251 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 Παρ Ιαν 27, 2012 12:11 am
Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
crazymommy έγραψε:Καλημέρα στις όμορφες μανούλες!!!!!! Παρασκευή σήμερα! Και μπρρρρ κρυώνει σιγά-σιγά πάλι ο καιρός! Είναι για χουχουλιάσματα!!!
Τι διαβάζω πάλι; Σωτηρία και Γραμματική μας πάλι αρρωστούλια τα μικράκια σας; Τι να πω, είναι η ηλικία, είναι και ο καιρός, φαίνεται πως έχουν αποδυναμωθεί από την ταλαιπωρία τα καημενούλια, κολλάνε ξανά πανεύκολα! Εύχομαι ταχύτατα περαστικούλια και να είναι η τελευταία φορά!!! Κουράγιο μανούλες!!!
Τουρτίτσα μου μπορεί να έχεις δίκιο. Δεν τη χόρτασα ούτε κι εγώ τη μικρή μου αυτή τη βδομάδα, μου την πήγε ο άντρας μου πολλές φορές στα πεθερικά και αργούσε να τη φέρει. Εκεί που την πατάω είναι ότι λόγω δουλειάς και κίνησης αργώ λιγάκι να επιστρέψω και προλαβαίνει και την πηγαίνει. Και του έχω πει τόσες φορές να την πηγαίνει τις μέρες που έχω προβλέψει να κάνω κάποιες δουλίτσες ή να περάσω από τους δικούς μου, οπότε δε θα είμαι σπίτι να τη βλέπω τη μικρή έτσι κι αλλιώς. Αλλά αυτός τα δικά του.. Γκρρρρ.... Τεσπα, ελπίζω να έμαθε τώρα. Η μικρή πάντως ξύπνησε και σήμερα ίδια ώρα αλλά την κατάφερε ο μπαμπάς της και ξανακοιμήθηκε στο δικό της κρεβατάκι. Μακάρι να μην επαναληφθούν τα προηγούμενα, δε θέλω να μάθει το κρεβάτι μας!
Άστα να πάνε κοριτσάρα μου! Τα 'χουμε δει όλα μ'αυτές τις ιώσεις! Εγώ ειλικρινά περιμένω να έρθει ο Μάιος να πάρουμε λίγο τα πάνω μας!
Ευχαριστούμε για τις ευχούλες!!!
Μπράβο στον μπαμπάκα που κατάφερε να ξανακοιμίσει την κουκλίτσα σας στο κρεβατάκι της!
Θέλω το μυστικό.........