426 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 Τρι Ιαν 31, 2012 5:00 am
grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
καλοριζικο βιβικα .κοριτσια εβαλα τα κλαματα δεν αντεξα αλλο.το μωρο κοιμαται σχεδον συνεχεια ειναι εξαντλημενα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
grammatiki έγραψε:καλοριζικο βιβικα .κοριτσια εβαλα τα κλαματα δεν αντεξα αλλο.το μωρο κοιμαται σχεδον συνεχεια ειναι εξαντλημενα.
γεωργία02/07/10 έγραψε:Κουράγιο κούκλα μου, το να είσαι μακρία το καταλαβαίνω είναι πολύ πιο δύσκολο... αλλα ΝΑ! Αφού καλυτερεύει ο βήχας, σημαίνει ότι άρχισε να αναρώνει, γι αυτό ίσως κοιμάται και πολύ από την εξάντληση.. Εγώ πιστεύω ότι αύριο θα είναι ακόμα καλύτερα... Βέβαια, το βραδάκι, όπως πάντα ίσως να έχει μια έξαρση ο βήχας, αλλά γενικά νομίζω ότι τα δύσκολα τα περάσατε...
mangio έγραψε:Μανουλες γεια σας!
Γραμματικη υπομονή, ειναι δυσκολο να βλεπεις το μωρο σου να υποφερει. Θα του περασει ομως, μην ανησυχεις.Απλα ταλαιπωρηθηκε πολυ. Οταν ηταν ο δικος μας 2 μηνων βρεθηκε σπανιο μικροβιο στα ουρα. Τον τρεχαμε, τον τρυπουσαν επι 5 μερες συνεχως τουλαχιστον απο 3-4 φορες καθε φορα, νοσηλευτηκαμε κανονικα, ακολουθησε ενδοφλεβια αγωγη για ουρολοιμωξη κα ιτελικα δεν ειχε ουρολοιμωξη.Απλα, μαλλον δεν τον επλυνα καλα οταν του πηραμε τα ουρα κ ετσι βρεθηκε το σπανιο μικροβιο.Εβλεπα 4 ατομα να το κρατανε καθε φορα για να του βρουν μια φλεβα κ να ερχεται μελανιασμενο και φοβισμενο απο τα τρυπηματα κ κατακοκκινο απο το κλαμα.Για πολλες μερες εκλαιγε μολις το επιανες, οσο κι αν μου ελεγαν οτι θα τα ξεχασει!
Τελοσπαντων, υπαρχουν χειροτερα, αυτο σκεφτομαι. Περαστκα της, σε 2 μερες θα μας λες τα κατορθωματα της!!
grammatiki έγραψε:
αχ μη μου λες τετοια τωρα τρελαθηκα.πωπω περασε τετοιο μαρτυριο το καημενακι σου;αχ ρε γαμωτο τι τραβανε τα καημενακια.
καλα εσυ το παρακανες!!!crazymommy έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:α!ξεχασα να σας πω οτι και στο δικο μου προφιλ στο φου μπου εγινε τυπογραφικο λαθος.το 1983 θα επρεπε να λεει.
Χαχαχα! Κι εμένα έγινε λάθος, μα τι σύμπτωση! Εγώ είμαι του 1992! Μπαααα...! Πώς τα μπερδεύει έτσι το φατσοβιβλίο!!!
μην στεναχωριεσαι για το φαγητο.οταν γινει καλα,θα της ανοιξει η ορεξη.μην στεναχωριεσαι,ειναι δυσκολο να τα βλεπουμε ετσι,το εχω περασει και εγω.αυριο θα ειναι καλυτερα.ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι στην κριση του βηχα,το κουκουλωνουμε καλα και το βγαζουμε να αναπνευσει κρυο αερα./εεωγ να σου πω δεν το εκανα,αλλα και πωε να το κανεις,να το βγαλεις ειδικα με την παγωνια που εχει αυτες τις μερες.grammatiki έγραψε:σημερα πηγα στη δουλεια αναγκαστικα.δε ξερω ρε κοριτσια το μωρο χτες δεν εφαγε σχεδον τιποτα ουτε καν γαλα.σημερα ηπιε 100 γραμμαρια γαλα αν παει ετσι δε ξερω και εγω ποσα κιλα θα φτασει.
καλοριζικοοοοο.βαλε μας φωτο το δωματιο του μικρου να το δουμε,μην μας αφηνεις με την περιεργια.mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου
μετακομιση τελος ...το σπιτι ειναι κουκλι λεμε.τα χω παιξει παρα πολυ.αρρωστησα κιολας και ειχα και διαροια(ουαουυυυυυυ)μαζι με ολα τα αλλλα...αλλα ολα στην θεση τους.
Μου λειψατε ολες πολυ.δεν προλαβα να διαβασω πολλα απο οσα γραψατε...περαστικα τιτικα μου στο κουτσουνακι σου ...πολλες εισπνοες να κανεις και υδρατμους...βοηθανε πολυ στον βηχα.
Οσο για τα πεθερικα ενα εχω να πω ουστττττττττττττττ...
εμενα φυγανε στο χωριοοοοοοοοοοοοοο...δεν υπαρχουν εδωωωωω.αν και ειναι καλοι .
Ο διονυσης σημερα θα ερθει σπιτι να το δει ,τον ειχα αφησει στην μαμα μου.θα παθει σοκ.\
το δωματιο του απλα δεν υπαρχει...υπερπαραγωγη...ουτε ο σπυρος σουλης να ειχε ερθει...
αυτα..θα τα ξαναπουμε συντομααααααααααα
γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια, και από μένα... Καλά τραπεζες σήμερα χαμός... Εγω σήμερα έκανα αρακά(από χτες το βράδυ δηλαδή)
Πήρα και τον μικρό, χτες και δεν τον χόρταινα, σήμερα ξύπνησα από τις 6.30 που έφυγε ο άντρας μου, και περίμενα να ακούσω την ενδοεπικοινωνία να κάνει κιχ για να πάω να τον αρπάξω...
Αλλά μου έκανε κάτι παράξενο... ήπιε το μισό γαλά, σταμάτησε έβηξε 3 φορές και μετά το έβγαλε ρουκέτα όλο (πανικός... καναπές, ρούχα, εγώ, χαλί... ΟΛΑ!!), μετά από 10λεπτά όταν τον άλλαξα του έδωσα το υπόλοιπο και το ήπιε όλο, δεν άκουσα άλλο βήχα, οπότε ελπίζω μάλλον να στραβοκατάπιε...
grammatiki έγραψε:κοριτσια εβαλα τα κλαματα δεν αντεξα αλλο.το μωρο κοιμαται σχεδον συνεχεια ειναι εξαντλημενα.
mangio έγραψε:Μανουλες γεια σας!
Γραμματικη υπομονή, ειναι δυσκολο να βλεπεις το μωρο σου να υποφερει. Θα του περασει ομως, μην ανησυχεις.Απλα ταλαιπωρηθηκε πολυ. Οταν ηταν ο δικος μας 2 μηνων βρεθηκε σπανιο μικροβιο στα ουρα. Τον τρεχαμε, τον τρυπουσαν επι 5 μερες συνεχως τουλαχιστον απο 3-4 φορες καθε φορα, νοσηλευτηκαμε κανονικα, ακολουθησε ενδοφλεβια αγωγη για ουρολοιμωξη κα ιτελικα δεν ειχε ουρολοιμωξη.Απλα, μαλλον δεν τον επλυνα καλα οταν του πηραμε τα ουρα κ ετσι βρεθηκε το σπανιο μικροβιο.Εβλεπα 4 ατομα να το κρατανε καθε φορα για να του βρουν μια φλεβα κ να ερχεται μελανιασμενο και φοβισμενο απο τα τρυπηματα κ κατακοκκινο απο το κλαμα.Για πολλες μερες εκλαιγε μολις το επιανες, οσο κι αν μου ελεγαν οτι θα τα ξεχασει!
Τελοσπαντων, υπαρχουν χειροτερα, αυτο σκεφτομαι. Περαστκα της, σε 2 μερες θα μας λες τα κατορθωματα της!!
mangio έγραψε:......Στο αλλο Αλικακι τωρα, τι να πω με τα ξενυχτια!Συνηθισα!Κανουμε βαρδιες με τον αντρα μου, δε γινεται αλλιως!Απο οταν πρωτοπηγα στη δουλεια τα 3ωρα ξενυχτια εδιναν κ επαιρναν.Τωρα το εχουμε περιορισει στα 2-3 ξυπνηματα κ στο 20λεπτο μεχρι να κοιμηθει.Σην αρχη πηγαινα σχολειο με 3 ωρες υπνου κ ενα κεφαλι να !!Τωρα ουτε του παπα να μην το πω!!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλό μήνα!!!!
Γραμματική μου,περιμένω νέα σας...
Πως είναι σήμερα η μπουμπού???
Βιβήκα μου,καλορίζικο το νέο σας σπιτικό!!
Να το ζήσετε και να το χαρείτε,με υγεία και με το καλό να τρυπώσει στην κοιλίτσα σου κι άλλο ένα σκανταλιάρικο μωράκι!!!
Εμείς σήμερα θα φάμε λαχανικά!
Χτες του έκανα γαλοπούλα κοκκινιστή με μακαρονάκια cars!!!
Το ξενύχτι,για εμάς, καλά κρατεί αλλά το καλό είναι που είδα χθες το δοντάκι μας και μεγάλωσε μισό εκατοστούλι!!
Απ'το δοντάκι να ξενυχτάμε???Ή έτσι???Για να βλέπουμε την μανούλα???
Οιμέ!!!!Και δεν με είχε συνηθίσει σε τέτοια ξενύχτια.....
αλικακι έγραψε:Μπράβο,Γραμματική μου!!!!Είδες??Όλα καλά θα πάνε!!!Καλή ανάρρωση στην μικρούλα σου και περστικά σε σένα!!!!
grammatiki έγραψε:αλικακι έγραψε:Μπράβο,Γραμματική μου!!!!Είδες??Όλα καλά θα πάνε!!!Καλή ανάρρωση στην μικρούλα σου και περστικά σε σένα!!!!
σε ευχαριστω πολυ αλικακι μου.μακαρι να αναρρωσει οσο γινεται πιο γρηγορα το παιδακι μου.γιατι φοβαμαι οτι αν κοψουμε την κορτιζονη μηπως υποτροπιασει.
grammatiki έγραψε:καθε μερα μιλαμε για τις σταγονες κορτιζονης γιατι δε γινεται να τις παιρνει για πολλες ημερες.θα την παρω και σημερα κατα τη 1 το μεσημερι να δω τι θα κανουμε.
grammatiki έγραψε:παρα πολυ εχει περασει του κοσμου τις ιωσεις τετοιο πραγμα ουτε στον χειροτερο εχθρο μου.
grammatiki έγραψε:ωχχχχχχχ παναγια μου.μακρυα αυτο το πραγμα απο τα παιδακια.βηχει εντονα;
αλικακι έγραψε:grammatiki έγραψε:ωχχχχχχχ παναγια μου.μακρυα αυτο το πραγμα απο τα παιδακια.βηχει εντονα;
Όχι έντονα,Γραμματική.Κάνα δυο φορές έβηξε.
Θα δω τώρα που θα τον σηκώσω πώς θα είναι και αν δω πως συνεχίζει θα πάρω τον γιατρό να έρθει!!
crazymommy έγραψε:Καλημέρα μανούλες!!!
Καταρχήν τιτίκα μου περαστικούλια για το κοριτσάκι σου που ταλαιπωρείται πάλι! Τι βήχας είναι αυτός!!! Έχεις δίκιο για την κορτιζόνη, θέλει λίγο προσοχή και οπωσδήποτε κομμένο το αλάτι. Συνήθως κάνει δουλειά αλλά καλύτερα να πάρει την ελάχιστη δυνατή ποσότητα.
Πωπω mangio μου πώς ταλαιπωρήθηκε έτσι το μικρούλι σου , τουλάχιστον ήταν όλα καλά να λες! Ελπίζω να ξεπεράσετε το θεματάκι σας και να μην ξαναταλαιπωρηθεί το ζουζουνάκι!!!
Γεωργία μου πιστεύω ότι ήταν τυχαίο το γεγονός με το γαλατάκι. Αν δεν ήταν θα είχε κι άλλα συμπτώματα να είσαι σίγουρη.
Τουρτίτσα μου δεν το παράκανα με την ηλικία, άκου να γελάσεις: κανά μήνα πριν έτυχε να πιάσω κουβέντα με μια πιτσιρίκα γύρω στα 16- συνομήλικη δηλαδή εεεεε; . Με ρωτάει λοιπόν πόσο χρονών είμαι και της λέω για πλάκα 18! (τόοοοοοσο είμαι αλήθειαααααα!) και με κοιτάζει περίεργα και μου λέει το κορυφαίο: "αλήθεια; εγώ για πιο μικρή σε κάνω!". Της λέω "πόσο με κάνεις δηλ;" Και μου λέει γύρω στα 16. Ε, της απαντάω κι εγώ "Ε μα ναι, τόσο είμαι βασικά αλλά βιάζομαι να μεγαλώσω και λέω ότι είμαι 18" και κορίτσια ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ!!!!!!
Αλικάκι, ζουζουνίτσα και mangio η περίπτωσή μου είναι ανίατη. Χτες είχαμε εξελίξεις και αναγκάστηκα να γυρίσω άρον-άρον από τη δουλειά ώστε να πάει ο αντρούλης μου να τους δει. Κι αυτό γιατί είπε στη αδερφή του τα γεγονότα όπως πραγματικά έγιναν (κι όχι όπως της τα παρουσίασε η μάνα του που τα είχε αλλάξει τελείως κατά πώς τη βόλευε) και της είπε ότι έχουν κάνει λάθη κι εκείνοι και ότι με πρόσβαλαν με τη συμπεριφορά τους. Ε, έκανε τη βλακεία η αδερφή του και τα είπε στη μάνα της-την πίεσε εκείνη στο τηλέφωνο και το αποτέλεσμα ήταν να "πάθουν αμόκ" και να τον παίρνουν τηλέφωνο και να τον βρίζουν και του το έκλεισαν με δύναμη στη μούρη. Μου λέει μόνο που δεν τον έδειραν και μετά η μάνα του ισχυριζόταν πως δεν ήταν καλά. Οπότε πήγε να τους δει. Και συζητήσανε πιο ήρεμα και του είπαν ότι το μόνο που θέλουν είναι να ενδιαφερόμαστε γι' αυτούς (λες και δεν πριν) αλλά από υποχρεώσεις δικές τους απέναντί μας και ειδικά σε μένα για τον τρόπο που με πρόσβαλαν εμένα και την οικογένειά μου (ω ναι, είπαν και για αυτή) τίποτα φυσικά Καταλαβαίνετε πώς θα γίνει η συμβίωση από εδώ και πέρα!!!
Ζουζουνίτσα για τη δικιά σου πεθερά πιστεύω πως πραγματικά έρχονται λόγω της μικρής κυρίως. Είναι γεγονός ότι στους παππούδες τα μικρά δίνουν μεγάλη χαρά και προφανώς την έχουν ανάγκη. Δεν είναι κακό αν και καταλαβαίνω ότι είναι άσχημο το να ξέρετε ότι δεν έρχονται για εσάς, τουλάχιστον κατά κύριο λόγο. Στη θέση της κουνιάδας σου θα έκανα μια προσπάθεια να τους καλέσω, τώρα αν δε θέλουν μην τους πιέσουν κιόλας. Είμαι σίγουρη ότι αν κάνουν παιδάκι θα αρχίσουν και τις επισκέψεις κατά κει μεριά και θα ηρεμήσετε κι εσείς λιγάκι - αλήθεια δεν το σκέφτονται; Τι να κάνουμε, καμιά δεν είναι σαν τη μανούλα. Προσπαθήστε απλά να έχετε καλές σχέσεις, μη γίνετε σαν κι εμένα με τη δικιά μου.
Λοιπόν, σήμερα έχουμε κοτόσουπα. Η μικρή την τρώει μια χαρά. Χτες πάλι κορίτσια έξω να χιονίζει και η μικρή πάλι έβγαλε τα ρούχα της και κυκλοφορούσε γυμνούλα! Κατάφερα μόνο να μη βγάλει τις κάλτσες της αυτή τη φορά, αν και ήταν οι λεπτές (όχι με τα λαστιχάκια). Ήταν απίστευτο το πόσο ζεστή ήταν για τα δεδομένα, δεν καταλαβαίνει τίποτα αυτό το παιδί!
Βιβή μου με το καλό να ζήσετε στο νέο σας σπιτάκι, να το καταχαρείτε, να είστε ευτυχισμένοι (ε και να υποδεχτείτε κι ένα νέο μέλος κάποια στιγμή! ). Σου έκανα αίτημα φιλίας στο φέης να ξέρεις.
Φιλάκια πολλά σας αφήνω μετά το κλασικό πλέον σεντόνι μου (ε πρέπει να τα γράψω όλα σε ένα δυστυχώς), σας στέλνω όμως φιλάκια στα ζουζούνια και περιμένω να διαβάσω πάλι τα νεάκια σας!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης