Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
627 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 627 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλημερα στιν ομορφη παρεουλα

πως σας περασε το σ/κ?εμεις καλα σαν οικογενεια αλλα σαν ελληνες πολυ αγχος ετσι πως βλεπαμε να γινοντε καταστροφες .......

δεν ξερω γιατι μας αγχωνουν...αφου ψηφιζουν το μνημονιο,γιατι προκαλουν στον κοσμο αναστατωσει?

κοριτσια απο αυριο τα καλητερα ερχοντε... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad φτωχεια ,ποιο το μελλον των παιδιω μας?

τελος παντον....

εμεις περασαμε καλα ειχαμε παρεουλα και τις 2 μερες η μικρη ξεσαλωσε κουραστικε να τρεχει....
εφαγε μεχρι σκασμου...κοριτσια να μην τον ματιαξω ανοιξε η ορεξουλα μας παρα πολυ ,εφαγε μισο πιατι τζατζικι χιχιχιχι μετα ερχοταν μου εκανε (χααα)για να μυρισω το στοματακι τις,αλλα ευτηχως εβαλα πολυ ελαχιστω σκορδο ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 31 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 31 328109

μαθαμε τωρα και τρεχουμε ειναι μια τρελα οταν τρεχει ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 31 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 31 654316 παει στιν πορτα και λεει (εντο,εντο)και βουρ τρεχει το σκασμενο...

σημερα εχουμε παιδιατρο για εμβολιο ,για να δουμε βαλαμε κιλακια?χιχιχιχι

σημερα λεω να κανω η φασολακια η μακαρονια δεν ξερω θα δω..

εγω κοριτσια εδω και 3μερες με πονανε τα ποδια μου και τα χερια μου...δεν ξερω ρε γαμοτω δεν δουλευω και εχω σκουριασει No

καλημερα και σε εσενα κοριτσακι μου.να χαιρεσαι που δεν χρειαζεται να δουλευεις .εκανες κατι και τα κουρασες πολυ τα χερια σου και τα ποδια σου;εφαγε τζατζικι;χαχαχαχαχα καλο

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κατι διαφορετικο οχι τα ιδια !δεν ξερω ...

ναι καλε το σκασμενο τζατζικι εφαγε Very Happy

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:που ειστε καλε ολες?τι κανετε το σ/κ?εμεις τιποτα το σπουδαιο.εδω σπιτι,μια απο τα ιδια.
εγω το σαββατο δεν εγραψα τιποτα γιατι δεν ημουν στα καλα μου.και τωρα δλδ με αυτα που βλεπω στην TV.σημερα φαγαμε κατσικακι με πατατουλες στον φουρνο ,η μικρη εφαγε μονο πατατα(πατα που λεει και αυτη).
απο τωρα και μετα δεν θελω να της δινω την πιπιλα πολλες ωρες μες στην μερα,βασικα θελω μονο στον υπνο μεχρι να την κοψουμε αλλα δεν τα καταφερνω.χθες λοιπον το πρωι αφου ξυπνησε,ηπιε το γαλα της,την εντυσα και την αφησα να παιξει με την μεγαλη.σε λιγο ηρθε και μου ζηταει την μιμι(πιπιλα).της λεω οχι τωρα παιζεις."νανω νανι"(κανω νανι) μου λεει η πονηρη,γιατι της λεω συνεχεια οτι την πιπιλα μονο αν οταν κανεις νανι.καλα της λεω πανε να κοιμηθεις,παει,ανεβαινει στο κρεβατι της μεγαλης και περιμενει την μιμι.μου ρθε να την δωσω μια την πονηρη,που θα κοροιδεψει εμενα.της δινω την πιπιλα και της λεω νανι τωρα.εννοειται οτι δεν κοιμηθηκε και φυσικα την πηρα την μιμι.το μυαλο τους δουλευει με 1000.

Γιωργία μου καλημέρα. Εμένα η δικιά μου πριν καμιά βδομάδα ήθελε να την ανεβάζω στον καναπέ για να πηγαίνει στις άκρες και να σκύβει το κεφάλι από τα μπράτσα για να βλέπει κάτω και να γελάει Shocked Shocked
Αυτά μου τα έκανε και πέρυσι που δεν περπατούσε ακόμα το ζουζούνι. Εγώ της έλεγα λοιπόν ότι "όχι δεν σε ανεβάζω στον καναπέ γιατί θα πέσεις. Να παίξεις κάτω!!!" και η πονήρω μου ζητούσε στήθος που ξέρει ότι έτσι την ανεβάζω στον καναπέ και την θηλάζω!!!!! Και εννοείτε ότι έτρεχε πάλι στις άκρες και η καρδιά μου πήγαινε στην κούλουρη!!!
Και ένα βράδυ που της έλεγα να ξαπλώσουμε να κάνουμε νάνι εκεί στον καναπέ που ήμασταν, με φώναζε να κάνω εγώ νάνι !!!!
Πονηρεύουν πολύ τα άτιμα όσο μεγαλώνουν Laughing Laughing Laughing

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Angie_77 έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:που ειστε καλε ολες?τι κανετε το σ/κ?εμεις τιποτα το σπουδαιο.εδω σπιτι,μια απο τα ιδια.
εγω το σαββατο δεν εγραψα τιποτα γιατι δεν ημουν στα καλα μου.και τωρα δλδ με αυτα που βλεπω στην TV.σημερα φαγαμε κατσικακι με πατατουλες στον φουρνο ,η μικρη εφαγε μονο πατατα(πατα που λεει και αυτη).
απο τωρα και μετα δεν θελω να της δινω την πιπιλα πολλες ωρες μες στην μερα,βασικα θελω μονο στον υπνο μεχρι να την κοψουμε αλλα δεν τα καταφερνω.χθες λοιπον το πρωι αφου ξυπνησε,ηπιε το γαλα της,την εντυσα και την αφησα να παιξει με την μεγαλη.σε λιγο ηρθε και μου ζηταει την μιμι(πιπιλα).της λεω οχι τωρα παιζεις."νανω νανι"(κανω νανι) μου λεει η πονηρη,γιατι της λεω συνεχεια οτι την πιπιλα μονο αν οταν κανεις νανι.καλα της λεω πανε να κοιμηθεις,παει,ανεβαινει στο κρεβατι της μεγαλης και περιμενει την μιμι.μου ρθε να την δωσω μια την πονηρη,που θα κοροιδεψει εμενα.της δινω την πιπιλα και της λεω νανι τωρα.εννοειται οτι δεν κοιμηθηκε και φυσικα την πηρα την μιμι.το μυαλο τους δουλευει με 1000.

Γιωργία μου καλημέρα. Εμένα η δικιά μου πριν καμιά βδομάδα ήθελε να την ανεβάζω στον καναπέ για να πηγαίνει στις άκρες και να σκύβει το κεφάλι από τα μπράτσα για να βλέπει κάτω και να γελάει Shocked Shocked
Αυτά μου τα έκανε και πέρυσι που δεν περπατούσε ακόμα το ζουζούνι. Εγώ της έλεγα λοιπόν ότι "όχι δεν σε ανεβάζω στον καναπέ γιατί θα πέσεις. Να παίξεις κάτω!!!" και η πονήρω μου ζητούσε στήθος που ξέρει ότι έτσι την ανεβάζω στον καναπέ και την θηλάζω!!!!! Και εννοείτε ότι έτρεχε πάλι στις άκρες και η καρδιά μου πήγαινε στην κούλουρη!!!
Και ένα βράδυ που της έλεγα να ξαπλώσουμε να κάνουμε νάνι εκεί στον καναπέ που ήμασταν, με φώναζε να κάνω εγώ νάνι !!!!
Πονηρεύουν πολύ τα άτιμα όσο μεγαλώνουν Laughing Laughing Laughing

ειναι παρα πολυ πονηρα οταν θελουν να πετυχουν κατι

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα κοριτσάρες!!!Καλή εβδομάδα!!!
Είστε καλά; Εμείς σήμερα, μετά απο δυο εβδομάδες, πήγαμε παιδικό σταθμό! Πριν λίγο πήρα τηλέφωνο να δω τι κάνει και μου είπε η δασκάλα του οτι είχε ένα ατυχηματάκι!Μου κόπηκαν τα πόδια....μέχρι να μου πει οτι ένα κοριτσάκι τον γρατζούνισε...πάλι!!!

Αχχχχχχ....Γεωργία μου πόσο σε καταλαβαίνω......εμένα είχε πέσει απο την κούνια του, ευτυχώς πάνω στο χαλί, και χωρίς να δω αίμα ή οτιδήποτε κακό, έτρεμαν τα χέρια και τα πόδια μου απο το σοκ για πάρα πολύ ώρα!!! Ευτυχώς τα φυλάει η Παναγίτσα και δεν έπαθαν τίποτα!!!

Γραμματικήηηηηηηηη, ηρέμησες απο την Παρασκευή;;;

Αλικάκι μου, με γεια τα καινούργια σας παιχνίδια!!!

Βιβίκα, crazymommy, mangio, angie, mommy85, τουρτιτσα και λοιπές κούκλες ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάρες!!!Καλή εβδομάδα!!!
Είστε καλά; Εμείς σήμερα, μετά απο δυο εβδομάδες, πήγαμε παιδικό σταθμό! Πριν λίγο πήρα τηλέφωνο να δω τι κάνει και μου είπε η δασκάλα του οτι είχε ένα ατυχηματάκι!Μου κόπηκαν τα πόδια....μέχρι να μου πει οτι ένα κοριτσάκι τον γρατζούνισε...πάλι!!!

Αχχχχχχ....Γεωργία μου πόσο σε καταλαβαίνω......εμένα είχε πέσει απο την κούνια του, ευτυχώς πάνω στο χαλί, και χωρίς να δω αίμα ή οτιδήποτε κακό, έτρεμαν τα χέρια και τα πόδια μου απο το σοκ για πάρα πολύ ώρα!!! Ευτυχώς τα φυλάει η Παναγίτσα και δεν έπαθαν τίποτα!!!

Γραμματικήηηηηηηηη, ηρέμησες απο την Παρασκευή;;;

Αλικάκι μου, με γεια τα καινούργια σας παιχνίδια!!!

Βιβίκα, crazymommy, mangio, angie, mommy85, τουρτιτσα και λοιπές κούκλες ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

γεια σου κοριτσακι σε καταλαβαινω και εγω στη θεση σου αμα μου λεγανε ετσι στον παιδικο θα μου κοβοταν η ανασα.ναι ηρεμησα πλεον αφου εριξα ενα σοου με τον αντρα μου και ξαναειδα το αμαξι συνειδητοποιησα οτι δεν αξιζει να χαλιεμαι για τετοια.

Sot2010

Sot2010
γεωργία02/07/10 έγραψε:
Σωτηρία RESPECT Respect Respect Respect
Αν βρεις τα δύσκολα έχω το τηλέφωνο του Φοίβου... μήπως σου χρειαστεί για καμιά αρπαχτή βρε παιδί...

Ποιον Φοίβο πουλάκι μου; Τραγούδια της φυλακής θα γράφουμε σε λίγο!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
γεωργία02/07/10 έγραψε:
Σωτηρία RESPECT Respect Respect Respect
Αν βρεις τα δύσκολα έχω το τηλέφωνο του Φοίβου... μήπως σου χρειαστεί για καμιά αρπαχτή βρε παιδί...

Ποιον Φοίβο πουλάκι μου; Τραγούδια της φυλακής θα γράφουμε σε λίγο!!!

χαχαχαχχα και ρωτω εγω ρε κοπελιες οποιες θελουμε να κανουμε και αλλο παιδι πως θα το καταφερουμε;

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
γεια σου κοριτσακι σε καταλαβαινω και εγω στη θεση σου αμα μου λεγανε ετσι στον παιδικο θα μου κοβοταν η ανασα.ναι ηρεμησα πλεον αφου εριξα ενα σοου με τον αντρα μου και ξαναειδα το αμαξι συνειδητοποιησα οτι δεν αξιζει να χαλιεμαι για τετοια.

Έτσι μπράβο!!!Είμαστε οξύθυμες απο τη φύση μας, αυτό δεν αλλάζει...το να ηρεμείς όμως γρήγορα και να συνειδητοποιείς οτι δεν αξίζει να χαλιέσαι για πράγματα που διορθώνονται είναι πολύ σημαντικό! Φιλιά!

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
χαχαχαχχα και ρωτω εγω ρε κοπελιες οποιες θελουμε να κανουμε και αλλο παιδι πως θα το καταφερουμε;

Θα τα καταφέρουμε! Μπορεί να στερηθούμε πράγματα, μπορεί τα δωμάτια να μην είναι πια γεμάτα παιχνίδια, μπορεί τα ρούχα τους να μην είναι όλα επώνυμα αλλά θα τα καταφέρουμε...Στο κάτω κάτω έχουν και όλη την προίκα των πρώτων παιδιών!!!!

lenaki1982

Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Θα τα καταφέρουμε! Μπορεί να στερηθούμε πράγματα, μπορεί τα δωμάτια να μην είναι πια γεμάτα παιχνίδια, μπορεί τα ρούχα τους να μην είναι όλα επώνυμα αλλά θα τα καταφέρουμε...Στο κάτω κάτω έχουν και όλη την προίκα των πρώτων παιδιών!!!!
ναι βρε κορίτσια και εγώ αυτό λέω. όπως και να έχει θα τα καταφέρουμε. και στην τελική όπως είπε και η Σωτηρία έχουμε τα περισσότερα πράγματα από τα πρώτα παιδιά.

lenaki1982

και εγώ αν και το άργησα να το πάρω απόφαση σκεφτόμουν από αύριο να ξεκινήσω προσπάθειες...
καιρό που διάλεξα...

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
τι κανετε κοριτσακια?εμενα κοιμαται η μικρη μου και εγω τωρα σηκωθηκα ..δεν κοιμομουν ξαπλωνα διπλα τις ,και εκει που πηγε να με παρει ο υπνος ,χτυπησε η πορτα,ηταν ο αντρας μου ,σημερα ηρθε νωρις γιατι θα παμε παιδιατρο....

αχ εχω μια νυστα αστα να πανε....

lenaki1982

καλά ζουζουνίτσα.
η μικρή κάνει βόλτες γύρω γύρω...

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
δεν σου κοιμηθηκε καθολου?με το καλο να ακουσουμε τα ευχαριστα....... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 31 328109

lenaki1982

zoyzoynitsa moy έγραψε:δεν σου κοιμηθηκε καθολου?με το καλο να ακουσουμε τα ευχαριστα....... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 31 328109
εμείς δεν έχουμε πρόγραμμα...κοιμόμαστε άλλες φορές μεσημέρι, αλλες απόγευμα και άλλες καθόλου όλη μέρα...
για μένα καλύτερα είναι να μην κοιμάται για να κοιμηθεί κατά τις 9 το βράδυ μέχρι το άλλο πρωΐ.
γιατί αλλιώς κοιμάται τα μεσανυχτα.
από τότε που κόψαμε την πιπίλα στον ύπνο αλλάξαμε λίγο.
όχι ότι πρώτα είχε πρόγραμμα....

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
εμεα σηκωνετε 6.30 το πρωι ξανακοιμαται στις 9 το πρωι μετα στις 3.30 το μεσιμερη και συγουρα ως τις 9.30 ειναι στο κρεβατι τις,απο μικρη αυτο κανει και τωρα λιγο αυτο με δυσκολευει το πρωινο

κοριτσακι φευγω παω τιν μικρη μου γιατρουλη

lenaki1982

zoyzoynitsa moy έγραψε:εμεα σηκωνετε 6.30 το πρωι ξανακοιμαται στις 9 το πρωι μετα στις 3.30 το μεσιμερη και συγουρα ως τις 9.30 ειναι στο κρεβατι τις,απο μικρη αυτο κανει και τωρα λιγο αυτο με δυσκολευει το πρωινο

κοριτσακι φευγω παω τιν μικρη μου γιατρουλη
μια χαρά τουλάχιστον έχει πρόγραμμα.
θα τα πούμε!!!`

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

ναι βρε κορίτσια και εγώ αυτό λέω. όπως και να έχει θα τα καταφέρουμε. και στην τελική όπως είπε και η Σωτηρία έχουμε τα περισσότερα πράγματα από τα πρώτα παιδιά.
ναι βρε κοριτσια εχτετε δικιο σε αυτο που λετε,αλλα το θεμα δεν ειναι ουτε τα ρουχα ουτε τα παιχνιδια.ειναι το γαλα,οι πανες,οι γιατροι,τα φαρμακα.δεν λεω για αργοτερα για φροντηστηρια και τετοια,ελπιζω μεχρι τοτε να ορθοποδησουμε.εγω κοριτσια μου παντα ηθελα να κανω 3 παιδια κα βλεπω οτι δεν θα πραγματοποιησω το ονειρο μου.και θελω κατι τετοια σημαντικα θεματα να τα αποφασιζω εγω για μενα και οχι οι αλλοι.και δεν ειμαι 25-30 να πω εχω πεντε χρονια μπροστα μου.δεν ξερω ρε γαμωτο,αλλα το σκεφτομαι πολυ τελευταια.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανετε κουκλες?λοιπον σημερα καταφεραμε να μην παρει την πιπιλα απο την ωρα που ξυπνησε μεχρι το μεσημερι που κοιμηθηκε.βεβαια μεχρι να σηκωθω το πρωι ο αντρας μου τησ την εδωσε αλλα μολις σηκωθηκε ο μπαμπουλας(εγω),την πηρε.σε καποια στιγμη ειδε μια στον καναπε και την ζηταει,δεν την δινει ο μπαμπας και την ρωταει"θα κοιμηθεις?" "ναι,νανω νανι" λεει αυτη και περνει την πιπιλα.αντε λεει ο μπαμπας παμε να κοιμηθεις."λε λελω νανω νανι." λεει.και φυσικα της πηραμε την πιπιλα.κατι καναμε για σημερα,για να δουμε.αν την αφησω παντως ειναι ικανη να την εχει ολη μερα στο στομα.θα την βγαζει μονο για να τρωει.

lenaki1982

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

ναι βρε κοριτσια εχτετε δικιο σε αυτο που λετε,αλλα το θεμα δεν ειναι ουτε τα ρουχα ουτε τα παιχνιδια.ειναι το γαλα,οι πανες,οι γιατροι,τα φαρμακα.δεν λεω για αργοτερα για φροντηστηρια και τετοια,ελπιζω μεχρι τοτε να ορθοποδησουμε.εγω κοριτσια μου παντα ηθελα να κανω 3 παιδια κα βλεπω οτι δεν θα πραγματοποιησω το ονειρο μου.και θελω κατι τετοια σημαντικα θεματα να τα αποφασιζω εγω για μενα και οχι οι αλλοι.και δεν ειμαι 25-30 να πω εχω πεντε χρονια μπροστα μου.δεν ξερω ρε γαμωτο,αλλα το σκεφτομαι πολυ τελευταια.
σίγουρα είναι όλα αυτά. αλλά απ'ότι βλέπω και μιλάω προσωπικά για μένα και τους γύρω μου, όλοι έχουμε μάθει να ζούμε με περιττά πράγματα και κάνουμε πολλές σπατάλες. οι γονείς και οι παππούδες μας μας μεγάλωσαν με στερήσεις.
φυσικά και δεν θέλω να στερήσω τίποτα από τα παιδιά μου, αλλά αν περιμένω να καλυτερέψουν τα πράγματα για να κάνω παιδί δεν θα έκανα ούτε το πρώτο..

lenaki1982

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:τι κανετε κουκλες?λοιπον σημερα καταφεραμε να μην παρει την πιπιλα απο την ωρα που ξυπνησε μεχρι το μεσημερι που κοιμηθηκε.βεβαια μεχρι να σηκωθω το πρωι ο αντρας μου τησ την εδωσε αλλα μολις σηκωθηκε ο μπαμπουλας(εγω),την πηρε.σε καποια στιγμη ειδε μια στον καναπε και την ζηταει,δεν την δινει ο μπαμπας και την ρωταει"θα κοιμηθεις?" "ναι,νανω νανι" λεει αυτη και περνει την πιπιλα.αντε λεει ο μπαμπας παμε να κοιμηθεις."λε λελω νανω νανι." λεει.και φυσικα της πηραμε την πιπιλα.κατι καναμε για σημερα,για να δουμε.αν την αφησω παντως ειναι ικανη να την εχει ολη μερα στο στομα.θα την βγαζει μονο για να τρωει.
μπράβο τουρτίτσα!!!
να τις κρύψεις να μην τις βρίσκει ούτε ο μπαμπάς. αυτό έκανα και εγώ όταν την έκοψα. γιατί ο μπαμπάς σε μια στιγμή αδυναμίας μπορεί να την δώσει.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

σίγουρα είναι όλα αυτά. αλλά απ'ότι βλέπω και μιλάω προσωπικά για μένα και τους γύρω μου, όλοι έχουμε μάθει να ζούμε με περιττά πράγματα και κάνουμε πολλές σπατάλες. οι γονείς και οι παππούδες μας μας μεγάλωσαν με στερήσεις.
φυσικά και δεν θέλω να στερήσω τίποτα από τα παιδιά μου, αλλά αν περιμένω να καλυτερέψουν τα πράγματα για να κάνω παιδί δεν θα έκανα ούτε το πρώτο..
εγω δεν εζησα ποτε με σπαταλες και περιτα.δεν ψωνιζω μαρκες στα παιδια μου.οτι μαρκες εχω μου τις εφεραν.εδω και τρια χρονια θελω να παρω μπουφαν με τις εκτωσεις και δεν μου περισσεουν.και φετος παλι δεν θα παρω οπως φενεται.καλα για πρωτο δεν το συζηταμε θα εκανα,ακομα και δευτερο.για τριτο ομως?

lenaki1982

καλά σίγουρα. δύσκολα τα πράγματα...

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια, τι μου κάνετε, βλέπω ξεκίνησε δυναμικά η βδομάδα..

εγώ δεν μπορώ να βλέπω άλλο ειδήσεις, και επειδή δεν θα ήθελα να βάλω την πολιτική συζήτηση σε αυτό το forum, θα συνοψίσω το σχόλιο μου, μόνο σε αυτό γιατί άκουσα πάρα πολλές παπαριές το σ/κ από τα ΜΜΕ σχετικά με την ελεγχόμενη και άτακτη χρεοκοπία...

Με τις ακαδημαικές μου γνώσεις θα ήθελα να σας προειδοποίησω να μην τρομοκρατήστε... δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τα ΜΜΕ θέλουν να τρομοκρατήσουν το κόσμο????,

από την μία περνουν οικονομικόυς όρους που δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι και από την άλλη (λογώ της πλούσιας Ελληνικής Γλώσσας) αλλάζουν τις λέξεις των ορισμών με πιο βαρύγδουπες τρομοκρατώντας το απλό κοσμάκι και χάνοντας την ουσία... αυτό βέβαια θα τους εξυπηρετήσει θα πάρουν τις αποφάσεις "τους" πιο εύκολα γιατί θα έχουν περάσει το μήνυμα στο κόσμο ή λιτότητα ή φτώχεια, ή λίγα λεφτά ή φυλακισμένη στα ίδια μας τα σύνορα.

Είδα έκπληκτη σε κεντρικό δελτίο είδησεων να παρουσιάζουν την άτακτη χρεοκοπία, σαν "Διεθνής Περιθωριοποίηση".... δηλαδή πριν την Ε.Ε. είμασταν στο περιθώριο???? ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Για πλιάτσικο σε σούπερ μάρκετ για κατάρευση της αγοράς... ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Όταν μιλάς για πλιάτσικο, είναι σαν να λες σε αυτόν που σε ακούει, αν χρεωκοπήσουμε τρέχα στο σούπερ γιατι δεν θα βρεις τίποτα. Με λίγα λόγια προκαλείς αυτό που έχεις προβλέψει για να επιβεβαιωθείς εκ των υστέρων. Στο χωρίο μου αυτό το λέγαν προπαγάνδα...

Δεν λέω ότι η χρεωκοπία είναι η μόνη λύση αλλά είναι μια διέξοδο που εδώ που έχουν έρθει τα πράγματα ίσως είναι καλύτερη... αν με ρωτούσατε πριν ένα χρόνο δεν θα σας έλεγα το ίδιο...

Για να κλείσω και να μην σας πρίζω θα σας πω το εξής... σε περίπτωση χρεωκοπίας και έξοδο από ΟΝΕ η ύφεση σταμάτα αυτόματα, θα χρειαστεί μόλις 1 μέρα να βγει η ισοτιμία της δραχμής και 5 μέρες να εκδόσει το εθνικό νομισματοπείο το καινούριο νόμισμα... αυτές τις πέντε μέρες τα σύνορα και οι συναλλαγές θα είναι κλειστές γιατι όπως καταλαβαίνετε, η διεθνή αγορά δεν αντιλαμβάνεται το ανταλακτικό σύστημα. (1 κιλό πατάτες- μισό τσουβάλι αλεύρι)θα χρειαστούν περίπου 5 χρόνια για να ισορροπήσει η αγορά μας και να αρχίσει η ανάπτυξη....η ύφεση σήμερα είναι στο 20% και αν συνεχίσουμε έτσι θα ανεβεί κιάλλο όσο για την ανάπτυξη οικονομολόγοι όλου του κόσμου δεν την βλέπουν πριν 2025...

Επίσης έχω να κάνω μια τελευταία δήλωση... σε περίπτωση χρεωκοπίας μας τα ομόλογα μας χάνουν κατευθειαν την αξίας τους. Ξέρετε ποιοι έχουν τα ομόλογα μας????? Οι εθνικές τράπεζες τις Γαλλιάς, της Γερμανίας και τις Ιταλίας.... Νομίζετε ότι αν τους πούμε ότι αύριο πηγαίνουμε σε ελεγχόμενη χρεωκοπία, θα μας αφήσουν... Τωρα ξέρετε γιατι γίνονται όλα αυτά και ποιων συμφέροντα εξυπηρετούμε διεονίζοντας αυτήν την κατάσταση...ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 31 966307 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 31 966307 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 31 966307 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 31 966307

Πω πω σαν την Παπαρήγα ακούγομαι, σαν διαβεβαιώνω πως δεν έχω καμία σχέση, ούτε πολιτικά ούτε ιδεολογικά, αυτά που έγραψα δεν είναι η άποψη μου, αλλά η πραγματικότητα...

Συγνώμη αν σας κούρασα... αλλά με όλα αυτά που γίνονται αυτές τις μέρες δεν άντεξα άλλο...
Τα φιλιά μου... θα επανέλθω αύριο με τα νέα μας... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 31 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 31 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 31 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 31 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις