Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
660 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 660 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
crazymommy έγραψε:Καλημέρα στις όμορφες μανούλες!!!!!! Παρασκευή σήμερα! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 11 328109 Και μπρρρρ κρυώνει σιγά-σιγά πάλι ο καιρός! Είναι για χουχουλιάσματα!!! Wink

Τι διαβάζω πάλι; Σωτηρία και Γραμματική μας πάλι αρρωστούλια τα μικράκια σας; Τι να πω, είναι η ηλικία, είναι και ο καιρός, φαίνεται πως έχουν αποδυναμωθεί από την ταλαιπωρία τα καημενούλια, κολλάνε ξανά πανεύκολα! Sad Εύχομαι ταχύτατα περαστικούλια και να είναι η τελευταία φορά!!! Κουράγιο μανούλες!!!

Τουρτίτσα μου μπορεί να έχεις δίκιο. Δεν τη χόρτασα ούτε κι εγώ τη μικρή μου αυτή τη βδομάδα, μου την πήγε ο άντρας μου πολλές φορές στα πεθερικά και αργούσε να τη φέρει. Εκεί που την πατάω είναι ότι λόγω δουλειάς και κίνησης αργώ λιγάκι να επιστρέψω και προλαβαίνει και την πηγαίνει. Και του έχω πει τόσες φορές να την πηγαίνει τις μέρες που έχω προβλέψει να κάνω κάποιες δουλίτσες ή να περάσω από τους δικούς μου, οπότε δε θα είμαι σπίτι να τη βλέπω τη μικρή έτσι κι αλλιώς. Αλλά αυτός τα δικά του.. Γκρρρρ.... Τεσπα, ελπίζω να έμαθε τώρα. Η μικρή πάντως ξύπνησε και σήμερα ίδια ώρα αλλά την κατάφερε ο μπαμπάς της και ξανακοιμήθηκε στο δικό της κρεβατάκι. Μακάρι να μην επαναληφθούν τα προηγούμενα, δε θέλω να μάθει το κρεβάτι μας!

Άστα να πάνε κοριτσάρα μου! Τα 'χουμε δει όλα μ'αυτές τις ιώσεις! Εγώ ειλικρινά περιμένω να έρθει ο Μάιος να πάρουμε λίγο τα πάνω μας!
Ευχαριστούμε για τις ευχούλες!!!
Μπράβο στον μπαμπάκα που κατάφερε να ξανακοιμίσει την κουκλίτσα σας στο κρεβατάκι της! Respect Respect
Θέλω το μυστικό.........

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
crazymommy έγραψε:Καλημέρα στις όμορφες μανούλες!!!!!! Παρασκευή σήμερα! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 11 328109 Και μπρρρρ κρυώνει σιγά-σιγά πάλι ο καιρός! Είναι για χουχουλιάσματα!!! Wink

Τι διαβάζω πάλι; Σωτηρία και Γραμματική μας πάλι αρρωστούλια τα μικράκια σας; Τι να πω, είναι η ηλικία, είναι και ο καιρός, φαίνεται πως έχουν αποδυναμωθεί από την ταλαιπωρία τα καημενούλια, κολλάνε ξανά πανεύκολα! Sad Εύχομαι ταχύτατα περαστικούλια και να είναι η τελευταία φορά!!! Κουράγιο μανούλες!!!

Τουρτίτσα μου μπορεί να έχεις δίκιο. Δεν τη χόρτασα ούτε κι εγώ τη μικρή μου αυτή τη βδομάδα, μου την πήγε ο άντρας μου πολλές φορές στα πεθερικά και αργούσε να τη φέρει. Εκεί που την πατάω είναι ότι λόγω δουλειάς και κίνησης αργώ λιγάκι να επιστρέψω και προλαβαίνει και την πηγαίνει. Και του έχω πει τόσες φορές να την πηγαίνει τις μέρες που έχω προβλέψει να κάνω κάποιες δουλίτσες ή να περάσω από τους δικούς μου, οπότε δε θα είμαι σπίτι να τη βλέπω τη μικρή έτσι κι αλλιώς. Αλλά αυτός τα δικά του.. Γκρρρρ.... Τεσπα, ελπίζω να έμαθε τώρα. Η μικρή πάντως ξύπνησε και σήμερα ίδια ώρα αλλά την κατάφερε ο μπαμπάς της και ξανακοιμήθηκε στο δικό της κρεβατάκι. Μακάρι να μην επαναληφθούν τα προηγούμενα, δε θέλω να μάθει το κρεβάτι μας!

Καλέ έχω κι εγώ φέης...! Razz Στέλνω πμ σ εσάς που ζητήσατε κι αν μου ξέφυγε κάποια μανούλα ας το πει καλέ!!! Razz

σου εκανα αιτημα !!!!!!!!!εισαι γλυκουλα αλλα και η μικρη σου αλλα τοσο!!!!!!!!!!!1 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 11 35468 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 11 35468 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 11 35468

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξέχασα, ίσως πάμε παιδίατρο σήμερα, για να δούμε!!! Και η Άντζυ μας πρέπει να έχει παιδίατρο σήμερα! Άντζυυυυυ περιμένουμε νέα!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:

Καλέ έχω κι εγώ φέης...! Razz Στέλνω πμ σ εσάς που ζητήσατε κι αν μου ξέφυγε κάποια μανούλα ας το πει καλέ!!! Razz

σου εκανα αιτημα !!!!!!!!!εισαι γλυκουλα αλλα και η μικρη σου αλλα τοσο!!!!!!!!!!!1 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 11 35468 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 11 35468 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 11 35468

Καλέεεεε! Σ' ευχαριστώ!!! Αλλά τώρα είδα κι εγώ τη δικιά σου!!!!! Θα μπω κι αργότερα με την ησυχία μου γιατί πρέπει να φύγω, αλλά προς το παρόν είναι μια γλύκαααααααααα!!!! Αλλά κι εσείς πολύ γλυκό ζευγαράκι και φαίνεσαι και μικρούλα! Razz

Ωχ κουκλίτσες πρέπει σιγά-σιγά να φεύγω για δουλίτσα!!!!!! Περιμένω όμως να διαβάσω τα νεάκια σας!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 11 531909

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
good morniiiiiiiiiiing vietnam.

Περαστικα στα παιδακια μας και ελπιζω να αναρρωσουν συντομα.

2 μερες μεινανε για την μετακομιση και εχω μαζεψει αισιως 2 δωματια.
Πηγα στο νεο σπιτι χτες να δω τι βαφουν ,πηρα και τον διονυση μαζι,οπου επεσε μεσα στα χρωματα.(χεριαλευκα)..απλα δεν λεω κατι αλλο ,εχει στραβωσει το στομα μου.Ευτυχως τον τραβηξα οσο να πεις εγκαιρα .
Εντυνα κατι κερια μεγαλα-λαμπαδες με sticky αυτοκολλητα να το κανω λιγο μουρατο αλλααααααααααααα...μου εσπρωξε το ενα κερι και μου το εσπασε γαμωωωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.
Κανει σαν τρελος non stop ,ουτε ενα λεπτο ησυχος.εχω τοσο κουραστει και ακομα εχω πολυ μελλον μπροστα μου.

face δεν πολυμπαινω ,δεν προλαβαινω αλλωστε .αλλα καντε αιτημα να σας βρωωωωωωωω.στειλτε μου με pm τα στοιχεια σας.θα σας ανακαλυψωωωωωωωωωωωωωω Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια ελπιζω να σας εκανα φιλες οσες μπορεσα.δε ξερω αν μου λειπει καποια. Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα με εκανες ?

θες να φωναζωωωωωωωωωωωωωω????
να τα σπασω???? Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:εμενα με εκανες ?

θες να φωναζωωωωωωωωωωωωωω????
να τα σπασω???? Very Happy Very Happy Very Happy

χαχαχαχαχα ωχ σε ξεχασα βρε βιβη μου.στειλε μου πμ να σε βρω στο fb αλλιως να με βρεις εσυ αν θες.

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 11 417472
crazymommy έγραψε:Ξέχασα, ίσως πάμε παιδίατρο σήμερα, για να δούμε!!! Και η Άντζυ μας πρέπει να έχει παιδίατρο σήμερα! Άντζυυυυυ περιμένουμε νέα!!!!

mommy12585

mommy12585
Καλησπέρα μανούλες!! Πως είστε σήμερα? Very Happy

Εγώ σήμερα είμαι ήρεμη, άφησα την μικρή χθες στην μαμά μου καθώς την πήρε ο ύπνος εκεί και τη λυπόμουν να τη βγάλω στο κρύο πάλι και ακόμα δε μου την έχουν φέρει...Να σας πω την αλήθεια το είχα ανάγκη γιατί χθες είχα πολλά νεύρα που δε κοιμόταν το μεσημέρι και γκρίνιαζε και εγώ ήμουν κουρασμένη. Μερικές φορές νιώθω τα νεύρα μου κρόσια και δε θέλω να ξεσπάω στον άμαχο πληθυσμό!

Εσείς αισθάνεστε ποτέ έτσι? Η είμαι παράλογη που το νιώθω αυτό κατά καιρούς??? Embarassed Embarassed

Θέλω και γω να σας κάνω add στο fb!! Πως θα σας βρωωωωω?????? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 11 215994

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:Καλησπέρα μανούλες!! Πως είστε σήμερα? Very Happy

Εγώ σήμερα είμαι ήρεμη, άφησα την μικρή χθες στην μαμά μου καθώς την πήρε ο ύπνος εκεί και τη λυπόμουν να τη βγάλω στο κρύο πάλι και ακόμα δε μου την έχουν φέρει...Να σας πω την αλήθεια το είχα ανάγκη γιατί χθες είχα πολλά νεύρα που δε κοιμόταν το μεσημέρι και γκρίνιαζε και εγώ ήμουν κουρασμένη. Μερικές φορές νιώθω τα νεύρα μου κρόσια και δε θέλω να ξεσπάω στον άμαχο πληθυσμό!

Εσείς αισθάνεστε ποτέ έτσι? Η είμαι παράλογη που το νιώθω αυτό κατά καιρούς??? Embarassed Embarassed ειμαι μονιμως εται αχχαχαχαχα και πινω ζαναχ Θέλω και γω να σας κάνω add στο fb!! Πως θα σας βρωωωωω?????? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 11 215994
εγω στελνω π.μ σε ολες αλλα δεν το λαβαινουν ολες ,δεν ξερω τι γινετε

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν εισαι παραλογη και εμενα οταν καποια σαββατοκυριακα δεν κοιμαται το μεσημερι γινομαι εξαλλη.μου ερχεται να της ριξω καμια ξυλια αλλα μετα συνερχομαι και καταλαβαινω οτι σκεφτομαι βλακειες.

mommy12585

mommy12585
Και εγώ συνέρχομαι μετά αλλά έχω και τύψεις γμτ που φρικάρω έτσι, νομίζω ότι έχω αρκετή υπομονή σαν άνθρωπος αλλά μερικές φορές νιώθω τις δυνάμεις μου να με εγκαταλείπουν και μπορεί να της φωνάζω και τέτοια που κάνει ζαβολιές συνέχεια...και σκέφτομαι ότι κάνω αυτά που κορόιδευα ΠΡΙΝ κάνω παιδί!! Shocked Shocked

Σας έστειλα πμ βιβή και γραμματική!! Ελπίζω να το λάβετε!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:Και εγώ συνέρχομαι μετά αλλά έχω και τύψεις γμτ που φρικάρω έτσι, νομίζω ότι έχω αρκετή υπομονή σαν άνθρωπος αλλά μερικές φορές νιώθω τις δυνάμεις μου να με εγκαταλείπουν και μπορεί να της φωνάζω και τέτοια που κάνει ζαβολιές συνέχεια...και σκέφτομαι ότι κάνω αυτά που κορόιδευα ΠΡΙΝ κάνω παιδί!! Shocked Shocked
βρε μην στεναχωριεσαι ...τα παιδια γεννιουνται με οδηγιες χρησης "πως να σπασετε τα νευρα στους γονεις σας" stadar σου λεωωωωω Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

mommy12585

mommy12585
mamavivo έγραψε:
mommy12585 έγραψε:Και εγώ συνέρχομαι μετά αλλά έχω και τύψεις γμτ που φρικάρω έτσι, νομίζω ότι έχω αρκετή υπομονή σαν άνθρωπος αλλά μερικές φορές νιώθω τις δυνάμεις μου να με εγκαταλείπουν και μπορεί να της φωνάζω και τέτοια που κάνει ζαβολιές συνέχεια...και σκέφτομαι ότι κάνω αυτά που κορόιδευα ΠΡΙΝ κάνω παιδί!! Shocked Shocked
βρε μην στεναχωριεσαι ...τα παιδια γεννιουνται με οδηγιες χρησης "πως να σπασετε τα νευρα στους γονεις σας" stadar σου λεωωωωω Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Ναι ναι!! αυτό είναι σίγουρο!! χαχχαχαχα

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκια μου γλυκά γεια σας!!!!
Σας ευχαριστώ όσες μου απαντήσατε για το θέμα του άντρα μου!!! Μιλήσαμε χτες τελικά κανονικά επιτέλους και ευτυχώς ήταν καλά γιατί μια ανησυχία με είχε πιασει να το πω κι αυτό.

Καλέ γιατί παιδεύεστε με τα πμ που δεν στέλνονται?? Αφού μια ομάδα είμαστε εδώ όλες ας δώσουμε τα ονόματα μας και ό,τι γίνει. Εμενα θα με βρειτε AΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΡΑΒΑ. Στη φώτο είμαι με τον άντρα μου, φοράω σαλοπέτα και έχω τα πολλά Razz Razz Razz Razz μαλιά μου μαζεμένα Razz Razz Razz Razz Razz Είμαστε Ταυλάνδη γαμήλιο !!! Τι τέλεια που ήταν!!! Μόνο που είχαμε μαζί μας και το άλλο ζευγάρι που παντρευτήκαμε μαζι Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Ξενερωσιά εντελώς αλλά ήταν τόσο ωραία στο Πουκέτ που δεν της έδινα καθόλου σημασία της συνυφάδας!!!!!
Αλήθεια εσείς που πήγατε γαμήλιο???

Της μικρής τελικά της αγόρασα μποτάκια, γιατί έδειξα στην παιδίατρο τα σπορτεξάκια που είχαμε πάρει και μου είπε "σπορτέξ μετά τα 2-3" δεν θυμάμαι.Άσε που τελικά ήταν μαλακιά η σόλα τους, ήταν και λίγο μεγάλα τελικά και όλο έπεφτε το καημενάκι μου. Και όταν πέφτει λέει: "μπαμ μπουμ" Laughing Laughing Laughing
Αλλά άμα είσαι πρωτάρα μανούλα, σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στα παλιομάγαζα !!!!

Υ.Γ Η μικρή κοιμήθηκε λιγουλάκι νωρίς σήμερα (ξύπνησε στις 09.00 Shocked Shocked Shocked σήμερα) και περιμένω και την παιδίατρο οπότε δέν ξάπλωσα κι εγώ όπως συνηθίζω όταν κοιμάται η Έλενα μου!!!!

Φιλάκια σε όλες και και όλα τα παιδάκα !!!!

Sot2010

Sot2010
Το να νευριάζεις και να θυμώνεις δεν κάνει κακό σε κανέναν (πέρα απο το νευρικό σου σύστημα Razz )! Το να μην μπορείς να το ελέγξεις και να ξεφύγεις θα είναι ΚΑΚΟ και δεν νομίζω οτι θα φτάσεις ποτέ σ' αυτό το σημείο όπως και κανένα άλλο κοριτσάκι στην ομαδούλα μας!
(Παρασύρθηκα απο κάτι που διάβασα τις προάλλες και ανέβασα 40 πίεση......)

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Το να νευριάζεις και να θυμώνεις δεν κάνει κακό σε κανέναν (πέρα απο το νευρικό σου σύστημα Razz )! Το να μην μπορείς να το ελέγξεις και να ξεφύγεις θα είναι ΚΑΚΟ και δεν νομίζω οτι θα φτάσεις ποτέ σ' αυτό το σημείο όπως και κανένα άλλο κοριτσάκι στην ομαδούλα μας!

TI?TI?TI?TI?TI?

mommy12585

mommy12585
Angie_77 έγραψε:Κοριτσάκια μου γλυκά γεια σας!!!!
Σας ευχαριστώ όσες μου απαντήσατε για το θέμα του άντρα μου!!! Μιλήσαμε χτες τελικά κανονικά επιτέλους και ευτυχώς ήταν καλά γιατί μια ανησυχία με είχε πιασει να το πω κι αυτό.

Καλέ γιατί παιδεύεστε με τα πμ που δεν στέλνονται?? Αφού μια ομάδα είμαστε εδώ όλες ας δώσουμε τα ονόματα μας και ό,τι γίνει. Εμενα θα με βρειτε AΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΡΑΒΑ. Στη φώτο είμαι με τον άντρα μου, φοράω σαλοπέτα και έχω τα πολλά Razz Razz Razz Razz μαλιά μου μαζεμένα Razz Razz Razz Razz Razz Είμαστε Ταυλάνδη γαμήλιο !!! Τι τέλεια που ήταν!!! Μόνο που είχαμε μαζί μας και το άλλο ζευγάρι που παντρευτήκαμε μαζι Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Ξενερωσιά εντελώς αλλά ήταν τόσο ωραία στο Πουκέτ που δεν της έδινα καθόλου σημασία της συνυφάδας!!!!!

Της μικρής τελικά της αγόρασα μποτάκια, γιατί έδειξα στην παιδίατρο τα σπορτεξάκια που είχαμε πάρει και μου είπε "σπορτέξ μετά τα 2-3" δεν θυμάμαι.Άσε που τελικά ήταν μαλακιά η σόλα τους, ήταν και λίγο μεγάλα τελικά και όλο έπεφτε το καημενάκι μου. Και όταν πέφτει λέει: "μπαμ μπουμ" Laughing Laughing Laughing
Αλλά άμα είσαι πρωτάρα μανούλα, σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στα παλιομάγαζα !!!!

Υ.Γ Η μικρή κοιμήθηκε λιγουλάκι νωρίς σήμερα (ξύπνησε στις 09.00 Shocked Shocked Shocked σήμερα) και περιμένω και την παιδίατρο οπότε δέν ξάπλωσα κι εγώ όπως συνηθίζω όταν κοιμάται η Έλενα μου!!!!

Γεια σου Αγγελική!!! Εγώ σου έστειλα αίτημα φιλίας. Καλά λες κατευθείαν από εδώ είναι πιο εύκολα..εμένα είναι Eva Toumpekitzi!!

Για τα παπούτσια που είπες και εγώ της έχω πάρει ένα ζευγάρι αθλητικά της chicco, μου φαίνονται πιο βολικά γιατί πάνε με όλα τα ρουχαλάκια, επειδή καθημερινά της φοράω φόρμες για να βγούμε....αλλά δεν το ήξερα αυτό που σου είπε η παιδίατρος.. Με τα μποτάκια που της φοράω σκοντάφτει και εμένα γιατί το μποτάκι κλείνει τον αστράγαλο και δε τα έχει συνηθίσει..

Εμένα αν πέσει λέει Ωπα!! χαχαχαχα

mommy12585

mommy12585
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:Το να νευριάζεις και να θυμώνεις δεν κάνει κακό σε κανέναν (πέρα απο το νευρικό σου σύστημα Razz )! Το να μην μπορείς να το ελέγξεις και να ξεφύγεις θα είναι ΚΑΚΟ και δεν νομίζω οτι θα φτάσεις ποτέ σ' αυτό το σημείο όπως και κανένα άλλο κοριτσάκι στην ομαδούλα μας!

TI?TI?TI?TI?TI?

Μη μας το πει και συγχυστούμε!! Γιατί και γω πολλά έχω ακούσει έτσι και είναι για κλάματα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 11 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 11 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 11 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 11 534787

Sot2010

Sot2010
Angie_77 έγραψε:Κοριτσάκια μου γλυκά γεια σας!!!!

Αντζούλα μου τι κάνεις; Χάθηκες πάλι! Εμείς πάλι με ιωσούλα είμαστε! Θα έρθει η παιδίατρος διαβάζω.Γιατί; Έχετε εμβόλιο ή είναι αρρωστούλα η Έλενα; Ελπίζω το πρώτο!
Επειδή εγώ έχω χάσει επεισόδια, τι δουλειά κάνει ο άντρας σου ρε παιδάκι μου και λείπει τόσο καιρό;
Τι άλλο; Α! Με γεια τα καινούργια σας παπουτσάκια!

ΥΓ: Εμείς ΔΕΝ πήγαμε γαμήλιο ταξίδι Crying or Very sad Crying or Very sad λόγω δουλειάς....πονεμένη ιστορία....

Σε φιλώ! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 11 417472

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:

TI?TI?TI?TI?TI?

Θα σου στείλω το link με πμ. Φίλη σου μιλάω οτι έκανα ώρες να συνέλθω...

mommy12585 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

TI?TI?TI?TI?TI?

Μη μας το πει και συγχυστούμε!! Γιατί και γω πολλά έχω ακούσει έτσι και είναι για κλάματα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 11 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 11 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 11 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 11 534787

Αυτό θα κάνω! Wink

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζουζουνίτσα μου,σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!
Μόλις γίναμε φίλες και με μια άλλη κούκλα την Γεωργία!!!
Καλά ε???Η ομάδα μας φυσάει!!!!!!
Mommy,μόλις σου έστειλα αίτημα και σε σένα siren...
Βιβήκα,δεν σε βρίσκω...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια ,λογικό είναι να βγαίνουμε απ'τα ρούχα μας πολλές φορές!!Άνθρωποι είμαστε κι εμείς,αρκεί να μην παρεκτρεπόμαστε(καλά την είπα την λέξη??).
Σωτηρούλα μου,τι έγινε καλέ???Ποιός σε τσάντισε εσένα???

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ολες κουκλες ειστε και μικρουλες βρε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις