Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
588 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 588 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας και παλι κοριτσακι μου ειμαι στο γραφειο και μου λειπει τοσο πολυ το Βιολεττακι μου Crying or Very sad Εσεις τι μου κανετε?

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
siren έγραψε:Γεια σας και παλι κοριτσακι μου ειμαι στο γραφειο και μου λειπει τοσο πολυ το Βιολεττακι μου Crying or Very sad Εσεις τι μου κανετε?
γεια σου ελευθερια.καλα ειμαστε κα εμεις.κοιμουνται ολοι εκτος απο εμενα.εσυ εισαι η ελευθερια σωστα?

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι εγω ειμαι η Ελευθερια κοριτσακι μου, γιατι δεν κοιμασαι και εσυ να ξεκουραστεις?

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν κοιμαμαι τα μεσημερια γιατι το βραδυ θα φυλαω σκοπια.σημερα ξυπνησα και λιγο πιο αργα,στις 9 γιατι ηταν ο μπαμπας μας στο σπιτι.

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κορίτσια μπήκα να πω μια καλησπέρα γιατί δεν σας προλαβαίνω!!!
περαστικά στα αρρωστούλια!!!

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και εγω δεν κοιμαμαι συνηθως τα μεσημερια αλλα μετα απο κατι τρελα ξενυχτια που τραβαω κατα καιρους με το Βιολεττακι αμα ειμαι τελειως πτωμα παω και ξερενομαι με την μικρη αγκαλια Very Happy

Προχθες το βραδυ κοιμομασταν και οι τρεις μαζι ξυπνησε και μενα το μικρακι μου και ηρθε με πηρε αγκαλια μου χαιδευε τα μαλλια και μου ελεγε ''μαμα μου'' ελιωσα και εγω και της λεω κανε νανι αγαπη μου και μου εδωσε φιλακι και ξανακοιμηθηκε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 15 35468 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 15 35468 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 15 35468

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:κορίτσια μπήκα να πω μια καλησπέρα γιατί δεν σας προλαβαίνω!!!
γεια σου λενακι.χαθηκες εσυ αλλα σε δικαιολογουμε,πως παει η εξεταστικη?

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
siren έγραψε:Και εγω δεν κοιμαμαι συνηθως τα μεσημερια αλλα μετα απο κατι τρελα ξενυχτια που τραβαω κατα καιρους με το Βιολεττακι αμα ειμαι τελειως πτωμα παω και ξερενομαι με την μικρη αγκαλια Very Happy

Προχθες το βραδυ κοιμομασταν και οι τρεις μαζι ξυπνησε και μενα το μικρακι μου και ηρθε με πηρε αγκαλια μου χαιδευε τα μαλλια και μου ελεγε ''μαμα μου'' ελιωσα και εγω και της λεω κανε νανι αγαπη μου και μου εδωσε φιλακι και ξανακοιμηθηκε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 15 35468 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 15 35468 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 15 35468
αχ,μωρε κατι τετοια μας κανουν ακι λιωνουμε και ξεχναμε ολες τα στραβα που κανουν.η δικια μου εδω και 2-3 μερες κανει το εξης,αν την μαλωσω ή της πω αστο αυτο δεν κανει,βαζει τα χερια στα ματια και κανει πως κλαιει,το θεατρο.εγω δεν μιλαω,κατεβαζει λιγο τα χερια να δει αν την βλεπω και αν την βλεπω συνεχιζει.ριχνω πολυ γελιο καθε φορα αλλα στα κρυφα.το εκανε σημερα και σε μια κοπελα που πηγα για καφε το πρωι και δεν της διναμε "ατα"(σοκολατα)και η κοπελα ελιωσε στο γελιο.

lenaki1982

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:κορίτσια μπήκα να πω μια καλησπέρα γιατί δεν σας προλαβαίνω!!!
γεια σου λενακι.χαθηκες εσυ αλλα σε δικαιολογουμε,πως παει η εξεταστικη?

καλά!!!
δεν μπαίνω και χάθηκα από την παρέα σας...
τι νέα???

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλέ που μου χαθήκατε όλες, βρήκαμε το fb και πάει... ή το τολμήσατε και βγηκατε έξω με τόσο κρύο...
Τα νέα μας...
1.Καλά η κοτόπιτα... μαμάει...
2.Πονάει η μέση μου από τις δουλειές...
3.Το μωρό μου αποκλείστηκε στο χωρίο και θα έρθει αύριο τελικά.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Εσείς που έχετε αγκαλιά τα δικά σας πως τα περάσατε???

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια!!
Χαθηκαμε βλεπω, Κυριακή γι'αυτο!!
Πανω που μας είδαμε στο φεις!! Σιρεν, με δεχτηκες και μενα ε Razz ?
Τι κανουν τα ομορφα μπεμπακια??
Γεωργια, υπομονη μεχρι αυριο! Τον αφηνεις και κοιμαται δηλαδη χωρις εσας ε?Εμεις δεν το εχουμε τολμησει ακόμα, καλό ή κακό δεν ξερω!
Κοριτσια, σημερα έχω και γω πολλές δουλειες! Σας φτανει η μερα για τις δουλειες?Πειτε όχι να παρω θαρρος Crying or Very sad !!
Καλες αγκαλιτσες με τα αγορακια και κοριτσακια σας!! Καλες βολτες στις τολμηρες Razz !!
Αυριο θα τα ξαναπούμε........ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 15 417472

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mangio έγραψε:Γεια σας κοριτσια!!
Γεωργια, υπομονη μεχρι αυριο! Τον αφηνεις και κοιμαται δηλαδη χωρις εσας ε?Εμεις δεν το εχουμε τολμησει ακόμα, καλό ή κακό δεν ξερω!
Κοριτσια, σημερα έχω και γω πολλές δουλειες! Σας φτανει η μερα για τις δουλειες?Πειτε όχι να παρω θαρρος Crying or Very sad !!
Καλες αγκαλιτσες με τα αγορακια και κοριτσακια σας!! Καλες βολτες στις τολμηρες Razz !!
Αυριο θα τα ξαναπούμε........ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 15 417472

Δεν το έχω πολύ σκεφτεί Δώρα μου να σου πω την αλήθεια... Για μένα είναι κάτι πολύ φυσικό να κοιμάται στους δικούς μου 1-2 φορές την εβδομάδα. Το καλοκαίρι που ο άντρας μου είχε ένα σοβαρό ατύχημα με την μηχανή, τον κράτησε 1,5 βδομάδα, βέβαια πήγαινα να τον δω, αλλά δεν μπορούσα να τον κρατήσω ήμουν στο νοσοκομείο και όταν βγήκε, επειδή αποφασίσαμε ότι θα ήταν πολύ τραυματικό για το παιδί να δει τον μπαμπά του έτσι (είχε χτυπήσει κεφάλι"), τον αφήσαμε εκεί για καμιά 10μέρες, πονούσε η ψυχή μου αλλά τι να έκανα??!! Μέχρι να τελειώσω με τον θηλασμό στους 6 μήνες δεν τον είχα αφήσει, αλλά για μένα πλέον έχει γίνει επιτακτική ανάγκη, τώρα που δεν έχουμε τον παιδικό, τον έχω όλη μέρα μαζί μου στο γραφείο, δεν έχω κανέναν να με βοηθάει στο σπίτι, και η μητέρα μου δουλεύει μαζί μου, μένω και στην άλλη άκρη της πόλης, δεν είναι καιρός και για να πάρω γυναίκα, οπότε μου κρατάει κανένα Σ/Κ η μαμά τον μικρό για να κάνω τα χοντρά, γιατι τώρα που μεγάλωσε μόνο τα βασικά μπορώ να κάνω στο σπίτι και αυτό με πολύ βοήθεια από τον άντρα μου... Εξαλλου, σε αντίθεση με την πεθερά μου, αν και πλακωνόμαστε όλη μέρα, η μαμα μου τις έχει περάσει τις εξετάσεις της, έχει και τον μπαμπα μου, που και οι δυο τον λατρεύουν τον μικρό σαν ΘΕΟ!!!(η μαμα μου παραδέχτεικε προχτες πιο πολύ από μένα.. Mad Crying or Very sad ). Δεν ξέρω αν κάνω καλά ή όχι, ο χρόνος θα δείξει... εμείς πάντως την έχουμε βγάλει καθαρή... κάνουμε όσο πιο συχνά μπορούμε όλοι μαζί πράγματα, και από την άλλη χαίρομαι που έχω ένα στήριγμα που μπορώ να εμπιστευτώ, πραγματικά την μαμά μου την έχω μετά από μένα, όχι γιατι είναι μάνα μου αλλά γιατι μεγάλωσε 3 παιδιά με διαφορά μεταξύ τους 13 μήνες και το ένα κάποια στιγμή βαριά άρρωστο... γιατί απλά το έχει...
Νιώθω τόσο τυχερή που την έχω και είναι μόνο 53 χρονών..

mommy12585

mommy12585
Kalispera kai apo mena manoulitses Very Happy ...sorry gia ta greeklish, loipon exei thema to pc mou aytes tis imeres opote den tha mporo na mpaino...alla elpizo to syntomotero na ta ksanapoume!!! tha mou leipsei i parea sas!! filia ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 15 531909 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 15 531909 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 15 531909

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:
αλικακι έγραψε:Ναι,ζουζουνίτσα του 87!!!Γιατί δεν μου φαίνεται???Αχαχαχαχαχ!!!!!
Τώρα σου κοιμάται για δεύτερη φορά???Σου ξυπνάει και ξανακοιμάται???
Εγώ με τα πλυντήρια δεν έχω και τόσο θέμα.
Μια φορά την εβδομάδα βάζω του μικρού.
Αααα,και εμείς τις Κυριακές στην πεθερά πηγαίνουμε!!!
Βρε,να σε ρωτήσω...μπορεί να ξέρεις την ξαδέρφη μου,εκεί που μένεις!!Λέω τώρα...Δεν βρήκες πως μπορείς να διαβάσεις τα πμ???
ΝΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΕΜΑΘΑ ΤΩΡΑ!ΠΩΣ ΤΙΝ ΛΕΝΕ ΤΙΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ?ΞΥΠΝΑΕΙ 6.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΙΣ 9 ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ!

Θα σου στείλω πμ!!!

grammatiki έγραψε:α επισης να συμπληρωσω οτι στο fb μουεχει γινει τυπογραφικο λαθος στο ετος γεννησεως μου Very Happy του 87 επρεπε να γραψουν μου κανουν σαμποταζ. Very Happy

Και μένα!!!!!Και μένα!!!!!!Καλέ,τι σύμπτωση....!!!!!χαχαχαχαχ!!!!!!
Τι κάνει η μικρούλα σου,σήμερα???
Περαστικά εύχομαι να είναι!!!!

γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλέ που μου χαθήκατε όλες, βρήκαμε το fb και πάει... ή το τολμήσατε και βγηκατε έξω με τόσο κρύο...
Τα νέα μας...
1.Καλά η κοτόπιτα... μαμάει...
2.Πονάει η μέση μου από τις δουλειές...
3.Το μωρό μου αποκλείστηκε στο χωρίο και θα έρθει αύριο τελικά.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Εσείς που έχετε αγκαλιά τα δικά σας πως τα περάσατε???

Μια χαρά!!!!Εσείς πως περάσατε μόνοι με τον σύζηγο???? Embarassed Embarassed

mangio έγραψε:Γεια σας κοριτσια!!

Εμείς τελικά δεν τολμήσαμε να ξεμυτίσουμε από το σπίτι...ούτε δωράκι δεν πήγαμε να πάρουμε!!Να δω αν θα αξιωθούμε να πάμε σήμερα στο τζάμπο..
Επίσης κι εγώ δεν τον έχω αφήσει να κοιμηθεί αλλού Rolling Eyes
Και επίσης και μένα δεν μου φτάνει η μέρα για δουλειές κι ας μην δουλεύω!!!
Πάρε κουράγιο!!!

mommy12585 έγραψε:Kalispera kai apo mena manoulitses Very Happy ...sorry gia ta greeklish, loipon exei thema to pc mou aytes tis imeres opote den tha mporo na mpaino...alla elpizo to syntomotero na ta ksanapoume!!! tha mou leipsei i parea sas!! filia ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 15 531909 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 15 531909 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 15 531909

Περαστικά στο πι σι σου!!!Να το φτιάξεις γρήγορα!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!!
Εγώ κρυολόγησα και από χτες είμαι χάλια,με σιρόπια κλπ,κλπ...
Τώρα θα τον κολλήσω σίγουρα τον μικρούλη μου.
Για να δούμε..ελπίζω να έχει γερά αντισώματα!!!!
Εσείς τι κάνετε??Τα μικρούλια σας???

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλημερα κοριτσακια!!!!!!τι μου κανετε?τελικα η κυριακες ειναι τελειος οικογενειακες ,χαθηκαμε....

εμεις περασαμε καλα,μην φανταστειτε πηγαμε πουθενα ,μεσα στο σπιτι και κατω στιν πεθερα μου!

η μικρη μου σαν παλι να εχει βηχα και λιγο μυξουλες,δεν ξερω δεν τιν παω πουθενα ...που κρυωνει?????????

ευχομαι να μην ειναι τιποτα!!!!!και να περασει!

ρε κοριτσια θελω να σας πω κατι πολυ προσωπικο..ωπος ειπα τα πεθερικα μου μενουν απο κατω μας και ο αδερφος του αντρα μου διπλα,το θεμα μου ειναι με τα πεθερικα,ερχοντε καθε μερα απο τις 5 το απογευμα μεχρι τις 9 το βραδυ,δεν ειμαι κακια,αλλα ολο αυτο το κεθε μερα με εχει κουραση,αφανταστα αντε εγω δεν δουλευω...αλλα ο αντρας μου δουλευει πολλες ωρες φευγεις στις 6 το πρωι και ερχετε 8 το βραδυ.ο ιδιο μου εχει δηλωσει οτι δεν μπορει να τους βλεπει καθε μερα,αλλα και παλι δεν μπορει να το πει,και φυσικα ουτε εγω.ενταξει ανεβενουν για να δουν τιν μικρη που τιν υπερ αγαπαν!!αλλα δεν ξερω ,ειναι κουραστικο!και ναπω οτι με βοηθανε μεσα στο σπιτι ...τιποτα ερχοντε καθοντε ανοιγουν τηλεοραση μου λενε να κανω καφε και μετα παιζουν με τιν μικρη,ουτε τα σκουπιδια δεν με περνουν,που ξερουν οτι ο αντρας μου μονο μπορει να τα πεταξει αλλα αυτο θα γινει οταν ερθει

σημερα δεν ξερω τι φαγητο να κανω!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,ζουζουνίτσα!!!!
Να σου πω..γιατί δεν την κατεβάζετε εσείς την μικρή κάτω να την δούνε,λίγη ώρα??
Μια,δυο,θα το καταλάβουν ότι δεν πολυθέλετε...

Κάνε μια μακαρονάδα!!!!Εύκολο και γρήγορο φαγητό!!!
Εμείς σήμερα έχουμε φασολάδα..του μικρού δεν ξέρω τι να του δώσω...

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
και εγω ετσι ειπα ρε αλικακι να κανω,αντε να το κανω αυτο το καθε μερα δεν το μπορω,αναγκαστικα πρεπει να πινω τον καφε μου μαζι τους???????????δεν εχω να πω και κατι ειναι 60 ετων

τιν ξαδερφη σου δεν τιν ξερω ...κριμα στεναχωρεθηκα!!!!!!!!!

και εγω μακαροναδα σκευτηκα να κανω

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έχεις δίκιο,βρε κοριτσάκι..
Όσο καλοί και να'ναι,αυτό το καθημερινό είναι κουραστικό!
Έτσι να κάνεις...πρόλαβέ τους,με ένα τηλεφώνημα και πες τους...σας κατεβάζω την μικρή να την δείτε γιατί έχω δουλειές,για παράδειγμα ή σκέψου κάποια άλλη δικαιολογία.
Δεν την ξέρεις την ξαδέρφη μου ε??Δεν πειράζει!!!
Σας αφήνω γιατί ξύπνησε ο μικρούλης μου!!Καλή συνέχεια στην μέρα σας!!!!
Εγώ έχω κάτι δουλείτσες στην τράπεζα!!Να δω τι ώρα θα ξεμπερδέψω...

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
και εγω σε αφηνω ....και εμενα ξυπνησε αλλα επιση εχω και ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 15 517142 θα τα πουμε μετα φιλακια στι υπολοιπες

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα μανούλες!!!
Το σ/κ κι εμείς το περάσαμε οικογενειακά. Εγώ η τρελή (το χει το όνομα!) πήγα Σάββατο πρωί να τρέξω στο κρύο και μετά γύρισα και πήγαμε στη γιαγιά μου για φαγητό. Καθίσαμε μέχρι το βραδάκι αλλά ήρθε και η νονά της μικρής εκεί και παίξαμε γενικά! Χτες, βγήκαμε έξω για φαγητό και την πήγαμε και στις κούνιες!!! Ναι, την κουκουλώσαμε καλά-καλά και το καταευχαριστήθηκε! Ήταν βέβαια το μόνο παιδάκι αλλά βρε κορίτσια αν το καλοσκεφτείτε, στο εξωτερικό τα βγάζουν από νεογέννητα παντός καιρού και δεν παθαίνουν τίποτα τα μικρά. Και η μικρή δε φάνηκε μέχρι στιγμής να έπαθε τίποτα, θα δείξει και σήμερα φυσικά. Σήμερα όμως είμαι χάλια ψυχολογικά και σε αυτό φταίει φυσικά η πεθερά! Χτες περάσαμε λίγο από το σπίτι της να δει τη μικρή και τι το θελα; Μου είχε μαζέψει από τα Χριστούγεννα αν θυμάστε και άρχισε να με προσβάλλει με τον χειρότερο τρόπο που με έχουν προσβάλλει ποτέ. Δεν ξαναπατάω ποτέ εκεί, τουλάχιστον αν δε ζητήσει συγγνώμη και τώρα έχω πρόβλημα γιατί δε θέλω να πάει και η μικρή. Αν δεν είχε πρόβλημα χτες να τα πει όλα αυτά μπροστά μου και μπροστά της, ποιος μου λέει ότι δε θα τα λέει αυτά στη μικρή όταν θα λείπω; Τεσπα, μη σας ζαλίζω με αυτά, απλά η διάθεσή μου είναι χάλια...

Ζουζουνίτσα μου έχεις απόλυτο δίκιο, βασικά είναι βλακεία που μένετε πάνω-κάτω, αλλά αν δε μπορεί να τους κάνει καμιά κουβέντα ο αντρούλης σου, τότε κι εσύ δεν μπορείς να πεις τίποτα. Σε αυτή την περίπτωση κάνε αυτό που σου λέει το αλικάκι, να την κατεβάζεις μόνη της τη μικρή μερικές φορές κάτω για να μην τους έχεις κάθε μέρα... Ξέρω, είναι βλακεία, αλλά...!

Γεωργία μου, όσο για το fb, μπαίνω από το κινητό τις περισσότερες φορές κι από εκεί μπορώ να διαβάσω κάτι λίγο ή να κάνω κάνα like. Αλλά δυστυχώς δεν παίζει από κινητό να μπω εδώ και να γράψω! Το λέω με αφορμή την κουβέντα σου, για να μη νομίζει καμιά μανούλα ότι είμαι στον Η/Υ και δεν απαντάω σε κάτι που γράψατε!

Τιτίκα μου και ζουζουνίτσα μου, πώς είναι οι μικρούλες;;;

Συμπεθερούλα μου περαστικάκια σου!!!! Δεν είναι σίγουρο ότι θα κολλήσεις το μικρό, απλά προσπάθησε να προσέχεις όσο γίνεται! Να του στείλεις(εξ αποστάσεως) ένα πολύ γλυκό φιλάκι!!!!

Κοριτσάκια μάλλον όλες φύγατε άρα σας χαιρετώ προς το παρόν και φεύγω για δουλίτσα! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 15 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παλι με αδεια σπιτι.περασαμε μια χαλια νυχτα το μωρο εβηχε απο τις 10 μεχρι τη 1 χτες το βραδυ και τωρα περιμενω τη παιδιατρο απο στιγμη σε στιγμη να ερθει να την δει γιατι δεν τα βλεπω καλα τα πραγμαατα.εχει πολυ εντονο ξερο βηχα και φοβαμαι μηπως εχει παθει καμια λαρυγγιτιδα.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλημερα κοριτσακια!!!!!!τι μου κανετε?τελικα η κυριακες ειναι τελειος οικογενειακες ,χαθηκαμε....

εμεις περασαμε καλα,μην φανταστειτε πηγαμε πουθενα ,μεσα στο σπιτι και κατω στιν πεθερα μου!

η μικρη μου σαν παλι να εχει βηχα και λιγο μυξουλες,δεν ξερω δεν τιν παω πουθενα ...που κρυωνει?????????

ευχομαι να μην ειναι τιποτα!!!!!και να περασει!

ρε κοριτσια θελω να σας πω κατι πολυ προσωπικο..ωπος ειπα τα πεθερικα μου μενουν απο κατω μας και ο αδερφος του αντρα μου διπλα,το θεμα μου ειναι με τα πεθερικα,ερχοντε καθε μερα απο τις 5 το απογευμα μεχρι τις 9 το βραδυ,δεν ειμαι κακια,αλλα ολο αυτο το κεθε μερα με εχει κουραση,αφανταστα αντε εγω δεν δουλευω...αλλα ο αντρας μου δουλευει πολλες ωρες φευγεις στις 6 το πρωι και ερχετε 8 το βραδυ.ο ιδιο μου εχει δηλωσει οτι δεν μπορει να τους βλεπει καθε μερα,αλλα και παλι δεν μπορει να το πει,και φυσικα ουτε εγω.ενταξει ανεβενουν για να δουν τιν μικρη που τιν υπερ αγαπαν!!αλλα δεν ξερω ,ειναι κουραστικο!και ναπω οτι με βοηθανε μεσα στο σπιτι ...τιποτα ερχοντε καθοντε ανοιγουν τηλεοραση μου λενε να κανω καφε και μετα παιζουν με τιν μικρη,ουτε τα σκουπιδια δεν με περνουν,που ξερουν οτι ο αντρας μου μονο μπορει να τα πεταξει αλλα αυτο θα γινει οταν ερθει

σημερα δεν ξερω τι φαγητο να κανω!

να τα κοψεις αυτα ττα καθημερινα;αλλα να μου πεις και πως να το κανεις αυτο διακριτικα;

Sot2010

Sot2010
Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Εμείς πάλι με βηχαλάκι και λίγα δεκατάκια τις προηγούμενες μέρες. Τον πήγα στην παιδίατρο για να δει αν έγινε καλά απο την προηγούμενη ίωση και "τσίμπησε" καινούργια. Η αναισθησία κάποιων μαμάδων είναι πραγματικά απίστευτη ρε κορίτσια. Αφού κυρά μου το παιδί σου είναι άρρωστο γιατί το στέλνεις να παίξει με το δικό μου;(Λέω για την άλλη μαμά που περίμενε μαζί μου στην παιδίατρο)...Τέλος πάντων, αυτή ήταν η τελευταία φορά που τον πήγα στο ιατρείο της και ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά το αστεράκι μου.
Όλες γίνατε φίλες βλέπω! Μπράβο κορίτσια μου! Εγώ θα είμαι φίλη σας απο 'δω γιατί είμαι αντιfan του fb...
Σας φιλώ! Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!

αλικακι έγραψε:
Σωτηρούλα μου,τι έγινε καλέ???Ποιός σε τσάντισε εσένα???

Μια απίστευτη που μας διηγήθηκε τα "κατορθώματα" της κουκλίτσα μου....Φιλιά πολλά!

Sot2010

Sot2010
Γραμματική μου περαστικά στο κοριτσάκι σου! Πολύ ταλαιπωρία τραβάτε κι εσείς φέτος....και χωρίς παιδικό!

Ζουζουνίτσα τι διαβάζω;;;Κάθε μέρα 5 με 9;;;;Χαρά στο κουράγιο σου κορίτσι μου!!!Εγώ θα το 'χα κόψει απο καιρό....αλλά τι να κάνεις κι εσύ;Κάποια στιγμή πρέπει να μιλάνε και οι αντρούληδες......

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις