326 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 Παρ Ιαν 27, 2012 7:10 am
grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
την τουρτιτσα εννοω.δεν σε εχω φιλη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλα μου εδωσες ιδεα.τελειο.ευχαριστω.mamavivo έγραψε:good morniiiiiiiiiiing vietnam.
Περαστικα στα παιδακια μας και ελπιζω να αναρρωσουν συντομα.
2 μερες μεινανε για την μετακομιση και εχω μαζεψει αισιως 2 δωματια.
Πηγα στο νεο σπιτι χτες να δω τι βαφουν ,πηρα και τον διονυση μαζι,οπου επεσε μεσα στα χρωματα.(χεριαλευκα)..απλα δεν λεω κατι αλλο ,εχει στραβωσει το στομα μου.Ευτυχως τον τραβηξα οσο να πεις εγκαιρα .
Εντυνα κατι κερια μεγαλα-λαμπαδες με sticky αυτοκολλητα να το κανω λιγο μουρατο αλλααααααααααααα...μου εσπρωξε το ενα κερι και μου το εσπασε γαμωωωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.
Κανει σαν τρελος non stop ,ουτε ενα λεπτο ησυχος.εχω τοσο κουραστει και ακομα εχω πολυ μελλον μπροστα μου.
face δεν πολυμπαινω ,δεν προλαβαινω αλλωστε .αλλα καντε αιτημα να σας βρωωωωωωωω.στειλτε μου με pm τα στοιχεια σας.θα σας ανακαλυψωωωωωωωωωωωωωω
εμενα δεν με εκανες.grammatiki έγραψε:κοριτσακια ελπιζω να σας εκανα φιλες οσες μπορεσα.δε ξερω αν μου λειπει καποια.
χαχαχαχαχαχαmamavivo έγραψε:βρε μην στεναχωριεσαι ...τα παιδια γεννιουνται με οδηγιες χρησης "πως να σπασετε τα νευρα στους γονεις σας" stadar σου λεωωωωωmommy12585 έγραψε:Και εγώ συνέρχομαι μετά αλλά έχω και τύψεις γμτ που φρικάρω έτσι, νομίζω ότι έχω αρκετή υπομονή σαν άνθρωπος αλλά μερικές φορές νιώθω τις δυνάμεις μου να με εγκαταλείπουν και μπορεί να της φωνάζω και τέτοια που κάνει ζαβολιές συνέχεια...και σκέφτομαι ότι κάνω αυτά που κορόιδευα ΠΡΙΝ κάνω παιδί!!
και μετα ειμαι εγω.mamavivo έγραψε:grammatiki έγραψε:ολες κουκλες ειστε και μικρουλες βρε.
που να δεις εμενα αχαχαχχαχαχαχ
ειμαι και η πιο μεγαλη μου φαινετε...
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καλα μου εδωσες ιδεα.τελειο.ευχαριστω.mamavivo έγραψε:good morniiiiiiiiiiing vietnam.
Περαστικα στα παιδακια μας και ελπιζω να αναρρωσουν συντομα.
2 μερες μεινανε για την μετακομιση και εχω μαζεψει αισιως 2 δωματια.
Πηγα στο νεο σπιτι χτες να δω τι βαφουν ,πηρα και τον διονυση μαζι,οπου επεσε μεσα στα χρωματα.(χεριαλευκα)..απλα δεν λεω κατι αλλο ,εχει στραβωσει το στομα μου.Ευτυχως τον τραβηξα οσο να πεις εγκαιρα .
Εντυνα κατι κερια μεγαλα-λαμπαδες με sticky αυτοκολλητα να το κανω λιγο μουρατο αλλααααααααααααα...μου εσπρωξε το ενα κερι και μου το εσπασε γαμωωωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.
Κανει σαν τρελος non stop ,ουτε ενα λεπτο ησυχος.εχω τοσο κουραστει και ακομα εχω πολυ μελλον μπροστα μου.
face δεν πολυμπαινω ,δεν προλαβαινω αλλωστε .αλλα καντε αιτημα να σας βρωωωωωωωω.στειλτε μου με pm τα στοιχεια σας.θα σας ανακαλυψωωωωωωωωωωωωωωεμενα δεν με εκανες.grammatiki έγραψε:κοριτσακια ελπιζω να σας εκανα φιλες οσες μπορεσα.δε ξερω αν μου λειπει καποια.χαχαχαχαχαχαmamavivo έγραψε:βρε μην στεναχωριεσαι ...τα παιδια γεννιουνται με οδηγιες χρησης "πως να σπασετε τα νευρα στους γονεις σας" stadar σου λεωωωωωmommy12585 έγραψε:Και εγώ συνέρχομαι μετά αλλά έχω και τύψεις γμτ που φρικάρω έτσι, νομίζω ότι έχω αρκετή υπομονή σαν άνθρωπος αλλά μερικές φορές νιώθω τις δυνάμεις μου να με εγκαταλείπουν και μπορεί να της φωνάζω και τέτοια που κάνει ζαβολιές συνέχεια...και σκέφτομαι ότι κάνω αυτά που κορόιδευα ΠΡΙΝ κάνω παιδί!!και μετα ειμαι εγω.mamavivo έγραψε:grammatiki έγραψε:ολες κουκλες ειστε και μικρουλες βρε.
που να δεις εμενα αχαχαχχαχαχαχ
ειμαι και η πιο μεγαλη μου φαινετε...
περαστικα στα αρρωστουλικα.ποσα γραψατε καλε,ελεος.εμεις δεν εχουμε νεα.τα ιδια με την μικρη,πολυ μιλαει,ολη την ωρα μαμα φωναζειι και εγω δεν ξερω ποσες φορες την ημερα το ακουω και απο τις δυο.ο μπαμπας μας σαν να μην υπαρχει.
πολυ κρυο κοριτσια σημερα και απο οτι ειδα θα κανει ακομα πιο πολυ,εδω μεχρι -10 δειχνει.μπρρρρρρρρρρ.
η μικρη μου λεει"μαμα ελα καθε πε"
πο σημαινει "μαμα ελα κατσε στον καναπε"
μεχρι την ωρα που πηγε για υπνο εφαγε:το γαλα της και λιγο που αφησε η αδερφη της,ενα λουκανικακι απο λουκανοπιτακι,μιση μπανανα,την φρουτικρεμα της,το φαγητο της,λιγο κουνουπιδι σαλατα,αυτα νομιζω,
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:αν εννοεις εμενα δεν με εκανες.αν λες την αλλη την γεωργια δεν ξερω.mangio έγραψε:Εμενα με έκανες!!mommy12585 έγραψε:Κορίτσια εγώ είμαι η Εύα!! Το βαφτιστικό μου Ευαγγελία
Συνονώματη δεν σε βρίσκω καλέεεεεεεεεεε
Έχω μπερδευτεί λίγο, έκανα αdd την Δώρα και την Γεωργία?? Συγνώμη αλλά έχω μπερδευτεί λίγο!
Κατατοπίστε με!!!
mommy12585 έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:αν εννοεις εμενα δεν με εκανες.αν λες την αλλη την γεωργια δεν ξερω.mangio έγραψε:Εμενα με έκανες!!mommy12585 έγραψε:Κορίτσια εγώ είμαι η Εύα!! Το βαφτιστικό μου Ευαγγελία
Συνονώματη δεν σε βρίσκω καλέεεεεεεεεεε
Έχω μπερδευτεί λίγο, έκανα αdd την Δώρα και την Γεωργία?? Συγνώμη αλλά έχω μπερδευτεί λίγο!
Κατατοπίστε με!!!
Καλως την Τουρτίτσα!! Μάλλον άλλη Γεωργία έκανα! Με ποιο ψευδώνυμο είναι η άλλη Γεωργία καλε??
Τουρτίτσα εγώ είμαι Eva Toumpekitzi sto fb!!
Βιβή εσένα δεν σε βρήκα επίσης!!
Ο γιος σου είπε να κάνει αφηρημένη τέχνη και βούτηξε τα χεράκια του στις μπογιές?? Ζωγράφος θα γίνει!! χεχε
Δεν θα ήθελα να προκαλέσω αντιδράσεις αλλα και εγώ το 85 είμαι, ήμουν 25 όταν έγινα μαμα... (ήταν τυχαίο, αλλά ωραίο...)mangio έγραψε:Κοριτσακια γεια σας!
Δε λεω ακόμα τιποτα, ψαχνω στο φεις!
Βιβή σου εγραψα και στο μηνυμα, δε σε βρισκω !!
Ζουζουνιτσα ,Σιρεν και Γραμματική και γω θελω πμ !!!
Mommy. θα σου κανω αίτημα αφού εγραψες το ονομά σου, θα με παιζεις και μενα ?? Εγω δεν θελω να το γραψω δημοσια το ονομα !
Αγγελικουλα, τι καινουρια φωτο ειναι αυτη με τη νυφούλα μου μωρε ?? Εμεις πηγαμε Ρωμη ταξιδι, αχ τι ωραία που ήταν!
Κπριτσια, ειχαμε παλι δυνατο σεισμο σημερα κ μπορω να πω οτι αγχωθηκα, ελπιζω να μην κανει ακομα πιο δυνατο.
Νευρα εχουμε ολες μας, μη νιωθετε τυψεις!Εμένα σημερα τα παιδια στο σχολειο σεληνιάστηκαν ,δεν ακουγαν τιποτα κ μετα ήρθα εδω να παλευω ενα ταρζανακι! Ευτυχως κοιμηθηκε !
Αλικακι, κοτοπουλο με κριθαρακι !
Α ξεχασα!! Γεωργια 2/7/10 τι γλυκια καλε που είσαι!! Και μικρουλα!! Σου παει παρα πολύ το ξανθό!Από που να πηρε ο μικρος ή μαλλον μεγάλος !!Φτου φτου!!
Αυτα προς το παρον!περαστικα στα μπεμπακια σας, πότε θα ηρεμησουν κι αυτα?
mangio έγραψε:Η ζουζουνιτσα ειναι η Ευαγγελια!!grammatiki έγραψε:εχω μπερδευτει λιγο κοριτσια.η ευα ειναι η mommy η ευαγγελια ποια ειναι;
Και αυτή και η Mommy την εχουν δει κάπως!! Ακου του 85 και του 86 !! Ελεος κορίτσια, σεβασμός !!!
Εγω ειμαι 1,60 grammatiki, αρα ψηλή σε λέω και μάλιστα πολύ!!!
grammatiki έγραψε:συγγνωμη ρε κοριτσια γιατι θα τα παρω στο κρανιο τωρα.ολων σας τα παιδια σας μοιαζουν.μονο η δικια μυο ειναι ιδια ο πατερας της;ελεος
grammatiki έγραψε:και εμενα πολυ μου αρεσει η θεσσαλονικη μακαρι να εμενα εκει.
grammatiki έγραψε:συγγνωμη ρε κοριτσια γιατι θα τα παρω στο κρανιο τωρα.ολων σας τα παιδια σας μοιαζουν.μονο η δικια μυο ειναι ιδια ο πατερας της;ελεος
ria έγραψε:μανούλες είμαι και εγώ εδώ χάθηκα για αρκετό καιρό αλλά τώρα ξαναγύρισα και ελπίζω να τα λέμε συχνά!!!
ΝΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΕΜΑΘΑ ΤΩΡΑ!ΠΩΣ ΤΙΝ ΛΕΝΕ ΤΙΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ?ΞΥΠΝΑΕΙ 6.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΙΣ 9 ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ!αλικακι έγραψε:Ναι,ζουζουνίτσα του 87!!!Γιατί δεν μου φαίνεται???Αχαχαχαχαχ!!!!!
Τώρα σου κοιμάται για δεύτερη φορά???Σου ξυπνάει και ξανακοιμάται???
Εγώ με τα πλυντήρια δεν έχω και τόσο θέμα.
Μια φορά την εβδομάδα βάζω του μικρού.
Αααα,και εμείς τις Κυριακές στην πεθερά πηγαίνουμε!!!
Βρε,να σε ρωτήσω...μπορεί να ξέρεις την ξαδέρφη μου,εκεί που μένεις!!Λέω τώρα...Δεν βρήκες πως μπορείς να διαβάσεις τα πμ???
γεωργία02/07/10 έγραψε:Δεν θα ήθελα να προκαλέσω αντιδράσεις αλλα και εγώ το 85 είμαι, ήμουν 25 όταν έγινα μαμα... (ήταν τυχαίο, αλλά ωραίο...)mangio έγραψε:Κοριτσακια γεια σας!
Δε λεω ακόμα τιποτα, ψαχνω στο φεις!
Βιβή σου εγραψα και στο μηνυμα, δε σε βρισκω !!
Ζουζουνιτσα ,Σιρεν και Γραμματική και γω θελω πμ !!!
Mommy. θα σου κανω αίτημα αφού εγραψες το ονομά σου, θα με παιζεις και μενα ?? Εγω δεν θελω να το γραψω δημοσια το ονομα !
Αγγελικουλα, τι καινουρια φωτο ειναι αυτη με τη νυφούλα μου μωρε ?? Εμεις πηγαμε Ρωμη ταξιδι, αχ τι ωραία που ήταν!
Κπριτσια, ειχαμε παλι δυνατο σεισμο σημερα κ μπορω να πω οτι αγχωθηκα, ελπιζω να μην κανει ακομα πιο δυνατο.
Νευρα εχουμε ολες μας, μη νιωθετε τυψεις!Εμένα σημερα τα παιδια στο σχολειο σεληνιάστηκαν ,δεν ακουγαν τιποτα κ μετα ήρθα εδω να παλευω ενα ταρζανακι! Ευτυχως κοιμηθηκε !
Αλικακι, κοτοπουλο με κριθαρακι !
Α ξεχασα!! Γεωργια 2/7/10 τι γλυκια καλε που είσαι!! Και μικρουλα!! Σου παει παρα πολύ το ξανθό!Από που να πηρε ο μικρος ή μαλλον μεγάλος !!Φτου φτου!!
Αυτα προς το παρον!περαστικα στα μπεμπακια σας, πότε θα ηρεμησουν κι αυτα?
Να τα πεις στον άντρα μου για το ξανθό που με προτιμάει μελαχρινή, αλλά δεν παίζει του το πα, μόνο στην εγκυμοσύνη... (μικρή μικρή αλλά έχω άσπρες τρίχες από τα 22!!!)
Όσο για τον μικρό, είναι φτυστός ο άντρας μου, αν βγάλεις τα χρώματα, έχω φωτο που ήταν μωρό... Και κλάφτα!!! Να μπω και εγώ στο κλαμπ της άχρηστης.Αλλά δεν με πολυχαλάει, μια ζωή είχα διδυμη αδερφή που μου μοιάζει πάρα πολύ, άσε που όπως λέω εγώ... έτσι έχω και τον άντρα μου μαζί όλη την ώρα...(χιχιχι)mangio έγραψε:Η ζουζουνιτσα ειναι η Ευαγγελια!!grammatiki έγραψε:εχω μπερδευτει λιγο κοριτσια.η ευα ειναι η mommy η ευαγγελια ποια ειναι;
Και αυτή και η Mommy την εχουν δει κάπως!! Ακου του 85 και του 86 !! Ελεος κορίτσια, σεβασμός !!!
Εγω ειμαι 1,60 grammatiki, αρα ψηλή σε λέω και μάλιστα πολύ!!!
Το κακό με το ύψος κορίτσια είναι ότι βρίσκεις δύσκολα άντρα... εγω είμαι 1,72 και ούτε τακούνι δεν μπορώ να βάλω ο άντρας μου είναι
1,75...grammatiki έγραψε:συγγνωμη ρε κοριτσια γιατι θα τα παρω στο κρανιο τωρα.ολων σας τα παιδια σας μοιαζουν.μονο η δικια μυο ειναι ιδια ο πατερας της;ελεος
Παρηγορίσου grammatiki μου και εγώ κοιμόμουν... ελπίζω στο δεύτερο, το έχω παραγγείλει στον άντρα μου, να μου μοίαζει και να είναι και αυτό ξανθό με γαλάζια μάτια... Λες να κάνω το 2 στα 2 (χαχαχα)!!!grammatiki έγραψε:και εμενα πολυ μου αρεσει η θεσσαλονικη μακαρι να εμενα εκει.
Αν μιλάς για την κίνηση, ναι είναι καλύτερα από Αθήνα ας πούμε, αλλά μόνο από εκεί, επίσης έχουμε δίπλα την Χαλκιδική, και ως γνωστό... σαν την Χαλκιδική δεν έχει!!!
Αλλά η υγρασία είναι αφόρητη κορίτσια εδώ όταν έχει ο βαθμούς, θερίζει όχι αστεία, επίσης δεν χορταίνεις ύπνο, δεν λέω τι γίνεται αν την πέσεις κανένα διωρο το μεσημέρι... Πονοκέφαλος!!! Θα προτιμούσα το Ηράκλειο ας πούμε... mangio μου!!!
Ελπίζω να σας έκανα όλες αποδόχη στο fb, αν ξέχασα καμία ας μου στείλει πμ. Α! grammatiki εγώ είμαι η άλλη Γεωργία, εσύ μου έκανες αίτηση, γιατι με τα ψευδώνυμα δεν την παλεύω και εγώ...
Φιλιά σε όλες και στα κουκλιά σας!!!
Υ.Γ. προσοχή του σ/κ θα αρχίζει πάλι τα χίονια από Κυριακή λέει.
siren έγραψε:Καλημερα ομορφες μανουλες, στις 14.00 θα παω στην δουλεια μου και δεν θα εχω υπευθυνο βαρδιας οποτε θα σας διαβασω απο κει με την ησυχια μου και θα μιλησουμε με οποιες ειναι εδω. Φιλια πολλα σε μανουλες και μωρακια
Angie_77 έγραψε:
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης