Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
580 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 580 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλοριζικο βιβικα .κοριτσια εβαλα τα κλαματα δεν αντεξα αλλο.το μωρο κοιμαται σχεδον συνεχεια ειναι εξαντλημενα.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
grammatiki έγραψε:καλοριζικο βιβικα .κοριτσια εβαλα τα κλαματα δεν αντεξα αλλο.το μωρο κοιμαται σχεδον συνεχεια ειναι εξαντλημενα.

Αχ!!κούκλα μου, δεν πειράζει κλάψε να ξεσπάσεις, το ίδιο έκανα και εγώ, επίσης έκλαψα και όταν μετά από 2μέρες έφαγε λίγο... από χαρά...

Να είσαι δυνατή, γιατι σε χρειάζεται... να της δώσεις πολλά υγρά, δοκίμασε το κιντερτε βοτάνων,που είναι για ενυδάτωση. ... αν η παιδίατρος δεν ανησυχεί... τότε προσπάθησε να ηρεμήσεις...

Είσαι πολύ καλή μανούλα, και είναι λογικό να σπας όταν βλέπεις το νινί σου να υποφέρει...

Μακάρι να ήμασταν κοντά, να ρθω να σου σφίξω το χέρι...

Είμαστε εδώ...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το μονο που με κανει λιγο να χαιρομαι ειναι οτι εχει ελαττωθει ο βηχας.και το χειροτερο ειναι οτι δουλευω και δε μπορω να ειμαι συνεχεια μαζι της.σημερα ολη την ημερα σχεδον κοιμαται.ελπιζω να τελειωσει αυτο το μαρτυριο το πολυ σε 2 μερες.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κουράγιο κούκλα μου, το να είσαι μακρία το καταλαβαίνω είναι πολύ πιο δύσκολο... αλλα ΝΑ! Αφού καλυτερεύει ο βήχας, σημαίνει ότι άρχισε να αναρώνει, γι αυτό ίσως κοιμάται και πολύ από την εξάντληση.. Εγώ πιστεύω ότι αύριο θα είναι ακόμα καλύτερα... Βέβαια, το βραδάκι, όπως πάντα ίσως να έχει μια έξαρση ο βήχας, αλλά γενικά νομίζω ότι τα δύσκολα τα περάσατε... Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Κουράγιο κούκλα μου, το να είσαι μακρία το καταλαβαίνω είναι πολύ πιο δύσκολο... αλλα ΝΑ! Αφού καλυτερεύει ο βήχας, σημαίνει ότι άρχισε να αναρώνει, γι αυτό ίσως κοιμάται και πολύ από την εξάντληση.. Εγώ πιστεύω ότι αύριο θα είναι ακόμα καλύτερα... Βέβαια, το βραδάκι, όπως πάντα ίσως να έχει μια έξαρση ο βήχας, αλλά γενικά νομίζω ότι τα δύσκολα τα περάσατε... Very Happy

μακαρι τι να πω.δε θα αντεξω και σημερα το απγοευμα να την εχω αγκαλια και να βηχει ασταματητα.σας ζαλιζω αλλα δεν το εχω ξαναδει ετσι το παιδακι μου εφτασε στο σημειο να εχει μαυρους κυκλους κατω απο τα ματακια της.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μανουλες γεια σας!
Γραμματικη υπομονή, ειναι δυσκολο να βλεπεις το μωρο σου να υποφερει. Θα του περασει ομως, μην ανησυχεις.Απλα ταλαιπωρηθηκε πολυ. Οταν ηταν ο δικος μας 2 μηνων βρεθηκε σπανιο μικροβιο στα ουρα. Τον τρεχαμε, τον τρυπουσαν επι 5 μερες συνεχως τουλαχιστον απο 3-4 φορες καθε φορα, νοσηλευτηκαμε κανονικα, ακολουθησε ενδοφλεβια αγωγη για ουρολοιμωξη κα ιτελικα δεν ειχε ουρολοιμωξη.Απλα, μαλλον δεν τον επλυνα καλα οταν του πηραμε τα ουρα κ ετσι βρεθηκε το σπανιο μικροβιο.Εβλεπα 4 ατομα να το κρατανε καθε φορα για να του βρουν μια φλεβα κ να ερχεται μελανιασμενο και φοβισμενο απο τα τρυπηματα κ κατακοκκινο απο το κλαμα.Για πολλες μερες εκλαιγε μολις το επιανες, οσο κι αν μου ελεγαν οτι θα τα ξεχασει!
Τελοσπαντων, υπαρχουν χειροτερα, αυτο σκεφτομαι. Περαστκα της, σε 2 μερες θα μας λες τα κατορθωματα της!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Μανουλες γεια σας!
Γραμματικη υπομονή, ειναι δυσκολο να βλεπεις το μωρο σου να υποφερει. Θα του περασει ομως, μην ανησυχεις.Απλα ταλαιπωρηθηκε πολυ. Οταν ηταν ο δικος μας 2 μηνων βρεθηκε σπανιο μικροβιο στα ουρα. Τον τρεχαμε, τον τρυπουσαν επι 5 μερες συνεχως τουλαχιστον απο 3-4 φορες καθε φορα, νοσηλευτηκαμε κανονικα, ακολουθησε ενδοφλεβια αγωγη για ουρολοιμωξη κα ιτελικα δεν ειχε ουρολοιμωξη.Απλα, μαλλον δεν τον επλυνα καλα οταν του πηραμε τα ουρα κ ετσι βρεθηκε το σπανιο μικροβιο.Εβλεπα 4 ατομα να το κρατανε καθε φορα για να του βρουν μια φλεβα κ να ερχεται μελανιασμενο και φοβισμενο απο τα τρυπηματα κ κατακοκκινο απο το κλαμα.Για πολλες μερες εκλαιγε μολις το επιανες, οσο κι αν μου ελεγαν οτι θα τα ξεχασει!
Τελοσπαντων, υπαρχουν χειροτερα, αυτο σκεφτομαι. Περαστκα της, σε 2 μερες θα μας λες τα κατορθωματα της!!

αχ μη μου λες τετοια τωρα τρελαθηκα.πωπω περασε τετοιο μαρτυριο το καημενακι σου;αχ ρε γαμωτο τι τραβανε τα καημενακια.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια, γελασα πολυ με τα των πεθερων!
Σωτηρια, κορυφη οι απαντησεις σου!
Τρελομαμα, αν ειναι δυνατον!τετοια πραγματα σου ειπε? Δεν μπορουμε ομως παντα να βαζουμε σαν διακιολογια την υγεια, συγγνωμη αν ειμαι σκληρη. Εειδη εχω χασει τον πατερα μου απο καρκινο, ξερω τι θα πει να υποφερει κ να ξερει οτι θα φυγει.Αλλα η πεθερα σου το ξεπερασε ειπες.Αλλου ειναι το θεμα, ζηλευει ΚΑΙ αυτη, οπως η πλειοψηφια των πεθερων , οσο καλες και να ειναι.Δεν ειμαι απολυτη , απλα αυτο βλεπω γυρω μου!Εστω κ λιγουλακι, ζηλευουν βρε παιδι μου Razz !! Οι αντρες κανονιζουν εκει, αλλα δεν θελουν κ να τις θιξουν ,το καταλαβαινω.
Στο αλλο Αλικακι τωρα, τι να πω με τα ξενυχτια!Συνηθισα!Κανουμε βαρδιες με τον αντρα μου, δε γινεται αλλιως!Απο οταν πρωτοπηγα στη δουλεια τα 3ωρα ξενυχτια εδιναν κ επαιρναν.Τωρα το εχουμε περιορισει στα 2-3 ξυπνηματα κ στο 20λεπτο μεχρι να κοιμηθει.Σην αρχη πηγαινα σχολειο με 3 ωρες υπνου κ ενα κεφαλι να ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 18 679259 !!Τωρα ουτε του παπα να μην το πω!!
Βιβη, καλοριζικο το νεο σπιτι ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 18 893968 !!Τα καταφερες κ μονη σου!!Μπραβο!!
Ζουζουνιτσα αααααχχ!! Ακατοικητο βλεπω η δικια σου No !!Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!! Μπορεις παιδι μου να φευγεις οταν ερχεται?? Μια δυο τρεις δεν θα καταλαβει??Δηλ ερχονται πιστευεις μονο για την εγγονη??Ή έχει αδυναμια στον αντρα σου σε σχεση με τον αλλο γιο?? Μα καλά και η συνυφαδα εχει παραπονο που δεν παει σπιτι της Laughing ??Δεν ξερει τι χανει!!!! Λιγα λιγα πρεπει να λεγονται γιατι αλλιως θα μας κανουν κουμαντο! Ξινιζεις οταν τη βλεπεις ή κανεις χαρα?? Αν ερθει καμια φορα και της πεις: Α!!Εσεις ειστε "μητέρα"???Δεν σας περιμενα Laughing !! θα το καταλαβει ή να μεινουμε στην εκδοχη του ακατοικητου?? Αυτο το πανω κατω....... Rolling Eyes !!
Κοριτσια, καλο χουχουλιασμα σημερα!Μπρρ κανει πολυ κρυο!Εμεις εχουμε 2μησι βαθμους, αντε να χιονισει!! Σας αφηνω, ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 18 417472 !!

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
grammatiki έγραψε:
αχ μη μου λες τετοια τωρα τρελαθηκα.πωπω περασε τετοιο μαρτυριο το καημενακι σου;αχ ρε γαμωτο τι τραβανε τα καημενακια.

Γραμματικη , εμεις εχουμε θμεα υδρονεφρωσης κ ειμαστε επιρρεπεις στην ουρολοιμωξη. Δεν πρεπει να παθει ουρολοιμωξη κ γι αυτο προσεχουμε πολυ.Παιρνουμε απο τη γεννηση αντιβιωση.Σε λιγες μερες θα παμε για υπερηχο νεφρων να δουμε σε τι σημειο βρισκομαστε.Στο λεω απλα κ μονο για να παρηγορηθεις λιγο, καταλαβαινω πως νιωθεις! καμια μαμα δεν θελει να βλεπει το παιδι της να υποφερει.και εμεις ειμαστε πολύ καλά γιατι εχουν την υγεια τους, παρολα τα κρυωματα.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:α!ξεχασα να σας πω οτι και στο δικο μου προφιλ στο φου μπου εγινε τυπογραφικο λαθος.το 1983 θα επρεπε να λεει.

Χαχαχα! Κι εμένα έγινε λάθος, μα τι σύμπτωση! Εγώ είμαι του 1992! Μπαααα...! Πώς τα μπερδεύει έτσι το φατσοβιβλίο!!! Razz
καλα εσυ το παρακανες!!! Razz Razz

grammatiki έγραψε:σημερα πηγα στη δουλεια αναγκαστικα.δε ξερω ρε κοριτσια το μωρο χτες δεν εφαγε σχεδον τιποτα ουτε καν γαλα.σημερα ηπιε 100 γραμμαρια γαλα αν παει ετσι δε ξερω και εγω ποσα κιλα θα φτασει.
μην στεναχωριεσαι για το φαγητο.οταν γινει καλα,θα της ανοιξει η ορεξη.μην στεναχωριεσαι,ειναι δυσκολο να τα βλεπουμε ετσι,το εχω περασει και εγω.αυριο θα ειναι καλυτερα.ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι στην κριση του βηχα,το κουκουλωνουμε καλα και το βγαζουμε να αναπνευσει κρυο αερα./εεωγ να σου πω δεν το εκανα,αλλα και πωε να το κανεις,να το βγαλεις ειδικα με την παγωνια που εχει αυτες τις μερες.

mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου

μετακομιση τελος ...το σπιτι ειναι κουκλι λεμε.τα χω παιξει παρα πολυ.αρρωστησα κιολας και ειχα και διαροια(ουαουυυυυυυ)μαζι με ολα τα αλλλα...αλλα ολα στην θεση τους.
Μου λειψατε ολες πολυ.δεν προλαβα να διαβασω πολλα απο οσα γραψατε...περαστικα τιτικα μου στο κουτσουνακι σου ...πολλες εισπνοες να κανεις και υδρατμους...βοηθανε πολυ στον βηχα.
Οσο για τα πεθερικα ενα εχω να πω ουστττττττττττττττ...
εμενα φυγανε στο χωριοοοοοοοοοοοοοο...δεν υπαρχουν εδωωωωω.αν και ειναι καλοι .
Ο διονυσης σημερα θα ερθει σπιτι να το δει ,τον ειχα αφησει στην μαμα μου.θα παθει σοκ.\
το δωματιο του απλα δεν υπαρχει...υπερπαραγωγη...ουτε ο σπυρος σουλης να ειχε ερθει...

αυτα..θα τα ξαναπουμε συντομααααααααααα
καλοριζικοοοοο.βαλε μας φωτο το δωματιο του μικρου να το δουμε,μην μας αφηνεις με την περιεργια.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια, και από μένα... Καλά τραπεζες σήμερα χαμός... Mad Mad Εγω σήμερα έκανα αρακά(από χτες το βράδυ δηλαδή)
Πήρα και τον μικρό, χτες και δεν τον χόρταινα, σήμερα ξύπνησα από τις 6.30 που έφυγε ο άντρας μου, και περίμενα να ακούσω την ενδοεπικοινωνία να κάνει κιχ για να πάω να τον αρπάξω...
Αλλά μου έκανε κάτι παράξενο... ήπιε το μισό γαλά, σταμάτησε έβηξε 3 φορές και μετά το έβγαλε ρουκέτα όλο (πανικός... καναπές, ρούχα, εγώ, χαλί... ΟΛΑ!!), μετά από 10λεπτά όταν τον άλλαξα του έδωσα το υπόλοιπο και το ήπιε όλο, δεν άκουσα άλλο βήχα, οπότε ελπίζω μάλλον να στραβοκατάπιε...

Αυτή είναι η ώρα που τον ταίζεις???Μετά ξανακοιμάται και τον ξαναταίζεις???Σε ρωτάω γιατί μου φαίνεται πολύ νωρίς για να τρώει...μήπως δεν το είχε ανάγκη τέτοια ώρα το γάλα και στο έβγαλε???

grammatiki έγραψε:κοριτσια εβαλα τα κλαματα δεν αντεξα αλλο.το μωρο κοιμαται σχεδον συνεχεια ειναι εξαντλημενα.

Αχ,Γραμματική μου,κουράγιο.Σε καταλαβαίνουμε όλες οι μανούλες..πες μας πως είναι σήμερα.Εύχομαι να είναι καλύτερα..

mangio έγραψε:Μανουλες γεια σας!

Τι περάσατε κι εσείς...Κρίμα να ταλαιπωρούνται έτσι τα μωράκια..

mangio έγραψε:......Στο αλλο Αλικακι τωρα, τι να πω με τα ξενυχτια!Συνηθισα!Κανουμε βαρδιες με τον αντρα μου, δε γινεται αλλιως!Απο οταν πρωτοπηγα στη δουλεια τα 3ωρα ξενυχτια εδιναν κ επαιρναν.Τωρα το εχουμε περιορισει στα 2-3 ξυπνηματα κ στο 20λεπτο μεχρι να κοιμηθει.Σην αρχη πηγαινα σχολειο με 3 ωρες υπνου κ ενα κεφαλι να ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 18 679259 !!Τωρα ουτε του παπα να μην το πω!!

Ευτυχώς που σε βοηθάει και ο αντρούλης σου!!!Πολύ κακό πράμα τα ξενύχτια!Εγώ που δεν δουλεύω και ώρες ώρες είμαι κομμάτια...ούτε τα πόδια μου δεν μπορώ να πάρω!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλό μήνα!!!!

Γραμματική μου,περιμένω νέα σας...
Πως είναι σήμερα η μπουμπού???

Βιβήκα μου,καλορίζικο το νέο σας σπιτικό!!
Να το ζήσετε και να το χαρείτε,με υγεία και με το καλό να τρυπώσει στην κοιλίτσα σου κι άλλο ένα σκανταλιάρικο μωράκι!!!

Εμείς σήμερα θα φάμε λαχανικά!
Χτες του έκανα γαλοπούλα κοκκινιστή με μακαρονάκια cars!!!

Το ξενύχτι,για εμάς, καλά κρατεί αλλά το καλό είναι που είδα χθες το δοντάκι μας και μεγάλωσε μισό εκατοστούλι!!
Απ'το δοντάκι να ξενυχτάμε???Ή έτσι???Για να βλέπουμε την μανούλα???
Οιμέ!!!!Και δεν με είχε συνηθίσει σε τέτοια ξενύχτια.....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλό μήνα!!!!

Γραμματική μου,περιμένω νέα σας...
Πως είναι σήμερα η μπουμπού???

Βιβήκα μου,καλορίζικο το νέο σας σπιτικό!!
Να το ζήσετε και να το χαρείτε,με υγεία και με το καλό να τρυπώσει στην κοιλίτσα σου κι άλλο ένα σκανταλιάρικο μωράκι!!!

Εμείς σήμερα θα φάμε λαχανικά!
Χτες του έκανα γαλοπούλα κοκκινιστή με μακαρονάκια cars!!!

Το ξενύχτι,για εμάς, καλά κρατεί αλλά το καλό είναι που είδα χθες το δοντάκι μας και μεγάλωσε μισό εκατοστούλι!!
Απ'το δοντάκι να ξενυχτάμε???Ή έτσι???Για να βλέπουμε την μανούλα???
Οιμέ!!!!Και δεν με είχε συνηθίσει σε τέτοια ξενύχτια.....

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;η μικρη μου ειναι καπως καλυτερα απο χτες το απογευμα βηχει βεβαια αλλα οχι αυτο το ασταματητο ξεροβηχα που ειχε.χτες το βραδυ ηπιε σχεδον ολο της το γαλα και σημερα το πρωι και ειχε λιγο παραπανω διαθεση για παιχνιδι.σημερα θα μιλησω παλι με την παιδιατρο για να δω τι θα μου πει για τις σταγονες κορτιζονης που της δινω.αυτα τα νεα μου .ειμαι πλεον χαλια και εγω με κολλησε η μικρη αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο,Γραμματική μου!!!!Είδες??Όλα καλά θα πάνε!!!Καλή ανάρρωση στην μικρούλα σου και περστικά σε σένα!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Μπράβο,Γραμματική μου!!!!Είδες??Όλα καλά θα πάνε!!!Καλή ανάρρωση στην μικρούλα σου και περστικά σε σένα!!!!

σε ευχαριστω πολυ αλικακι μου.μακαρι να αναρρωσει οσο γινεται πιο γρηγορα το παιδακι μου.γιατι φοβαμαι οτι αν κοψουμε την κορτιζονη μηπως υποτροπιασει.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Μπράβο,Γραμματική μου!!!!Είδες??Όλα καλά θα πάνε!!!Καλή ανάρρωση στην μικρούλα σου και περστικά σε σένα!!!!

σε ευχαριστω πολυ αλικακι μου.μακαρι να αναρρωσει οσο γινεται πιο γρηγορα το παιδακι μου.γιατι φοβαμαι οτι αν κοψουμε την κορτιζονη μηπως υποτροπιασει.

Θα σε συμβουλεύσει κι ο γιατρός σε αυτό.
Να τον ρωτάς τα πάντα!
Αλλά μην αγχώνεσαι και να σκέφτεσαι θετικά!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καθε μερα μιλαμε για τις σταγονες κορτιζονης γιατι δε γινεται να τις παιρνει για πολλες ημερες.θα την παρω και σημερα κατα τη 1 το μεσημερι να δω τι θα κανουμε.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καθε μερα μιλαμε για τις σταγονες κορτιζονης γιατι δε γινεται να τις παιρνει για πολλες ημερες.θα την παρω και σημερα κατα τη 1 το μεσημερι να δω τι θα κανουμε.

Ναι,ε??Δεν ξέρω καθόλου το θέμα.
Άντε να περάσει κι αυτό..ταλαιπωρήθηκε το ζουζουνάκι σου!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παρα πολυ εχει περασει του κοσμου τις ιωσεις τετοιο πραγμα ουτε στον χειροτερο εχθρο μου.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:παρα πολυ εχει περασει του κοσμου τις ιωσεις τετοιο πραγμα ουτε στον χειροτερο εχθρο μου.

Έχεις δίκιο...αχ,εγώ από την επικοινωνία ακούω τώρα τον γιο μου,που κοιμάται και βήχει...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωχχχχχχχ παναγια μου.μακρυα αυτο το πραγμα απο τα παιδακια.βηχει εντονα;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:ωχχχχχχχ παναγια μου.μακρυα αυτο το πραγμα απο τα παιδακια.βηχει εντονα;

Όχι έντονα,Γραμματική.Κάνα δυο φορές έβηξε.
Θα δω τώρα που θα τον σηκώσω πώς θα είναι και αν δω πως συνεχίζει θα πάρω τον γιατρό να έρθει!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα μανούλες!!!
Καταρχήν τιτίκα μου περαστικούλια για το κοριτσάκι σου που ταλαιπωρείται πάλι! Τι βήχας είναι αυτός!!! Έχεις δίκιο για την κορτιζόνη, θέλει λίγο προσοχή και οπωσδήποτε κομμένο το αλάτι. Συνήθως κάνει δουλειά αλλά καλύτερα να πάρει την ελάχιστη δυνατή ποσότητα.

Πωπω mangio μου πώς ταλαιπωρήθηκε έτσι το μικρούλι σου Mad , τουλάχιστον ήταν όλα καλά να λες! Ελπίζω να ξεπεράσετε το θεματάκι σας και να μην ξαναταλαιπωρηθεί το ζουζουνάκι!!! I love you

Γεωργία μου πιστεύω ότι ήταν τυχαίο το γεγονός με το γαλατάκι. Αν δεν ήταν θα είχε κι άλλα συμπτώματα να είσαι σίγουρη.

Τουρτίτσα μου δεν το παράκανα με την ηλικία, άκου να γελάσεις: κανά μήνα πριν έτυχε να πιάσω κουβέντα με μια πιτσιρίκα γύρω στα 16- συνομήλικη δηλαδή εεεεε; Razz . Με ρωτάει λοιπόν πόσο χρονών είμαι και της λέω για πλάκα 18! (τόοοοοοσο είμαι αλήθειαααααα!) και με κοιτάζει περίεργα και μου λέει το κορυφαίο: "αλήθεια; εγώ για πιο μικρή σε κάνω!". Της λέω "πόσο με κάνεις δηλ;" Και μου λέει γύρω στα 16. Ε, της απαντάω κι εγώ "Ε μα ναι, τόσο είμαι βασικά αλλά βιάζομαι να μεγαλώσω και λέω ότι είμαι 18" και κορίτσια ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 18 215994

Αλικάκι, ζουζουνίτσα και mangio η περίπτωσή μου είναι ανίατη. Χτες είχαμε εξελίξεις και αναγκάστηκα να γυρίσω άρον-άρον από τη δουλειά ώστε να πάει ο αντρούλης μου να τους δει. Κι αυτό γιατί είπε στη αδερφή του τα γεγονότα όπως πραγματικά έγιναν (κι όχι όπως της τα παρουσίασε η μάνα του που τα είχε αλλάξει τελείως κατά πώς τη βόλευε) και της είπε ότι έχουν κάνει λάθη κι εκείνοι και ότι με πρόσβαλαν με τη συμπεριφορά τους. Ε, έκανε τη βλακεία η αδερφή του και τα είπε στη μάνα της-την πίεσε εκείνη στο τηλέφωνο και το αποτέλεσμα ήταν να "πάθουν αμόκ" και να τον παίρνουν τηλέφωνο και να τον βρίζουν και του το έκλεισαν με δύναμη στη μούρη. Μου λέει μόνο που δεν τον έδειραν και μετά η μάνα του ισχυριζόταν πως δεν ήταν καλά. Οπότε πήγε να τους δει. Και συζητήσανε πιο ήρεμα και του είπαν ότι το μόνο που θέλουν είναι να ενδιαφερόμαστε γι' αυτούς (λες και δεν πριν) αλλά από υποχρεώσεις δικές τους απέναντί μας και ειδικά σε μένα για τον τρόπο που με πρόσβαλαν εμένα και την οικογένειά μου (ω ναι, είπαν και για αυτή) τίποτα φυσικά ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 18 4872 Καταλαβαίνετε πώς θα γίνει η συμβίωση από εδώ και πέρα!!!

Ζουζουνίτσα για τη δικιά σου πεθερά πιστεύω πως πραγματικά έρχονται λόγω της μικρής κυρίως. Είναι γεγονός ότι στους παππούδες τα μικρά δίνουν μεγάλη χαρά και προφανώς την έχουν ανάγκη. Δεν είναι κακό αν και καταλαβαίνω ότι είναι άσχημο το να ξέρετε ότι δεν έρχονται για εσάς, τουλάχιστον κατά κύριο λόγο. Στη θέση της κουνιάδας σου θα έκανα μια προσπάθεια να τους καλέσω, τώρα αν δε θέλουν μην τους πιέσουν κιόλας. Είμαι σίγουρη ότι αν κάνουν παιδάκι θα αρχίσουν και τις επισκέψεις κατά κει μεριά και θα ηρεμήσετε κι εσείς λιγάκι - αλήθεια δεν το σκέφτονται; ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 18 4872 Τι να κάνουμε, καμιά δεν είναι σαν τη μανούλα. Προσπαθήστε απλά να έχετε καλές σχέσεις, μη γίνετε σαν κι εμένα με τη δικιά μου.

Λοιπόν, σήμερα έχουμε κοτόσουπα. Η μικρή την τρώει μια χαρά. Χτες πάλι κορίτσια έξω να χιονίζει και η μικρή πάλι έβγαλε τα ρούχα της και κυκλοφορούσε γυμνούλα! Κατάφερα μόνο να μη βγάλει τις κάλτσες της αυτή τη φορά, αν και ήταν οι λεπτές (όχι με τα λαστιχάκια). Ήταν απίστευτο το πόσο ζεστή ήταν για τα δεδομένα, δεν καταλαβαίνει τίποτα αυτό το παιδί!

Βιβή μου με το καλό να ζήσετε στο νέο σας σπιτάκι, να το καταχαρείτε, να είστε ευτυχισμένοι (ε και να υποδεχτείτε κι ένα νέο μέλος κάποια στιγμή! Embarassed ). Σου έκανα αίτημα φιλίας στο φέης να ξέρεις.

Φιλάκια πολλά σας αφήνω μετά το κλασικό πλέον σεντόνι μου (ε πρέπει να τα γράψω όλα σε ένα δυστυχώς), σας στέλνω όμως φιλάκια στα ζουζούνια και περιμένω να διαβάσω πάλι τα νεάκια σας!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 18 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:ωχχχχχχχ παναγια μου.μακρυα αυτο το πραγμα απο τα παιδακια.βηχει εντονα;

Όχι έντονα,Γραμματική.Κάνα δυο φορές έβηξε.
Θα δω τώρα που θα τον σηκώσω πώς θα είναι και αν δω πως συνεχίζει θα πάρω τον γιατρό να έρθει!!

ναι αν συνεχισει παρε την γιατρο να ερθει οπωσδηποτε να τον δει.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Καλημέρα μανούλες!!!
Καταρχήν τιτίκα μου περαστικούλια για το κοριτσάκι σου που ταλαιπωρείται πάλι! Τι βήχας είναι αυτός!!! Έχεις δίκιο για την κορτιζόνη, θέλει λίγο προσοχή και οπωσδήποτε κομμένο το αλάτι. Συνήθως κάνει δουλειά αλλά καλύτερα να πάρει την ελάχιστη δυνατή ποσότητα.

Πωπω mangio μου πώς ταλαιπωρήθηκε έτσι το μικρούλι σου Mad , τουλάχιστον ήταν όλα καλά να λες! Ελπίζω να ξεπεράσετε το θεματάκι σας και να μην ξαναταλαιπωρηθεί το ζουζουνάκι!!! I love you

Γεωργία μου πιστεύω ότι ήταν τυχαίο το γεγονός με το γαλατάκι. Αν δεν ήταν θα είχε κι άλλα συμπτώματα να είσαι σίγουρη.

Τουρτίτσα μου δεν το παράκανα με την ηλικία, άκου να γελάσεις: κανά μήνα πριν έτυχε να πιάσω κουβέντα με μια πιτσιρίκα γύρω στα 16- συνομήλικη δηλαδή εεεεε; Razz . Με ρωτάει λοιπόν πόσο χρονών είμαι και της λέω για πλάκα 18! (τόοοοοοσο είμαι αλήθειαααααα!) και με κοιτάζει περίεργα και μου λέει το κορυφαίο: "αλήθεια; εγώ για πιο μικρή σε κάνω!". Της λέω "πόσο με κάνεις δηλ;" Και μου λέει γύρω στα 16. Ε, της απαντάω κι εγώ "Ε μα ναι, τόσο είμαι βασικά αλλά βιάζομαι να μεγαλώσω και λέω ότι είμαι 18" και κορίτσια ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 18 215994

Αλικάκι, ζουζουνίτσα και mangio η περίπτωσή μου είναι ανίατη. Χτες είχαμε εξελίξεις και αναγκάστηκα να γυρίσω άρον-άρον από τη δουλειά ώστε να πάει ο αντρούλης μου να τους δει. Κι αυτό γιατί είπε στη αδερφή του τα γεγονότα όπως πραγματικά έγιναν (κι όχι όπως της τα παρουσίασε η μάνα του που τα είχε αλλάξει τελείως κατά πώς τη βόλευε) και της είπε ότι έχουν κάνει λάθη κι εκείνοι και ότι με πρόσβαλαν με τη συμπεριφορά τους. Ε, έκανε τη βλακεία η αδερφή του και τα είπε στη μάνα της-την πίεσε εκείνη στο τηλέφωνο και το αποτέλεσμα ήταν να "πάθουν αμόκ" και να τον παίρνουν τηλέφωνο και να τον βρίζουν και του το έκλεισαν με δύναμη στη μούρη. Μου λέει μόνο που δεν τον έδειραν και μετά η μάνα του ισχυριζόταν πως δεν ήταν καλά. Οπότε πήγε να τους δει. Και συζητήσανε πιο ήρεμα και του είπαν ότι το μόνο που θέλουν είναι να ενδιαφερόμαστε γι' αυτούς (λες και δεν πριν) αλλά από υποχρεώσεις δικές τους απέναντί μας και ειδικά σε μένα για τον τρόπο που με πρόσβαλαν εμένα και την οικογένειά μου (ω ναι, είπαν και για αυτή) τίποτα φυσικά ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 18 4872 Καταλαβαίνετε πώς θα γίνει η συμβίωση από εδώ και πέρα!!!

Ζουζουνίτσα για τη δικιά σου πεθερά πιστεύω πως πραγματικά έρχονται λόγω της μικρής κυρίως. Είναι γεγονός ότι στους παππούδες τα μικρά δίνουν μεγάλη χαρά και προφανώς την έχουν ανάγκη. Δεν είναι κακό αν και καταλαβαίνω ότι είναι άσχημο το να ξέρετε ότι δεν έρχονται για εσάς, τουλάχιστον κατά κύριο λόγο. Στη θέση της κουνιάδας σου θα έκανα μια προσπάθεια να τους καλέσω, τώρα αν δε θέλουν μην τους πιέσουν κιόλας. Είμαι σίγουρη ότι αν κάνουν παιδάκι θα αρχίσουν και τις επισκέψεις κατά κει μεριά και θα ηρεμήσετε κι εσείς λιγάκι - αλήθεια δεν το σκέφτονται; ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 18 4872 Τι να κάνουμε, καμιά δεν είναι σαν τη μανούλα. Προσπαθήστε απλά να έχετε καλές σχέσεις, μη γίνετε σαν κι εμένα με τη δικιά μου.

Λοιπόν, σήμερα έχουμε κοτόσουπα. Η μικρή την τρώει μια χαρά. Χτες πάλι κορίτσια έξω να χιονίζει και η μικρή πάλι έβγαλε τα ρούχα της και κυκλοφορούσε γυμνούλα! Κατάφερα μόνο να μη βγάλει τις κάλτσες της αυτή τη φορά, αν και ήταν οι λεπτές (όχι με τα λαστιχάκια). Ήταν απίστευτο το πόσο ζεστή ήταν για τα δεδομένα, δεν καταλαβαίνει τίποτα αυτό το παιδί!

Βιβή μου με το καλό να ζήσετε στο νέο σας σπιτάκι, να το καταχαρείτε, να είστε ευτυχισμένοι (ε και να υποδεχτείτε κι ένα νέο μέλος κάποια στιγμή! Embarassed ). Σου έκανα αίτημα φιλίας στο φέης να ξέρεις.

Φιλάκια πολλά σας αφήνω μετά το κλασικό πλέον σεντόνι μου (ε πρέπει να τα γράψω όλα σε ένα δυστυχώς), σας στέλνω όμως φιλάκια στα ζουζούνια και περιμένω να διαβάσω πάλι τα νεάκια σας!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 18 417472

σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις