Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
657 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 657 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και γιατι σας ειπε να κανετε το τεστ;πας παιδικο σταθμο το παιδακι σου;γιατι με εχουν μπερδεψει λιγο οι γιατροι.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="zoyzoynitsa moy"]
mamavivo έγραψε:αχ δεν ξερω.
τι βαζεις εσυ δλδ?
εχουμε εμβολιο σε λιγες μερες και θα δουμε

ρε κοριτσια ποιο ειναι το μαντου?και ποτε το κανουμε?και εχει παρενεργειες?
εμεις νομιζω εχουμε ανεμοβλογιας τωρα .[/quot e] celestoterm με ενυδατικη μαζι!εμεις το μαντου το καναμε δεν ειναι εμβολιο αλλα τεστ για το μαντου το εμβολιο το κανουν πολυ μετα,εσυς το τεστ το κανατε?εμεις ναι βαζει ενα υγρο υποδερμικα δυλαδη κατω απο το δερμα το σημειο αυτο το υπογραμιζει με μαρκαδορο και δεν κανει να πεσει νερο για 3 μερες απανω εαν φουσκωσει και κοκκινιση το παιδι νοσοι εαν δεν κανει καμια αντιδραση τοτε μια χαρα και στιν πορεια κανουμε και το εμβολιο

οχι δεν το εχουμε κανει αυτο που λες ...ακομα...

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
δεν ειναι τιποτα και δεν θεωρειτε εμβολιο και φυσικα δεν εχει παρανεργειες1οσο για αυτο που εβγαλε ο μικρος σου το εβγαλε και η δικη ειναι σαν να βγεικε η πετσα και να ανοιξε?εμεις το ειχαμε σε μικρο μεγεθος και εβαλα σιντοκρεμ και εφυγε.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
γραμματικη μου εαν λες εμενα...ναι το καναμε εδω 4 μηνες πριν ο παιδιατρος μας το ειπε και το πληρωσαμε 15 ευρω αυτο το υγρο,αλλα ολα καλα δεν ερεθιστηκε καθολου.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:δεν ειναι τιποτα και δεν θεωρειτε εμβολιο και φυσικα δεν εχει παρανεργειες1οσο για αυτο που εβγαλε ο μικρος σου το εβγαλε και η δικη ειναι σαν να βγεικε η πετσα και να ανοιξε?εμεις το ειχαμε σε μικρο μεγεθος και εβαλα σιντοκρεμ και εφυγε.

ναι αυτο ακριβως εχει και η sudocream δεν μας κανει τιποτα ,ισως γιατι εκανα μαμακια και του εβαζα και την εχει συνηθισει...μεγα λαθος το ξερω...τωρα παλευω με dactador και τα συναφη.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:γραμματικη μου εαν λες εμενα...ναι το καναμε εδω 4 μηνες πριν ο παιδιατρος μας το ειπε και το πληρωσαμε 15 ευρω αυτο το υγρο,αλλα ολα καλα δεν ερεθιστηκε καθολου.

μια χαρουλα τοτε.πως ταπαει στον παιδικο σταθμο;

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
γραμματικη μου ξεχασα να σου πω οτι δεν παμε παιδικο,τον ρωτησα και εγω γιατι να το κανουμε,και μου απαντησε οτι εχει αυτη τιν σειρα σαν παιδιατρος.mamavivo μην στεναχωριεσαι εγω νομιζα στιν αρχη οτι τιν εγδαρα με τα νυχια μου καταλαθος γιατι δεν καθεται να τιν αλλαξω ,αλλα μετα καταλαβα οτι δεν ειναι απο αυτο,θα περασει ειναι απο το παμπερσ τριβεται ο ποπος με το παμπερσ και για αυτο γινεται

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Περιέργως σας γράφω πρώτη σήμερα! Αλλά βέβαια γράψατε και πολλά χτες...!

Λοιπόν, όπως σας είπε και η ζουζουνίτσα μου, το μαντού δεν είναι εμβόλιο. Είναι ένα τεστάκι. Το κάναμε κι εμείς αλλά να πω την αλήθεια δεν μας είπε τίποτα να μην πέσει νερό πάνω και την κάναμε και μπανάκι κανονικότατα... Rolling Eyes Ούτε κι εγώ ξέρω γιατί μας το έκανε τώρα, αλλά κάποιο λόγο θα έχει.

Αλικάκι μου ναι, κυρίως προληπτικά της ρίχνω ορούς της μικρούλας μου κι αυτό το κάνω μετά το μπανάκι, γιατί όσο να 'ναι πέφτει κλάμα όταν τη βγάζουμε και βλέπω κάποιες λίγες μυξούλες, τις οποίες και καθαρίζω με τον ορό. Δεν είμαι αυστηρή στο να της το κάνω καθημερινά αλλά γενικά ναι, της το κάνω διότι θεωρώ ότι ανοίγει η μυτούλα και αφενός κοιμάται καλύτερα μετά, αφετέρου προφυλάσσεται από τη συγκέντρωση μικροβίων. Δεν ξέρω αν αυτό είναι λάθος. Όταν βλέπω ότι έχει λίγο περισσότερες μυξούλες της κάνω ξανά και μέσα στη μέρα, αναλόγως του πώς είναι.

Σχετικά με τα πάμπερς Βιβή μου θα σου πρότεινα να βάλεις τα πράσινα που πήρες γιατί είναι τα καλύτερα. Ναι, κανονικά προορίζονται για το βράδυ που κοιμάται, αλλά κάνουν πολύ καλή δουλεία και στην περίπτωση συγκάματος διότι κρατούν πιο στεγνή την περιοχή. Επίσης, είναι πιο χοντρά από τα μωβ (active fit) αλλά δεν πιστεύω να έχουν τρελή διαφορά με τα libero ως προς το πάχος. Πάντως, στη φάση που είστε με το σύγκαμα καλύτερα τα πράσινα παρά τα μωβ. Τα μωβ είναι πολύ λεπτά, πράγματι, αλλά εμένα δε μου φαίνονται τόσο απίστευτα απορροφητικά. Είναι όσο όλα τ' άλλα απλά είναι πιο λεπτά και γι' αυτό κερδίζουν τις εντυπώσεις. Δοκιμάσαμε κι εμείς τις babylino πριν λίγο καιρό και η μικρή μας επίσης συγκάηκε. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο, πάντως ξαναγυρίσαμε στα pampers...

Καλά, τι εβδομάδα χτυπημάτων ήταν αυτή; Όλο το γκρουπ μαζί; Ελπίζω να ήταν τυχαίο και όχι της... ηλικίας!!!

Αφήστε κορίτσια, είμαι χάλια από κούραση γιατί η μικρή ξύπνησε πολύ νωρίς και ο άντρας μου την έφερε στο κρεβάτι να κοιμηθεί μαζί μου (αυτός σηκώθηκε να φύγει για δουλειά). Εγώ περίμενα ότι δε θα θέλει να κοιμηθεί όπως έγινε άλλες φορές, αλλά η μικρή παραδόξως κάλμαρε, πιπιλούσε το δάχτυλο για αρκετή ώρα και στο τέλος κοιμήθηκε! Εγώ όμως δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά και δεν μπορώ να πω πως απόλαυσα την παρουσία της, αν και μου αρέσει τόσο σαν ιδέα. Είχα πάλι πολύ άγχος μην την κουνήσω, μην την ξυπνήσω, μην μου πέσει κλπ. Πφφφφ, ελπίζω να μην ξαναγίνει!!!!!

Σας φιλώ γλυκά γιατί έχω να πάω δουλίτσα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 6 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;τι κανουν τα μικρα ταρζανακια σας;εμενα η δικια μου ειναι πολυ καλυτερα απο χτες το βραδυ .και χτες ηπιε το γαλα της με ορεξη και σημερα το πρωι.για να δουμε ελπιζω να την σκαπουλαραμε ετσι απλα.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:δεν ειναι τιποτα και δεν θεωρειτε εμβολιο και φυσικα δεν εχει παρανεργειες1οσο για αυτο που εβγαλε ο μικρος σου το εβγαλε και η δικη ειναι σαν να βγεικε η πετσα και να ανοιξε?εμεις το ειχαμε σε μικρο μεγεθος και εβαλα σιντοκρεμ και εφυγε.

ναι αυτο ακριβως εχει και η sudocream δεν μας κανει τιποτα ,ισως γιατι εκανα μαμακια και του εβαζα και την εχει συνηθισει...μεγα λαθος το ξερω...τωρα παλευω με dactador και τα συναφη.
η κενακομπ ειναι πολυ καλη με μια εφαρμοφη και γινεται οπως πριν.επισης καλο ειναι το σπαθολαδο αλλα δεν ξερω που θα το βρεις αν δεν εχεις.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:το μαντου αν δεν πηγαινει το παιδακι παιδικο γιατι το κανουν οι γιατροι;
δεν ξερω απορω και εγω.θα ρωτησω τον γιατρο βασικα να δω .δεν μου ειπε κατι αλλα καπου πιο πανω το διαβασα γιαυτο.
εγω τελευταια που πηγαμε στον γιατρο τον ρωτησα για το μαντου και μου ειπε οτι τωρα δεν το κανουν γιατι δεν υπαρχει το φαρμακο? Shocked του ειπα οτι η μεγαλη το εκανε και μου ειπε οτι δεν το κανουν τωρα.τι να πω.

ρε κοριτσια καλημερα δεν ειπα.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεριζω τις ομορφες και σουπεεεερ μαμαδες.

crazymommy ευχαριστω για τις συμβουλες.προς το παρον καλα ειναι τα pambers .απο χθες που βαλαμε κεραλοιφη και την ενυδατικη που μας ειπε ο γιατρος ειδα μεγαλη καλυτερευση .

Καλα καναμε μπανιο χτες και οπως παντα εγινα μουσκεμα οληηηη,ο διονυσης κοπανιετε τρελα μες στο μπανιο.του λεω τωρα βγαζουμε μυξουλες...βαζει το κεφαλι του μεσα στο νερο(καταδυση)κανει μπουρμπουληθρες ,σηκωνετε μετα ,φυσα ει την μυτη του και βγαινουν οι μυξουλες.Οποτε ορο δεν χρησιμοποιω.

ααααααααα Ο ΓΙΑΤΡΟς ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΟΡΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗς ΠΑΝΑΣ (ουπς κεφαλαια βαριεμαι να σβηνω)κανει πολυ καλο και να στεγνωνω πολυ καλα την περιοχη.ειναι ενα θεμα που δεν καθετε αλλα οκ συνηθισα..ξερετε τι κανει?εγω τον αλλαζω πανω στο πλυντηριο.βολευει πολυ.μεχρι τωρα δλδ.γυρναει μπρουμυτα αφου εχει σηκωθει πρωτα και κοπανιετε πανω και σερνετε το φιδι προς τα κατω και πηδαει ρε συ κατω και φευγει μες στο σπιτι ξοψωλος...ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
απο σημερα αλλαζουμε πανω στο κρεβατι...ασε γιατι δεν θελει και πολυ να σπασει τιποτα ο ταλιμπαναν . Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
εμεις ακομα κοιμομαστε μαζι...δεν μπορω τρελαινομαι...λαθος το ξερω αλλα μας αρεσει παρα πολυ που ειναι μαζι μας. Very Happy Very Happy Very Happy

τιτικα μου μπραβο σας..ολα καλα περασε οτι ηταν... Very Happy Very Happy Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
mamavivo έγραψε:

η κενακομπ ειναι πολυ καλη με μια εφαρμοφη και γινεται οπως πριν.επισης καλο ειναι το σπαθολαδο αλλα δεν ξερω που θα το βρεις αν δεν εχεις.

γεωργια μου του εβαλα κεραλοιφη και μια κρεμα sebamed baby healing cream...πολυ καλη λεμε...
την κενακομπ την ειχα παρει αλλα δεν την ειχα χρησιμοποιησει και την ειχα δωσει σε μια φιλη μου αλλα μου ειπε τα καλυτερα θα την εχω υποψην μου.θα την ξαναπαρω ,καλα που μου το θυμησες.φιλιααααααααα

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΟΛΗ ΤΙΝ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΤΑΝ ΤΙΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΣΟΥΛΑΕΙ ΟΛΗ ΤΙΝ ΜΕΡΑ!ΕΦΥΓΑΝ Η ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΛΟΥΚΙΑ ΤΙΝ ΕΒΑΛΑ ΚΡΕΜΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΙΝ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΕΚΖΕΜΑ!ΕΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΚΟΤΟΠΙΤΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ 2 ΚΟΜΑΤΙΑ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΙΝ ΚΑΝΩ ΦΑΚΕΣ,ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΘΕΣ ΤΙΝ ΕΒΑΛΑ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ 11,ΓΕΝΙΚΟΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΣ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝΟΡΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΙΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΝ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΙΝ ΠΑΩ ΤΕΛΟ ΑΥΤΟΥ ,Η ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΤΙΝ ΑΦΗΣΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ 24 ΜΕΡΕΣ ΑΡΩΣΤΗ ΗΤΑΝ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ.ΓΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΠΡΑΒΩ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΛΑ,ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ.crazymommy KAI EMΕΝΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΤΟ ΤΙ ΥΠΝΟ ΡΙΧΝΩ?ΑΣ ΜΗ ΣΤΟ ΠΩ ΚΑΛΗΤΕΡΑ.....ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΙΝ ΕΧΩ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΤΙΝ ΑΝΑΣΟΥΛΑ ΤΙΣ...ΑΛΙΚΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΟΛΗ ΤΙΝ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΤΑΝ ΤΙΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΣΟΥΛΑΕΙ ΟΛΗ ΤΙΝ ΜΕΡΑ!ΕΦΥΓΑΝ Η ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΛΟΥΚΙΑ ΤΙΝ ΕΒΑΛΑ ΚΡΕΜΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΙΝ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΕΚΖΕΜΑ!ΕΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΚΟΤΟΠΙΤΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ 2 ΚΟΜΑΤΙΑ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΙΝ ΚΑΝΩ ΦΑΚΕΣ,ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΘΕΣ ΤΙΝ ΕΒΑΛΑ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ 11,ΓΕΝΙΚΟΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΣ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝΟΡΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΙΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΝ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΙΝ ΠΑΩ ΤΕΛΟ ΑΥΤΟΥ ,Η ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΤΙΝ ΑΦΗΣΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ 24 ΜΕΡΕΣ ΑΡΩΣΤΗ ΗΤΑΝ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ.ΓΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΠΡΑΒΩ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΛΑ,ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ.crazymommy KAI EMΕΝΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΤΟ ΤΙ ΥΠΝΟ ΡΙΧΝΩ?ΑΣ ΜΗ ΣΤΟ ΠΩ ΚΑΛΗΤΕΡΑ.....ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΙΝ ΕΧΩ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΤΙΝ ΑΝΑΣΟΥΛΑ ΤΙΣ...ΑΛΙΚΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

μπραβο ζουζουνακι....ρε φιλεναδα γραψε την συνταγη της κοτοπιτας..αν μπορεις...αν εχεις χρονο...αν θελεις...φιλιαααααα Very Happy Very Happy
την θελουμε εγω και η τιτικα να γινουμε σεφ...αχαχχαχαχαχαχχα

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΟΛΗ ΤΙΝ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΤΑΝ ΤΙΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΣΟΥΛΑΕΙ ΟΛΗ ΤΙΝ ΜΕΡΑ!ΕΦΥΓΑΝ Η ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΛΟΥΚΙΑ ΤΙΝ ΕΒΑΛΑ ΚΡΕΜΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΙΝ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΕΚΖΕΜΑ!ΕΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΚΟΤΟΠΙΤΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ 2 ΚΟΜΑΤΙΑ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΙΝ ΚΑΝΩ ΦΑΚΕΣ,ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΘΕΣ ΤΙΝ ΕΒΑΛΑ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ 11,ΓΕΝΙΚΟΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΣ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝΟΡΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΙΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΝ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΙΝ ΠΑΩ ΤΕΛΟ ΑΥΤΟΥ ,Η ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΤΙΝ ΑΦΗΣΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ 24 ΜΕΡΕΣ ΑΡΩΣΤΗ ΗΤΑΝ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ.ΓΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΠΡΑΒΩ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΛΑ,ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ.crazymommy KAI EMΕΝΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΤΟ ΤΙ ΥΠΝΟ ΡΙΧΝΩ?ΑΣ ΜΗ ΣΤΟ ΠΩ ΚΑΛΗΤΕΡΑ.....ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΙΝ ΕΧΩ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΤΙΝ ΑΝΑΣΟΥΛΑ ΤΙΣ...ΑΛΙΚΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

μπραβο ζουζουνακι....ρε φιλεναδα γραψε την συνταγη της κοτοπιτας..αν μπορεις...αν εχεις χρονο...αν θελεις...φιλιαααααα Very Happy Very Happy
την θελουμε εγω και η τιτικα να γινουμε σεφ...αχαχχαχαχαχαχχα

χαχαχαχα σε ευχαριστω βιβικα που εβαλες και εμενα μεσα.και οχι απλα σεφ μαστερ σεφ θα ελεγα εγω.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ΤΙΝ ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΤΙΝ ΚΑΝΩ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΓΙΑΤΙΝ ΖΥΜΗ ΘΕΛΕΙ
5 ΠΟΤΗΡΙΑ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ,1ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΞΥΔΙ 1ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΛΑΔΙ, 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ,1ΒΙΤΑΜ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
ΓΕΜΙΣΗ 3 ΣΤΗΘΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ,3 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ,ΜΙΣΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ,ΜΙΣΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΕ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ,ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ,ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ 1ΦΛΥΤΖΑΝΙ,ΑΛΑΤΙ ,ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΙΝ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΤΙΝ ΖΥΜΗ ΜΟΛΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΤΟ ΠΛΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΟ ΖΥΜΑΡΙ ,ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ ΣΕ 2 ΚΟΜΑΤΙΑ,ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ 5 ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΖΥΜΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟ ΑΝΗΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΩΝΕΙΣ ,ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ,ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΝ 2 ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕΣ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΒΟΥΤΗΡΟ ΣΟΦΤ .ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΕΝΩ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΛΟΙΨΕΙ ΜΕ ΛΑΔΑΚΙ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΥΛΛΟ ,ΧΑΡΑΖΕΙΣ ΛΑΔΩΝΕΙΣ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΥΜΑΡΙ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΑ ΚΡΕΜΑ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ,Η ΜΙΚΡΗ ΕΦΑΓΕ.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σημερα εχει γενεθλεια η σωτηρια μας...

να τα εκατοστησεις μικρη οτι επιθυμεις ..να σε χαιρομαστε και να σε χαιροντ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 6 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 6 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 6 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 6 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 6 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 6 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 6 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 6 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 6 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 6 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 6 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 6 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 6 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 6 12978 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 6 12978 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 6 12978 αιιιιιιιι

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ααααα τελεια.να τα εκατοστησεις σωτηρια οτι επιθυμεις. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 6 604962

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΤΙΝ ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΤΙΝ ΚΑΝΩ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΓΙΑΤΙΝ ΖΥΜΗ ΘΕΛΕΙ
5 ΠΟΤΗΡΙΑ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ,1ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΞΥΔΙ 1ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΛΑΔΙ, 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ,1ΒΙΤΑΜ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
ΓΕΜΙΣΗ 3 ΣΤΗΘΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ,3 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ,ΜΙΣΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ,ΜΙΣΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΕ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ,ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ,ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ 1ΦΛΥΤΖΑΝΙ,ΑΛΑΤΙ ,ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΙΝ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΤΙΝ ΖΥΜΗ ΜΟΛΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΤΟ ΠΛΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΟ ΖΥΜΑΡΙ ,ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ ΣΕ 2 ΚΟΜΑΤΙΑ,ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ 5 ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΖΥΜΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟ ΑΝΗΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΩΝΕΙΣ ,ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ,ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΝ 2 ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕΣ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΒΟΥΤΗΡΟ ΣΟΦΤ .ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΕΝΩ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΛΟΙΨΕΙ ΜΕ ΛΑΔΑΚΙ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΥΛΛΟ ,ΧΑΡΑΖΕΙΣ ΛΑΔΩΝΕΙΣ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΥΜΑΡΙ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΑ ΚΡΕΜΑ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ,Η ΜΙΚΡΗ ΕΦΑΓΕ.

eyxaristoyme...τιτικα την εγραψες?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:

τι να γραψω ρε συ;η κοπελα ειναι μαγειρσα και την φτιαχνει την ζυμη εγω νομιζω οτι θα μας δωσει κατι σε ετοιμο. Very Happy

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΙΝ ΕΓΡΑΨΑ,ΚΑΝΤΕ ΤΙΝ ΓΕΜΙΣΗ ΕΣΥΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧ

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

τι να γραψω ρε συ;η κοπελα ειναι μαγειρσα και την φτιαχνει την ζυμη εγω νομιζω οτι θα μας δωσει κατι σε ετοιμο. Very Happy

καλα την ζυμη την παιρνουμε ετοιμη...ΕΝΝΟΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕ..για την γεμιση γραψε αχαχχαχαχαχααχχαχ

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

καλα την ζυμη την παιρνουμε ετοιμη...ΕΝΝΟΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕ..για την γεμιση γραψε αχαχχαχαχαχααχχαχ

α ετσι το δεχομαι ναι αμε.γιατι να κατσω εγω να ανοιξω φυλλο δεν παιζει.θα γελασουν και οι πετρες. Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΙΝ ΕΓΡΑΨΑ,ΚΑΝΤΕ ΤΙΝ ΓΕΜΙΣΗ ΕΣΥΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧ

πεςτα ρε φιλεναδα αμεσως η αρνηση?>?

πως θα γινεις ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΜΑΣΤΕΡ ΚΟΜΑΝΤΕΡ ΣΕΦ?Ε?Ε?Ε

ζουζουνι ποιο ειναι το ονομα σου?συγνωμη σου ζητω το εχω ξεχασει

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις