Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
600 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 600 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τουρτίτσα,πανέξυπνη η μικρή σου,ε???Αυτό που ήθελε,το σκαρφάλωμα,το κατάφερε!!!χαχαχαχα!!!!!Και ζητάει και συγγνώμη??Τέλεια!!!!!!!!!!!
Πάντως βλέπω κι εγώ διαφορά,όταν κάνει περέα ο γιος μου με την ανηψιά μου.
Όταν έχουν παρέα μαθαίνουν πιο γρήγορα κάποια πράματα!!!Βλέπει το ένα το άλλο!!!Και επίσης σου δίνει ερεθίσματα το μεγαλύτερο για να μάθεις κάποια πράματα παραπάνω στο μικρότερο.

Λενάκι μου...
Άντε με το καλό!!!Να μας έχεις γρήγορα τα ευχάριστα!!!!!

Γεωργία μου,ακριβώς!!!!Σαν ψέμματα μου φαίνεται!!!!!Για να δούμε όμως αν θα τον διατηρήσει έτσι τον υπνάκο του,ο μπόμπιρας!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα Αλικάκι μου! Αχ! Το ψυχουλάκι μωρέ, φοβήθηκε! Κι ο δικός μου τρόμαξε χθες απο το βουητό του αέρα που νόμιζες οτι θα σπάσει κανένα παράθυρο (έχουμε ξύλινα)...και η αντίδραση του ήταν ακριβώς η ίδια. Μαμάααα φώναξε και έτρεξε στην αγκαλιά μου. Εγώ πάλι κλασική αδιόρθωτη αγορομάνα τον πήρα αγκαλίτσα σφιχτή το βράδυ και κοιμήθηκε σαν πουλάκι!!! Θα διορθωθώ, που θα πάει;
Σήμερα θα κάνουμε το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Καλημέρα,Σωτηρούλα μου!!!Είδες μωρέ???Όταν τρομάξουν,στην μανούλα τρέχουν!!!!
Αααα,εγώ δεν ανήκω στις κλασσικές...δεν τον παίρνω μαζί μου στο κρεβάτι,χιχιχιχ!!!Μια χαρά κοιμάται και μόνος!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 25 328109
Καλή επιτυχία στο εμβόλιο!!
Όλα καλά θα πάνε!!!!!!

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αλικακι έγραψε:
Αααα,εγώ δεν ανήκω στις κλασσικές...δεν τον παίρνω μαζί μου στο κρεβάτι,χιχιχιχ!!!Μια χαρά κοιμάται και μόνος!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 25 328109
Όλα καλά θα πάνε!!!!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ κουκλίτσα μου!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalhmeraκοριτσακια μουυυυυ

εμεις χτες ευχαριστηθηκαμε την βροχη ,κοιταγαμε και τις αστραπες..καθολου δεν φοβηθηκε ο ατιμος,χτυπαγε τα ποδια του κατω απο την χαρα του,τι να πω? το παιδακι αυτο ειναι ΟΠΑ τελειως.
Σημερα το πρωι ενω ντυνομουνα ,μπηκε στο δωματιο μου και εριξε μια λαμπαδα γαμωτο και του ηρθε στο κεφαλι.καναμε ενα τεραστιο καρουμπαλο,.του εβαλα βουτυρο αλλα τιποτα.Δεν τον προλαβαινω γαμωτο μου.
Λενακι με το καλοοοοοο
γεωργια μου θα σου στειλω π.μ
Τουρτιτσα ωραιο το τραγουδακι?πολυ γελασαμε που το φτιαξαμε!!
τιτικα μου καλημερααααααα.
Αλικακι καιρος για κρεβατι..ολες δλδ .
Εμεις ακομα δεν καναμε εμβολιο.θα παμε μεσα στην βδομαδα.
Φιλακια σε ολες.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:
Όλα καλά θα πάνε!!!!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ κουκλίτσα μου!

Να'σαι καλά!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 25 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα βιβη τι κανεις;χαχαχχαχα εδωσε ρεσιταλ παλι ο γιος σου ε;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βιβήκα μου,κάτι έχει ο γιος σου μ'αυτές τις λαμπάδες,χαχαχα!!!!
Τις προάλλες δεν μας ξανάλεγες πάλι κάτι για δαύτες????
Καλή είναι η κούνια μας..αργότερα το κρεβάτι!!!!!!Όσο χωράει και βολεύεται...

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλημερα βιβη τι κανεις;χαχαχχαχα εδωσε ρεσιταλ παλι ο γιος σου ε;

αλικακι έγραψε:Βιβήκα μου,κάτι έχει ο γιος σου μ'αυτές τις λαμπάδες,χαχαχα!!!!
Τις προάλλες δεν μας ξανάλεγες πάλι κάτι για δαύτες????
Καλή είναι η κούνια μας..αργότερα το κρεβάτι!!!!!!Όσο χωράει και βολεύεται...

Αυτες τις δαυτες ξανασπασε ο ατιμος και που ?στο κεφαλι του?
πρεπει να τις κρυψω και ειναι και μουρατες γαμωτο αλλα...κρυψιμο τωρα μην εχουμε αλλα.κοπηκε η λαμπαδα στα δυο ,στο κεφαλι του γαμωτο...το ψυχουλακι.. Very Happy Very Happy πηρα μια τρομαρα πρωινιατικα.
αργησα και στην δουλεια καμια ωρα και το τι δεν εχω ακουσει...ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤ Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχου το μωρέ το καημενουλάκι....κρίμα!!!!
Όσο για το boss...παιδιά δεν έχει πες του?????Δεν του συμβαίνουν απρόοπτα εκεινού?????
Χαμένα κορμιά!!!Δεν καταλαβαίνουν τίποτα!!!!
Μόνο το τουπέ τους να μην χάσουν και θιχθεί το αρχηγιλίκι τους.... Mad

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρααααα!!!!
Χαχαχα Βιβή μου αμάν με αυτές τις λαμπάδες!!! Η αλήθεια είναι ότι κι εμάς μας έσπασε η μικρή τη λαμπάδα της βάφτισης, αλλά ευτυχώς μετά τη βάφτιση!!! Εννοείται την αποσύραμε μετά!!!
Πωπω βρε κορίτσια, έβρεξε και σε εσάς όσο εδώ; Δε θυμάμαι να έχω δει τόσο έντονη βροχή τελευταία... Rolling Eyes Πιο πολύ η βροχή παρά ο αέρας ήταν που έκανε τη διαφορά εδώ! Με πέτυχε στο αμάξι καθώς επέστρεφα από δουλειά. Είχα σκοπό να περάσω από jumbo μια στα γρήγορα για κάτι πραγματάκια για τη μικρή, να έριχνα μια ματιά και στις στολές, αλλά φυσικά το ανέβαλλα... Δεν έβλεπα μπροστά μου να οδηγήσω στην εθνική!! Και μετά, η μικρή στο σπίτι κατατρόμαξε, όπως και στις περισσότερες από εσάς (Βιβή είπαμε είστε εξαίρεση!!!) Βασικά αρχικά τρόμαξε γιατί ήθελε να δει καλύτερα τη βροχή και της άνοιξα την μπαλκονόπορτα. Εκείνη τη στιγμή έριξε μπουμπουνιτό και δυνάμωσε, οπότε η μικρή πανικοβλήθηκε, ζήταγε το μπαμπά της (γιατί εγώ ήμουν που την έβγαλα έξω, χαχα) και πιπίλαγε μανιωδώς το δάχτυλο!!! Αλλά το βράδυ είχαμε τα πανηγύρια, καθώς ενώ βόλταρε έπεσε κάπου κοντά μάλλον κεραυνός και έριξε το ρελέ. Αποτέλεσμα; Βυθιστήκαμε στο σκοτάδι, η μικρή πανικοβλήθηκε και άρχισε να κλαίει και εγώ να τρέχω να την αγκαλιάσω! Τα καημενούλια! Πρώτη τους φορά γι' αυτά, λογικό είναι!!!

Αλικάκι, είδα μετά ότι μου είχες απαντήσει σε κάποια θεματάκια, χαχα, στραβή είμαι!!! Σ' ευχαριστώ κουκλίτσα!!! I love you Όπως ευχαριστώ και τη Γεωργία και όλες σας που με στηρίζετε και ειδικά στο βαρετό θέμα των πεθερικών. Χτες έμαθα κάτι άλλο, ότι δηλαδή τα ίδια (αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό) είχαν κάνει οι γονείς του και στον άντρα της κουνιάδας μου. Άρα αποδείχτηκε ότι δεν είμαι εγώ η τρελή! Βασικά πρέπει να συνηθίσω να αδιαφορώ (όπως έκανε κι εκείνος) αλλά μ' ενοχλεί ρε γμτ και ο τρόπος που μου φέρθηκαν. Τεσπα, να μην το κουράζω άλλο!

Τιτίκα μου κι εγώ σου είχα ευχηθεί, δε θυμάμαι αν το πρόσεξες, απλά στο λέω, χιχι!
Α, άσχετο, Βιβή το τραγουδάκι σας τα σπάει! Το είχα δει κι εγώ και έλιωσα! Πάντα τέτοια, χαχαχα!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα Αλικάκι μου! Αχ! Το ψυχουλάκι μωρέ, φοβήθηκε! Κι ο δικός μου τρόμαξε χθες απο το βουητό του αέρα που νόμιζες οτι θα σπάσει κανένα παράθυρο (έχουμε ξύλινα)...και η αντίδραση του ήταν ακριβώς η ίδια. Μαμάααα φώναξε και έτρεξε στην αγκαλιά μου. Εγώ πάλι κλασική αδιόρθωτη αγορομάνα τον πήρα αγκαλίτσα σφιχτή το βράδυ και κοιμήθηκε σαν πουλάκι!!! Θα διορθωθώ, που θα πάει;
Σήμερα θα κάνουμε το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Όλα καλά θα πάνε!!!!!!

Χαχα, αλικάκι μου εμένα στο μπαμπά έτρεξε!!!! Αλλά φταίει που την πήρα εγώ έξω να δει τη βροχή (για μια στιγμή καλέ μη φανταστείτε!)
Ούτε κι εγώ την πήρα μετά κρεβάτι. Μόνο αν ξυπνήσει μέσα στη νύχτα και με ζητάει μανιωδώς, είμαι και πτώμα-κυρίως γι' αυτό- την παίρνω δίπλα μου. Αλλά ευτυχώς το έχει κάνει λίγες φορές!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλημερα μανουλες μου !!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?καλε τι βροχη ειναι αυτη?και τι αερας?εχθες να μεσανυχτα σηκωθηκα 3 φορες γιατι ο αερας επερνε το τραπεζι και τις καρεκλες που εχω εξω στο παλκονι!!!!!!η μικρη μου εχθες εβλεπε τιν βροχη και ελεγε (βουουυυυυυυυ)τι ειναι αυτο δεν ξερω.

σημερα το πρωι ξυπνησε και τις λεω βουλα ελα γρηγορα να βγαλουμε τις πιτσαμες να βαλουμε φορμες ...εχει κρυο!και μου λεει (εντατσει)τιν κοιταω και τις λεω μπραβωωωωωωωωω και χτυπουσε τα χερακια τις,τελικα καταλαβα οτι ειναι τεμπελα ολα τα ξερει αλλα δεν θελει να τα πει!

σημερα θα τιν κανω κοτοσουπα το αγαπημενο τις!!!!και για εμας πατατες γιαχνι με λαχανο σαλατα!

αλικακι τρομαξε το ζουζουνι ε?αχ μωρε το καιμενο!!
βιβηκα οταν το παιδι εχει ενεργεια σαν το δικο σου...μην το φοβασαι εχει υγεια !!!!!ετσι μου λεει η γιαγια μου!

εμενα τωρα τελευταια σηκωνετε τα μεσανυχτα κατ τις 3.00 και παιζει μονη στο κρεβατι μιλαει και λεει τα δικα τις,δεν τις μιλαω απλα ξερω οτι σηκωθηκε για γαλα ...δεν τις δινω μεχρι να αρχισει να κλεει,αλλα δεν το ξεχναει,και σηκωνομαι!!

οσο για το κρεβατι τις δεν κοιμαται εκει ,σε εμας στιν μεση,τωρα μεχρι το καλοκαιρι θα γινει η σοφιτα με τα παιδικα δωματια,εκει να δειτε προβλημα δεν θα θελει να κοιμαται στο δωματιο τις,ωπος και εγω δυσκολο θα μου ειναι θα φοβαμαι,μονη απανω τι θα κανει?παντος τα παραθυρα που παραγειλαμε θα ειναι με κλειδι θα τα κλεινω και θα περνω και το κλειδι...αυτο πολυ το φοβαμαι!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:γεια σας κοριτσια.τι κανετε.
γραμματικη χρονια πολλα και απο εδω.να τα εκατοστισεις.
εγω σημερα ειμαι ενταξει,συνηλθα.
η μικρη μου που λετε εμαθε και την "ατα"-σοκολατα.ειχαμε παιε μια μερα στην απο πανω μου να παιξουν με τα κοριτσια τους και η μικρη τους ετρωγε σοκολατα,την εδωσε ενα κοματακι,το εφαγε(σιγα μην το αφηνε).το πρωι αφου πιει το γαλα της αρχιζει "μαμα μαμ"τι μαμ ειρηνη?"ατα".σοκολατα πρωινιατικα,δεν παμε καλα.και επανω που παμε,ποιανει το χερι της κοπελας την παει στην κουζινα,στο ψυγειο για να της δωσουν να φαει.ελεος,νηστικο θα νομιζουν οτι το εχω.ρεζιλι με κανει.
εμαθε να ζηταει και συγνωμη.οταν μαλωνουν τα κοριτσακια μου σηκωνει η μικρη το χερι και βαραει.οποτε της λεω να ζητησει συγνωμη και να δωσει φιλακι με αγκαλιτσα.μεχρι χθες εκανε μονο φιλακια και αγκαλιτες αλλα χθες την ακουσα να λεει "ομη"-συγνωμη.
τι αλλο εκανε σημερα,ηθελε να ανεβει στο κρεβατιο της αδερφης της αλλα ειναι λιγο ψηλο και δεν μπορουσε.το καλο το παληκαρι ομως ξερει και αλλο μονοπατι,πηρε ενα μικρο πλαστικο καρεκλακι,το εβαλε διπλα στο κρεβατι,πατησε και ανεβηκε.κατα τυχη την ειδαμε με τον αντρα μου που ηθελα να του δειξω κατι.παλι καλα που πηγα.
Χαχαχαχαχα, τυχερό το αστεράκι σου που την είδατε εγκαίρως! Χτες να σου πω είμασταν κι εμείς τυχεροί γιατί ο μπαμπάς της έτρεξε να την προλάβει -είχε ανέβει στο κρεβάτι και περπατούσε όρθια στο χείλος, κατά μήκος όλου του κρεβατιού μας! Shocked Shocked Shocked Εντάξει, μας πέθανε!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 25 688264
Όσο για την σοκολάτα... δεν της έχω δώσει ακόμα, αλλά γλυκά (κέικ ή μπισκότα) τρώει και τρελαίνεται! Χτες το απόγευμα δεν ήθελε ούτε τραχανά, ούτε αβγουλάκι με ντοματούλα και τυράκι (άλλοτε το τρώει), ούτε τοστάκι. Μόλις της έδωσα κέικ το τσάκισε η δεσποινίς!!!! Αλλά εμείς ακόμα δεν λέμε τις λεξούλες σας εννοείται!!!!!!!

Κορίτσια δεν προλαβαίνω άλλα, σας φιλώ! Ελπίζω να προλάβω το βράδυ ή αύριο πρωί!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 25 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλικάκι μου,κι εμείς τον βγάλαμε έξω να δει την βροχούλα ,μην νιώθεις τύψεις!!!
Και μάλιστα έλεγα στον άντρα μου,ότι θα μας βλέπει κανείς και θα μας περάσει για τρελλούς,χαχαχα!!!!!!
Και τρελλάθηκε από την χαρά του(από την βροχή,όχι από τα μπουμπουνητά) και φώναζε "νενό,νενό"(Νερό)!!!!!!
Αχ,αλήθεια ,δεν μας ζαλίζεις με τα πεθερικά και σου είπαμε όλες ότι ασχέτως με το nick σου...δεν είσαι τρελλή!!!!
Φιλάκια!!!!!!!!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλημερα μανουλες μου !!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?καλε τι βροχη ειναι αυτη?και τι αερας?εχθες να μεσανυχτα σηκωθηκα 3 φορες γιατι ο αερας επερνε το τραπεζι και τις καρεκλες που εχω εξω στο παλκονι!!!!!!η μικρη μου εχθες εβλεπε τιν βροχη και ελεγε (βουουυυυυυυυ)τι ειναι αυτο δεν ξερω.

σημερα το πρωι ξυπνησε και τις λεω βουλα ελα γρηγορα να βγαλουμε τις πιτσαμες να βαλουμε φορμες ...εχει κρυο!και μου λεει (εντατσει)τιν κοιταω και τις λεω μπραβωωωωωωωωω και χτυπουσε τα χερακια τις,τελικα καταλαβα οτι ειναι τεμπελα ολα τα ξερει αλλα δεν θελει να τα πει!

σημερα θα τιν κανω κοτοσουπα το αγαπημενο τις!!!!και για εμας πατατες γιαχνι με λαχανο σαλατα!

αλικακι τρομαξε το ζουζουνι ε?αχ μωρε το καιμενο!!
βιβηκα οταν το παιδι εχει ενεργεια σαν το δικο σου...μην το φοβασαι εχει υγεια !!!!!ετσι μου λεει η γιαγια μου!

εμενα τωρα τελευταια σηκωνετε τα μεσανυχτα κατ τις 3.00 και παιζει μονη στο κρεβατι μιλαει και λεει τα δικα τις,δεν τις μιλαω απλα ξερω οτι σηκωθηκε για γαλα ...δεν τις δινω μεχρι να αρχισει να κλεει,αλλα δεν το ξεχναει,και σηκωνομαι!!

οσο για το κρεβατι τις δεν κοιμαται εκει ,σε εμας στιν μεση,τωρα μεχρι το καλοκαιρι θα γινει η σοφιτα με τα παιδικα δωματια,εκει να δειτε προβλημα δεν θα θελει να κοιμαται στο δωματιο τις,ωπος και εγω δυσκολο θα μου ειναι θα φοβαμαι,μονη απανω τι θα κανει?παντος τα παραθυρα που παραγειλαμε θα ειναι με κλειδι θα τα κλεινω και θα περνω και το κλειδι...αυτο πολυ το φοβαμαι!!!!
Καλημέρα ζουζουνίτσα μου! Σε φιλώ γλυκά (τελικά εσύ είχες πει ότι θα του πάει η στολή του Διονυσάκου, χιχι! Είχε δίκιο το αλικάκι!!!)!!! Φεύγω για δουλίτσα γιατί αν αργήσω κι εγώωωωωωωω..........!!!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζουζουνίτσα μου,μου θύμισες τώρα που πριν από χρόνια ένας παρόμοιος τρελλός αέρας είχε σηκώσει την καρέκλα από το μπαλκόνι της μαμάς και την είχε πετάξει από τον τέταρτο!!!!
Θα τα πει η μικρή σου,μην ανησυχείς,τα πιο πολλά θέλουν τον χρόνο τους!!!
Όσο για το καινούριο παιδικό..τέλειο μου ακούγεται!!!Στην σοφίτα???Σαν φωλίτσα!!!!Θα κάνεις υπομονή λίγο καιρό και μια χαρά θα συνηθίσει!!
Κάθε αρχή και δύσκολη!!
Εμείς χτες είχαμε κοτόπουλο σούπα και σήμερα μακαρόνια με κιμά.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλικάκι μου....φύγεεεεεεεεε.....θα αργήσεις!!!!!!!!!!!!χιχιχιχιχ!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 25 417472

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ναι εγω το ειχα πει,αφου ειναι ηρωας χιχιχιχιχχι και ενα παραπανο η μαμα που τρχει!!!!!!!!

φιλια και καλη δουλεια!!!!!!!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
αστα να πανε με αυτο τον αερα και το σπιτι μας ειναι πολυ βορινο και ακουγεται σαν να κατασρεφονται ολα εξω χιχιχιχιχ!θα δουμε η αληθεια ειναι οτι το εχω αγχος!μακανονια με κιμα ειχα εχθες εγω!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:ναι εγω το ειχα πει,αφου ειναι ηρωας χιχιχιχιχχι και ενα παραπανο η μαμα που τρχει!!!!!!!!

αχαχχαχαχχαχαχ κανονικα θα επρεπε να τον ντυσω σιφουνα αλλα δεν ξερω πως...αχχαχα
και εμεις κοτοσουπα σημερα μιαμ μιαμ ,παει με τον καιρο πολυ.

θα μου πειτε ποτε θα μιλησει παραπανω?

ζουζουνιτσα καλα η σοφιτα θα τα σπαει...στην αρχη θα ειναι λιγο καπως να την βαλεις σε προγραμμα αλλα μετα ολα οκ .τελεια ιδεα...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:αστα να πανε με αυτο τον αερα και το σπιτι μας ειναι πολυ βορινο και ακουγεται σαν να κατασρεφονται ολα εξω χιχιχιχιχ!θα δουμε η αληθεια ειναι οτι το εχω αγχος!μακανονια με κιμα ειχα εχθες εγω!

Μην αγχώνεσαι!!Θα οπλιστείς με υπομονή(τι προτότυπο)και θα τα καταφέρετε!!!!
Ωραία τα μακαρόνια με κιμά!!!Μιαμ,μιαμ!!!!!

mamavivo έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:ναι εγω το ειχα πει,αφου ειναι ηρωας χιχιχιχιχχι και ενα παραπανο η μαμα που τρχει!!!!!!!!

αχαχχαχαχχαχαχ κανονικα θα επρεπε να τον ντυσω σιφουνα αλλα δεν ξερω πως...αχχαχα
και εμεις κοτοσουπα σημερα μιαμ μιαμ ,παει με τον καιρο πολυ.

θα μου πειτε ποτε θα μιλησει παραπανω?

Βιβήκα,όποτε θέλει θα μιλήσει!!!!
Μην μου αγχώνεσαι και αγχώνεις και τον ζουζούνο!!!!!
Για την στολή σίφουνα....αχαχαχαχαχαχ!!!!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλη ειναι σαν ιδεα...αλλα ετσι πως φυσαει εδω στο σπιτι υπαρχει περιπτωσει να παρει και τιν σοφιτα και να ειναι και το μωρο πανω(παναγια μου τι λεω?)

δεν υπαρχει αλλη λυση για δωματια μονο σοφιτα θα γινουν 2 παιδικα μια τουαλετα,και πλισταριο,μεχρι τελος καλοκαιριου ετοιμο θα ειναι.μου αρεσει πολυ η ιδεα οτι θα κανω στιν μικρη δωματιο,γιατι οταν ημουν εγκυος δεν εκανα!
και εμενα δεν λεει πολλα καποιες φορες ανυσηχω και μετα μου πεταει κατι και λεω αντε μωρε τεμπελα ειναι!

θα μιλησουν που θα παει?αφου εκτελουν εντολες ολα καλα!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εκτελουν εντολες?αχαχχαχαχαχαχχα
ναι σιγα!!!!!

κοριτσια βαριεμαι...εχω πολυ δουλεια και δεν θελω να κανω τιποτααααααααα Very Happy Very Happy Very Happy

Ο διονυσακης κοιμαται τωρα ,με πηρε η αδελφη μου κανει baby sitting σημερα ,η μαμα μου ειναι πολυ κουρασμενη αυτες τις μερες.

Εχω πολυ σιδερο και βαριεμαι το απογευμα να το κανω.
Η αδελφη μου μπορει να ειναι εγκυος.σημερα θα κανουμε το τεστ.
Ειναι 40 χρονων με μια απλη σχεση μακρινη ,μακαρι να ειναι και ολα θα γινουν.Απλα τωρα εκατσε και δουλεια να παει Λαρισα και ολα τουρλουμπουκι.θΑ δουμε!!!

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamavivo έγραψε:εκτελουν εντολες?αχαχχαχαχαχαχχα
ναι σιγα!!!!!

κοριτσια βαριεμαι...εχω πολυ δουλεια και δεν θελω να κανω τιποτααααααααα Very Happy Very Happy Very Happy

Ο διονυσακης κοιμαται τωρα ,με πηρε η αδελφη μου κανει baby sitting σημερα ,η μαμα μου ειναι πολυ κουρασμενη αυτες τις μερες.

Εχω πολυ σιδερο και βαριεμαι το απογευμα να το κανω.
Η αδελφη μου μπορει να ειναι εγκυος.σημερα θα κανουμε το τεστ.
Ειναι 40 χρονων με μια απλη σχεση μακρινη ,μακαρι να ειναι και ολα θα γινουν.Απλα τωρα εκατσε και δουλεια να παει Λαρισα και ολα τουρλουμπουκι.θΑ δουμε!!!

Βιβουλααααα η Βασουλα????
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 25 446177 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 25 446177 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 25 446177 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 25 446177 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 25 446177 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 25 446177

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε κρυβε λογια ....

μαλλον ναι ...

αλλα μην πεις τιποτα.οχι ακομα. Shocked

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις