Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
602 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 602 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
την τουρτιτσα εννοω.δεν σε εχω φιλη

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:good morniiiiiiiiiiing vietnam.

Περαστικα στα παιδακια μας και ελπιζω να αναρρωσουν συντομα.

2 μερες μεινανε για την μετακομιση και εχω μαζεψει αισιως 2 δωματια.
Πηγα στο νεο σπιτι χτες να δω τι βαφουν ,πηρα και τον διονυση μαζι,οπου επεσε μεσα στα χρωματα.(χεριαλευκα)..απλα δεν λεω κατι αλλο ,εχει στραβωσει το στομα μου.Ευτυχως τον τραβηξα οσο να πεις εγκαιρα .
Εντυνα κατι κερια μεγαλα-λαμπαδες με sticky αυτοκολλητα να το κανω λιγο μουρατο αλλααααααααααααα...μου εσπρωξε το ενα κερι και μου το εσπασε γαμωωωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.
Κανει σαν τρελος non stop ,ουτε ενα λεπτο ησυχος.εχω τοσο κουραστει και ακομα εχω πολυ μελλον μπροστα μου.

face δεν πολυμπαινω ,δεν προλαβαινω αλλωστε .αλλα καντε αιτημα να σας βρωωωωωωωω.στειλτε μου με pm τα στοιχεια σας.θα σας ανακαλυψωωωωωωωωωωωωωω Very Happy Very Happy Very Happy
καλα μου εδωσες ιδεα.τελειο.ευχαριστω.

grammatiki έγραψε:κοριτσακια ελπιζω να σας εκανα φιλες οσες μπορεσα.δε ξερω αν μου λειπει καποια. Very Happy
εμενα δεν με εκανες. Crying or Very sad

mamavivo έγραψε:
mommy12585 έγραψε:Και εγώ συνέρχομαι μετά αλλά έχω και τύψεις γμτ που φρικάρω έτσι, νομίζω ότι έχω αρκετή υπομονή σαν άνθρωπος αλλά μερικές φορές νιώθω τις δυνάμεις μου να με εγκαταλείπουν και μπορεί να της φωνάζω και τέτοια που κάνει ζαβολιές συνέχεια...και σκέφτομαι ότι κάνω αυτά που κορόιδευα ΠΡΙΝ κάνω παιδί!! Shocked Shocked
βρε μην στεναχωριεσαι ...τα παιδια γεννιουνται με οδηγιες χρησης "πως να σπασετε τα νευρα στους γονεις σας" stadar σου λεωωωωω Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
χαχαχαχαχαχα

mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:ολες κουκλες ειστε και μικρουλες βρε.

που να δεις εμενα αχαχαχχαχαχαχ
ειμαι και η πιο μεγαλη μου φαινετε... Shocked
και μετα ειμαι εγω.

περαστικα στα αρρωστουλικα.ποσα γραψατε καλε,ελεος.εμεις δεν εχουμε νεα.τα ιδια με την μικρη,πολυ μιλαει,ολη την ωρα μαμα φωναζειι και εγω δεν ξερω ποσες φορες την ημερα το ακουω και απο τις δυο.ο μπαμπας μας σαν να μην υπαρχει.
πολυ κρυο κοριτσια σημερα και απο οτι ειδα θα κανει ακομα πιο πολυ,εδω μεχρι -10 δειχνει.μπρρρρρρρρρρ.
η μικρη μου λεει"μαμα ελα καθε πε"
πο σημαινει "μαμα ελα κατσε στον καναπε"
μεχρι την ωρα που πηγε για υπνο εφαγε:το γαλα της και λιγο που αφησε η αδερφη της,ενα λουκανικακι απο λουκανοπιτακι,μιση μπανανα,την φρουτικρεμα της,το φαγητο της,λιγο κουνουπιδι σαλατα,αυτα νομιζω,

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
mamavivo έγραψε:good morniiiiiiiiiiing vietnam.

Περαστικα στα παιδακια μας και ελπιζω να αναρρωσουν συντομα.

2 μερες μεινανε για την μετακομιση και εχω μαζεψει αισιως 2 δωματια.
Πηγα στο νεο σπιτι χτες να δω τι βαφουν ,πηρα και τον διονυση μαζι,οπου επεσε μεσα στα χρωματα.(χεριαλευκα)..απλα δεν λεω κατι αλλο ,εχει στραβωσει το στομα μου.Ευτυχως τον τραβηξα οσο να πεις εγκαιρα .
Εντυνα κατι κερια μεγαλα-λαμπαδες με sticky αυτοκολλητα να το κανω λιγο μουρατο αλλααααααααααααα...μου εσπρωξε το ενα κερι και μου το εσπασε γαμωωωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.
Κανει σαν τρελος non stop ,ουτε ενα λεπτο ησυχος.εχω τοσο κουραστει και ακομα εχω πολυ μελλον μπροστα μου.

face δεν πολυμπαινω ,δεν προλαβαινω αλλωστε .αλλα καντε αιτημα να σας βρωωωωωωωω.στειλτε μου με pm τα στοιχεια σας.θα σας ανακαλυψωωωωωωωωωωωωωω Very Happy Very Happy Very Happy
καλα μου εδωσες ιδεα.τελειο.ευχαριστω.

grammatiki έγραψε:κοριτσακια ελπιζω να σας εκανα φιλες οσες μπορεσα.δε ξερω αν μου λειπει καποια. Very Happy
εμενα δεν με εκανες. Crying or Very sad

mamavivo έγραψε:
mommy12585 έγραψε:Και εγώ συνέρχομαι μετά αλλά έχω και τύψεις γμτ που φρικάρω έτσι, νομίζω ότι έχω αρκετή υπομονή σαν άνθρωπος αλλά μερικές φορές νιώθω τις δυνάμεις μου να με εγκαταλείπουν και μπορεί να της φωνάζω και τέτοια που κάνει ζαβολιές συνέχεια...και σκέφτομαι ότι κάνω αυτά που κορόιδευα ΠΡΙΝ κάνω παιδί!! Shocked Shocked
βρε μην στεναχωριεσαι ...τα παιδια γεννιουνται με οδηγιες χρησης "πως να σπασετε τα νευρα στους γονεις σας" stadar σου λεωωωωω Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
χαχαχαχαχαχα

mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:ολες κουκλες ειστε και μικρουλες βρε.

που να δεις εμενα αχαχαχχαχαχαχ
ειμαι και η πιο μεγαλη μου φαινετε... Shocked
και μετα ειμαι εγω.

περαστικα στα αρρωστουλικα.ποσα γραψατε καλε,ελεος.εμεις δεν εχουμε νεα.τα ιδια με την μικρη,πολυ μιλαει,ολη την ωρα μαμα φωναζειι και εγω δεν ξερω ποσες φορες την ημερα το ακουω και απο τις δυο.ο μπαμπας μας σαν να μην υπαρχει.
πολυ κρυο κοριτσια σημερα και απο οτι ειδα θα κανει ακομα πιο πολυ,εδω μεχρι -10 δειχνει.μπρρρρρρρρρρ.
η μικρη μου λεει"μαμα ελα καθε πε"
πο σημαινει "μαμα ελα κατσε στον καναπε"
μεχρι την ωρα που πηγε για υπνο εφαγε:το γαλα της και λιγο που αφησε η αδερφη της,ενα λουκανικακι απο λουκανοπιτακι,μιση μπανανα,την φρουτικρεμα της,το φαγητο της,λιγο κουνουπιδι σαλατα,αυτα νομιζω,

αχ τελεια μακαρι να ετρωγε τοσο και η δικια μου.παλι αρρωστησε ρε γαμωτο και βγαζει και δοντια με το ζορι εφαγε σημερα το μισο πιατο της μου ειπε η πεθερα μου.παω να σκασω . Crying or Very sad

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
mangio έγραψε:
mommy12585 έγραψε:Κορίτσια εγώ είμαι η Εύα!! Το βαφτιστικό μου Ευαγγελία Razz Razz Razz
Συνονώματη δεν σε βρίσκω καλέεεεεεεεεεε

Έχω μπερδευτεί λίγο, έκανα αdd την Δώρα και την Γεωργία?? Συγνώμη αλλά έχω μπερδευτεί λίγο! Laughing Laughing Laughing

Κατατοπίστε με!!!
Εμενα με έκανες!!
αν εννοεις εμενα δεν με εκανες.αν λες την αλλη την γεωργια δεν ξερω. Razz

Καλως την Τουρτίτσα!! Μάλλον άλλη Γεωργία έκανα! Με ποιο ψευδώνυμο είναι η άλλη Γεωργία καλε??

Τουρτίτσα εγώ είμαι Eva Toumpekitzi sto fb!!

Ο γιος σου είπε να κάνει αφηρημένη τέχνη και βούτηξε τα χεράκια του στις μπογιές?? Ζωγράφος θα γίνει!! χεχε

Βιβή εσένα δεν σε βρήκα επίσης!!

mommy12585

mommy12585
mommy12585 έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
mangio έγραψε:
mommy12585 έγραψε:Κορίτσια εγώ είμαι η Εύα!! Το βαφτιστικό μου Ευαγγελία Razz Razz Razz
Συνονώματη δεν σε βρίσκω καλέεεεεεεεεεε

Έχω μπερδευτεί λίγο, έκανα αdd την Δώρα και την Γεωργία?? Συγνώμη αλλά έχω μπερδευτεί λίγο! Laughing Laughing Laughing

Κατατοπίστε με!!!
Εμενα με έκανες!!
αν εννοεις εμενα δεν με εκανες.αν λες την αλλη την γεωργια δεν ξερω. Razz

Καλως την Τουρτίτσα!! Μάλλον άλλη Γεωργία έκανα! Με ποιο ψευδώνυμο είναι η άλλη Γεωργία καλε??

Τουρτίτσα εγώ είμαι Eva Toumpekitzi sto fb!!

Βιβή εσένα δεν σε βρήκα επίσης!!
Ο γιος σου είπε να κάνει αφηρημένη τέχνη και βούτηξε τα χεράκια του στις μπογιές?? Ζωγράφος θα γίνει!! χεχε

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξεχασα να σας πω,χθες ξυπνησα 4-5 φορες την νυχτα γιατι εκλαιγε,στον υπνο της τις περισσοτερες.την τελευταια γυρω στις 5,παω να την σηκωσω και ηταν μουσκεμα μεχρι επανω,ακομα και ο σακος.την πηρα,εβαλα το αεροθερμο να ζεστανει λιγο να μην μου λεει:"ονο μαμα ονο"(κρυωνω μαμα),την αλλαξα και επειδη δεν ηθελε να κοιμηθει στο κρεβατι της και μια που ελειπε και ο μπαμπας κοιμηθηκαμε μαζι.σε καποια φαση εκει που κοιμομασταν ερχεται οσο πιο κοντα μου μπορει και με περνει αγκαλιτσα.αααααααχ κοριτσια ελιωσα η μανα μες το αγριο χαραμα.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mangio έγραψε:Κοριτσακια γεια σας!
Δε λεω ακόμα τιποτα, ψαχνω στο φεις!
Βιβή σου εγραψα και στο μηνυμα, δε σε βρισκω Crying or Very sad !!
Ζουζουνιτσα ,Σιρεν και Γραμματική και γω θελω πμ Razz !!!
Mommy. θα σου κανω αίτημα αφού εγραψες το ονομά σου, θα με παιζεις και μενα Laughing ?? Εγω δεν θελω να το γραψω δημοσια το ονομα Cool !
Αγγελικουλα, τι καινουρια φωτο ειναι αυτη με τη νυφούλα μου μωρε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 328109 ?? Εμεις πηγαμε Ρωμη ταξιδι, αχ τι ωραία που ήταν!
Κπριτσια, ειχαμε παλι δυνατο σεισμο σημερα κ μπορω να πω οτι αγχωθηκα, ελπιζω να μην κανει ακομα πιο δυνατο.
Νευρα εχουμε ολες μας, μη νιωθετε τυψεις!Εμένα σημερα τα παιδια στο σχολειο σεληνιάστηκαν ,δεν ακουγαν τιποτα κ μετα ήρθα εδω να παλευω ενα ταρζανακι! Ευτυχως κοιμηθηκε Embarassed !
Αλικακι, κοτοπουλο με κριθαρακι Smile !
Α ξεχασα!! Γεωργια 2/7/10 τι γλυκια καλε που είσαι!! Και μικρουλα!! Σου παει παρα πολύ το ξανθό!Από που να πηρε ο μικρος ή μαλλον μεγάλος Rolling Eyes Laughing !!Φτου φτου!!
Αυτα προς το παρον!περαστικα στα μπεμπακια σας, πότε θα ηρεμησουν κι αυτα?
Δεν θα ήθελα να προκαλέσω αντιδράσεις αλλα και εγώ το 85 είμαι, ήμουν 25 όταν έγινα μαμα... (ήταν τυχαίο, αλλά ωραίο...)
Να τα πεις στον άντρα μου για το ξανθό που με προτιμάει μελαχρινή, αλλά δεν παίζει του το πα, μόνο στην εγκυμοσύνη... (μικρή μικρή αλλά έχω άσπρες τρίχες από τα 22!!!)
Όσο για τον μικρό, είναι φτυστός ο άντρας μου, αν βγάλεις τα χρώματα, έχω φωτο που ήταν μωρό... Και κλάφτα!!! Να μπω και εγώ στο κλαμπ της άχρηστης.Αλλά δεν με πολυχαλάει, μια ζωή είχα διδυμη αδερφή που μου μοιάζει πάρα πολύ, άσε που όπως λέω εγώ... έτσι έχω και τον άντρα μου μαζί όλη την ώρα...(χιχιχι)

mangio έγραψε:
grammatiki έγραψε:εχω μπερδευτει λιγο κοριτσια.η ευα ειναι η mommy η ευαγγελια ποια ειναι; Embarassed
Η ζουζουνιτσα ειναι η Ευαγγελια!!
Και αυτή και η Mommy την εχουν δει κάπως!! Ακου του 85 και του 86 Laughing !! Ελεος κορίτσια, σεβασμός Razz !!!
Εγω ειμαι 1,60 grammatiki, αρα ψηλή σε λέω και μάλιστα πολύ!!!

Το κακό με το ύψος κορίτσια είναι ότι βρίσκεις δύσκολα άντρα... εγω είμαι 1,72 και ούτε τακούνι δεν μπορώ να βάλω ο άντρας μου είναι
1,75...

grammatiki έγραψε:συγγνωμη ρε κοριτσια γιατι θα τα παρω στο κρανιο τωρα.ολων σας τα παιδια σας μοιαζουν.μονο η δικια μυο ειναι ιδια ο πατερας της;ελεος Twisted Evil

Παρηγορίσου grammatiki μου και εγώ κοιμόμουν... ελπίζω στο δεύτερο, το έχω παραγγείλει στον άντρα μου, να μου μοίαζει και να είναι και αυτό ξανθό με γαλάζια μάτια... Λες να κάνω το 2 στα 2 (χαχαχα)!!!

grammatiki έγραψε:και εμενα πολυ μου αρεσει η θεσσαλονικη μακαρι να εμενα εκει.

Αν μιλάς για την κίνηση, ναι είναι καλύτερα από Αθήνα ας πούμε, αλλά μόνο από εκεί, επίσης έχουμε δίπλα την Χαλκιδική, και ως γνωστό... σαν την Χαλκιδική δεν έχει!!!
Αλλά η υγρασία είναι αφόρητη κορίτσια εδώ όταν έχει ο βαθμούς, θερίζει όχι αστεία, επίσης δεν χορταίνεις ύπνο, δεν λέω τι γίνεται αν την πέσεις κανένα διωρο το μεσημέρι... Πονοκέφαλος!!! Θα προτιμούσα το Ηράκλειο ας πούμε... mangio μου!!!

Ελπίζω να σας έκανα όλες αποδόχη στο fb, αν ξέχασα καμία ας μου στείλει πμ. Α! grammatiki εγώ είμαι η άλλη Γεωργία, εσύ μου έκανες αίτηση, γιατι με τα ψευδώνυμα δεν την παλεύω και εγώ...
Φιλιά σε όλες και στα κουκλιά σας!!!
Υ.Γ. προσοχή του σ/κ θα αρχίζει πάλι τα χίονια από Κυριακή λέει. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ενταξει κορίτσια???Γνωριστήκαμε όλες Very Happy ??
Η Αναστασία έχει καιρό να εμφανιστεί!
Αντε Καλο σ/κ να περάσουμε, κι ας κανει κακοκαιρία!! Καληνυχτα!!!!

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μανούλες είμαι και εγώ εδώ χάθηκα για αρκετό καιρό αλλά τώρα ξαναγύρισα και ελπίζω να τα λέμε συχνά!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:συγγνωμη ρε κοριτσια γιατι θα τα παρω στο κρανιο τωρα.ολων σας τα παιδια σας μοιαζουν.μονο η δικια μυο ειναι ιδια ο πατερας της;ελεος Twisted Evil

Εεεεε!!!Είμαι κι εγώ εδώ!!!Κι εγώ κοιμόμουν,χαχαχα!!!!

ria έγραψε:μανούλες είμαι και εγώ εδώ χάθηκα για αρκετό καιρό αλλά τώρα ξαναγύρισα και ελπίζω να τα λέμε συχνά!!!

Καλώς την!!!Να έρχεσαι να τα λέμε τώρα!Μην ξαναχαθείς!!!

Καλημέρα,κοριτσάκια!!!!
Mangio,σεισμό ακούω...Παναγίτσα μου!!!Τρομάζω πολύ με τους σεισμούς..Μέχρι και στον ύπνο μου έχω δει ότι έχει γίνει τσουνάμι και έτρεχα να σωθώ...τραγικό!!!!

Αντζουλίνι,με γειά τα παουτσάκια!!!!

Εμείς μέρα παρά μέρα έχουμε ξυπνήματα τα ξημερώματα.2-3 βράδυα κοιμήθηκα στο δωμάτιο του μικρού και χτες μου έδειχνε τον καναπέ και μου έλεγε να κάνω εκεί νάνι.
Τελικά,λέω να μην το ξανακάνω(λέω εγώ τώρα)για να μην συνηθίζει.
Ελπίζω να φταίει το δοντάκι που εδώ και εβδομάδες έχει σκάσει ελάχιστα μύτη και δεν λέει να βγει να ησυχάσουμε.

Χτες έκανα μοσχαράκι με λαζάνια αλλά δεν το 'φαγε!!
Του έδωσα χτεσινό,πάλι δεν το'φαγε!Τελικά έφαγε γαλοπούλα πανέ που έφτιαξα για εμάς,που δεν είχα σκοπό να του δώσω αλλά τέλος πάντων...
Μετά έφτιαξα και κέικ και έφαγε κι από αυτό λιγάκι.Ήπιε και το γάλα του και ευτυχώς ηρέμησα που έφαγε κάτι...
Αυτά!!!

Να περάσουμε όλες ένα υπέροχο ΣΚ!!!
Όσες είστε εργαζόμενες καλή ξεκούραση!!!
Εμείς αν δεν βρέχει λέμε να πάμε για λίγο στις κούνιες,το απόγευμα και στο τζάμπο,να πάρουμε δωράκι για κάτι γεννέθλια που έχουμε την Τρίτη.
Θα δείξει,αν θα βγούμε από το σπίτι, γιατί οι θερμοκρασίες που λένε ότι θα πιάσει θα είναι ...άστα να πάνε!!!!
Φιλάκια!!!!

ΥΓ.Καταγγέλω και γω τις μανούλες με τις απαράδεκτες ημερομηνίες γεννήσεως!!!
Καλέ,κι εγώ του 87 είμαι...λάθος στο πιστοποιητικό μου κάνανε!!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρααααααα!!!!!
Μπρρρ κρύος καιρός και πού είμαστε ακόμα!!!!

Καλέεεεε τι το κάνατε εδώ μέσα; Πάρτυυυυυ! Χαχαχαχ, αλικάκι ξεσήκωσες όλη την ομάδα μας με το fb! Laughing Πάντως κι εγώ είδα κάτι γλυκές μανούλες (ανεξαρτήτως ηλικίας) και ακόμα πιο γλυκά μωράκια!!!!!

Ναι, τιτίκα μου είμαι κι εγώ στο κλαμπ των μαμάδων που... κοιμόντουσαν! Η μικρή έχει πάρει από το μπαμπά της (αν και μεγαλώνοντας λένε τώρα ότι έχει βγάλει κάποια στοιχεία κι από μένα, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το πιστέψω αυτό! Wink ) Δεν πειράζει, στο επόμενο θα βάλουμε τα δυνατά μας να μην... κοιμόμαστε! Razz

Ρία καλώς μας ξανάρθες, Αντζούλα μεγεία τα μποτάκια!!! Τι άλλο σας είπε τελικά η παιδίατρος;
Κι εμείς τελικά πήγαμε χτες στην παιδίατρο και καταρχήν μετρηθήκαμε. Ναι, έγραψε 80 πόντους (ελπίζω να μέτρησε σωστά!) και 10600, πήραμε δηλαδή 400 γραμμάρια. Είπε ότι είμαστε μια χαρά. Επίσης, κάναμε και το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς. Τιτίκα εμάς μας είπε να περιμένουμε ενδεχομένως κάποιο πυρετάκο πάλι γύρω στις 7-10 μέρες, όπως γίνεται συνήθως με το τριπλό. Και σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να βγάλει κανα εξάνθημα είπε... Α, τέλος, σχετικά με τον Η/Υ είπε ότι προφανώς δεν είναι και το καλύτερο για το παιδί (για τα ματάκια του) αλλά παδαδέχτηκε ότι σίγουρα είναι αδύνατον να το αποφύγεις στις μέρες μας. Αυτά θυμάμαι... α, και ότι η μικρή ξεσάλωσε πάλι με τα παιχνιδάκια στο ιατρείο και γελούσε συνεχώς σε όποιον έμπαινε! Laughing Την παιδίατρο όμως την κοιτούσε στην αρχή συνοφρυωμένα, χαχαχα!

Τουρτίτσα μου καλά έκανες και έλιωσες, κι εγώ θα είχα λιώσει. Ήδη χτες με αγκάλιασε σε κάποια φάση και τρελάθηκα. Αχαχαχ είναι φανταστικό!!!!!!

Αλικάκι και mangio μας κι εγώ φοβάμαι τους σεισμούς πωπω τι πράγμα είναι αυτό! Κι εγώ έχω δει στο παρελθόν ανάλογα όνειρα! Κουράγιο mangio μου!!!

Τι άλλα; Σήμερα έχουμε να πάμε για φαγητό στης γιαγιάς μου, οπότε δεν ξέρω τι θα φάμε..

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο,Αλικάκι μου!!!Τους πιάσατε τους 80 πόντους!!!!Γιούπι!!!!
Και τα κιλάκια σας μια χαρά είναι,αρκετά πήρε!!
Αχ,εγώ ευθύνομαι για το πάρτυ, ε???Είμαστε μια τρελλοπαρέα ή μου φαίνεται????Αχαχαχαχα!!!!!!!
Καλά να περάσετε στην γιαγιάκα σου!!!
Εγώ ακούω για γιαγιοπαππούδες και κάτι παθαίνω...τους έχω χάσει όλους αλλά εκτός αυτού ζούσαν μακριά μας και δεν τους χόρτασα!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑ!ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑΝΙ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΗΝ ΤΙΝ ΩΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ 11 ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥΣΑΚΑ,ΤΙΝ ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΤΙΝ ΚΑΝΩ,ΓΙΑΧΝΙ ΠΑΤΑΤΕΣ,ΚΑΙ ΩΠΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΦΑΙ ΤΡΩΜΕ ΣΤΙΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ!ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΧΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥΣ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟΣΟ...ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ,ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΙΚΡΗ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΠΛΩΝΕΙ...

crazymommy ΜΠΡΑΒΩ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ 4ΟΟ ΓΡ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΥΡΕΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ 38 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ,ΕΤΡΕΧΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ,ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ,ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΤΙΝ ΒΑΖΩ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΝ ΜΕΡΑ,ΕΜΕΝΑ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΝ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΤΙΣ!

ΑΛΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥ 87?ΧΙΧΙΧΙΧΙ ΕΕ ΒΡΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ Rolling Eyes

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ Σ/Β ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 654316

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι,ζουζουνίτσα του 87!!!Γιατί δεν μου φαίνεται???Αχαχαχαχαχ!!!!!
Τώρα σου κοιμάται για δεύτερη φορά???Σου ξυπνάει και ξανακοιμάται???
Εγώ με τα πλυντήρια δεν έχω και τόσο θέμα.
Μια φορά την εβδομάδα βάζω του μικρού.
Αααα,και εμείς τις Κυριακές στην πεθερά πηγαίνουμε!!!
Βρε,να σε ρωτήσω...μπορεί να ξέρεις την ξαδέρφη μου,εκεί που μένεις!!Λέω τώρα...Δεν βρήκες πως μπορείς να διαβάσεις τα πμ???

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
αλικακι έγραψε:Ναι,ζουζουνίτσα του 87!!!Γιατί δεν μου φαίνεται???Αχαχαχαχαχ!!!!!
Τώρα σου κοιμάται για δεύτερη φορά???Σου ξυπνάει και ξανακοιμάται???
Εγώ με τα πλυντήρια δεν έχω και τόσο θέμα.
Μια φορά την εβδομάδα βάζω του μικρού.
Αααα,και εμείς τις Κυριακές στην πεθερά πηγαίνουμε!!!
Βρε,να σε ρωτήσω...μπορεί να ξέρεις την ξαδέρφη μου,εκεί που μένεις!!Λέω τώρα...Δεν βρήκες πως μπορείς να διαβάσεις τα πμ???
ΝΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΕΜΑΘΑ ΤΩΡΑ!ΠΩΣ ΤΙΝ ΛΕΝΕ ΤΙΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ?ΞΥΠΝΑΕΙ 6.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΙΣ 9 ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια τι κανετε;εγω ειμαι να σκασω.η μικρη χειροτερεψε πολυ απο χτες εχει πολυ εντονο βηχα που παει να γινει ξερος οποτε απο το πρωι ξεκινησαμε μασκες παλι.το θεμα ειναι οτι δε θελει να φαει τιποτα το φρουτο το εβγαλε ολο γιατι την πιεσα λιγο να το φαει οποτε 2 κουταλιες πριν το τελος το εβγαλε.τωρα κοιμηθηκε η καημενη αλλα ειναι ζαβλακωμενη και ορεξη για φαγητο καμια.αγκαλια θελει συνεχεια και να βλεπουμε τα τραγουδια απο τα ζουζουνια.το βλεπω για δυσκολο σκ.εγραψα πολυ αλλα ειμαι απογοητευμενη.οπως ολες ξερετε πλεον τρελαινομαι οταν το μωρο αρρωσταινει και οταν δεν τρωει.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α επισης να συμπληρωσω οτι στο fb μουεχει γινει τυπογραφικο λαθος στο ετος γεννησεως μου Very Happy του 87 επρεπε να γραψουν μου κανουν σαμποταζ. Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:
mangio έγραψε:Κοριτσακια γεια σας!
Δε λεω ακόμα τιποτα, ψαχνω στο φεις!
Βιβή σου εγραψα και στο μηνυμα, δε σε βρισκω Crying or Very sad !!
Ζουζουνιτσα ,Σιρεν και Γραμματική και γω θελω πμ Razz !!!
Mommy. θα σου κανω αίτημα αφού εγραψες το ονομά σου, θα με παιζεις και μενα Laughing ?? Εγω δεν θελω να το γραψω δημοσια το ονομα Cool !
Αγγελικουλα, τι καινουρια φωτο ειναι αυτη με τη νυφούλα μου μωρε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 328109 ?? Εμεις πηγαμε Ρωμη ταξιδι, αχ τι ωραία που ήταν!
Κπριτσια, ειχαμε παλι δυνατο σεισμο σημερα κ μπορω να πω οτι αγχωθηκα, ελπιζω να μην κανει ακομα πιο δυνατο.
Νευρα εχουμε ολες μας, μη νιωθετε τυψεις!Εμένα σημερα τα παιδια στο σχολειο σεληνιάστηκαν ,δεν ακουγαν τιποτα κ μετα ήρθα εδω να παλευω ενα ταρζανακι! Ευτυχως κοιμηθηκε Embarassed !
Αλικακι, κοτοπουλο με κριθαρακι Smile !
Α ξεχασα!! Γεωργια 2/7/10 τι γλυκια καλε που είσαι!! Και μικρουλα!! Σου παει παρα πολύ το ξανθό!Από που να πηρε ο μικρος ή μαλλον μεγάλος Rolling Eyes Laughing !!Φτου φτου!!
Αυτα προς το παρον!περαστικα στα μπεμπακια σας, πότε θα ηρεμησουν κι αυτα?
Δεν θα ήθελα να προκαλέσω αντιδράσεις αλλα και εγώ το 85 είμαι, ήμουν 25 όταν έγινα μαμα... (ήταν τυχαίο, αλλά ωραίο...)
Να τα πεις στον άντρα μου για το ξανθό που με προτιμάει μελαχρινή, αλλά δεν παίζει του το πα, μόνο στην εγκυμοσύνη... (μικρή μικρή αλλά έχω άσπρες τρίχες από τα 22!!!)
Όσο για τον μικρό, είναι φτυστός ο άντρας μου, αν βγάλεις τα χρώματα, έχω φωτο που ήταν μωρό... Και κλάφτα!!! Να μπω και εγώ στο κλαμπ της άχρηστης.Αλλά δεν με πολυχαλάει, μια ζωή είχα διδυμη αδερφή που μου μοιάζει πάρα πολύ, άσε που όπως λέω εγώ... έτσι έχω και τον άντρα μου μαζί όλη την ώρα...(χιχιχι)

mangio έγραψε:
grammatiki έγραψε:εχω μπερδευτει λιγο κοριτσια.η ευα ειναι η mommy η ευαγγελια ποια ειναι; Embarassed
Η ζουζουνιτσα ειναι η Ευαγγελια!!
Και αυτή και η Mommy την εχουν δει κάπως!! Ακου του 85 και του 86 Laughing !! Ελεος κορίτσια, σεβασμός Razz !!!
Εγω ειμαι 1,60 grammatiki, αρα ψηλή σε λέω και μάλιστα πολύ!!!

Το κακό με το ύψος κορίτσια είναι ότι βρίσκεις δύσκολα άντρα... εγω είμαι 1,72 και ούτε τακούνι δεν μπορώ να βάλω ο άντρας μου είναι
1,75...

Παρηγορίσου grammatiki μου και εγώ κοιμόμουν... ελπίζω στο δεύτερο, το έχω παραγγείλει στον άντρα μου, να μου μοίαζει και να είναι και αυτό ξανθό με γαλάζια μάτια... Λες να κάνω το 2 στα 2 (χαχαχα)!!!

grammatiki έγραψε:και εμενα πολυ μου αρεσει η θεσσαλονικη μακαρι να εμενα εκει.

Αν μιλάς για την κίνηση, ναι είναι καλύτερα από Αθήνα ας πούμε, αλλά μόνο από εκεί, επίσης έχουμε δίπλα την Χαλκιδική, και ως γνωστό... σαν την Χαλκιδική δεν έχει!!!
Αλλά η υγρασία είναι αφόρητη κορίτσια εδώ όταν έχει ο βαθμούς, θερίζει όχι αστεία, επίσης δεν χορταίνεις ύπνο, δεν λέω τι γίνεται αν την πέσεις κανένα διωρο το μεσημέρι... Πονοκέφαλος!!! Θα προτιμούσα το Ηράκλειο ας πούμε... mangio μου!!!

Ελπίζω να σας έκανα όλες αποδόχη στο fb, αν ξέχασα καμία ας μου στείλει πμ. Α! grammatiki εγώ είμαι η άλλη Γεωργία, εσύ μου έκανες αίτηση, γιατι με τα ψευδώνυμα δεν την παλεύω και εγώ...
Φιλιά σε όλες και στα κουκλιά σας!!!
Υ.Γ. προσοχή του σ/κ θα αρχίζει πάλι τα χίονια από Κυριακή λέει. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472

το κρυο οντως δεν παλευεται στη θεσσαλονικη.προ γαμου και μωρου ανεβαινα συχνα επανω γιατι εχω πολυ σοι απο εκει.αλλα ρε συ ειναι πιο μαζεμενη πολη εχει τελειο φαγητο εχει τελεια γλυκα οι ανθρωποι ειναι πιο χαλαροι και πιο γλεντζεδες.ενω εδω αστα να πανε.

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα ομορφες μανουλες, στις 14.00 θα παω στην δουλεια μου και δεν θα εχω υπευθυνο βαρδιας οποτε θα σας διαβασω απο κει με την ησυχια μου και θα μιλησουμε με οποιες ειναι εδω. Φιλια πολλα σε μανουλες και μωρακια ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
siren έγραψε:Καλημερα ομορφες μανουλες, στις 14.00 θα παω στην δουλεια μου και δεν θα εχω υπευθυνο βαρδιας οποτε θα σας διαβασω απο κει με την ησυχια μου και θα μιλησουμε με οποιες ειναι εδω. Φιλια πολλα σε μανουλες και μωρακια ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472

καλημερα κοριτσακι καλη δουλιτσα.φιλια

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΡΑΒΑ AΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΡΑΒΑ

FACE BOOK FACE BOOK FACE BOOK

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 534787

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σου εστειλα αιτηση φιλιας κοριτσακι

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Angie_77 έγραψε:ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΡΑΒΑ AΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΡΑΒΑ

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 14 534787

χαχαχαχαχα καλο

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μου, καλημέρα!!!
Ο μικρός θ απεράσει το σ/κ με τους γονείς μου, θα πάνε στο χωρίο που έχει χίονια... Οπότε εγώ παρακοιμήθηκα σήμερα, το ξενύχτησα χτες και με το fb, να κάνω το χρονολόγιο, είχα και καιρό να μπώ... Είδα όμως όλες τις φώτο και χόρτασα χαμόγελα... Θεε μου, τι ευτυχισμένες που φαίνεστε όλες... Τελικά η χαρά της μάνας δεν κρύβεται... Αλλάζει το πρόσωπο, το πριν με το μετά...
Στο σπίτι βέβαια επικρατεί χαμός...
Κάποια μανούλα είπε για ρούχα και πλύσιμο... Εγω έχω βάλει το mood δεν βλέπω γύρω μου όταν έχω τον μικρό, αλλά όταν φεύγει... τα παίζω....
Λοιπόν έχω...
1.Να βάλω 3 πλυντήρια, και να τα απλώσω.
2.Να μαζέψω 2 πλυντήρια και να τα σιδερώσω.
3.Να πλύνω κατσαρόλες δυο μερών.
4.Να καθαρίσω ψυγείο και δυο μπάνια
5.Να μπω στην κρεβατοκάμαρα και να κάνω γενική...
6.Να αερίσω και να κάνω σκουπα ξεσκόνισμα το παιδικό
7.Και να βάλω μπροστά και την κοτόπιτα... εννοείτε με έτοιμο φύλλο.
ΑΥΤΑ! Δεν ξέχασα τίποτα...
Α!και ο άντρας μου μου ανακοίνωσε ότι θα με βγάλει έξω απόψε, για να μην γκρινιάζω ότι μέ έχει κλεισμένη... Mad Mad Mad Mad Mad

Την Μαίρη Παναγιωταρά την ξέρετε και εσείς??Η μόνο εγώ είμαι η τρελή του χωριού...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις