Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
595 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 595 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια καλησπέρα κι από μένα! Δεν πρόλαβα το πρωί και μάλλον δε θα προλάβω ούτε κι αύριο γιατί έχω δουλίτσες! Ορκίζεται και η αδερφή μου οπότε πήρα άδεια να την καμαρώσω, αλλά ταυτοχρόνως θα κάνω και δουλειές που είχα μαζεμένες. Έτσι η μικρή μάλλον θα τη βγάλει στα πεθερικά... (ω ναι, θα τους ξαναδώ!)

Σήμερα που λέτε μόλις έφυγα για τη δουλειά ανάγκασε τη μαμά μου να τη βγάλει βόλτα και τους έπιασε εκεί η βροχή. Καλέ να την τραβάει η μαμά να γυρίσουν σπίτι και να μην θέλει η μικρή! Είχε ξετρελαθεί. Αααααα και το άλλο κορυφαίο, τις προάλλες πήγαν στην πλατεία να ταΐσουν τα περιστέρια που τρελαίνουν τη μικρή, με λίγο μπαγιάτικο ψωμάκι που μας είχε περισσέψει. Ε, έδινε η μαμά μου το ψωμάκι στη μικρή να το πετάξει στα περιστέρια, και η μικρή τι έκανε; Το έτρωγε φυσικά!!! affraid

Γεωργία μου σ' ευχαριστώ για την παράθεση από το mommy, ήταν πολύ κατατοπιστική! Βασικά ήταν ακριβώς η περίπτωσή μας, αλλά γέλασα που έλεγε "ακόμα και κουβέρτα". Πάντα των άκρων εμείς!!! Από ΙΚΕΑ είναι αυτό το κουβερτάκι, βρε να πάμε καμιά βόλτα από εκεί (να φάμε κιόλας που μας αρέσει χιχι) να πάρουμε καμιά 10αριά κουβερτάκια να έχουμε; Laughing Ομολογώ πιο βολικά τα πανάκια ή το νάνι... Rolling Eyes

Όσο για τους αντρούληδες μας όταν αρρωσταίνουν (περαστικά στους αρρωστούληδες!), έχω να πω ότι ο δικός μου ανήκει στην αντίθετη περίπτωση! Για την ακρίβεια συνήθως δε μου λέει τίποτα, το πολύ να μου πει με τα 1000 ζόρια πως έχει λίιιιιγο πονοκέφαλο, αλλά φαίνεται κομμένος και πεσμένος γενικά. Έτσι και τον ακουμπήσω ζεματάει. Τον κυνηγάω όμως να του βάλω θερμόμετρο γιατί λέει πως δεν έχει τίποτα και στο τέλος το θερμόμετρο δείχνει και κανα 39άρι! Αλλά γενικά δεν υπερβάλλει με το θέμα, χιχι! Νομίζω πάντως ότι οι αντρούληδες μας όταν υπερβάλλουν έτσι το κάνουν γιατί διεκδικούν λίγη από τη φροντίδα και τρυφερότητα που έτσι κι αλλιώς δίνουμε στα παιδάκια μας. Και το βρίσκω πολύ λογικό μια στο τόσο! Για εμάς βέβαια είναι δύσκολο να έχουμε +1 παιδί να φροντίσουμε!!! Wink

Βιβή για άλλη μια φορά έγραψες! Ή μάλλον... ο Διονυσάκος σου έγραψε ιστορία! Πέθανα... Αλλά πέθανα και από τη συμπεθερούλα που μιλούσε στη σκούπα! Χιχιχιχ (μα πόσες φορές θα πεθάνω τεσπάWink Εμένα τρομάζει με το μούλτι, αλλά τη σκούπα τη λατρεύει...

Αλικάκι πόσο δίκιο έχεις, τελικά ταιριάζουνε τα καμάρια μας, χιχιχι!!!! Αυτά είναι...!!! I love you Wink

Σήμερα φάγαμε ψαράκι και μπορώ να πω πως φάγαμε το περισσότερο, σε αντίθεση με χτες που δεν πολυφάγαμε τα γιουβαρλάκια, αν και ήταν αρκετά μαλακούλια θα έλεγα. Ποιος την ξέρει, είναι και με τις μέρες της! Προς το παρόν φαίνεται να έχει ηρεμήσει λίγο, άρα δεν περιμένουμε άμεσα κάποιο δοντάκι φαντάζομαι... Rolling Eyes

Αντζούλα μου πού είσαι εσύ βρε; Πέρασες μοναχούλα την επέτειο μωρέ συ; Τι να πω, και πάλι κουράγιο! Τουλάχιστον υπάρχει αγάπη, έστω και εξ' αποστάσεως! Τον σκέφτεσαι και σε σκέφτεται. Ξέρω, θα μου πεις τι να το κάνεις, αλλά σου χρειάζεται λίγη θετική σκέψη μέχρι να γυρίσει και πάλι και να τον χαρείς όπως πρέπει! Εμένα πάλι με εξέπληξε χτες (κλείναμε 2 χρόνια από την πρόταση γάμου) γιατί γύρισα σπίτι -εκείνος έλειπε με τη μικρή στα πεθερικά- και με το που μπαίνω στην κρεβατοκάμαρα βλέπω ένα μπουκέτο 30φυλλα και γύρω-γύρω σκορπισμένα love it τα καινούρια που είναι σαν κεικάκι σουφλέ μιαααααμ αλλά και τα σοκολατάκια καρδούλες που λατρεύω! Χιχιχι μου την έκανε την έκπληξή του και πάλι (όπως και τότε αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία) και να εξομολογηθώ πως όταν τα είδα όλα αυτά στο κρεβάτι αρχικά δεν κοίταξα καλά και λέω "μα καλά τι σκόρπισε πάλι η μικρή, βομβαρδισμένο τοπίο είναι πάλι το σπίτι" αλλά μετά που κοίταξα καλύτερα έμεινα κάγκελο... Χιχιχι! Με την ευκαιρία και πάλι γέλασα με την ιστορία γνωριμίας της Βιβίκας! Laughing

Τιτίκα μου για την ανεμοβλογιά το μόνο που θα σου πω είναι να τον αποφεύγετε. Κολλάει δεν κολλάει δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρετε! Και ισχύει και για τον άντρα σου ότι αν το περάσει τώρα μεγάλος μπορεί να το περάσει πιο βαριά... Δεν το θέλετε αυτό, όχι!!!

Α, Αντζούλα μου μαρκαδόρους να πάρεις αυτούς που ξεπλένονται! Γιατί ναι, είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα σου γράψει κανά τοίχο, καμιά πόρτα, κανά έπιπλο! Όλα τα παιδάκια το κάνουν αυτό και δεν θες να μη βγαίνει μετά, εεεε; Κατάλαβα ποιο πινακάκι λες, η μικρή μου νομίζω πως είναι ακόμα αδιάφορη γι' αυτό, αν και της αρέσουν γενικά τα μολύβια/στυλό/μαρκαδόροι!

Τέλος, μιας και το θυμήθηκα (μα πόσα θυμήθηκα τελικά απόψε εWink Βιβή αν τον καταφέρεις να του διαβάσεις παραμύθι και να σε ακούσει να μας πεις κι εμάς! Εγώ το παράτησα το άθλημα γιατί όσο να 'ναι το να διαβάζω μόνη μου κι εκείνη να με γράφει κανονικά - φεύγει σε άλλα δωμάτια ή έρχεται μου κλείνει το βιβλίο και με τραβάει να πάμε για τραγουδάκια ή οτιδήποτε άλλο γενικότερα. Αφού δε σκίζεται το βιβλίο δε μας ενδιαφέρει! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 35 911307 Αν πάλι σκίζεται...

Αυτά! Mangio που είσαι ωρέ; Αναστασία καιρό είχες κι εσύ αλλά θα έμπλεξες... Λείπουν κι άλλες μανούλες τελευταία... Rolling Eyes Ελπίζω όλα καλά και να ξαναμπούνε σύντομα! Κάτσε να δω στα γρήγορα μήπως ξέχασα κάτι γιατί πρέπει και να την πέσω!!!

Υ.Γ.= Καλά στάνταρ έχει κανα πλανήτη ανάδρομο, δεν εξηγείται αλλιώς τόση ένταση και... ξεκατίνιασμα! Mad

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:γεια σας κοριτσια και χρονια πολλα.
αλικακι(τρολομαμα)γιατι με λες τυχερη επιδη εχουμε μονο μια κουκλα για υπνο.παλια καλα.αυτο το σκεφτομουν πολυ οταν μεναμε μυτιληνη.κουβαλουσα που κουβαλουσα ενω καρο πραγματα,να ειχα και κουβερτρες και μαξιλαρια.ελεος.

διαβασα βαφτηκατε και με μολυβι.η δικια,αν βρει μαρκαδορους,τους ανοιγει και βαφει τα χειλη της.και μετα ερχεται και μου λεει "μαμα τα!"(μαμα κοιτα)με καμαρι,λες και τι εκανε.εν τω μεταξυ λενε συνηθως,βλεπουν τις μαμαδες και κανουν τα ιδια,εγω βαφομαι παρα παρα πολυ σπανια και αυτο τα βασικα,αυτα απο που μαθαινουν.τελικα το εχουμε μεσα μας οι γυναικες(εκτος απο εμενα! Razz )

Χαχαχα κι εγώ έτσι είμαι τουρτίτσα μου, από πού το είδε άραγε; Τελικά ναι, το χουμε οι γυναίκες γενικά!!!

Με την ευκαιρία, πώς είναι η μικρούλα σου; Ελπίζω να της φύγανε οι μυξούλες!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζουζουνίτσα πώς είναι τα άκρα σου; Μήπως σε πόνεσαν από καμιά δουλειά που έκανες και δεν το κατάλαβες εκείνη την ώρα; Συμβαίνει συχνά αυτό. Αν επιμένει όμως ο πόνος να το κοιτάξεις καλύτερα. Ελπίζω να σου πέρασε!

Καλα, Βιβή η φάση με τα πουρνάρια που οδήγησε στο... εξελιγμένο μοντέλο (βλέπε Διονυσάκος) με πέθανε (ξανά!)!!!!!! Έχω λιώσει, χαχαχα! Καλά βρε συ, και το είπες κιόλας στη μαμά σου; Εγώ δε θα μπορούσα με τίποτα λέμε! Πάντως, εδώ που τα λέμε, να μην το ματιάσω αλλά κι εμείς μέχρι στιγμής έχουμε γλιτώσει από αρρώστειες... Δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό (προς το παρόν καλό, αλλά δε θα τις γλιτώσουμε αργότερα). Μάλλον έμοιασε στον πατέρα της που γενικά είναι δυνατός οργανισμός. Αν και να πω κάτι περίεργο, από τότε που έμεινα έγκυος έχει αλλάξει ο οργανισμός μου και αρρωσταίνω πλέον σπάνια κι εγώ. Για την ακρίβεια μόνο φέτος πέρασα ένα κρύωμα κι αυτό από βλακεία μου γιατί έκανα χοντράδα. Λέτε να είναι τυχαίο ή έπαιξε ρόλο η εγκυμοσύνη; Rolling Eyes Πάντως δε με χαλάει!!!!!

Αυτά κορίτσια μου, σας καληνυχτίζω και περιμένω πάλι να διαβάσω νεάκια σας!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 35 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 35 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 35 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 35 850933

Υ.Γ= Ξέχασα η γαϊδούρα να ευχαριστήσω για όσες μου ευχηθήκατε για την επέτειο, όπως και να ευχηθώ κι εγώ για την επέτειο της Αντζούλας μας!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?

πουρνο σηκωθηκα σημερα,κοιμαται ο μικρος κα πινω καφεδακι πριν την δουλεια.
ξεπατωθηκα χτες στις δουλειες.ευτυχως που σκουπισε ο διονυσης.αχαχαχαχχαχα
ακουγανε χτες τραγουδια r&b με τον μπαμπα και χορευανε και με αφησαν στην ησυχια μου να κανω δολειτσες.
τι θα κανετε σημερα?[που θα το τσικνησετε?
εμεις σπιτι μου θα μαζευτουμε το απογευματακι να λιωσουμε στο κοψιδι μετα την δουλεια.

θα τα πουμε και μετα απο την δουλεια...

καλα αυτο με τα περιστερια crazymommy φοβερο αχαχχαχχαχαχ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή Τσικνοπέμπτη!!

Εμείς ,σήμερα,σπίτι μας θα κάτσουμε,με φίλους, και,μάλλον,θα ανάψουμε την ψησταριά.
Πω,πω,μάσες σήμερα ε?? Very Happy

Άντζουλίνι μου,να ζήσετε και να ευτυχήσετε!!Ό,τι επιθυμείτε σας εύχομαι!!!

Κορίτσια,και μένα δεν κάθεται να του διαβάσω αλλά λένε ότι είναι καλό να έχουμε βιβλία για να τα περιεργάζονται και να συμφιλιώνονται με την ιδέα.
Μαρκαδόρους δεν του έχω πάρει ακόμη αλλά έχουμε και εμείς αυτόν τον πίνακα που σβήνεις και γράφεις,τον οποίο μόνο εγώ χρησιμοποιώ!!

Βιβήκα μου....Γκόλφω????Χαχαχαχαχ!!!Πολύ γέλασα!!!

Αλικάκι μου,συγχαρητήρια για την αδερφούλα σου!!!Να την καμαρώνετε πάντα!!!

Δεν θυμάμαι άλλα...ξύπνησα και νωρίς σήμερα...ο μικρούλης μου,δηλαδή,ξύπνησε νωρίς αλλά τώρα ξανακοιμάται.
Εντωμεταξύ,μου φάνηκε και λίγο ζεστός χθες και του έβαλα 3 θερμόμετρα γιατί δεν πίστευα ότι δεν έχει...τελικά δεν είχε!!Ευτυχώς!!!

Αλικάκι μου,εσύ ανέφερες την Mangio???Καλέ ,αλήθεια,που είσαι κοπελιά???

Αυτά!!Σας αφήνω!!Ξύπνησε!!Καλά να περάσετε,σήμερα!!!!Φιλιά!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια τι κανετε;εμενα η μικρη 2 μερες δε μου τα λεει καλα το πρωι ενω ξυπνουσε κατα τις 9 2 μερες τωρα 7.30 ειναι στο ποδι.σημερα μαλιστα την ειχε πιασει και μαμακιαση και δνε ηθελε κανεναν εκτος απο εμενα.αναγκαστηκα και την πηρα στο μπανιο μαζι μου μεχρι να ετοιμαστω για να παω στη δουλεια.κατι εχει αυτη και μαλλον για δοντι την βλεπω τη δουλεια.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,Γραμματική.Μπορεί να είναι δοντάκι.
Εμένα μου βάρεσε λάθος συναγερμό,χαχαχα!!!
Ξύπνησε από τις 8.Κοιμόταν,ξύπναγε. Πριν από λίγο ,εκεί που είπα πάω να τον σηκώσω ξανακοιμήθηκε....
Και εμείς ,μάλλον,δοντάκι έχουμε... Crying or Very sad
Τα καημενούλια μας....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,Γραμματική.Μπορεί να είναι δοντάκι.
Εμένα μου βάρεσε λάθος συναγερμό,χαχαχα!!!
Ξύπνησε από τις 8.Κοιμόταν,ξύπναγε. Πριν από λίγο ,εκεί που είπα πάω να τον σηκώσω ξανακοιμήθηκε....
Και εμείς ,μάλλον,δοντάκι έχουμε... Crying or Very sad
Τα καημενούλια μας....

αστα να πανε το θεμα εινια οτι και να βγει το δοντι δε θα το ανακαλυψω γιατι δε με αφηνει να πλησιασω στο στομα της.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερουδιααααααα

μπορει και να μην δοντι και απλα να μην θελει να κοιμηθει.
Ο διονυσης συχνα πυκνα ξυπναει 1 ωρα πριν απο το κανονικο αλλα δεν βγαζει δοντι.
Εγω εχω καταλαβει οτι αν κοιμαται λιγο πιο νωρις ξυπναει και πιο νωρις.
αν κοιμηθει ας πουμε 9.30 στις 8 το πρωι απικο.
αν κοιμηθει 10 και τοτε θα ξυπνησει στις 9 περιπου.
παιζουν και αυτα .δεν ειναι λογος ανησυχιας νομιζω . Very Happy Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μάλλον,γιατί πονάει,έτσι???
Αν το κάνεις σαν παιχνιδάκι???
Αν την ξαπλώσεις και της βάλεις την πιπίλα ..και καλά....και μετά την βγάλεις απότομα????
Εμένα και να κλαίει εκείνην την ώρα,ξεκαρδίζεται στα γέλια και έτσι είναι ένας τρόπος και βρίσκω ευκαιρία να κοιτάξω τι γίνεται,χιχιχιχ!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βιβήκα μου..ή να σε λέω Γκόλφω???Αχαχαχαχα!!!!Να 'σαι καλά με έκανες και γέλασα!!!
Κοίτα,ειναι αναλόγως το παιδί...Ο δικός μου κοιμάται στις 9,30 το βράδυ και ξυπνάει 10-10,30.
Αν ξυπνήσει πιο νωρίς,είμαι σίγουρη ότι κάτι τρέχει...Βέβαια,μπορεί να μην θέλει να κοιμηθεί αλλά εμάς δεν μας έχει τύχει... Very Happy
Κοίτα την ώρα...ξύπνησε στις 8...κάτι του έφταιγε ...και μετά από μια ώρα και κάτι...τώρα κοιμάται...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Μάλλον,γιατί πονάει,έτσι???
Αν την ξαπλώσεις και της βάλεις την πιπίλα ..και καλά....και μετά την βγάλεις απότομα????
Εμένα και να κλαίει εκείνην την ώρα,ξεκαρδίζεται στα γέλια και έτσι είναι ένας τρόπος και βρίσκω ευκαιρία να κοιτάξω τι γίνεται,χιχιχιχ!!!!!

ναι εχεις δικιο θα το δοκιμασω.βιβη η ωρα που κοιμαται το βραδυ δεν εχει αλλαξει αυτη κοιμοταν στις 10 και ξυπναγε στις 9.30.και τωρα απο τις 7.30 στο ποδι και σημερα μαλιστα με γκρινια δε μπορει κατι γινεται.σημερα εχουμε εμβολιο οποτε κατι μπορει να ανακαλυψουμε.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα παρεουλα!!!!!!!!

ακουω μωρακια με πονο στα δοντακια ε?και εμενα τα ιδια κανει η μικρη μου απλα σηκωνετε τα μεσανυστα και κλεει!!!
περαστικουλια σας!!!!!! Very Happy

εμεις σημερα θα κανουμε λουκανικακια,παντσετουλες ,μπριζολες μπιφτεκακια κ.α παλι κιλα θα βαλω Mad αλλα τι να κανουμε το ζηταει η μερα τιν μικρη μου θα τιν κανω κρεατοσουπα.
εμεις θα φαμε αργα σημερα κατα τις 5!!!

τωρα η μικρη μου τρωει τοστακι και χυμο και σε λιγο θα τιν κανω τραχανα με τυρακι!

θα σας αφησω για λιγο θα παω να βαλω μια σκουπα για το τοστ εχει παει βολτα σε ολο το σπιτι χιχιχιχιχιχιχι Razz

τα χερια μου ετσι και ετσι σημερα μαλλον εχω κουραστει αυτες τις μερες,εμενα η μικρη μου κοιμαται μονο οταν τιν κουναω και κουνα κουνα ποσο να αντεξουν τα χερια μας?παντος νιωθο κουρασμενη,θα δουμε μηπως ειναι οτι επεσε και ο σιδιρος μου.

καλα να περασετε με πολυ πολυ φαι Wink Wink

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Μάλλον,γιατί πονάει,έτσι???

ναι εχεις δικιο θα το δοκιμασω.βιβη η ωρα που κοιμαται το βραδυ δεν εχει αλλαξει αυτη κοιμοταν στις 10 και ξυπναγε στις 9.30.και τωρα απο τις 7.30 στο ποδι και σημερα μαλιστα με γκρινια δε μπορει κατι γινεται.σημερα εχουμε εμβολιο οποτε κατι μπορει να ανακαλυψουμε.
ρε μπας και το παιδι το καταλαβε οτι το πας να το τυρρανησεις και επαναστατει?αχαχαχαχαχα
λογικα περα απο την πλακα ο γιατρος θα το δει.και θα σου πει.ελπιζω να ειναι κατι παροδικο. Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και οχι τιποτα αλλο πανω που ειχα χαρει οτι τα σαββατοκυριακα θα κοιμαμαι και εγω λιγο παραπανω τωρα να ξυπναω και το σκ απο τις 7.30;παναγια μου εφιαλτης μου φαινεται.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:και οχι τιποτα αλλο πανω που ειχα χαρει οτι τα σαββατοκυριακα θα κοιμαμαι και εγω λιγο παραπανω τωρα να ξυπναω και το σκ απο τις 7.30;παναγια μου εφιαλτης μου φαινεται.
αυτο και αν ειναι πακετο γαμωτο.λες και το ξερουν ρε συ να μην ξεκουραστουμε .... Very Happy Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμμμμ,ζουζουνίτσα μου..πες μας ότι την κουνάς για να κοιμηθεί!!
Εδώ εγώ σπάνια το κάνω και για λίγα λεπτά και έχω τώρα μερικές μέρες που τα χέρια μου πονάνε από το μπράτσο,λες και με τσεκουρώνουν!!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τα κουνατε για να κοιμηθουν?στην αγκαλια σας εννοειτε?
ρε σεις δεν τα παιζετε?
πακετο ειναι αυτο

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
αστα να πανε για τρελο κουνημα αφου τωρα πλεον δεν μπορω να τιν κουνησω και δεν κοιμαται,απο πολυ μικρη ετσι τιν εμαθα και τωρα εχω βρει τον μπελα μου!!!!! Mad για αυτο το θεμα πολυ στεναχωριεμαι γιατι πλεον κουραστικα ν κουναω περα δοθε!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:τα κουνατε για να κοιμηθουν?στην αγκαλια σας εννοειτε?
ρε σεις δεν τα παιζετε?
πακετο ειναι αυτο

Όχι,Βιβήκα..εγώ όχι!!!
Τώρα τελευταία μου κάνει κάτι κολπάκια και μου ζητάει αγκαλίτσα και μου λέει "νάνι,μαμά"...και με ρίχνει με τις μαλαγανιές του.
20 μήνες τώρα δεν ήθελε τίποτα τώρα που μςγάλωσε ο μπέμπης μου ζητάει "νάνι,νάνι",χαχαχαχαχαχαχχα!!!!!!
Απλά τον κάνω μια αγκαλίτσα και τον βάζω για ύπνο...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:αστα να πανε για τρελο κουνημα αφου τωρα πλεον δεν μπορω να τιν κουνησω και δεν κοιμαται,απο πολυ μικρη ετσι τιν εμαθα και τωρα εχω βρει τον μπελα μου!!!!! Mad για αυτο το θεμα πολυ στεναχωριεμαι γιατι πλεον κουραστικα ν κουναω περα δοθε!!!

Χαρά στο κουράγιο σου!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:αστα να πανε για τρελο κουνημα αφου τωρα πλεον δεν μπορω να τιν κουνησω και δεν κοιμαται,απο πολυ μικρη ετσι τιν εμαθα και τωρα εχω βρει τον μπελα μου!!!!! Mad για αυτο το θεμα πολυ στεναχωριεμαι γιατι πλεον κουραστικα ν κουναω περα δοθε!!!

Χαρά στο κουράγιο σου!!!!

ναι ρε φιλεναδα κοφτο σιγα σιγα θα παθεις τενοντιτιδα στο τελος. Very Happy

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ναι κοριτσια το ξερω και δεν ειναι κανενα ελαφρυ παιδακι κοντα στα 12 κιλα ειναι...και εγω κοριτσια αυτο το διαστημα ειμαι παρα πολυ κουρασμενη....τελος λεω αντε απο εδω ολο ζοριζα και ζοριζο τον ευατο μου κανε το αλλο κανε και εκεινο,πλεον οσο μπορω θα κανω,η δουλιες δεν τελιωνουν ποτε και τωρα εχει 3 μερες τιν βαζω στο κρεβατι ξαπλωνο και εγω μπορει να αργουμε να κοιμηθει αλλα δεν τιν κουναω,εχθες 2 ωρες εκανε να κοιμηθει!το βραδυ

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:ναι κοριτσια το ξερω και δεν ειναι κανενα ελαφρυ παιδακι κοντα στα 12 κιλα ειναι...και εγω κοριτσια αυτο το διαστημα ειμαι παρα πολυ κουρασμενη....τελος λεω αντε απο εδω ολο ζοριζα και ζοριζο τον ευατο μου κανε το αλλο κανε και εκεινο,πλεον οσο μπορω θα κανω,η δουλιες δεν τελιωνουν ποτε και τωρα εχει 3 μερες τιν βαζω στο κρεβατι ξαπλωνο και εγω μπορει να αργουμε να κοιμηθει αλλα δεν τιν κουναω,εχθες 2 ωρες εκανε να κοιμηθει!το βραδυ

Μπράβο,Νίνα!!!Είσαι σε πολύ καλό δρόμο!!!Θέλει προσπάθεια γιατί αν δεν το κόψεις θα διαιωνίζεται η κατάσταση!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο νινακι ετσι θα το παρει το μηνυμα σιγα σιγα. Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις