Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
539 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 539 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
αλικακι έγραψε:Ναι,Αλικάκι μου,καλά θυμάσαι!!Σε δύο μέρες έχουμε επέτειο γνωριμίας!!!!17 χρόνια!!!!!!! Very Happy

Αλικάκι μου να ζήσετεεεεεεε!!!!!!!!
Κι εμένα μου έκανε πρόταση στις 14! Χιχιχιχ!

Να ζήσετε κι εσείς,λοιπόν!!!! Very Happy

Καλημέρα Σωτηρία μου!!! Με πέτυχες ενώ φεύγω! Ναι, θα το προσπαθήσω, thx! Ελπίζω να είστε καλά!!!!! Φιλιάαααααα!!!!

Φιλάκια!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:Βιβήκα μου,δεν πήρε πακέτο με τσιγάρα αλλά σβησμένο τσιγάρο,και όχι δικό μου!!

Σωτηρία μου,σ'ευχαριστώ πολύ!!!Ναι είναι πολύ επικίνδυνος ο καπνός για δηλητηρίαση...κάνε μια βόλτα στο google και θα δεις!Πρέπει να ξέρουμε για να δράσουμε εγκαίρως...Ουφφφφφφ,κοριτσάκια,ευτυχώς που τον είδα........

Με όλο το θάρρος βρε Αλικάκι μου.....καπνίζετε μέσα στο σπίτι;

Δεν είμασταν σπίτι μας...σου επιτρέπω ,καλέ!!!
Ήταν μια άτυχη στιγμή...ευτυχώς που τον είδα,δεν λες???Ούτε μια στιγμή δεν τον αφήνω μόνο του και αυτό με έσωσε!!
Απλά ήμουν 10 βήματα πιο μακριά του και δεν είδα το τασάκι πάνω στο τραπέζι....

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
crazymommy έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:βαζω 1 αυγο και το χτυπαω με γαλα για να μην τις μυριζει...και δεν το καταλαβενει,επισης οταν δεν τι κανω αυγοφετες βραζω το αυγο και το βαζω στον τραχανα μεσα και το τρωει χωρις να το καταλαβει!

αχχχχ αλικακιμου χρονια του πολλα γερος δυνατος,και ευτηχισμενος................να τον χαιρεστε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 328109
Αφού χτυπήσεις το αβγό με το γάλα μετά τι κάνεις; Σόρρυ αλλά εδώ είμαι και άσχετη βλέπεις! Razz Κι αυτό με τον τραχανά δεν είναι κακή ιδέα, θα το δοκιμάσω!

Χμμ... μάλλον είχες δίκιο -κατά το αλικάκι- νόμιζα πως η Εύα την είχε γλιτώσει την πλύση στομάχου, μπερδεύτηκα μάλλον! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 667478

τιν βαζω ελεφρα να τιγανιστη και μετα τριβω απανω τυρακι.αλλα αυτο μετο τραχανα δεν το καταλαβενει οταν βαζω το αυγο καντο θα το φαει και εμενα δεν το ετρωγε αλλα τωρα δεν το καταλαβενει

Sot2010

Sot2010
αλικακι έγραψε:
Ήταν μια άτυχη στιγμή...ευτυχώς που τον είδα,δεν λες???Ούτε μια στιγμή δεν τον αφήνω μόνο του και αυτό με έσωσε!!

Ευτυχώς δε θα πει τίποτα κοριτσάκι μου!!! Έτσι, πάντα απο κοντά πρέπει να τους έχουμε γιατί πολλές φορές οι κινήσεις τους είναι αστραπιαίες!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:

Ευτυχώς δε θα πει τίποτα κοριτσάκι μου!!! Έτσι, πάντα απο κοντά πρέπει να τους έχουμε γιατί πολλές φορές οι κινήσεις τους είναι αστραπιαίες!!!

Ναι,Σωτηρία μου!!Έτσι όπως τα λες...και σου λέω ήμουν εκεί...10 βήματα παραπέρα...

Sot2010

Sot2010
αλικακι έγραψε:

Ναι,Σωτηρία μου!!Έτσι όπως τα λες...και σου λέω ήμουν εκεί...10 βήματα παραπέρα...

Μπαμπινάκι, Μπαμπινάκι άσε κάτω το τασάκι!!!!Ξέρουμε πως είσαι αντράκι αλλά είναι νωρίς για τσιγαράκι!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:

Μπαμπινάκι, Μπαμπινάκι άσε κάτω το τασάκι!!!!Ξέρουμε πως είσαι αντράκι αλλά είναι νωρίς για τσιγαράκι!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Αχαχαχαχαχ!!!!!Έλα ρε συ!!!!!Τέλειο!!!!!
Αλλά μην μου το θυμίζεις,καλύτερα,χαχαχαχα!!!!! Laughing

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:

αχαχχα σωτηρια καλοοοοοοοοοοοοοοοοο
αλικαι δεν σου ειπα να τον χαιρεσαι?ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.καλα να περασετε.
Σωτηρια κεφακια βλεπω και ποιηματακια... Very Happy Very Happy

Sot2010

Sot2010
αλικακι έγραψε:

ΟΚ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 837218 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 837218 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 837218

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:

ΟΚ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 837218 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 837218 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 837218

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 587529 χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:

Ναι, τις Παρασκευές έχω κέφια γιατί έρχεται το Σ/Κ που θα έχω συνέχεια αγκαλιά το αστέρι μου!!!
Έχω και για σένα ένα.....

Διονυσάκη, Διονυσάκη, είσαι μεγάλο ταρζανάκι!
Σταμάτα να χοροπηδάς και το σπίτι να διαλάς! Δύσκολες είναι οι εποχές, δεν είναι για πολλές ζημιές!

Sot2010

Sot2010
Λοιπόν και ένα για τον γιόκα μου και σταματάω τον ποιητικό μου οίστρο....

Χρηστάκη μου, αστεράκι μου, γλυκό μου, πριγκηπάκι μου, σε αγαπώ πολύ πολύ και είσαι όλη μου η ΖΩΗ!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βιβήκα μου,σ'ευχαριστώ πολύ,πολύ!!!!!

Σωτηρούλα μου,πετάει η ομάδα ε???χαχαχαχα!!!!!!Τέλεια τα ποιηματάκια σου!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια,καλή συνέχεια!! Very Happy

Sot2010

Sot2010
αλικακι έγραψε:Βιβήκα μου,σ'ευχαριστώ πολύ,πολύ!!!!!

Σωτηρούλα μου,πετάει η ομάδα ε???χαχαχαχα!!!!!!Τέλεια τα ποιηματάκια σου!!!

Ευχαριστώ,ευχαριστώ!!! Laughing Laughing ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 417472

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σας κοριτσια.

αλικακι να χαιρεχαι τον ομορφο γιο σου.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

Ναι, τις Παρασκευές έχω κέφια γιατί έρχεται το Σ/Κ που θα έχω συνέχεια αγκαλιά το αστέρι μου!!!

Σταμάτα να χοροπηδάς και το σπίτι να διαλάς! Δύσκολες είναι οι εποχές, δεν είναι για πολλές ζημιές!

τελειο χιχιχιχιχιχιχ ακομα γελαω!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Respect
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

Respect Respect Respect ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 417472 καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Sot2010

Sot2010
zoyzoynitsa moy έγραψε:
τελειο χιχιχιχιχιχιχ ακομα γελαω!!!

Very Happy ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 417472 Very Happy

mamavivo έγραψε: Respect Respect Respect Respect ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 417472 καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Very Happy ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 417472 Very Happy

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεία σας κορίτσια μου... τι μου κάνετε??? Εγώ σήμερα έτρεχα στην δουλειά (εμ, ρεπό ήθελα χτες...), μόλις κοίμησα τον μικρό, έκανα τις δουλίτσες και πήρα το λαπτόπι να σας διαβάσω...

Πριν αρχίσω με τα δικά σας, που είναι και πολλά να πω ότι το πέρασα και εγώ το σοκ μου σήμερα...

Τον έβαλα για ύπνο το μεσημέρι, (στο γραφείο), και ενώ έχω κατεβασμένο το κάγκελο της κούνιας για να κατεβαίνει, αυτός πήγε και σάλταρε από την άλλη, τον ακούω να σπαράζει τρέχω και τι να δώ αίματα να τρέχουν από το στόμα... affraid affraid affraid affraid
Το πήγα στο νεροχύτη να τα ξεπλύνω, πήρα και μια καθαρή γάζα έψαξα να βρώ από που έτρεχε, ευτυχώς ήταν ούλο και έκλεισε γρήγορα... Φοβήθηκα να μην είναι χείλια... (είχε κάνει ράματα ο άντρας μου μικρός στα χείλια και έχει να το λέει...)
Αυτός τρόμαξε από το αίμα, το κοιτούσε στα χέρια του που ήταν γεμάτα και τσίριζε, (τα έβαλε κατευθειαν στο στόμα με το που χτύπησε..)

Τελικά ηρέμησε σχετικά γρήγορα, μάλλον πιο πολύ ήταν το σοκ... Βεβαια να σας πω την αμαρτία μου μόλις τελείωσε ο πανικός τον κατσάδιασα για τα καλά... δεν ξέρω αν έκανα καλά βρε κορίτσια αλλά νομίζω ότι μπορεί να αρχίζει να μαθαίνει από τώρα να είναι πιο προσεκτικός, και κάτι τέτοιες στιγμές σοκαριστικές μπορεί να του χαρακτούν στην μνήμη και να αποφύγουμε μετά τα χειρότερα... Προς Θεού δεν θέλω να τον κάνω φοβιτσιάρη... (ναι καλά!!!το άλλο άκρο) αλλά λίγο να νιώθει...

Σκέφτομαι να βάλω και εγώ μπροστά σε κάνενα χρόνο για μωρό, αν δεν βάλω κάποιες βάσεις από τώρα... θα δινοπαθήσω...

Κατά τα άλλα ήταν πιο ήρεμος σήμερα, δεν ήρθε να με τραβήξει ούτε μια φορά, μάλλον με βαρέθηκε από χτες Smile

Αυτα από μας...

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λοιπόν θα σας πιάσω μια-μία αν ξεχάσω ή μπερδέψω καμία συγνώμη... και αυτή η μέρα σήμερα... Πανικός... Θα δω μετά τα άστρα..

Αλικάκι μου, Αλικάκι μου...
Καταρχάς, Χρόνια σας Πολλά και για την γιορτή και για την επέτιο μεθάυριο, λογικά τώρα θα τα σπάτε, άντε να πιείτε και ένα ποτάκι στην υγεία μου... Φιλάκια στους άντρες σου..
Και κατα δεύτερον..
Τι ήταν αυτό Παναγιά μου, pale pale pale και λέω και εγώ για τα δικά μου, αλλά εσείς... Περαστικά κούκλα μου... αφού δεν κατάλαβε τίποτα πάλι καλά... αλλά μόνο η ψυχή της μανούλας ξέρει... Αλήθεια εσύ τον μάλωσες μετά ή είμαι μόνο εγώ η άκαρδη???

Τιτίκα μου συγνώμη που το αναφέρω και σε φουντώνω, αλλά για να καταλάβω, δεν φωνάξατε τροχαία??, και η ασφάλεια σας πως θα σας καλύψει έχετε μικτή...??

Αν καλέσατε τροχαία (επείδη έχω γίνει εξπέρ από το καλοκαίρι μετά το ατύχημα του άντρα μου) το ανασφάλιστο χωρίς δίπλωμα, δεν επηρεάζει εσάς, στο θέμα της ασφάλειας εσείς θα αποζημιωθείτε... αλλά αυτός την έβαψε εκτός από το πρόστιμο εντός του 1 χρόνου θα του κάνει η τροχαία δικαστήριο και θα του πάρει και πινακίδες και άδεια, θα φάει και πρόστιμο, και θα έχει και εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης μέχρι 2-3 μήνες...
Αν δεν έπαθε τίποτα σωματικό ο άλλος, (χίλια συγνώμη που στο λέω, και εγώ ίσως στην θέση σου το ίδιο να έκανα, αλλά) κρίμα δεν είναι... Ξέρω θα μου πεις ότι θα πρέπει να πληρώσει τις συνέπειες των πράξεων του... αλλά Δεν ξέρω μωρέ και αυτός ο νόμος πολύ αυστηρός δεν είναι... Και πάλι συγνώμη... αν σε φούντωσα...

Ζουζουνίτσα και εγώ το αυγό στον τραχανά το βάζω, στις πίτες και στην σούπα αλλιώς δεν το τρώει... αποφεύγω όμως τα τηγανητά γενικά και σε εμάς...

Crazymommy μου, τούμπα και εσείς, ευτυχώς χωρίς αιματοχυσία η δικιά σας, όμως στον ύπνο του θα πρέπει να τρόμαξε πολύ το καημενάκι, ένα φιλάκι από μένα.. Και κουράγιο, έχουμε να ζήσουμε ακόμα πεσίματα... Τρέμω και μόνο στην ιδέα... Ο άντρας μου λέει ότι στο νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη οι νοσοκόμες στα εξωτερικά ιατρεία τον ήξεραν με το μικρό του σχεδόν 2 φορές το μήνα ήταν εκεί για ράματα... Τι θα κάνω αν του μοιάσει ο μικρός... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 688264 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 688264

Σωτηρία RESPECT Respect Respect Respect
Αν βρεις τα δύσκολα έχω το τηλέφωνο του Φοίβου... μήπως σου χρειαστεί για καμιά αρπαχτή βρε παιδί...

Βιβήκα μου, ένα θα σου για να πέρνεις κουράγιο, ζω εδώ και 3 χρόνια στο νοίκι, σε ρετιρέ κοντά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης 113τμ. ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ... στο δωμάτιο του μωρού έχω ηλεκτικό καλοριφέρ, στο σαλόνι είχα ένα αιρ-κοντίσιον 12αρι που χάλασε πριν 2 βδομάδες και η τσέπη σήκωνε να πάρουμε μόνο ένα 9αρι από carefour, και ένα αιρκοντίσιον στην κρεβατοκάμαρα επίσης 9αρι, για να κάνω μπάνιο το μικρό βάζω αερόθερμο... δεν σου λέω για την ζέστη το καλοκαίρι, που στο δωμάτιο του μικρού χτυπάμε 40αρια...
Αλλά και αυτός ο διαχειριστής βρε παιδί μου... τόση ανευθυνότητα... πες του ότι έχεις μικρό παιδί και άλλη φορά να είναι πιο συνεπής... Ψάλτα και στην πρώτη συνέλευση... αν είσαι ιδιοκτήτης ίσως να σε ακούσουν...

A!Mangio μου, πολλά φιλιά... υπομονή με τις τέντες και εμείς σιδερένιες έχουμε από τις παλιές... και όταν φυσάει γίνεται χαμός... Τι γίνεται αλήθεια με τους σεισμούς εκεί κάτω, σταματήσατε να κουνιέστε??? Σας κάνει όμως καλό καιρό... Εμείς είδα σήμερα Αρνιακό, αύριο περιμένουμε και -8, ο ρε γλέντια...

Αυτά ελπίζω να μην ξέχασα καμία, γράφω και μια ώρα και νύσταξα νομίζω....
Φιλιά σε όλες... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 417472

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:γεια σας κοριτσια.τι κανετε?εμεις σημερα φαγαμε φακες απο εχθες.

βιβη να σου ζησει το ανεψακι,γερο και τυχερο να ειναι.

γεωργια στειλτον στον παιδικο.το παιδι βαριεται με τους μεγαλους ειδικα αν δεν ασχολουνται μαζι του.οταν θα αποκτησει τα αντισωματα που πρεπει δεν θα αρρωσταινει τοσο.εξαλου πλησιαζει και η ανοιξη.

και μια που ειπατε για στολες εγω την δικια μου θα την ντυσω γκεισα.(την εχω απο την μεγαλη).
Χαχα τουρτίτσα μου εσύ είσαι τυχερή! Τις έχεις έτοιμες τις στολές από τη μεγάλη! Εγώ πέρασα από τα jumbo αλλά δεν είχε ποικιλία για την ηλικία μας κι έτσι ελπίζω να περάσω και από αλλού να κοιτάξω. Ο άντρας μου λέει ότι δεν έχει νόημα να την ντύσω φέτος και να την ντύσουμε από του χρόνου. Αλλά δε θα καταλάβει να χαρεί λέτε; Φανταστείτε ότι ενώ δεν φορούσε καθόλου τις κορδέλες της τελευταία, την πήγα μια μέρα στον καθρέπτη και της τη φόρεσα ενώ της έλεγα πόσο γλυκιά και όμορφη είναι με την κορδελίτσα της. Ε, το πιστεύετε ότι κολακεύτηκε η δεσποινίς, και μετά όποτε της έβγαινε καταλάθος μου προσπαθούσε να την ξαναφορέσει; Νομίζω ότι πλέον προσέχει καλά τις αλλαγές στον εαυτό της και θα το βρει κάπως αστείο να μασκαρευτεί, σωστά;

αλικη στο θεμα με τα ρουχα και τις στολες ειμαι τυχερη.την συγκεκριμενη δεν πηρα απο τα τζαμπο,στην μυτιληνη που ειμασταν δεν ειχε,την πηρα απο το κομφουζιο 15 ευρω αν θυμαμαι καλα.ειχει σε διαφορες πολες αλλα παλι δεν θυμαμαι. Razz

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καμια δεν ειναι μεσα(λογικο τετοια ωρα),αλλα εγω θα γραψω τα κατορθωματα μας.το πρωι οταν ξυπναει με ζαλιζει,μου σπαει τα νευρα ολη μερα ρωταει "που το μπαμπα,που το νταντα?" και της απανταω στην δουλεια και στο σχολειο.ολη μερα αυτο το πραγμα.ενταξει την καταλαβαινω,βαριεται μονη της,αλλα τι να κανω?σημερα της εδωσα πρωτη φορα φρουτακια σε κοματια κομμενα και τα εφαγε(οχι που θα τα αφηνε),το μεσημερι φαγαμε κεφτεδακια με ρυζι(και απο αυτο εφαγε).οταν της καθαριζα τα φρουτα πηρε το καρεκλακι το μικρο,το φερνει στην κουζινα και ανεβηκε για να με βλεπει.αυτο το ειδε απο την μεγαλη,το κανει οταν κανω καποιο γλυκο 'η κεικ(θελει να με βαηθαει).κανει και κατι ταρζανιες τελευταια,πηγαμε πανω σε μια φιλη μου να παιξουν με τα κοριτσια τους και αυτη ανεβηκε στον καναπε και περπατουσε.και ηταν στην ακρη και μπροστα ειχε το τραπεζι.την βλεπω κκαι την βαζω να κατσει και την μαλωνω και αυτη γελουσε.γραμμενη με ειχε.
(θα το διαβασει και η βιβη και θα λεει,σιγα και τι εκανε,αυτα ο διονυσης τα εχει για παιχνιδι Laughing ).
α,πινει και το γαλα της μονη της.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καλημερα σας κοριτσια.

αλικακι να χαιρεχαι τον ομορφο γιο σου.

Σ'ευχαριστώ πολύ!!!!!Να'σαι καλά!!!

γεωργία02/07/10 έγραψε:......Πριν αρχίσω με τα δικά σας, που είναι και πολλά να πω ότι το πέρασα και εγώ το σοκ μου σήμερα...

Τον έβαλα για ύπνο το μεσημέρι, (στο γραφείο), και ενώ έχω κατεβασμένο το κάγκελο της κούνιας για να κατεβαίνει, αυτός πήγε και σάλταρε από την άλλη, τον ακούω να σπαράζει τρέχω και τι να δώ αίματα να τρέχουν από το στόμα... affraid affraid affraid affraid
Τελικά ηρέμησε σχετικά γρήγορα, μάλλον πιο πολύ ήταν το σοκ... Βεβαια να σας πω την αμαρτία μου μόλις τελείωσε ο πανικός τον κατσάδιασα για τα καλά... δεν ξέρω αν έκανα καλά βρε κορίτσια αλλά νομίζω ότι μπορεί να αρχίζει να μαθαίνει από τώρα να είναι πιο προσεκτικός, και κάτι τέτοιες στιγμές σοκαριστικές μπορεί να του χαρακτούν στην μνήμη και να αποφύγουμε μετά τα χειρότερα... Προς Θεού δεν θέλω να τον κάνω φοβιτσιάρη... (ναι καλά!!!το άλλο άκρο) αλλά λίγο να νιώθει...

Πω,πω τι πάθατε κι εσείς...το καημενουλάκι μου..θα σοκαρίστηκε!
Δηλαδή κοιμόταν και ξύπνησε και πήγε να κατέβει??Μωρέ...μήπως ήταν από τον ύπνο το παιδί και δεν πολυκατάλαβε τι έκανε??
Τέλος πάντων,περαστικά του αν και δεν έπαθε τίποτα από ότι λες!Ευτυχώς!!!
Όσο για το κατσιάδιασμα που λες εγώ κοίτα τι κάνω...αν κάνει κάτι κακό,εκείνην την ώρα θα τον κατσιαδιάσω(εννοείται!!) και μετά θα τον πιάσω ήρεμα και ωραία και θα του εξηγήσω γιατί είναι κακό,τι μπορεί να πάθει κτλ.
Συμφωνώ μπορούν να μάθουν από τωρα να είναι πιο προσεκτικά αλλά....κάποιες φορές δεν έχουν συναίσθηση του κινδύνου.
Μια φορά χτύπησε το κεφάλι του ο γιος μου στο τραπεζάκι(πήγε να κρυφτεί από κάτω).Όσο και να του έλεγα,πριν, πρόσεχε το κεφαλάκι σου ...δεν με άκουγε!
Εεεε,όταν το χτύπησε,το έμαθε!
Του λέω "πρόσεχε το κεφαλάκι" και σκύβει!
Κατάλαβες τι θέλω να πω???
Το πάθημα θα τους γίνει μάθημα!!!

γεωργία02/07/10 έγραψε:Λοιπόν θα σας πιάσω μια-μία αν ξεχάσω ή μπερδέψω καμία συγνώμη... και αυτή η μέρα σήμερα... Πανικός... Θα δω μετά τα άστρα..

Αλικάκι μου, Αλικάκι μου...
Καταρχάς, Χρόνια σας Πολλά και για την γιορτή και για την επέτιο μεθάυριο, λογικά τώρα θα τα σπάτε, άντε να πιείτε και ένα ποτάκι στην υγεία μου... Φιλάκια στους άντρες σου..
Και κατα δεύτερον..
Τι ήταν αυτό Παναγιά μου, pale pale pale και λέω και εγώ για τα δικά μου, αλλά εσείς... Περαστικά κούκλα μου... αφού δεν κατάλαβε τίποτα πάλι καλά... αλλά μόνο η ψυχή της μανούλας ξέρει... Αλήθεια εσύ τον μάλωσες μετά ή είμαι μόνο εγώ η άκαρδη???

Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!Και για τα φιλιά!!!!Και για τα περαστικά!!!Να 'σαι καλα!!!!
Καταρχάς να τι μας έλειπε...μια αστρολόγος!!!Αχαχαχαχα!!!!!Να κοιτάζεις τα άστρα,τους πλανήτες και να μας λες πότε να προσέχουμε!!!! Laughing
Και κατά δεύτερον...τι άκαρδη καλέ και πράσινα άλογα????Καλά έκανες!!!Και γω το ίδιο έκανα αλλά με τρόπο ήρεμο,την συγκεκριμένη φορά Laughing ,έτσι ώστε να καταλάβει ότι αυτό που έκανε ήταν πολύ κακό.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καμια δεν ειναι μεσα(λογικο τετοια ωρα),αλλα εγω θα γραψω τα κατορθωματα μας.το πρωι οταν ξυπναει με ζαλιζει,μου σπαει τα νευρα ολη μερα ρωταει "που το μπαμπα,που το νταντα?" και της απανταω στην δουλεια και στο σχολειο.ολη μερα αυτο το πραγμα.ενταξει την καταλαβαινω,βαριεται μονη της,αλλα τι να κανω?σημερα της εδωσα πρωτη φορα φρουτακια σε κοματια κομμενα και τα εφαγε(οχι που θα τα αφηνε),το μεσημερι φαγαμε κεφτεδακια με ρυζι(και απο αυτο εφαγε).οταν της καθαριζα τα φρουτα πηρε το καρεκλακι το μικρο,το φερνει στην κουζινα και ανεβηκε για να με βλεπει.αυτο το ειδε απο την μεγαλη,το κανει οταν κανω καποιο γλυκο 'η κεικ(θελει να με βαηθαει).κανει και κατι ταρζανιες τελευταια,πηγαμε πανω σε μια φιλη μου να παιξουν με τα κοριτσια τους και αυτη ανεβηκε στον καναπε και περπατουσε.και ηταν στην ακρη και μπροστα ειχε το τραπεζι.την βλεπω κκαι την βαζω να κατσει και την μαλωνω και αυτη γελουσε.γραμμενη με ειχε.
(θα το διαβασει και η βιβη και θα λεει,σιγα και τι εκανε,αυτα ο διονυσης τα εχει για παιχνιδι Laughing ).
α,πινει και το γαλα της μονη της.

Μπράβο στο κοριτσάκι σου!!!Πίνει το γαλατάκι μόνη,τρώει όλο το φαγάκι,ανεβαίνει σε καρεκλάκι,κάνει προτασούλες και κάνει και ταρζανίτσες!!!!!Μια χαρά σας βρίσκω!!!!Να μου την φιλήσεις!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!!!Είμαι σίγουρη ότι μόνο εγώ είμαι εδώ!!!! Very Happy
Χτες περάσαμε τέλεια!!!Τι να σας λέω!!!
Ο γιος μου,ξεσάλωσε!!!!!Χόρεψε,κιόλας, με την ανηψιά μου και έκανε κάτι νάζια το ζουζουνάκι μου!!!
Τα παιδιά κλέψαν την παράσταση,όπως είναι φυσικό!!!
Και κοιμήθηκε 12 η ώρα,παρακαλώ!!!Το καταδιασκέδασε με τόσο κόσμο!!!!
Επίσης γελάσαμε πολύ γιατί κάθε δωράκι που του δίνανε άπλωνε το χεράκι,γράπωνε την σακούλα και έτρεχε στο δωμάτιό του να την ανοίξει!!!!!χαχαχαχα!!!!
Περιττό να σας πω ότι γεμίσαμε ,πάλι,παιχνίδια!!!!
Τρενάκια,αυτοκινητάκια με βίδες και ηλεκτρικό κατσαβίδι,τον μπάρμπα-κολλητό φίλο-φορτηγό από τα cars,σκυλάκι που το τραβάς με σχοινάκι,αεροπλάνο,μουσικό τηλέφωνο,βιβλιαράκι με τους αριθμούς και μαγνητάκια για το ψυγείο με νούμερα και μερικά άλλα που δεν πρόλαβα να τα δω ...χαμός!!!
Αυτά που ξεχώρισα όμως ήταν ένα παιχνίδι για την μπανιέρα!!!Το κουρδίζεις από πίσω και κουνάει τα φτερά!!Φαντάζεστε τι θα γίνεται από δω και μπρος στο μπάνιο,ε????? Very Happy
Αααα,ξέχασα να σας πω ότι εδώ και μέρες ο μικρός μου κάθεται και παίζει στην μπανιερούλα!!!Είχε να κάτσει...μήνες!!!!
Επίσης,μας έφεραν και ενα ζευγαρι παπουτσάκια geox,που είναι και το αγαπημένο μου χρώμα,μάυρα με μπλε ρίγα!!
Αυτά από εμάς!!!Και του χρόνου με υγεία και όλα τα παιδάκια να είναι γερά και ευτυχισμένα!!!!
Καλό ΣΚ σας εύχομαι και καλή ξεκούραση στις εργαζόμενες μανούλες!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 29 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις