376 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 Δευ Ιαν 30, 2012 5:05 am
αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Γραμματική μου,περαστικά στην μικρούλα σου!!!Εύχομαι να περάσει γρήγορα!!
Σωτηρία μου,και σε εσάς περστικούλια!
Είναι μερικές μαμάδες για κλάμματα..άστα να πάνε..ανευθυνες και μετά την πληρώνουμε εμείς την νύφη!
Αντιφάν του φέις,ε???
Κι εγώ έλεγα να το σταματήσω το σπορ..Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά..και τούτο δω έλεγα να σταματήσω αλλά θα μου 'ναι δύσκολο...
Συμπεθερούλα μου,το 'στειλα το φιλάκι,χαχαχα!!!!
Μην στεναχωριέσαι καλή μου...μερικές πεθερές δεν χαμπαριάζουν από τίποτα.Κοίτα εσύ να'σαι καλά και να μην δείχνεις ότι στεναχωριέσαι και χαίρεται.Κοίτα την οικογένειά σου,την κορούλα σου και τον άντρούλη σου και όλους τους άλλους ,αν δεν αξίζουν,όσο γίνεται,να τους έχεις εξ'αποστάσεως..
Όσο για το κρύο,κι εγώ μαζί σου!!!Δεν λογαριάζω ούτε κρύο,ούτε βροχή...
Εδώ τον πήγαμε εκδρομή στα χιόνια!!!!
Να μου φιλήσεις την κουκλίτσα σου!!!!
Σωτηρία μου,και σε εσάς περστικούλια!
Είναι μερικές μαμάδες για κλάμματα..άστα να πάνε..ανευθυνες και μετά την πληρώνουμε εμείς την νύφη!
Αντιφάν του φέις,ε???
Κι εγώ έλεγα να το σταματήσω το σπορ..Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά..και τούτο δω έλεγα να σταματήσω αλλά θα μου 'ναι δύσκολο...
Συμπεθερούλα μου,το 'στειλα το φιλάκι,χαχαχα!!!!
Μην στεναχωριέσαι καλή μου...μερικές πεθερές δεν χαμπαριάζουν από τίποτα.Κοίτα εσύ να'σαι καλά και να μην δείχνεις ότι στεναχωριέσαι και χαίρεται.Κοίτα την οικογένειά σου,την κορούλα σου και τον άντρούλη σου και όλους τους άλλους ,αν δεν αξίζουν,όσο γίνεται,να τους έχεις εξ'αποστάσεως..
Όσο για το κρύο,κι εγώ μαζί σου!!!Δεν λογαριάζω ούτε κρύο,ούτε βροχή...
Εδώ τον πήγαμε εκδρομή στα χιόνια!!!!
Να μου φιλήσεις την κουκλίτσα σου!!!!