Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
438 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 438 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οσο για την μικρη δεν εχει ανησυχια απλα προτιμα να παιζουμε στο κρεβατι παρα να κοιμαται.οταν της πω δυνατα 2-3 φορες νανι αποφασιζει και κοιμαται.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ'ευχαριστώ πολύ,συμπεθερούλα μου!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 28 669659 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 28 669659
Να την προσέχεις την μπουμπού με το κρεβάτι...κι άλλες φορές δεν έχει χτυπήσει από κει?????

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Καλημέρα μανούλες!!! Είμαι πτώμα αυτές τις μέρες και έτσι δεν μπήκα χτες. Η μικρή με έχει πεθάνει. Τελικά δεν έχει εκδηλώσει κάποια αρρώστεια ευτυχώς, αλλά τελευταίες μέρες (εκτός από σήμερα) ξυπνάει κατά τις 5:30 και με ψάχνει. Τη φέρνει τελικά ο μπαμπάς της στο κρεβάτι μαζί μου και μετά... ύπνος τέλος για μένα! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 28 911307
Χτες δυστυχώς είχαμε κι ένα ατύχημα: έπεσε από το κρεβάτι (το δικό μας). Για την ακρίβεια δεν ξέρω πώς κατάφερε και έπεσε το σκατούλι, πάνω σε κρεβάτι υπέρδιπλο και με μαξιλάρια γύρω-γύρω. Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα σηκωθεί και δεν ήμουν παρούσα, την άκουσα να κλαίει (δεν άκουσα μπαμ) και τη βρήκα κάτω και ήταν σοκαρισμένη. Έκλαιγε για πολύ ώρα μετά, χάλια! Κι εγώ ακόμα πιο χάλια! Sad Αναγκάστηκε να τη βγάλει η μάνα μου βόλτα μέσα στην παγωνιά (ήταν λέει το μόνο παιδάκι!) για να ηρεμήσει κάπως. Καλά, αναρρωτιέμαι πώς τα έχετε βγάλει από την κούνια τα παιδάκια σας και δεν πέφτουν! Εμένα μια τρύπα να βρει, στάνταρ θα πέσει, άπαπα δεν το ρισκάρω μετά από αυτό!!!

Αλικάκιιιιιιιιιιιιιιι να χαίρεσαι το αντράκι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Αχ αλικάκι μου μάσησε καπνό, ε; Ωχ το καημενούλι μου, αλλά αφού μάλλον τον προλάβατε, πάλι καλά που γλιτώσατε την πλύση! Ναι, κι εγώ το θυμάμαι το θεματάκι με την περίπτωση της mommy, σίγουρα είναι τρελό στρες όλο αυτό! Αλλά ευτυχώς όλα καλά! Να επισημάνω απλώς ότι πλέον τα παιδάκια μας όσο ψηλώνουν φτάνουν πράγματα που δεν έφταναν πριν, οπότε πρέπει να τοποθετούμε τα επικίνδυνα αντικείμενα ακόμα πιο ψηλά! Εγώ μια μέρα είχα πιάσει τη μικρή με το μεγάλο μαχαίρι του ψωμιού στα χέρια και να κυκλοφορεί! affraid

Γεωργία κι εγώ πιστεύω ότι η καλύτερη λύση είναι να τον στέλνεις παιδικό μερικές μέρες μονάχα την εβδομάδα. Έτσι θα τα συνδυάζεις όλα. Κι αφού μπορείς χωρίς κόστος...! Πάντως, στο θέμα με τις ιώσεις, προσωπικά προτιμώ να τις περάσει στα 3 της παρά στον 1 χρόνο, θεωρώ πως στην πρώτη περίπτωση θα έχει δέσει και δυναμώσει περισσότερο ο οργανισμός της.

Βιβή μου να σας ζήσει ο ανιψιός!!! Οκ, αν δεν καταφέρεις να πας στο μαιευτήριο δε χάλασε κι ο κόσμος, θα τον δεις σίγουρα μετά! Γίνε πρώτα εσύ καλά!!!

Mangio ο μικρούλης σου εξελίσσεται σε θηριάκι, εεεε; Laughing Μωρέ αυτά γελάνε, εμείς παθαίνουμε όλη την τρομάρα!!! Όσο για τις τέντες, ούτε κι εμείς τις μαζεύουμε, αλλά απ' όσο έχω προσέξει, και κανένας άλλος από την πολυκατοικία! Razz Αλλά μέχρι στιγμής φαίνεται να αντέχουν άνετα...

Mommy μου τι πάθατε κι εσείς με τις βροχές!!!! Τι να πω τώρα για το γείτονα!!!!! Mad

Τιτίκα μου ηρέμησε!!!! Δυστυχώς κι αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι. Σημασία έχει καταρχήν που είστε όλοι καλά παρά το σοκ! Μήπως ο άντρας σου τον κάλυψε γιατί τον λυπήθηκε σε τέτοιες δύσκολες εποχές; Πάθατε ζημιά εσείς; Τι να πω, μου έχουν συμβεί διάφορα παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν (με το αυτοκίνητο αλλά χωρίς να φταίω) και καταλαβαίνω πολύ καλά τα νεύρα σου. Αλλά τελικά δεν αξίζει... Προσπάθησε να ηρεμήσεις κούκλα μου, σκέψου τη ζουζουνίτσα σου!!!!!

επαθε και το δικο μας αυτοκινητο ζημια ναι βουλιαξε το καπο και το φτερο λιγο.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Γραμματική μου εκείνος έφταιγε ή εσείς???Ευτυχώς που δεν πάθατε τίποτα να λες και ηρέμησε!
Η μικρή γιατί δεν κοιμάται???Μήπως είναι ανησυχία από δοντάκια???

εγω θεωρω οτι εφταιγε και αυτος και εμεις περασαμε απο δρομο που δεν ειχε φαναρια γιατι ειχαν χαλασει βγηκε ο αντρας μου και αυτος ερχοταν γκαζωμενος.αρα και οι 2 δεν προσεχαν.για αυτο και θεωρω οτι δεν επρεπε να τον καλυψουμε.ακουγομαι πολυ σκληρη αλλα ετσι ειναι.ο αντραςμου φαγωθηκεοτι μπορουσαμε να τον ειχαμε σκοτωσει τον ανθρωπο.
Όταν δεν έχει φανάρια (μ@μω τα φανάρια μας τις τελευταίες μέρες, αυτό σχολίαζα χτες!) ισχύουν τα σήματα που έχει από κάτω από το φανάρι. Αν λοιπόν έχει στοπ τότε πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στον άλλον (μιλάω γενικά εWink Αν πάλι δεν έχει τίποτα, προτεραιότητα έχει ο εκ δεξιών. Σίγουρα φταίει μόνο ένας Τιτίκα μου, στο λέω με βεβαιότητα, αν το πηγαίνατε δικαστικά αυτό θα διαπιστώνατε. Δεν ξέρω εννοείται ποιος φταίει εδώ και δεν ξέρω αν θυμάσαι τι σήμανση είχε εκεί...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Γραμματική μου εκείνος έφταιγε ή εσείς???Ευτυχώς που δεν πάθατε τίποτα να λες και ηρέμησε!
Η μικρή γιατί δεν κοιμάται???Μήπως είναι ανησυχία από δοντάκια???

εγω θεωρω οτι εφταιγε και αυτος και εμεις περασαμε απο δρομο που δεν ειχε φαναρια γιατι ειχαν χαλασει βγηκε ο αντρας μου και αυτος ερχοταν γκαζωμενος.αρα και οι 2 δεν προσεχαν.για αυτο και θεωρω οτι δεν επρεπε να τον καλυψουμε.ακουγομαι πολυ σκληρη αλλα ετσι ειναι.ο αντραςμου φαγωθηκεοτι μπορουσαμε να τον ειχαμε σκοτωσει τον ανθρωπο.
Όταν δεν έχει φανάρια (μ@μω τα φανάρια μας τις τελευταίες μέρες, αυτό σχολίαζα χτες!) ισχύουν τα σήματα που έχει από κάτω από το φανάρι. Αν λοιπόν έχει στοπ τότε πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στον άλλον (μιλάω γενικά εWink Αν πάλι δεν έχει τίποτα, προτεραιότητα έχει ο εκ δεξιών. Σίγουρα φταίει μόνο ένας Τιτίκα μου, στο λέω με βεβαιότητα, αν το πηγαίνατε δικαστικά αυτό θα διαπιστώνατε. Δεν ξέρω εννοείται ποιος φταίει εδώ και δεν ξέρω αν θυμάσαι τι σήμανση είχε εκεί...

αρα αφου δεν ειχε σημα εμεις ειχαμε προτεραιοτητα.α ρε πουστη μου τωρα φουντωσα ακομη περισσοτερο.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι να σου πω,βρε Γραμματική..Αφού δεν λειτουργούσαν τα φανάρια και αυτός δεν θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός??Τέλος πάντων τώρα πάει έγινε...

Αλικάκι μου,κι εγώ είχα αμφιβολία για τον αν θα τον ντύσω,καρναβαλάκι, φέτος.
Θα χαρούν,κι εγώ έτσι λέω,αλλά και πάλι έχω και τις αμφιβολίες μου!Μπορεί να μην την θέλει καν!!Θα δείξει!!
Ας το κάνουμε και σιγά...και τι έγινε???ε?????

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:Καλημέρα μανούλες!!! Είμαι πτώμα αυτές τις μέρες και έτσι δεν μπήκα χτες. Η μικρή με έχει πεθάνει. Τελικά δεν έχει εκδηλώσει κάποια αρρώστεια ευτυχώς, αλλά τελευταίες μέρες (εκτός από σήμερα) ξυπνάει κατά τις 5:30 και με ψάχνει. Τη φέρνει τελικά ο μπαμπάς της στο κρεβάτι μαζί μου και μετά... ύπνος τέλος για μένα! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 28 911307
Χτες δυστυχώς είχαμε κι ένα ατύχημα: έπεσε από το κρεβάτι (το δικό μας). Για την ακρίβεια δεν ξέρω πώς κατάφερε και έπεσε το σκατούλι, πάνω σε κρεβάτι υπέρδιπλο και με μαξιλάρια γύρω-γύρω. Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα σηκωθεί και δεν ήμουν παρούσα, την άκουσα να κλαίει (δεν άκουσα μπαμ) και τη βρήκα κάτω και ήταν σοκαρισμένη. Έκλαιγε για πολύ ώρα μετά, χάλια! Κι εγώ ακόμα πιο χάλια! Sad Αναγκάστηκε να τη βγάλει η μάνα μου βόλτα μέσα στην παγωνιά (ήταν λέει το μόνο παιδάκι!) για να ηρεμήσει κάπως. Καλά, αναρρωτιέμαι πώς τα έχετε βγάλει από την κούνια τα παιδάκια σας και δεν πέφτουν! Εμένα μια τρύπα να βρει, στάνταρ θα πέσει, άπαπα δεν το ρισκάρω μετά από αυτό!!!

Αλικάκιιιιιιιιιιιιιιι να χαίρεσαι το αντράκι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Αχ αλικάκι μου μάσησε καπνό, ε; Ωχ το καημενούλι μου, αλλά αφού μάλλον τον προλάβατε, πάλι καλά που γλιτώσατε την πλύση! Ναι, κι εγώ το θυμάμαι το θεματάκι με την περίπτωση της mommy, σίγουρα είναι τρελό στρες όλο αυτό! Αλλά ευτυχώς όλα καλά! Να επισημάνω απλώς ότι πλέον τα παιδάκια μας όσο ψηλώνουν φτάνουν πράγματα που δεν έφταναν πριν, οπότε πρέπει να τοποθετούμε τα επικίνδυνα αντικείμενα ακόμα πιο ψηλά! Εγώ μια μέρα είχα πιάσει τη μικρή με το μεγάλο μαχαίρι του ψωμιού στα χέρια και να κυκλοφορεί! affraid

Γεωργία κι εγώ πιστεύω ότι η καλύτερη λύση είναι να τον στέλνεις παιδικό μερικές μέρες μονάχα την εβδομάδα. Έτσι θα τα συνδυάζεις όλα. Κι αφού μπορείς χωρίς κόστος...! Πάντως, στο θέμα με τις ιώσεις, προσωπικά προτιμώ να τις περάσει στα 3 της παρά στον 1 χρόνο, θεωρώ πως στην πρώτη περίπτωση θα έχει δέσει και δυναμώσει περισσότερο ο οργανισμός της.

Βιβή μου να σας ζήσει ο ανιψιός!!! Οκ, αν δεν καταφέρεις να πας στο μαιευτήριο δε χάλασε κι ο κόσμος, θα τον δεις σίγουρα μετά! Γίνε πρώτα εσύ καλά!!!

Mangio ο μικρούλης σου εξελίσσεται σε θηριάκι, εεεε; Laughing Μωρέ αυτά γελάνε, εμείς παθαίνουμε όλη την τρομάρα!!! Όσο για τις τέντες, ούτε κι εμείς τις μαζεύουμε, αλλά απ' όσο έχω προσέξει, και κανένας άλλος από την πολυκατοικία! Razz Αλλά μέχρι στιγμής φαίνεται να αντέχουν άνετα...

Mommy μου τι πάθατε κι εσείς με τις βροχές!!!! Τι να πω τώρα για το γείτονα!!!!! Mad

Τιτίκα μου ηρέμησε!!!! Δυστυχώς κι αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι. Σημασία έχει καταρχήν που είστε όλοι καλά παρά το σοκ! Μήπως ο άντρας σου τον κάλυψε γιατί τον λυπήθηκε σε τέτοιες δύσκολες εποχές; Πάθατε ζημιά εσείς; Τι να πω, μου έχουν συμβεί διάφορα παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν (με το αυτοκίνητο αλλά χωρίς να φταίω) και καταλαβαίνω πολύ καλά τα νεύρα σου. Αλλά τελικά δεν αξίζει... Προσπάθησε να ηρεμήσεις κούκλα μου, σκέψου τη ζουζουνίτσα σου!!!!!

επαθε και το δικο μας αυτοκινητο ζημια ναι βουλιαξε το καπο και το φτερο λιγο.
Sad Τι να πω... Ας είναι το αυτοκίνητο μόνο κι ας είστε εσείς καλά! Κι εγώ δυστυχώς έχω κάτι παρόμοια απομεινάρια (γρατσουνιές) από αντίστοιχα περιστατικά στα οποία δεν έφταιγα. Αλλά είναι και η ταλαιπωρία αν δηλώσεις το ατύχημα και για μερικές γρατσουνιές δεν το άντεχα. Αυτό στη μία περίπτωση, γιατί στην άλλη η "κοπελιά" έκανε νόημα από το αμάξι της "συγνώμη" και την κοπάνισε προτού δω τον αριθμό! Mad

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ,ΤΩΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΚΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΟΝΤΟΥΜΠΑ Ε Λ Ε Ο Σ

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΦΑΓΑΚΙ ΑΡΑΚΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΙΝ ΜΙΚΡΗ...ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΤΙΓΑΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΤΕΣ,ΣΑΝ ΣΑΝΤΟΥΙΣΤ

ΠΩΠΩ ΡΕ ΑΛΙΚΑΚΙ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ..ΝΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ Η ΕΥΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΙΝ ΚΑΝΑΝ ΠΛΥΣΕΙ ΤΙΝ ΜΙΚΡΗ Crying or Very sad

ΕΥΤΗΧΩΣ ΤΙΝ ΓΛΙΤΩΣΑΤΕ...Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΕΙΠΕ?
ΤΩΡΑ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ?

ΕΜΕΝΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΟΣΤΟΣΥΝΗ Rolling Eyes

ΒΙΒΗΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΗΨΑΚΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 28 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 28 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 28 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 28 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 28 328109

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΕ?

ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΡΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΓΟΦΕΤΕΣ ΤΙΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΕΙ

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Τι να σου πω,βρε Γραμματική..Αφού δεν λειτουργούσαν τα φανάρια και αυτός δεν θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός??Τέλος πάντων τώρα πάει έγινε...

Θα χαρούν,κι εγώ έτσι λέω,αλλά και πάλι έχω και τις αμφιβολίες μου!Μπορεί να μην την θέλει καν!!Θα δείξει!!
Χαχα, ναι αλικάκι μου! Θα δούμε κι εμείς αν θα βρούμε κάτι καλό! Θα του κάνετε γιορτούλα σήμερα;

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ,ΤΩΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΚΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΟΝΤΟΥΜΠΑ Ε Λ Ε Ο Σ

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΦΑΓΑΚΙ ΑΡΑΚΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΙΝ ΜΙΚΡΗ...ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΤΙΓΑΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΤΕΣ,ΣΑΝ ΣΑΝΤΟΥΙΣΤ

ΠΩΠΩ ΡΕ ΑΛΙΚΑΚΙ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ..ΝΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ Η ΕΥΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΙΝ ΚΑΝΑΝ ΠΛΥΣΕΙ ΤΙΝ ΜΙΚΡΗ Crying or Very sad

ΕΥΤΗΧΩΣ ΤΙΝ ΓΛΙΤΩΣΑΤΕ...Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΕΙΠΕ?
ΤΩΡΑ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ?

ΕΜΕΝΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΟΣΤΟΣΥΝΗ Rolling Eyes

ΒΙΒΗΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΗΨΑΚΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 28 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 28 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 28 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 28 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 28 328109

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΕ?

ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΡΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΓΟΦΕΤΕΣ ΤΙΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΕΙ
Καλημέρα ζουζουνίτσα μου!!!!
Χαχα, άσε βρε τη μικρή σου να κάνει τις τουμπίτσες της!!!! Χτες ο αντρούλης μου εκπαίδευε τη μικρή να σκαρφαλώνει! (έλεος, μετά θα πέσει από την κούνια της και δεν θα φταίει!!!)
Νομίζω πως ούτε και η mommy έκανε πλύση τελικά, αν δεν κάνω λάθος!
Αχ, για θύμισέ μου πώς τις φτιάχνεις τις αβγοφέτες; Ίσως πλέον να είναι η τελευταία μου ελπίδα για αβγό...
Φιλιά πολλά!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Σ'ευχαριστώ πολύ,συμπεθερούλα μου!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 28 669659 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 28 669659
Να την προσέχεις την μπουμπού με το κρεβάτι...κι άλλες φορές δεν έχει χτυπήσει από κει?????

Έχει πέσει άλλες 2 φορές! Αλλά αυτή τη φορά δυστυχώς κοιμόταν εξ' ου και το σοκ που υπέστη η καρδούλα μου! Φταίω κι εγώ που σηκώθηκα για να προλάβω 2 δουλειές πριν ξυπνήσει και μόλις πήγαινα να την ξυπνήσω έγινε το περιστατικό...! Τέρμα, άλλη φορά όταν σηκώνομαι και είναι εκεί δίπλα θα την ξυπνάω με το ζόρι τη δεσποινίς, να μάθει να θέλει να κοιμάται μαζί μου! Razz

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:οσο για την μικρη δεν εχει ανησυχια απλα προτιμα να παιζουμε στο κρεβατι παρα να κοιμαται.οταν της πω δυνατα 2-3 φορες νανι αποφασιζει και κοιμαται.

Αααα,αφού δεν έχει τίποτα,εντάξει!!!!Στο δικό σας κρεβάτι εννοείς ε??Και μένα έτσι κάνει όταν τον βάζω,καμιά φορά στο κρεβάτι μας..παίζει!!!Και για ύπνο ούτε λόγος!!!

Ζουζουνίτσα μου,ο παιδίατρος μου είπε να του δώσω ένα ποτήρι κρύο γάλα και να παρακολουθώ τις αντιδράσεις του.
Αν είχε πάθει δηλητηρίαση αυτό θα φαινόταν.
Επίσης μου είπε ότι αφού το έβγαλα όλο από το στόμα του,και μερικά τριχίδια να είχε καταπιεί αυτό θα ήταν πταίσμα και να μην το ταλαιπωρήσω άδικα το παιδί με πλύση...
Καλά ήταν ο μικρός από την πρώτη στιγμή..γέλαγε και επαιζε...εγώ καθόμουν ,βέβαια,σε αναμμένα κάρβουνα!Με τσάντισε και μια καρακάξα στο κέντρο δηλητηριάσεων που πήρα τηλέφωνο...τέλος πάντων....όλα καλά!!!!
Ο Άγιος Χαράλαμπος και η Παναγία μας βοήθησαν!!!
Η Εύα την είχε πάει για πλύση στομάχου την μικρή της.Κορίτσια,αν δεν το ζήσει κανείς αυτό το πράμα δεν περιγράφεται.....

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
βαζω 1 αυγο και το χτυπαω με γαλα για να μην τις μυριζει...και δεν το καταλαβενει,επισης οταν δεν τι κανω αυγοφετες βραζω το αυγο και το βαζω στον τραχανα μεσα και το τρωει χωρις να το καταλαβει!

αχχχχ αλικακιμου χρονια του πολλα γερος δυνατος,και ευτηχισμενος................να τον χαιρεστε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 28 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 28 328109

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
αλικακι έγραψε:Τι να σου πω,βρε Γραμματική..Αφού δεν λειτουργούσαν τα φανάρια και αυτός δεν θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός??Τέλος πάντων τώρα πάει έγινε...

Χαχα, ναι αλικάκι μου! Θα δούμε κι εμείς αν θα βρούμε κάτι καλό! Θα του κάνετε γιορτούλα σήμερα;

Ναι,Αλικάκι μου!!Θα μαζευτούμε συγγενείς,γονείς και φίλοι και νονοί!!
Όσο σκέφτομαι ότι θα μπορούσε σήμερα να την βγάζαμε στο Παίδων...
Σήμερα θα το κάψουμε,χιχιχ!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζουζουνίτσα μου,σ'ευχαριστώ πολύ ,πολύ!!!!!

Να είστε κι εσείς όλες καλά και να χαιρόμαστε τα ζουζουνάκια μας,με υγεία!!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:βαζω 1 αυγο και το χτυπαω με γαλα για να μην τις μυριζει...και δεν το καταλαβενει,επισης οταν δεν τι κανω αυγοφετες βραζω το αυγο και το βαζω στον τραχανα μεσα και το τρωει χωρις να το καταλαβει!

αχχχχ αλικακιμου χρονια του πολλα γερος δυνατος,και ευτηχισμενος................να τον χαιρεστε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 28 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 28 328109
Αφού χτυπήσεις το αβγό με το γάλα μετά τι κάνεις; Σόρρυ αλλά εδώ είμαι και άσχετη βλέπεις! Razz Κι αυτό με τον τραχανά δεν είναι κακή ιδέα, θα το δοκιμάσω!

Χμμ... μάλλον είχες δίκιο -κατά το αλικάκι- νόμιζα πως η Εύα την είχε γλιτώσει την πλύση στομάχου, μπερδεύτηκα μάλλον! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 28 667478

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
αλικακι έγραψε:Σ'ευχαριστώ πολύ,συμπεθερούλα μου!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 28 669659 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 28 669659

Έχει πέσει άλλες 2 φορές! Αλλά αυτή τη φορά δυστυχώς κοιμόταν εξ' ου και το σοκ που υπέστη η καρδούλα μου! Φταίω κι εγώ που σηκώθηκα για να προλάβω 2 δουλειές πριν ξυπνήσει και μόλις πήγαινα να την ξυπνήσω έγινε το περιστατικό...! Τέρμα, άλλη φορά όταν σηκώνομαι και είναι εκεί δίπλα θα την ξυπνάω με το ζόρι τη δεσποινίς, να μάθει να θέλει να κοιμάται μαζί μου! Razz

Βρε Αλικάκι μου,αυτό είναι το άγχος μου...αν κοιμάμαι με τον μικρό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαι δίπλα του μέχρι να ξυπνήσει,αλλιώς πως θα γίνει??Εγώ ξυπνάω με τις κότες,πώς θα τον αφήνω μόνο του???
Πω,πω,τι πάθατε!!!Μεγάλη προσοχή και καλύτερα όταν σηκώνεσαι εσύ να την πηγαίνεις στην κούνια της!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε τι διαβαζω πρωι πρωι...
καλημεραααααααααα
crazyμην στεναχωριεσαι που επεσε ,αφου δεν χτυπησε παλι καλα.ο διονυσης εχει πεσει τουλαχισον 10 φορες αλλα στο κρεβατι του τωρα του εχ καγκελο οποτε ειναι καλυτερα.αυτα τα παιδια δεν κοιμουνται,βολτες κανουν στα διπλα κρεβατια...τι ατσουμπαλια ειναι αυτη δεν καταλαβαινω.
Τιτικα μου παλι καλα που δεν χτυπησατε να λες..ολα τα αλλα ειναι δευτερα μην στρεςς .
Βρε αλικακι τι επαθες?ο φοβος μου ο μεγαλος ειναι αυτος.Παλι καλα που τον ειδες.Φανατζεσε να μην το παιρνες χαμπαρι.?εγω τα βαζω σε ντουλαπι πλεον τα τσιγαρα...

Εμεις χτες πηγα σπιτι κατα τις 20,00 πτωμα και μου λεει η μαμα μου βρε βιβη αναψε τα καλοριφερ ξυλλιασαμε ,παω να τα αναψω και δεν αναβαν .παω στον διαχιριστη και μου λεει τελειωσε το πετρελαιο και τελος το καλοριφερ.
καλα λεω δεν εχετε αποθεματικο γιαυτες τις περιπτωσεις?εγω νεα στην πολυκατοικια 2 βδομαδες σκαρτες.και μου λεει οχι .Δεν εχετε μου λεει πληρωσει κανεις τα κοινοχρηστα. καλα του λεω βγαλατε τα κοινοχρηστα 1 φλεβαρη ποτε περιμενατε να το πειτε.
Μου λεει γραφει ΑΜΕΣΑ.ναι του λεω αλλα πρεπει να γραψετε οτι φτανει για 3 μερες π.χ .αρχες του μηνα ειναι ακομα που να φανταστει ο κοσμος.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
αναψα 2 air που ειναι στα υπνοδωματια αλλα πολυ κρυο.Παγωσαμε.Το παιδι ευτυχως εκανα σαν τρελο περα δωθε και δεν το ενιωσε ,τον επιανα κιολας να δω.αλλα μπανιο δεν καναμε.
Να δω τι θα κανουμε σημερα.Ειπα στην αδελφη μου να μου παρει ενα αεροθερμο να μου φερει αλλα μου λεει καιει πολυ.
Τι να κανω ομως?Να παγωσουμε?

Γεωργια μου συμφωνω με τα κοριτσια λιγες μερες παιδικο και λιγες εσυ ή οι παπουδες.Μην στεναχωριεσαι.Αντε να τελειωσει ο κωλοχειμωνας να βγαινουν εξω να ξεσαλωνουν.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
crazymommy έγραψε:

Ναι,Αλικάκι μου!!Θα μαζευτούμε συγγενείς,γονείς και φίλοι και νονοί!!
Όσο σκέφτομαι ότι θα μπορούσε σήμερα να την βγάζαμε στο Παίδων...
Σήμερα θα το κάψουμε,χιχιχ!!!!
Τέλεια!!!!! Νομίζω έχετε και άλλη γιορτή αυτές τις μέρες, σωστά θυμάμαι; Για τον αντρούλη σου λέω...
Να το κάψετε, χαχαχα!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι,Αλικάκι μου,καλά θυμάσαι!!Σε δύο μέρες έχουμε επέτειο γνωριμίας!!!!17 χρόνια!!!!!!! Very Happy

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Τι κάνετε; Πολλές παρούσες σήμερα βλέπω!!!

Αλικάκι μου να χαίρεσαι το αντράκι σου!!! Να είναι πάντα γερό κι ευλογημένο!!! Τι τράβηξες χθες πουλάκι μου; Ευτυχώς το είδες έγκαιρα! Δεν ήξερα όμως οτι είναι τόσο επικίνδυνο!!! Rolling Eyes Rolling Eyes

Γραμματική μου ηρέμησε!!!Δυστυχώς δεν αλλάζει τίποτα! Απ' ότι βλέπω είστε και 'σεις σαν εμάς. Ο άντρας είναι η ήρεμη δύναμη και η γυναίκα ο δυναμίτης! (Δε σου σπάει τα νεύρα καμιά φορά που δε νευριάζει με τίποτα;;;;;; Mad Mad Mad Mad Mad ) Σημασία έχει οτι είστε όλοι καλά! Οι λαμαρίνες γίνονται........

Crazymommy, εγώ θα έλεγα να την ντύσεις καρναβαλάκι! Θα το χαρεί πολύ πιστεύω!

Φιλιά πολλά!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
crazymommy έγραψε:

Βρε Αλικάκι μου,αυτό είναι το άγχος μου...αν κοιμάμαι με τον μικρό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαι δίπλα του μέχρι να ξυπνήσει,αλλιώς πως θα γίνει??Εγώ ξυπνάω με τις κότες,πώς θα τον αφήνω μόνο του???
Πω,πω,τι πάθατε!!!Μεγάλη προσοχή και καλύτερα όταν σηκώνεσαι εσύ να την πηγαίνεις στην κούνια της!!

Άστα να πάνε! Αυτό θα κάνω αλικάκι μου! Θένξ!!!!

mamavivo έγραψε:βρε τι διαβαζω πρωι πρωι...
καλημεραααααααααα
crazyμην στεναχωριεσαι που επεσε ,αφου δεν χτυπησε παλι καλα.ο διονυσης εχει πεσει τουλαχισον 10 φορες αλλα στο κρεβατι του τωρα του εχ καγκελο οποτε ειναι καλυτερα.αυτα τα παιδια δεν κοιμουνται,βολτες κανουν στα διπλα κρεβατια...τι ατσουμπαλια ειναι αυτη δεν καταλαβαινω.
Τιτικα μου παλι καλα που δεν χτυπησατε να λες..ολα τα αλλα ειναι δευτερα μην στρεςς .
Βρε αλικακι τι επαθες?ο φοβος μου ο μεγαλος ειναι αυτος.Παλι καλα που τον ειδες.Φανατζεσε να μην το παιρνες χαμπαρι.?εγω τα βαζω σε ντουλαπι πλεον τα τσιγαρα...

Εμεις χτες πηγα σπιτι κατα τις 20,00 πτωμα και μου λεει η μαμα μου βρε βιβη αναψε τα καλοριφερ ξυλλιασαμε ,παω να τα αναψω και δεν αναβαν .παω στον διαχιριστη και μου λεει τελειωσε το πετρελαιο και τελος το καλοριφερ.
καλα λεω δεν εχετε αποθεματικο γιαυτες τις περιπτωσεις?εγω νεα στην πολυκατοικια 2 βδομαδες σκαρτες.και μου λεει οχι .Δεν εχετε μου λεει πληρωσει κανεις τα κοινοχρηστα. καλα του λεω βγαλατε τα κοινοχρηστα 1 φλεβαρη ποτε περιμενατε να το πειτε.
Μου λεει γραφει ΑΜΕΣΑ.ναι του λεω αλλα πρεπει να γραψετε οτι φτανει για 3 μερες π.χ .αρχες του μηνα ειναι ακομα που να φανταστει ο κοσμος.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
αναψα 2 air που ειναι στα υπνοδωματια αλλα πολυ κρυο.Παγωσαμε.Το παιδι ευτυχως εκανα σαν τρελο περα δωθε και δεν το ενιωσε ,τον επιανα κιολας να δω.αλλα μπανιο δεν καναμε.
Να δω τι θα κανουμε σημερα.Ειπα στην αδελφη μου να μου παρει ενα αεροθερμο να μου φερει αλλα μου λεει καιει πολυ.
Τι να κανω ομως?Να παγωσουμε?

Γεωργια μου συμφωνω με τα κοριτσια λιγες μερες παιδικο και λιγες εσυ ή οι παπουδες.Μην στεναχωριεσαι.Αντε να τελειωσει ο κωλοχειμωνας να βγαινουν εξω να ξεσαλωνουν.
Πωπω Βιβή μου την πατήσατε κι εσείς με το καλοριφέρ, εεε; Mad Το ίδιο παθαίνουν συνεχώς και οι δικοί μου... Ελπίζω να μυαλωθούν λιγάκι και να σας βάλουν γιατί αλλιώς θα περάσετε δύσκολες μέρες!!!

Κοριτσάκια σας φιλώ γλυκά, πρέπει να σας αφήσω τώρα!!!
Την καλημέρα μου και στις υπόλοιπες κοπέλες της ομάδας!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 28 417472

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Ναι,Αλικάκι μου,καλά θυμάσαι!!Σε δύο μέρες έχουμε επέτειο γνωριμίας!!!!17 χρόνια!!!!!!! Very Happy

Αλικάκι μου να ζήσετεεεεεεε!!!!!!!!
Κι εμένα μου έκανε πρόταση στις 14! Χιχιχιχ!

Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Τι κάνετε; Πολλές παρούσες σήμερα βλέπω!!!

Αλικάκι μου να χαίρεσαι το αντράκι σου!!! Να είναι πάντα γερό κι ευλογημένο!!! Τι τράβηξες χθες πουλάκι μου; Ευτυχώς το είδες έγκαιρα! Δεν ήξερα όμως οτι είναι τόσο επικίνδυνο!!! Rolling Eyes Rolling Eyes

Γραμματική μου ηρέμησε!!!Δυστυχώς δεν αλλάζει τίποτα! Απ' ότι βλέπω είστε και 'σεις σαν εμάς. Ο άντρας είναι η ήρεμη δύναμη και η γυναίκα ο δυναμίτης! (Δε σου σπάει τα νεύρα καμιά φορά που δε νευριάζει με τίποτα;;;;;; Mad Mad Mad Mad Mad ) Σημασία έχει οτι είστε όλοι καλά! Οι λαμαρίνες γίνονται........

Crazymommy, εγώ θα έλεγα να την ντύσεις καρναβαλάκι! Θα το χαρεί πολύ πιστεύω!

Φιλιά πολλά!
Καλημέρα Σωτηρία μου!!! Με πέτυχες ενώ φεύγω! Ναι, θα το προσπαθήσω, thx! Ελπίζω να είστε καλά!!!!! Φιλιάαααααα!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βιβήκα μου,δεν πήρε πακέτο με τσιγάρα αλλά σβησμένο τσιγάρο,και όχι δικό μου!!

Σωτηρία μου,σ'ευχαριστώ πολύ!!!Ναι είναι πολύ επικίνδυνος ο καπνός για δηλητηρίαση...κάνε μια βόλτα στο google και θα δεις!Πρέπει να ξέρουμε για να δράσουμε εγκαίρως...Ουφφφφφφ,κοριτσάκια,ευτυχώς που τον είδα........

Sot2010

Sot2010
αλικακι έγραψε:Βιβήκα μου,δεν πήρε πακέτο με τσιγάρα αλλά σβησμένο τσιγάρο,και όχι δικό μου!!

Σωτηρία μου,σ'ευχαριστώ πολύ!!!Ναι είναι πολύ επικίνδυνος ο καπνός για δηλητηρίαση...κάνε μια βόλτα στο google και θα δεις!Πρέπει να ξέρουμε για να δράσουμε εγκαίρως...Ουφφφφφφ,κοριτσάκια,ευτυχώς που τον είδα........

Με όλο το θάρρος βρε Αλικάκι μου.....καπνίζετε μέσα στο σπίτι;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις