Λοιπόν θα σας πιάσω μια-μία αν ξεχάσω ή μπερδέψω καμία συγνώμη... και αυτή η μέρα σήμερα... Πανικός... Θα δω μετά τα άστρα..
Αλικάκι μου, Αλικάκι μου...
Καταρχάς, Χρόνια σας Πολλά και για την γιορτή και για την επέτιο μεθάυριο, λογικά τώρα θα τα σπάτε, άντε να πιείτε και ένα ποτάκι στην υγεία μου... Φιλάκια στους άντρες σου..
Και κατα δεύτερον..
Τι ήταν αυτό Παναγιά μου,
και λέω και εγώ για τα δικά μου, αλλά εσείς... Περαστικά κούκλα μου... αφού δεν κατάλαβε τίποτα πάλι καλά... αλλά μόνο η ψυχή της μανούλας ξέρει... Αλήθεια εσύ τον μάλωσες μετά ή είμαι μόνο εγώ η άκαρδη???
Τιτίκα μου συγνώμη που το αναφέρω και σε φουντώνω, αλλά για να καταλάβω, δεν φωνάξατε τροχαία??, και η ασφάλεια σας πως θα σας καλύψει έχετε μικτή...??
Αν καλέσατε τροχαία (επείδη έχω γίνει εξπέρ από το καλοκαίρι μετά το ατύχημα του άντρα μου) το ανασφάλιστο χωρίς δίπλωμα, δεν επηρεάζει εσάς, στο θέμα της ασφάλειας εσείς θα αποζημιωθείτε... αλλά αυτός την έβαψε εκτός από το πρόστιμο εντός του 1 χρόνου θα του κάνει η τροχαία δικαστήριο και θα του πάρει και πινακίδες και άδεια, θα φάει και πρόστιμο, και θα έχει και εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης μέχρι 2-3 μήνες...
Αν δεν έπαθε τίποτα σωματικό ο άλλος, (χίλια συγνώμη που στο λέω, και εγώ ίσως στην θέση σου το ίδιο να έκανα, αλλά) κρίμα δεν είναι... Ξέρω θα μου πεις ότι θα πρέπει να πληρώσει τις συνέπειες των πράξεων του... αλλά Δεν ξέρω μωρέ και αυτός ο νόμος πολύ αυστηρός δεν είναι... Και πάλι συγνώμη... αν σε φούντωσα...
Ζουζουνίτσα και εγώ το αυγό στον τραχανά το βάζω, στις πίτες και στην σούπα αλλιώς δεν το τρώει... αποφεύγω όμως τα τηγανητά γενικά και σε εμάς...
Crazymommy μου, τούμπα και εσείς, ευτυχώς χωρίς αιματοχυσία η δικιά σας, όμως στον ύπνο του θα πρέπει να τρόμαξε πολύ το καημενάκι, ένα φιλάκι από μένα.. Και κουράγιο, έχουμε να ζήσουμε ακόμα πεσίματα... Τρέμω και μόνο στην ιδέα... Ο άντρας μου λέει ότι στο νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη οι νοσοκόμες στα εξωτερικά ιατρεία τον ήξεραν με το μικρό του σχεδόν 2 φορές το μήνα ήταν εκεί για ράματα... Τι θα κάνω αν του μοιάσει ο μικρός...
Σωτηρία RESPECT
Αν βρεις τα δύσκολα έχω το τηλέφωνο του Φοίβου... μήπως σου χρειαστεί για καμιά αρπαχτή βρε παιδί...
Βιβήκα μου, ένα θα σου για να πέρνεις κουράγιο, ζω εδώ και 3 χρόνια στο νοίκι, σε ρετιρέ κοντά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης 113τμ. ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ... στο δωμάτιο του μωρού έχω ηλεκτικό καλοριφέρ, στο σαλόνι είχα ένα αιρ-κοντίσιον 12αρι που χάλασε πριν 2 βδομάδες και η τσέπη σήκωνε να πάρουμε μόνο ένα 9αρι από carefour, και ένα αιρκοντίσιον στην κρεβατοκάμαρα επίσης 9αρι, για να κάνω μπάνιο το μικρό βάζω αερόθερμο... δεν σου λέω για την ζέστη το καλοκαίρι, που στο δωμάτιο του μικρού χτυπάμε 40αρια...
Αλλά και αυτός ο διαχειριστής βρε παιδί μου... τόση ανευθυνότητα... πες του ότι έχεις μικρό παιδί και άλλη φορά να είναι πιο συνεπής... Ψάλτα και στην πρώτη συνέλευση... αν είσαι ιδιοκτήτης ίσως να σε ακούσουν...
A!Mangio μου, πολλά φιλιά... υπομονή με τις τέντες και εμείς σιδερένιες έχουμε από τις παλιές... και όταν φυσάει γίνεται χαμός... Τι γίνεται αλήθεια με τους σεισμούς εκεί κάτω, σταματήσατε να κουνιέστε??? Σας κάνει όμως καλό καιρό... Εμείς είδα σήμερα Αρνιακό, αύριο περιμένουμε και -8, ο ρε γλέντια...
Αυτά ελπίζω να μην ξέχασα καμία, γράφω και μια ώρα και νύσταξα νομίζω....
Φιλιά σε όλες...