Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
253 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 253 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mangio έγραψε:Γραμματική, περαστικα της , το καυμενο θα ταλαιπωρείται. Κανε υπομονή, θα περασει σε 2-3 μερες με τις σταγονες.

χτες ξεκινησαμε σταγονες σοντεσανιλ αλλα δεν ειδα και καμια τρελη προοδο.το βραδυ μας ειπε και της εδωσα και σταγονες ζιρτεκ για να δουμε σημερα πως θα παει.το μωρο εχει εξαντληθει εχει μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια .ειμαι να σκασω απο την στενοχωρια.

Μην στεναχωριέσαι..έλα.. αφού στο λέμε όλες!!!
Από χθες το βράδυ που ξεκίνησε σήμερα θα δεις καλυτέρευση..
Περαστικά να είναι και γρήγορα!!!
Εσύ μαζί της είσαι ή στην δουλειά????

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σημερα πηγα στη δουλεια αναγκαστικα.δε ξερω ρε κοριτσια το μωρο χτες δεν εφαγε σχεδον τιποτα ουτε καν γαλα.σημερα ηπιε 100 γραμμαρια γαλα αν παει ετσι δε ξερω και εγω ποσα κιλα θα φτασει.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:ειδατε κοριτσια αφασια.....τα πεθερικα μου!!!!!!!και μετα μου λεει σαν παραπονο, ο αντρας σου ακουσες τι μου ειπε τις λεω τι?σαν να μου λεει να φυγω...δηλαδη εαν αυτο το κανει στα συμπεθερια δηλαδη στιν μανα μου και στον πατερα μου δεν θα ξανα ερθουν μου λεει, και τις λεω και εγω,ε καλα εμενα η δικη μου δεν ερχοντε καθε μερα και εαν ερθουν δεν θα καλεσω ξενο κοσμο..και κατεβασε μια μουρι μεχρι κατω,αυτα υπαρχουν οταν μενεις πανω κατω και δεν μιλας,αφου εχουμε κανταντησει με τον αντρα μου να τα συζηταμε και να λεει ο ιδιος,δεν μπορω να καταλαβω στον αδερφο μου διπλα γιατι δεν παει?εντομεταξυ η συνηφαδα μου ειναι θυμωμενη για αυτο το λογο μαζι τις γιατι δεν παει ποτε,και ερχετε ολο εδω.....αστα να πανε για γελια ειναι....η μηπως για κλαματα? χιχιχι

Άχου!!!!Λες να προσβλήθηκε και να μην ξανάρθει????Αχαχαχαχα!!!!
Να γελάς και ό,τι βγει!!!!
Δεν θα κάτσεις να σκάσεις κιόλας απ'την στεναχώρια..
Απ'την άλλη όμως...πρέπει να πάρετε δραστικά μέτρα...ή μήπως ασφαλιστικά????Σόρυ που γελάω κι εγώ...... Very Happy

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
zoyzoynitsa moy έγραψε:ειδατε κοριτσια αφασια.....τα πεθερικα μου!!!!!!!και μετα μου λεει σαν παραπονο, ο αντρας σου ακουσες τι μου ειπε τις λεω τι?σαν να μου λεει να φυγω...

Ααααα! Ακατοίκητοοοοοο!!!!Κι εκεί εσύ απαντάς "όχι ΣΑΝ! όχι ΣΑΝ!!!"

δηλαδη εαν αυτο το κανει στα συμπεθερια δηλαδη στιν μανα μου και στον πατερα μου δεν θα ξανα ερθουν μου λεει, και τις λεω και εγω,ε καλα εμενα η δικη μου δεν ερχοντε καθε μερα και εαν ερθουν δεν θα καλεσω ξενο κοσμο..και κατεβασε μια μουρι μεχρι κατω,αυτα υπαρχουν οταν μενεις πανω κατω

Σε νιώθωωωωωωωωωωωωωωω.......

και δεν μιλας,

δε σε νιώθω....εγώ μιλάωωωωωωωωω!!!

αφου εχουμε κανταντησει με τον αντρα μου να τα συζηταμε και να λεει ο ιδιος,δεν μπορω να καταλαβω στον αδερφο μου διπλα γιατι δεν παει?εντομεταξυ η συνηφαδα μου ειναι θυμωμενη για αυτο το λογο μαζι τις γιατι δεν παει ποτε,και ερχετε ολο εδω.....αστα να πανε για γελια ειναι....η μηπως για κλαματα? χιχιχι

Μήπως δεν ξέρει το δρόμο βρε η γυναίκα...Βάλε μια ταμπελίτσα με ένα βέλος που να δείχνει το σπίτι της συνυφάδας....Βάλε και μια επιγραφούλα "The party is here!!!"...Σίγουρα θα θελήσει να το χαλάσει!!! Razz

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:σημερα πηγα στη δουλεια αναγκαστικα.δε ξερω ρε κοριτσια το μωρο χτες δεν εφαγε σχεδον τιποτα ουτε καν γαλα.σημερα ηπιε 100 γραμμαρια γαλα αν παει ετσι δε ξερω και εγω ποσα κιλα θα φτασει.

Να ,μην σκέφτεσαι το φαγητό.Έτσι είναι όλα ...όταν αρρωσταίνουν,δεν τρώνε!!!
Θα γίνει καλά και θα τα ξαναπάρει όλα μαζί!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μήνυμα προς Σωτηρία....

Έλεος!!!!!Σταμάτα,θα ξυπνήσω τον μικρό από τα γέλια!!!!!!!!!!!!! Laughing

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:πλεον θα παιξω μπουνιες ασχημα κιολας.τελος μεχρι το καλοκαιρι δε θα ξαναερθει κανενα παιδακι απο παιδικο σταθμο στο σπιτι μας με το μωρο .

Εγώ έτσι έκανα grammatiki μου όσο το ζουζούνι μου δεν πήγαινε παιδικό και έφτασε 13 μηνών χωρίς ούτε να βήξει...Δε μ' ένοιαζε καθόλου αν κάποιος θα παραξηγιόταν ή θα θύμωνε! Μπροστά στην υγεία των παιδιών μας δε χωράνε "συγγενικοί" και μη συναισθηματισμοί...
Άποψη μου πάντα.....

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλε καλα κανετε και γελατε αφου και εγω αυτο κανω,λες μωρε να βαλω καμια ταμπελα χιχιχιχιχι!!!!!!!!!αφου καμια μερα λεω εαν θα ερθει να μην τι πω θελεις καφε χιχιχιχιχι αλλα αυτη δεν εχει προβλημα θα κουβαλησει το δικο τις απο κατω!αφου η συνυφαδα μου μου ειπε εαν κανω παιδι και παρει αποφαση να ερθει δεν θα τιν ανοιξω να ρθει σε εσενα...τι λεω τι λες καλε?τιν πεθερουλα σου? χιχιχιχ

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχαχαχα πλακα εχετε.με κανετε και γελαω να΄στε καλα.

Sot2010

Sot2010
αλικακι έγραψε:Μήνυμα προς Σωτηρία....

Έλεος!!!!!Σταμάτα,θα ξυπνήσω τον μικρό από τα γέλια!!!!!!!!!!!!! Laughing

Τι να κάνω βρε πουλάκι μου μ' αυτά που διαβάζω;;; Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:πλεον θα παιξω μπουνιες ασχημα κιολας.τελος μεχρι το καλοκαιρι δε θα ξαναερθει κανενα παιδακι απο παιδικο σταθμο στο σπιτι μας με το μωρο .

Εγώ έτσι έκανα grammatiki μου όσο το ζουζούνι μου δεν πήγαινε παιδικό και έφτασε 13 μηνών χωρίς ούτε να βήξει...Δε μ' ένοιαζε καθόλου αν κάποιος θα παραξηγιόταν ή θα θύμωνε! Μπροστά στην υγεία των παιδιών μας δε χωράνε "συγγενικοί" και μη συναισθηματισμοί...
Άποψη μου πάντα.....

Ναι,συμφωνώ!!!Να είσαι αποφασιστική και κάθετη!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:χαχαχαχαχαχα πλακα εχετε.με κανετε και γελαω να΄στε καλα.

Έτσι μπράβο!!!!Χαμογέλα και όλα καλά θα πάνε!!!!
Σου αφιερώνω κι αυτό.....Πάμεεεεεε!!!!!!

Sot2010

Sot2010
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλε καλα κανετε και γελατε αφου και εγω αυτο κανω,λες μωρε να βαλω καμια ταμπελα χιχιχιχιχι!!!!!!!!!αφου καμια μερα λεω εαν θα ερθει να μην τι πω θελεις καφε χιχιχιχιχι αλλα αυτη δεν εχει προβλημα θα κουβαλησει το δικο τις απο κατω!

Χα! Μικρό μου....τότε είναι που θα κατσικωθεί....θα πει "Αχ, αυτή η νύφη μου ούτε καφέ δεν ρωτάει τον κόσμο αν θέλει να πιει" Κάτσε να την έχω απο κοντά να τη μάθω τρόπους.......

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου καλημέρα! Σήμερα πολύ κρύο, μπρρρρ, και έχει μείνει ακόμα χιονάκι στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και σε φύλλα των δέντρων.

Γραμματική μου είμαι ανίδεη από αυτά (ευτυχώς μέχρι τώρα) οπότε μπορώ μονάχα να σου ευχηθώ ταχύτατα περαστικά! Sad Βασανίζεται η καημενούλα... Όσο για τους συγγενής να γίνεις μάλλον λίγο πιο δυναμική εκεί που πρέπει, αφού δεν καταλαβαίνουν τα προφανή! Δε θα την πληρώνει η μικρούλα σου!

Ζουζουνίτσα μου η κατάστασή σου δεν παλεύεται! Δηλαδή δεν έχετε ποτέ την ευκαιρία να κάτσετε να αράξετε ένα απογευματάκι μόνοι σας με τη μικρή...! Τι να πω, πέραν από την πλάκα (Σωτηρία είχαν όντως πλάκα οι απαντήσεις σου!), το θέμα απαιτεί λεπτό χειρισμό, για να μην χαλάσετε τις σχέσεις σας και γίνετε σαν εμένα! Και για εσάς που μένετε και πάνω-κάτω θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα σε μια τέτοια περίπτωση. Αν πρέπει να ειπωθεί κάτι, πρέπει να ειπωθεί από το γιο σου, αλλά θα μπορούσε να βοηθήσει και η συνυφάδα σου. Γιατί δεν της λές της συνυφάδας να τους καλεί από μόνη της συχνά στο σπίτι τους; Έτσι θα μείνετε όλοι πιο ικανοποιημένοι... Η συνυφάδα φαντάζομαι δε θα έχει παιδάκι βέβαια και γι αυτό κάθονται σε εσάς, αλλά και πάλι θα αρνηθούν να πάνε αν τους καλέσει;

Όσο για την πεθερά μου αλικάκι αυτά που μου είπε είναι όχι απλά ο,τι πιο χοντρό έχω ακούσει, αλλά και ο,τι πιο χοντρό μπορεί να συλλάβει ο νους μου (ότι θα άκουγα). Crying or Very sad Και δεν έχει να τα στηρίξει πουθενά αυτά που λέει, μιλάει μόνο με αοριστίες και προσπαθεί τάχα μου να χρησιμοποιήσει τα χρόνια της για να μου περάσει ότι είναι έμπειρη και κόβει το μάτι της σε αυτά. Έπαθα σοκ εγώ τότε και έτρεμα ολόκληρη από την πίεση. Ο άντρας μου δε μίλησε καθόλου, παρά μόνο μου ζητούσε να μην φύγω για να βρούμε κάποια λύση να συμβιώσουμε. Δε συμφωνώ μαζί του με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε και του το είπα μετά, εννοείται πως έφυγα. Μου εξήγησε ότι εμένα καταλαβαίνει και έχω δίκιο (αν και ύψωσα λίγο τη φωνή) αλλά αν έλεγε κάτι εκείνη την ώρα τα πράγματα θα χειροτέρευαν ακόμα περισσότερο. Στην ουσία της φέρεται σαν ψυχικά άρρωστη. Την αφήνει να μιλήσει, λέει-λέει αυτή και ο άντρας μου στο τέλος δεν έχει ακούσει ούτε τα μισά, αυτά όταν πάει μόνος του σπίτι τους. Τώρα μου λέει ότι οι γονείς του νομίζουν ότι δεν τους θέλω και απομακρύνω την οικογένειά μου από αυτούς! Άκουσον-άκουσον, εγώ ήμουν που δεν τους ήθελα ή αυτοί; Στο τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης μου κατέβηκαν για διακοπές στην Κρήτη (έχει καταγωγή η μαμά του) και δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο και φυσικά δεν ανέβηκαν Αθήνα όταν γεννούσα και παρά το δύσκολο τοκετό, παρά μόνο 2 εβδομάδες μετά, όταν δηλαδή το είχαν προγραμματίσει. Καταλαβαίνεις για τι περίπτωση μιλάμε. Πίστευα ότι τέτοια πεθερικά ανήκαν στη σφαίρα της φαντασίας και ήταν μόνο χαρακτήρες από ελληνικά σήριαλ, αλλά τελικά πέτυχα λαχείο... Mad

Πωπω, πάλι σόρρυ για το σεντόνι! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 17 667478 Είναι να μην αρχίσω φαίνεται!
Σημερα έχουμε φακές (όλο θέλω να φτιάξω φασολάδα που μου αρέσει αλλά τελικά φτιάχνω φακές διότι δεν την τρώει τη φασολάδα ο αντρούλης μου). Η μικρή τη λατρεύει πάντως! Smile
Βρε κορίτσια, μιας και μιλάτε για ψαράκι, το μπακαλίαρο τον κάνετε ψητό στο φούρνο; Κι αν ναι, πώς; Με λαδάκι-λεμονάκι ή με σάλτσα ντομάτας κλπ; Έλεγα να μην τον κάνω πάλι στον ατμό αν και εκεί με βλέπω να καταλήγω...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλε καλα κανετε και γελατε αφου και εγω αυτο κανω,λες μωρε να βαλω καμια ταμπελα χιχιχιχιχι!!!!!!!!!αφου καμια μερα λεω εαν θα ερθει να μην τι πω θελεις καφε χιχιχιχιχι αλλα αυτη δεν εχει προβλημα θα κουβαλησει το δικο τις απο κατω!

Χα! Μικρό μου....τότε είναι που θα κατσικωθεί....θα πει "Αχ, αυτή η νύφη μου ούτε καφέ δεν ρωτάει τον κόσμο αν θέλει να πιει" Κάτσε να την έχω απο κοντά να τη μάθω τρόπους.......

Αχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:

Χαχαχα! Μωρέ ναι, άμα θέλει αυτή θα τον βρει τον τρόπο! Εκεί... μπάστακας!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλώς το Αλικάκι μας!!!!!
Τι κάνεις???
Απ'ότι διαβάζω ....μια χαρά.....
Κουράγιο,μικρούλα μου...και φαίνεσαι τόσο γλυκιά και καλή κοπελίτσα!!!!
Γιατί να σου συμβαίνουν όλα αυτά???
Μήπως έχει και κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα η πεθερούλα σου και έχει βρει το κουμπί της οικογενείας???
Αν έχει,όντως,δύσκολα τα πράματα ..εώς πολύ σκούρα!!!
Υπομονή και να σκέφτεσαι ότι είσαι τυχερή που σε καταλαβαίνει τουλάχιστον ο αντρούλης σου.....

Sot2010

Sot2010
[quote="αλικακι"
Υπομονή και να σκέφτεσαι ότι είσαι τυχερή που σε καταλαβαίνει τουλάχιστον ο αντρούλης σου.....[/quote]

Crazymommy θα συμφωνήσω με το Αλικάκι!!! Είσαι τυχερή που σε καταλαβαίνει ο αντρούλης και διπλά τυχερή που θα βλέπεις ακόμα λιγότερο την πεθερά!!! Smile

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Καλώς το Αλικάκι μας!!!!!
Τι κάνεις???
Μήπως έχει και κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα η πεθερούλα σου και έχει βρει το κουμπί της οικογενείας???
Υπομονή και να σκέφτεσαι ότι είσαι τυχερή που σε καταλαβαίνει τουλάχιστον ο αντρούλης σου.....
Σ' ευχαριστώ κουκλίτσα μου!!! I love you
Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με φίλους ή συγγενής ή συναδέλφους. Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο και έχω σαστίσει κι εγώ. Οι γονείς μου λένε ότι είναι ψυχικά άρρωστη (παίρνει και φάρμακα από τον καρκίνο που πέρασε προ διετίας-εκεί της είχα σταθεί εγώ) και χρειάζεται να δει γιατρό, ο αντρούλης μου λέει "ποιος θα της το πει όμως αυτό;" και έτσι είναι όντως σκούρα τα πράγματα. Ο άντρας μου μου είπε ότι έχει τσακωθεί πάμπολλες φορές γιατί τον αποκαλεί στην ουσία χαζό και άβουλο ον (που τον παρασύρουν οι πονηρές και κακές γυναίκες) και δεν έβγαλε άκρη. Καλέ εδώ μου είπε εκείνη πως μου έκανε και χάρη που τον άφησε να με παντρευτεί γιατί αν ήθελε αυτή... (κι εδώ έτριβε τα χεράκια της) Καταλαβαίνεις τώρα τι έχουμε να τραβήξουμε; Αλλά τεσπα, από χτες το βράδυ κουβεντιάσαμε με τον αντρούλη μου και είπαμε πως αυτό που έχουμε είναι αρκετά δυνατό για να "σπάσει" από αυτή την ιστορία. Δε θα αφήσουμε κανέναν να μας το κάνει αυτό! Απλά έχουμε να σηκώσουμε κάποιο "βάρος", τι να κάνουμε, θα το παλέψουμε!

Σας φιλώ γλυκά την κάνωωωωωωωω! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 17 417472

Sot2010

Sot2010
crazymommy έγραψε:
αλικακι έγραψε:Καλώς το Αλικάκι μας!!!!!
Τι κάνεις???
Σ' ευχαριστώ κουκλίτσα μου!!! I love you
Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με φίλους ή συγγενής ή συναδέλφους. Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο και έχω σαστίσει κι εγώ. Οι γονείς μου λένε ότι είναι ψυχικά άρρωστη (παίρνει και φάρμακα από τον καρκίνο που πέρασε προ διετίας-εκεί της είχα σταθεί εγώ) και χρειάζεται να δει γιατρό, ο αντρούλης μου λέει "ποιος θα της το πει όμως αυτό;" και έτσι είναι όντως σκούρα τα πράγματα. Ο άντρας μου μου είπε ότι έχει τσακωθεί πάμπολλες φορές γιατί τον αποκαλεί στην ουσία χαζό και άβουλο ον (που τον παρασύρουν οι πονηρές και κακές γυναίκες) και δεν έβγαλε άκρη. Καλέ εδώ μου είπε εκείνη πως μου έκανε και χάρη που τον άφησε να με παντρευτεί γιατί αν ήθελε αυτή... (κι εδώ έτριβε τα χεράκια της) Καταλαβαίνεις τώρα τι έχουμε να τραβήξουμε; Αλλά τεσπα, από χτες το βράδυ κουβεντιάσαμε με τον αντρούλη μου και είπαμε πως αυτό που έχουμε είναι αρκετά δυνατό για να "σπάσει" από αυτή την ιστορία. Δε θα αφήσουμε κανέναν να μας το κάνει αυτό! Απλά έχουμε να σηκώσουμε κάποιο "βάρος", τι να κάνουμε, θα το παλέψουμε!

Σας φιλώ γλυκά την κάνωωωωωωωω! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 17 417472

Έλα βρε κουκλίτσα μου...απο τα λεγόμενα σου είναι ολοφάνερο οτι η γυναίκα έχει πρόβλημα! Σεβάσου την κατάσταση της υγείας της και κάνε όσο περισσότερη υπομονή μπορείς! Απαλλάσεται θα σκέφτεσαι.....Το πιο βασικό είναι οτι δεν επηρεάζει τη σχέση με τον άντρα σου η οποία φαίνεται να είναι πολύ δυνατή και μπράβο σας! Σε φιλώ!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
crazymommy ναι η συνηφαδα μου δεν εχει παιδακια ,και αυτο ειναι που τιν νευριαζει,και λεει δηλαδη επειδη δεν εχω μωρο δεν πρεπει να ερχετε και σε εμενα?και εχει δικιο, να ακουγετε φασαρια απο μενα φωνες και αυτη μονη με τον αντρα τις,τους περνω τηλ να ερθουν αλλα φυσικα δεν ερχοντε..

το θεμα ειναι οτι τις εχω πει να τιν καλεσει αλλα μου λεει γιατι εσυ τιν καλας και ερχετε?

οσο αναφορα για τα πεθερικα crazymommy δενχριαζεται να μπενεις σε αυτη τιν διαδικασια να μαλωνεις με τον αντρα σου για αυτους,αυτη μπορει λογου ηλικιας να σκευτονται με αλλο τροπο ακουγε οτι σε λενε,αλλα πραξε εσυ ωπο ξερεις....

ξερει κατι και για μενα ειναι δυσκολο γιατι τους εχω κοντα μου,αλλα πραγματικα δεν με πειραζει ισα ισα γελαω και φυσικα περναω καλα,γιατι εχω τον αντρα μου ,που με καταλαβενει γιατι και εγω δεν ασχολουμε με τα πεθερικα μου οτι και να λενε...............το ιδιο να κανεις και εσυ,οπως λεμε με τον αντρα μου ακουμε τα παντα...αλλα πρατουμε ετσι πως πιστευομε,και φυσικα ετσι τα πραματα κυλανε χωρις φασαριες,προσπαθησε να μη σε επιρεαζουν αυτα που ακους απο αυτους.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ααααα,με αυτά τα τελευταία που γράφεις,Αλικάκι μου...συμπεραίνω ότι όντως έχει κάποιο πρόβλημα ,οπότε το θέμα αποκτά άλλες διαστάσεις!
Βοηθείστε την την γυναίκα,με κάποιον τρόπο να την δει κάποιος ειδικός.
Πέραν της πλάκας,τρόπος του λέγειν,χρειάζεται βοήθεια.
Και εσύ όσο μπορείς να μην δίνεις σημασία.
Προφανώς δεν είναι προσωπικό το θέμα....

Καλή δουλειά και καλή συνέχεια σε εσάς κοριτσάκια!!!
Ωραία η παρέα σας αλλά.....πρέπει να ξεκουνηθώ!Με φωνάζει ο υιός μου!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 17 417472

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου

μετακομιση τελος ...το σπιτι ειναι κουκλι λεμε.τα χω παιξει παρα πολυ.αρρωστησα κιολας και ειχα και διαροια(ουαουυυυυυυ)μαζι με ολα τα αλλλα...αλλα ολα στην θεση τους.
Μου λειψατε ολες πολυ.δεν προλαβα να διαβασω πολλα απο οσα γραψατε...περαστικα τιτικα μου στο κουτσουνακι σου ...πολλες εισπνοες να κανεις και υδρατμους...βοηθανε πολυ στον βηχα.
Οσο για τα πεθερικα ενα εχω να πω ουστττττττττττττττ...
εμενα φυγανε στο χωριοοοοοοοοοοοοοο...δεν υπαρχουν εδωωωωω.αν και ειναι καλοι .
Ο διονυσης σημερα θα ερθει σπιτι να το δει ,τον ειχα αφησει στην μαμα μου.θα παθει σοκ.\
το δωματιο του απλα δεν υπαρχει...υπερπαραγωγη...ουτε ο σπυρος σουλης να ειχε ερθει...

αυτα..θα τα ξαναπουμε συντομααααααααααα

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου

μετακομιση τελος ...το σπιτι ειναι κουκλι λεμε.τα χω παιξει παρα πολυ.αρρωστησα κιολας και ειχα και διαροια(ουαουυυυυυυ)μαζι με ολα τα αλλλα...αλλα ολα στην θεση τους.
Μου λειψατε ολες πολυ.δεν προλαβα να διαβασω πολλα απο οσα γραψατε...περαστικα τιτικα μου στο κουτσουνακι σου ...πολλες εισπνοες να κανεις και υδρατμους...βοηθανε πολυ στον βηχα.
Ο διονυσης σημερα θα ερθει σπιτι να το δει ,τον ειχα αφησει στην μαμα μου.θα παθει σοκ.\
το δωματιο του απλα δεν υπαρχει...υπερπαραγωγη...ουτε ο σπυρος σουλης να ειχε ερθει...

Γεια σου Βιβίκααααα!!!Άντε,επιτέλους!Πάει κι αυτό! Καλορίζικο το νέο σας σπιτάκι! Να 'στε γεροί να το χαρείτε και να κάνετε κι άλλα ζουζουνάκια να γεμίσει το σπίτι κι άλλη ταλιμπανοχαρά! Περιμένω να μας περιγράψεις αύριο την αντίδραση του Διονυσάκου μόλις μπει στο νέο του δωμάτιο!

Οσο για τα πεθερικα ενα εχω να πω : ΤΥΧΕΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 17 417472

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια, και από μένα... Καλά τραπεζες σήμερα χαμός... Mad Mad Εγω σήμερα έκανα αρακά(από χτες το βράδυ δηλαδή)
Πήρα και τον μικρό, χτες και δεν τον χόρταινα, σήμερα ξύπνησα από τις 6.30 που έφυγε ο άντρας μου, και περίμενα να ακούσω την ενδοεπικοινωνία να κάνει κιχ για να πάω να τον αρπάξω...
Αλλά μου έκανε κάτι παράξενο... ήπιε το μισό γαλά, σταμάτησε έβηξε 3 φορές και μετά το έβγαλε ρουκέτα όλο (πανικός... καναπές, ρούχα, εγώ, χαλί... ΟΛΑ!!), μετά από 10λεπτά όταν τον άλλαξα του έδωσα το υπόλοιπο και το ήπιε όλο, δεν άκουσα άλλο βήχα, οπότε ελπίζω μάλλον να στραβοκατάπιε...
Αθήνα χιονίζει... Τυχερούλες, εδώ έχει πολύ κρύο -1 αλλά έχει ήλιο...
Φυσίξτε να έρθει λίγο και εδώ...

zoyzoynitsa moy έγραψε:καλημεραααααααααααααααααααα

τι κανετε κοριτσια μου???εμεις καλα,εχουμε λιγο βηχα,δεν ξερω απο τι ειναι θα δουμε,σημερα δεν εχω δουλιες ,μια χαρα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 17 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 17 328109

σημερα θα κανω ψαρακια τσιπουρες,και μπακαλιαρακια,
περαστικα στα μωρακια σας,εμεις εχθες ειχαμε κοσμο ,η μικρη ξετρελαθηκε με τα μικρα ,απλα δεν εδινε τα παιχνιδια τις,αλλο και τουτο δεν το εχει ξανα κανει αυτο!!!

οσο για τιν πεθερα μου εχθες ανεβηκε απο τις 5 και τιν ειπε ο αντρας μου (μανα,θα ρθουν τα παιδια να ξερεις)και απαντα(καλα αγορι μου θα τους φαω?)και φυσικα δεν σηκωνοταν απο τον καναπε ,μετα ηρθε και ο πεθερος μου ,δεν μπορουσα να πω φυγετε...και εκατσαν επιασαν και συζητησει με τιν παρεα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 17 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 17 911307

μετα απο καμια ωρα λεει ,η πεθερα μου αντε να σας αφησουμε και εμεις..

τελος παντον,κοριτσια το ψαρακι πως το δινετε εσυς εκτος απο ψαροσουπα και στο φουρνο?θελω να κανω διαιτα εχασα τα κιλα τις εγκυμοσυνης και ξανα εβαλα 3-4 κιλακια και δεν μου αρεσει, ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 17 13953 ολο λεω να αρχισω και ολο δεν το κανω. Crying or Very sad

εγω εδω και 3 μερες ενω μου εχει ερθει περιοδος εχω πονο στο στηθος και ενοχλησεις στιν κοιλια,μακαρι να μη περνω καμια ιωση ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 17 534787 γιατι δεν θα το αντεξω...

φιλια σε ολες σας!!!!!!!

Σου έχω λύση ζουζουνίτσα, πάρε το μωρό και πάνε στην κουνιάδα σου, ή ακόμα καλύτερα στείλε το μωρό δίπλα, καντο για 1-2 μέρες, τι θα κάνει??? Laughing Laughing Λέω εγώ...

grammatiki έγραψε:
mangio έγραψε:Γραμματική, περαστικα της , το καυμενο θα ταλαιπωρείται. Κανε υπομονή, θα περασει σε 2-3 μερες με τις σταγονες.

χτες ξεκινησαμε σταγονες σοντεσανιλ αλλα δεν ειδα και καμια τρελη προοδο.το βραδυ μας ειπε και της εδωσα και σταγονες ζιρτεκ για να δουμε σημερα πως θα παει.το μωρο εχει εξαντληθει εχει μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια .ειμαι να σκασω απο την στενοχωρια.

Όχι grammatiki μου, μην μου στεναχωριέσαι, σε νιώθω τόσο πολύ, εμείςφτάσαμε τις 2 μέρες μόνο με νερό και τσάι, ούτε γάλα, δεν μπορούσε ούτε όρθιο να σταθεί, αλλά τωρα τον βλέπω να τρέχει τόσο ζωηρό και μου φαίνεται σαν να πέρασαν αιώνες... και ήταν πριν 20 μέρες, μην απελπίζεσαι κούκλα μου όλα καλύτερα θα πάνε... και θα τις αναλάβουμε όλες μαζί μετά αυτές τις ανεύθυνες μανούλες... Mad Mad

mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου

Μπράβο Βιβήκα μου, καλορίζικο, με το δεξί, να μας πεις τα νέα πως φάνηκε στο Διονυσάκη..??? Ω ρε τον τυχερό, καινουριο "τσιρκο"...

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕς, ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΈΣΑ... ΦΙΛΙΑ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις