Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
629 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 629 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε;επεσε δουλεια αυτες τις μερεςκαι χαθηκα.το κορυφαιο απο χτες ερχεται ενας συναδελφος στη δουλεια ο οποιος εχει ανεμοβλογια.ισχυριζεται οτι ο γιατρος του εδωσε αδεια αλλα εμενα μου φαινεται μουφα η υποθεση.το απογευμα θα παρω την παιδιατρο να ρωτησω τι παιζει για την μικρη μου.

ΡΕ ΤΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΕΧΕΙ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ?και αφου πηρε αδεια τι ηρθε?

εχει ρε αυτος ισχυριζεται οτι ειναι στην 10η ημερα και οτι ο γιατρος του ειπε οτι δεν κολλαει.αλλα ολοι οι συναδελφοι του μου λενε οτι αυτος ελειψε 2 μερες μονο πεμπτη και παρασκευη συν το σκ αρα σημερα ειναι στην 6η ημερα.και εγω θυμαμαι απο οταν ημασταν μικρα και κολλαγαμε που μας ελεγαν στην αναρρωση κολλατε.

μακριααααααααααααααααααααααααααα
καλα και αυτος ο χριστιανος γιατι δεν πηρε αδεια ολικης?βλαμενος ειναι?
μακριααααα ,παρε και την παιδιατρο

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε;επεσε δουλεια αυτες τις μερεςκαι χαθηκα.το κορυφαιο απο χτες ερχεται ενας συναδελφος στη δουλεια ο οποιος εχει ανεμοβλογια.ισχυριζεται οτι ο γιατρος του εδωσε αδεια αλλα εμενα μου φαινεται μουφα η υποθεση.το απογευμα θα παρω την παιδιατρο να ρωτησω τι παιζει για την μικρη μου.

εχει ρε αυτος ισχυριζεται οτι ειναι στην 10η ημερα και οτι ο γιατρος του ειπε οτι δεν κολλαει.αλλα ολοι οι συναδελφοι του μου λενε οτι αυτος ελειψε 2 μερες μονο πεμπτη και παρασκευη συν το σκ αρα σημερα ειναι στην 6η ημερα.και εγω θυμαμαι απο οταν ημασταν μικρα και κολλαγαμε που μας ελεγαν στην αναρρωση κολλατε.

γιατι ειναι αρχιμαλακας και σχιζοφρενης ηλιθιος.εχει κανει το μωρο εμβολιο ανεμοβλογιας τον προηγουμενο μηνα αλλα θα την παρω να την ρωτησω τι παιζει.εν τω μεταξυ ο αντρας μου που δουλευουμε εδω στην ιδια εταιρια δεν την εχει περασει την ανεμοβλογια.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια και χρονια πολλα.
αλικακι(τρολομαμα)γιατι με λες τυχερη επιδη εχουμε μονο μια κουκλα για υπνο.παλια καλα.αυτο το σκεφτομουν πολυ οταν μεναμε μυτιληνη.κουβαλουσα που κουβαλουσα ενω καρο πραγματα,να ειχα και κουβερτρες και μαξιλαρια.ελεος.

διαβασα βαφτηκατε και με μολυβι.η δικια,αν βρει μαρκαδορους,τους ανοιγει και βαφει τα χειλη της.και μετα ερχεται και μου λεει "μαμα τα!"(μαμα κοιτα)με καμαρι,λες και τι εκανε.εν τω μεταξυ λενε συνηθως,βλεπουν τις μαμαδες και κανουν τα ιδια,εγω βαφομαι παρα παρα πολυ σπανια και αυτο τα βασικα,αυτα απο που μαθαινουν.τελικα το εχουμε μεσα μας οι γυναικες(εκτος απο εμενα! Razz )

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:γεια σας κοριτσια και χρονια πολλα.
αλικακι(τρολομαμα)γιατι με λες τυχερη επιδη εχουμε μονο μια κουκλα για υπνο.παλια καλα.αυτο το σκεφτομουν πολυ οταν μεναμε μυτιληνη.κουβαλουσα που κουβαλουσα ενω καρο πραγματα,να ειχα και κουβερτρες και μαξιλαρια.ελεος.

διαβασα βαφτηκατε και με μολυβι.η δικια,αν βρει μαρκαδορους,τους ανοιγει και βαφει τα χειλη της.και μετα ερχεται και μου λεει "μαμα τα!"(μαμα κοιτα)με καμαρι,λες και τι εκανε.εν τω μεταξυ λενε συνηθως,βλεπουν τις μαμαδες και κανουν τα ιδια,εγω βαφομαι παρα παρα πολυ σπανια και αυτο τα βασικα,αυτα απο που μαθαινουν.τελικα το εχουμε μεσα μας οι γυναικες(εκτος απο εμενα! Razz )

το εχουμε δε λες τιποτα .γυναικειο ψωνιο ειναι αυτο δεν το συζητω.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

γιατι ειναι αρχιμαλακας και σχιζοφρενης ηλιθιος.εχει κανει το μωρο εμβολιο ανεμοβλογιας τον προηγουμενο μηνα αλλα θα την παρω να την ρωτησω τι παιζει.εν τω μεταξυ ο αντρας μου που δουλευουμε εδω στην ιδια εταιρια δεν την εχει περασει την ανεμοβλογια.
ρε τιτικα αχχαχαχχααχ να σαι καλα γελασα με τις προσφωνησεις .
πες στον αντρα σου μακρια.ενηλικας και να περασει παιδικη ασθενεια ?πακετοοοο : Sad ρωτα και για τον αντρα σου καλου κακου.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι συγγνωμη ξεχασα οτι μιλαω σε φορουμ για μαμαδες αλλα τα πηρα στο κρανιο με τον τυπο.θα ρωτησω και για τον μπεμπη μου ναι τι να τον κανω εναν τον εχω. Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:ναι συγγνωμη ξεχασα οτι μιλαω σε φορουμ για μαμαδες αλλα τα πηρα στο κρανιο με τον τυπο.θα ρωτησω και για τον μπεμπη μου ναι τι να τον κανω εναν τον εχω. Very Happy
καλε τι ζητας συγνωμη ?μια χαρα τα λες -δωσε...

θες να γινουμε κλικα?
χαμος γινετε παλι!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:ναι συγγνωμη ξεχασα οτι μιλαω σε φορουμ για μαμαδες αλλα τα πηρα στο κρανιο με τον τυπο.θα ρωτησω και για τον μπεμπη μου ναι τι να τον κανω εναν τον εχω. Very Happy
καλε τι ζητας συγνωμη ?μια χαρα τα λες -δωσε...

θες να γινουμε κλικα?
χαμος γινετε παλι!!!!

ναι ρε σπανια πλεον μπαινω σε αλλα θεματα και τωρα μπηκα στο τι σκεφτεστε και ειδα οτι γινετια χαμος.τι εγινε παλι;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αρχισαν τα οργανα παλι.τσακωνονται κλασικα . Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπουρδες.

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Kalispera Titika kai vivi!! Ti kanete? Titika o antras sou na prosexei poly giati an kolliseis megalos tetoies arrosties tis pernas poly varia....Vivi mou esy pws ta pate me to kainourgio spiti??diavasa oti metakomises....sorry koritsia den mpeno syxna ton telefteo kairo den me afinei katholou i mikri mou na kathomai sto pc...pou ftasame Shocked Shocked

Episis kati exei to pliktrologio tou pc kai grafei mono agglika!! toses rythmiseis ekana kai tpt...to laptop pou eixa to poulisa...stin aderfi mou...giati den mporousa na pliroso tin dei mou auto ton mina pou irthe 400 euros...den eixan opote kala tous irthe...ti na kano re gmt..einai min peseis stin anagki kai apo douleia tipota ston orizonta akoma..

Alitheia koritsia athina menete??

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
αχ ευα μου ακομα δουλιτσα να βρεις ε????
ενα απο Crying or Very sad Crying or Very sad τα ιδια,υπομονη κατι θα γινει και με μας....

εγω θεσσαλονικη μενω!!

mommy12585

mommy12585
zoyzoynitsa moy έγραψε:αχ ευα μου ακομα δουλιτσα να βρεις ε????
ενα απο Crying or Very sad Crying or Very sad τα ιδια,υπομονη κατι θα γινει και με μας....

εγω θεσσαλονικη μενω!!

evangelia mou exo apogoiteutei kai to tameio mou einai mexri ton maio...stin thessaloniki einai xeiroteri i katastasi me tis douleies apo auta pou akouo...to kalo einai oti ta enoikia ap'oti exo dei einai poly xamila, kati poly orea kainourgia spitia ta noikiazoun me 200-300 euros to poly...kai an pas kai perifereia akomi kai me 180 euros ta dinoun, neodmita.

Entaksei den leo den tha peinasoume kiolas, eutyxos einai kai oi goneis mou konta kai voithane, alla oso na nai den eixa mathei etsi...panta douleva kai mou fainetai poly psyxofthoro tora me ola auta pou symvenoun kiolas...

Psaxneis doulitsa kai esy?

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ψαχνω εδω και ενα χρονο και τιποτα ,δεν προκριτε να βρω το εχω παρει αποφαση....ευτηχως δουλευει ο αντρας μου!αλλα αν γινει καμια στραβη και κλειση η επειχηριση τοτε μαλλον θα φυγουμε θα παμε εξω για δουλεια!!!!που ευχομαι να πανε ολα καλα!

mommy12585

mommy12585
zoyzoynitsa moy έγραψε:ψαχνω εδω και ενα χρονο και τιποτα ,δεν προκριτε να βρω το εχω παρει αποφαση....ευτηχως δουλευει ο αντρας μου!αλλα αν γινει καμια στραβη και κλειση η επειχηριση τοτε μαλλον θα φυγουμε θα παμε εξω για δουλεια!!!!που ευχομαι να πανε ολα καλα!

kai go to exo skeftei gia ekso, alla einai poly dyskola kai den thelw na fygo kai apo tin xora mou epeidi mas eferan se auto to simeio ta tomaria oi politikoi mas..mou fainetai vouno na sikotho na fygo apo tin xora mou..emeis exoume xorio epano sti thes/niki kai tha anevoun epano i aderfi mou na arxisoun kalliergeies me saligkaria, epeidi emeine anergos o gampros mou mia mera prin apo emena Shocked kai afou exoume ligo gh eipame na tin ekmetalleutoume, an ola pane kala kai me tin aderfi mou tha anevoume k emeis kapoia stigmi na ginoume agrotes..ti na kanoume..toulaxiston sto xorio den tha peinaseis kiolas...

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια και από μένα... σήμερα ήταν η μέρα που μένω σπίτι και ήταν αφιερωμένη στο μικρό όποτε δεν μπήκα...
έχω να σας πιάσω από την 37 σελίδα οπότε η πάρλα μου θα είναι μεγάλη γαι να σας καλύψω όλες...

Γεωργία τουρτιτσα εγώ του δίνω πιπίλα πλεον μόνο για ύπνο, έχω εξαφανίσει όλες τις πιπίλες από το σπίτι, και έχω μόνο μία (κάθε φορά) στο κρεβάτι του. Εφάρμοσα ένα αλάνθαστο κόλπο μου το είπε η ξαδέρφη μου (παιδοψυχολόγος), όποτε πηγαίνα να τον πάρω που ξυπνούσε του έλεγα, άσε πρώτα την πιπίλα και μετά... επείδη ήταν χουζούρεις από τον ύπνο δεν πρόβαλε αντιστάσεις γιατι ήθελε αγκαλιά, τώρα 1,5 μήνα μετά με το που μπαίνω στο δωμάτιο, την πετάει από το στόμα και σηκώνεται με τεντομένα χέρια για αγκαλιά... ξέρει ότι θα διαλέξει ανάμεσα σε αγκαλιά και παιχνίδι ή πιπίλα και ύπνο.... Κάνε υπομόνη και μείνε σταθερή γαιτι είναι όντως παναπόνηρα... Wink Wink

Μομμυ μου εμείς δεν μιλάμε καθόλου... σχεδόν μόνο τα βασικά, οπότε είσθε πολυ καλά και με τα λίγα είναι πολύ δύσκολο να έχεις ένα παιδί που καταλαβαίνει τα πάντα και δεν μπορείς να το καταλάβεις εσύ, είναι συνέχεια εκνευρισμένο γιατι δεν μπορεί να επικοινωνήσει. Αλλα και εμείς φωνάζουμε...
Λενάκι μου καλή επιτυχία στην προσπάθεια Wink Wink

Τιτίκα μου ομοιωπαθείς και εσύ με τα χτυπήματα... αχ και που είμαστε ακόμα... Ξεθύμωσες με τον άντρα σου μπράβο... Τι έγινε Τιτίκα μου σκέφτεστε και εσείς για δεύτερο?? Συμφωνώ πάντως με την Τουρτίτσα δεν με αγχώνουν τόσο τα ρούχα, όσο το φαγητό, οι πάνες και οι γιατροί... και βέβαια θα στερηθούμε για τα παιδιά μας... αλλά πόσο??? Anyway από χτες αποφάσισα να σκε΄φτομαι θετικά... αν είναι να καταστραφούμε σαν χώρα τουλάχιστον να το κάνουμε με στυλ!!! jocolor jocolor
Όσο για τον μαλάκα, τι είπε τελικά ο παιδίατρος??? Και από κοντά τον άντρα σου... Φιλιά...

Αλικάκι μου έχω ένα κουτί μεγάλο από ΙΚΕΑ από ύφασμα και τα βάζω όλα μέσα, αλλά ο δικός μου έχει κόλλημα με συγκεκριμένα παιχνίδια... αυτοκινητάκια κυρίως, τα υπόλοιπα μας αρέσει απλά να τα βάζουμε και να τα βγάζουμε από το κουτί, αν είναι κάτι καινούριο μας τραβάει για λίγο το ενδιαφέρον, αλλά σε 2-3 μέρες καταλήγει στο κουτί...
20 δόντια?? Αρα αυτά τα δύο τα τελευταία μας ζορίζουν μάλλον... δεν μπορώ να βάλω και χέρι στο στόμα του ρε γαμώτο να δω αν έχει πρηστεί τίποτα... τα δοντια του ειναι θανατηφόρα... τρέμω όποτε πρέπει να του βάλω Μουντισάλ...

Crazymommy μου τραπεζίτης ε?? κατευθείαν στα δύσκολα έεε??? Κουράγιο... Πάντως μπορείς να τα γυρνάς μόνο μία-δυο φορές στο μούλτι, δεν θα γίνει πολύ αλεσμένο, ίσα-ίσα... Και εγώ φακές του έδωσα σήμερα, και είχα το άγχος μου, γιατί, πρώτη φορά του έδωσα χωρίς να τις αλέσω, μόνο την πατάτα και το καρότο πάτησα με το πιρούνι, έχω ενθουσιαστεί που σταμάτησα πλέον τα αλεσμένα... βέβαία όταν βλέπει dvd ότι και να τον ταίσω θα το φάει... μόνο τα φρούτα αλέθω πλέον... έχετε για αυτά καμιά ιδέα???
Επίσης,και εμείς έχουμε κόλλημα,τα πετσετάκια του ΙΚΕΑ, αυτά τα άσπρα τα τετράγωνα με τα θηλίκια σε διάφορα χρώματα, ευτυχώς όχι σε ένα μόνο, πήγα τα χριστούγεννα και πήρα καμιά 20αριά ακόμα, γιατι αυτά δεν αντέχουν και στο πολύ πλύσιμο... στο ΜΟMMY Ιανουαρίου στο άρθρο ο πρώτος χρόνος του, αναφέρεται στο ¨ΝΑΝΙ ΤΟΥ¨, είναι το φετίχ κάθε παιδιού και ακριβώς λέει:
"Μπορεί να είναι από ένα απαλό χνουδωτό αρκουδάκι μέχρι μία πετσετούλα ή ακόμα και μία κουβερτούλα. Πρόκειται για το "νάνι" του, το οποίο θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημέρινότητας του. Θα παίξει το ρόλο του παρηγορητή, αφού θα παρατηρήσετε ότι αυτό το φθαρμένο (από την χρήση) "αρκουδάκι" το σφίγγει στην αγκαλιά του κάθε φορά που πάει κάτι στραβά, και φροντίζει να το κουβαλάει μαζί του, όπου και αν βρίσκεται. μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο σημαντικό είναι αυτό το αντικείμενο για το παιδί σας. Είναι η οικεία μυρωδιά, εμφάνιση και υφή, που το κάνουν ξεχωριστό και μοναδικό. Δρα σαν ηρεμιστικό, αγχολυτικό, υπνωτικό. Είναι ο έμπιστος "φίλος" του, που όμως σταδιακά θα πρέπει να απογχωριστεί και να μην έχει ανάγκη, αλλά να στηρίζεται και να εμπιστεύεται τον εαυτό του περισσότερο και να αντλεί ασφάλεια από εκείνον, από εσάς και από το περιβάλλον γενικοτερα."

Να χαίρεσθαι και την επέτειο σας...

ζουζουνίτσα μου τζατζικι ε??? COUL!!! Περαστικά για τα χέρια σου, πως είσαι??? μήπως σε επηρεάζει και εσένα ο καιρός... εγω έχω ρευματοειδή αρθρίτιδα από τα 17 μου... και με αυτές τις συνεχόμενες αλλαγές καιρού υποφέρω...
Αυτο που ξυπνάει στις 6.30, το κάνει γιατί πεινάει??? Αν αρχίσεις σιγά σιγά να την αφηνείς να χουζουρεύει... δηλαδή αυτή την βδομάδα (ή μήνα αν σε βολεύει...)σηκωνέ την (ακόμα και αν ξυπνήσει) στις 6.45... τέταρτο τέταρτο θα φτάσετε στις 8.00. Τι λές???
Είδα ότι πήγατε παιδιάτρο, αναλογίες μοντέλο η μικρή.. ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!εμείς όταν είμασταν 88 πόντους είχαμε καβατσάρει τα 12.500, με μια κοιλιά να, αλλά για κοριτσάκι πολύ ψηλό, μετα δίκια του ο παιδιάτρος και δεν το πίστευε... Εμείς θα πάμε την Πέμπτη για εμβόλιο, φοβάμαι τι θα ακούσω πάλι για τα κιλά του...!!! Ζουζουνίτσα την πας στα GOUDY'S??, εγώ δεν έχω τολμήσει να το κάνω ακόμη, όσο σκέφτομαι πως τα φτιάχνουν όλα αυτά, με πιάνει τρόμος... Μόνο τοστ, σε παιδότοπο έχει φάει απ'εξω ο δικός μου... και πολύ το σκέφτηκα...

Σωτηρία μου τι να σου κάνω μόνο του Φοίβου το τηλ έχω... του Μίκη (δες:Θεοδωράκη), δεν το έχω...

Που ρε κορίτσια τρώγονται??? πείτε και σε εμάς, να ρίξουμε κανένα μπινελίκι λίγο να στανιάρουμε???

Φιλιά και στις υπόλοιπές...
Συγνώμη για το σεντόνι... ΠΑΛΙ!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 33 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 33 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 33 417472

mommy12585

mommy12585
Geia sou georgia...oreo to kolpo me tin pipila pou eipes..giati emena einai poly eksartimeni h dikia mou kai ama de thn exei gia kanena dioro exei fovero eknevrismo..den thelo na tin pieso akoma na tin kopsei alla kapoia stigmi tha to prospathiso...

Oso gia ta alesmena pou eipes ta frouta den peirazei na ta dineis alesmena..giati etsi troei apo ola ta frouta eno an arxiseis kai tou ta dineis etsi den prokeitai na faei px mia mpanana, ena milo, ena axladi, oute esy de mporeis na ta fas etsi,tha fouskoseis, eno sti froutokrema rixneis apola kai ine plires gevma..ego to faghto den to dino alesmeno edo kai kairo kai mia xara to troei, alla to frouto kanonika sto multi to dino...

I photo pou evales tou mikrou apo kato ine teleia..matares exei o dikos sou!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοπέλες!!!Τι κάνετε???Εμείς καλά!! Very Happy

Βιβήκα,πολύ γέλασα με την ιστορία γνωριμίας με τον άντρα σου!!!
Ο μικρούλης σου στεγνώνει μαλλί με το πιστολάκι στα αλήθεια???
Γιατί κι ο δικός μου το κάνει αυτό,αλλά αν το βάλω να δουλεύει έχει γίνει καπνός...το φοβάται!!Όπως επίσης και την σκούπα..τι τραβάω για να σκουπίσω να ξέρατε...τις προάλλες έσκυψα και έκανα "καλό καλό" στην σκούπα και της έδινα φιλάκια! Laughing Μπας και μ'αφήσει να κάνω καμιά δουλειά!!
Ααα είπες κι ένα άλλο καλό...πετάει πράματα ο ζουζούνος στην γιαγιά..στην οθόνη????Αχαχαχαχαχ!!!!!
Μου θύμισες τον δικό μου που έσβηνε κεράκια για πλάκα με τον άντρα μου και τον παίρναμε βίντεο.Εεεεε,όταν το ξανάβλεπε φύσαγε στην οθόνη της κάμερας!!! Laughing

Γεωργία,αυτό με την πιπίλα το κάνουμε κι εμείς.Κάποιες φορές όμως,κυρίως σε μένα,την ζητάει επίμονα.Τον ξεγελάω με κάτι άλλο αλλά πολύ μουρμούρα μέχρι να την ξεχάσει!
Χτες παίζαμε και όλο το απόγευμα δεν την ζήτησε.
Ωραία κι αυτά που έγραψες για το νάνι.Είσαι πολύ τυχερή που έχεις καβάτζα πολλά πανάκια.Εμείς έχουμε ένα και μοναδικό...
Όσο για τα φρουτάκια που ρωτάς εγώ του τα έκοψα τα αλεσμένα μόλις έκοψα και το άλεσμα του φαγητού,στους 13 μήνες.
Μην ανησυχείς για πνίξιμο(μακριά από εμάς).Τα ζουζουνάκια μας ,πλέον,μπορούν να φάνε τα πάντα.Έχει ωριμάσει το σύστημα που καταπίνουν(δεν το περιέγραψα πολύ καλά αλλά τέλος πάντων).Κόψε μικρά μικρά κομματάκια τα φρουτάκια και όλα καλά θα πάνε!!

Χτες έκανα μπριζόλες με πατάτες τηγανιτές και σαλάτα.Σήμερα μπακαλιάρο.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια και από μένα... σήμερα ήταν η μέρα που μένω σπίτι και ήταν αφιερωμένη στο μικρό όποτε δεν μπήκα...
έχω να σας πιάσω από την 37 σελίδα οπότε η πάρλα μου θα είναι μεγάλη γαι να σας καλύψω όλες...

Γεωργία τουρτιτσα εγώ του δίνω πιπίλα πλεον μόνο για ύπνο, έχω εξαφανίσει όλες τις πιπίλες από το σπίτι, και έχω μόνο μία (κάθε φορά) στο κρεβάτι του. Εφάρμοσα ένα αλάνθαστο κόλπο μου το είπε η ξαδέρφη μου (παιδοψυχολόγος), όποτε πηγαίνα να τον πάρω που ξυπνούσε του έλεγα, άσε πρώτα την πιπίλα και μετά... επείδη ήταν χουζούρεις από τον ύπνο δεν πρόβαλε αντιστάσεις γιατι ήθελε αγκαλιά, τώρα 1,5 μήνα μετά με το που μπαίνω στο δωμάτιο, την πετάει από το στόμα και σηκώνεται με τεντομένα χέρια για αγκαλιά... ξέρει ότι θα διαλέξει ανάμεσα σε αγκαλιά και παιχνίδι ή πιπίλα και ύπνο.... Κάνε υπομόνη και μείνε σταθερή γαιτι είναι όντως παναπόνηρα... Wink Wink

Μομμυ μου εμείς δεν μιλάμε καθόλου... σχεδόν μόνο τα βασικά, οπότε είσθε πολυ καλά και με τα λίγα είναι πολύ δύσκολο να έχεις ένα παιδί που καταλαβαίνει τα πάντα και δεν μπορείς να το καταλάβεις εσύ, είναι συνέχεια εκνευρισμένο γιατι δεν μπορεί να επικοινωνήσει. Αλλα και εμείς φωνάζουμε...
Λενάκι μου καλή επιτυχία στην προσπάθεια Wink Wink

Τιτίκα μου ομοιωπαθείς και εσύ με τα χτυπήματα... αχ και που είμαστε ακόμα... Ξεθύμωσες με τον άντρα σου μπράβο... Τι έγινε Τιτίκα μου σκέφτεστε και εσείς για δεύτερο?? Συμφωνώ πάντως με την Τουρτίτσα δεν με αγχώνουν τόσο τα ρούχα, όσο το φαγητό, οι πάνες και οι γιατροί... και βέβαια θα στερηθούμε για τα παιδιά μας... αλλά πόσο??? Anyway από χτες αποφάσισα να σκε΄φτομαι θετικά... αν είναι να καταστραφούμε σαν χώρα τουλάχιστον να το κάνουμε με στυλ!!! jocolor jocolor
Όσο για τον μαλάκα, τι είπε τελικά ο παιδίατρος??? Και από κοντά τον άντρα σου... Φιλιά...

Αλικάκι μου έχω ένα κουτί μεγάλο από ΙΚΕΑ από ύφασμα και τα βάζω όλα μέσα, αλλά ο δικός μου έχει κόλλημα με συγκεκριμένα παιχνίδια... αυτοκινητάκια κυρίως, τα υπόλοιπα μας αρέσει απλά να τα βάζουμε και να τα βγάζουμε από το κουτί, αν είναι κάτι καινούριο μας τραβάει για λίγο το ενδιαφέρον, αλλά σε 2-3 μέρες καταλήγει στο κουτί...
20 δόντια?? Αρα αυτά τα δύο τα τελευταία μας ζορίζουν μάλλον... δεν μπορώ να βάλω και χέρι στο στόμα του ρε γαμώτο να δω αν έχει πρηστεί τίποτα... τα δοντια του ειναι θανατηφόρα... τρέμω όποτε πρέπει να του βάλω Μουντισάλ...

Crazymommy μου τραπεζίτης ε?? κατευθείαν στα δύσκολα έεε??? Κουράγιο... Πάντως μπορείς να τα γυρνάς μόνο μία-δυο φορές στο μούλτι, δεν θα γίνει πολύ αλεσμένο, ίσα-ίσα... Και εγώ φακές του έδωσα σήμερα, και είχα το άγχος μου, γιατί, πρώτη φορά του έδωσα χωρίς να τις αλέσω, μόνο την πατάτα και το καρότο πάτησα με το πιρούνι, έχω ενθουσιαστεί που σταμάτησα πλέον τα αλεσμένα... βέβαία όταν βλέπει dvd ότι και να τον ταίσω θα το φάει... μόνο τα φρούτα αλέθω πλέον... έχετε για αυτά καμιά ιδέα???
Επίσης,και εμείς έχουμε κόλλημα,τα πετσετάκια του ΙΚΕΑ, αυτά τα άσπρα τα τετράγωνα με τα θηλίκια σε διάφορα χρώματα, ευτυχώς όχι σε ένα μόνο, πήγα τα χριστούγεννα και πήρα καμιά 20αριά ακόμα, γιατι αυτά δεν αντέχουν και στο πολύ πλύσιμο... στο ΜΟMMY Ιανουαρίου στο άρθρο ο πρώτος χρόνος του, αναφέρεται στο ¨ΝΑΝΙ ΤΟΥ¨, είναι το φετίχ κάθε παιδιού και ακριβώς λέει:
"Μπορεί να είναι από ένα απαλό χνουδωτό αρκουδάκι μέχρι μία πετσετούλα ή ακόμα και μία κουβερτούλα. Πρόκειται για το "νάνι" του, το οποίο θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημέρινότητας του. Θα παίξει το ρόλο του παρηγορητή, αφού θα παρατηρήσετε ότι αυτό το φθαρμένο (από την χρήση) "αρκουδάκι" το σφίγγει στην αγκαλιά του κάθε φορά που πάει κάτι στραβά, και φροντίζει να το κουβαλάει μαζί του, όπου και αν βρίσκεται. μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο σημαντικό είναι αυτό το αντικείμενο για το παιδί σας. Είναι η οικεία μυρωδιά, εμφάνιση και υφή, που το κάνουν ξεχωριστό και μοναδικό. Δρα σαν ηρεμιστικό, αγχολυτικό, υπνωτικό. Είναι ο έμπιστος "φίλος" του, που όμως σταδιακά θα πρέπει να απογχωριστεί και να μην έχει ανάγκη, αλλά να στηρίζεται και να εμπιστεύεται τον εαυτό του περισσότερο και να αντλεί ασφάλεια από εκείνον, από εσάς και από το περιβάλλον γενικοτερα."

Να χαίρεσθαι και την επέτειο σας...

ζουζουνίτσα μου τζατζικι ε??? COUL!!! Περαστικά για τα χέρια σου, πως είσαι??? μήπως σε επηρεάζει και εσένα ο καιρός... εγω έχω ρευματοειδή αρθρίτιδα από τα 17 μου... και με αυτές τις συνεχόμενες αλλαγές καιρού υποφέρω...
Αυτο που ξυπνάει στις 6.30, το κάνει γιατί πεινάει??? Αν αρχίσεις σιγά σιγά να την αφηνείς να χουζουρεύει... δηλαδή αυτή την βδομάδα (ή μήνα αν σε βολεύει...)σηκωνέ την (ακόμα και αν ξυπνήσει) στις 6.45... τέταρτο τέταρτο θα φτάσετε στις 8.00. Τι λές???
Είδα ότι πήγατε παιδιάτρο, αναλογίες μοντέλο η μικρή.. ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!εμείς όταν είμασταν 88 πόντους είχαμε καβατσάρει τα 12.500, με μια κοιλιά να, αλλά για κοριτσάκι πολύ ψηλό, μετα δίκια του ο παιδιάτρος και δεν το πίστευε... Εμείς θα πάμε την Πέμπτη για εμβόλιο, φοβάμαι τι θα ακούσω πάλι για τα κιλά του...!!! Ζουζουνίτσα την πας στα GOUDY'S??, εγώ δεν έχω τολμήσει να το κάνω ακόμη, όσο σκέφτομαι πως τα φτιάχνουν όλα αυτά, με πιάνει τρόμος... Μόνο τοστ, σε παιδότοπο έχει φάει απ'εξω ο δικός μου... και πολύ το σκέφτηκα...

Σωτηρία μου τι να σου κάνω μόνο του Φοίβου το τηλ έχω... του Μίκη (δες:Θεοδωράκη), δεν το έχω...

Που ρε κορίτσια τρώγονται??? πείτε και σε εμάς, να ρίξουμε κανένα μπινελίκι λίγο να στανιάρουμε???

Φιλιά και στις υπόλοιπές...
Συγνώμη για το σεντόνι... ΠΑΛΙ!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 33 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 33 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 33 417472

καλημερα ,αχ αστα να πανε εχει τωρα 4 μερες που με πονανε οχι παντα εντονα τα χερια μου και ελαχιστα τα ποδια μου...αλλα πιο πολυ τα χερια και ειδικα στις παλαμες τον χεριων αρχισα και φοβαμαι και λεω εαν συνεχιστει να παω σε κανενα γιατρο..δεν ξυπαναει η μικρη μου απο τις 6 για φαι αλλα γιατι δεν θελει αλλο να κοιμηθει τιν εχω δοσει γαλα αλλα τιποτα παλι σηκωνετε.

οσο για τα γκουντις καλε τιν παω γιατι χαιρετε δεν τιν δινω να φαι και κατι μονο πατατες και τοστ με κασερι και χυμο αλλα ποσο θα φαι μονο για να χαρει...και πραγματικα οταν παμε ειναι ευτηχισμενη πολυ!!!!

αυτο που εχεις εσυ στα χερια το νιωθεις σαν πονο?και που πονας?

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλημερα μανουλες μου...τι μου κανετε? μπηκα να πω ενα γεια και βουρ να βαλω σκουπα και να βαλω το φαγητο μας.τελικα σημερα θα κανω φακες αλικακι μουυυυυυυυυυ με αντιδια σαλατα τρελενετε η μικρη μου!!!

εχθες πηγαμε για φαγητο εξω και εκανα μονο τιν μικρη μπιφτεκια με πουρε πατατας..

θα τα πουμε αργοτερα .αχ κοριτσια τα χερια μου με εχουν τρελανει ειδικα εχτες το βραδυ...

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!Τι κάνετε; Αχχχ...εγώ χθες έκανα προπόνηση πως θα είμαι με δύο παιδιά...είχα τον αντρούλη μου αρρωστούλη, με εμετό και διάρροια. Κορίτσιααααααα...τι πράμα είναι αυτό με τους άντρες όταν δεν νιώθουν καλά;;;;Μόνο διαθήκη που δεν φτιάχνουν!!!!Έλεος!!!! Anyway.......

Γεωργίτσα μου, βάλε τα μέσα να βρούμε το τηλέφωνο του Μίκη αλλιώς θα πρέπει να ενοχλήσω τον Λάκη.......

Αλικάκι...χααχαχαχαχαχα...φιλάκια στη σκούπα;;;;;;;;;;;;;;Θα τρελλαθώ!!!Χαχαχαχαχα....Ο δικός μου ευτυχώς έχει τρέλλα με τη σκούπα και θέλει κάθε μέρα να σκουπίζω για να πειράζει το διακοπτάκι και να τη χαμηλώνει......

Γραμματική, λυπάμαι που καθημερινά επιβεβαιώνουμε οτι κυκλοφορούν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ανεγκέφαλοι ανάμεσα μας....Μείνε μακριά!!!!

Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο προς το παρόν για ν' απαντήσω....Σας φιλώ!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζουζουνίτσα μου, περαστικά!Και μένα πονάνε τα χέρια μου,κορίτσια!
Υποφέρω ,σας λέω...

Σωτηρούλα μου,εγώ νόμιζα ότι έκανες μπέιμπι σίτινγκ σε παιδάκι...χαχαχαχ!!!!Περαστικά στον αντρούλη σου!!!!

Sot2010

Sot2010
[quote="αλικακι"
Σωτηρούλα μου,εγώ νόμιζα ότι έκανες μπέιμπι σίτινγκ σε παιδάκι...χαχαχαχ!!!!Περαστικά στον αντρούλη σου!!!![/quote]

Σ'ευχαριστώ Αλικάκι μου!!! Τι να σου πω τώρα...τα ξέρεις φαντάζομαι....τα παιδάκια λιγότερο γκρινιάζουν!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:[quote="αλικακι"
Σωτηρούλα μου,εγώ νόμιζα ότι έκανες μπέιμπι σίτινγκ σε παιδάκι...χαχαχαχ!!!!Περαστικά στον αντρούλη σου!!!!

Σ'ευχαριστώ Αλικάκι μου!!! Τι να σου πω τώρα...τα ξέρεις φαντάζομαι....τα παιδάκια λιγότερο γκρινιάζουν!!![/quote]

Αχχχχχχ,εμένα μου λες????
Ο άντρας μου με πυρετό 37.1 "έχει πεθάνει" αμέτρητες φορές!!!! Laughing

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σωτηρία μου,ναι!!!Όπως τα ακούς...φιλάκια στην σκούπα!!!!
Να με έβλεπε κανείς θα έλεγε ότι είμαι θεόμουρλη!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις