τον καταστρέφουμε "μόνοι μας"-εδώ πάλι σηκώνει κουβέντα). Σόρρυ, έγινα πολύ απαισιόδοξη αλλά πολύ φοβάμαι πως έχω δίκιο. Αυτοί που έχουν το κεφάλαιο έχουν και τη δύναμη, αυτοί διόλου ενδιαφέρονται για ανθρώπινες ζωές και αξίες... Πέραν του χρήματος εννοείται! Mad

Πω πω σαν την Παπαρήγα ακούγομαι, σαν διαβεβαιώνω πως δεν έχω καμία σχέση, ούτε πολιτικά ούτε ιδεολογικά, αυτά που έγραψα δεν είναι η άποψη μου, αλλά η πραγματικότητα...

Συγνώμη αν σας κούρασα... αλλά με όλα αυτά που γίνονται αυτές τις μέρες δεν άντεξα άλλο...
Όλες μας αφορά αυτό το θέμα, αν και βγήκαμε λιγάκι εκτός θέματος. Καμία σχέση με την Παπαρήγα, πίστεψέ με. Και δε μας κούρασες εσύ, η πραγματικότητα, αυτά που συμβαίνουν γύρω μας δίχως σταματημό είναι που μας κούρασαν όλους μας... Τι θα ζήσουν τα παιδιά μας!

Οκ, κλείνω εδώ το θέμα! Embarassed

εχεις δικιο οτι και να λες αλλα εγω ενα ξερω.....ΠΛΕΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

δεν ξερω αλλα σκευτομαι, αυτα τα ονειρα εχω εγω για το παιδι μου?ουτε να το σπουδασω δεν θα μπορω......οχι κοριτσια εγω δεν αντεχω αυτη τιν μιζερια εκει που αρχισαμε σαν χωρα να πηγενουμε καλα,να προχοραει η τεχνολογια ,να σταματουν ολα,ουτε μια ξενη γλωσσα τα παιδια μας να μην μπορουμε να στειλουμε να μαθουν!οχι οχι δεν μπορω να αντεξω ετσι,ειπαμε με τον αντρα μου αν τον διωξουν απο τιν δουλεια...εχουμε φυγει δεν καθομαι εδω,μπορει να ακουγεται καπως αλλα αφου η ιδια ελλαδα μας διωχνει!!!! οχι οτι εκει θα ειναι ολα ροδινα αλλα θα εχω ενα μισθο εκει απο τιν στιγμη που δεν το εχω εδω...ψαχνω γοα δουλεια εδω και 1 χρονο και δεν βρισκω....

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
αλικακι έγραψε:Ζουζουνίτσα μου,μια χαρά η μικρή σου,ε????Φτού,φτού!!!!
Καλά να περάσετε σήμερα και καλά ψώνια!!!
Τέλεια ακούγονται όλα αυτά!!
Γιατί δεν κάνεις μια φακές???Είσα ότι είχε κααι η Αλίκη μας και είχα και εγώ χθες....Τι άλλο???Καμιά ομελέτα????

φακες ναι μια χαρα....

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Εμείς είμαστε μια χαρούλα! Χθες μόλις γύρισα απο τη δουλειά τον πήρα και πήγαμε στο super market. Μετά δεν ήθελε να μπούμε στο αυτοκίνητο. Ήθελε να περπατάμε έξω. Άφησα τα ψώνια και κάναμε μια βολτίτσα με τα πόδια!
Πωπω! Έχουν πήξει τα καημενάκια! Απο τον Απρίλιο και μετά μην την είδατε κορίτσια. Θα γυρνάω στο σπίτι, θα παίρνω το αντράκι μου και δρόμο. Βόλτες ατελείωτες!!!

Α! Ξέχασα να πω......ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλα τα ερωτευμενάκια!!!

Crazymommy διπλά Χρόνια Πολλά!!!

Καλημέραααααααααααααααααααααααα!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεωργία και Αλικάκι,βλέπω σχολιάσατε μερικώς τα δρώμενα της πολιτικοοικονομικής μας κατάστασης.
Ομολογώ ότι προχθές ακούγοντας την ομιλία Παπαδήμου,έβαλα τα γέλια!!
Θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε ότι χρωστάμε και "ευχαριστώ" που μας κρατάνε στο ευρώ!!
Οι αποφάσεις πάρθηκαν λανθασμένα και έπρεπε να είχε γίνει έξοδος από το ευρώ εδώ και πολύ καιρό.Εγώ έτσι πιστεύω.Ότι τα πράγματα δεν θα γινόντουσαν καλύτερα από την μια μέρα στην άλλη αλλά τουλάχιστον θα είχαμε κάποια ελπίδα.Τώρα δεν βλέπω κανένα φως......
Νομίζω,δυστηχώς,ότι τώρα που μπήκαμε στον χορό,πρέπει να χορέψουμε.
Χρεωκοπήστε μας ,επιτέλους,μπας και γλυτώσουμε!!!
Αυτά που έρχονται είναι τα χειρότερα!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα στις όμορφες μανούλες!!!

zoyzoynitsa moy έγραψε:καλημερα μανουλες ,τι μου κανετε?εμεις καλα εχθες πηγαμε παιδιατρο ειχε παρα πολλα αρωστα παιδακια και ευχομαι να μην κολησε η μικρη μου τιποτα απο εκει....δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα αρωστουλικα ειναι στιν ιδια αιθουσα !!!

τελος παντον

η μικρη μου δεν αφησε να τιν ζυγισουμε καλα ,γιατι εκανε εμετο τιν ζυγαρια απο το κλαμα αλλα μου ειπε οτι τιν ειδε 11900 μπορει και παραπανο εχει ψηλωσει παραπολυ και ο γιατρος δεν το πιστευε νομιζε οτι δεν μετρησε καλα ειναι 88,5 Wink

καναμε το εμβολιο τις ηπατιτιδας Α και τωρα θα παμε τον μαιο να μας ξανα δει και να κανουμε εμβολιο....μια χαρα θα ηρεμησουμε λιγο ,και ευχομαι να μην αρωστησουμε.

εχτες ηταν να παμε και για ψωνια αλλα δεν πηγαμε γιατι αργησαμε στον γιατρο, θα παμε σημερα και θα αγορασω και στολη τιν μικρη μου χιχιχιχχιχι και μετα θα παμε για φαγητο στα γκουντις μιαμ μιαμ τρελενετε η μικρη μου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 32 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 32 328109

Πωπω ζουζουνίτσα μου από τα νεύρα της έκανε εμετό η μικρή σου; Τουλάχιστον τώρα είναι καλά και πήρε και τόσο μπόι!!! Ζηλεύουμεεεεε!!!!
Όσο για το ιατρείο, είναι όντως βλακεία να βάζει τα άρρωστα μαζί με τα υγιή παιδάκια, αλλά προφανώς συμβαίνει αυτό λόγω της έλλειψης χώρου. Στο ιατρείο της παιδιάτρου μας ευτυχώς έχει γίνει τέτοια πρόβλεψη. Από την άλλη όμως τα άρρωστα παιδάκια δε μένουν στην απομόνωση (ξεχωριστό δωματιάκι) αλλά πάνε στον κεντρικό χώρο και πιάνουν όλα τα παιχνίδια που πιάνουν και τα υπόλοιπα, οπότε καταλαβαίνεις...!
Από πού θα πάρετε στολή τελικά; Εγώ πάντως όσα μικράκια είδα μασκαρεμένα προχτές στο mall είχαν όλα τους (για κοριτσάκια μιλάω) τη στολή minnie-ποντικάκι από τα jumbo. Στα jumbo πάντως είχαν γύρω στα 20 ευρώπουλα η κάθε στολή αυτής της κατηγορίας...

[quote="αλικακι"][quote="crazymommy"]Καλημέρα μανούλες!!! Τι μου κάνετε; Τελικά δεν μπόρεσα να μπω άλλη στιγμή μέσα στο σ/κ...

Συμπεθερούλα μου, ναι, η μικρή γενικά μου κοιμάται. Κάθε πρωί κανονικά την ξυπνάω εγώ για να με δει πριν φύγω για τη δουλειά. Δε θέλω να ξυπνάει και να λείπω γιατί νιώθω σα να την ξεγελάω έτσι. Οπότε την ξυπνάω. Αν δεν την ξυπνήσω, αναλόγως θα ξυπνήσει μόνη της κάπου μεταξύ 10:30 και 11:30. Χαχα, ταιριάζουν τα ζουζουνάκια και σε αυτό; I love you
Πωπω, γεμίσατε παιχνίδια πάλι! Αλλά το καλύτερο είναι πως το καταδιασκεδάσατε!!! Πότε είπαμε είναι η επέτειός σας; Την έχασα; Άντε να ζήσετε και με το καλό κι ένα 2ο παιδάκι! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 32 328109

Καταρχάς,σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές και ανταποδίδω!!!!Να ζήσετε να ευτυχήσετε και με το καλό ένα δεύτερο νινί!!!!!
Είδες,βρε???Βλέπαμε πολύ μακριά όταν αποφασίσαμε να συμπεθεριάσουμε!!!Και στον ύπνο ταιριάζουν τα ζουζούνια μας!!!χιχιχιχ!!!!!!

Όσο για το φαί είναι λογικό να μην έχει όρεξη!Φαντάσου τον εαυτό σου να έχεις κάνει...εξαγωγή.Γυρνάς σπίτι...πες μου...έχεις όρεξη για φαγητό???Όχι,φυσικά!!!Και μην είσαι τόσο σίγουρη ότι θα έχει χάσει κιλάκια..
Να σου πω και την γνώμη μου???Συμφωνώ με την μαμά σου και με την Γραμματική.Το πιο σημαντικό είναι να είναι χορτσμένη η κοιλίτσα της.Αν δεις ότι τρώει τα αλεσμένα,δώστης αλεσμένα.Απ'την άλλη υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές όπως κοτόπουλο κοκκινιστό με αστράκι.Βγάζεις το κοτόπουλο και της δίνεις το υπόλοιπο.
Τραχανά ή σουπίτσες.Μοσχάρι λεμονάτο ή κοκκινιστό με ρυζάκι.Εννοείται ότι θα βγάζεις το κρεατικό.Τίποτα δεν είναι!!Μην αγχώνεσαι και γω τα πέρασα αυτά....μέχρι που αναγκαστικά μια μέρα του έδωσα κρουασάν σοκολάτα(!!)μπας και βάλει κάτι στο στόμα του...όλη μέρα νηστικός!!!!Βέβαια,αυτό μια χαρά το καταβρόχθισε!!! Laughing

Αααα,κι αυτό που περιέγραψες με την κορδελίτσα της μικρής......χαχαχαχα!!!!Γυναίκα,παιδάκι μου...από την κούνια!!!!
Επίσης,έχουμε κι εμείς κόλλημα με το νάνι μας!!!!Και μένα το σέρνει παντού και το ποδοπάτάει,κιόλας!!Τον μαλώνω βέβαια,αλλά πού να ακούσει??Εκεί...το θέλει μαζί του!!!
Ευτυχώς,έτρεξα στον δρόμο και ακολούθησα την ίδια διαδρομή και το βρήκα....θρίλερ,σου λέω.....

Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάρες!!!Καλή εβδομάδα!!!
Είστε καλά; Εμείς σήμερα, μετά απο δυο εβδομάδες, πήγαμε παιδικό σταθμό! Πριν λίγο πήρα τηλέφωνο να δω τι κάνει και μου είπε η δασκάλα του οτι είχε ένα ατυχηματάκι!Μου κόπηκαν τα πόδια....μέχρι να μου πει οτι ένα κοριτσάκι τον γρατζούνισε...πάλι!!!

Ουυυυυυ αλικάκι μου σ' ευχαριστώ για τις προτάσεις!!! Έχεις δίκιο για το ότι πονάνε πολύ τα καημενούλικα αλλά τι να κάνουμε που πρέπει να τρώνε κιόλας; Χτες τις έφαγε όλες τις φακές, οπότε συνεχίζω με πολλές σουπίτσες και μαλακές τροφές. Αν δω ότι δεν, τότε θα της κάνω αλεσμένα. Χαχα, γέλασα πολύ με το κρουασάν σοκολάτα, είδες τι πονηρούλικα που είναι!!!!! Και η δικιά μου πάντως αν και δεν έτρωγε αρκετά από το φαγάκι της όλο ήθελε μπισκοτάκια. Στην πεθερά τις προάλλες 2-2 τα έτρωγε τα κουλούρια, ένα σε κάθε χέρι (και κομμάτια να πέφτουν κάτω). Τι να πω...
Το νάνι είναι ο αγκαλίτσας ή κάποιο ζωάκι; Αν ναι, πάλι καλά, σέρνεται πολύ πιο εύκολα από την κουβερτούλα! Εκεί να δεις ποδοπάτημα!!!

Χαχα, Σωτηρία μου έχει δίκιο το αλικάκι, οι γυναίκες θέλουν προσοχή, να το μάθεις του γιού σου!!! Razz

Χτες που λέτε μόλις μπήκα στο σπίτι από τη δουλειά αντικρύζω τη μικρή με μουτζουρωμένη μπλούζα. Μα καλάjavascript:emoticonp('Razz'), λέω στον άντρα μου, πώς λερώθηκε πάλι; Και μου λέει "ουψ, χεχε, είναι από το μολύβι ματιών σου..." Κάγκελο εγώ. Την άφησε να πάρει και να ανοίξει το τσαντάκι με το μακιγιάζ, τι σου είναι αυτοί οι άντρες! "Για λίγο" μου είπε... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 32 679259

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αααα,ξέχασα να σχολιάσω το πιπίλισμα του δαχτύλου της νεαράς θυγατέρας του Αλικακίου...
Αλικάκι μου,εγώ πιπίλιζα το δάχτυλό μου μέχρι την ηλικία των 5-6!!!
Το δαχτυλάκι μου είχε αρχίσει να γίνεται ατροφικό!!!
Τώρα βλέπω και την ανηψιά μου που είναι 3+ και το ίδιο κάνει και εκείνη.
Η νύφη μου,έχει δοκιμάσει κάποια πράματα αλλά δεν....
Είναι πολύ δύσκολο θέμα.Προσπάθησε και εσύ με την σειρά σου να της πιπιλίζεις το μυαλό μπας και τα καταφέρεις να το κόψει...αλλιώς...δεν πειράζει!!!
Και γω μια χαρά παιδί βγήκα!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χχαχαχαχαχα!!!Ρε Αλικάκι,το μολύβι των ματιών??????Από τώρα θέλει να βάφεται η ζουζού σου??????
Όσο για το νάνι μας είναι ένα κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα είναι πανάκι.Οπότε καταλαβαίνεις τι σύρσιμο που τρώει!!Και για να το πλύνω????Θα το πάρω με λαμογιά και όταν το καταλάβει θα βγάλουμε όλην την ώρα μπροστά από το πλυντήριο!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Εμείς είμαστε μια χαρούλα! Χθες μόλις γύρισα απο τη δουλειά τον πήρα και πήγαμε στο super market. Μετά δεν ήθελε να μπούμε στο αυτοκίνητο. Ήθελε να περπατάμε έξω. Άφησα τα ψώνια και κάναμε μια βολτίτσα με τα πόδια!
Πωπω! Έχουν πήξει τα καημενάκια! Απο τον Απρίλιο και μετά μην την είδατε κορίτσια. Θα γυρνάω στο σπίτι, θα παίρνω το αντράκι μου και δρόμο. Βόλτες ατελείωτες!!!

Α! Ξέχασα να πω......ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλα τα ερωτευμενάκια!!!

Crazymommy διπλά Χρόνια Πολλά!!!

Καλημέραααααααααααααααααααααααα!!!!

Καλημέρα Σωτηρία μου!!! Έτσι είναι, να ξεσκάσουν θέλουν και τα παιδάκια μας, δεν είναι λογικό;
Η μαμά μου πάντως την έβγαζε παντώς καιρού κι αυτό γιατί δεν της άφησε κανένα περιθώριο η μικρή: έπαιρνε το καρότσι (η μαμά μου την παίρνει με καρότσι), χτυπούσε τα χεράκια στο κάθισμα, έπαιρνε να βάλει μόνη της μπουφάν και παπούτσια και περίμενε τη μαμά μου να την βγάλει. Μάλιστα μερικές φορές της έδειχνε και το μπουφάν της να το φορέσει κι εκείνη (η μαμά μου).

Κι όσο για τα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα, νομίζω πως όλες συμφωνούμε. Το θέμα είναι πως πράγματι εδώ που φτάσαμε τα πράγματα είναι πλέον πολύ δύσκολα. Τουλάχιστον να προσπαθήσουμε να είμαστε δυνατοί και αισιόδοξοι... Ποτέ δεν ξέρεις! Το οφείλουμε αυτό στα παιδάκια μας!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις εορτάζουσες! Wink

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Αααα,ξέχασα να σχολιάσω το πιπίλισμα του δαχτύλου της νεαράς θυγατέρας του Αλικακίου...
Αλικάκι μου,εγώ πιπίλιζα το δάχτυλό μου μέχρι την ηλικία των 5-6!!!
Το δαχτυλάκι μου είχε αρχίσει να γίνεται ατροφικό!!!
Τώρα βλέπω και την ανηψιά μου που είναι 3+ και το ίδιο κάνει και εκείνη.
Η νύφη μου,έχει δοκιμάσει κάποια πράματα αλλά δεν....
Είναι πολύ δύσκολο θέμα.Προσπάθησε και εσύ με την σειρά σου να της πιπιλίζεις το μυαλό μπας και τα καταφέρεις να το κόψει...αλλιώς...δεν πειράζει!!!
Και γω μια χαρά παιδί βγήκα!!!!!
Πωπω ρε συ και ο άντρας μου το ίδιο με σένα έκανε! Ναι είναι πολύ δύσκολο απ' όσο ξέρω (και το δάχτυλο δεν μπορεί να το πάρει μαζί του ο αη-Βασίλης) γι' αυτό και της μιλάω ήδη. Για να της το τραβήξω βέβαια είναι κάπως δύσκολο γιατί όταν το βγάζει ακούγεται ένας ήχος σαν... φελλό από κρασί!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 32 911307

Χαχα, μια χαρά σούπερ μανούλα είσαι!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 32 417472

αλικακι έγραψε:Χχαχαχαχαχα!!!Ρε Αλικάκι,το μολύβι των ματιών??????Από τώρα θέλει να βάφεται η ζουζού σου??????
Όσο για το νάνι μας είναι ένα κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα είναι πανάκι.Οπότε καταλαβαίνεις τι σύρσιμο που τρώει!!Και για να το πλύνω????Θα το πάρω με λαμογιά και όταν το καταλάβει θα βγάλουμε όλην την ώρα μπροστά από το πλυντήριο!!!!

Ναι, είδες τι έχουμε να τραβήξουμε με το κοριτσάκι μας;
Αχαχα, εγώ της το παίρνω όταν κοιμάται και το πλένω. Το πρωί το ψάχνει και το βρίσκει απλωμένο, οπότε τη στήνει εκεί μέχρι να στεγνώσει! Μια από τα ίδια δηλαδή! Εεεεε μα είδες πώς ταιριάζουνεεεεεεε; Razz

Τυχερή τουρτίτσαααααα!...

Κοριτσάκια μου σας φιλώ γλυκά και φεύγω για δουλίτσα!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
Πωπω ρε συ και ο άντρας μου το ίδιο με σένα έκανε! Ναι είναι πολύ δύσκολο απ' όσο ξέρω (και το δάχτυλο δεν μπορεί να το πάρει μαζί του ο αη-Βασίλης) γι' αυτό και της μιλάω ήδη. Για να της το τραβήξω βέβαια είναι κάπως δύσκολο γιατί όταν το βγάζει ακούγεται ένας ήχος σαν... φελλό από κρασί!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 32 911307

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

Χαχα, μια χαρά σούπερ μανούλα είσαι!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 32 417472

Σ'ευχαριστώωωωωωω!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 32 379767

αλικακι έγραψε:Χχαχαχαχαχα!!!Ρε Αλικάκι,το μολύβι των ματιών??????Από τώρα θέλει να βάφεται η ζουζού σου??????

Ναι, είδες τι έχουμε να τραβήξουμε με το κοριτσάκι μας;
Αχαχα, εγώ της το παίρνω όταν κοιμάται και το πλένω. Το πρωί το ψάχνει και το βρίσκει απλωμένο, οπότε τη στήνει εκεί μέχρι να στεγνώσει! Μια από τα ίδια δηλαδή! Εεεεε μα είδες πώς ταιριάζουνεεεεεεε; Razz

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι!!!!! Laughing

anastasia78

anastasia78
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
μάλλον έχω πολύ καιρό να μπω! σας άφησα στο Νο2 και παραλίγο να σας βρω στο 4. δεν μπορω να διαβάσω νέα σας. ελπίζω να είστε καλά εσείς και τα ζουζουνάκια σας. φιλιαααααα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 32 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anastasia78 έγραψε:μάλλον έχω πολύ καιρό να μπω! σας άφησα στο Νο2 και παραλίγο να σας βρω στο 4. δεν μπορω να διαβάσω νέα σας. ελπίζω να είστε καλά εσείς και τα ζουζουνάκια σας. φιλιαααααα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 32 417472

Πού είσαι βρε κοπελιά εσύ???Τι κάνεις???Γιατί χάθηκες???Όλα καλά???

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
[quote="crazymommy"]Καλημέρα στις όμορφες μανούλες!!!

zoyzoynitsa moy έγραψε:καλημερα μανουλες ,τι μου κανετε?εμεις καλα εχθες πηγαμε παιδιατρο ειχε παρα πολλα αρωστα παιδακια και ευχομαι να μην κολησε η μικρη μου τιποτα απο εκει....δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα αρωστουλικα ειναι στιν ιδια αιθουσα !!!

τελος παντον

Πωπω ζουζουνίτσα μου από τα νεύρα της έκανε εμετό η μικρή σου; Τουλάχιστον τώρα είναι καλά και πήρε και τόσο μπόι!!! Ζηλεύουμεεεεε!!!!
Όσο για το ιατρείο, είναι όντως βλακεία να βάζει τα άρρωστα μαζί με τα υγιή παιδάκια, αλλά προφανώς συμβαίνει αυτό λόγω της έλλειψης χώρου. Στο ιατρείο της παιδιάτρου μας ευτυχώς έχει γίνει τέτοια πρόβλεψη. Από την άλλη όμως τα άρρωστα παιδάκια δε μένουν στην απομόνωση (ξεχωριστό δωματιάκι) αλλά πάνε στον κεντρικό χώρο και πιάνουν όλα τα παιχνίδια που πιάνουν και τα υπόλοιπα, οπότε καταλαβαίνεις...!
Από πού θα πάρετε στολή τελικά; Εγώ πάντως όσα μικράκια είδα μασκαρεμένα προχτές στο mall είχαν όλα τους (για κοριτσάκια μιλάω) τη στολή minnie-ποντικάκι από τα jumbo. Στα jumbo πάντως είχαν γύρω στα 20 ευρώπουλα η κάθε στολή αυτής της κατηγορίας...

λεω να παμε στα τζαμπο σκευτομαι να παρω στολη που ειναι σαν ολοσομη φορμα πχ ποντικακι,γουινη γιατι λεμε να τιν βγαλουμε λιγο εξω και η στολες που ειναι σαν φορεματακια ειναι πολυ λεπτες.και με αυτο το κρυο κασατα θα γινουν.

[quote="αλικακι"]
crazymommy έγραψε:Καλημέρα μανούλες!!! Τι μου κάνετε; Τελικά δεν μπόρεσα να μπω άλλη στιγμή μέσα στο σ/κ...

Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάρες!!!Καλή εβδομάδα!!!

Ουυυυυυ αλικάκι μου σ' ευχαριστώ για τις προτάσεις!!! Έχεις δίκιο για το ότι πονάνε πολύ τα καημενούλικα αλλά τι να κάνουμε που πρέπει να τρώνε κιόλας; Χτες τις έφαγε όλες τις φακές, οπότε συνεχίζω με πολλές σουπίτσες και μαλακές τροφές. Αν δω ότι δεν, τότε θα της κάνω αλεσμένα. Χαχα, γέλασα πολύ με το κρουασάν σοκολάτα, είδες τι πονηρούλικα που είναι!!!!! Και η δικιά μου πάντως αν και δεν έτρωγε αρκετά από το φαγάκι της όλο ήθελε μπισκοτάκια. Στην πεθερά τις προάλλες 2-2 τα έτρωγε τα κουλούρια, ένα σε κάθε χέρι (και κομμάτια να πέφτουν κάτω). Τι να πω...
Το νάνι είναι ο αγκαλίτσας ή κάποιο ζωάκι; Αν ναι, πάλι καλά, σέρνεται πολύ πιο εύκολα από την κουβερτούλα! Εκεί να δεις ποδοπάτημα!!!

Χαχα, Σωτηρία μου έχει δίκιο το αλικάκι, οι γυναίκες θέλουν προσοχή, να το μάθεις του γιού σου!!! Razz

Χτες που λέτε μόλις μπήκα στο σπίτι από τη δουλειά αντικρύζω τη μικρή με μουτζουρωμένη μπλούζα. Μα καλάjavascript:emoticonp('Razz'), λέω στον άντρα μου, πώς λερώθηκε πάλι; Και μου λέει "ουψ, χεχε, είναι από το μολύβι ματιών σου..." Κάγκελο εγώ. Την άφησε να πάρει και να ανοίξει το τσαντάκι με το μακιγιάζ, τι σου είναι αυτοί οι άντρες! "Για λίγο" μου είπε... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 32 679259

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
αλικακι έγραψε:Γεωργία και Αλικάκι,βλέπω σχολιάσατε μερικώς τα δρώμενα της πολιτικοοικονομικής μας κατάστασης.
Ομολογώ ότι προχθές ακούγοντας την ομιλία Παπαδήμου,έβαλα τα γέλια!!
Θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε ότι χρωστάμε και "ευχαριστώ" που μας κρατάνε στο ευρώ!!
Οι αποφάσεις πάρθηκαν λανθασμένα και έπρεπε να είχε γίνει έξοδος από το ευρώ εδώ και πολύ καιρό.Εγώ έτσι πιστεύω.Ότι τα πράγματα δεν θα γινόντουσαν καλύτερα από την μια μέρα στην άλλη αλλά τουλάχιστον θα είχαμε κάποια ελπίδα.Τώρα δεν βλέπω κανένα φως......
Νομίζω,δυστηχώς,ότι τώρα που μπήκαμε στον χορό,πρέπει να χορέψουμε.
Χρεωκοπήστε μας ,επιτέλους,μπας και γλυτώσουμε!!!
Αυτά που έρχονται είναι τα χειρότερα!!

αλικακι μου συγουρα ερχονται τα χειροτερα...πλεω δεν εχει ,ελλον η ελλαδα για τα παιδια μας αλλα και για εμας....δεν ξερω εγω εχω απελπιστει πολυ

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΒΡΕ ΤΣΟΥΠΡΕς ΠΟΣΑ ΓΡΑΨΑΤΕ ΠΙΑ?ΠΟΥ ΝΑΤΑ ΠΡΩΤΟΠΡΟΛΑΒΩ . Very Happy Very Happy Very Happy

γεωργια συμφωνω σε ολα και επαυξανω.
Θεωρω λοιπον οτι τα χειροτερα δυστυχως ερχονται και ας ελπισουμε οτι θα τα καταφερουμε με τον εναν ή τον αλλο τροπο.Πανω απο ολα να εχουμε την υγεια μας και τα παιδια μας.
ακουω 88,5 ποντους αππαππαπαπαππα,ψηλορυτης η μικρηηηη Very Happy Very Happy Very Happy

το πιπιλισμα θα κοπει μωλε σιγα .
εμεις σημερα θα φαμε ψαροσουπα.
ο διονυσης εχτες εφαγε κατι τουμπες απιστευτες ...τρελο κλαμα,αλλα παλι εκει πηγαινει ο ατιμος.
Τωρα βουρτσιζουμε δοντια,χτενιζουμε μαλλι και στεγνωνουμε μαλλι μονοι μας.τρελο γελιο.
Σημερα ξυπνησε 5 το πρωι και ηρθε και με ξυπναγε.Δεν ξανακοιμηθηκαμε μεχρι τις 7 και αυτο για μια ωρα.8.15 παλι στο ποδι .
βλεπει και την γιαγια του στο skype τωρα και της μιλαει (καλα οχι ακριβως..μουγκριζει ο μογγολακος)και πεταει πραγματα για να τα πιασει η γιαγια ...αχαχαχχα.

ειμαι στην δουλεια και πηζω αυτες τις μερες γιαυτο δεν πολυγραφω.

Οταν γνωρισα τον αντρα μου γεναρη ,φλεβαρη σαν σημερα μου εστειλε λουλουδια στην δουλεια με ενα σημειωμα τελειως ανορθογραφο.Και τον παιρνω τηλ και αντι να του πω ευχαριστω ,του λεω "το μωρο μου γραφετε με ω οχι με ο ".αυτο ηταν παθιαστηκε μαζι μου αχαχαχαχχαχαχαχ.
ειναι τελειως ανορθογραφος και τον εβαζα και παιζαμε συνεχεια scrabble.Τρελη φαση. Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε;επεσε δουλεια αυτες τις μερεςκαι χαθηκα.το κορυφαιο απο χτες ερχεται ενας συναδελφος στη δουλεια ο οποιος εχει ανεμοβλογια.ισχυριζεται οτι ο γιατρος του εδωσε αδεια αλλα εμενα μου φαινεται μουφα η υποθεση.το απογευμα θα παρω την παιδιατρο να ρωτησω τι παιζει για την μικρη μου.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε;επεσε δουλεια αυτες τις μερεςκαι χαθηκα.το κορυφαιο απο χτες ερχεται ενας συναδελφος στη δουλεια ο οποιος εχει ανεμοβλογια.ισχυριζεται οτι ο γιατρος του εδωσε αδεια αλλα εμενα μου φαινεται μουφα η υποθεση.το απογευμα θα παρω την παιδιατρο να ρωτησω τι παιζει για την μικρη μου.

ΡΕ ΤΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΕΧΕΙ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ?και αφου πηρε αδεια τι ηρθε?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε;επεσε δουλεια αυτες τις μερεςκαι χαθηκα.το κορυφαιο απο χτες ερχεται ενας συναδελφος στη δουλεια ο οποιος εχει ανεμοβλογια.ισχυριζεται οτι ο γιατρος του εδωσε αδεια αλλα εμενα μου φαινεται μουφα η υποθεση.το απογευμα θα παρω την παιδιατρο να ρωτησω τι παιζει για την μικρη μου.

ΡΕ ΤΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΕΧΕΙ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ?και αφου πηρε αδεια τι ηρθε?

εχει ρε αυτος ισχυριζεται οτι ειναι στην 10η ημερα και οτι ο γιατρος του ειπε οτι δεν κολλαει.αλλα ολοι οι συναδελφοι του μου λενε οτι αυτος ελειψε 2 μερες μονο πεμπτη και παρασκευη συν το σκ αρα σημερα ειναι στην 6η ημερα.και εγω θυμαμαι απο οταν ημασταν μικρα και κολλαγαμε που μας ελεγαν στην αναρρωση κολλατε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις