Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
267 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 267 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΟΥ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΚΩΘΗΚΑΜΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΒΑΛΑΜΕ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΝΑΜΕ ΔΟΥΛΙΕΣ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΛΑΚΙ.

ΔΩΣΑΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΑΣ ,ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΨΩΝΙΑ ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΑΓΑΚΙ!!!!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΛΙ ΣΑΛΑΤΑ.

ΑΛΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΑΚΙ ΣΟΥ!!ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΟΣ,ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ,ΕΣΚΑΣΕ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ,ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!

Laughing

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ΓΛΥΚΑ ΚΑΛΟ Σ/Κ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,ζουζουνίτσα μου!!!!!!!!
Καλά να περάσετε,ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω!!!Όλα τα παιδάκια να είναι γερά και ευτυχισμένα!!!!!
Φιλάκια στην κούκλα σου!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια γρήγορη καλημέρα κι από μένα!!! Σήμερα δε δουλεύω αλλά ακούω τη μικρή που ξύπνησε!
Αν μπορέσω θα μπω και πιο μετά! Φιλιά και ένα καλό σ/κ σε όλες μας!!!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Μια γρήγορη καλημέρα κι από μένα!!! Σήμερα δε δουλεύω αλλά ακούω τη μικρή που ξύπνησε!
Αν μπορέσω θα μπω και πιο μετά! Φιλιά και ένα καλό σ/κ σε όλες μας!!!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 417472

Υπναρού και η νυφούλα μου,ε?????
Κι ο δικός μου κοιμάται!!
Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε,!!!!!
Ωραίο σπιτικό θα ανοίξουν,χιχιχιχ!!!!
Καλημέρα,Αλικάκι μου και καλό ΣΚ!!!!!!
Να παίξετε πολύ σήμερα που είστε μαζί και να μου την φιλήσεις!!!!!

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τσα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 688264 !!
Τι κάνετε μανουλες??
Κοιμαται ο μικρος,αφου ξυπνησεαπο τις 8παρα και επειδη εχω πολλές δουλειες κ δεν ξερω ποια να πρωτοκανω, ειπα να σας πω ενα γεια!!
Αλικάκι, Χαράλαμπος ο γιος??Να τον χαιρεσαι κούκλα μου, να ειναι παντα ευτυχισμενος και να σας κανει χαρουμενους!!Θα τρομαξατα με το τσιαγαρο ε?Δεν τα προλαβαινουμε τα σκατουλια!
Γεωργια, χτυπησε και ο δικος σου??Ευτυχως ηταν ούλο!Το ιδιο ειχε παθει κ μενα οταν μπουσουλουσε, δεν προλαβαιναμε το αιμα, 2 πετσετες γεματες!Με τις τεντες ηταν η Αντζουλα χιχιχι!!Παραπιπτοντως πού εισαι κυρια Αντζι??
Σωτηρια, και ο δικος μου κανει πολλές ταρζανιες, τρεχει πανω στον καναπε κ οχι μονο, αλλά δεν τα λέω τα κατορθβματα να μην παρω τη δοξα της Βιβης, καταλαβες Laughing ??
Βιβούλα, να σου ζησει το ανιψακι!Υπομονη με πετρελαιο!Κοριτσια εμεις βαλαμε λίγο πριν τα Χριστουγεννα 1000ευρω και τελειωσε πριν 1 εβδομαδα, ξαναβαλαμε τωρα 500ε.Τι θα κανουμε , πού θα φτασουμε?
Τουρτιτσα, από τωρα στην κουζινα η μικρη σου ε?Τη βλεπω σε κανενα μαστερ σεφ!!Αν και δεν μου αρεσει καθολου, δεν θα εστελνα το παιδι μου.
Ποια μανουλα ειπε για στολες απο τζαμπο?Τι τιμες παιζουν?Αν και ειπατε οτι δεν εχει ποικιλια για την ηλικια μας(οχι τη δικιά μας ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 328109 !!).Κανενα 30αρι πανε?
Α!Πηγαμε προχτες παιδιατρο!Ειμαστε 82 ποντους(84 ο μεσος ορος) και 10460(11800 ο μεσος ορος0)!Κοινως, κοντα τσιλιβιθρακια Very Happy !!
Τη ρωτησα ποσο μπορει να καθεται στον υπολογιστη και μου ειπε ΚΑΘΟΛΟΥ!!Με τα πολλά μου ειπε, το πολύ ενα τεταρτο αυστηρα και οχι καθε μερα.Προβληματιστηκα λιγο Rolling Eyes !Χθες δεν ειχα νετ ουτως ή άλλως και σημερα πρεπει να το αποφυγω.Του εβαλα ομως ενα ντιβιντι της brainy baby, οχι οτι εδωσε σημασια!
Κοριτσια,με παρασερνετε!!Θα ξυπνησει τωρα και δεν εχω κανει τιποτα λεμε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 4872 !!!
Να περασετε καλα οσες βγειτε εξω!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 417472

Ζουζουνιτσα, ενα φιλακι κ στη δικη σου ζουζουνα που χτυπησε!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα και από μας... τι καλημέρα δηλαδή στις 12.30...

Anyway ο μικρός σήμερα ακούστηκε γύρω στις 8.15 του έκανα το γάλα και πήγα στο δωμάτιο, αλλά δεν ήταν όρθιος να με περιμένει όπως συνήθως... Τον βρήκα ξαπλωμένο, να χουζουρεύει απλά ήθελε παρεούλα... Του έδωσα και εγώ το γάλα του να πιει και ξάπλωσα να χουζουρέψω και εγώ στον καναπέ δίπλα του... (δεν με έβλεπε όμως), και μόλις το ήπιε ξανακοιμήθηκε για κανένα 20 λέπτο, όταν σηκώθηκα να βάλω καφέ... με άκουσε και τρόμαξε, ξέχασε το καημενάκι ότι ήμουν εκεί... με αυτά και με εκείνα σηκώθηκε στις 9.00 παίξαμε πολύ... Είδαμε και εμείς dvd brainy baby, για να φάμε τον τραχανά μας... Και τον έβαλα ξανά για ύπνο στις 11.45

Κατέβασα και το κάγκελο, και έβαλα και το κουβερτάκι απο την πίσω πλευρά να μην έχω πάλι τα χθεσινά ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 534787

Αλικάκι, μπράβο γεμίσατε παιχνίδια, πολύ χαίρομαι... σκέφτηκες να του τα δώσεις λίγα λίγα για να μην τα βαρεθεί, ή δεν έχετε τέτοια προβλήματα εσείς??
Δεν ξέρω βρε κοριτσάκι μου, αν κοιμόταν ή αν ήταν ξύπνιο όταν σάλταρε, αλλά και το κάγκελο της κούνιας ήταν πολύ ψηλό, αν υποψιαστώ ότι θα αρχίσει τις ταρζανιές και στον ύπνο του.... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 688264

Α!Ξέχασα με ρώτησες χτες πόσα δόντια έχουμε, αν δεν κάνω λάθος είναι 18!!! βγάλαμε μέσα στον Δεκέμβρη και τραπεζίτες. Δεν ξέρω ρε γαμώτο αν εμείναν και άλλα μέχρι τα δύο... Αν ξέρει καμία ας διαφωτίσει...

Ζουζουνίτσα και εγω έστειλα τους γονείς μου λαική... θα πάω τον μικρό σήμερα να κοιμηθεί εκεί και θα μαγειρέψω ψαράκι... Ανακάλυψα ότι τις πιο φθηνές τιμές στα ψάρια τις βρίσκω στις λαικές τα Σάββατα και προς το κλείσιμο... Πριν 2 βδομάδες πήρα τσιπούρες 6 ευρω το κιλό!!! Και τι να κάνεις άσχετα με την κρίση τα μικρά μας το ψάρι πρέπει να το τρώνε...

Αυτά από μας... καλό σ/κ σε όλες... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 417472

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
που ειστε καλε ολες?τι κανετε το σ/κ?εμεις τιποτα το σπουδαιο.εδω σπιτι,μια απο τα ιδια.
εγω το σαββατο δεν εγραψα τιποτα γιατι δεν ημουν στα καλα μου.και τωρα δλδ με αυτα που βλεπω στην TV.σημερα φαγαμε κατσικακι με πατατουλες στον φουρνο ,η μικρη εφαγε μονο πατατα(πατα που λεει και αυτη).
απο τωρα και μετα δεν θελω να της δινω την πιπιλα πολλες ωρες μες στην μερα,βασικα θελω μονο στον υπνο μεχρι να την κοψουμε αλλα δεν τα καταφερνω.χθες λοιπον το πρωι αφου ξυπνησε,ηπιε το γαλα της,την εντυσα και την αφησα να παιξει με την μεγαλη.σε λιγο ηρθε και μου ζηταει την μιμι(πιπιλα).της λεω οχι τωρα παιζεις."νανω νανι"(κανω νανι) μου λεει η πονηρη,γιατι της λεω συνεχεια οτι την πιπιλα μονο αν οταν κανεις νανι.καλα της λεω πανε να κοιμηθεις,παει,ανεβαινει στο κρεβατι της μεγαλης και περιμενει την μιμι.μου ρθε να την δωσω μια την πονηρη,που θα κοροιδεψει εμενα.της δινω την πιπιλα και της λεω νανι τωρα.εννοειται οτι δεν κοιμηθηκε και φυσικα την πηρα την μιμι.το μυαλο τους δουλευει με 1000.

mommy12585

mommy12585
Καλησπέρα και στις δύο Γεωργίες!!! Laughing Laughing

Το ξενυχτάτε και εσείς?? Εγώ παρακολουθώ εδώ και πόσες ώρες τα τεκταινόμενα της βουλής και με έχει πιάσει μαύρη θλίψη πραγματικά...καλά κάνω και δεν βλέπω ειδήσεις εδώ και καιρό καθόλου...

Το μόνο που με παρηγορεί πλέον στην ζωή μου είναι το παιδί μου και ο άντρας μου, εδώ που φτάσαμε....

Γεωργία (Τουρτίτσα), και μένα πατα την λέει την πατάτα!! χεχε...

Το νερό το λέει λολο...και προχτές με ρωτάει που ναι κατσες(κάλτσες)? Μου λέει κάτι φράσεις ώρες ώρες και μένω, γιατί δεν το περιμένω..πιστεύω να πάει ροδάνι η γλώσσα της σε κανένα δίμηνο όπως την βλέπω έχει λυθεί πολύ..και είχα ανησυχησει..

Όταν θέλει αγκαλιά μου λέει γκα γκα γκα, και δε το καταλαβαινα στην αρχή και λέω τι στο καλό..την GaGa μου λέει Razz

Επίσης μου αρέσει που εδώ και αρκετό καιρό της δίνω τα φαγητό κανονικά απλά το πατάω λίγο με το πιρουνάκι, την βλέπω να τρώει και χορταίνω εγώ...μόνο το μοσχάρι και το κοτόπουλο της αλέθω φυσικά...

Σήμερα ξύπνησε κατά τις 9 η μικρή για γάλα αλλά δεν ξανακοιμηθηκε μετά όπως κάνει συνήθως...Χθες εγώ είχα γίνει ρόμποκοπ, να μαγειρεύω, είχα βάλει αρακά με πατάτούλες και καρότα, και ταυτόχρονα να κάνω καθαριότητα στο σπίτι...να σιδερώσω, πλυντήρια ένας χαμός και το βράδι κατά τις 11 καθάρισα και το μπάνιο, φυσικά μετά έπεσα 'νεκρή' για υπνο, αλλά το ευχαριστήθηκα δεν μπορώ να πω...άλλο συναίσθημα!! Το κακό είναι ότι η μικρή τα κάνει όλα μπάχαλο με τα παιχνίδια της τα σκορπίζει σε όλο το σπίτι οπότε μέχρι το βράδι πάλι γίνονται όλα άνω κάτω..

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η δικια μου το νερο το λεει τολο
την αγκαλια γκαλια.
η μικρη μου οχι μονο μιλαει,τα λεει και δυνατα.εν τω μεταξυ η μεγαλη εχει πολυ δυνατη φωνη,κανονικα μιλαει και νομιζεις οτι φωναζει,οταν δε φωναζει ειναι να κλεινεις τα αυτια σου.και μαλλον φωνακλου μου βγαινει και η μικρη.πρεπει να παρω ωτοασπιδες.

lenaki1982

και εγώ εδώ.
παρακολουθώ τα δρώμενα...
σο Σ-Κ δουλειά, κομμωτήριο, καφέ και σπίτι.

mommy12585

mommy12585
χαχα τα λέει και δυνατά ε?? Εγώ νομίζω ότι θα ψευδίζει η δικιά μου γμτ όπως την ακούω και μιλάει...εκτός και αν είναι φυσιολογικό εφόσον δε μιλάει ακόμα καθαρά...

Γεια σου λενάκι και εσένα!!Μια χαρά μου ακούγεται το σ/κ σου..εμείς σπίτι σήμερα όλη μέρα. Για αύριο δεν ξέρω τι θα κάνουμε...μακάρι να ξεκουνηθεί ο άντρας να με πάει κανένα σινεμά!!!

lenaki1982

mommy12585 έγραψε:χαχα τα λέει και δυνατά ε?? Εγώ νομίζω ότι θα ψευδίζει η δικιά μου γμτ όπως την ακούω και μιλάει...εκτός και αν είναι φυσιολογικό εφόσον δε μιλάει ακόμα καθαρά...

Γεια σου λενάκι και εσένα!!Μια χαρά μου ακούγεται το σ/κ σου..εμείς σπίτι σήμερα όλη μέρα. Για αύριο δεν ξέρω τι θα κάνουμε...μακάρι να ξεκουνηθεί ο άντρας να με πάει κανένα σινεμά!!!
καλά ήταν. φυσικά όλα χθες γιατί σήμερα έκατσα σπίτι με τη μικρή.
αύριο πάλι δουλειά και σπίτι.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια τι κανετε;σε καταλαβαινω γεωργια μυο απολυτα.πριν 2 μηνες περιπου ειχε σκισει το εσωτερικο πανω απο τα ουλα η δικια μου.μεσα απο τα χειλια δηλαδη αλλα το αιμα ηταν απεριγραπτο.ετσι και η δικια μου εκλαιγε σπαρακτικα δε με αφηνε καν να της σκουπιζω το αιμα.το τι σοκ ειχα παθει τοτε δε λεγεται.ημουν και μονη μου σπιτι δε θελω καν να το θυμαμαι.και που του φωναξες δε νομιζω να καταλαβε δυστυχως ακομη εινια μικρα και δεν καταλαβαινουν τον κινδυνο.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοπελιές!!!!Τι κάνετε???? Very Happy

mangio έγραψε:Τσα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 688264 !!
Αλικάκι, Χαράλαμπος ο γιος??Να τον χαιρεσαι κούκλα μου, να ειναι παντα ευτυχισμενος και να σας κανει χαρουμενους!!Θα τρομαξατα με το τσιαγαρο ε?Δεν τα προλαβαινουμε τα σκατουλια!
Α!Πηγαμε προχτες παιδιατρο!Ειμαστε 82 ποντους(84 ο μεσος ορος) και 10460(11800 ο μεσος ορος0)!Κοινως, κοντα τσιλιβιθρακια Very Happy !!

Καλημέρα!!!!Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!!Να'σαι καλά και συ και να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!!
Τρομάξαμε λέει??Άσ'τα να πάνε!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 585182
Μια χαρά είναι ο μικρούλης σου.Άκου ..κοντά τσιλιβιθράκια,χιχιχ!!!!
Αυτόν τον νεαρό που τον βλέπεις έτσι ...μπορεί αργότερα να μην τον αναγνωρίζεις!!Ναααααα ένας παλίκαρος που θα γίνει!!!!! Very Happy

[quote="γεωργία02/07/10"]Αλικάκι, μπράβο γεμίσατε παιχνίδια, πολύ χαίρομαι... σκέφτηκες να του τα δώσεις λίγα λίγα για να μην τα βαρεθεί, ή δεν έχετε τέτοια προβλήματα εσείς??

Έχω αποθηκευτικά κουτιά και ένα άλλο που είναι στρογγυλό από ύφασμα και ούτως ή άλλως τα φυλάμε εκεί τα περισσότερα.Συνήθως τραβάει αυτά που είναι έξω έξω και με τα από κάτω θα παίξει μόνο αν του τα θυμίσω ή αν με δει εμένα να τα βγάζω.
Όπότε δεν τα βλέπει συνέχεια και δεν τα βαριεται.Για πες...εσύ,ας πούμε, τα έχεις σε άλλο δωμάτιο,κρυμμένα ????

Δεν ξέρω βρε κοριτσάκι μου, αν κοιμόταν ή αν ήταν ξύπνιο όταν σάλταρε, αλλά και το κάγκελο της κούνιας ήταν πολύ ψηλό, αν υποψιαστώ ότι θα αρχίσει τις ταρζανιές και στον ύπνο του.... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 688264

Μπορεί να έτυχε...αν δεις όμως ότι το ξανακάνει..εκεί πρέπει να λάβεις δραστικά μέτρα!!

Α!Ξέχασα με ρώτησες χτες πόσα δόντια έχουμε, αν δεν κάνω λάθος είναι 18!!! βγάλαμε μέσα στον Δεκέμβρη και τραπεζίτες. Δεν ξέρω ρε γαμώτο αν εμείναν και άλλα μέχρι τα δύο... Αν ξέρει καμία ας διαφωτίσει...

Νομίζω ότι τα 20 δοντάκια τα βγάζουν μέχρι τα 2 χρόνια.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:.......απο τωρα και μετα δεν θελω να της δινω την πιπιλα πολλες ωρες μες στην μερα,βασικα θελω μονο στον υπνο μεχρι να την κοψουμε αλλα δεν τα καταφερνω.

Έτσι κι εγώ!Το παλεύω..όταν είναι ο άντρας μου εδώ είναι παιχνιδάκι!Εμένα με ψιλορίχνει,χιχιχ!!!!
Μόλις του πει "τι άσχημος που είσαι με την πάπα"(έτσι την λέει ο δικός μου) κατευθείαν μας την δίνει!
Τα υπόλοιπα που περιέγραψες...βρε την παμπόνηρη την ζουζούνα σου!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα μανούλες!!! Τι μου κάνετε; Τελικά δεν μπόρεσα να μπω άλλη στιγμή μέσα στο σ/κ...

Συμπεθερούλα μου, ναι, η μικρή γενικά μου κοιμάται. Κάθε πρωί κανονικά την ξυπνάω εγώ για να με δει πριν φύγω για τη δουλειά. Δε θέλω να ξυπνάει και να λείπω γιατί νιώθω σα να την ξεγελάω έτσι. Οπότε την ξυπνάω. Αν δεν την ξυπνήσω, αναλόγως θα ξυπνήσει μόνη της κάπου μεταξύ 10:30 και 11:30. Χαχα, ταιριάζουν τα ζουζουνάκια και σε αυτό; I love you
Πωπω, γεμίσατε παιχνίδια πάλι! Αλλά το καλύτερο είναι πως το καταδιασκεδάσατε!!! Πότε είπαμε είναι η επέτειός σας; Την έχασα; Άντε να ζήσετε και με το καλό κι ένα 2ο παιδάκι! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 328109

Γεωργία μου τώρα διάβασα τι περάσατε με το ούλο! Sad Ελπίζω κι εγώ να ήταν τυχαίο γεγονός η βουτιά του μικρού. Έχεις δίκιο, θα πρέπει να συνηθίσουμε στα χτυπήματα, απλά, αυτό που φοβάσαι κάθε φορά -και είναι λογικό- είναι μήπως έχει χτυπήσει κάπου άσχημα, ειδικά όταν πρόκειται για χτύπημα στο κεφάλι! Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε μόνο χαζά χτυπηματάκια, μιας και το να μην έχουμε καθόλου αποκλείεται...!

Γεωργία (τουρτίτσα) μου η μικρή σου είναι παμπόνηρη! Χαχαχα, πολύ γέλασα με την πιπίλα!!! Επίσης και η δικιά μου έχει πολύ δυνατή φωνή και απορώ από πού πήρε, πάντως όχι από μένα που έχω σιγανή φωνή και πρέπει να φωνάξω για να ακουστώ... Χτες ήμασταν στο mall και φώναζε "μπαμπά" πάνω από τις σκάλες του 4ου ορόφου και ακουγόταν σε όλο το mall! Embarassed

Mangio μου δεν ξέρω τι λες για το ύψος, πάντως είμαι σίγουρη ότι πήρατε μπόι!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 328109 Και έχει δίκιο και το αλικάκι μας σε αυτά που λέει! Να δεις τι παίδαρος θα σου γίνει μια μέρα, θα χαζέψεις!!!!!

Mommy μου και η μικρή σας βλέπω έχει κάνει πολύ πρόοδο με την ομιλία, εεε; Μπράβο της!!! Και μην ανησυχείς αν ψευδίζει, είναι της ηλικίας και σίγουρα είναι πολύ νωρίς για να το ξέρεις αυτό.

Καλημέρα στις υπόλοιπες μανούλες (Τιτίκα, Βιβή, Σωτηρία, λενάκι, Άντζυ, Σιρέν και λοιπές -συγχωρήστε με αν ξεχνάω κάποια!!!)

Κι όσο για εμάς, τελικά μάθαμε γιατί είχε λίγη γκρίνια μέσα στη βδομάδα κι επίσης έτρωγε πολύ λίγο: έσκασε δοντάκι!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 215994 Τραπεζίτης παρακαλώ, είχε δίκιο η παιδίατρος που μας προειδοποίησε πριν κάποιους μήνες. Και φυσικά τα ούλα της είναι πρησμένα παντού, έχουμε ακόμα να περάσουμε πολλάααααα..... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 534787 Αυτό που με ανησυχεί λιγάκι είναι ότι πραγματικά τελευταίες μέρες τρώει πολύ λίγο και έχει αδυνατίσει. Είναι εμφανές και λογικά θα φανεί και από τα κιλά όταν ζυγιστούμε... Λέτε να φταίνε τα δόντια γι' αυτό; Η μαμά μου λέει να της ξαναδώσω αλεσμένα για να τρώει λίγο παραπάνω, αλλά δε θέλω πισωγύρισμα τώρα που συνήθισε το κανονικό φαγάκι. Εσείς τι λέτε;

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακι μου εγω θα συμφωνησω με τη μαμα σου.τωρα με τα δοντια θα εχεις τετοια να μην τρωει εννοω οποτε απο το να μην τρωει καθολου καλυτερα να τρωει αλεσμενα και παλι δε πειραζει.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="αλικακι"]Καλημέρα κοπελιές!!!!Τι κάνετε???? Very Happy

mangio έγραψε:Τσα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 688264 !!

Καλημέρα!!!!Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!!Να'σαι καλά και συ και να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!!
Τρομάξαμε λέει??Άσ'τα να πάνε!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 585182
Μια χαρά είναι ο μικρούλης σου.Άκου ..κοντά τσιλιβιθράκια,χιχιχ!!!!
Αυτόν τον νεαρό που τον βλέπεις έτσι ...μπορεί αργότερα να μην τον αναγνωρίζεις!!Ναααααα ένας παλίκαρος που θα γίνει!!!!! Very Happy

γεωργία02/07/10 έγραψε:Αλικάκι, μπράβο γεμίσατε παιχνίδια, πολύ χαίρομαι... σκέφτηκες να του τα δώσεις λίγα λίγα για να μην τα βαρεθεί, ή δεν έχετε τέτοια προβλήματα εσείς??

Έχω αποθηκευτικά κουτιά και ένα άλλο που είναι στρογγυλό από ύφασμα και ούτως ή άλλως τα φυλάμε εκεί τα περισσότερα.Συνήθως τραβάει αυτά που είναι έξω έξω και με τα από κάτω θα παίξει μόνο αν του τα θυμίσω ή αν με δει εμένα να τα βγάζω.
Όπότε δεν τα βλέπει συνέχεια και δεν τα βαριεται.Για πες...εσύ,ας πούμε, τα έχεις σε άλλο δωμάτιο,κρυμμένα ????

Κι εμείς τα ίδια αποθηκευτικά έχουμε, χιχιχι! Από το στρογγυλό υφασμάτινο της αρέσει να παίρνει κυρίως...

Μπορεί να έτυχε...αν δεις όμως ότι το ξανακάνει..εκεί πρέπει να λάβεις δραστικά μέτρα!!

Νομίζω ότι τα 20 δοντάκια τα βγάζουν μέχρι τα 2 χρόνια.

20; Και είμαστε ακόμα μόλις σχεδόν στα... 5; ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 585182

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:.......απο τωρα και μετα δεν θελω να της δινω την πιπιλα πολλες ωρες μες στην μερα,βασικα θελω μονο στον υπνο μεχρι να την κοψουμε αλλα δεν τα καταφερνω.

Έτσι κι εγώ!Το παλεύω..όταν είναι ο άντρας μου εδώ είναι παιχνιδάκι!Εμένα με ψιλορίχνει,χιχιχ!!!!
Μόλις του πει "τι άσχημος που είσαι με την πάπα"(έτσι την λέει ο δικός μου) κατευθείαν μας την δίνει!
Τα υπόλοιπα που περιέγραψες...βρε την παμπόνηρη την ζουζούνα σου!!!!

Χμμ... Δεν είναι εύκολο λένε να κόψεις την πιπίλα! Το δάχτυλο ακόμα περισσότερο (που έχουμε εμείς!) Άντε να δούμε τι θα κάνουμε και μ' αυτό το θέμα!
Αλικάκι μου θύμισες τώρα αντίστοιχο περιστατικό με τη μικρή: μέχρι τώρα δεν ήθελε καθόλου να της φοράω κορδέλες, παρόλο που της πήγαιναν πολύ. Της έβαλα λοιπόν μια μέρα και την πήγα στο καθρέπτη και της είπα: καλέ τι όμορφη που είσαι με την κορδελίτσα σου; Και η μικρή κολακεύτηκε μιλάμε και έκτοτε όλο μου ζητάει να της τη φορέσω. Μάλιστα έχει αδυναμία στη συγκεκριμένη κορδέλα, χαχαχα!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακι μου εγω θα συμφωνησω με τη μαμα σου.τωρα με τα δοντια θα εχεις τετοια να μην τρωει εννοω οποτε απο το να μην τρωει καθολου καλυτερα να τρωει αλεσμενα και παλι δε πειραζει.

Γεια σου Τιτίκα μου!!! Λες εεε; Γμτ και τα έχω βαρεθεί τα αλεσμένα!!! Βασικά έλεγα μήπως απλά της δίνω πιο συχνά σουπίτσες, αλλά θα δούμε, μπορεί να καταλήξουμε κι εκεί! Ειδικά αν χειροτερεύσει η κατάσταση με τα δόντια...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακι μου εγω θα συμφωνησω με τη μαμα σου.τωρα με τα δοντια θα εχεις τετοια να μην τρωει εννοω οποτε απο το να μην τρωει καθολου καλυτερα να τρωει αλεσμενα και παλι δε πειραζει.

Γεια σου Τιτίκα μου!!! Λες εεε; Γμτ και τα έχω βαρεθεί τα αλεσμένα!!! Βασικά έλεγα μήπως απλά της δίνω πιο συχνά σουπίτσες, αλλά θα δούμε, μπορεί να καταλήξουμε κι εκεί! Ειδικά αν χειροτερεύσει η κατάσταση με τα δόντια...

ναι για κοιταξε το το θεμα γιατι εχουμε ακομη δρομοοοοοοοοο μπροστα μας με τα δοντια.και εμενα ολο το σκ γκρινια ειχε και ηθελε συνεχεια αγκαλια την δε πιπιλα την μασαγε με μανια.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια τι κανετε;σε καταλαβαινω γεωργια μυο απολυτα.πριν 2 μηνες περιπου ειχε σκισει το εσωτερικο πανω απο τα ουλα η δικια μου.μεσα απο τα χειλια δηλαδη αλλα το αιμα ηταν απεριγραπτο.ετσι και η δικια μου εκλαιγε σπαρακτικα δε με αφηνε καν να της σκουπιζω το αιμα.το τι σοκ ειχα παθει τοτε δε λεγεται.ημουν και μονη μου σπιτι δε θελω καν να το θυμαμαι.και που του φωναξες δε νομιζω να καταλαβε δυστυχως ακομη εινια μικρα και δεν καταλαβαινουν τον κινδυνο.

Πωπω βρε κορίτσια, κι εγώ θα είχα πάθει σοκ στη θέση σας!!! Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν είχαμε χτύπημα με αίμα! (φτου φτου μακριά!!!)

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:

ναι για κοιταξε το το θεμα γιατι εχουμε ακομη δρομοοοοοοοοο μπροστα μας με τα δοντια.και εμενα ολο το σκ γκρινια ειχε και ηθελε συνεχεια αγκαλια την δε πιπιλα την μασαγε με μανια.

Βγάζετε κι εσείς; Εμείς που δεν παίρνουμε και πιπίλα να δεις, το έχει κατακρεουργήσει το κακόμοιρο το δαχτυλάκι της!!!!!! Mad

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια τι κανετε;σε καταλαβαινω γεωργια μυο απολυτα.πριν 2 μηνες περιπου ειχε σκισει το εσωτερικο πανω απο τα ουλα η δικια μου.μεσα απο τα χειλια δηλαδη αλλα το αιμα ηταν απεριγραπτο.ετσι και η δικια μου εκλαιγε σπαρακτικα δε με αφηνε καν να της σκουπιζω το αιμα.το τι σοκ ειχα παθει τοτε δε λεγεται.ημουν και μονη μου σπιτι δε θελω καν να το θυμαμαι.και που του φωναξες δε νομιζω να καταλαβε δυστυχως ακομη εινια μικρα και δεν καταλαβαινουν τον κινδυνο.

Πωπω βρε κορίτσια, κι εγώ θα είχα πάθει σοκ στη θέση σας!!! Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν είχαμε χτύπημα με αίμα! (φτου φτου μακριά!!!)

φτου φτου δε λες τιποτα τοσο αιμα δεν εχω ξαναδει ποτε στη ζωη μου αφου ειχα ασπρισει απο τον πανικο μου.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:

Βγάζετε κι εσείς; Εμείς που δεν παίρνουμε και πιπίλα να δεις, το έχει κατακρεουργήσει το κακόμοιρο το δαχτυλάκι της!!!!!! Mad

ωχ μωρε το κακομοιρο το δακτυλακι.τι να κανουμε υπομονη.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:

φτου φτου δε λες τιποτα τοσο αιμα δεν εχω ξαναδει ποτε στη ζωη μου αφου ειχα ασπρισει απο τον πανικο μου.

Φαντάζομαι!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 688264

grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:

ωχ μωρε το κακομοιρο το δακτυλακι.τι να κανουμε υπομονη.

Υπομονή να κάνουμε. Ζημιά να μην κάνουμε στο δαχτυλάκι! Ήδη έχει τεράστιο κάλο και πετσάκια... Mad Και το ρουφάει τόσο πολύ που ούτε να της το βγάλω από το στόμα δεν τα καταφέρνω!!!

Ωχ κοριτσάκια μου πέσασε η ώρα, πρέπει να φύγω για δουλίτσα!!! Σας φιλώ γλυκά, καλή μέρα να έχουμε (όσο γίνεται, μετά τις χτεσινές εξελίξεις = αντίο Ελλαδίτσα μας... Mad )
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 531909

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλημερα στιν ομορφη παρεουλα

πως σας περασε το σ/κ?εμεις καλα σαν οικογενεια αλλα σαν ελληνες πολυ αγχος ετσι πως βλεπαμε να γινοντε καταστροφες .......

δεν ξερω γιατι μας αγχωνουν...αφου ψηφιζουν το μνημονιο,γιατι προκαλουν στον κοσμο αναστατωσει?

κοριτσια απο αυριο τα καλητερα ερχοντε... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad φτωχεια ,ποιο το μελλον των παιδιω μας?

τελος παντον....

εμεις περασαμε καλα ειχαμε παρεουλα και τις 2 μερες η μικρη ξεσαλωσε κουραστικε να τρεχει....
εφαγε μεχρι σκασμου...κοριτσια να μην τον ματιαξω ανοιξε η ορεξουλα μας παρα πολυ ,εφαγε μισο πιατι τζατζικι χιχιχιχι μετα ερχοταν μου εκανε (χααα)για να μυρισω το στοματακι τις,αλλα ευτηχως εβαλα πολυ ελαχιστω σκορδο ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 328109

μαθαμε τωρα και τρεχουμε ειναι μια τρελα οταν τρεχει ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 30 654316 παει στιν πορτα και λεει (εντο,εντο)και βουρ τρεχει το σκασμενο...

σημερα εχουμε παιδιατρο για εμβολιο ,για να δουμε βαλαμε κιλακια?χιχιχιχι

σημερα λεω να κανω η φασολακια η μακαρονια δεν ξερω θα δω..

εγω κοριτσια εδω και 3μερες με πονανε τα ποδια μου και τα χερια μου...δεν ξερω ρε γαμοτω δεν δουλευω και εχω σκουριασει No

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις