Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
663 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 663 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μανούλες γεια σας!!! Τι μου κάνετε??
Σας έχασα βρε!!Τι κανουν τα μπεπμόνια??Πώς την παλευετε με τον αερα και το βροντολόι??
Τιτίκα είχες γενέθλια??Χρόνια Πολλά, να τα εκατοστήσεις, πάντα υγεία, να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!
Εμείς εδώ παιρνουμε ένα σιροπι(προσπαν) για το φλεματάκι που ειχε, αλλα βρε κορίτσια ακομα χουρχουριζει(έτσι λέγεται??)!!Θα περασει αραγε??
Βιβή, μακαρι να ειναι η αδερφη σου εγγυούλα!!
Μια και ειστε ολες τελειες κουκουβαγιες( κ έτσι πρεπει Laughing ) να πω και γω?? Χτες τον αφησαλιγο να παιζει στο καρεκλακι με το παγουρινο του κ έγιναν ολοβρεχτα τα μανικια του!!Του λεω νευριασμενα:Οριστε, κοιτα πώς εγινες!!Τι θα κανουμε τωρα??
Με κοιταει, τραβαει τη μπλουζα του και μου λεει:Μπουζα"με μια απολυτη φυσικοτητα!!Χτες κ σημερα λεει συνέχεια τη λέξη αυτη και χασκογελαει!!Και πήρα και γω αερα και του έλεγα να μου πει το παντελονι!!Εντάξει Rolling Eyes , πολλά θελω!!
Κοριτσια, εχετε πετυχει το βιντεακι με το γαιδαρο του Ζορμπα??Εχει πλακα, οδικοςμ ου τρελαινεται,γελαει και χορευει με το ρυθμο!Δειτε το αν το θυμηθειτε!!
Φιλιά σε ολα τα κοριτσια,δυστυχως εχω δουλιτσα!Αφηστε που εχω κ μια ανησυχια με το σεισμο!Ολη την ωρα νομιζω οτι κουνιεμαι!
Να περασετε καλα σημερα!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 215994

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamavivo έγραψε:βρε κρυβε λογια ....

μαλλον ναι ...

αλλα μην πεις τιποτα.οχι ακομα. Shocked

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 837218 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 837218 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 837218 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 837218 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 837218 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 837218

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Μανούλες γεια σας!!! Τι μου κάνετε??
Σας έχασα βρε!!Τι κανουν τα μπεπμόνια??Πώς την παλευετε με τον αερα και το βροντολόι??
Τιτίκα είχες γενέθλια??Χρόνια Πολλά, να τα εκατοστήσεις, πάντα υγεία, να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!
Εμείς εδώ παιρνουμε ένα σιροπι(προσπαν) για το φλεματάκι που ειχε, αλλα βρε κορίτσια ακομα χουρχουριζει(έτσι λέγεται??)!!Θα περασει αραγε??
Μια και ειστε ολες τελειες κουκουβαγιες( κ έτσι πρεπει Laughing ) να πω και γω?? Χτες τον αφησαλιγο να παιζει στο καρεκλακι με το παγουρινο του κ έγιναν ολοβρεχτα τα μανικια του!!Του λεω νευριασμενα:Οριστε, κοιτα πώς εγινες!!Τι θα κανουμε τωρα??
Με κοιταει, τραβαει τη μπλουζα του και μου λεει:Μπουζα"με μια απολυτη φυσικοτητα!!Χτες κ σημερα λεει συνέχεια τη λέξη αυτη και χασκογελαει!!Και πήρα και γω αερα και του έλεγα να μου πει το παντελονι!!Εντάξει Rolling Eyes , πολλά θελω!!
Κοριτσια, εχετε πετυχει το βιντεακι με το γαιδαρο του Ζορμπα??Εχει πλακα, οδικοςμ ου τρελαινεται,γελαει και χορευει με το ρυθμο!Δειτε το αν το θυμηθειτε!!
Φιλιά σε ολα τα κοριτσια,δυστυχως εχω δουλιτσα!Αφηστε που εχω κ μια ανησυχια με το σεισμο!Ολη την ωρα νομιζω οτι κουνιεμαι!
Να περασετε καλα σημερα!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 215994

σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου και εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια...
Στάματησα λίγο την δουλεία γιατι κουρκούτιασα... Τι μου κάνετε... καταρχας να πω πρώτα πόσο χαίρομαι που η καινούρια βδομάδα μας μέχρι στιγμης τουλάχιστον δεν έχει κανένα αρρωστούλι, ούτε παιδάκι ούτε μαμά, μπαμπά... Καιρό είχαμε... Φτου Φτου μην μας ματιάσω...

Σωτηρία μου να σου πω ότι δεν ξέρω αν αυτό με την πεθερά μου είναι και τόσο τύχη... Να έχεις έναν άντρα που δεν θέλει την μάνα του είναι ακριβώς το άλλο άκρο του μαμάκια... και τα άκρα δεν είναι ποτέ καλά... Άσε που για να φτάσουμε εδώ (από δικιά μου βλακεία που της άφησα το μωρό), έπρεπε να ρισκάρω την υγεία του μικρού... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad όποτε σε αυτές τις περιπτώσεις έπρεπε να παρθούν δραστικά μέτρα ο άντρας μου ήξερε ότι αν την αναλάμβανα εγω... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Τουλάχιστον τώρα μιλάνε πότε-πότε με τον άντρα μου, γιατι πριν ΛΕΕΙ, ότι ο ψυχολόγος της, της είχε συμβουλέψει να μην έρχεται σε επαφή μαζί του... (τα είπε στην μαμά μου, όταν την πήρε να μάθει νέα μας)... Μα για το Θεο υπάρχει άνθρωπος που θα πιστέψει ότι ένας ψυχολόγος συμβούλεψε μια μάνα να μην μιλάει με το παιδί της, και αυτή τον άκουσε κιόλας... Shocked Shocked Shocked
Για το μόνο που λυπάμε είναι τον πεθερό μου που δεν βλέπει τον μικρό και είναι χρυσός άνθρωπος...( αν και πατριός του άντρα μου), εξάλλου γι αυτο πήρε και το όνομα του ο μικρός...

Τιτίκα μου πολύ χαίρομαι που είσθε καλά... άντε και καλά ξεσαλώματα... και ένα ρουφικτό φιλί και απο μένα...

Αλικάκι και σε εμάς γινόταν χτες πανικός το βράδυ, αέρας και βροχή πάρα πολύ... και εγώ η τρελή που την Κυριακή έπλυνα κουβέτρες και τις είχα στο μπαλκόνι, σηκωθήκαμε να τις μαζέψουμε με τον άντρα μου βραδιάτικα, πως δε μας πήρε ο αέρας να μας κάνει αερόστατο... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 966307
Τις έχω στην μπανιέρα... άντε πάλι από την αρχή... θα τις ξαναπλύνω σήμερα...

Βιβήκα μου, δεν είσθε οι μόνοι και εμείς στην κατηγορία Διονυσάκη ανήκουμε, άκουγε τις αστραπές και χόρευε γύρω γύρω και χτυπούσε τα πόδια του, σήκωνε τα χέρια και έλεγε ΝΤΑ-ΝΤΑ-ΝΤΑ δεν έχω ιδέα τι σημαίνει... Αλλά ξεκαρδίστηκα σε κάποιαφάση γυρνάει ο άντρας μου και λέει, "Φτάνει, Γαβριλάκο... ο χορός σαν τους ζουλού... ήρθε η βροχή.. κάτι για να σταματήσει δεν ξέρεις για να πάει και ο μπαμπάς αύριο με την μηχανή στην δουλειά??!!!... μιλάμε κατουρήθηκα, και το καλό μου με έβλεπε και άρχισε να γελάει και αυτό... Razz Razz

Επίσης Βιβή σου έστειλα αίτηση στο fb
Περαστικά στο Διονυσάκη για το καρούμπαλο σας, αφου την έβγαλε μόνο με αυτό πάλι καλά, γιατι έτσι όπως το περιγράφεις... λίγο σοκαρίστηκα...
Καλά αποτελέσματα και στην αδερφή σου αν το θέλει με το καλό...

Αλικάκι έκανα κοτόπιτα, ο μικρός έχει γεμιστά από χτες...

Αυτά κορίτσια προς το παρόν... η μαμά έφερε καφέ, άρα τα κεφάλια πάλι μέσα... στις 9 που θα φύγω θα κλείσω 13ώρες δουλειά... αντε να δούμε πως θα βγει και ο Φλεβάρης...

Φιλιά σε όλες... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα και αντίο σας!!!!Ο μικρός μου ξύπνησε πουρνό πουρνό σήμερα!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 417472

mangio έγραψε:Μανούλες γεια σας!!! Τι μου κάνετε??
Σας έχασα βρε!!Τι κανουν τα μπεπμόνια??

Πού χάθηκες και γιατί??ε?????Ντροπή σου!!!!!! Very Happy

Περαστικά σας!!!Τελικά αυτό το χουρχούρισμα είναι πολύ συνιθησμένο.Να ρωήσεις τον γιατρό σας!Εμας μα είχε πει ότι θα περάσει!

Μακάρι!!!!!!

Τέλειος ο μικρούλης!!!!!

Δεν το έχω πετύχει!!!Θα ψάξω να το βρω!!!!

Έτσι είναι..μετά σου μένει μια ανησυχία αλλά πιστεύω θα σου περάσει με τον καιρό!!Φιλάκια!!!!!!!!!!!!

γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια...
Στάματησα λίγο την δουλεία γιατι κουρκούτιασα... Τι μου κάνετε... καταρχας να πω πρώτα πόσο χαίρομαι που η καινούρια βδομάδα μας μέχρι στιγμης τουλάχιστον δεν έχει κανένα αρρωστούλι, ούτε παιδάκι ούτε μαμά, μπαμπά... Καιρό είχαμε... Φτου Φτου μην μας ματιάσω...

Φτού μας!!!!!!!!!!

Σωτηρία μου να σου πω ότι δεν ξέρω αν αυτό με την πεθερά μου είναι και τόσο τύχη... Να έχεις έναν άντρα που δεν θέλει την μάνα του είναι ακριβώς το άλλο άκρο του μαμάκια... και τα άκρα δεν είναι ποτέ καλά... Άσε που για να φτάσουμε εδώ (από δικιά μου βλακεία που της άφησα το μωρό), έπρεπε να ρισκάρω την υγεία του μικρού... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad όποτε σε αυτές τις περιπτώσεις έπρεπε να παρθούν δραστικά μέτρα ο άντρας μου ήξερε ότι αν την αναλάμβανα εγω... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Τουλάχιστον τώρα μιλάνε πότε-πότε με τον άντρα μου, γιατι πριν ΛΕΕΙ, ότι ο ψυχολόγος της, της είχε συμβουλέψει να μην έρχεται σε επαφή μαζί του... (τα είπε στην μαμά μου, όταν την πήρε να μάθει νέα μας)... Μα για το Θεο υπάρχει άνθρωπος που θα πιστέψει ότι ένας ψυχολόγος συμβούλεψε μια μάνα να μην μιλάει με το παιδί της, και αυτή τον άκουσε κιόλας... Shocked Shocked Shocked
Για το μόνο που λυπάμε είναι τον πεθερό μου που δεν βλέπει τον μικρό και είναι χρυσός άνθρωπος...( αν και πατριός του άντρα μου), εξάλλου γι αυτο πήρε και το όνομα του ο μικρός...

Πω,πω..τραγικές καταστάσεις!!!

Αλικάκι και σε εμάς γινόταν χτες πανικός το βράδυ, αέρας και βροχή πάρα πολύ... και εγώ η τρελή που την Κυριακή έπλυνα κουβέτρες και τις είχα στο μπαλκόνι, σηκωθήκαμε να τις μαζέψουμε με τον άντρα μου βραδιάτικα, πως δε μας πήρε ο αέρας να μας κάνει αερόστατο... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 966307
Τις έχω στην μπανιέρα... άντε πάλι από την αρχή... θα τις ξαναπλύνω σήμερα...

Καλό κουράγιο!!!!Κι εγώ έπλυνα κουρτίνες αλλά αυτυχώς δεν βράχηκαν και δεν τις ξαναέπλυνα!!!

Αυτά κορίτσια προς το παρόν... η μαμά έφερε καφέ, άρα τα κεφάλια πάλι μέσα... στις 9 που θα φύγω θα κλείσω 13ώρες δουλειά... αντε να δούμε πως θα βγει και ο Φλεβάρης...

Φιλιά σε όλες... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 417472

Φιλιά!!!!!!!!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια!!! Κι εγώ φευγάτη δυστυχώς...! Μαγείρεψα μακαρόνια με κιμά σήμερα, μιαμ!

αλικακι έγραψε:Αλικάκι μου,κι εμείς τον βγάλαμε έξω να δει την βροχούλα ,μην νιώθεις τύψεις!!!
Και μάλιστα έλεγα στον άντρα μου,ότι θα μας βλέπει κανείς και θα μας περάσει για τρελλούς,χαχαχα!!!!!!
Και τρελλάθηκε από την χαρά του(από την βροχή,όχι από τα μπουμπουνητά) και φώναζε "νενό,νενό"(Νερό)!!!!!!
Αχ,αλήθεια ,δεν μας ζαλίζεις με τα πεθερικά και σου είπαμε όλες ότι ασχέτως με το nick σου...δεν είσαι τρελλή!!!!
Φιλάκια!!!!!!!!!!!
Μου ξέφυγε κι αυτό χτες, αλικάκι μου το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν όταν την έβγαλα έξω στη βροχή αλλά η μικρή έπεσε σε... μπουμπουνητό με το καλημέρα που λένε κι έτσι δε θα λεγα πως τρελάθηκε από την χαρά της...! Rolling Eyes Χαχαχαχ!
Όσο για τα πεθερικά, βλέπω υπάρχουν ιστορίες και ιστορίες...! Και είναι απλά να πέσεις στην περίπτωση, τι να πω...! Ξέρω πως και σε σας τις υπόλοιπες που δεν έχετε θέματα ίσως είναι λίγο κουραστικό να τ' ακούτε, τα λέμε για να τα βγάλουμε από μέσα μας πιο πολύ!
Χαχα, κι όσο για την τρέλα, την έχω αλικάκι μου αλλά την εκδηλώνω διαφορετικά!!!!! Razz
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 417472 Καλώς τον δέχτηκες το μικρό σου πρωί-πρωί σήμερα! Εμένα πάλι με βασάνισε γιατί ξύπνησε στις 5:30 και ήρθε στο κρεβάτι μαζί μου (ο αντρούλης μου σηκώθηκε). Παραμιλούσε στο αφτί μου, πόσο ν' αντέξω η δόλια; Ένα μακρόστενο μαξιλάρι που της βάλαμε στην άλλη πλευρά για προστασία το πήρε μόνη της και το έβαλε κάτω από τα γονατάκια της για να βολευτεί με τα ποδαράκια ψηλά (εννοείται ξεσκεπάστηκε!).
Αλλά έχω την αίσθηση πως ήταν πολύ ελαφρώς κρυωμένη, δεν είμαι και σίγουρη. Χτες είχε ένα σχεδόν ανεπαίσθητο βηχαλάκι (η μαμά μου το πρόσεξε όταν την κρατούσε, σ εμένα δεν έβηξε πάντως) και το βράδυ ακουγόταν λίγο βαριά η ανάσα της... Ελπίζω να μην κρυώσαμε!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:αστα να πανε με αυτο τον αερα και το σπιτι μας ειναι πολυ βορινο και ακουγεται σαν να κατασρεφονται ολα εξω χιχιχιχιχ!θα δουμε η αληθεια ειναι οτι το εχω αγχος!μακανονια με κιμα ειχα εχθες εγω!

Μην αγχώνεσαι!!Θα οπλιστείς με υπομονή(τι προτότυπο)και θα τα καταφέρετε!!!!
Ωραία τα μακαρόνια με κιμά!!!Μιαμ,μιαμ!!!!!

mamavivo έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:ναι εγω το ειχα πει,αφου ειναι ηρωας χιχιχιχιχχι και ενα παραπανο η μαμα που τρχει!!!!!!!!

φιλια και καλη δουλεια!!!!!!!!

αχαχχαχαχχαχαχ κανονικα θα επρεπε να τον ντυσω σιφουνα αλλα δεν ξερω πως...αχχαχα
και εμεις κοτοσουπα σημερα μιαμ μιαμ ,παει με τον καιρο πολυ.

θα μου πειτε ποτε θα μιλησει παραπανω?

Βιβήκα,όποτε θέλει θα μιλήσει!!!!
Μην μου αγχώνεσαι και αγχώνεις και τον ζουζούνο!!!!!
Για την στολή σίφουνα....αχαχαχαχαχαχ!!!!!

zoyzoynitsa moy έγραψε:καλη ειναι σαν ιδεα...αλλα ετσι πως φυσαει εδω στο σπιτι υπαρχει περιπτωσει να παρει και τιν σοφιτα και να ειναι και το μωρο πανω(παναγια μου τι λεω?)

δεν υπαρχει αλλη λυση για δωματια μονο σοφιτα θα γινουν 2 παιδικα μια τουαλετα,και πλισταριο,μεχρι τελος καλοκαιριου ετοιμο θα ειναι.μου αρεσει πολυ η ιδεα οτι θα κανω στιν μικρη δωματιο,γιατι οταν ημουν εγκυος δεν εκανα!
και εμενα δεν λεει πολλα καποιες φορες ανυσηχω και μετα μου πεταει κατι και λεω αντε μωρε τεμπελα ειναι!

θα μιλησουν που θα παει?αφου εκτελουν εντολες ολα καλα!

Χαχα, δεν ξέρω τι έγινε, τα μπλεξα με τα ποστς!!! Razz Τεσπα:

Βιβή μου δε χρειάζεται να τον ντύσεις σίφουνας, σκοπός είναι να τον ντύσεις κάτι που ΔΕΝ είναι! Laughing Laughing Laughing
Όσο για την ομιλία κι εμείς στα ίδια είμαστε...! Rolling Eyes Αλλά πιστεύω θα τον βρουν το δρόμο τους!!!
Α, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είναι εγκυούλα η αδερφή σου!!!!!!!!!!!! Κι εσύ σύντομα φυσικά, εεεεεε; Wink

Ζουζουνίτσα μου τέλεια ιδέα η σοφίτα!!! Χιχι, ελπίζω αυτό με τον αέρα που θα σηκώσει το σπίτι να είναι μόνο ιδέα σου!!! Shocked Laughing

Γεωργία μου κι εσείς περάσατε με πεθερικά άσχημες καταστάσεις! Τουλάχιστον ηρεμήσατε κάπως (την πλήρωσε ο παππούς δυστυχώς...) Άντε να δούμε πώς θα ηρεμήσουμε κι εμείς που ο γιόκας τους θέλει επαφές μαζί τους!

Καλέ διαβάζω τα κατορθώματά σας και καμαρώνω! Όλα αστεράκια είναι!!!! Άσχετο, τουρτίτσα μου αλλά η μαμά μου την προηγούμενη εβδομάδα μου είπε ότι όταν επιστρέφουν από τη βόλτα η μικρή αναγνωρίζει τον πεζόδρομο από την πίσω μεριά της πολυκατοικίας και στραβώνει γιατί δε θέλει να γυρίσουν! Μιλάμε για αρκετά μέτρα μακριά από το σπίτι (δεν είναι ορατό ακόμα δλδ). Όχι πως φτάνει τη δικιά σου, αλλά λέμε τώρα...! Razz

Σωτηρία, Τιτίκα, mangio και λοιπά κοριτσάκια την καλημέρα μου!!!

Σας αφήνω τώρα για να μην αργήσω. Δε θα την παλέψω σήμερα στη δουλειά από την κούραση....! Rolling Eyes

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κοριτσάρες μου! Τι κάνετε; Εμείς κάναμε χθες το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς και τώρα κάνουμε το σταυρό μας να μην έχουμε παρενέργειες! Πολύ γενναίος ο αντράκος μου! Με το χαμόγελο ήταν μέχρι τη στιγμή του εμβολίου! Μόλις είδε τη βελόνα άρχισε να κλαίει αλλά ήταν για πολύ λίγο. Μετά χώθηκε στην αγκαλίτσα μου και τα ξέχασε όλα!

Γεωργία μου τι να πώ; Άλλη μια πεθερά που απαλάσσεται.........
Το καλό είναι οτι αυτή βρήκε το δρόμο για τον ψυχολόγο, οι άλλες πότε θα τον βρούν; ΟΕΟ; Πες της να δώσει και καμιά κάρτα του ψυχολόγου στην πεθερά της crazymommy που τον χρειάζεται άμεσα και εμείς οι υπόλοιπες μπορούμε να περιμένουμε...... Razz Razz Razz Razz
Απ'οτι θυμάμαι απο προηγούμενα posts σου ο άντρας σου δεν έχει περάσει και λίγα και το να απομακρύνεται απο καταστάσεις που του κάνουν κακό είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται, οπότε εσύ μην ανησυχείς για τίποτα!

Crazymommy ελπίζω να μην την τριγυρνάει καμιά ιωσούλα την κουκλίτσα σου!

Αλικάκι, Βιβίκα, Γραμματική, mangio, angie, crazymommy, zoyzoynitsa, τουρτίτσα, και λοιπές κουκλίτσες ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛημερα αγαπουλεεεεες

βρε τι πηξιμο εχω φαει πρωι πρωι?
απηυδισα...

χτες κοιμηθηκαμε 00,00 το βραδυ σαλταρα.νυσταζε κατα τις 19,20 και δεν κρατιοτανε με τιποτα ,ξυπνησε 20,00 και καταλαβαινετε τι εγινε μετα.λεμε και οιαααααα τωρα (θεια) πολυ χαρηκα!!
Εμεινε μαζι μου η αδελφη μου χτες και ειχα παρεουλα γιατι ο αντρας δουλευε νυχτοκαματο.

ρε που ειστε ολες?
κοιμαστε?δουλευετε?μαγειρευετε?παλιπαιδιζετε? Very Happy Very Happy Very Happy

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλασπερα κοριτσια...ηθελα να μπω να σας γραψω αλλα ηθελα να κανω τις δουλειες μου!σημερα η μικρη μου σκονταψε και επεσε ανασκελα στο χαλι και χτυπησε το κεφαλι τις κατω ,ευτηχως ηταν το χαλι...

σημερα θα κανω ψαρακια και πατατες αλλα θα αρχισω να ετοιμαζω οταν θα ερχετε!τιν μικρη τιν εκανα κοτοπουλο με πατατες!

ρε κοριτσια αρχισαμε με τον αντρα μου να σκευτομαστε για 2 νινι!!θα δουμε τωρα ,πως θα παει το θεμα

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλασπερα κοριτσια...ηθελα να μπω να σας γραψω αλλα ηθελα να κανω τις δουλειες μου!σημερα η μικρη μου σκονταψε και επεσε ανασκελα στο χαλι και χτυπησε το κεφαλι τις κατω ,ευτηχως ηταν το χαλι...

σημερα θα κανω ψαρακια και πατατες αλλα θα αρχισω να ετοιμαζω οταν θα ερχετε!τιν μικρη τιν εκανα κοτοπουλο με πατατες!

ρε κοριτσια αρχισαμε με τον αντρα μου να σκευτομαστε για 2 νινι!!θα δουμε τωρα ,πως θα παει το θεμα

αντε βρε με το καλοοοοοο Very Happy Very Happy ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 215994

εμεις σημερα μακαρονια με σαλτσουλα απλα πραγματα και ο μικρος θα φαει ψαροσουπα γιατι το εχουμε ξεχασει λιγο
Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλασπερα κοριτσια...ηθελα να μπω να σας γραψω αλλα ηθελα να κανω τις δουλειες μου!σημερα η μικρη μου σκονταψε και επεσε ανασκελα στο χαλι και χτυπησε το κεφαλι τις κατω ,ευτηχως ηταν το χαλι...

αντε βρε με το καλοοοοοο Very Happy Very Happy ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 215994

εμεις σημερα μακαρονια με σαλτσουλα απλα πραγματα και ο μικρος θα φαει ψαροσουπα γιατι το εχουμε ξεχασει λιγο
Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΑ ρε κοριτσια που ειστε σημερις?

μα ολες απων?

μα τι κανετε τελοςπαντων??????

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα βιβικα τι κανεις;χαθηκαμε ολες σημερα.πως πατε;τι νεα;εγω βαριεμαι αφανταστα σημερα εχει παλι και κρυο.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μολις με πηρε η ξαδελφη μου της σπασανε τα νερα...γενναμεεεεε γιουπιιιιιιιιιι ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 215994

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:μολις με πηρε η ξαδελφη μου της σπασανε τα νερα...γενναμεεεεε γιουπιιιιιιιιιι ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 215994

a τελεια βρε.αντε με το καλο ευχομαι

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια...

Σήμερα δεν είναι και πολύ καλή μέρα για μένα, είμαι πολύ κουρασμένη... όχι τόσο σωματικά όσο ψυχολογικά... δεν ξέρω τι να κάνω...

Όπως σας έχω πει σταμάτησα από τις 15.01 τον μικρό από τον παιδικό, γιατι δεν πήγαινε άλλο με τις ιώσεις... και τον πέρνω αναγκαστικά στην δουλειά μαζί μου κάθε μέρα. Από τις 10.30 που φτάνουμε από την άλλη άκρη της πόλης μέχρι τις 8.οο ή 9.οο πολλές φορές το βράδυ όπως χτες... Βέβαια στην δουλειά του έχω δωμάτιο και έχω και πάρκο δίπλα στο γραφείο μου, και τους γονείς μου που δουλεύουμε όλο μαζί... το ίδιο έκανα και πέρισυ από 3 μηνών... εδώ έχει την προσοχή μας και παρόλο που μπαινοβγαίνει καθημερινά πολυ κόσμος δεν έχει αρρωστήσει ποτέ. Αλλά τελευταια τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, πρέπει να υπάρχει συνέχεια κάποιος από πίσω του...πηδάει από το πάρκο και δεν κάθεται ούτε στην κούνια... πριν καθόταν και έπαιζε, έβλεπε λίγο τηλεόραη, τον έβγαζε και ο μπαμπάς μου καμιά βολτά, κοιμόταν και κανένα 2ρο το μεσημέρι, και περνούσε η μέρα... Τώρα μόνο τον ύπνο έχουμε, είναι πλεον αδύνατο να δουλέψω οπως πριν γι αυτο και κάθομαι τόσες ώρες.. Στο σπίτι δεν υπάρχει κάποιος να τον κρατήσει χωρίς αμοιβή και για αμοιβή ούτε λόγος, ο μισθός του άντρα μου πήγε στα 552 ευρώ τον προηγούμενο μήνα... ουσιαστικά έχουμε μόνο την δουλειά μου, ο άντρας μου ψάχνει και 2η δουλειά αλλά... δεν έχει και πολλές επιλογές (έχει σκλήρυνση κατα πλάκας), οι γονείς βοηθάνε όσο μπορούνε αλλά... Σήμερα σκέφτηκα να τον ξαναξεκινήσω πάλι παιδικό... μα τρομάζω στην ιδέα να περάσει πάλι τα ίδια..., αφήστε που όταν αρρωσταίνει μένω αναγκαστικά σπίτι μαζί του, άρα η δουλειά μένει πίσω... Η απόφαση να σταματήσει ήταν κοινή με τον άντρα μου, αν και είχε στην αρχή διαφωνίες, αλλά στην τελευταία ίωση την άκουσε και αυτός κανονικά... όλοι μου λένε γύρω μου ότι καλά έκανα και σταμάτησα τον παιδικό... αλλά όταν τον βλέπω να βολοδέρνει εδώ μέσα, να βαριέται και να με τραβάει από το χέρι για να σηκωθώ από το γραφείο... (θέλει προσοχή, το καημενάκι μου...)

Χτες 9.30 που γυρνούσαμε σπίτι το πήρε ο ύπνος και εγώ έβαλα για μια ακόμα μια φορά τα κλάμματα... Τι μάνα είμαι εγώ... Από την μία σκέφτομαι ότι περνάμε όλη την μέρα μαζί, αλλά από την άλλη... η αδιαφορία που νιώθει από μένα είναι πιστεύω ότι χειρότερο μπορώ να του κάνω...

Συγνώμη για το πρήξιμο, αλλά νομίζω ότι μόνο εσείς μπορείτε να με καταλάβαιτε... μπορείτε να το δείτε από την πλευρά μου... και να με συμβουλέψετε...

Θα σας διαβάσω το βράδυ.. απλά τώρα που τον κοίμησα είπα να σας γράψω.. φιλιά σε όλες...

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 417472
Αλικάκι μανέστρα με μοσχάρι... για μην ξεχνιόμαστε...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια...

Σήμερα δεν είναι και πολύ καλή μέρα για μένα, είμαι πολύ κουρασμένη... όχι τόσο σωματικά όσο ψυχολογικά... δεν ξέρω τι να κάνω...

Όπως σας έχω πει σταμάτησα από τις 15.01 τον μικρό από τον παιδικό, γιατι δεν πήγαινε άλλο με τις ιώσεις... και τον πέρνω αναγκαστικά στην δουλειά μαζί μου κάθε μέρα. Από τις 10.30 που φτάνουμε από την άλλη άκρη της πόλης μέχρι τις 8.οο ή 9.οο πολλές φορές το βράδυ όπως χτες... Βέβαια στην δουλειά του έχω δωμάτιο και έχω και πάρκο δίπλα στο γραφείο μου, και τους γονείς μου που δουλεύουμε όλο μαζί... το ίδιο έκανα και πέρισυ από 3 μηνών... εδώ έχει την προσοχή μας και παρόλο που μπαινοβγαίνει καθημερινά πολυ κόσμος δεν έχει αρρωστήσει ποτέ. Αλλά τελευταια τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, πρέπει να υπάρχει συνέχεια κάποιος από πίσω του...πηδάει από το πάρκο και δεν κάθεται ούτε στην κούνια... πριν καθόταν και έπαιζε, έβλεπε λίγο τηλεόραη, τον έβγαζε και ο μπαμπάς μου καμιά βολτά, κοιμόταν και κανένα 2ρο το μεσημέρι, και περνούσε η μέρα... Τώρα μόνο τον ύπνο έχουμε, είναι πλεον αδύνατο να δουλέψω οπως πριν γι αυτο και κάθομαι τόσες ώρες.. Στο σπίτι δεν υπάρχει κάποιος να τον κρατήσει χωρίς αμοιβή και για αμοιβή ούτε λόγος, ο μισθός του άντρα μου πήγε στα 552 ευρώ τον προηγούμενο μήνα... ουσιαστικά έχουμε μόνο την δουλειά μου, ο άντρας μου ψάχνει και 2η δουλειά αλλά... δεν έχει και πολλές επιλογές (έχει σκλήρυνση κατα πλάκας), οι γονείς βοηθάνε όσο μπορούνε αλλά... Σήμερα σκέφτηκα να τον ξαναξεκινήσω πάλι παιδικό... μα τρομάζω στην ιδέα να περάσει πάλι τα ίδια..., αφήστε που όταν αρρωσταίνει μένω αναγκαστικά σπίτι μαζί του, άρα η δουλειά μένει πίσω... Η απόφαση να σταματήσει ήταν κοινή με τον άντρα μου, αν και είχε στην αρχή διαφωνίες, αλλά στην τελευταία ίωση την άκουσε και αυτός κανονικά... όλοι μου λένε γύρω μου ότι καλά έκανα και σταμάτησα τον παιδικό... αλλά όταν τον βλέπω να βολοδέρνει εδώ μέσα, να βαριέται και να με τραβάει από το χέρι για να σηκωθώ από το γραφείο... (θέλει προσοχή, το καημενάκι μου...)

Χτες 9.30 που γυρνούσαμε σπίτι το πήρε ο ύπνος και εγώ έβαλα για μια ακόμα μια φορά τα κλάμματα... Τι μάνα είμαι εγώ... Από την μία σκέφτομαι ότι περνάμε όλη την μέρα μαζί, αλλά από την άλλη... η αδιαφορία που νιώθει από μένα είναι πιστεύω ότι χειρότερο μπορώ να του κάνω...

Συγνώμη για το πρήξιμο, αλλά νομίζω ότι μόνο εσείς μπορείτε να με καταλάβαιτε... μπορείτε να το δείτε από την πλευρά μου... και να με συμβουλέψετε...

Θα σας διαβάσω το βράδυ.. απλά τώρα που τον κοίμησα είπα να σας γράψω.. φιλιά σε όλες...

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 417472
Αλικάκι μανέστρα με μοσχάρι... για μην ξεχνιόμαστε...

να σε ρωτησω κατι απο απλη περιεργεια;τι δουλεια κανεις και παιρνεις μαζι το παιδι;
πολυ δυσκολα τα πραγματα και για εσενα και το παιδακι ομως.και εσυ εχεις δικιο απο τη μερια σου και αυτο βαριεται τοσες ωρες.να ρισκαριζες να τον στειλεις παλι παιδικο;να στον κρατουσε καποιο συγγενικο σου προσωπο;γιατι να σου πω την αληθεια μου και λεφτα να ειχα δε θα ειχα εμπιστοσυνη ναμου το κραταει στο σπιτι καποια ξενη.αλλα τελικα ρε συ υπαρχει αλλη λυση εκτος απο τον παιδικο;δε ξερω και εγω τωρα υποθετικα παντα μιλαω

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε κοριτσακι μου,μην στεναχωριεσαι .
μια χαρα μανουλα εισαι.δεν νιωθει απορριψη μην αγχω απλα βαριετε.

τι δουλεια κανεις καταρχην?μηπως να ασχολιοτανε καποιος απο τους παππουδες αποκλειστικα για να τρεχει και η δουλεια?
μηπως να εβρισκες καποια πιτσιρικα εκει γυρω γνωστη να τον ψιλοαπασχολει και να την χατζηλικωνεις?λεω εγω τωρα διαφορα.

σε καταλαβαινω γιατι οικονομικα ειμαστε ολοι χαλια και πρεπει να σκιζομαστε.θελουμε δεν θελουμε.

θα βρεις μια λυση ειμαι σιγουρη
καποια φιλη ή καμια ξαδελφη ,κάποιος ρε παιδι μου δεν?
για σκεψου.
πηγα σημερα ρωτησα παιδικο 340 γιουρια μου ειπανε και ειναι και στην απεναντι πολυκατοικια μου δλδ.χωρις μεταφορικα.κουφαθηκα.παρα πολλα.εκει να φανταστειτε πηγαινα εγω νηπιαγωγειο Π.Χ και τωρα εγινε παιδικος.
αφου μειωνονται οι μισθοι δεν μπορει θα μειωθει και αυτο και παλι ομως παρα πολλα .

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:ρε κοριτσακι μου,μην στεναχωριεσαι .

τι δουλεια κανεις καταρχην?μηπως να ασχολιοτανε καποιος απο τους παππουδες αποκλειστικα για να τρεχει και η δουλεια?
μηπως να εβρισκες καποια πιτσιρικα εκει γυρω γνωστη να τον ψιλοαπασχολει και να την χατζηλικωνεις?λεω εγω τωρα διαφορα.

σε καταλαβαινω γιατι οικονομικα ειμαστε ολοι χαλια και πρεπει να σκιζομαστε.θελουμε δεν θελουμε.

για σκεψου.
πηγα σημερα ρωτησα παιδικο 340 γιουρια μου ειπανε και ειναι και στην απεναντι πολυκατοικια μου δλδ.χωρις μεταφορικα.κουφαθηκα.παρα πολλα.εκει να φανταστειτε πηγαινα εγω νηπιαγωγειο Π.Χ και τωρα εγινε παιδικος.
αφου μειωνονται οι μισθοι δεν μπορει θα μειωθει και αυτο και παλι ομως παρα πολλα .

πολλα λεφτα ρε γαμωτο.θελω και εγω κατα τον μαρτιο να παω να ρωτησω για εναν που μου εχουν συστησει.αλλα νομιζω μου ειπαν 270.δε ξερω ρε γαμωτο κανονικα θα επρεπε να μειωθουν και αυτα.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

για σκεψου.

πολλα λεφτα ρε γαμωτο.θελω και εγω κατα τον μαρτιο να παω να ρωτησω για εναν που μου εχουν συστησει.αλλα νομιζω μου ειπαν 270.δε ξερω ρε γαμωτο κανονικα θα επρεπε να μειωθουν και αυτα.

ρε τιτικα λες να μειωθουν οι μισθοι μας με αυτο που μας βρηκε?
και να πεσουμε σε τιποτα 600 ευρω?θα αυτοκτονησω γαμωτο ,εχω φριξει.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

για σκεψου.

ρε τιτικα λες να μειωθουν οι μισθοι μας με αυτο που μας βρηκε?
και να πεσουμε σε τιποτα 600 ευρω?θα αυτοκτονησω γαμωτο ,εχω φριξει.

εγω εφαγα ηδη μειωση 30 ευρω και μαλλον επεται και συνεχεια.αστα να πανε

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:μολις με πηρε η ξαδελφη μου της σπασανε τα νερα...γενναμεεεεε γιουπιιιιιιιιιι ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 26 215994

η αδερφη σου διαβασα και λεω"καλα ποτε εκανε το τεστ ποτε της εσπασαν τα νερα! Shocked "
οτι θελω διαβαζω.
με το καλο!!!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειμαι και γαιδουρα,δεν σας χαιρετισα.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑς.
εμεις σημερα φαγαμε φακες,ειχα και σαλατα κουνουπιδι στο τραπεζι και για να φαει φαγητο επρεπε να της δινω πρωτα κουνουπιδι,αν μπορουσε θα την ετρωγε ολη.
πολυ κρυο σημερα.

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκια μου καλησπέρα και από εμένα!!

Κι εμείς εδώ πολύ κρύο έχουμε και πολύ αέρα ο οποίος μου έσχισε τις τέντες (και είμαστε και στο ενοίκιο) και μην τα ρωτάτε!!! Εγώ είμαι ολίγον τι ανίδεη από τέντες, δεν μπορώ και να τις μαζέψω γιατί δεν φτάνω καλά και από το να βρεθώ στο από κάτω μπαλκόνι Razz Razz Razz τις άφησα στο έλεος του αέρα!!! Τώρα θα πάρω τηλ τον ιδιοκτήτη να έρθει να τις δει και βλέπουμε.

Μην απορείτε που σας γράφω τέτοια ώρα. Η μαμά μου είναι απογευματινή στο εργοστάσιο που δουλεύει και έχω την γειτόνισσα της και μας κάνει λίγη παρέα (Της Έλενας κάνει παρέα δηλ) και εγώ βρήκα ευκαιρία να σας γράψω λίγο. Ευτυχώς δεν με έχει πάρει χαμπάρι ακόμα που βρίσκομαι.

Από διάθεση χάλια. Δεν πάω και πουθενά να αλλάξω παραστάσεις και είμαι σαν ζόμπι αυτές τις μέρες με τον κωλόκαιρο.

Ελπίζω να σας ξαναγράψω σύντομα.

Φιλάκια σε όλες!!!

Υ.Γ αυτό το μήνα δεν θα έχουμε παιδίατρο και θα κάνουμε το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς τον Μάρτιο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις