Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
605 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 605 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Αλικάκι μου,σ'ευχαριστώ για τα περαστικούλια!!Αν και όπως λέει η Γραμματική,άντρες είναι δεν πειράζει,εγώ όταν είναι άρρωστος νομίζω ότι έχω κι άλλο μωρό,χαχαχα!!!!!

Μωρέ...μπας και καλόμαθε η μπουμπού???Αν την σηκώνεται καθημερινά την ίδια ώρα και ξαπλώνει στο κρεβάτι σας,πολύ πιθανόν να συνήθησε..τι να σου πω κι εγώ????
Αν δεν θες ή φοβάσαι(όπως κι εγώ) δεν το σταματάτε σιγά σιγά???
Νομίζω ότι τώρα που μεγάλωσαν και καταλαβαίνουν είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράματα,γενικώς!!!!

εννοειται οτι ειναι χειροτεροι οι αντρες απο μωρα.ο δικος μου βογγαει απο το πρωι ασε με σου λεω.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα στιν ομορφη παρεουλα μας!!!!!!
εγω κοιμησα τιν ζουζουνα μου και πινω καφεδακι!!!!!!!
crezymmomy μια χαρα η μικρη !!!!το ιδιο ελπιζω και για εσας!!!!!!!!!
γραμματακι πολυ γελασα χιχιχιχι αστα να πανε με αυτους τους αντρες ,οταν αρωστενουν γινοντε μωρα!!!!!!!!
αλικακι μου αντε μωρε ανυσηχισα για αυτα που σου ειχαν συμβει ......περαστικα στον αντρουλη σου,ευχομαι να μην κολλησει το μωρουλι σου!!!!!!!!
αντζι μου μην στεναχωριεσαι,ολα θα πανε καλα,θα δεις δεν πιστευω να συνεχισει αυτο για πολυ καρο,φιλια στιν μικρη σου!!!!
τουρτιτσα μου ,βιβικα,καλε που εισται?

εγω σημερα κοριτσια λεω να μαγειρεψω πουρε με κοτοπουλο!εχθες τελικα τιν εφαγε τιν φακη η μικρη μου!βαρεθηκα αυτο το φαγητο καθε μερα.......

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
αλικακι έγραψε:Αλικάκι μου,σ'ευχαριστώ για τα περαστικούλια!!Αν και όπως λέει η Γραμματική,άντρες είναι δεν πειράζει,εγώ όταν είναι άρρωστος νομίζω ότι έχω κι άλλο μωρό,χαχαχα!!!!!

Μωρέ...μπας και καλόμαθε η μπουμπού???Αν την σηκώνεται καθημερινά την ίδια ώρα και ξαπλώνει στο κρεβάτι σας,πολύ πιθανόν να συνήθησε..τι να σου πω κι εγώ????
Αν δεν θες ή φοβάσαι(όπως κι εγώ) δεν το σταματάτε σιγά σιγά???
Νομίζω ότι τώρα που μεγάλωσαν και καταλαβαίνουν είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράματα,γενικώς!!!!

Αλικάκι μου είναι μόλις η 2η φορά που συμβαίνει! Χτες και σήμερα το πρωί. Πότε πρόλαβε να συνήθισε;

Αααα!!Συγγνώμη!!!Με 2 φορές δεν συνηθίζει!!Καλά λες!!!Κάτι άλλο τρέχει!!!

Το άλλο που σκέφτομαι είναι ότι επειδή τις προηγούμενες μέρες ο αντρούλης μου έκανε την εξυπνάδα πριν ακόμα εγώ γυρίσω σπίτι από τη δουλειά να πάει τη μικρή στην πεθερά και να τη φέρει πίσω μετά τις 9μμ(!), μήπως η μικρή δε με χόρτασε αρκετά τις προηγούμενες μέρες. Χτες βέβαια ήμασταν μαζί το απόγευμα και πάλι το έκανε... Δεν ξέρω τι να πω, ίσως είναι φάση πάλι!

Μπορεί να της έλειψες,αλήθεια!!Και γω χτες με τον μικρό κοιμήθηκα ,στο δωμάτιό του,όμως.
Δεν πόναγε,δεν ήθελε κάτι αλλά μόλις πέρναγα την πόρτα να φύγω έκλαιγε.
Μπορεί να περνάνε φάση αποχωρισμού!!

Όσο για τον αντρούλη σου, ναι όντως είναι σαν να έχεις 2 μωρό, χαχαχα! Αλλά καλύτερα να γίνει αυτός καλά και αν θέλεις το κάνετε και το 2 μωρό, χαχαχαχ! Τι γράφω πρωινιάτικα!!! Laughing

Ντροπή σου!!!Πρωινιάτικα!!!!!!χαχαχαχα!!!!!

Αχ, πρέπει να φύγω πάλί!!!!!!! Αλλά επιφυλάσσομαι να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό!!!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 9 531909 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 9 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 9 379767

Καλή δουλειά,συμπεθερούλα μου!!!!Φιλάκια!!!!!

Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:]Σωτηρούλα μου,είχες γεννέθλια,χτες,πουλάκι μου???

Χρόνια πολλά!!!!Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και σου εύχομαι,από καρδιάς, ό,τι επιθυμείς,κοριτσάρα μου!!!!!
Να τα χιλιάσεις!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάρα μου!!!Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχούλες σου!!!Εύχομαι τα καλύτερα και για 'σενα!!!
Μας ανησυχείς τελευταία ατιμούλικο!Μια με τις λιποθυμίες μια με τις εξαφανίσεις σου...εύχομαι να είναι περαστικά και τα δύο!!!Περαστικά και στον αντρούλη σου!

Σ'ευχαριστώ κι εγώ πολύ πολύ!!!!!
Και συγγνώμη!!!Δεν θα ξαναγίνει!!!Αλλά πως θα καταλάβω ότι σας λείπω???εεεε??????χαχαχαχαχ!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ'ευχαριστώ πολύ ζουζουνίτσα μου!!!!
Εγώ μαγείρεψα χθες φακές και το βράδυ έκανα και μακαρόνια με κιμά,παραγγελιά του άρρωστου συζήγου!!!
Οπότε σήμερα έχουμε φαί,δεν αγχώνομαι!!!

Αλήθεια,Σωτηρία και ζουζουνίτσα και οι λοιπές κοπελιές..έχετε φέις μπουκ???
Εμείς,κάποιες,έχουμε ήδη γίνει φίλες!!
Εσείς θέλετε να γίνουμε???? Rolling Eyes

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ?ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Euxaristw poli agapes m...
Dld wpos to fantastika {{{KATISHI M}}}... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ?ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?

Τέλεια!!!!!!
Σου στέλνω που μου τα στοιχεία μου!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγω εχω facebook.να τα γραψω εδω τα στοιχεια μου;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joannoua3 έγραψε:Euxaristw poli agapes m...
Dld wpos to fantastika {{{KATISHI M}}}... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Υπομονή!!!!
Αυτό μέσα στην παρένθεση...δεν το 'πιασα!!!!χχαχαχαχα!!!!!!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ΑΛΙΚΑΚΙ ΠΩς ΘΑ ΤΟ ΠΜ

Sot2010

Sot2010
αλικακι έγραψε:Σ'ευχαριστώ πολύ ζουζουνίτσα μου!!!!
Εγώ μαγείρεψα χθες φακές και το βράδυ έκανα και μακαρόνια με κιμά,παραγγελιά του άρρωστου συζήγου!!!

Κι εγώ φακές μαγείρεψα χθες το βράδυ!
Facebook δεν έχω καλό μου! Όμως φίλη μου σε νιώθω κι απο 'δω! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 9 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:και εγω εχω facebook.να τα γραψω εδω τα στοιχεια μου;

Θέλεις να τα στείλεις με πμ,καλύτερα???
Δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά....

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΑΛΙΚΑΚΙ ΠΩς ΘΑ ΤΟ ΠΜ

Πως θα το δεις????
Πήγαινε πάνω πάνω που λέει "Μηνύματα"....Μπες μέσα και πάτα εισερχόμενα.Είναι εύκολο!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:Σ'ευχαριστώ πολύ ζουζουνίτσα μου!!!!

Κι εγώ φακές μαγείρεψα χθες το βράδυ!
Facebook δεν έχω καλό μου! Όμως φίλη μου σε νιώθω κι απο 'δω! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 9 417472

Και γω το ίδιο!!!!!Κρίμα,πάντως,ξανασκέψου το!!!Ποτέ δεν είναι αργά!!!!Θα βλεπόμασταν,κιόλας!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι έγινε ζουζουνίτσα???Το βρήκες???

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσαρες τι μου κανετε?

περασα δυσκολο απογευμα χτες ,αρχισα να μαζευω τα πραγματα και ο διονυσης να τα ξεμαζευει.
ανοιγω βαλιτσα να βαλω τα ρουχα του,τσουπ ,μπαινει μεσα και ξαπλωνει,κανα τεταρτο το φαγαμε εκι να βγει.
μαζευα τα παιχνιδια του,τσουπ τα επαιρνε και τα εβγαζε εξω να παιξει...που ουτε να τα δει δεν ηθελε...καλα δεν μιλαμε για την κουζινα,2 ωρες και μαζεψα ενα ντουλαπι μονο.με διελυσε ο ατιμοοοοος.θα περασω πολυ δυσκολα μεχρι την κυριακη προβλεπετε.
Και οχι τιποτα αλλο εκεινη την ωρα που κανω κατι θελει να τον παρω αγκαλια.απορω πως δεν τον κοπανησα με τοσα νευρα που ειχα...ευτυχως επαιρνα βαθιες ανασες και συνεχιζα.
ΑΝΤΖΙ ΜΟΥ μην στεναχωριεσαι βρε συ ,νερακιθα περασει ο καιρος .θα σου ελεγα να παρεις κανα cd με παιδικα τραγουδια να το βαζεις δυνατα να ακουει ,ετσι ωστε να ξεκολλησει απο το Pc .ετσι κανω και εγω αν μου πολυκολλαει με το Pc .και κανω δουλειες και χορευω και αυτος ακολουθει και σιγα σιγα το συνηθισε.κανε μια προσπαθεια.
Περαστικα στους αντρουληδες σας.(αλικακι και γραμματικη)
Σωτηρια,γεωργια,ευαγγελια,αντζι,crazymmommy kai mangio ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΑ .εΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ.
ΑΝ ΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΤΥΣΤΕ ΜΕ. Very Happy Very Happy Very Happy

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
αλικακι έγραψε:Τι έγινε ζουζουνίτσα???Το

βρήκες???

αλικακι μου δεν μπορω να σε βρω θα προσπαθησω να σου στειλω τα δικα μου στοιχεια για να με βρεις εσυ...οκ?τωρα ταιζω τιν μικρη μου σε λιγο

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσαρες τι μου κανετε?

περασα δυσκολο απογευμα χτες ,αρχισα να μαζευω τα πραγματα και ο διονυσης να τα ξεμαζευει.
ανοιγω βαλιτσα να βαλω τα ρουχα του,τσουπ ,μπαινει μεσα και ξαπλωνει,κανα τεταρτο το φαγαμε εκι να βγει.
μαζευα τα παιχνιδια του,τσουπ τα επαιρνε και τα εβγαζε εξω να παιξει...που ουτε να τα δει δεν ηθελε...καλα δεν μιλαμε για την κουζινα,2 ωρες και μαζεψα ενα ντουλαπι μονο.με διελυσε ο ατιμοοοοος.θα περασω πολυ δυσκολα μεχρι την κυριακη προβλεπετε.
Και οχι τιποτα αλλο εκεινη την ωρα που κανω κατι θελει να τον παρω αγκαλια.απορω πως δεν τον κοπανησα με τοσα νευρα που ειχα...ευτυχως επαιρνα βαθιες ανασες και συνεχιζα.
ΑΝΤΖΙ ΜΟΥ μην στεναχωριεσαι βρε συ ,νερακιθα περασει ο καιρος .θα σου ελεγα να παρεις κανα cd με παιδικα τραγουδια να το βαζεις δυνατα να ακουει ,ετσι ωστε να ξεκολλησει απο το Pc .ετσι κανω και εγω αν μου πολυκολλαει με το Pc .και κανω δουλειες και χορευω και αυτος ακολουθει και σιγα σιγα το συνηθισε.κανε μια προσπαθεια.
Περαστικα στους αντρουληδες σας.(αλικακι και γραμματικη)
Σωτηρια,γεωργια,ευαγγελια,αντζι,crazymmommy kai mangio ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΑ .εΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ.
ΑΝ ΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΤΥΣΤΕ ΜΕ. Very Happy Very Happy Very Happy

Καλημέρααααααααααα κοριτσάρα μου!!!Super το ταρζανάκι σου!!! Πώς γίνεται όποτε καιγόμαστε να κάνουμε κάτι να θέλουν αγκαλιά και όταν έχουμε όλο το χρόνο για αγκαλιές να σου λένε "Κάτω...κάτωωωωω" μπορείς να μου το εξηγήσεις;;; Very Happy Very Happy

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
αλικακι το πηρες?ελπιζω να το εστειλα σε σενα χιχιχιχιχ δεν ξερω ακομα απο αυτα

Sot2010

Sot2010
Βιβίκα το είδες αυτό για τις πάνες chicco;;;;Αλήθεια, πώς πάει ο Διονυσάκος;

http://forum.eimaimama.gr/t10117p40-topic#309826

οι πανες της chicco ειναι ουσιαστικα οι πανες babylino!!!!!!!!!!
SOK ! η μονη διαφορα τους ειναι οτι αποστελονται στο σπιτι οπως και στο εξωτερικο! Και οτι ειναι πιο ακριβες.
τις κατασκευαζει η mega που φτιαχνει και τις babylino!
Εγω εκανα τηλεφωνικη παραγγελια και με ενημερωσανε οι ανθρωποι επακριβως δεν το εκρυψαν! Απλα το λεω για να μην μπειτε σε περιτες δοκιμες οσες εχετε χρησιμοποιησει τις babylino!
(Σχόλιο απο "Patrina")

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Βιβίκα το είδες αυτό για τις πάνες chicco;;;;Αλήθεια, πώς πάει ο Διονυσάκος;

http://forum.eimaimama.gr/t10117p40-topic#309826

οι πανες της chicco ειναι ουσιαστικα οι πανες babylino!!!!!!!!!!
SOK ! η μονη διαφορα τους ειναι οτι αποστελονται στο σπιτι οπως και στο εξωτερικο! Και οτι ειναι πιο ακριβες.
τις κατασκευαζει η mega που φτιαχνει και τις babylino!
Εγω εκανα τηλεφωνικη παραγγελια και με ενημερωσανε οι ανθρωποι επακριβως δεν το εκρυψαν! Απλα το λεω για να μην μπειτε σε περιτες δοκιμες οσες εχετε χρησιμοποιησει τις babylino!
(Σχόλιο απο "Patrina")

πω πω ρε σωτηρια παλι καλα που μου το ειπες δεν ειχα δει τιποτα και ας ηρθαν στο σπιτι δεν της εβαλα.
με τις pambers παμε καλα .εχει ηρεμησει παρααααα πολυυυ ο νιονιος ,βαζω κεραλοιφη και αυτην την κρεμα sebamed .τελος σε sudocream και τα αλλα .Τωρα αν δω οτι ειναι οκ θα παραγγελνω pambers απο το εξωτερικο,οπως αλλα κοριτσια εδω που ειναι και πιο οικονομικα.Θα αφησω να τσεκαρω πρωτα και θα δω.καλα το σπιτι ειναι τινγκα σε Libero-toujours kai babylino.που αν τα δωσω δεν ξερω,ειναι μισα το καθενα χαμος.

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:
πω πω ρε σωτηρια παλι καλα που μου το ειπες δεν ειχα δει τιποτα και ας ηρθαν στο σπιτι δεν της εβαλα.
με τις pambers παμε καλα .εχει ηρεμησει παρααααα πολυυυ ο νιονιος ,βαζω κεραλοιφη και αυτην την κρεμα sebamed .τελος σε sudocream και τα αλλα .Τωρα αν δω οτι ειναι οκ θα παραγγελνω pambers απο το εξωτερικο,οπως αλλα κοριτσια εδω που ειναι και πιο οικονομικα.Θα αφησω να τσεκαρω πρωτα και θα δω.καλα το σπιτι ειναι τινγκα σε Libero-toujours kai babylino.που αν τα δωσω δεν ξερω,ειναι μισα το καθενα χαμος.

Καλά, αυτή η κεραλοιφή κάνει θαύματα πραγματικά! Εγώ βάζω στα χέρια μου που είχα τρομερό πρόβλημα.Ξέρεις μονίμως ανοιγμένα και ματωμένα! Τώρα έχουν γίνει απαλά σαν μωρού παιδιού. Αφού πήγα και ευχαρίστησα την φαρμακοποιό που μου την πρότεινε!
Όσο για τα Pampers απο το εξωτερικό, αν παραγγείλεις, πάρε πρώτα μία μόνο συσκευασία γιατί εγώ που ζήτησα απο μια φίλη να μου φέρει όταν είχε πάει έξω ήταν πολύ διαφορετικές απο τις δικές μας. Ήταν...πως να σου το πω...σαν να είχε μέσα χαλικάκια...

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://forum.eimaimama.gr/t7217p160-topic?highlight=%CE%B1%CF%80%CE%BF+%CF%84%CE%BF+%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF

απο που στις εφερε?
εδω λενε για amazon .uk και τις παιρνουν πολλες μαμαδες.

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:http://forum.eimaimama.gr/t7217p160-topic?highlight=%CE%B1%CF%80%CE%BF+%CF%84%CE%BF+%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF

απο που στις εφερε?

Απο Βουλγαρία.Λες να είναι διαφορετικές; ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 9 534787
Μπορεί!Πάντως απο έξω η συσκευασία είναι ολόιδια.(του εξωτερικού εννοώ) Καλού κακού μην πάρεις όλο το amazon.uk!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Shocked
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:http://forum.eimaimama.gr/t7217p160-topic?highlight=%CE%B1%CF%80%CE%BF+%CF%84%CE%BF+%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF

απο που στις εφερε?

Απο Βουλγαρία.Λες να είναι διαφορετικές; ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 9 534787
Μπορεί!Πάντως απο έξω η συσκευασία είναι ολόιδια.(του εξωτερικού εννοώ) Καλού κακού μην πάρεις όλο το amazon.uk!!!
Shocked Shocked Shocked Shocked θα τα παρωωωω ολααααααα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις