Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
601 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 601 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε: Shocked Shocked Shocked Shocked θα τα παρωωωω ολααααααα

Άντε ρε τρελοκομείο!!! Πάντως νομίζω οτι έξω έχει μόνο baby dry...Μια φορά που έψαχνα active fit δε βρήκα. Αν γνωρίζουν κάτι οι υπόλοιπες κούκλες ας μας πουν!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζουζουνίτσα,σου'στειλα!!!!
Περιμένω να με δεχτείς!!Το καλό που σου θέλω,χιχιχιχ!!!!!

Βιβήκα,τόσο πολύ πρόβλημα είχε ο μικρούλης σου???Περαστικά σας!!!!
Πολλά λάικ στο σχόλιό σου.. "Να και σε κάτι που είναι ευαίσθητος ο Νιόνιος",χαχαχαχαχα!!!!!!!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
αλικακι κουκλος ο γιος....αλλα θα σε στεναχωρησω ειναι ιδιος ο αντρα σου!!!!!!! δεν πειραζει απο σενα πηρε το χαρακτηρα! Very Happy

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια γεια σας!!!!!!!! Τι κανετε??
Τι να πρωτογράψω?? Θα ξεκινησω από τους αντρες μας!!! Είμαστε ανωτερα οντα, τελεια κ παυλα!!! μα να ειναι ολοι ιδιοι?? Λιγο πονοκεφαλο να εχουν κ ηρθε το τελος του κοσμου, οχι να κανουν και λίγο πυρετουλη!!Ιδιοι και προβλέψιμοι βρε παιδι μου σαν τις πεθερες affraid !! Δε μιλαω συγκεκριμενα για Αλικακι κ Γραμματικούλα ε??Μην παρεξηγηθω! Very Happy ! Περαστικα τους!
Θελω και γω φεις Razz Razz !!!
Κοριτσια μου, εμεις σημερα κουνηθηκαμε αρκετα πρωι πρωι, εκανε δυνατο σεισμο, σηκωθηκα σαν την τρελη να παω στο μωρο, ευτυχως δεν ακολουθησε αλλος!
Αχ σημερα επεσε το γιοκακι μου και χτυπησε το αυτι του πανω στο καθισμα του φαγητου, μεχρι να περασει ενα λεπτο ειχε γινει διπλασιο κ κατακοκκινο.Εξωτερικα θα χτυπησε ε?Δεν υπαρχει περιπτωση να επαθε εσωτερικα καποια ζημια φανταζομαι.
Σωτηρια, ετσι κ περασουμε τα 30 συνηθιζουμε μετα Razz !! Και γω θα κλεισω τα 33 σε 7 μηνες, Απριλης Μαης κοντα το θερος!!
Αντζουλα, αχ!! Υπομονη!! Εκανε κ μενα ταξιδια παλια κ αυτο το πραγμα με τον δορυφορο ήταν ψυχοφθορο, μπορουσε μονο συγκεκριμενες ωρες κ μερες Crying or Very sad ! Τι να σου πω?? Βρε κοριτσια δεν εισαστε εσεις κοντα μεταξυ σας?? Αν και η Αθηνα ειναι τεραστια, αλλα λεμε τωρα!! Εχετε συναντηθει μεταξυ σας??
Αλικάκι, σε αφησα τελευταια!! πρωτον ,εγω ειμαι η καλη κοπέλα που σου έβαλε απουσια Razz Razz ?? Οχι πες μου, ειναι να μη σου βαλω Very Happy ???Και δευτερον ,εχουμε κ μεις μακαρονια με κιμα σημερα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 10 215994 !!
Γεωργια(Τουρτιτσα) το κουνουπιδι ειναι αηδια ψημενο(για μενα μιλαω!), αλλα μη φανταστεις οτι τρωνε κ ποσοτητα, θα σκασουν τα καυμενα!! Βιβή, εσένα έφαγε πολύ ή είναι άκυρη η ερωτηση Very Happy ??Δεν εχεις κανενα να σε βοηθησει με τη μετακομιση??
Τρελομαμα, τωρα που το θυμηθηκα, εισαι 1 μηνα μικροτερη απο εμας, τι αγχωνεσαι για το υψος ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 10 328109 !! Η μικρη σου απο το μικρο μου εννοω, γιατι εσύ απο μενα εισαι καποια χρονια Laughing !!
Αντε θα παμε βολτουλα το απογευμα, επιτελους!!
Φιλακια σε ολες σας!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 10 417472

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zoyzoynitsa moy έγραψε:αλικακι κουκλος ο γιος....αλλα θα σε στεναχωρησω ειναι ιδιος ο αντρα σου!!!!!!! δεν πειραζει απο σενα πηρε το χαρακτηρα! Very Happy
Και γω και γω θελω!!! Και δεν εννοω το ιδιο σχολιο Razz Razz Laughing !!

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας μανουλες και απο μενα!!!!

Παρουσα σημερα Wink

Λοιπον αρχικα με την μανουλα που λειπει ο αντρας της (μα ποτε να μην θυμαμε ονοματα Mad ) εχεις δικιο που νιωθεις ετσι κανε υπομονη προσπαθησε να παιρνεις δυναμη απο την κορουλα σου απο μας και απο τους δικους σου ανθρωπους, για μενα εισαι πολυ δυνατη εγω μπορει να ημουν πολυ πολυ χειροτερα απο οτι εισαι εσυ.

Περαστικα στους αντρουληδες και στα μωρακια που ειναι αρρωστα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 10 35468

Εχω και εγω FB πως θα γινει να με βρειτε? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 10 328109

Εμεις ειχαμε βροχητιδα οπως σας ειπα και τωρα ειμαστε πολυ καλυτερα ευτυχως θα μιλησω και σε λιγο με τον παιδιατρο για να δουμε ποτε να σταματησουμε το aerolin.

Φιλακια πολλα σε ολες!!!!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια... τα σέβη μου, και περαστικά στους αρρώστους... Εγω σήμερα σηκώθηκα αν και ακόμα πέρνω αντιβίωση... Δεν σας προλαβαίνω πια... ΧΑΜΟΣ!!! Razz Razz Razz Το έχει η μέρα σήμερα... και στην δουλειά έτρεχα σαν την τρελή... 2 μέρες έλλειψα...και σήμερα τελευταία μέρα ΦΠΑ, και σε λίγο ξεκινάνε και οι φορολογικές... Ξεφυγα πάλι... αλλά λεω και εγώ τον καημό μου...

Δεν είναι βέβαια και σαν της Αngie, κουράγιο κοπέλα μου!!! Εμείς θα είμαστε εδω να τα λές να φεύγουν απο μέσα σου...
joannoua3 έγραψε:Koritsia exw mia aporia k thelw tin voitheia sas...
Teli iouliou me me 1 augoustou tha gennisw to trito m mwraki...
K i aporia m einai ekseis:
Poso ypoferate afou itan kalokairi kalokairi poli zesti ktl...
Ti kanate g na eiste kala...
Na min dispirkate egkuws k me tosi zwsti???
Emeis stin kypro i thermoktasia paei stous 40 k pano iouliou augousto k fwvame egkuws themas...
Kserw oti aman eisai egkuws zestenesai 2 fores ap to kanoniko...

Κοίτα εγώ γέννησα 2 Ιουλιου, έφαγα μόνο τους καύσωνες του Ιουνίου (που όντως ήταν οι χειρότεροι της 20ετίας), έμεινα σπίτι ξαπλωμένη σε ένα δωμάτιο, αγκαλιά με το air-codition, είχα πάρει 18 κιλά και ο μικρός ήταν χαμηλά απο τον 8 μήνα. Δεν μου είχε πει ο γιατρός να κρεβατωθώ, αλλά δν μπορούσα να κάνω και τίποτα άλλο, να φανταστείς τις τελευταίες μέρες ούτε από το κρεβάτι δεν μπορούσα να σηκωθώ από μόνη μου... Θα σου δώσω τις συμβουλές που μου είχε δώσει ο γυναικολόγος μου. Αποφυγε τον ήλιο όσο μπορείς... αν υπάρχει κανένα δροσερό απόγευμα πάνε καμία βόλτα, αλλιώς για μπάνιο. Να προσέχεις πολύ τα ρεύματα, και που κάθεσαι, γιατι αν θα είσαι μόνιμα ιδρωμένη, μην την αρπάξεις και έχεις και πυρετό καλοκαιριάτικα... Και πολλά νερά. Όταν λέω πολλά το εννοώ ΠΟΛΛΑ θα χρειάζεσαι περίπου 2,5-3 λίτρα την μέρα. (2 μπουκάλια νερό), και αυτο ισοδυναμεί με πολλές επισκέψεις στην τουαλέτα!!! Με το καλό και με ένα πόνο!!!

siren έγραψε:Γεια σας μανουλες και απο μενα!!!!

Παρουσα σημερα Wink

Λοιπον αρχικα με την μανουλα που λειπει ο αντρας της (μα ποτε να μην θυμαμε ονοματα Mad ) εχεις δικιο που νιωθεις ετσι κανε υπομονη προσπαθησε να παιρνεις δυναμη απο την κορουλα σου απο μας και απο τους δικους σου ανθρωπους, για μενα εισαι πολυ δυνατη εγω μπορει να ημουν πολυ πολυ χειροτερα απο οτι εισαι εσυ.

Περαστικα στους αντρουληδες και στα μωρακια που ειναι αρρωστα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 10 35468

Εχω και εγω FB πως θα γινει να με βρειτε? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 10 328109

Εμεις ειχαμε βροχητιδα οπως σας ειπα και τωρα ειμαστε πολυ καλυτερα ευτυχως θα μιλησω και σε λιγο με τον παιδιατρο για να δουμε ποτε να σταματησουμε το aerolin.

Περαστικά σας siren μου! Τι ωραία φώτο... Θεά!!

Σας στέλνω και εγώ σε όλες με πμ το facebook. Και περιμένω τις αιτησούλες σας...
Μερχι τότε πολλά like...
Υ.Γ. Βιβάκι μου, με τον "δύτη" σου... Κουράγια πολλά! Την βλέπω την μετακόμιση... σαν το γιοφύρι της Άρτας... Laughing Laughing Laughing Laughing

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σιρεν εχειχ πμ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:http://forum.eimaimama.gr/t7217p160-topic?highlight=%CE%B1%CF%80%CE%BF+%CF%84%CE%BF+%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF

απο που στις εφερε?
εδω λενε για amazon .uk και τις παιρνουν πολλες μαμαδες.

Απο Βουλγαρία.Λες να είναι διαφορετικές; ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 10 534787
Μπορεί!Πάντως απο έξω η συσκευασία είναι ολόιδια.(του εξωτερικού εννοώ) Καλού κακού μην πάρεις όλο το amazon.uk!!!
τα παμπερς απο βουλγαρια δεν ειναι διαφορετικα σε ποιοτητα,απλα ειναι απο βουλγαρια και γι αυτο ειναι πιο φθηνα.τις εχω δοκιμασει γι αυτο το λεω με σιγουρια.ενα μαρκετ εδω φερνει βουλγαρικα πραγματα στην μιση τιμη τα παμπερς ειχαν 12 ευρω.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
αλικακι έγραψε:Αλικάκι μου,σ'ευχαριστώ για τα περαστικούλια!!Αν και όπως λέει η Γραμματική,άντρες είναι δεν πειράζει,εγώ όταν είναι άρρωστος νομίζω ότι έχω κι άλλο μωρό,χαχαχα!!!!!

Μωρέ...μπας και καλόμαθε η μπουμπού???Αν την σηκώνεται καθημερινά την ίδια ώρα και ξαπλώνει στο κρεβάτι σας,πολύ πιθανόν να συνήθησε..τι να σου πω κι εγώ????
Αν δεν θες ή φοβάσαι(όπως κι εγώ) δεν το σταματάτε σιγά σιγά???
Νομίζω ότι τώρα που μεγάλωσαν και καταλαβαίνουν είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράματα,γενικώς!!!!
Αλικάκι μου είναι μόλις η 2η φορά που συμβαίνει! Χτες και σήμερα το πρωί. Πότε πρόλαβε να συνήθισε; Το άλλο που σκέφτομαι είναι ότι επειδή τις προηγούμενες μέρες ο αντρούλης μου έκανε την εξυπνάδα πριν ακόμα εγώ γυρίσω σπίτι από τη δουλειά να πάει τη μικρή στην πεθερά και να τη φέρει πίσω μετά τις 9μμ(!), μήπως η μικρή δε με χόρτασε αρκετά τις προηγούμενες μέρες. Χτες βέβαια ήμασταν μαζί το απόγευμα και πάλι το έκανε... Δεν ξέρω τι να πω, ίσως είναι φάση πάλι!

Όσο για τον αντρούλη σου, ναι όντως είναι σαν να έχεις 2 μωρό, χαχαχα! Αλλά καλύτερα να γίνει αυτός καλά και αν θέλεις το κάνετε και το 2 μωρό, χαχαχαχ! Τι γράφω πρωινιάτικα!!! Laughing

Αχ, πρέπει να φύγω πάλί!!!!!!! Αλλά επιφυλάσσομαι να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό!!!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 10 531909 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 10 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 10 379767
δεν αποκλειεται να της λειπεις.εγω οταν εχω δουλεις και δεν ασχολουμε πολυ μαζι της αρχιζει να ερχεται συνεχεια απο πισω μου και να λεει "γκαλια μαμα"(αγκαλια).και καθομαστε για λιγο αγκαλιτσα.

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα! Τι κάνετε; Εμείς πάλι ξεκινήσαμε aerolin....
Τη Δευτέρα τον πήγα στην παιδίατρο για επανεξέταση μετά απο βρογχιολίτιδα και τον βρήκε περδικάκι! Έλα όμως που όσο περιμέναμε για να μας δει τον πλησίαζε συνέχεια ένα κοριτσάκι με βρογχιολίτιδα και μάλλον μου τον κόλλησε πάλι.Το λέω αυτό γιατί η δασκάλα του στον παιδικό μου είπε οτι δεν είχε κανένα άρρωστο παιδάκι στο τμήμα του. Αυτή ήταν η δεύτερη και τελευταία φορά που τον πήγα στο ιατρείο της.Καλά κάνω και την καλώ συνέχεια στο σπίτι...
Χθες ήρθε στο σπίτι ο ωριλάς και τα βρήκε μια χαρά τ'αυτάκια μας.Θα κάνουμε πάλι προληπτική θεραπεία το Μάρτιο.
Τι άλλο; Κάνει πολύ κρύο αλλά ευτυχώς είναι Παρασκευή και είναι πολύ κοντά το Σ/Κ που θα κλειστώ στο σπίτι με τους αντρούληδες μου και θα χορτάσουμε (λέμε τώρα!!!) αγκαλιές!!!
Σας φιλώ! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 10 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:αλικακι κουκλος ο γιος....αλλα θα σε στεναχωρησω ειναι ιδιος ο αντρα σου!!!!!!! δεν πειραζει απο σενα πηρε το χαρακτηρα! Very Happy

Έτσι,έτσι!!!Κάτι είναι κι αυτό!!!Μα τι γλυκιά μανούλα είσαι εσύ???Φτού,φτού!!!!

mangio έγραψε:Κορίτσια γεια σας!!!!!!!! Τι κανετε??
Τι να πρωτογράψω?? Θα ξεκινησω από τους αντρες μας!!! Είμαστε ανωτερα οντα, τελεια κ παυλα!!! μα να ειναι ολοι ιδιοι?? Λιγο πονοκεφαλο να εχουν κ ηρθε το τελος του κοσμου, οχι να κανουν και λίγο πυρετουλη!!Ιδιοι και προβλέψιμοι βρε παιδι μου σαν τις πεθερες affraid !! Δε μιλαω συγκεκριμενα για Αλικακι κ Γραμματικούλα ε??Μην παρεξηγηθω! Very Happy ! Περαστικα τους!

Σ'ευχαριστώ πολύ!!!!

Θελω και γω φεις Razz Razz !!!
Κοριτσια μου, εμεις σημερα κουνηθηκαμε αρκετα πρωι πρωι, εκανε δυνατο σεισμο, σηκωθηκα σαν την τρελη να παω στο μωρο, ευτυχως δεν ακολουθησε αλλος!
Αχ σημερα επεσε το γιοκακι μου και χτυπησε το αυτι του πανω στο καθισμα του φαγητου, μεχρι να περασει ενα λεπτο ειχε γινει διπλασιο κ κατακοκκινο.Εξωτερικα θα χτυπησε ε?Δεν υπαρχει περιπτωση να επαθε εσωτερικα καποια ζημια φανταζομαι.

Αχου το μωρέ,κρίμα!!!!Περαστικά του!!!Για παρακολούθησε λίγο πως είναι η διάθεσή του..Αν πονάει θα το καταλάβεις..

Αλικάκι, σε αφησα τελευταια!! πρωτον ,εγω ειμαι η καλη κοπέλα που σου έβαλε απουσια Razz Razz ?? Οχι πες μου, ειναι να μη σου βαλω Very Happy ???

Εγώ σου απήντησα...ντροπή σου!!!!χιχιχιχ!!!!!

Και δευτερον ,εχουμε κ μεις μακαρονια με κιμα σημερα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 10 215994 !!

Μα τι σύμπτωση,ε????

Φιλακια σε ολες σας!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 10 417472

Πολλά φιλάκια!!!!!!

siren έγραψε:Γεια σας μανουλες και απο μενα!!!!

Παρουσα σημερα Wink

Σ'ευχαριστώ πολύ!!!!

Θα σου στείλω που μου με τα στοιχεία μου!!!

Περαστικούλια σας!!!!!

Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα! Τι κάνετε; Εμείς πάλι ξεκινήσαμε aerolin....
Τη Δευτέρα τον πήγα στην παιδίατρο για επανεξέταση μετά απο βρογχιολίτιδα και τον βρήκε περδικάκι! Έλα όμως που όσο περιμέναμε για να μας δει τον πλησίαζε συνέχεια ένα κοριτσάκι με βρογχιολίτιδα και μάλλον μου τον κόλλησε πάλι.Το λέω αυτό γιατί η δασκάλα του στον παιδικό μου είπε οτι δεν είχε κανένα άρρωστο παιδάκι στο τμήμα του. Αυτή ήταν η δεύτερη και τελευταία φορά που τον πήγα στο ιατρείο της.Καλά κάνω και την καλώ συνέχεια στο σπίτι...
Χθες ήρθε στο σπίτι ο ωριλάς και τα βρήκε μια χαρά τ'αυτάκια μας.Θα κάνουμε πάλι προληπτική θεραπεία το Μάρτιο.
Τι άλλο; Κάνει πολύ κρύο αλλά ευτυχώς είναι Παρασκευή και είναι πολύ κοντά το Σ/Κ που θα κλειστώ στο σπίτι με τους αντρούληδες μου και θα χορτάσουμε (λέμε τώρα!!!) αγκαλιές!!!
Σας φιλώ! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 10 417472

Αφού τον βρήκε καλά ,Σωτηρούλα μου,γιατί ξεκινήσατε αερολίν???
Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό!
Εύχομαι να μην ξανακόλλησε...
Και εδώ πολύ κρύο...

Καλημέρα δεν είπα!!!
Καλημέρα,σε όλα τα ομορφοκόριτσα!!!!!!

Sot2010

Sot2010
αλικακι έγραψε:
Και εδώ πολύ κρύο...

Καλημέρα δεν είπα!!!

Αχ,ναι..ξέχασα να πώ...χθες το βράδυ έκανε λίγο πυρετούλη και άρχισε να βήχει....γι'αυτό ξανάρχισα aerolin...
ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΑΪΟΣ;;;;ΟΕΟ;;;

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια τι κανετε;εγω ειμαι αυπνη ολη τη νυχτα στριφογυρναγε η μικρη μου με βουλωμενη μυτη και απο το πρωι ξεκινησε και βηχα με βρασιμο.μα τι τελεια που κυλαει αυτος ο χειμωνας.εξαλλη ειμαι μες το σπιτι η μικρη και συνεχεια αρρωσταινει .τι να πω πια....

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια τι κανετε;εγω ειμαι αυπνη ολη τη νυχτα στριφογυρναγε η μικρη μου με βουλωμενη μυτη και απο το πρωι ξεκινησε και βηχα με βρασιμο.μα τι τελεια που κυλαει αυτος ο χειμωνας.εξαλλη ειμαι μες το σπιτι η μικρη και συνεχεια αρρωσταινει .τι να πω πια....

Καλημέρα Γραμματική μου! Περαστικά και στη δικιά σου την κουκλίτσα! Πρέπει να κάνουμε μια ομάδα "Μανούλες με γριπωμένα μωράκια"...... Crying or Very sad Crying or Very sad
Αν είναι με "βράσιμο" όπως λές ξεκίνα aerolin μη σου γυρίσει σε βρογχιολίτιδα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sot2010 στις Πεμ Ιαν 26, 2012 11:36 pm, 1 φορά

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια τι κανετε;εγω ειμαι αυπνη ολη τη νυχτα στριφογυρναγε η μικρη μου με βουλωμενη μυτη και απο το πρωι ξεκινησε και βηχα με βρασιμο.μα τι τελεια που κυλαει αυτος ο χειμωνας.εξαλλη ειμαι μες το σπιτι η μικρη και συνεχεια αρρωσταινει .τι να πω πια....

Καλημέρα Γραμματική μου! Περαστικά και στη δικιά σου την κουκλίτσα! Πρέπει να κάνουμε μια ομάδα "Μανούλες με γριπωμένα μωράκια"...... Crying or Very sad Crying or Very sad

αστα να πανε αυτος ο χειμωνας θα μου μεινει αξεχαστος.αν και πολυ φοβαμαι οτι του χρονου τον χειμωνα θα ειναι χειροτερα τα πραγματα που θα την στειλω παιδικο σταθμο.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:
Και εδώ πολύ κρύο...

Καλημέρα δεν είπα!!!

Αχ,ναι..ξέχασα να πώ...χθες το βράδυ έκανε λίγο πυρετούλη και άρχισε να βήχει....γι'αυτό ξανάρχισα aerolin...

Ααα,έκανε και πυρετούλι???Περαστικά σας!!!

Να και η άλλη η όμορφη!!!!Καλά όλες οι ομορφομαμάδες εδώ μαζευτήκατε???χιχιχιχιχ!!!!!
Γραμματική μου ,σου έστειλα αίτημα!!!!!
Περαστικά και σε εσάς!!!!

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:

αστα να πανε αυτος ο χειμωνας θα μου μεινει αξεχαστος.αν και πολυ φοβαμαι οτι του χρονου τον χειμωνα θα ειναι χειροτερα τα πραγματα που θα την στειλω παιδικο σταθμο.

Δυστυχώς το πιθανότερο είναι αυτό και σου το λέω απο τη δική μου εμπειρία. 13 μήνες που τον είχα σπίτι δεν ήξερα τι θα πει βήχας και πυρετός και απο το Σεπτέμβριο τα 'χουμε δει όλα......

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:
Και εδώ πολύ κρύο...

Καλημέρα δεν είπα!!!

Ααα,έκανε και πυρετούλι???Περαστικά σας!!!

σε εκανα accept αλικακι στο facebook με ειδες;γιατι καπως το αλλαξαν παλι το facebook και δε ξερω αν οντως εκανα accept.

Να και η άλλη η όμορφη!!!!Καλά όλες οι ομορφομαμάδες εδώ μαζευτήκατε???χιχιχιχιχ!!!!!
Γραμματική μου ,σου έστειλα αίτημα!!!!!
Περαστικά και σε εσάς!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εντάξει,Γραμματική μου!!!Με δέχτηκες!!!Thanks a lot!!!!!!!
Πάω να δω φωτός..ότι προλάβω,δηλαδή,γιατί νομίζω ότι ο παιδαρός μου ξύπνησε!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κούκλα,κούκλα,Γραμματική!!!!Φτού,φτού!!!!
Σας αφήνω,καλή συνέχεια!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Κούκλα,κούκλα,Γραμματική!!!!Φτού,φτού!!!!
Σας αφήνω,καλή συνέχεια!!!!!

να΄σαι καλα .τα λεμε .φιλια

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλημερα κοριτσακια μου !!!!!!!!!γραματικη μου αστα να πανε αυτος ο χειμωνας απο πολυ νωρις κρυο και ακομα συνεχιζει....μας εχει τρελανει!αντε να ερθει το καλοκαιρακι!!!!!!!!!!!!!!!

αλικακι μου σε ευχαριστω πολυ!αλλα και εσυ δεν πας πισω....θεααααααααααααα

γεωργια σε εκανα αιτημα φιλιας σε πε

ριμενω να γινουμε φιλες χιχιχιχ

τα υπολοιπα κοριτσια ολα καλα?

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα στις όμορφες μανούλες!!!!!! Παρασκευή σήμερα! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 10 328109 Και μπρρρρ κρυώνει σιγά-σιγά πάλι ο καιρός! Είναι για χουχουλιάσματα!!! Wink

Τι διαβάζω πάλι; Σωτηρία και Γραμματική μας πάλι αρρωστούλια τα μικράκια σας; Τι να πω, είναι η ηλικία, είναι και ο καιρός, φαίνεται πως έχουν αποδυναμωθεί από την ταλαιπωρία τα καημενούλια, κολλάνε ξανά πανεύκολα! Sad Εύχομαι ταχύτατα περαστικούλια και να είναι η τελευταία φορά!!! Κουράγιο μανούλες!!!

Τουρτίτσα μου μπορεί να έχεις δίκιο. Δεν τη χόρτασα ούτε κι εγώ τη μικρή μου αυτή τη βδομάδα, μου την πήγε ο άντρας μου πολλές φορές στα πεθερικά και αργούσε να τη φέρει. Εκεί που την πατάω είναι ότι λόγω δουλειάς και κίνησης αργώ λιγάκι να επιστρέψω και προλαβαίνει και την πηγαίνει. Και του έχω πει τόσες φορές να την πηγαίνει τις μέρες που έχω προβλέψει να κάνω κάποιες δουλίτσες ή να περάσω από τους δικούς μου, οπότε δε θα είμαι σπίτι να τη βλέπω τη μικρή έτσι κι αλλιώς. Αλλά αυτός τα δικά του.. Γκρρρρ.... Τεσπα, ελπίζω να έμαθε τώρα. Η μικρή πάντως ξύπνησε και σήμερα ίδια ώρα αλλά την κατάφερε ο μπαμπάς της και ξανακοιμήθηκε στο δικό της κρεβατάκι. Μακάρι να μην επαναληφθούν τα προηγούμενα, δε θέλω να μάθει το κρεβάτι μας!

Καλέ έχω κι εγώ φέης...! Razz Στέλνω πμ σ εσάς που ζητήσατε κι αν μου ξέφυγε κάποια μανούλα ας το πει καλέ!!! Razz

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσαρες τι μου κανετε?

περασα δυσκολο απογευμα χτες ,αρχισα να μαζευω τα πραγματα και ο διονυσης να τα ξεμαζευει.
ανοιγω βαλιτσα να βαλω τα ρουχα του,τσουπ ,μπαινει μεσα και ξαπλωνει,κανα τεταρτο το φαγαμε εκι να βγει.
μαζευα τα παιχνιδια του,τσουπ τα επαιρνε και τα εβγαζε εξω να παιξει...που ουτε να τα δει δεν ηθελε...καλα δεν μιλαμε για την κουζινα,2 ωρες και μαζεψα ενα ντουλαπι μονο.με διελυσε ο ατιμοοοοος.θα περασω πολυ δυσκολα μεχρι την κυριακη προβλεπετε.
Και οχι τιποτα αλλο εκεινη την ωρα που κανω κατι θελει να τον παρω αγκαλια.απορω πως δεν τον κοπανησα με τοσα νευρα που ειχα...ευτυχως επαιρνα βαθιες ανασες και συνεχιζα.
ΑΝΤΖΙ ΜΟΥ μην στεναχωριεσαι βρε συ ,νερακιθα περασει ο καιρος .θα σου ελεγα να παρεις κανα cd με παιδικα τραγουδια να το βαζεις δυνατα να ακουει ,ετσι ωστε να ξεκολλησει απο το Pc .ετσι κανω και εγω αν μου πολυκολλαει με το Pc .και κανω δουλειες και χορευω και αυτος ακολουθει και σιγα σιγα το συνηθισε.κανε μια προσπαθεια.
Περαστικα στους αντρουληδες σας.(αλικακι και γραμματικη)
Σωτηρια,γεωργια,ευαγγελια,αντζι,crazymmommy kai mangio ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΑ .εΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ.
ΑΝ ΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΤΥΣΤΕ ΜΕ. Very Happy Very Happy Very Happy

Ουφ!!! Κουράστηκα και μόνο που το διάβασα!!!! Καλή κουράγιο βρε Βιβή μου!!!!!!!

Παρεμπιπτόντως, ξέχασα να αναφέρω ότι η μικρή μου κάποιες φορές είχε συγκαεί διότι είχαν αρχίσει να της έρχονται πιο μικρά τα φανελάκια της. Παίζουν κι άλλα πράγματα ρόλο εκτός από τη μάρκα και το μέγεθος της πάνας. Απλά το αναφέρω γενικότερα με αφορμή το σύγκαμά σας. Κι εμείς sebamed χρησιμοποιούμε σε αυτές τις περιπτώσεις και είναι καλές διότι εκτός των άλλων νομίζω δεν έχουν και ψευδάργυρο που έχουν όλες οι άλλες. Διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις