126 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 Τρι Ιαν 24, 2012 6:21 am
grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
και γιατι σας ειπε να κανετε το τεστ;πας παιδικο σταθμο το παιδακι σου;γιατι με εχουν μπερδεψει λιγο οι γιατροι.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamavivo έγραψε:αχ δεν ξερω.
τι βαζεις εσυ δλδ?
εχουμε εμβολιο σε λιγες μερες και θα δουμε
ρε κοριτσια ποιο ειναι το μαντου?και ποτε το κανουμε?και εχει παρενεργειες?
εμεις νομιζω εχουμε ανεμοβλογιας τωρα .[/quot e] celestoterm με ενυδατικη μαζι!εμεις το μαντου το καναμε δεν ειναι εμβολιο αλλα τεστ για το μαντου το εμβολιο το κανουν πολυ μετα,εσυς το τεστ το κανατε?εμεις ναι βαζει ενα υγρο υποδερμικα δυλαδη κατω απο το δερμα το σημειο αυτο το υπογραμιζει με μαρκαδορο και δεν κανει να πεσει νερο για 3 μερες απανω εαν φουσκωσει και κοκκινιση το παιδι νοσοι εαν δεν κανει καμια αντιδραση τοτε μια χαρα και στιν πορεια κανουμε και το εμβολιο
zoyzoynitsa moy έγραψε:δεν ειναι τιποτα και δεν θεωρειτε εμβολιο και φυσικα δεν εχει παρανεργειες1οσο για αυτο που εβγαλε ο μικρος σου το εβγαλε και η δικη ειναι σαν να βγεικε η πετσα και να ανοιξε?εμεις το ειχαμε σε μικρο μεγεθος και εβαλα σιντοκρεμ και εφυγε.
zoyzoynitsa moy έγραψε:γραμματικη μου εαν λες εμενα...ναι το καναμε εδω 4 μηνες πριν ο παιδιατρος μας το ειπε και το πληρωσαμε 15 ευρω αυτο το υγρο,αλλα ολα καλα δεν ερεθιστηκε καθολου.
η κενακομπ ειναι πολυ καλη με μια εφαρμοφη και γινεται οπως πριν.επισης καλο ειναι το σπαθολαδο αλλα δεν ξερω που θα το βρεις αν δεν εχεις.mamavivo έγραψε:zoyzoynitsa moy έγραψε:δεν ειναι τιποτα και δεν θεωρειτε εμβολιο και φυσικα δεν εχει παρανεργειες1οσο για αυτο που εβγαλε ο μικρος σου το εβγαλε και η δικη ειναι σαν να βγεικε η πετσα και να ανοιξε?εμεις το ειχαμε σε μικρο μεγεθος και εβαλα σιντοκρεμ και εφυγε.
ναι αυτο ακριβως εχει και η sudocream δεν μας κανει τιποτα ,ισως γιατι εκανα μαμακια και του εβαζα και την εχει συνηθισει...μεγα λαθος το ξερω...τωρα παλευω με dactador και τα συναφη.
εγω τελευταια που πηγαμε στον γιατρο τον ρωτησα για το μαντου και μου ειπε οτι τωρα δεν το κανουν γιατι δεν υπαρχει το φαρμακο? του ειπα οτι η μεγαλη το εκανε και μου ειπε οτι δεν το κανουν τωρα.τι να πω.mamavivo έγραψε:δεν ξερω απορω και εγω.θα ρωτησω τον γιατρο βασικα να δω .δεν μου ειπε κατι αλλα καπου πιο πανω το διαβασα γιαυτο.grammatiki έγραψε:το μαντου αν δεν πηγαινει το παιδακι παιδικο γιατι το κανουν οι γιατροι;
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:η κενακομπ ειναι πολυ καλη με μια εφαρμοφη και γινεται οπως πριν.επισης καλο ειναι το σπαθολαδο αλλα δεν ξερω που θα το βρεις αν δεν εχεις.mamavivo έγραψε:zoyzoynitsa moy έγραψε:δεν ειναι τιποτα και δεν θεωρειτε εμβολιο και φυσικα δεν εχει παρανεργειες1οσο για αυτο που εβγαλε ο μικρος σου το εβγαλε και η δικη ειναι σαν να βγεικε η πετσα και να ανοιξε?εμεις το ειχαμε σε μικρο μεγεθος και εβαλα σιντοκρεμ και εφυγε.
ναι αυτο ακριβως εχει και η sudocream δεν μας κανει τιποτα ,ισως γιατι εκανα μαμακια και του εβαζα και την εχει συνηθισει...μεγα λαθος το ξερω...τωρα παλευω με dactador και τα συναφη.
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΟΛΗ ΤΙΝ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΤΑΝ ΤΙΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΣΟΥΛΑΕΙ ΟΛΗ ΤΙΝ ΜΕΡΑ!ΕΦΥΓΑΝ Η ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΛΟΥΚΙΑ ΤΙΝ ΕΒΑΛΑ ΚΡΕΜΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΙΝ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΕΚΖΕΜΑ!ΕΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΚΟΤΟΠΙΤΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ 2 ΚΟΜΑΤΙΑ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΙΝ ΚΑΝΩ ΦΑΚΕΣ,ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΘΕΣ ΤΙΝ ΕΒΑΛΑ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ 11,ΓΕΝΙΚΟΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΣ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝΟΡΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΙΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΝ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΙΝ ΠΑΩ ΤΕΛΟ ΑΥΤΟΥ ,Η ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΤΙΝ ΑΦΗΣΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ 24 ΜΕΡΕΣ ΑΡΩΣΤΗ ΗΤΑΝ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ.ΓΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΠΡΑΒΩ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΛΑ,ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ.crazymommy KAI EMΕΝΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΤΟ ΤΙ ΥΠΝΟ ΡΙΧΝΩ?ΑΣ ΜΗ ΣΤΟ ΠΩ ΚΑΛΗΤΕΡΑ.....ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΙΝ ΕΧΩ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΤΙΝ ΑΝΑΣΟΥΛΑ ΤΙΣ...ΑΛΙΚΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?
mamavivo έγραψε:zoyzoynitsa moy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΟΛΗ ΤΙΝ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΤΑΝ ΤΙΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΣΟΥΛΑΕΙ ΟΛΗ ΤΙΝ ΜΕΡΑ!ΕΦΥΓΑΝ Η ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΛΟΥΚΙΑ ΤΙΝ ΕΒΑΛΑ ΚΡΕΜΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΙΝ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΕΚΖΕΜΑ!ΕΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΚΟΤΟΠΙΤΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ 2 ΚΟΜΑΤΙΑ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΙΝ ΚΑΝΩ ΦΑΚΕΣ,ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΘΕΣ ΤΙΝ ΕΒΑΛΑ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ 11,ΓΕΝΙΚΟΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΣ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝΟΡΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΙΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΝ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΙΝ ΠΑΩ ΤΕΛΟ ΑΥΤΟΥ ,Η ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΤΙΝ ΑΦΗΣΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ 24 ΜΕΡΕΣ ΑΡΩΣΤΗ ΗΤΑΝ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ.ΓΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΠΡΑΒΩ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΛΑ,ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ.crazymommy KAI EMΕΝΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΤΟ ΤΙ ΥΠΝΟ ΡΙΧΝΩ?ΑΣ ΜΗ ΣΤΟ ΠΩ ΚΑΛΗΤΕΡΑ.....ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΙΝ ΕΧΩ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΤΙΝ ΑΝΑΣΟΥΛΑ ΤΙΣ...ΑΛΙΚΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?
μπραβο ζουζουνακι....ρε φιλεναδα γραψε την συνταγη της κοτοπιτας..αν μπορεις...αν εχεις χρονο...αν θελεις...φιλιαααααα
την θελουμε εγω και η τιτικα να γινουμε σεφ...αχαχχαχαχαχαχχα
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΤΙΝ ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΤΙΝ ΚΑΝΩ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΓΙΑΤΙΝ ΖΥΜΗ ΘΕΛΕΙ
5 ΠΟΤΗΡΙΑ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ,1ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΞΥΔΙ 1ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΛΑΔΙ, 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ,1ΒΙΤΑΜ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
ΓΕΜΙΣΗ 3 ΣΤΗΘΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ,3 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ,ΜΙΣΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ,ΜΙΣΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΕ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ,ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ,ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ 1ΦΛΥΤΖΑΝΙ,ΑΛΑΤΙ ,ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΙΝ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΤΙΝ ΖΥΜΗ ΜΟΛΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΤΟ ΠΛΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΟ ΖΥΜΑΡΙ ,ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ ΣΕ 2 ΚΟΜΑΤΙΑ,ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ 5 ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΖΥΜΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟ ΑΝΗΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΩΝΕΙΣ ,ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ,ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΝ 2 ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕΣ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΒΟΥΤΗΡΟ ΣΟΦΤ .ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΕΝΩ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΛΟΙΨΕΙ ΜΕ ΛΑΔΑΚΙ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΥΛΛΟ ,ΧΑΡΑΖΕΙΣ ΛΑΔΩΝΕΙΣ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΥΜΑΡΙ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΑ ΚΡΕΜΑ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ,Η ΜΙΚΡΗ ΕΦΑΓΕ.
mamavivo έγραψε:zoyzoynitsa moy έγραψε:ΤΙΝ ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΤΙΝ ΚΑΝΩ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΓΙΑΤΙΝ ΖΥΜΗ ΘΕΛΕΙ
5 ΠΟΤΗΡΙΑ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ,1ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΞΥΔΙ 1ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΛΑΔΙ, 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ,1ΒΙΤΑΜ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
ΓΕΜΙΣΗ 3 ΣΤΗΘΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ,3 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ,ΜΙΣΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ,ΜΙΣΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΕ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ,ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ,ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ 1ΦΛΥΤΖΑΝΙ,ΑΛΑΤΙ ,ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΙΝ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΤΙΝ ΖΥΜΗ ΜΟΛΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΤΟ ΠΛΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΟ ΖΥΜΑΡΙ ,ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ ΣΕ 2 ΚΟΜΑΤΙΑ,ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ 5 ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΖΥΜΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟ ΑΝΗΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΩΝΕΙΣ ,ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ,ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΝ 2 ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕΣ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΒΟΥΤΗΡΟ ΣΟΦΤ .ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΕΝΩ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΛΟΙΨΕΙ ΜΕ ΛΑΔΑΚΙ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΥΛΛΟ ,ΧΑΡΑΖΕΙΣ ΛΑΔΩΝΕΙΣ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΥΜΑΡΙ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΑ ΚΡΕΜΑ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ,Η ΜΙΚΡΗ ΕΦΑΓΕ.
eyxaristoyme...τιτικα την εγραψες?
grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:zoyzoynitsa moy έγραψε:ΤΙΝ ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΤΙΝ ΚΑΝΩ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΓΙΑΤΙΝ ΖΥΜΗ ΘΕΛΕΙ
τι να γραψω ρε συ;η κοπελα ειναι μαγειρσα και την φτιαχνει την ζυμη εγω νομιζω οτι θα μας δωσει κατι σε ετοιμο.
mamavivo έγραψε:grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:zoyzoynitsa moy έγραψε:ΤΙΝ ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΤΙΝ ΚΑΝΩ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΓΙΑΤΙΝ ΖΥΜΗ ΘΕΛΕΙ
τι να γραψω ρε συ;η κοπελα ειναι μαγειρσα και την φτιαχνει την ζυμη εγω νομιζω οτι θα μας δωσει κατι σε ετοιμο.
καλα την ζυμη την παιρνουμε ετοιμη...ΕΝΝΟΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕ..για την γεμιση γραψε αχαχχαχαχαχααχχαχ
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΙΝ ΕΓΡΑΨΑ,ΚΑΝΤΕ ΤΙΝ ΓΕΜΙΣΗ ΕΣΥΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης