351 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 Σαβ Ιαν 28, 2012 6:08 am
siren
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας και παλι κοριτσακι μου ειμαι στο γραφειο και μου λειπει τοσο πολυ το Βιολεττακι μου Εσεις τι μου κανετε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
γεια σου ελευθερια.καλα ειμαστε κα εμεις.κοιμουνται ολοι εκτος απο εμενα.εσυ εισαι η ελευθερια σωστα?siren έγραψε:Γεια σας και παλι κοριτσακι μου ειμαι στο γραφειο και μου λειπει τοσο πολυ το Βιολεττακι μου Εσεις τι μου κανετε?
γεια σου λενακι.χαθηκες εσυ αλλα σε δικαιολογουμε,πως παει η εξεταστικη?lenaki1982 έγραψε:κορίτσια μπήκα να πω μια καλησπέρα γιατί δεν σας προλαβαίνω!!!
περαστικά στα αρρωστούλια!!!
αχ,μωρε κατι τετοια μας κανουν ακι λιωνουμε και ξεχναμε ολες τα στραβα που κανουν.η δικια μου εδω και 2-3 μερες κανει το εξης,αν την μαλωσω ή της πω αστο αυτο δεν κανει,βαζει τα χερια στα ματια και κανει πως κλαιει,το θεατρο.εγω δεν μιλαω,κατεβαζει λιγο τα χερια να δει αν την βλεπω και αν την βλεπω συνεχιζει.ριχνω πολυ γελιο καθε φορα αλλα στα κρυφα.το εκανε σημερα και σε μια κοπελα που πηγα για καφε το πρωι και δεν της διναμε "ατα"(σοκολατα)και η κοπελα ελιωσε στο γελιο.siren έγραψε:Και εγω δεν κοιμαμαι συνηθως τα μεσημερια αλλα μετα απο κατι τρελα ξενυχτια που τραβαω κατα καιρους με το Βιολεττακι αμα ειμαι τελειως πτωμα παω και ξερενομαι με την μικρη αγκαλια
Προχθες το βραδυ κοιμομασταν και οι τρεις μαζι ξυπνησε και μενα το μικρακι μου και ηρθε με πηρε αγκαλια μου χαιδευε τα μαλλια και μου ελεγε ''μαμα μου'' ελιωσα και εγω και της λεω κανε νανι αγαπη μου και μου εδωσε φιλακι και ξανακοιμηθηκε
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:γεια σου λενακι.χαθηκες εσυ αλλα σε δικαιολογουμε,πως παει η εξεταστικη?lenaki1982 έγραψε:κορίτσια μπήκα να πω μια καλησπέρα γιατί δεν σας προλαβαίνω!!!
περαστικά στα αρρωστούλια!!!
mangio έγραψε:Γεια σας κοριτσια!!
Χαθηκαμε βλεπω, Κυριακή γι'αυτο!!
Πανω που μας είδαμε στο φεις!! Σιρεν, με δεχτηκες και μενα ε ?
Τι κανουν τα ομορφα μπεμπακια??
Γεωργια, υπομονη μεχρι αυριο! Τον αφηνεις και κοιμαται δηλαδη χωρις εσας ε?Εμεις δεν το εχουμε τολμησει ακόμα, καλό ή κακό δεν ξερω!
Κοριτσια, σημερα έχω και γω πολλές δουλειες! Σας φτανει η μερα για τις δουλειες?Πειτε όχι να παρω θαρρος !!
Καλες αγκαλιτσες με τα αγορακια και κοριτσακια σας!! Καλες βολτες στις τολμηρες !!
Αυριο θα τα ξαναπούμε........
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΝΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΕΜΑΘΑ ΤΩΡΑ!ΠΩΣ ΤΙΝ ΛΕΝΕ ΤΙΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ?ΞΥΠΝΑΕΙ 6.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΙΣ 9 ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ!αλικακι έγραψε:Ναι,ζουζουνίτσα του 87!!!Γιατί δεν μου φαίνεται???Αχαχαχαχαχ!!!!!
Τώρα σου κοιμάται για δεύτερη φορά???Σου ξυπνάει και ξανακοιμάται???
Εγώ με τα πλυντήρια δεν έχω και τόσο θέμα.
Μια φορά την εβδομάδα βάζω του μικρού.
Αααα,και εμείς τις Κυριακές στην πεθερά πηγαίνουμε!!!
Βρε,να σε ρωτήσω...μπορεί να ξέρεις την ξαδέρφη μου,εκεί που μένεις!!Λέω τώρα...Δεν βρήκες πως μπορείς να διαβάσεις τα πμ???
grammatiki έγραψε:α επισης να συμπληρωσω οτι στο fb μουεχει γινει τυπογραφικο λαθος στο ετος γεννησεως μου του 87 επρεπε να γραψουν μου κανουν σαμποταζ.
γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλέ που μου χαθήκατε όλες, βρήκαμε το fb και πάει... ή το τολμήσατε και βγηκατε έξω με τόσο κρύο...
Τα νέα μας...
1.Καλά η κοτόπιτα... μαμάει...
2.Πονάει η μέση μου από τις δουλειές...
3.Το μωρό μου αποκλείστηκε στο χωρίο και θα έρθει αύριο τελικά..
Εσείς που έχετε αγκαλιά τα δικά σας πως τα περάσατε???
mangio έγραψε:Γεια σας κοριτσια!!
Χαθηκαμε βλεπω, Κυριακή γι'αυτο!!
Πανω που μας είδαμε στο φεις!! Σιρεν, με δεχτηκες και μενα ε ?
Τι κανουν τα ομορφα μπεμπακια??
Γεωργια, υπομονη μεχρι αυριο! Τον αφηνεις και κοιμαται δηλαδη χωρις εσας ε?Εμεις δεν το εχουμε τολμησει ακόμα, καλό ή κακό δεν ξερω!
Κοριτσια, σημερα έχω και γω πολλές δουλειες! Σας φτανει η μερα για τις δουλειες?Πειτε όχι να παρω θαρρος !!
Καλες αγκαλιτσες με τα αγορακια και κοριτσακια σας!! Καλες βολτες στις τολμηρες !!
Αυριο θα τα ξαναπούμε........
mommy12585 έγραψε:Kalispera kai apo mena manoulitses ...sorry gia ta greeklish, loipon exei thema to pc mou aytes tis imeres opote den tha mporo na mpaino...alla elpizo to syntomotero na ta ksanapoume!!! tha mou leipsei i parea sas!! filia
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλημερα κοριτσακια!!!!!!τι μου κανετε?τελικα η κυριακες ειναι τελειος οικογενειακες ,χαθηκαμε....
εμεις περασαμε καλα,μην φανταστειτε πηγαμε πουθενα ,μεσα στο σπιτι και κατω στιν πεθερα μου!
η μικρη μου σαν παλι να εχει βηχα και λιγο μυξουλες,δεν ξερω δεν τιν παω πουθενα ...που κρυωνει?????????
ευχομαι να μην ειναι τιποτα!!!!!και να περασει!
ρε κοριτσια θελω να σας πω κατι πολυ προσωπικο..ωπος ειπα τα πεθερικα μου μενουν απο κατω μας και ο αδερφος του αντρα μου διπλα,το θεμα μου ειναι με τα πεθερικα,ερχοντε καθε μερα απο τις 5 το απογευμα μεχρι τις 9 το βραδυ,δεν ειμαι κακια,αλλα ολο αυτο το κεθε μερα με εχει κουραση,αφανταστα αντε εγω δεν δουλευω...αλλα ο αντρας μου δουλευει πολλες ωρες φευγεις στις 6 το πρωι και ερχετε 8 το βραδυ.ο ιδιο μου εχει δηλωσει οτι δεν μπορει να τους βλεπει καθε μερα,αλλα και παλι δεν μπορει να το πει,και φυσικα ουτε εγω.ενταξει ανεβενουν για να δουν τιν μικρη που τιν υπερ αγαπαν!!αλλα δεν ξερω ,ειναι κουραστικο!και ναπω οτι με βοηθανε μεσα στο σπιτι ...τιποτα ερχοντε καθοντε ανοιγουν τηλεοραση μου λενε να κανω καφε και μετα παιζουν με τιν μικρη,ουτε τα σκουπιδια δεν με περνουν,που ξερουν οτι ο αντρας μου μονο μπορει να τα πεταξει αλλα αυτο θα γινει οταν ερθει
σημερα δεν ξερω τι φαγητο να κανω!
αλικακι έγραψε:
Σωτηρούλα μου,τι έγινε καλέ???Ποιός σε τσάντισε εσένα???
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης