Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
667 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 667 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε κοριτσια να ρωτησω εσεις δηλαδη δινετε πιπερια στα παιδια σας;εγω μεχρι στιγμης δεν εχω τολμησει να της βαλω στα φαγητα της.την φοβαμαι λιγο την πιπερια.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:ρε κοριτσια να ρωτησω εσεις δηλαδη δινετε πιπερια στα παιδια σας;εγω μεχρι στιγμης δεν εχω τολμησει να της βαλω στα φαγητα της.την φοβαμαι λιγο την πιπερια.
εγω δεν του εχω δωσει γιατι δεν βαζω και πουθενα πιπερια και το ξεχναω...ειναι και βαρια... Very Happy
αμα κανω γενμιστα θα του δωκω

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:σημερα εχει γενεθλεια η σωτηρια μας...

να τα εκατοστησεις μικρη οτι επιθυμεις ..να σε χαιρομαστε και να σε χαιροντ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 7 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 7 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 7 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 7 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 7 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 7 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 7 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 7 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 7 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 7 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 7 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 7 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 7 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 7 12978 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 7 12978 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 7 12978 αιιιιιιιι

grammatiki έγραψε:ααααα τελεια.να τα εκατοστησεις σωτηρια οτι επιθυμεις. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 7 604962

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ κοριτσάρες μου!!!Κι εσείς ότι επιθυμείτε με υγεία να το βρείτε!!!Σας φιλώ!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 7 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 7 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 7 417472

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΒΙΚΑ,ΡΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΧΥΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΝ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΧΙΧΙΧΙΧΙ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΕΠΕΡΝΑ ΕΤΟΙΜΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ
ΓΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΔΙΝΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ

Sot2010

Sot2010
Εγώ κορίτσια του δίνω πιπεριά εδώ και πολύυυυυυυυ καιρό!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και δεν τους καθεται βαρια η πιπερια;βαζετε και πιπερι και μπαχαρικα δηλαδη στα φαγητα που φτιαχνετε για τα μικρα σας;

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πωπω ρε κορίτσια έγραφα την απάντηση και με προλάβατε με τα νέα σας. (Καλά να πάθω να μου πεις πάλι με το σεντόνι που έγραψα.)
Λοιπόν εμείς σήμερα κεφτέδες με πατάτες, έστειλε χτες ζυμωμένο κιμά η μανούλα. Η ΚΟΤΟΠΙΤΑ σούπερ θα την δοκιμάσω το σ/κ (μάλλον με έτοιμο). Και Σωτηρία μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ οτι επιθυμείς... Εγώ βάζω λίγο πράσινη ή κόκκινη (έχει πολύ σίδηρο) πιπεριά μέσα στο αυγό, γιατι αλλιώς δεν το τρώει.
(Τώρα πάρτε και το υπόλοιπο)

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα και απο μένα μανούλες!!!Μόνη σήμερα, έστειλα τον μικρό στην μαμά μου από χτες το βράδυ, γιατι τελικά το κρύωμα με κρεβάτωσε και είμαι άχρηστη... δεν θέλω να ξανακυλίσει ακόμα δεν συνήλθε.. ΜΑΥΡΟΣ ΓΕΝΑΡΗΣ!!! (Αν και ο παιδιάτρος μου είπε χτες ότι δύσκολα θα την γλιτώσει, αν κολάει η μαμα κολάει και ο μικρός...)
Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια για την φώτο... την βγάλαμε στις γιορτές, εξού και η ένδυση!! Σαν πιγκουινάκι ήταν το καλό μου!! (χιχιχι)

mamavivo έγραψε:μου εδωσε sebamed baby healing cream και dactador ,τωρα του μιλησα του γιατρου.μου ειπε οτι ειναι εξανθημα εντονο και οτι μπορει να κρατησει 15 μερες.ειδωμεν !!!!!

Μπράβο που τον πήρες, γιατί άρχισα να ανησυχώ και εγώ... (ρε κοριτσάκια αν και δεν έχω δει τα μωράκια σας και εσας από κοντά, με τα τόσα που μοιραζόμαστε, αρχίζω να σας νιώθω δικούς μου ανθρώπους Very Happy ) Ελπίζω σήμερα να είναι ακόμα καλύτερα. Φιλάκια πολλά στον Νιονιο σου, και με άσπρο πωπουδάκι, ΠΟΤΕ ξανά έκζεμα!!

[/quote]

grammatiki έγραψε:το μαντου αν δεν πηγαινει το παιδακι παιδικο γιατι το κανουν οι γιατροι;

Εμείς πηγαίναμε παιδικό αλλά με τις τόσες ιώσεις (και ειδικά η τελευταια 10 μέρες κάτω από το 38,7 δεν έπεσε και δυο μέρες νηστικός), αποφάσισα με τον άντρα μου να τον σταματήσουμε, και τον παίρνω και πάλι όπως πέρυσι στο γραφείο, προσωρινά μέχρι να μετακομίσουμε σε άλλο σπίτι με κήπο, γαι να μην έχει την απογευματινή βόλτα των σκυλιών ο άντρας μου και να τον κρατάει. Το πρωί εγώ μαζί του και από το μεσημέρι που θα γυρνάει ο άντρας μου μέχρι το βράδυ, μαζί του. Να πηγαίνω και εγω στην δουλεία μου...
Αλλά πάλι ξέφυγα, απο ο θέμα...

Αυτό που ήθελα να πω, χτές που πήγα ο γιατρός μας μου έκανε μια πλήρη ενημέρωση και με παρέπεμψε...

http://www.pedtb.gr/maingr.php?i=5&j=6

Το μαντού λέγεται και αντιφυματικό εμβόλιο, αλλά στην ουσία είναι ένα τεστ-εμβόλιο, το οποίο δεν δίνει το ιο σε λανθάνουσα μορφή ή αντισώματα στο παιδί, και για αυτό λειτουργεί εντελώς διαφορετικά. Βάζουνε μια ουσία κάτω από το δέρμα με ένεση, και περιμένουν 2-3 24ωρα να δουν πως θα αντιδράσει ο οργανισμός, αν πρηστεί και μεγαλώσει, τότε είναι θετικό στον ιο και πρέπει να κάνει περαιτέρω εξετάσεις.

Εγω έπρεπε να το κάνω, γιατι το παιδί έχει δίξει ευαισθησία στους πνεύμονες. Και δυστυχώς εμείς έχουμε ιστορικό φυματίωσης κα μάλιστα στο πολύ κοντινό περιβάλλον μας. (η δίδυμη αδερφή μου νοσηλεύτηκε στο ΑΧΕΠΑ 3 ετών με πνευμονία και κόλλησε φυματίωση, έφτασε το 1988 πολύ κοντά στο Θάνατο, και την έσωσε ένα πειραματικό τότε φάρμακο, γιατί μετά από 3 μήνες νοσηλείας πλέον δεν ανταποκρινόταν σε τίποτα...) (έκλαψα πάλι γαμώτο,... sorry για το ψυχωπλάκομα κορίτσια)
Όπως καταλαβαίνετε είναι θετική στον ιο, πράγμα που σημαίνει ότι σε περίπτωση έξαρσης μπορεί να υποτροποιάσει ή να τον μεταδώσει. Γιαυτό και δεν την αφήνω να είναι ποτέ όταν έχει βήχα δίπλα στο μωρό...(ποτέ δεν ξέρεις), όλοι οι υπόλοιποι είμαστε αρνητικοί. Αλλά με τα παιδιά λειτουργεί εντελώς διαφορετικά έχουν άλλο ανοσοποιητικό και μέχρι κάποια ηλικία πρέπει να τεστάρονται συχνά... Είχα απορία για το πως λειτουργει το μαντού στο μωρό, και τι πρέπει να προσέξω, αλλά ούτε για μια στιγμή δεν σκέφτηκα να μην το κάνω.
Περιπτώσεις χωρίς ιστορικό, με μωράκια στο σπίτι, δεν είναι απαραίτητο. Απλά ξέρω ότι για να σε πάρουν σε παιδικούς (όχι βρεφονηπιακό που πήγαμε εμείς) το ζητάνε, και στην Α' δημοτικού σίγουρα.

Αυτα αν έχετε άλλη απορία, ορίστε!!

(Θα τηλ τώρα το αδερφάκι μου, που το σκέφτηκα, και μετακόμισε και πρόσφτα στην Αθήνα για την δουλειά της (καθηγήτρια γιόγκα) και μου λείπει ΤΡΟΜΕΡΑ!)

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:και δεν τους καθεται βαρια η πιπερια;βαζετε και πιπερι και μπαχαρικα δηλαδη στα φαγητα που φτιαχνετε για τα μικρα σας;

Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα! Πιπεριά του έδινα απο τότε που ξεκινήσαμε το φαγητό. Πιπέρι και ρίγανη κ.λ.π. βάζω απο τότε που χρονίσαμε. Η παιδίατρος μου είπε τότε οτι μπορεί να τρώει ότι τρώμε εμείς!

γεωργία02/07/10 έγραψε:Πωπω ρε κορίτσια έγραφα την απάντηση και με προλάβατε με τα νέα σας. (Καλά να πάθω να μου πεις πάλι με το σεντόνι που έγραψα.)
Λοιπόν εμείς σήμερα κεφτέδες με πατάτες, έστειλε χτες ζυμωμένο κιμά η μανούλα. Η ΚΟΤΟΠΙΤΑ σούπερ θα την δοκιμάσω το σ/κ (μάλλον με έτοιμο). Και Σωτηρία μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ οτι επιθυμείς... Εγώ βάζω λίγο πράσινη ή κόκκινη (έχει πολύ σίδηρο) πιπεριά μέσα στο αυγό, γιατι αλλιώς δεν το τρώει.
(Τώρα πάρτε και το υπόλοιπο)

Σ'ευχαριστώ Γεωργίτσα μου!!! Κι εσύ οτι επιθυμείς!!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΡΙΓΑΝΗ ΠΙΠΕΡΙ ,ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΕΜΕΙΣ! SOT ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΟΤΙ ΕΠΥΘΗΜΕΙΣ!!!!!!!!!!! ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 7 328109 ΤΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙ,ΕΧΕΙ ΜΑΤΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sot2010

Sot2010
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΡΙΓΑΝΗ ΠΙΠΕΡΙ ,ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΕΜΕΙΣ! SOT ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΟΤΙ ΕΠΥΘΗΜΕΙΣ!!!!!!!!!!! ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 7 328109 ΤΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙ,ΕΧΕΙ ΜΑΤΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ κουκλίτσα μου!!!Κι εσύ οτι επιθυμείς!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 7 417472

mommy12585

mommy12585
Καλημέρα σε όλες και από εμέναααα!! Σήμερα λιώσαμε στον ύπνο οικογενειακώς!! Χρόνια πολλά για τα γενεθλια σου Σωτηρία!!Να είσαι γερή και ευτυχισμένη!!!

Εμείς σήμερα θα φάμε γιουβάρλακος...Πολύ θα ήθελα και γω να φτιάχνω πίτες αλλά είμαι παντελώς άσχετη! Δε το συζητάμε για χειροποίητο φύλλο, μου φαίνεται επιστήμη!! Laughing Laughing Laughing Laughing

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:Καλημέρα σε όλες και από εμέναααα!! Σήμερα λιώσαμε στον ύπνο οικογενειακώς!! Χρόνια πολλά για τα γενεθλια σου Σωτηρία!!Να είσαι γερή και ευτυχισμένη!!!

Εμείς σήμερα θα φάμε γιουβάρλακος...Πολύ θα ήθελα και γω να φτιάχνω πίτες αλλά είμαι παντελώς άσχετη! Δε το συζητάμε για χειροποίητο φύλλο, μου φαίνεται επιστήμη!! Laughing Laughing Laughing Laughing

καλημερα οταν λες λιωσατε στον υπνο τι ωρα ξυπνησατε δηλαδη; Very Happy

Sot2010

Sot2010
mommy12585 έγραψε:Καλημέρα σε όλες και από εμέναααα!! Σήμερα λιώσαμε στον ύπνο οικογενειακώς!! Χρόνια πολλά για τα γενεθλια σου Σωτηρία!!Να είσαι γερή και ευτυχισμένη!!!

Καλημέρα υπναρούδες μου! Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

mommy12585

mommy12585
grammatiki έγραψε:

καλημερα οταν λες λιωσατε στον υπνο τι ωρα ξυπνησατε δηλαδη; Very Happy

Στις 11.30!! Αλλά εχτές το βράδυ στις 2 κοιμήθηκε το βρυκολακάκι μου Laughing Laughing

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας μανούλες!!!
Τι ακούω??Εχουμε γενέθλια σήμερα??Σωτηρία μας , να ζήσεις, να τα εκετοστήσεις, παντα υγιής και ευτυχισμένη με την οικογένειά σου!!Και επειδή έπεσε πολλή διακριτικότητα εδώ μέσα, τα πόσα κλείνεις Laughing ??Ενα 33 βλέπω!!Τα κλεινεις ή μπαίνεις σε αυτά Very Happy ??
Καλά Βιβή, περιττό να σου πω τα γέλια που έκανα όταν φαντάστηκα το γιο σου να τρέχει ξοψ..... ( Embarassed Laughing )οπως γράφεις!!! καλέ κανετε βουτιές με τη μυτη Rolling Eyes ??Θα μας τρελάνει αυτο το παιδι!!!
Κορίτσια σεφ, εγώ κανω την κοτοπιτα παναπλη κ είναι και πολύ νοστιμη!!Βαζω ΕΤΟΙΜΗ( ακούς Ζουζουνιτσα Razz ) σφολιάτα από κατω, στη μεση βρασμενο κοτοπουλο κομματακια ανακατεμενο με μπεσαμελ και από πανω πάλι το άλλο φυλλο της έτοιμης σφολιατας!! Μπραβο στη Ζουζουνιτσα για το φύλλο που φτιαχνει!!Ακουγεται πολυ νοστιμη η δικη σου κοτοπιτα μιαμ μιαμ!!
Σημερα το μενου μας εχει κοκκινιστο κοτοπουλο με κουνουπιδι κ πατάτες!
Το μαντου το ζηταμε και στο νηπιαγωγειο στις εγγραφες.
Κοριτσια, ουτε εγω εχω βαλει πιπερια στο φαγητο του, δεν πειραζει δηλαδη ε?Απο μπαχαρικά βαζω και γω ελαχιστο αλατι, πιπερι κ ριγανη.
Αλικάκι, Αντζι,Σιρεν απουσίες Razz !!
Σας χαιρετώ , καλό απογευμα σε σας κ στα κουκλια σας!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 7 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωραια ιδεας μου εδωσες κοτοπουλο με κουνουπιδι και πατατες.αυτο το φαγητο στουμπωνει γενικοτερα;γιατι εχει ενα θεμα με τα κακα της η δικια μου.ενδιαφερουσα προταση ομως

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμεις σημερα εχουμε κοκκινιστο κουνουπιδι σκετο....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:εμεις σημερα εχουμε κοκκινιστο κουνουπιδι σκετο....

και το τρωει ο μπομπιρας;ρε εσεις εχετε ευκολα παιδακια στο φαγητο τελικα μου φαινεται.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

και το τρωει ο μπομπιρας;ρε εσεις εχετε ευκολα παιδακια στο φαγητο τελικα μου φαινεται.

ναι το κατεδαφιζει γενικως φτου φτου...ειναι νοστιμο κοκκινιστο και λιγη φετουλα και λιγο ψωμακι μια χαρα.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

ναι το κατεδαφιζει γενικως φτου φτου...ειναι νοστιμο κοκκινιστο και λιγη φετουλα και λιγο ψωμακι μια χαρα.

μπραβο το παιδακι σου φτου φτου τοτε. Very Happy

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοκκινστο κουνουπιδι???? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
κοκκινστο κουνουπιδι???? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

και το κορυφαιο ειναι οτι το τρωει κιολας.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:ρε κοριτσια να ρωτησω εσεις δηλαδη δινετε πιπερια στα παιδια σας;εγω μεχρι στιγμης δεν εχω τολμησει να της βαλω στα φαγητα της.την φοβαμαι λιγο την πιπερια.
να της δινεις.εχει πολλες βιταμινες.εγω δεν βαζω ολοκληρη,κοβω ενα κοματι και βαζω.

zoyzoynitsa moy έγραψε:ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΒΙΚΑ,ΡΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΧΥΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΝ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΧΙΧΙΧΙΧΙ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΕΠΕΡΝΑ ΕΤΟΙΜΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ
ΓΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΔΙΝΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ
και μανιταρια να δινεται,εχουν βιταμινη d που ειναι για τα κοκαλα.

Sot2010 έγραψε:Εγώ κορίτσια του δίνω πιπεριά εδώ και πολύυυυυυυυ καιρό!

χρονια πολλα οτι επιθυμεις.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:

και το κορυφαιο ειναι οτι το τρωει κιολας.
καλα και η δικια μου τρωει κουνουπιδι,σαλατα ομως.φαγητο δεν ηξερα καν οτι υπαρχει.δοκιμασε να της βαλεις μια φουντιτσα στο φαγητο της.και μπροκολο επισης.εχουν πολλες βιταμινες.βασικα εγω δεν μπορω να κατσω να κατσω να φαω αν δεν εχει στο τραπεζι σαλατα.ετσι μαθανε και τα παιδια.η δε μεγαλη,καλυτερα δωστης ενα πιατο σαλατα παρα φαγητο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις