Καλησπέρα κορίτσια και από μένα... σήμερα ήταν η μέρα που μένω σπίτι και ήταν αφιερωμένη στο μικρό όποτε δεν μπήκα...
έχω να σας πιάσω από την 37 σελίδα οπότε η πάρλα μου θα είναι μεγάλη γαι να σας καλύψω όλες...
Γεωργία τουρτιτσα εγώ του δίνω πιπίλα πλεον μόνο για ύπνο, έχω εξαφανίσει όλες τις πιπίλες από το σπίτι, και έχω μόνο μία (κάθε φορά) στο κρεβάτι του. Εφάρμοσα ένα αλάνθαστο κόλπο μου το είπε η ξαδέρφη μου (παιδοψυχολόγος), όποτε πηγαίνα να τον πάρω που ξυπνούσε του έλεγα, άσε πρώτα την πιπίλα και μετά... επείδη ήταν χουζούρεις από τον ύπνο δεν πρόβαλε αντιστάσεις γιατι ήθελε αγκαλιά, τώρα 1,5 μήνα μετά με το που μπαίνω στο δωμάτιο, την πετάει από το στόμα και σηκώνεται με τεντομένα χέρια για αγκαλιά... ξέρει ότι θα διαλέξει ανάμεσα σε αγκαλιά και παιχνίδι ή πιπίλα και ύπνο.... Κάνε υπομόνη και μείνε σταθερή γαιτι είναι όντως παναπόνηρα...
Μομμυ μου εμείς δεν μιλάμε καθόλου... σχεδόν μόνο τα βασικά, οπότε είσθε πολυ καλά και με τα λίγα είναι πολύ δύσκολο να έχεις ένα παιδί που καταλαβαίνει τα πάντα και δεν μπορείς να το καταλάβεις εσύ, είναι συνέχεια εκνευρισμένο γιατι δεν μπορεί να επικοινωνήσει. Αλλα και εμείς φωνάζουμε...
Λενάκι μου καλή επιτυχία στην προσπάθεια
Τιτίκα μου ομοιωπαθείς και εσύ με τα χτυπήματα... αχ και που είμαστε ακόμα... Ξεθύμωσες με τον άντρα σου μπράβο... Τι έγινε Τιτίκα μου σκέφτεστε και εσείς για δεύτερο?? Συμφωνώ πάντως με την Τουρτίτσα δεν με αγχώνουν τόσο τα ρούχα, όσο το φαγητό, οι πάνες και οι γιατροί... και βέβαια θα στερηθούμε για τα παιδιά μας... αλλά πόσο??? Anyway από χτες αποφάσισα να σκε΄φτομαι θετικά... αν είναι να καταστραφούμε σαν χώρα τουλάχιστον να το κάνουμε με στυλ!!!
Όσο για τον μαλάκα, τι είπε τελικά ο παιδίατρος??? Και από κοντά τον άντρα σου... Φιλιά...
Αλικάκι μου έχω ένα κουτί μεγάλο από ΙΚΕΑ από ύφασμα και τα βάζω όλα μέσα, αλλά ο δικός μου έχει κόλλημα με συγκεκριμένα παιχνίδια... αυτοκινητάκια κυρίως, τα υπόλοιπα μας αρέσει απλά να τα βάζουμε και να τα βγάζουμε από το κουτί, αν είναι κάτι καινούριο μας τραβάει για λίγο το ενδιαφέρον, αλλά σε 2-3 μέρες καταλήγει στο κουτί...
20 δόντια?? Αρα αυτά τα δύο τα τελευταία μας ζορίζουν μάλλον... δεν μπορώ να βάλω και χέρι στο στόμα του ρε γαμώτο να δω αν έχει πρηστεί τίποτα... τα δοντια του ειναι θανατηφόρα... τρέμω όποτε πρέπει να του βάλω Μουντισάλ...
Crazymommy μου τραπεζίτης ε?? κατευθείαν στα δύσκολα έεε??? Κουράγιο... Πάντως μπορείς να τα γυρνάς μόνο μία-δυο φορές στο μούλτι, δεν θα γίνει πολύ αλεσμένο, ίσα-ίσα... Και εγώ φακές του έδωσα σήμερα, και είχα το άγχος μου, γιατί, πρώτη φορά του έδωσα χωρίς να τις αλέσω, μόνο την πατάτα και το καρότο πάτησα με το πιρούνι, έχω ενθουσιαστεί που σταμάτησα πλέον τα αλεσμένα... βέβαία όταν βλέπει dvd ότι και να τον ταίσω θα το φάει... μόνο τα φρούτα αλέθω πλέον... έχετε για αυτά καμιά ιδέα???
Επίσης,και εμείς έχουμε κόλλημα,τα πετσετάκια του ΙΚΕΑ, αυτά τα άσπρα τα τετράγωνα με τα θηλίκια σε διάφορα χρώματα, ευτυχώς όχι σε ένα μόνο, πήγα τα χριστούγεννα και πήρα καμιά 20αριά ακόμα, γιατι αυτά δεν αντέχουν και στο πολύ πλύσιμο... στο ΜΟMMY Ιανουαρίου στο άρθρο ο πρώτος χρόνος του, αναφέρεται στο ¨ΝΑΝΙ ΤΟΥ¨, είναι το φετίχ κάθε παιδιού και ακριβώς λέει:
"Μπορεί να είναι από ένα απαλό χνουδωτό αρκουδάκι μέχρι μία πετσετούλα ή ακόμα και μία κουβερτούλα. Πρόκειται για το "νάνι" του, το οποίο θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημέρινότητας του. Θα παίξει το ρόλο του παρηγορητή, αφού θα παρατηρήσετε ότι αυτό το φθαρμένο (από την χρήση) "αρκουδάκι" το σφίγγει στην αγκαλιά του κάθε φορά που πάει κάτι στραβά, και φροντίζει να το κουβαλάει μαζί του, όπου και αν βρίσκεται. μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο σημαντικό είναι αυτό το αντικείμενο για το παιδί σας. Είναι η οικεία μυρωδιά, εμφάνιση και υφή, που το κάνουν ξεχωριστό και μοναδικό. Δρα σαν ηρεμιστικό, αγχολυτικό, υπνωτικό. Είναι ο έμπιστος "φίλος" του, που όμως σταδιακά θα πρέπει να απογχωριστεί και να μην έχει ανάγκη, αλλά να στηρίζεται και να εμπιστεύεται τον εαυτό του περισσότερο και να αντλεί ασφάλεια από εκείνον, από εσάς και από το περιβάλλον γενικοτερα."
Να χαίρεσθαι και την επέτειο σας...
ζουζουνίτσα μου τζατζικι ε??? COUL!!! Περαστικά για τα χέρια σου, πως είσαι??? μήπως σε επηρεάζει και εσένα ο καιρός... εγω έχω ρευματοειδή αρθρίτιδα από τα 17 μου... και με αυτές τις συνεχόμενες αλλαγές καιρού υποφέρω...
Αυτο που ξυπνάει στις 6.30, το κάνει γιατί πεινάει??? Αν αρχίσεις σιγά σιγά να την αφηνείς να χουζουρεύει... δηλαδή αυτή την βδομάδα (ή μήνα αν σε βολεύει...)σηκωνέ την (ακόμα και αν ξυπνήσει) στις 6.45... τέταρτο τέταρτο θα φτάσετε στις 8.00. Τι λές???
Είδα ότι πήγατε παιδιάτρο, αναλογίες μοντέλο η μικρή.. ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!εμείς όταν είμασταν 88 πόντους είχαμε καβατσάρει τα 12.500, με μια κοιλιά να, αλλά για κοριτσάκι πολύ ψηλό, μετα δίκια του ο παιδιάτρος και δεν το πίστευε... Εμείς θα πάμε την Πέμπτη για εμβόλιο, φοβάμαι τι θα ακούσω πάλι για τα κιλά του...!!! Ζουζουνίτσα την πας στα GOUDY'S??, εγώ δεν έχω τολμήσει να το κάνω ακόμη, όσο σκέφτομαι πως τα φτιάχνουν όλα αυτά, με πιάνει τρόμος... Μόνο τοστ, σε παιδότοπο έχει φάει απ'εξω ο δικός μου... και πολύ το σκέφτηκα...
Σωτηρία μου τι να σου κάνω μόνο του Φοίβου το τηλ έχω... του Μίκη (δες:Θεοδωράκη), δεν το έχω...
Που ρε κορίτσια τρώγονται??? πείτε και σε εμάς, να ρίξουμε κανένα μπινελίκι λίγο να στανιάρουμε???
Φιλιά και στις υπόλοιπές...
Συγνώμη για το σεντόνι... ΠΑΛΙ!!!