Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
587 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 587 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι να πω ρε κοριτσια η δικια μου μαλλον για περιεργη την κοβω.ισως επειδη ακομη ολα τα τρωει αλεσμενα.

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
grammatiki έγραψε:τι να πω ρε κοριτσια η δικια μου μαλλον για περιεργη την κοβω.ισως επειδη ακομη ολα τα τρωει αλεσμενα.

Της έχεις δοκιμάσει να της δώσεις κανονικά το φαγητό? Ή λίγο λιωμένο με το πιρουνάκι??

Και εμένα αλεσμένα τα τρώει συνήθως αλλά της έχω δώσει και κανονικά πολλές φορές, βέβαια δε τρώει όλο το πιάτο της κανονικά, αλλά τρώει

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ακομη και το αυγο που ειναι σχεδον λιωμα ξερεις μελατο το αηδιαζει οταν αισθανεται στο στομα της το ασπραδι.δ εξερω τι θα κανω με αυτο το παιδι.βεβαια εχει και λιγα δοντια ακομη η καημενη μωρε.ειδικα κατω εχει μονο 2

mommy12585

mommy12585
grammatiki έγραψε:ακομη και το αυγο που ειναι σχεδον λιωμα ξερεις μελατο το αηδιαζει οταν αισθανεται στο στομα της το ασπραδι.δ εξερω τι θα κανω με αυτο το παιδι.βεβαια εχει και λιγα δοντια ακομη η καημενη μωρε.ειδικα κατω εχει μονο 2

αα έχει λίγα δοντάκια μωρέ..δεν το ήξερα σόρυ! Βασικά μπορείς να της δίνεις στο χέρι να τρώει ψωμάκι ή κουλούρι ή κανένα μπισκοτάκι να αρχίζει να συνηθίζει έτσι και τις γεύσεις. Ή όταν τρώτε εσείς δίνε της με το πιρούνι σου να τρώει για να δοκιμάζει και σιγά σιγά θα της αρέσει και ας έχει λίγα δοντάκια...

Εγώ από 7-8 μηνών της έδινα κουλούρι και ψωμί πολλές φορές έτσι και το μασούλαγε...βέβαια γινόταν ένας πανικός στο πάτωμα της κουζίνας αλλά χαλάλι sunny

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:
grammatiki έγραψε:ακομη και το αυγο που ειναι σχεδον λιωμα ξερεις μελατο το αηδιαζει οταν αισθανεται στο στομα της το ασπραδι.δ εξερω τι θα κανω με αυτο το παιδι.βεβαια εχει και λιγα δοντια ακομη η καημενη μωρε.ειδικα κατω εχει μονο 2

αα έχει λίγα δοντάκια μωρέ..δεν το ήξερα σόρυ! Βασικά μπορείς να της δίνεις στο χέρι να τρώει ψωμάκι ή κουλούρι ή κανένα μπισκοτάκι να αρχίζει να συνηθίζει έτσι και τις γεύσεις. Ή όταν τρώτε εσείς δίνε της με το πιρούνι σου να τρώει για να δοκιμάζει και σιγά σιγά θα της αρέσει και ας έχει λίγα δοντάκια...

Εγώ από 7-8 μηνών της έδινα κουλούρι και ψωμί πολλές φορές έτσι και το μασούλαγε...βέβαια γινόταν ένας πανικός στο πάτωμα της κουζίνας αλλά χαλάλι sunny

μια φορα της εδωσα ψωμι και εκοψε ενα κομματι μεγαλο το χαζο και πηγε να πνιγει και απο τοτε δεν το ξαναρισκαρισα.πατατες φουρνου ας πουμε της δινω και τις τρωει ή πατατες τηγανητες η πολυ μικρα κομματακια μπιφτεκι.

mommy12585

mommy12585
grammatiki έγραψε:
mommy12585 έγραψε:

μια φορα της εδωσα ψωμι και εκοψε ενα κομματι μεγαλο το χαζο και πηγε να πνιγει και απο τοτε δεν το ξαναρισκαρισα.πατατες φουρνου ας πουμε της δινω και τις τρωει ή πατατες τηγανητες η πολυ μικρα κομματακια μπιφτεκι.

Ε μια χαρά είσαι τότε, απλά δίνε της να δοκιμάζει όσο συχνα μπορείς...Μη το φοβάσαι το ψωμάκι ή το κουλούρι είναι πολύ καλή εξάσκηση πάντως..και αν βλέπεις οτι το μαλακώνει πολύ κόβε εκεινο το σημείο για να μη πνιγεί, εγώ έτσι έκανα...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mommy12585 έγραψε:

Ε μια χαρά είσαι τότε, απλά δίνε της να δοκιμάζει όσο συχνα μπορείς...Μη το φοβάσαι το ψωμάκι ή το κουλούρι είναι πολύ καλή εξάσκηση πάντως..και αν βλέπεις οτι το μαλακώνει πολύ κόβε εκεινο το σημείο για να μη πνιγεί, εγώ έτσι έκανα...

ναι ετσι θα κανω.απλα το βλεπω να αργουμε πολυ να τρωμε κανονικα το μεσημεριανο μας χωρις να το αλεθουμε.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερούδια!!! Ρε σεις τι γράψατε πάλι; Very Happy Μ' αρέσει, όμως, που είναι ζωντανή η ομαδούλα μας!!!

Ζουζουνίτσα μας συνήλθε το κορίτσι μας;

Γραμματική και Βιβή, δεν είστε οι μόνες... επίδοξες σεφ, μπαίνω κι εγώ στην παρέα!!! Αν και έχω φτιάξει μόνη μου ζύμη για πίτσα και πέτυχε μπορώ να πω, δεν έχω ανοίξει φύλλο και... πιο πιθανό να το πάρω κι εγώ έτοιμο. Αν και είναι τέλειο να ξέρεις να φτιάχνεις...
Εγώ σήμερα είχα μπιφτέκια από κοτόπουλο με πατατούλες, καροτάκι, κολοκυθάκι και μπρόκολλο. Η μικρή τα καθάρισε! Α, και μια παρένθεση εδώ, δεν νομίζω ότι παίζουν ρόλο τα δόντια, εμείς έχουμε ακόμα μόλις 4 αλλά τρώμε πλέον κανονικά. Νομίζω ότι είναι στην ιδέα, πώς θα το πάρει δηλαδή το παιδί. Πάντως Γραμματική μου δίνε της ψωμάκι να μασουλάει, από εκεί ξεκινήσαμε κι εμείς!!!

Αχαχα, mangio μου γελάω! Πήρες απουσίες αφού.. έδωσες το παρόν!!! Razz Αλήθεια, το αλικάκι πήρε απουσία σήμερα, περίεργο! Ελπίζω να έχει καλό λόγο (εννοώ καλό σκοπό, με πιάνετε!). Περιμένουμε νεάκια της!!!

Πιπεριά ούτε κι εγώ της έχω δώσει, αλλά έχει φάει φαγητά που έχουν μαγειρευτεί με πιπεριά, οπότε πήρε λίγο τη γεύση. Η αλήθεια είναι πως φοβάμαι ότι θα τη φτύσει... Rolling Eyes Το αβγό να δω πότε θα φάμε! Θα φτιάξω πάλι ομελέτα, δε βλέπω άλλη λύση!!!

Βιβή έχω εντυπωσιαστεί από τις βουτιές του Νιόνιου (το βρήκαμε τώρα και το λέμε Razz )! Η δικιά μου άμα πέσει λίγο νερό στη μύτη κλαίει! Αλλά σήμερα κάναμε μόνες μας μπάνιο! Κρατούσε το τηλέφωνο και έριχνε πάνω της πόσην ώρα (κρίμα το νεράκι!) και μιλάμε είχε ένα ύφος απόλαυσης!!! Στο τέλος βέβαια μας έστειλε και το νερό στο πάτωμα και το μπάνιο έγινε πάλι χάλια αλλά άξιζε για τα γέλια που μας έκανε πριν (τράβηξα και φωτο εννοείται!) Α, και από τη στιγμή που το παιδάκι καταλαβαίνει να φυσήξει τη μύτη του πλέον δεν χρειάζονται και τόσο οι οροί (μόνο σε βαριές περιπτώσεις). Αρκεί να τη φυσάει συχνά όποτε έχει μυξούλες!

Αχ ελπίζω να μη μου ξυπνήσει και σήμερα και με ζητάει πάλι (τελευταία με αναζητά συνεχώς όταν λείπω για τη δουλειά) γιατί δεν θέλω να μάθει το κρεβάτι μου. Αφήστε που κοιμήθηκα χάλια. Ποντάρω στον αποψινό ύπνο, αλλιώς θα αποτελειωθώ! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 8 688264

Αααααϊ, τι άλλο ξέχασα; Θυμίστε μου να συμπληρώσω! Προς το παρόν σας καληνυχτώ! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 8 850933 Ήδη κάποιες από εσάς βρίσκεστε στο 7ο όνειρο...! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 8 417472

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:Καλημερούδια! Βγήκαμε εκτός προγράμματος σήμερα και ξυπνήσαμε όλοι αργά διότι χτες βγήκαμε με τον άντρα μου (μετά από πολύυυυυυυυ καιρόοοοοοο....) και η μικρή τελικά έμεινε ξύπνια στα πεθερικά να μας περιμένει. Οπότε αφού το ξενύχτισε κοιμάται ακόμη το πουλάκι μου. Αλλά θα την ξυπνήσω σύντομα για να κοιμηθεί και το μεσημέρι και να μην διαλύσει τελείως το πρόγραμμα!

Άντζυ μου σε ότι αφορά στο ύψος, ξέρουμε όλοι πως ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά (δεν έχει και τόση πολλή σημασία τελικά), απλά με ενδιαφέρει στη φάση που είναι τα μικράκια μας να βλέπουμε πως αναπτύσσονται. Τώρα, αν είναι να βγούνε πιο κοντούλικα κάποια στιγμή θα πέσουν οι ρυθμοί, αλλά σε αυτή τη φάση καλό θα ήταν να παίρνουν ποντάκια... Πιο πολύ γι' αυτό το λέω. Ούτε κι εγώ ξέρω αν θα μοιάσει της πεθεράς που είναι κοντούλα, αν και ο σωματότυπος της μικρής φαίνεται διαφορετικός από της πεθεράς...
Όσο για τις ακροβασίες μας, εννοείται πως η μικρή ήδη έχει ξανακάνει! Αφού δεν χαμπαριάζει! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 8 688264
Κι εμείς θα πάμε παιδίατρο τότε που θα πάτε κι εσείς οπότε και αν θυμηθούμε θα ρωτήσουμε για τον Η/Υ. Να δούμε τι θα μας πουν.
Άσχετο, αλλά πολύ φατσούλα η μικρή σου, στην καινούρια φωτογραφία! Πωπω πώς μεγάλωσε!!!!! I love you
Αλίκη μου έχεις απόλυτο δίκιο σ'αυτό που λες όσον αφορά το ύψος. Και όσο για τον Η/Υ, αν σου πω ότι για πρώτη φορά έφαγε γιαουρτάκι (140γρ) απλά επειδή καθίσαμε και είδαμε τα ζουζούνια?? Και της έδωσα και φαγητό κανονικά το μεσημέρι έτσι. Αλλιώς δεν τρώει. Οπότε να το δίλλημα!!! Να την αφήνω στον υπολογιστή ?? Κι αν δεν κάνει?? Να την αφήνω και νυστική όμως δεν λέει. Υπομονή ως τις 27/01 που θα ρωτήσω την παιδίατρο. Φιλάκια στη Δανάη !!!!

Mommy μου κι εγώ ξεμεσιάζομαι με τη μικρή και αυτό δεν θ' αλλάξει αν τη βάζουμε κατευθείαν στην κανονική μπανιέρα. Δεν ξέρω πόσο θ' αντέξει ακόμα, θα την κρατήσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Απλά ουσιαστικά την κάνω μόνη μου μπανάκι (ο άντρας μου ετοιμάζει το γάλα της εκείνη την ώρα και έρχεται να βοηθήσει μόνο τη στιγμή που την ξεπλένω για να τη σηκώσω) και μερικές φορές μου σηκώνει το πόδι και πατάει στο πλαϊνό της μπανιερίτσας της για να βγει. Εκεί είναι που σχεδόν τουμπάρει η μπανιέρα αν δεν την προλάβω, οπότε τα βλέπω όλα (και φωνάζω το σύζηγο αν δεν τα καταφέρνω). Πιο πολύ για κάτι τέτοια φαντάζομαι θα βάζουν και το όριο κιλών στα 11. Και το είχα ξεχάσει το όριο, αλλά την είδα ξανά τη μπανιερίτσα μας στο μουστάκα και εκεί το έγραφε στη συσκευασία...

Siren μου ευτυχώς καλά η μικρή μου, όντως συνεννοημένα ήταν; Rolling Eyes
Το διάβασα για το μωράκι που έχασες και στενοχωρήθηκα πολύ, αλλά πιστεύω ότι έγινε για κάποιο λόγο. Αφού τα κατάφερες μία, οπωσδήποτε μπορείς και πάλι να τα καταφέρεις. Ευτυχώς έχεις και τη Βιολέτα σου ν' απασχολείσαι για να ξεχνιέσαι λιγάκι. Κι εμείς θα ξεκινήσουμε μάλλον από την άνοιξη και ήδη είμαστε πιο χαλαροί στο θέμα, αλλά ο,τι είναι να γίνει θα γίνει! Σου εύχομαι μέχρι να αρχίσουμε κανονικά, να είσαι πάλι εγκυούλα αν το θες!!! I love you
Εύχομαι η μικρούλα σου να μην ξανααρρώστησε και να είναι τυχαίο το βηχαλάκι (ή ο,τι απέμεινε από την προηγούμενη ιστορία).
Και όσο για το "κοιμήσου παιδί μου", εφόσον δεν πιάνει μην το παιδεύεις το κοριτσάκι σου. Πάρε την αγκαλίτσα στο κρεβατάκι σου και εκμεταλλεύσου το για λίγο καιρό ακόμα. Μετά μπορείς πάλι να κάνεις μια προσπάθεια αν θέλεις. Δυστυχώς έχω την αίσθηση πως όσο πιο αργά εφαρμόσεις αυτά που λέει το βιβλίο τόσο πιο δύσκολα. Εμείς ήμασταν τυχεροί σε αυτό το θέμα (η μικρή προτιμάει την κούνια της και δεν της αρέσει να κοιμάται μαζί μας στο κρεβάτι μας) αλλά βέβαια την έμαθα από 5-6 μηνών να μπαίνει ξύπνια στο κρεβατάκι της και να κοιμάται μόνη της αφού την καληνυχτίσω. Δεν ξέρω αν αυτό έπαιξε ρόλο. Στην ηλικία που είναι πλέον (σε λίγο κοντεύουν τα 2) είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα και ή θα πρέπει να βασανιστείτε πολύ για 1 εβδομάδα (ποιος το αντέχει πραγματικά; ) ή θα κάνετε για λίγο ακόμα υπομονή... Εύχομαι να τα καταφέρετε κάποια στιγμή! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 8 417472

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="αλικακι"]

Angie_77 έγραψε:[color=blue]Κοριτσάκια μου καλά γεια σας. Έχω χαθεί πάλι (τι πιο προτότυπο??) Razz αλλά δεν μπορώ να μπω να γράψω καθόλου. Η μικρή θέλει συνέχεια να βλέπει τα ζουζουνια κλπ και δεν ξέρω αν κάνει να την έχω καθε μέρα τόσο πολύ κοντά στην οθόνη του pc. Να φανταστείτε ούτε απ'έξω απο το δωμάτιο δεν περνάω για να μην με δει και έρθει για 'παππού-παππού". Μόνο το πρωί που της δίνω την φαρίν λακτέ την παίρνω αγκαλιά και ερχόμαστε στα ζουζούνια και έτσι τρώει. Αλλά εγώ δεν μπορώ να γράφω.....
Μου λείπετε πολύ. Έχετε πει και τόοοοοσα πολλά που έχω χάσει επεισόδια. Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω. Προχτές μου κοιμήθηκε στις 02.00 Shocked Shocked Shocked και ξύπνησε στις 09,30 Shocked Shocked Shocked . Σήμερα πάλι μου ξύπνήσε στις 08,30 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Δεν μας ζαλίζεις,δεν μας ζαλίζεις!!!!!
Μα πόσες φορές πρέπει να το πούμε???ε?????χαχαχαχα!!!!
Αντζουλίνι μου,αν την βάζεις για λίγη ώρα την μικρή να βλέπει pc,νομίζω κι εγώ ότι δεν πειράζει.Η χρήση-κατάχρηση πειράζει!!
Εδώ εγώ που είμαι ολόκληρη γαιδούρα μόλις κάτσω λίγο παραπάνω νιώθω τα μάτια μου,κάπως και αρχίζουν να ψιλοθαμπώνουν.Δεν ξέρω αν το έχω μόνο εγώ,αυτό,γιατί έχω και ευαίσθητα μάτια,μετά την επέμβαση που είχα κάνει....
Για τον ύπνο,τώρα,έχει δίκιο η Τουρτίτσα.Όσο μεγαλώνουν,λιγοστεύουν τον ύπνο,οπότε εσείς που έχετε λίγο θέμα σε αυτό θα πρέπει να οπλιστείς με περίσσια υπομονή.
Και για το θέμα των νεύρων και εκει πρέπει να κάνεις υπομονή.Σου αξίζουν χίλια συγχαρητήρια που τα βγάζεις πέρα μόνη σου.Αλλά δεν πρέπει να το βάζεις κάτω!Πρέπει να σταθείς παλικάρι!
Σε σκέφτομαι συχνά και θέλω να ακούω καλά νέα από σένα..καλά????

Αλικάκι μου σας άφησα στην σελίδα 2 και σας βρίσκω στην 10 Shocked Shocked Shocked
Χτες μου κοιμήθηκε λίγο νωρίτερα κατά τις 23.30 και είπα να μπω να γράψω αλλά τι το θες. Ξυπνούσε συνέχεια για 2 συνεχόμενες ώρες Shocked Shocked Shocked
Μου το κάνει αυτό εδώ και 2 μέρες. Για να δούμε σήμερα πώς θα πάει. Έλεγα και στην Αλίκη μας, ότι μόνο στον υπολογιστή μπροστά τρώωει η Έλενα μου και δεν ξέρω τι να κάνω. Νέα θα έχω μετά τις 27/01 που θα μας έρθει η παιδίατρος.
Όσο για τα υπόλοιπα, ξέρω ότι με καταλαβαίνεις όσο κανένας, και σ'ευχαριστώ που με σκέφτεσαι. Τουλάχιστον έτσι δεν νιώθω μόνη Laughing Laughing
Φιλάκια στον ζουζούνο σου
!!!!

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκια μου μπαίνω και διαβάζω καποια νέα σας, όσα προλαβαίνω, αλλά δεν μπορώ να απαντήσω και σκάω!!!! Τα ξέρετε τα δικά μου!!!!
Εμείς είμαστε σε φάση τώρα που ό,τι ακούμε το λέμε. Πχ. λέμε τον μπαμπά "νάση" (Θανάση) ή κάτι τέτοιο δηλ, την μαμά γγέλα(Αγγέλα), και το όνομα της το είπε μετά από άπειρες φορές που της τό έλεγα για να το μάθει, και ξεκίνησε με το "εενα" και μετά το έκανε "Ένενα" !!!! Μπορώ να πω πως είμαι πολύ χαρούμενη γι'αυτό!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 8 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 8 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 8 654316
Με τον άντρα μου είχαμε να μιλήσουμε από το Σάββατο και με πήρε σήμερα Τετάρτη αλλά δεν είχε καλό σήμα ο δορυφόρος και δεν προλάβαμε να τα πούμε και καλά. Μόνο ότι όλες αυτές τις μέρες που έχουμε να τα πούμε, ζήτημα είναι να κοιμήθηκε και 5 ώρες!!! Πόσο πολύ στεναχωριέμαι Crying or Very sad . Ναι το ξέρω στους καιρούς που ζούμε είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και πρέπει να λέμε χίλιες φορές Δόξα το Θεό και να τον ευχαριστούμε και το κάνω κάθε βράδυ στην προσευχή μου, απλά δεν μπορώ και να μην στεναχωριέμαι όμως που ταλαιπωρείται τόσο πολύ και είναι σαν φυλακισμένος χωρίς οικογένεια για 8 ολόκληρους μήνες. Δεν έχουν περάσει ούτε δυο μήνες που έφυγε, και νιώθω λές και λείπει μήνες!!
Τουλάχιστον ξέρω ότι εσείς εδώ με καταλαβαίνετε και αισθάνομαι ότι είστε αληθινές σε ο,τι μου λέτε!!!! Καταλαβαίνω ότι με νιώθετε. Δεν ξέρω γιατί το αισθάνομαι αυτό αλλα έτσι είναι. Με τους συγγενείς (εκτός από μαμά-παππού-γιαγιά και το εννοώ αυτό) δεν είναι έτσι. Νιώθω ότι ό,τι και να πουνε το λένε από συμπόνια και μόνο.
Αχ τα είπα και ξαλάφρωσα λιγάκι πάλι!!!!

Φιλάκια σε όλα τα μωράκια !!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!
Τι μου κάνετε??Εγώ χτες είχα τον αντρούλη μου στο σπίτι άρρωστο.Γι'αυτό και δεν μπήκα,είχα παρεούλα να πιω το καφεδάκι μου!Άφήστε που όταν είναι εδώ το πρωί απολαμβάνω τον ύπνο μου καλύτερα λόγω ασφάλειας!Οπότε χτες παρακοιμήθηκα θα έλεγα!!!!
Δεν σας "έφτυσα"ε???(χιχιχ),αλλά καταλαβαίνετε!!
Ελπίζω όλες και όλα τα παιδάκια να είστε καλά.

Ανοίγωντας το θεματάκι μας,έπεσα πάνω στην Αντζούλα μας,οπότε και απαντάω πρώτα πρώτα σε εκείνην..

Μην στεναχωριέσαι,βρε κοριτσάκι μου.Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω...το ξέρω και σε καταλαβαίνω ότι ώρες ώρες απελπίζεσαι και ψάχνεις να βρεις νόημα του γιατί συμβαίνουν σε εσάς όλα αυτά.
Αλλά η παλιοζωή τα φταίει όλα και η άτιμη η Εύα που δάγκωσε το μήλο.
Να σκέφτεσαι ότι υπάρχει και το αύριο και κανείς δεν ξέρει τι του ξημερωνει.Μπορεί αυτό που ζείτε τώρα να μην κρατήσει για πολύ.
Σκέψου λιγάκι..και ο μπαμπάς μου εκεί που δεν το περίμενε του παρουσιάστηκε κάτι καλύτερο και όπως σου έχω ξαναπεί εδώ και μερικά χρόνια είναι κοντά μας.
Κάνε υπομονή,βρε Αντζουλίνι μου και προπάντων μην στεναχωριέσαι και βρει η στεναχώρια να ξεσπάσει στην υγεία σου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 8 417472

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Koritsia exw mia aporia k thelw tin voitheia sas...
Teli iouliou me me 1 augoustou tha gennisw to trito m mwraki...
K i aporia m einai ekseis:
Poso ypoferate afou itan kalokairi kalokairi poli zesti ktl...
Ti kanate g na eiste kala...
Na min dispirkate egkuws k me tosi zwsti???
Emeis stin kypro i thermoktasia paei stous 40 k pano iouliou augousto k fwvame egkuws themas...
Kserw oti aman eisai egkuws zestenesai 2 fores ap to kanoniko...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:

Βρε Σωτηρία μου,παλεύω να θυμηθώ αν ήταν έκζεμα κάτι που είχε βγαλει ο μικρός μου..και μου είχε δώσει ο γιατρός μια αντιβιοτική αλοιφή,αυτή με το λιονταράκι απ΄'εξω στο κουτί...πολύ γνωστή,θα την θυμηθώ...και αμέσως του έφυγε!

Fusicort???

Ναι!!!Και fusidin που είναι αδερφές κρεμούλες!!!!

mangio έγραψε:........................Βρε Αλικάκι, τι έπαθες παιδί μου?? Αφου έισαι καλύτερα σήμερα, εντάξει!Ευτυχως που δεν ήσουν μόνη σου με το μωρο! Σίγουρα δεν παίζει τίποτα άλλο?? Πχ φούσκωμα(και δεν εννοώ από τη φασολάδα Laughing !!). Δίνω αναφορα για να μην ξεχνιόμαστε: Κουνελάκι με ρυζάκι Razz !!

Σίγουρα δεν παίζει!!!Όλα καλά!!Σ'ευχαριστώ κι εσένα για το ενδιαφέρον!!!!

crazymommy έγραψε:
Αλικάκι μου ναι, κυρίως προληπτικά της ρίχνω ορούς της μικρούλας μου κι αυτό το κάνω μετά το μπανάκι, γιατί όσο να 'ναι πέφτει κλάμα όταν τη βγάζουμε και βλέπω κάποιες λίγες μυξούλες, τις οποίες και καθαρίζω με τον ορό. Δεν είμαι αυστηρή στο να της το κάνω καθημερινά αλλά γενικά ναι, της το κάνω διότι θεωρώ ότι ανοίγει η μυτούλα και αφενός κοιμάται καλύτερα μετά, αφετέρου προφυλάσσεται από τη συγκέντρωση μικροβίων. Δεν ξέρω αν αυτό είναι λάθος. Όταν βλέπω ότι έχει λίγο περισσότερες μυξούλες της κάνω ξανά και μέσα στη μέρα, αναλόγως του πώς είναι.

Αααα!!!Εντάξει βρε Αλικάκι μου!!!Άλλο αυτό..αν βλέπεις έστω και λίγες μυξούλες καλά κάνεις!!Εγώ νόμιζα ότι δεν βγάζεις τίποτα και όμως επιμένεις!!!
Εγώ,ας πούμε,προχτες προσπάθησα να του καθαρίσω την μυτούλα και δεν έβγαλε τίποτα!!Οπότε γιατί να το κάνω???Αφού δεν αντιλαμβάνομαι πρόμπλεμ...δώρον άδωρον!!!

zoyzoynitsa moy έγραψε:ΑΛΙΚΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

Όλα καλά,σ'ευχαριστώ πολύ!!Ας πούμε, δηλαδή, γιατί όπως προανέφερα είχα τον αντρούλη μου άρρωστο.Θα δείξει τώρα αν κολλήσουμε κι εμείς με τον μικρό,χιχιχ!!!!

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι μια καλή κοπελίτσα(ονόματα δεν λέμε) μου έβαλε απουσία!!!!Ντροπή σας!!!!Μόνο αυτό έχω να πω!!!χαχαχαχ!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σωτηρούλα μου,είχες γεννέθλια,χτες,πουλάκι μου???

Χρόνια πολλά!!!!Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και σου εύχομαι,από καρδιάς, ό,τι επιθυμείς,κοριτσάρα μου!!!!!
Να τα χιλιάσεις!!!!!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joannoua3 έγραψε:Koritsia exw mia aporia k thelw tin voitheia sas...
Emeis stin kypro i thermoktasia paei stous 40 k pano iouliou augousto k fwvame egkuws themas...

Καλημέρα,κοριτσάκι!!!
Καταρχήν,με το καλό και με έναν πόνο!!!
Εγώ γέννησα Ιούνιο και μάλιστα βγαίνοντας από το μαιευτήριο,έπεσα πάνω σε καύσωνα!!!
Όσο ήμουν έγγυος δεν είχαμε εδώ και πολλές ζέστες αλλά τις αντιμετώπιζα με το air-condition.Και μετά με το μωρό το ίδιο έκανα!!
Μην ανησυχείς τόσο πολύ δεδομένου ότι δεν ξέρεις τι καιρό θα κάνει!Αλλά και πάλι αν πετύχεις ζέστες τρελλές μείνε σπιτάκι σου,κάνε ντουζάκια βάλε και κλιματιστικό και θα περάσουν κι αυτές..τι θα κάνουν???Σκέψεις θετικές!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εγω δε θα το ελεγα οτι ειμαικαλα.ο αντρας μου χαλια μαλλον τον κολλησε η μπεμπα.και αν ενας αντρας ειναι αρρωστος τοτε κλαψτα χαραλαμπε βογγαει λες και πεθαινει.η μικρη το πρωι ειχε ενα ψιλοβηχαλακο ελπιζω να μην εχει αρρωστησει παλι γιατι αυτη τη φορα θα δαγκωσω κανεναν.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εγω δε θα το ελεγα οτι ειμαικαλα.ο αντρας μου χαλια μαλλον τον κολλησε η μπεμπα.και αν ενας αντρας ειναι αρρωστος τοτε κλαψτα χαραλαμπε βογγαει λες και πεθαινει.η μικρη το πρωι ειχε ενα ψιλοβηχαλακο ελπιζω να μην εχει αρρωστησει παλι γιατι αυτη τη φορα θα δαγκωσω κανεναν.

Ωχ,Γραμματική και σένα ο αντρούλης σου,άρρωστος???
Τι θα γίνει???Όλες μαζί θα τα περνάμε????χαχα!!!!
Και ο δικός μου χάλια είναι!
Περαστικά του!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εγω δε θα το ελεγα οτι ειμαικαλα.ο αντρας μου χαλια μαλλον τον κολλησε η μπεμπα.και αν ενας αντρας ειναι αρρωστος τοτε κλαψτα χαραλαμπε βογγαει λες και πεθαινει.η μικρη το πρωι ειχε ενα ψιλοβηχαλακο ελπιζω να μην εχει αρρωστησει παλι γιατι αυτη τη φορα θα δαγκωσω κανεναν.

Ωχ,Γραμματική και σένα ο αντρούλης σου,άρρωστος???
Τι θα γίνει???Όλες μαζί θα τα περνάμε????χαχα!!!!
Και ο δικός μου χάλια είναι!
Περαστικά του!!!

περαστικα και στον δικο σου.αυτον δεν τον φοβαμαι αντεχει αντρα ειναι αλλωστε. Very Happy για το μωρο ανησυχω με αυτο το βηχαλακι που εχει.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια!!!! Να μαι κι εγώ!!!!

Γραμματική και αλικάκι μου περαστικά στους αντρούληδες σας. Μα καλά, συνεννοημένες ήσαστε; Razz Ελπίζω πάντως να μην σας κολλήσουν κι εννοείται ακόμα περισσότερο μην κολλήσουν τα παιδάκια σας!!!

Αλικάκι μας ο αντρούλης σου που ήταν άρρωστος δεν είναι και τόσο... καλός λόγος, αλλά το καφεδάκι που ήπιες μαζί του ήταν... καλός λόγος! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 8 215994

Κι έλεγα όλο τι δεν έγραψα χτες το βράδυ: Βρε Σωτηρία μου
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 8 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 8 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 8 130627
Να τα χιλιάσεις και ο,τι επιθυμείς να το πάθεις!!!!!!! Να 'σαι καλά βρε αλικάκι που μου το θύμησες γιατί είχα σκάσει αλλά ήταν και περασμένη η ώρα και δεν είχα τα κουράγια να το ξαναψάξω! Rolling Eyes

Αντζούλα μου κι ας μην το περνάω αυτό που περνάς, σε νιώθω. Όπως είπε και κάποια άλλη κοπέλα εδώ μέσα, όσο πάει γνωριζόμαστε και περισσότερο, μοιραζόμαστε την καθημερινότητά μας κι έτσι ερχόμαστε πιο κοντά! Όποτε νιώθεις πιεσμένη να μας τα λες να βγαίνουν από μέσα σου! Δε βαριόμαστε να ακούμε εμείς!!! I love you

joannoua3 θα σου πω εγώ που γέννησα τέλη Αυγούστου και πέρασα όλους τους καύσωνες (γέννησα πάνω στον τελευταίο καύσωνα του καλοκαιριού, σ' ένα από τα πιο ζεστά καλοκαίρια της 20ετίας, χαχαχ) Κοίτα, ναι, δε θα σου πω ψέμματα, είναι αλήθεια ότι ζεσταίνεσαι διπλά δυστυχώς. Είναι αρκετά πιο δύσκολα, όχι όμως ότι δε θα τη βγάλεις. Αν πέσεις σε 40άρια, θα κάνεις ελάχιστες δουλειές (τις απολύτως απαραίτητες) και αν μπορείς να κάνεις και μπανάκια πολλά στη θάλασσα αργά το απόγευμα, όταν θα πέφτει ο ήλιος δηλαδή. Να αποφεύγεις το περπάτημα (ο γιατρός μου, όπως και η μαία μου είπαν ότι είναι μύθος ότι το μωρό κατεβαίνει με περπάτημα κι έτσι εγώ δεν περπατούσα, μόνο κολυμπούσα και τελικά γέννησα με φυσιολογικά και όχι με τεχνητούς πόνους). Θα ταλαιπωρηθείς κάπως περισσότερο με τις ζέστες αλλά τουλάχιστον δε θα χρειάζεσαι 500 ρούχα εγκυμοσύνης ή τεσπά που να σου κάνουν όταν θα είσαι πιο πρησμένη και με μεγάλη κοιλίτσα. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να μην ανησυχείς. Δεν έχω ακούσει καμία έγκυο που να έπαθε πρόβλημα από τη ζέστη. Αν προσέχεις και φυλάγεσαι όλα θα πάνε μια χαρά!!! Με το καλό το παιδάκι σου! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 8 417472

Κι ας πω τον πόνο μου για να κλείσω, η μικρή πάλι ήρθε το πρωί στο κρεβάτι μου!!!!! Τι να της συμβαίνει; Ξυπνάει χαράματα και κλαίει, γάλα δε θέλει -ακόμα κι αν πιει εξακολουθεί να κλαίει- και με ψάχνει (τη σηκώνει ο μπαμπάς της εκείνη την ώρα γιατί σηκώνεται έτσι κι αλλιώς) Μόλις έρθει δίπλα μου στο κρεβάτι ηρεμεί -αν και δεν κοιμάται αμέσως- και μετά από κάποια ώρα την παίρνει και ο ύπνος. Τι να είναι τώρα αυτό; Φοβάμαι μην μου συνηθίσει!!!!! Rolling Eyes

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ'ευχαριστώ!!!
χαχαχα!!!Καλά τα λες!Έχει βήχα και η μικρή σου???Τι δίνεις τίποτα????

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
joannoua3 έγραψε:Koritsia exw mia aporia k thelw tin voitheia sas...
καλημερα εχω ειχα πητ 24 αυγουστου και πηρα ολο τον μηνα μου χιχιχιχιχ δεν μπορεις να φανταστει ενω η αλλη ζεστενοντουσαν εγω ενα παραπανω ειχα βαλει και κιλα ειχα και μεγαλη κοιλια μαρτυριο τραβηξα....αλλα χαλαλι οταν ειδα τιν ζουζουνα μου!με το καλο και με ενα πονο!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλικάκι μου,σ'ευχαριστώ για τα περαστικούλια!!Αν και όπως λέει η Γραμματική,άντρες είναι δεν πειράζει,εγώ όταν είναι άρρωστος νομίζω ότι έχω κι άλλο μωρό,χαχαχα!!!!!

Μωρέ...μπας και καλόμαθε η μπουμπού???Αν την σηκώνεται καθημερινά την ίδια ώρα και ξαπλώνει στο κρεβάτι σας,πολύ πιθανόν να συνήθησε..τι να σου πω κι εγώ????
Αν δεν θες ή φοβάσαι(όπως κι εγώ) δεν το σταματάτε σιγά σιγά???
Νομίζω ότι τώρα που μεγάλωσαν και καταλαβαίνουν είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράματα,γενικώς!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Αλικάκι μου,σ'ευχαριστώ για τα περαστικούλια!!Αν και όπως λέει η Γραμματική,άντρες είναι δεν πειράζει,εγώ όταν είναι άρρωστος νομίζω ότι έχω κι άλλο μωρό,χαχαχα!!!!!

Μωρέ...μπας και καλόμαθε η μπουμπού???Αν την σηκώνεται καθημερινά την ίδια ώρα και ξαπλώνει στο κρεβάτι σας,πολύ πιθανόν να συνήθησε..τι να σου πω κι εγώ????
Αν δεν θες ή φοβάσαι(όπως κι εγώ) δεν το σταματάτε σιγά σιγά???
Νομίζω ότι τώρα που μεγάλωσαν και καταλαβαίνουν είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράματα,γενικώς!!!!
Αλικάκι μου είναι μόλις η 2η φορά που συμβαίνει! Χτες και σήμερα το πρωί. Πότε πρόλαβε να συνήθισε; Το άλλο που σκέφτομαι είναι ότι επειδή τις προηγούμενες μέρες ο αντρούλης μου έκανε την εξυπνάδα πριν ακόμα εγώ γυρίσω σπίτι από τη δουλειά να πάει τη μικρή στην πεθερά και να τη φέρει πίσω μετά τις 9μμ(!), μήπως η μικρή δε με χόρτασε αρκετά τις προηγούμενες μέρες. Χτες βέβαια ήμασταν μαζί το απόγευμα και πάλι το έκανε... Δεν ξέρω τι να πω, ίσως είναι φάση πάλι!

Όσο για τον αντρούλη σου, ναι όντως είναι σαν να έχεις 2 μωρό, χαχαχα! Αλλά καλύτερα να γίνει αυτός καλά και αν θέλεις το κάνετε και το 2 μωρό, χαχαχαχ! Τι γράφω πρωινιάτικα!!! Laughing

Αχ, πρέπει να φύγω πάλί!!!!!!! Αλλά επιφυλάσσομαι να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό!!!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 8 531909 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 8 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 8 379767

Sot2010

Sot2010
mangio έγραψε:Γεια σας μανούλες!!!
Τι ακούω??Εχουμε γενέθλια σήμερα??Σωτηρία μας , να ζήσεις, να τα εκετοστήσεις, παντα υγιής και ευτυχισμένη με την οικογένειά σου!!Και επειδή έπεσε πολλή διακριτικότητα εδώ μέσα, τα πόσα κλείνεις Laughing ??Ενα 33 βλέπω!!Τα κλεινεις ή μπαίνεις σε αυτά Very Happy ??

Καλημέρα mangio μου!Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχούλες σου! Εύχομαι και σ'εσένα υγεία και προσωπική ευτυχία!Και ότι άλλο επιθυμείς!!!
Χθες έκλεισα τα 33! Σήμερα είμαι 33+1 μέρα!!!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:

χρονια πολλα οτι επιθυμεις.

Σ'ευχαριστώ Τουρτίτσα μου! Ότι επιθυμείς κι εσύ με υγεία!!!

αλικακι έγραψε:Σωτηρούλα μου,είχες γεννέθλια,χτες,πουλάκι μου???

Χρόνια πολλά!!!!Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και σου εύχομαι,από καρδιάς, ό,τι επιθυμείς,κοριτσάρα μου!!!!!
Να τα χιλιάσεις!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάρα μου!!!Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχούλες σου!!!Εύχομαι τα καλύτερα και για 'σενα!!!
Μας ανησυχείς τελευταία ατιμούλικο!Μια με τις λιποθυμίες μια με τις εξαφανίσεις σου...εύχομαι να είναι περαστικά και τα δύο!!!Περαστικά και στον αντρούλη σου!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!Πόσο συμφωνώ Γραμματική μου για τον άντρα όταν αρρωσταίνει!!!

Κι εγώ τον δικό μου σήμερα (το γιόκα μου) τον άφησα σπίτι γιατί είχε πολύ γκρίνια και δεν ξεκολλούσε απο πάνω μου! Ιωσούλα μυρίζομαι πάλι! Εμ, βέβαια! 5 μέρες ΣΕΡΙ παιδικό τι θα σου κάνουν; Εύχομαι να το ξεπεράσουν γρήγορα τα ζουζουνάκια μας και τα ζουζουνάκια όλου του κόσμου!
Σας φιλώ κοριτσάρες μου και σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 8 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 8 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 8 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις