Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
438 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 438 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γραμματική μου,περαστικά στην μικρούλα σου!!!Εύχομαι να περάσει γρήγορα!!

Σωτηρία μου,και σε εσάς περστικούλια!
Είναι μερικές μαμάδες για κλάμματα..άστα να πάνε..ανευθυνες και μετά την πληρώνουμε εμείς την νύφη!
Αντιφάν του φέις,ε???
Κι εγώ έλεγα να το σταματήσω το σπορ..Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά..και τούτο δω έλεγα να σταματήσω αλλά θα μου 'ναι δύσκολο...

Συμπεθερούλα μου,το 'στειλα το φιλάκι,χαχαχα!!!!
Μην στεναχωριέσαι καλή μου...μερικές πεθερές δεν χαμπαριάζουν από τίποτα.Κοίτα εσύ να'σαι καλά και να μην δείχνεις ότι στεναχωριέσαι και χαίρεται.Κοίτα την οικογένειά σου,την κορούλα σου και τον άντρούλη σου και όλους τους άλλους ,αν δεν αξίζουν,όσο γίνεται,να τους έχεις εξ'αποστάσεως..
Όσο για το κρύο,κι εγώ μαζί σου!!!Δεν λογαριάζω ούτε κρύο,ούτε βροχή...
Εδώ τον πήγαμε εκδρομή στα χιόνια!!!!
Να μου φιλήσεις την κουκλίτσα σου!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παλι εχω ανευθυνους συγγενεις που οποτε το δικο τους παιδακι εχει καποια ιωση απο τον παιδικο το φερνουν σπιτι μας και κολλαει και η δικια μυο η καημενη που δεν βγαινει απο το σπιτι.ιωση παλι εχει ηρθε η παιδιατρος και μαλιστα το μωρο το παει για λαρυγγοτραχιλιτιδα.μας εδωσε και σταγονες μας σταματησε τις μασκες και βλεπουμε.ειμαι να σκασω και απο νευρα για τους ανευθυνους μαλακες και απο στενοχωρια για το μωρο που ταλαιπωρειται ετσι.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τσα!!!Τι κανετε μανουλιτσες??
Αρρωστακια μωρα ακουω παλι! Περαστικά τους! Γραμματικη, εμεις ειχαμε πριν πολυ καιρο λαρυγγίτιδα, πολυ εντονο βηχα, πηραμε σταγονες κορτιζονης σοντεσανιλ κ περασε! Ελπιζω να μην εχετε, ειναι ταλαιπωρια για το παιδακι!
Αλικάκι, του 87 δηλαδή είσαι??Κοιτα, να δεις τι λαθη γινονται βρε παιδι μου, απαραδεκτο Razz !Εμενα δεν εχει γινει λαθος , ειμαι του 89, αφού εισαι εσυ του 87!!!ε???ε???? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 16 417472
Γεωργια, ειναι καλο απο τη μια να μαθαινει το μωρο και αλλου! Εμας ειναι κολλημενος, οπως τα περισσοτερα ,αλλα ειναι μια ανασα για τις μαμαδες αυτο!!
Ζουζουνιτσαααααααααααα 5 με 9 affraid ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 16 585182 ????Παναγιτσα μου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 16 911307 !!!!!
Αχ ακου! Και μας μενουν απο κατω, ειναι πιο διακριτικοι σε γενικες γραμμες και τον παμε σχεδον καθε μερα καμια ωρα κατω για να κανω καμια δουλεια, αφου δεν τελειωνουν ποτε!Αλλα βρε παιδι μου ελεος!!Διακριτικοτητα δεν εχουν, αν ειναι δυνατον!!Σκεφτομαι να ημουν εγω στη θεση σου, θα ειχα τρελαθει!Απο την πολλη καταπιεση θα μιλουσα παρα πολυ ασχημα!Δοκιμασέ το να την πηγαινεις κατω, αν εχεις εμπιστοσυνη βεβαια!Ή έστω όταν ερχονται αρχισε να τρεχεις περα δωθε κ να λες οτι εχεις δουλεια! Δηλαδή αν έρθει καμια φιλη σου θα ειναι και αυτοί εκει Shocked ?
Τρελομανουλα, γιατι παιδι μου σε προσεβαλλε η πεθερα??Ωρες ωρες ομως δεν παλευονται!Ειχες δικιο εσυ και τα άκουσες κιόλας?
Βιβή, σε δέχτηκα, σε είδα και σένα!! Δεν μπορώ βέβαια να καταλαβω ποιανού μοιάζει ο γιος σου , μαλλον εσενα Very Happy !!
Σημερα ρεβυθια για μας, ρεβυθόρυζο για το μικρό. Εχει λίγο βηχα και κανει ανήσυχο ύπνο, ελπίζω να μην κρυωσει παλι!
Αντζι, εμφανισου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 16 4872 !!
Σας αφηνω προς το παρον! Φιλια στα μωρακια σας!!!!

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γραμματική, περαστικα της , το καυμενο θα ταλαιπωρείται. Κανε υπομονή, θα περασει σε 2-3 μερες με τις σταγονες.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γραμματικη μου ποσες φορες εχω μαλωσεις για τετοιες καταστασεις...δεν εχω αισθηση το χρονου δεν το καταλαβενουν,και η δικη μου που ηταν 20 μερες αρωστη κολησε απο τις συναφαδας μου και οχι μονο στο σπιτι..μας φωναξε στιν αλλαγη του χρονου για ρεβεγιον και ειχε καλεσει και τους δικους τις,εντομεταξυ απο τα παιδια μεχρι τους μεγαλους αρωστη ολοι εμενα δεν με ενημερωσε κανενας,και οταν πηγα το μονο που ακουγα ηταν γκουχ γκουχ ,και το αλλο αρωστη και να π[ερνουν να φιλουν το μωρο,τα πηρα και με τιν συνηφαδα μου αλλα και με τους υπολοιπους που δεν με ενημερωσαν.
περαστικα σας και μη στεναχωριεσαι!!!!!!!!!!!!! και μενα η δικη μου παλι βηχα εχει δεν τιν εβγαλα ουτε εξω ουτε επισκεψη!

αχ κουραστικα σημερα εκανα γενικη στο σπιτι,μπανια ξερετε εσυς....και εχω ψοφησει αλλα αυριο θα καθομαι!!!!!!!οσο για τιν πεθερα μου εχω μεγαλο νταλκα....και να παω το μικρο να το δει για μια ωρα δεν με αφηνει να φυγω ,δεν λεω να μην ερχετε αλλα αυτο το 7μερες τιν εβδομαδα κουραστικα,καθετε μου λεει να κανω καφε και απο τις 5 μεχρι τις 9 εδω,ο αντρας μου αφου μου λεει τι ναπω εγω δεν το καταλαβενουν τους το δειχνω,και πραγματικα οταν λεει οαντρας μου ειμαι κουρασμενος λεει η πεθερα μου (εγω δεν σε κουραζω να καθομαι σε μια μερια)μετα τι αλλο να πεις................???? φυγε????????

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας ομορφες.τι κανετε?εμεις καλα,κρυωνουμε.περαστικα στα αρρωστα παιδακια.
γραμματικη αν ειναι λαρυγγιτιδα με τις σταγονες τις σολντεσανιλ('η καπως ετσι τελος παντων) απο την πρωτη μερα θα δεις διαφορα.
τρελλομαμα η πεθερα αναδρομικα σου τα ειπε?τι να πεις,πεθερες!!!
ζουζουνιτσα και να το πειτε στην πεθερα θα παρεξηγηθει,θα θυμωσει,θα πει οτι εσυ δεν την θελεις και τα σχετικα.μονο ο αντρας σου αν κανει κουβεντα,αλλα και παλι αφου νομιζει οτι δεν ενοχλει,δεν νομιζω να σταματησει να ερχεται.
αλικακι γιατι καλε να σκεφτεσαι να κοψεις το φορουμακι?μη μου πεις και εσυ για τους καβγαδες που γινονται κατα καιρους?μην δινεται καλε σημασια.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α!ξεχασα να σας πω οτι και στο δικο μου προφιλ στο φου μπου εγινε τυπογραφικο λαθος.το 1983 θα επρεπε να λεει.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μανούλες Καλησπέρα, εμείς δόξα το θεό από τότε που κόψαμε τον παιδικό, είμαστε τέλεια, ας είμαστε όλη μέρα στο γραφείο με κόσμο, σήμερα μια υπάλληλος ήταν και άρρωστη, ελπίζω να μην έγινε το κακό, αλλά και εγω που ήμουν μια βδομάδα άρρωστη τελικά την σκαπούλαρε. Όπως είπα και στα κορίτσια δυστυχώς εγώ δεν έχω ούτε μια ώρα να αφήσω κάπου το μωρό για να κάνω δουλειές, μόνο τον άντρα μου... και επειδή η μαμα μου είναι στην άλλη άκρη της πόλης, αν θα πάει πρέπει να μείνει, ή στο χωριό...

Anyway... Αλικάκι το σ/κ με τον άντρα μου ήταν ΤΕΛΕΙΟ!! αν και κάναμε πάρα πολλές δουλειές, αλλά και μόνο που δεν υπήρχε ο μικρός η κούραση ήταν μισή.. κοιμόμασταν όποτε θέλαμε...

Σήμερα όλη μέρα δουλειά... Ο μικρός ήρθε με κάτι κόκκινα μάγουλα, και μια κοιλιά γεμάτη, στην μαμα μου τρώει 10 φορές!!!

Κοριτσάκια, περαστικά στα αρρωστούλια σας, grammatiki τι σας είπε τελικά η παιδίατρος? Ελπίζω να γίνεται γρήγορα καλά..

Ζουζουνίτσα και grammatiki αν και είμαι η πλεον ακαταλλήλη να μιλήσω για πεθερά (την εξόρισε ο άντρας μου, εγω όσο τραγικά σκηνικά και αν μου έκανε ποτέ δεν τόλμησα...)
Τώρα δεν βλέπει τον μικρό... και μπορώ να πω ησύχασε το κεφάλι μου...
Αν θέλεις ζουζουνίτσα βάλε ένα πρόγραμμα 2-3 απογεύματα την εβδομάδα να κάνετε κάτι εκτός σπιτίου ή να καλείς κάποιον, στην αρχή για λίγο καιρό, μετά θα το πιάσει το νόημα. Εκτός εαν κατσικώνεται και όταν έχετε επισκέψεις.. Στο μυαλό της μπορεί να έχει ότι έτσι σε βοηθάει, και αν την αποπάρεις μπορεί να βγεις και αχάριστη στο τέλος...
Τι έκανες εσυ grammatiki μου? της τα είπες χίμα??... ΕΑΝ ΝΑΙ... τότε πες μου σε ποιο κόμμα θα κατεβείς να σε ψηφίσω... Laughing Laughing

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Γραμματική μου,περαστικά στην μικρούλα σου!!!Εύχομαι να περάσει γρήγορα!!

Είναι μερικές μαμάδες για κλάμματα..άστα να πάνε..ανευθυνες και μετά την πληρώνουμε εμείς την νύφη!
Αντιφάν του φέις,ε???
Κι εγώ έλεγα να το σταματήσω το σπορ..Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά..και τούτο δω έλεγα να σταματήσω αλλά θα μου 'ναι δύσκολο...

Συμπεθερούλα μου,το 'στειλα το φιλάκι,χαχαχα!!!!
Μην στεναχωριέσαι καλή μου...μερικές πεθερές δεν χαμπαριάζουν από τίποτα.Κοίτα εσύ να'σαι καλά και να μην δείχνεις ότι στεναχωριέσαι και χαίρεται.Κοίτα την οικογένειά σου,την κορούλα σου και τον άντρούλη σου και όλους τους άλλους ,αν δεν αξίζουν,όσο γίνεται,να τους έχεις εξ'αποστάσεως..
Όσο για το κρύο,κι εγώ μαζί σου!!!Δεν λογαριάζω ούτε κρύο,ούτε βροχή...
Εδώ τον πήγαμε εκδρομή στα χιόνια!!!!
Να μου φιλήσεις την κουκλίτσα σου!!!!
Τι έπαθες αλικάκι μου και... σκέφτεσαι να μπεις στην απομόνωση; Ελπίζω να σου περάσει η... φαση γιατί... πώς θα κάνουμε εμείς χωρίς εσένα; Razz

Εγώ ήμουν χάλια και σήμερα (αν και απόψε κάπως καλύτερα) διότι βρε κορίτσια, όταν σου λέει η άλλη μπροστά σου αλλά μπροστά και στον άντρα σου ότι είσαι μια παμπόνηρη γυναίκα που ξεγέλασε και ξεμυάλισε τον αθώο γιό της και βγάζεις τα νυχάκια σου και με τα κόλπα σου-ξέρεις εσύ- κάνεις όλο τον κόσμο να υπακούει στα εγωιστικά σου θέλω - και όλα αυτά γελώντας με κακία (και αναπαράσταση για τα νυχάκια εεεWink, πώς να μην συγχιστείς; Το λάθος μου ήταν που της ύψωσα τη φωνή -και λέω λάθος γιατί έπεσα στο επίπεδό της- και τι της είπα στην τελική; Ότι με τη συμπεριφορά τους διώχνουν όλους τους ανθρώπους από κοντά τους, όπως κάνουν και με μένα. Και είναι γεγονός ότι οι γονείς του είναι τσακωμένοι με όλο τους το σόι και από τις 2 πλευρές και δεν έχουν φίλους, κοινωνική ζωή=0 και όλο κλείνονται στο σπίτι και μαραζώνουν βλέποντας τηλεόραση και κλαψουρίζοντας για την κρίση. Ε, τι να κάνω βρε κορίτσια, αφού με σύγχισε, αλλά και πάλί αυτά που είπε εκείνη για μένα ήταν τρις χειρότερα! Όπως καταλαβαίνετε δεν βλέπω μέλλον. Τουλάχιστον ήταν μπροστά και ο άντρας μου και τα είδε! Mad Σόρρυ που σας ζάλισα αλλά ένιωσα την ανάγκη να τα πω!

Όσο για τις ανεύθυνες μαμάδες πόσο συμφωνώ! Είναι δυνατόν να έχεις παιδάκι, να ξέρεις δηλαδή τι άγχος και ταλαιπωρία περνάς όταν το μικράκι σου είναι άρρωστο και να το αφήνεις να κολλάει τα άλλα παιδάκια; Ή ακόμα χειρότερα να είσαι εσύ ο άρρωστος και να πας να φιλάς μικρά παιδιά; Αυτό δεν είναι αδιαφορία, αυτό είναι μάλλον κακία και πολλά άλλα που δε θα πω προς το παρόν...
Περαστικούλια στα αρρωστούλικα που μάλλον μαζεύτηκαν πάλι, αλλά τουλάχιστον με τέτοιο καιρό δε θα έβγαιναν και έξω. Να μην ήταν μόνο η ταλαιπωρία που περνούν κι αυτά κι εσείς μαζί οι μανούλες...!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:α!ξεχασα να σας πω οτι και στο δικο μου προφιλ στο φου μπου εγινε τυπογραφικο λαθος.το 1983 θα επρεπε να λεει.

Χαχαχα! Κι εμένα έγινε λάθος, μα τι σύμπτωση! Εγώ είμαι του 1992! Μπαααα...! Πώς τα μπερδεύει έτσι το φατσοβιβλίο!!! Razz

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Μανούλες Καλησπέρα, εμείς δόξα το θεό από τότε που κόψαμε τον παιδικό, είμαστε τέλεια, ας είμαστε όλη μέρα στο γραφείο με κόσμο, σήμερα μια υπάλληλος ήταν και άρρωστη, ελπίζω να μην έγινε το κακό, αλλά και εγω που ήμουν μια βδομάδα άρρωστη τελικά την σκαπούλαρε. Όπως είπα και στα κορίτσια δυστυχώς εγώ δεν έχω ούτε μια ώρα να αφήσω κάπου το μωρό για να κάνω δουλειές, μόνο τον άντρα μου... και επειδή η μαμα μου είναι στην άλλη άκρη της πόλης, αν θα πάει πρέπει να μείνει, ή στο χωριό...

Anyway... Αλικάκι το σ/κ με τον άντρα μου ήταν ΤΕΛΕΙΟ!! αν και κάναμε πάρα πολλές δουλειές, αλλά και μόνο που δεν υπήρχε ο μικρός η κούραση ήταν μισή.. κοιμόμασταν όποτε θέλαμε...

Σήμερα όλη μέρα δουλειά... Ο μικρός ήρθε με κάτι κόκκινα μάγουλα, και μια κοιλιά γεμάτη, στην μαμα μου τρώει 10 φορές!!!

Κοριτσάκια, περαστικά στα αρρωστούλια σας, grammatiki τι σας είπε τελικά η παιδίατρος? Ελπίζω να γίνεται γρήγορα καλά..

Ζουζουνίτσα και grammatiki αν και είμαι η πλεον ακαταλλήλη να μιλήσω για πεθερά (την εξόρισε ο άντρας μου, εγω όσο τραγικά σκηνικά και αν μου έκανε ποτέ δεν τόλμησα...)
Τώρα δεν βλέπει τον μικρό... και μπορώ να πω ησύχασε το κεφάλι μου...
Αν θέλεις ζουζουνίτσα βάλε ένα πρόγραμμα 2-3 απογεύματα την εβδομάδα να κάνετε κάτι εκτός σπιτίου ή να καλείς κάποιον, στην αρχή για λίγο καιρό, μετά θα το πιάσει το νόημα. Εκτός εαν κατσικώνεται και όταν έχετε επισκέψεις.. Στο μυαλό της μπορεί να έχει ότι έτσι σε βοηθάει, και αν την αποπάρεις μπορεί να βγεις και αχάριστη στο τέλος...
Τι έκανες εσυ grammatiki μου? της τα είπες χίμα??... ΕΑΝ ΝΑΙ... τότε πες μου σε ποιο κόμμα θα κατεβείς να σε ψηφίσω... Laughing Laughing

Γεωργία μου πόσο σας ζηλεύω που περάσατε μοναχούλια σας το σ/κ! Δηλαδή, είμαι σίγουρη ότι θα μου λείψει πολύ η μικρή αν το επιχειρήσω, αλλά θα ήταν φοβερό και για τη σχέση μας Embarassed αλλά και για ξεκούραση!!! Ίσως -λέω ίσως- πάμε μετά το Πάσχα σε ένα γάμο στη Σαντορίνη χωρίς τη μικρή (σκέφτομαι το ενδεχόμενο να την έχω μαζί μου βασικά αλλά φοβάμαι πως θα κουραστεί μετά στο γλέντι, εσείς τι λέτεWink και αν γίνει αυτό θα είναι η 1η φορά που θα την αποχωριστούμε. Ακόμα και η ιδέα με αγχώνει, χαχα!
Όσο για την πεθερά, είσαι τυχερή που καθάρισε ο αντρούλης σου γιατί ο δικός μου φοβάται να της τα πει γιατί λέει θα γίνουν όλα πολύ χειρότερα κι έτσι πρέπει να το υποστώ όλο αυτό! Mad

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Τσα!!!Τι κανετε μανουλιτσες??
Αρρωστακια μωρα ακουω παλι! Περαστικά τους! Γραμματικη, εμεις ειχαμε πριν πολυ καιρο λαρυγγίτιδα, πολυ εντονο βηχα, πηραμε σταγονες κορτιζονης σοντεσανιλ κ περασε! Ελπιζω να μην εχετε, ειναι ταλαιπωρια για το παιδακι!
Αλικάκι, του 87 δηλαδή είσαι??Κοιτα, να δεις τι λαθη γινονται βρε παιδι μου, απαραδεκτο Razz !Εμενα δεν εχει γινει λαθος , ειμαι του 89, αφού εισαι εσυ του 87!!!ε???ε???? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 16 417472
Γεωργια, ειναι καλο απο τη μια να μαθαινει το μωρο και αλλου! Εμας ειναι κολλημενος, οπως τα περισσοτερα ,αλλα ειναι μια ανασα για τις μαμαδες αυτο!!
Ζουζουνιτσαααααααααααα 5 με 9 affraid ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 16 585182 ????Παναγιτσα μου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 16 911307 !!!!!
Αχ ακου! Και μας μενουν απο κατω, ειναι πιο διακριτικοι σε γενικες γραμμες και τον παμε σχεδον καθε μερα καμια ωρα κατω για να κανω καμια δουλεια, αφου δεν τελειωνουν ποτε!Αλλα βρε παιδι μου ελεος!!Διακριτικοτητα δεν εχουν, αν ειναι δυνατον!!Σκεφτομαι να ημουν εγω στη θεση σου, θα ειχα τρελαθει!Απο την πολλη καταπιεση θα μιλουσα παρα πολυ ασχημα!Δοκιμασέ το να την πηγαινεις κατω, αν εχεις εμπιστοσυνη βεβαια!Ή έστω όταν ερχονται αρχισε να τρεχεις περα δωθε κ να λες οτι εχεις δουλεια! Δηλαδή αν έρθει καμια φιλη σου θα ειναι και αυτοί εκει Shocked ?
Τρελομανουλα, γιατι παιδι μου σε προσεβαλλε η πεθερα??Ωρες ωρες ομως δεν παλευονται!Ειχες δικιο εσυ και τα άκουσες κιόλας?
Βιβή, σε δέχτηκα, σε είδα και σένα!! Δεν μπορώ βέβαια να καταλαβω ποιανού μοιάζει ο γιος σου , μαλλον εσενα Very Happy !!
Σημερα ρεβυθια για μας, ρεβυθόρυζο για το μικρό. Εχει λίγο βηχα και κανει ανήσυχο ύπνο, ελπίζω να μην κρυωσει παλι!
Σας αφηνω προς το παρον! Φιλια στα μωρακια σας!!!!

Χαχαχαχ! Mangio μου τα γράφεις καταπληκτικά, είσαι και κουκλίτσα, αν κρίνω από το φέης, έχεις και κουκλάκι, φτου-φτου σας καλέ!!!!!

Η αλήθεια είναι ότι μέρες τώρα περιμένω την Αντζούλα μας να εμφανιστεί και εύχομαι να εξαφανίστηκε για καλό λόγο! Όπως και να χει όμως, καλά σου λέει η mangio μας, Άντζυ μπρος, εμφανίσουυυυυυυ!!!!!!!

Με την ευκαιρία να αναφέρω ότι έκανα αίτηση φιλίας και στη Βιβή μας που μάλλον μετακομίζει αυτές τις μέρες μες στα κρύα και γι' αυτό και πήρε δικαιολογημένη απουσία! Razz Ελπίζω να μην μου έχει ξεφύγει κάποια άλλη μανούλα από το παρεάκι μας!!!! Αλλά αν έχει, ας το πει καλέ γιατί είμαι και λίγο στόκος ώρες-ώρες!!! Razz

Αυτά, πολύ μονολόγησα, σας έδωσα υλικό, σας αφήνω τώρα να την πέσω γιατί δε με βλέπω να σηκώνομαι αύριο! Πολλά γλυκά φιλάκια στα γλυκά μουτράκια! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 16 850933

Sot2010

Sot2010
αλικακι έγραψε:
Αντιφάν του φέις,ε???

Καλημέρα κουκλίτσα μου! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Ανεύθυνες δε θα πει τίποτα ρε Αλικάκι! Και θυμώνουν κιόλας αν πάρεις το παιδί σου μακριά απο το δικό τους για να μην κολλήσει! Shocked Shocked Shocked
Δεν ξέρω τι θα κάνεις με το fb αλλά απο 'δω μην τολμήσεις να εξαφανιστείς!!!

grammatiki έγραψε:εγω παλι εχω ανευθυνους συγγενεις που οποτε το δικο τους παιδακι εχει καποια ιωση απο τον παιδικο το φερνουν σπιτι μας και κολλαει και η δικια μυο η καημενη που δεν βγαινει απο το σπιτι.ιωση παλι εχει ηρθε η παιδιατρος και μαλιστα το μωρο το παει για λαρυγγοτραχιλιτιδα.μας εδωσε και σταγονες μας σταματησε τις μασκες και βλεπουμε.ειμαι να σκασω και απο νευρα για τους ανευθυνους μαλακες και απο στενοχωρια για το μωρο που ταλαιπωρειται ετσι.

Περαστικά και πάλι θα σας ευχηθώ κουκλίτσα μου και όσο γι' αυτό για τους "ανόητους" και "ανεγκέφαλους" συγγενείς....η πεθερά μου λέει : "Σιγά βρε, δεν κολλάει απο μενα το παιδί..." Shocked Shocked Shocked Ναι κυρά μου, όπως τα λες...Εσύ είσαι άρρωστη μόνο για πάρτι σου! Δεν κολλάς κανέναν άλλον....#$%&&&$$ πρωί πρωί, συγχύστηκα πάλι....

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλημεραααααααααααααααααααα

τι κανετε κοριτσια μου???εμεις καλα,εχουμε λιγο βηχα,δεν ξερω απο τι ειναι θα δουμε,σημερα δεν εχω δουλιες ,μια χαρα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 16 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 16 328109

σημερα θα κανω ψαρακια τσιπουρες,και μπακαλιαρακια,
περαστικα στα μωρακια σας,εμεις εχθες ειχαμε κοσμο ,η μικρη ξετρελαθηκε με τα μικρα ,απλα δεν εδινε τα παιχνιδια τις,αλλο και τουτο δεν το εχει ξανα κανει αυτο!!!

οσο για τιν πεθερα μου εχθες ανεβηκε απο τις 5 και τιν ειπε ο αντρας μου (μανα,θα ρθουν τα παιδια να ξερεις)και απαντα(καλα αγορι μου θα τους φαω?)και φυσικα δεν σηκωνοταν απο τον καναπε ,μετα ηρθε και ο πεθερος μου ,δεν μπορουσα να πω φυγετε...και εκατσαν επιασαν και συζητησει με τιν παρεα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 16 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 16 911307

μετα απο καμια ωρα λεει ,η πεθερα μου αντε να σας αφησουμε και εμεις..

τελος παντον,κοριτσια το ψαρακι πως το δινετε εσυς εκτος απο ψαροσουπα και στο φουρνο?θελω να κανω διαιτα εχασα τα κιλα τις εγκυμοσυνης και ξανα εβαλα 3-4 κιλακια και δεν μου αρεσει, ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 16 13953 ολο λεω να αρχισω και ολο δεν το κανω. Crying or Very sad

εγω εδω και 3 μερες ενω μου εχει ερθει περιοδος εχω πονο στο στηθος και ενοχλησεις στιν κοιλια,μακαρι να μη περνω καμια ιωση ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 16 534787 γιατι δεν θα το αντεξω...

φιλια σε ολες σας!!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:εγω παλι εχω ανευθυνους συγγενεις που οποτε το δικο τους παιδακι εχει καποια ιωση απο τον παιδικο το φερνουν σπιτι μας και κολλαει και η δικια μυο η καημενη που δεν βγαινει απο το σπιτι.ιωση παλι εχει ηρθε η παιδιατρος και μαλιστα το μωρο το παει για λαρυγγοτραχιλιτιδα......

Περαστικά σας,Γραμματική μου και μην στεναχωριέσαι,δεν βγαίνει τίποτα!

mangio έγραψε:Τσα!!!Τι κανετε μανουλιτσες??

Ναι,ναι!!!!!χαχαχαχαχαχαχ!!!!!!

Συμφωνώ!!!!Πού είσαι Αντζουλίνι μας??

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:αλικακι γιατι καλε να σκεφτεσαι να κοψεις το φορουμακι?μη μου πεις και εσυ για τους καβγαδες που γινονται κατα καιρους?μην δινεται καλε σημασια.

Όχι βρε!!!Αυτά τα έχω συνηθίσει,χαχαχα!!!!!
Γενικά μιλάω και αόριστα ότι πρέπει να σταματήσω...νιώθω ώρες ώρες ότι αποβλακώνομαι και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο!!!Γι'αυτό,λέω εγώ τώρα,κάποια στιγμή,στο μέλλον....

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:α!ξεχασα να σας πω οτι και στο δικο μου προφιλ στο φου μπου εγινε τυπογραφικο λαθος.το 1983 θα επρεπε να λεει.

Αααα,εσύ το παραξεφτίλισες,χαχαχαχα!!!Του 83??????Αχαχαχαχαχα!!!!!!

γεωργία02/07/10 έγραψε:Anyway... Αλικάκι το σ/κ με τον άντρα μου ήταν ΤΕΛΕΙΟ!! αν και κάναμε πάρα πολλές δουλειές, αλλά και μόνο που δεν υπήρχε ο μικρός η κούραση ήταν μισή.. κοιμόμασταν όποτε θέλαμε...

Μπράβο,βρε Ζορζέτ!!!!Μπράβο,είστε πολύ τυχεροί που μπορείτε να ξαλαφρώνετε και να παίρνετε ανάσες διασκέδασης,ξεκούρασης και χαράς!!!!

crazymommy έγραψε:
αλικακι έγραψε:
Τι έπαθες αλικάκι μου και... σκέφτεσαι να μπεις στην απομόνωση; Ελπίζω να σου περάσει η... φαση γιατί... πώς θα κάνουμε εμείς χωρίς εσένα; Razz

Δεν πάω πουθενά!!!!Εδώ θα μείνω!!!!
Αυτό είναι απειλή!!!Αχαχαχαχα!!!!

Εγώ ήμουν χάλια και σήμερα (αν και απόψε κάπως καλύτερα) διότι βρε κορίτσια, όταν σου λέει η άλλη μπροστά σου αλλά μπροστά και στον άντρα σου ότι είσαι μια παμπόνηρη γυναίκα που ξεγέλασε και ξεμυάλισε τον αθώο γιό της και βγάζεις τα νυχάκια σου και με τα κόλπα σου-ξέρεις εσύ- κάνεις όλο τον κόσμο να υπακούει στα εγωιστικά σου θέλω - και όλα αυτά γελώντας με κακία (και αναπαράσταση για τα νυχάκια εεεWink, πώς να μην συγχιστείς; Σόρρυ που σας ζάλισα αλλά ένιωσα την ανάγκη να τα πω!

Αχ,και εσύ με αυτά τα "μας ζαλίζεις"....Γι αυτό δεν είμαστε εδώ???
Κρίμα να υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις μεταξύ "υποτίθεται" οικογενειών...
Εσύ να προσπαθήσεις να παραμείνεις κυρία!
Πολύ χοντρά πράματα όμως σου είπε βρε Αλικάκι μου...Ο άντρας σου τίποτα δεν της είπε????

[quote="crazymommy"]
γεωργία02/07/10 έγραψε:... Ίσως -λέω ίσως- πάμε μετά το Πάσχα σε ένα γάμο στη Σαντορίνη χωρίς τη μικρή (σκέφτομαι το ενδεχόμενο να την έχω μαζί μου βασικά αλλά φοβάμαι πως θα κουραστεί μετά στο γλέντι, εσείς τι λέτεWink και αν γίνει αυτό θα είναι η 1η φορά που θα την αποχωριστούμε. Ακόμα και η ιδέα με αγχώνει, χαχα!
]

Αλικάκι μου,να πάτε!!!Εννοώ μόνοι!!!Αν μπορείτε να αφήσετε κάπου την μικρή σας θα είναι φοβερή απόδραση και ευκαιρία ξεκούρασης για εσάς!!!

[quote="Sot2010"][quote="αλικακι"]
Καλημέρα κουκλίτσα μου! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Ανεύθυνες δε θα πει τίποτα ρε Αλικάκι! Και θυμώνουν κιόλας αν πάρεις το παιδί σου μακριά απο το δικό τους για να μην κολλήσει! Shocked Shocked Shocked
Δεν ξέρω τι θα κάνεις με το fb αλλά απο 'δω μην τολμήσεις να εξαφανιστείς!!!

Όχι,δεν θα εξαφανιστώ!!!Τέλος!!!!Μου το ζητάει ο λαός μου,χαχαχαχα!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 16 315810

Sot2010

Sot2010
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλημεραααααααααααααααααααα

τι κανετε κοριτσια μου???εμεις καλα,εχουμε λιγο βηχα,δεν ξερω απο τι ειναι θα δουμε,σημερα δεν εχω δουλιες ,μια χαρα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 16 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 16 328109

Καλημέρα ζουζουνίτσα! Μακάρι να μην είναι τίποτα σοβαρό και να 'ναι απλό βηχαλάκι! Αν έχει και μπούκωμα, προφανώς είναι φλεματάκια....Πρόσεξε το όμως....
Τυχερούλα! Πόσο σε ζηλεύω που τελείωσες με τις δουλειές!!!

σημερα θα κανω ψαρακια τσιπουρες,και μπακαλιαρακια,
περαστικα στα μωρακια σας,εμεις εχθες ειχαμε κοσμο ,η μικρη ξετρελαθηκε με τα μικρα ,απλα δεν εδινε τα παιχνιδια τις,αλλο και τουτο δεν το εχει ξανα κανει αυτο!!!

οσο για τιν πεθερα μου εχθες ανεβηκε απο τις 5 και τιν ειπε ο αντρας μου (μανα,θα ρθουν τα παιδια να ξερεις)και απαντα(καλα αγορι μου θα τους φαω?)

Εκεί επεμβαίνεις εσύ και λές "Λάθος απάντηση!!!"

και φυσικα δεν σηκωνοταν απο τον καναπε ,μετα ηρθε και ο πεθερος μου ,δεν μπορουσα να πω φυγετε...και εκατσαν επιασαν και συζητησει με τιν παρεα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 16 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 16 911307

Είμαστε μια ωραία παρέα!!! Shocked Shocked Shocked

μετα απο καμια ωρα λεει ,η πεθερα μου αντε να σας αφησουμε και εμεις..

Και φυσικά περίμενε να της πείτε "Καλέ όχι, μη φεύγετε...."

τελος παντον,κοριτσια το ψαρακι πως το δινετε εσυς εκτος απο ψαροσουπα και στο φουρνο?θελω να κανω διαιτα εχασα τα κιλα τις εγκυμοσυνης και ξανα εβαλα 3-4 κιλακια και δεν μου αρεσει, ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 16 13953 ολο λεω να αρχισω και ολο δεν το κανω. Crying or Very sad

Εγώ μόνο ψαρόσουπα του δίνω προς το παρόν....

εγω εδω και 3 μερες ενω μου εχει ερθει περιοδος εχω πονο στο στηθος και ενοχλησεις στιν κοιλια,μακαρι να μη περνω καμια ιωση ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 16 534787 γιατι δεν θα το αντεξω...

Δεν είναι τίποτα! Μάλλον είσαι λίγο κρυωμένη! Φιλιά!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,δεν είπα!!!!!
Καλημέρα στο πιο γλυκό παρεάκι!!!!!
Ζουζουνίτσα μου,πω,πω,δράμααααααα!!!!!!Δεν σας αφήνουν σε ησυχία,μου φαίνεται!!!!
Μα να τους λέτε ότι περιμένετε παρέα και να μην φεύγουν???Έλεος!!!!
Αν το λες κι εσύ...τι άλλο πρέπει να κάνετε??? Rolling Eyes

Εγώ το ψαράκι έτσι το δίνω...ή ψαρόσουπα ή ψητό στο φούρνο ή ψητό σε ένα τηγάνι που ψήνει χωρίς λάδι με γαρνιτούρα λαχανικά.

Υπομονή με τα κιλάκια...μάλλον έφαγες πολύ μελομακαρονοκοραμπιέδες,ε???χαχαχα!!!
Θα τα χάσεις αν το πάρεις απόφαση...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρε Σωτηρούλα...Αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!
Φοβερές απαντήσεις!!!!!!!!!!! Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εντωμεταξύ εγώ μετά από ένα ακόμη βράδυ-ξημέρωμα αυπνίας...σκέφτομαι την φίλη μας την Mangio....

Αν ξενυχτάς,καλό μου κορίτσι,με το ζουζουνάκι σου,πώς μετά πας για δουλειά????
Και ρωτάω εσένα συγκεκριμένα,γιατί έχεις να κάνεις με παιδάκια,που εκεί δεν χωράνε ανορεξιές,ακεφιές και υπνηλίες...Πώς,ε????
Χαράς το κουράγιο σου!!!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Γραμματική, περαστικα της , το καυμενο θα ταλαιπωρείται. Κανε υπομονή, θα περασει σε 2-3 μερες με τις σταγονες.

χτες ξεκινησαμε σταγονες σοντεσανιλ αλλα δεν ειδα και καμια τρελη προοδο.το βραδυ μας ειπε και της εδωσα και σταγονες ζιρτεκ για να δουμε σημερα πως θα παει.το μωρο εχει εξαντληθει εχει μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια .ειμαι να σκασω απο την στενοχωρια.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ειδατε κοριτσια αφασια.....τα πεθερικα μου!!!!!!!και μετα μου λεει σαν παραπονο, ο αντρας σου ακουσες τι μου ειπε τις λεω τι?σαν να μου λεει να φυγω...δηλαδη εαν αυτο το κανει στα συμπεθερια δηλαδη στιν μανα μου και στον πατερα μου δεν θα ξανα ερθουν μου λεει, και τις λεω και εγω,ε καλα εμενα η δικη μου δεν ερχοντε καθε μερα και εαν ερθουν δεν θα καλεσω ξενο κοσμο..και κατεβασε μια μουρι μεχρι κατω,αυτα υπαρχουν οταν μενεις πανω κατω και δεν μιλας,αφου εχουμε κανταντησει με τον αντρα μου να τα συζηταμε και να λεει ο ιδιος,δεν μπορω να καταλαβω στον αδερφο μου διπλα γιατι δεν παει?εντομεταξυ η συνηφαδα μου ειναι θυμωμενη για αυτο το λογο μαζι τις γιατι δεν παει ποτε,και ερχετε ολο εδω.....αστα να πανε για γελια ειναι....η μηπως για κλαματα? χιχιχι

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
grammatiki έγραψε:
mangio έγραψε:Γραμματική, περαστικα της , το καυμενο θα ταλαιπωρείται. Κανε υπομονή, θα περασει σε 2-3 μερες με τις σταγονες.

χτες ξεκινησαμε σταγονες σοντεσανιλ αλλα δεν ειδα και καμια τρελη προοδο.το βραδυ μας ειπε και της εδωσα και σταγονες ζιρτεκ για να δουμε σημερα πως θα παει.το μωρο εχει εξαντληθει εχει μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια .ειμαι να σκασω απο την στενοχωρια.

γραμματικι μου μην στεναχωριεσαι και μενα η δικη μου ετσι ηταν ελα θα περασει, ξερω δεν σε ηρεμω αλλα θα περασει,περαστικα σας κοριτσι μου

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σε ευχαριστω πολυ δε ξερω ποσο θα αντεξει το μωρο με τοσο βηχα.ελπιζω να εχει αποτελεσμα το σοντεσανιλ ρε γαμωτο και το ζιρτεκ.

Sot2010

Sot2010
αλικακι έγραψε:Βρε Σωτηρούλα...Αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!
Φοβερές απαντήσεις!!!!!!!!!!! Very Happy

Razz Razz Razz

grammatiki έγραψε:

Υπομονή κουκλίτσα μου! Θα περάσει κι αυτό! Γνωστοποίησε το όμως σε όλους τους "εμπλεκόμενους" μήπως και καταλάβουν ότι την επόμενη φορά που θα είναι άρρωστοι το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να κλειστούν μέσα στο σπίτι τους και να μη θέτουν σε κίνδυνο τον "άμαχο" πληθυσμό. Άντε πια με την ηλίθια νοοτροπία ότι μόνο οι άλλοι μεταδίδουν τους ιούς, εμείς τους κρατάμε μόνο για μας.......

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πλεον θα παιξω μπουνιες ασχημα κιολας.τελος μεχρι το καλοκαιρι δε θα ξαναερθει κανενα παιδακι απο παιδικο σταθμο στο σπιτι μας με το μωρο .

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις