Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
596 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 596 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου καλημερα.

τιτικα περαστικα σας καμαρι μου.σε ειδα στο φεις εισαι μια κουκλααααααααααααααααααα.
χτες χαλασε και το pc στο σπιτι και ενημερωνω οτι δεν ξερω ποιες εκανα add στο face και ποσες οχι.
ζητω προκαταβολικα συγνωμη και μολις φτιαχτει θα ξαναμπω.στην δουλεια δεν εχουμε face.το εχουν απενεργοποιησει γαμωτο.

καλα ο διονυσης χτες με το που μπηκε σπιτι πανικοοοοοοοοοος.ειδε το δωματιο του και εμεινε εκει.κοιμηθηκε μονος του το βραδυ στο κρεβατι του...ΓΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΠΙ.
ΚΑΙ βεβαια πηγε να καει στο τζακι.πηρε την μασια και κοπαναγε το μαρμαροοο.εριξε το φαχ κατω και το ψιλοσπαραλιασε ....ειναι νον στοπ ρε παιδια ,αλλα παρα πολυ,σε βαθμο πλεον που λεει και ο αντρας μου,παραπηρε φορα ο διονυσης.μεχρι χτες ελεγε ...ελα μωρε σιγα αστο το παιδι...οχι λεπτο,ουτε κλασμα του δευτερολεπτου μονος του.
εσας ειναι τοσο πολυ υπερκινητικα?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:κοριτσακια μου καλημερα.

τιτικα περαστικα σας καμαρι μου.σε ειδα στο φεις εισαι μια κουκλααααααααααααααααααα.
χτες χαλασε και το pc στο σπιτι και ενημερωνω οτι δεν ξερω ποιες εκανα add στο face και ποσες οχι.
ζητω προκαταβολικα συγνωμη και μολις φτιαχτει θα ξαναμπω.στην δουλεια δεν εχουμε face.το εχουν απενεργοποιησει γαμωτο.

καλα ο διονυσης χτες με το που μπηκε σπιτι πανικοοοοοοοοοος.ειδε το δωματιο του και εμεινε εκει.κοιμηθηκε μονος του το βραδυ στο κρεβατι του...ΓΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΠΙ.
ΚΑΙ βεβαια πηγε να καει στο τζακι.πηρε την μασια και κοπαναγε το μαρμαροοο.εριξε το φαχ κατω και το ψιλοσπαραλιασε ....ειναι νον στοπ ρε παιδια ,αλλα παρα πολυ,σε βαθμο πλεον που λεει και ο αντρας μου,παραπηρε φορα ο διονυσης.μεχρι χτες ελεγε ...ελα μωρε σιγα αστο το παιδι...οχι λεπτο,ουτε κλασμα του δευτερολεπτου μονος του.

καλημερα βιβη.σε ευχαριστω για το κοπλιμεντο αλλα τα παραλες.χαχαχαχαχαχα εχει πολυ πλακα ο γιος σου.και εμενα οταν ειναι στα καλα της κανει διαφορα αλλα νορμαλ πραγματα θα ελεγα.βασικα ακουει στο οχι πλεον και στο οχι εκει κακο.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα και απο μας...

Τουρτίτσα μου, εμάς όταν είχε πολύ βήχα στην βρογχιολίτιδα ο γιατρός μας είπε ότι δεν κάνει κρύος αέρας, μήπως στην λαρυγγίτιδα ισχύει κάτι άλλο, δεν ξέρω.

Αλικάκι, δεν ξυπνάμε καλέ πριν τις 8.30 σχεδόν ποτέ... προχτές ξύπνησα εγω από τις 6.30 και τον περίμενα, τελικά σηκώθηκε στις 9 παρά.. Τελικά δεν μου έκανε τίποτα άλλο χτες, οπότε εντάξει..
Χτες το βράδυ τον άκουσα στις 4.30 και πήγα μέσα, είχε σηκωθεί ο κύριος έτοιμος για παιχνίδι, ούτε χουζούρης είχε πετάξει και την πιπίλα, και με το που μπήκα στο δωμάτιο, μες στα χαμόγελα,ήθελε αγκαλιά.. (έπαθα πλάκα δεν το έχει ξανακάνει ποτέ), τον χάιδεψα του έδωσα την πιπίλα, του έβαλα μουσική, του είπα "αγάπη μου είναι ακόμα νωρίς, νάνι τώρα.." και βγήκα, δεν διαμαρτυρήθηκε, όταν ξανά ξάπλωσα, τον άκουγα λίγο να κουνίεται, αλλά τελικά κοιμήθηκε μετά από κανένα 10λεπτο. Λες να μου αρχίσει και μένα τώρα τα ξενύχτια, ελπίζω πως όχι...

Τιτίκα μου, μπράβο κούκλα μου, άντε και καλή ανάρωση, σιγά σιγά θα καλυτερεύει... να ηρεμήσεις και εσύ...

Mangio μου, και εγώ μικρή είχα πολλά προβλήματα με ουρολοιμώξεις, η μαμά μου είχε δινοπαθήσει.. Κουράγιο..
Δηλαδή του δινεις αντιβίωση κάθε μέρα...?

Βιβήκα μου, άντε σε ταλαιπώρει την μέρα αλλά φαντάζεσαι να κοιμάται πλεον μόνος???Τα βράδια θα είναι πιο εύκολα... Υπομονή, και ο δικός μου, όταν γυαλίζει το μάτι του, δεν καταλαβαίνει τίποτα, και στεανχωριέμαι που τον έχω μόνο με το όχι στο γραφείο, οπότε στο σπίτι τα έχω μαζέψει σχεδόν όλα και τον αφήνω να αλλονίζει... έτσι ήταν και ο άντρας μου στην αρχή τώρα που άρχισε να τον προσέχει πιο πολύ, άρχισε να με νιώθει...

Crazymommy μου, τι σου έλαχε και εσένα... θα συμφωνίσω με το Αλικάκι, έχασα δυο παππούδες από καρκίνο και ποτέ δεν ήταν έτσι... Η κτητικότητα είναι στο άνθρωπο, και ο άνθρωπος δεν αλλάζει στην αρρώστια απλά όλα τα συναισθήματα διογκώνονται. Η γιαγια μου είναι 80 χρονών χήρα 14 χρόνια και μένει ακόμα μόνη της, αρρώστησε, έσπασε το χέρι της έχει οστεοπώρωση πέρνει χάπια, αλλά δεν θέλει (λέει) να μας ενοχλεί... Την λατρεύω μας μεγάλωσε με τις αδερφές μου, είναι η τελευταία που μου έμεινε, τα έχει 24 και το καλοκαίρι που ήμασταν στο εξοχικό, μας πρόσεχε και τον μικρό να πάμε για μπάνιο... Την κακία (γιατι περί κακίας πρόκειται), καλά κάνεις και δεν την αφήνεις να μπει ανάμεσα σας.., αλλά πρόσεχε την...

Εμείς σήμερα έχουμε χοιρινό με ρύζι...

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 19 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 19 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 19 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 19 417472

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
03,00 την νυχτα χτες ακουω κλαμα και ομιλια ,ειχε σηκωθει απο το κρεβατι και με εψαχνε στο σαλονι...δεν ειχε προσανατολιστει ακομα καλα δεν ηξερε που ειναι το δωματιο μου ,το οποιο ειναι διπλα κολλητα,τον πηρα αγκαλιτσα τον πηγα στο κρεβατι του ,τον χαιδεψα λιγο και ξανακοιμηθηκε..
ποσο τον αγαπαωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τρελαινομαι ρε κοριτσια...ειναι ταλιμπαν αλλα πανεξυπνος ταλιμπανακος.
τον βαλαμε χτες για μπανιο.τον γδυνουμε ,και στεκετε στο μπανιο ξεβρακωτουλης και ανοιγουμε το νερο να βγαλει ζεστο να μπει.δεν κρατιοτανε..σκαρφαλωνε στην μπανιερα να μπει μονος του ,ξεραθηκαμε στα γελια...σε λιγο θα πηγαινει μονος του μου φαινετε αχαχχαχαχα .
Καλα μαθαμε ηδη και ανεβαινουμε και στις ψιλες καρεκλες ...παναγια μουυυυυ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καθε μερα μιλαμε για τις σταγονες κορτιζονης γιατι δε γινεται να τις παιρνει για πολλες ημερες.θα την παρω και σημερα κατα τη 1 το μεσημερι να δω τι θα κανουμε.
εμας μας τις εδωσε για 3 μερες.και μαλιστα μας ειπε να τις κοψουμε σταδιακα.την 1η μερα 15 σταγονες,την 2η 15-10-10 και την 3η 10-5-5.

crazymommy έγραψε:Καλημέρα μανούλες!!!
Καταρχήν τιτίκα μου περαστικούλια για το κοριτσάκι σου που ταλαιπωρείται πάλι! Τι βήχας είναι αυτός!!! Έχεις δίκιο για την κορτιζόνη, θέλει λίγο προσοχή και οπωσδήποτε κομμένο το αλάτι. Συνήθως κάνει δουλειά αλλά καλύτερα να πάρει την ελάχιστη δυνατή ποσότητα.

Πωπω mangio μου πώς ταλαιπωρήθηκε έτσι το μικρούλι σου Mad , τουλάχιστον ήταν όλα καλά να λες! Ελπίζω να ξεπεράσετε το θεματάκι σας και να μην ξαναταλαιπωρηθεί το ζουζουνάκι!!! I love you

Γεωργία μου πιστεύω ότι ήταν τυχαίο το γεγονός με το γαλατάκι. Αν δεν ήταν θα είχε κι άλλα συμπτώματα να είσαι σίγουρη.

Τουρτίτσα μου δεν το παράκανα με την ηλικία, άκου να γελάσεις: κανά μήνα πριν έτυχε να πιάσω κουβέντα με μια πιτσιρίκα γύρω στα 16- συνομήλικη δηλαδή εεεεε; Razz . Με ρωτάει λοιπόν πόσο χρονών είμαι και της λέω για πλάκα 18! (τόοοοοοσο είμαι αλήθειαααααα!) και με κοιτάζει περίεργα και μου λέει το κορυφαίο: "αλήθεια; εγώ για πιο μικρή σε κάνω!". Της λέω "πόσο με κάνεις δηλ;" Και μου λέει γύρω στα 16. Ε, της απαντάω κι εγώ "Ε μα ναι, τόσο είμαι βασικά αλλά βιάζομαι να μεγαλώσω και λέω ότι είμαι 18" και κορίτσια ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 19 215994

Αλικάκι, ζουζουνίτσα και mangio η περίπτωσή μου είναι ανίατη. Χτες είχαμε εξελίξεις και αναγκάστηκα να γυρίσω άρον-άρον από τη δουλειά ώστε να πάει ο αντρούλης μου να τους δει. Κι αυτό γιατί είπε στη αδερφή του τα γεγονότα όπως πραγματικά έγιναν (κι όχι όπως της τα παρουσίασε η μάνα του που τα είχε αλλάξει τελείως κατά πώς τη βόλευε) και της είπε ότι έχουν κάνει λάθη κι εκείνοι και ότι με πρόσβαλαν με τη συμπεριφορά τους. Ε, έκανε τη βλακεία η αδερφή του και τα είπε στη μάνα της-την πίεσε εκείνη στο τηλέφωνο και το αποτέλεσμα ήταν να "πάθουν αμόκ" και να τον παίρνουν τηλέφωνο και να τον βρίζουν και του το έκλεισαν με δύναμη στη μούρη. Μου λέει μόνο που δεν τον έδειραν και μετά η μάνα του ισχυριζόταν πως δεν ήταν καλά. Οπότε πήγε να τους δει. Και συζητήσανε πιο ήρεμα και του είπαν ότι το μόνο που θέλουν είναι να ενδιαφερόμαστε γι' αυτούς (λες και δεν πριν) αλλά από υποχρεώσεις δικές τους απέναντί μας και ειδικά σε μένα για τον τρόπο που με πρόσβαλαν εμένα και την οικογένειά μου (ω ναι, είπαν και για αυτή) τίποτα φυσικά ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 19 4872 Καταλαβαίνετε πώς θα γίνει η συμβίωση από εδώ και πέρα!!!

Ζουζουνίτσα για τη δικιά σου πεθερά πιστεύω πως πραγματικά έρχονται λόγω της μικρής κυρίως. Είναι γεγονός ότι στους παππούδες τα μικρά δίνουν μεγάλη χαρά και προφανώς την έχουν ανάγκη. Δεν είναι κακό αν και καταλαβαίνω ότι είναι άσχημο το να ξέρετε ότι δεν έρχονται για εσάς, τουλάχιστον κατά κύριο λόγο. Στη θέση της κουνιάδας σου θα έκανα μια προσπάθεια να τους καλέσω, τώρα αν δε θέλουν μην τους πιέσουν κιόλας. Είμαι σίγουρη ότι αν κάνουν παιδάκι θα αρχίσουν και τις επισκέψεις κατά κει μεριά και θα ηρεμήσετε κι εσείς λιγάκι - αλήθεια δεν το σκέφτονται; ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 19 4872 Τι να κάνουμε, καμιά δεν είναι σαν τη μανούλα. Προσπαθήστε απλά να έχετε καλές σχέσεις, μη γίνετε σαν κι εμένα με τη δικιά μου.

Λοιπόν, σήμερα έχουμε κοτόσουπα. Η μικρή την τρώει μια χαρά. Χτες πάλι κορίτσια έξω να χιονίζει και η μικρή πάλι έβγαλε τα ρούχα της και κυκλοφορούσε γυμνούλα! Κατάφερα μόνο να μη βγάλει τις κάλτσες της αυτή τη φορά, αν και ήταν οι λεπτές (όχι με τα λαστιχάκια). Ήταν απίστευτο το πόσο ζεστή ήταν για τα δεδομένα, δεν καταλαβαίνει τίποτα αυτό το παιδί!

Βιβή μου με το καλό να ζήσετε στο νέο σας σπιτάκι, να το καταχαρείτε, να είστε ευτυχισμένοι (ε και να υποδεχτείτε κι ένα νέο μέλος κάποια στιγμή! Embarassed ). Σου έκανα αίτημα φιλίας στο φέης να ξέρεις.

Φιλάκια πολλά σας αφήνω μετά το κλασικό πλέον σεντόνι μου (ε πρέπει να τα γράψω όλα σε ένα δυστυχώς), σας στέλνω όμως φιλάκια στα ζουζούνια και περιμένω να διαβάσω πάλι τα νεάκια σας!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 19 417472
χαχαχαχαχα σε πιστευουμε καλε,μην ζοριζεσαι. Razz

mamavivo έγραψε:03,00 την νυχτα χτες ακουω κλαμα και ομιλια ,ειχε σηκωθει απο το κρεβατι και με εψαχνε στο σαλονι...δεν ειχε προσανατολιστει ακομα καλα δεν ηξερε που ειναι το δωματιο μου ,το οποιο ειναι διπλα κολλητα,τον πηρα αγκαλιτσα τον πηγα στο κρεβατι του ,τον χαιδεψα λιγο και ξανακοιμηθηκε..
ποσο τον αγαπαωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τρελαινομαι ρε κοριτσια...ειναι ταλιμπαν αλλα πανεξυπνος ταλιμπανακος.
τον βαλαμε χτες για μπανιο.τον γδυνουμε ,και στεκετε στο μπανιο ξεβρακωτουλης και ανοιγουμε το νερο να βγαλει ζεστο να μπει.δεν κρατιοτανε..σκαρφαλωνε στην μπανιερα να μπει μονος του ,ξεραθηκαμε στα γελια...σε λιγο θα πηγαινει μονος του μου φαινετε αχαχχαχαχα .
Καλα μαθαμε ηδη και ανεβαινουμε και στις ψιλες καρεκλες ...παναγια μουυυυυ
παναγια μου και χριστε μου μαζι.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε που πηγατε ολες?απο χθες το μεσημερι εχετε να γραψετε,ανησυχω.
να πω λοιπον μονη μου τα κατορθωματα της κορης μου.εβαλε μονη της την μπλουζα της. Shocked και προχθες ειχε βγαλει ποαντοφλες και καλτσες(τι κακο συνηθειο) και της λεω τωρα να μεινεις πανω στο χαλι.και περιμενα να πει"μπολω μαμα"-(δεν μπορω μαμα),αλλα αυτη δεν ειπε τιποτα,καθισε κατω και εβαλε και τις καλτες και τις παντοφλες μονη της.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!
Εμείς πάλι το ξενυχτήσαμε...τι προτότυπο!!!
Ο μικρός έχει μια ελαφριά καταρροή,που ελπίζω να παραμείνει ελαφριά!!!
Ελπίζω,Γραμματική να είναι καλύτερα η μικρή σου!
Τις τελευταίες μέρες μας μονοπώλησες,δυσάρεστα..Εύχομαι να μην ξανασυμβεί!!!
Πάω να διαβάσω τα νέα σας!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="crazymommy"]........Τουρτίτσα μου δεν το παράκανα με την ηλικία, άκου να γελάσεις: κανά μήνα πριν έτυχε να πιάσω κουβέντα με μια πιτσιρίκα γύρω στα 16- συνομήλικη δηλαδή εεεεε; Razz . Με ρωτάει λοιπόν πόσο χρονών είμαι και της λέω για πλάκα 18! (τόοοοοοσο είμαι αλήθειαααααα!) και με κοιτάζει περίεργα και μου λέει το κορυφαίο: "αλήθεια; εγώ για πιο μικρή σε κάνω!". Της λέω "πόσο με κάνεις δηλ;" Και μου λέει γύρω στα 16. Ε, της απαντάω κι εγώ "Ε μα ναι, τόσο είμαι βασικά αλλά βιάζομαι να μεγαλώσω και λέω ότι είμαι 18" και κορίτσια ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 19 215994

Κι εγώ θα σε πίστευα,Αλικάκι μου!!
Αφού μικροδείχνεις,αλήθεια!!!!!
Και μου θύμισες τώρα περιστατικό...είχαμε πάει με την νύφη μου να ψωνίσει,φόρεμα, για τον γάμο μου.
Μας ρώτησε ο καταστηματάρχης,γύρω στα 60,ποιός παντρεύεται και μόλις του είπα "εγώ",με ρώτησε???
Είσαι σίγουρη???
Μήπως είσαι λίγο μικρούλα???
Γιατί πόσο με κάνετε????
18-19!!!!
Αααα,ευχαριστώ για το κοπλιμάν!!!32 είμαι!!!!Αχαχαχαχα!!!!!
Έπεσε κάτω ο άνθρωπος!!!!!

Αλικάκι, ζουζουνίτσα και mangio η περίπτωσή μου είναι ανίατη. Χτες είχαμε εξελίξεις και αναγκάστηκα να γυρίσω άρον-άρον από τη δουλειά ώστε να πάει ο αντρούλης μου να τους δει....

Η περίπτωση είναι,όντως, ανίατη!!!Υπομονή!!!!Και μην πολυμιλάς...εφ'όσον μιλάει ο αντρούλης σου!!
Μην παίρνεις θέση,κατά την γνώμη μου.
Αν η γυναίκα είναι άρρωστη,δεν μπορείς να βρεις άκρη!!
Μόνο χειρότεραα μπορείς να τα κάνεις τα πράματα.Έχεις καλό "δικηγόρο"!!!

grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:ωχχχχχχχ παναγια μου.μακρυα αυτο το πραγμα απο τα παιδακια.βηχει εντονα;

Όχι έντονα,Γραμματική.Κάνα δυο φορές έβηξε.
Θα δω τώρα που θα τον σηκώσω πώς θα είναι και αν δω πως συνεχίζει θα πάρω τον γιατρό να έρθει!!

ναι αν συνεχισει παρε την γιατρο να ερθει οπωσδηποτε να τον δει.

Ευτυχώς δεν έβηξε καθόλου κατά την διάρκεια της ημέρας!!!

mamavivo έγραψε:κοριτσακια μου καλημερα......

Και μένα υπάρχουν ώρες που δεν προλαβαίνω τις διαολιές του!!!Συμμαζεύω το ένα και χαλάει το άλλο!!!Μπράβο που του άρεσε το δωματιάκι του!!Θα κάνατε πολύ καλή δουλειά!!!Μπράβο και σε εσάς!!!

γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλησπερα και απο μας...

Αλικάκι, δεν ξυπνάμε καλέ πριν τις 8.30 σχεδόν ποτέ... προχτές ξύπνησα εγω από τις 6.30 και τον περίμενα, τελικά σηκώθηκε στις 9 παρά.. Τελικά δεν μου έκανε τίποτα άλλο χτες, οπότε εντάξει..

Μπράβο σας!!Οπότε θα έτυχε!!!Λάθος κατάλαβα για την ώρα, ε??Σόρυ!!!!!!!!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καλε που πηγατε ολες?απο χθες το μεσημερι εχετε να γραψετε,ανησυχω.
να πω λοιπον μονη μου τα κατορθωματα της κορης μου.εβαλε μονη της την μπλουζα της. Shocked και προχθες ειχε βγαλει ποαντοφλες και καλτσες(τι κακο συνηθειο) και της λεω τωρα να μεινεις πανω στο χαλι.και περιμενα να πει"μπολω μαμα"-(δεν μπορω μαμα),αλλα αυτη δεν ειπε τιποτα,καθισε κατω και εβαλε και τις καλτες και τις παντοφλες μονη της.

Έλα ρε συ Γεωργία!!!!Μπράβο!!!!
Είπαμε εσύ έχεις το σούπερ παιδί,χαχαχα!!!!!
Και μενα παλεύει να τις βάλει τις καλτσούλες και τις παντόφλες,αλλά...τίποτα !!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βιβήκα επιτέλους σε βρήκα στο φέις!!!
Σου έστειλααααααααααα!!!!!!!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου εμεις απο χτες το βραδυ ειμαστε πολυ καλυτερα.εβγαλε και εναν τραπεζιτη κατω για αυτο και η τοση γκρινια και ηρθε και εδεσε.αλικακι δε θελω να σε απογοητευσω αλλα και εμενα απο καταρροη ξεκινησε ολη αυτη η καταστροφη που ηρθε στη συνεχεια.ευχομαι να μην εχει κολλησει το παιδακι σου αυτη την ατιμη ιωση.εγω σημερα καπως την παλευω καλυτερα βεβαια εχει αυξηθει ο βηχας μου αλλα αφου καλυτερεψε το παιδακι μου πεταω που λενε. Very Happy

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="αλικακι"]
crazymommy έγραψε:........Τουρτίτσα μου δεν το παράκανα με την ηλικία, άκου να γελάσεις: κανά μήνα πριν έτυχε να πιάσω κουβέντα με μια πιτσιρίκα γύρω στα 16- συνομήλικη δηλαδή εεεεε; Razz . Με ρωτάει λοιπόν πόσο χρονών είμαι και της λέω για πλάκα 18! (τόοοοοοσο είμαι αλήθειαααααα!) και με κοιτάζει περίεργα και μου λέει το κορυφαίο: "αλήθεια; εγώ για πιο μικρή σε κάνω!". Της λέω "πόσο με κάνεις δηλ;" Και μου λέει γύρω στα 16. Ε, της απαντάω κι εγώ "Ε μα ναι, τόσο είμαι βασικά αλλά βιάζομαι να μεγαλώσω και λέω ότι είμαι 18" και κορίτσια ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 19 215994

Κι εγώ θα σε πίστευα,Αλικάκι μου!!
Αφού μικροδείχνεις,αλήθεια!!!!!
Και μου θύμισες τώρα περιστατικό...είχαμε πάει με την νύφη μου να ψωνίσει,φόρεμα, για τον γάμο μου.
Μας ρώτησε ο καταστηματάρχης,γύρω στα 60,ποιός παντρεύεται και μόλις του είπα "εγώ",με ρώτησε???
Είσαι σίγουρη???
Μήπως είσαι λίγο μικρούλα???
Γιατί πόσο με κάνετε????
18-19!!!!
Αααα,ευχαριστώ για το κοπλιμάν!!!32 είμαι!!!!Αχαχαχαχα!!!!!
Έπεσε κάτω ο άνθρωπος!!!!!

Αλικάκι, ζουζουνίτσα και mangio η περίπτωσή μου είναι ανίατη. Χτες είχαμε εξελίξεις και αναγκάστηκα να γυρίσω άρον-άρον από τη δουλειά ώστε να πάει ο αντρούλης μου να τους δει....

Η περίπτωση είναι,όντως, ανίατη!!!Υπομονή!!!!Και μην πολυμιλάς...εφ'όσον μιλάει ο αντρούλης σου!!
Μην παίρνεις θέση,κατά την γνώμη μου.
Αν η γυναίκα είναι άρρωστη,δεν μπορείς να βρεις άκρη!!
Μόνο χειρότεραα μπορείς να τα κάνεις τα πράματα.Έχεις καλό "δικηγόρο"!!!

grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:ωχχχχχχχ παναγια μου.μακρυα αυτο το πραγμα απο τα παιδακια.βηχει εντονα;

Όχι έντονα,Γραμματική.Κάνα δυο φορές έβηξε.
Θα δω τώρα που θα τον σηκώσω πώς θα είναι και αν δω πως συνεχίζει θα πάρω τον γιατρό να έρθει!!

ναι αν συνεχισει παρε την γιατρο να ερθει οπωσδηποτε να τον δει.

Ευτυχώς δεν έβηξε καθόλου κατά την διάρκεια της ημέρας!!!

mamavivo έγραψε:κοριτσακια μου καλημερα......

Και μένα υπάρχουν ώρες που δεν προλαβαίνω τις διαολιές του!!!Συμμαζεύω το ένα και χαλάει το άλλο!!!Μπράβο που του άρεσε το δωματιάκι του!!Θα κάνατε πολύ καλή δουλειά!!!Μπράβο και σε εσάς!!!

γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλησπερα και απο μας...

Μπράβο σας!!Οπότε θα έτυχε!!!Λάθος κατάλαβα για την ώρα, ε??Σόρυ!!!!!!!!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καλε που πηγατε ολες?απο χθες το μεσημερι εχετε να γραψετε,ανησυχω.

Έλα ρε συ Γεωργία!!!!Μπράβο!!!!
Είπαμε εσύ έχεις το σούπερ παιδί,χαχαχα!!!!!
Και μενα παλεύει να τις βάλει τις καλτσούλες και τις παντόφλες,αλλά...τίποτα !!!!!!
τα παραλες μωρε αλικακι.σιγα το σουπερ παιδι,απλα το παιδευε και τα εβαλε.εγω σκεφτηακ οτι αφου κανει τοσα πραγματα μονη της να την βαλω να κανει και δουλειες. Razz Razz

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου εμεις απο χτες το βραδυ ειμαστε πολυ καλυτερα.εβγαλε και εναν τραπεζιτη κατω για αυτο και η τοση γκρινια και ηρθε και εδεσε.αλικακι δε θελω να σε απογοητευσω αλλα και εμενα απο καταρροη ξεκινησε ολη αυτη η καταστροφη που ηρθε στη συνεχεια.ευχομαι να μην εχει κολλησει το παιδακι σου αυτη την ατιμη ιωση.εγω σημερα καπως την παλευω καλυτερα βεβαια εχει αυξηθει ο βηχας μου αλλα αφου καλυτερεψε το παιδακι μου πεταω που λενε. Very Happy

Αχ,μακάρι να μην κόλλησε το παιδάκι μου...αλλά χλωμό το κόβω.
Και εγώ και ο άντρας μου χάλια είμαστε!
Χαίρομαι για εσάς!!!!Έσκασε και δοντάκι???Γιούπι!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι,Γεωργία!!!
Να την στρώσεις τώρα την μπουμπού...κάνα πιάτο,κάνα ποτήρι,σκούπισμα,σφουγγάρισμα...να μαθαίνει κιόλας!!!!!Αχαχαχαχαχαχα!!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα σας!!!!! Βροχερή μέρα σήμερα ε; Κανονικά σήμερα φεύγοντας πρέπει να περάσω και από τη λαϊκή, αλλά πολύ το σκέφτομαι με τέτοιο καιρό...!

Τουρτίτσα μου είπαμε είναι ένα αστεράκι η μικρούλα σου (και η μεγάλη λογικά αλλά της μικρής τα κατορθώματα μας γράφεις εδώ οπότε εκεί αναφερόμαστε! Razz ) Η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται δύσκολο που καταφέρνει να τα φοράει μόνη της. Η δικιά μου δεν το έχει κάνει αυτό μέχρι στιγμής, μόνο παπούτσια μας έχει φορέσει! Laughing Αλλά νομίζω πως δεν την ενδιαφέρει να βάλει, θέλει μόνο να βγάζει και σε αυτό έχει γίνει ξεφτέρι!

Βιβή μου μπράβο που ο μικρούλης το χαίρεται το νέο σπιτάκι σας! Ότι θα κάνει ζημιές κι εκεί θα κάνει, τι νόμιζες εσύ; Razz Σχετικά με τη ζωηράδα του, καταρχήν η κάθε μαμά αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα πράγματα. Και κυρίως μαμάδες που είναι συνηθισμένες (έχουν πολλά παιδιά) μπορεί να σου βρουν το παιδί ήσυχο ενώ πχ εσύ να το θεωρείς το πιο ζωηρό και υπερκινητικό. Αλλά, με βάση τις περιγραφές σου (που είναι υπέροχες κατά κοινή παραδοχή Wink ) ο Διονυσάκος φαίνεται για αρκετά ζωηρό παιδάκι. Μην περιμένεις να είναι όλα τα παιδάκια το ίδιο ζωηρά, αλλά δες και το θετικό της υπόθεσης: είναι πολύ όμορφο να είναι ένα παιδάκι ζωηρό. Το προτιμώ 1000 φορές από ένα παιδάκι ήσυχο και αποχαυνωμένο. Αν και εδώ που τα λέμε ποιο παιδάκι είναι ήσυχο σε αυτή την ηλικία πλέον; Υπομονή 18 χρονάκια (χαχαχαχ), συνήθως τα πολύ ζωηρά παιδάκια εξελλίσονται σε πολύ ήρεμους ενήλικες. Συνήθως...! Wink (σε αποτελείωσα εεεεεεWink
Αααα και πολύ γελάω και μόνο που τον φαντάζομαι να τριγυρνάει μόνος του στο σπίτι το βράδυ, δεν ξέρω έχει πολύ πλάκα!!! Χεχεχε!

Τιτίκα μου πώς είναι η μικρή σήμερα; Εσύ πώς είσαι; Γιατί το παίρνεις ως υπερβολή το ότι είσαι κούκλα; Αφού είσαι! Wink
Όσο για τα δοντάκια σας, τουλάχιστον είστε σε καλό δρόμο! Τι να πούμε κι εμείς με τα 4 δόντια ακόμα!!! Αλλά την είδε η παιδίατρος τις προάλλες και είπε ότι ετοιμάζονται σιγά-σιγά (πόσο σιγάWink τα πλαϊνά και γενικά όπως το είδε το στοματάκι της -όσο την άφησε η μικρή- είπε αυτό που φοβόμουν. Ότι δηλαδή το βλέπει να σκάνε όλα μαζί και θα περάσουμε δύσκολα! Η αλήθεια είναι ότι πλέον βλέπω όλα τα ούλα της να πρήζονται από την εξωτερική μεριά και ασπρίζουν κάπως. Ώρε τι έχουμε να τραβήξουμεεεεεε!!!!!!! Mad

Αλικάκι μου, ναι, μικροδείχνω πολύ, όπως κι εσύ μάλλον!!! Το περιστατικό που περιέγραψες μου έχει τύχει στη λαϊκή: με ρωτούσε ο τύπος πώς και παντρέυτηκα τόοοοοοοοοσο μικρή (είδε τη βέρα στο χέρι μου) και γιατί βιάστηκα... Και φυσικά όταν έμαθε την ηλικία μου μόνο που δεν του πεσαν τα μαλλιά! Shocked Από τότε, όποτε έχω περάσει από μπροστά του με βλέπει και μου λέει "σε θυμάμαι εγώ, είσαι η "μικρούλα"!" και διάφορα τέτοια... Χαχαχαχ, ας το εκμεταλλευτούμε!!!
Όσο για το συναχάκι σας, ελπίζω να ήταν τυχαίο και παροδικό, μην έχετε πάλι ταλαιπωρίες!!!! Δώσε του το πιο ζεστό φιλάκι και αγκαλίτσα να γίνει περδίκι ο γαμπρούλης μου!!!!!!!

Γεωργία και αλικάκι, στο θέμα της πεθεράς όντως η περίπτωση είναι ανίατη. Και ναι, κι εγώ έχω την αίσθηση ότι είναι κακία και δεν μ' ενδιαφέρει αν οφείλεται στο ότι ενδεχομένως μπορεί να έχει περάσει πολλά στη ζωή της. Δεν μπορεί να τα βγάζει και να ξεσπάει σε κάποιον που δεν της φταίει και το χειρότερο που δεν δείχνει ίχνος μετάννοιας (δεν παραδέχεται τουλάχιστον). Είμαι πολύ τυχερή που μου τα είπε όλα αυτά μπροστά στον άντρα μου γιατί θα του τα παρουσίαζε αλλιώς και δεν θα ήξερε ποιον να πιστέψει (πώς να πιστέψεις τόσο ακραία πράγματα αν δεν τα δειςWink. Κι εγώ γνωρίζω ανθρώπους με καρκίνο και 1002 άλλα και δεν είχε καμιά σχέση η συμπεριφορά τους... Τεσπα, προχωράμε και βλέπουμε... Rolling Eyes

Λοιπόν, σήμερα έχει πάλι κοτόσουπα, για αύριο σκέφτομαι ψαράκι. Η Άντζυ μας που χάθηκε βρε κορίτσια; Ξέρει καμία; (δε χάθηκε μόνο η Άντζυ αλλά η Άντζυ έχει να μπει πολλές μέρες!!!)

Σας φιλώ γλυκά!!!!! Φεύγω για δουλίτσα!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 19 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου εμεις απο χτες το βραδυ ειμαστε πολυ καλυτερα.εβγαλε και εναν τραπεζιτη κατω για αυτο και η τοση γκρινια και ηρθε και εδεσε.αλικακι δε θελω να σε απογοητευσω αλλα και εμενα απο καταρροη ξεκινησε ολη αυτη η καταστροφη που ηρθε στη συνεχεια.ευχομαι να μην εχει κολλησει το παιδακι σου αυτη την ατιμη ιωση.εγω σημερα καπως την παλευω καλυτερα βεβαια εχει αυξηθει ο βηχας μου αλλα αφου καλυτερεψε το παιδακι μου πεταω που λενε. Very Happy

α ειστε αρρωστοι και οι 2 ε;ρε γαμωτο μακαρι μακαρι να την σκαπουλαρει ο μπομπιρας.εσκασε ενα γαιδουροδοντι.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy δε θελω να σε απογοητευσω αλλα ετσι εγινε και με εμας.φαντασου οτι σε ενα μηνα τον προηγουμενο δηλαδη εβγαλε 5 δοντια.περασαμε θαυμασια.υπομονη τι ν ακανουμε καποια στιγμη θα βγουν ολα τα δοντια και θα τελειωσουμε που θα παει;καλη δουλιτσα

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:

Όχι βρε αλικάκι μου δεν είναι απαραίτητο να κολλήσει! Ούτε την προηγούμενη φορά σου κόλλησε, οπότε σκέψου θετικά!!!!! I love you

αλικακι έγραψε:Ναι,Γεωργία!!!
Να την στρώσεις τώρα την μπουμπού...κάνα πιάτο,κάνα ποτήρι,σκούπισμα,σφουγγάρισμα...να μαθαίνει κιόλας!!!!!Αχαχαχαχαχαχα!!!!!

Αχ ναι ναι, εμένα έχει στρώσει σε αυτό το θέμα, μόνο πιάτα και ποτήρια δεν κάνει, για τους προφανείς λόγους, χαχαχα!

Φιλάκιααααααααααα!!!!!!!!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:crazymommy δε θελω να σε απογοητευσω αλλα ετσι εγινε και με εμας.φαντασου οτι σε ενα μηνα τον προηγουμενο δηλαδη εβγαλε 5 δοντια.περασαμε θαυμασια.υπομονη τι ν ακανουμε καποια στιγμη θα βγουν ολα τα δοντια και θα τελειωσουμε που θα παει;καλη δουλιτσα

Μαρτύριο εεεεεε; Εγώ φοβάμαι και για περισσότερα από 5, έτσι όπως το πάμε!!!! Shocked Χριστέ μου δε θέλω να το σκέφτομαι...! Mad

Σ' ευχαριστώ καλή συνέχεια εδώ εεεεεεεεεεεε! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 19 531909

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:

α ειστε αρρωστοι και οι 2 ε;ρε γαμωτο μακαρι μακαρι να την σκαπουλαρει ο μπομπιρας.εσκασε ενα γαιδουροδοντι.

Μακάρι!!!!Απ'το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε σεις κοριτσακια να σας ρωτησω;εχει σκασει η μυτη της και το σημειο που ειναι μεταξυ μυτης και στοματος .τι να της βαλω;γιατι καταλαβα οτι την τσουζει ρε γαμωτο.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Καλημέρα σας!!!!! Βροχερή μέρα σήμερα ε; Κανονικά σήμερα φεύγοντας πρέπει να περάσω και από τη λαϊκή, αλλά πολύ το σκέφτομαι με τέτοιο καιρό...!

Όσο για το συναχάκι σας, ελπίζω να ήταν τυχαίο και παροδικό, μην έχετε πάλι ταλαιπωρίες!!!! Δώσε του το πιο ζεστό φιλάκι και αγκαλίτσα να γίνει περδίκι ο γαμπρούλης μου!!!!!!!

Να'σαι καλά,Αλικάκι μου!!!Σ'ευχαριστω πολύ και να μου φιλήσεις την μπουμπούκα σου!!!!
Θα σκέφτομαι θετικά,και ό,τι γίνει!!!!
Πολλά φιλιά!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:ρε σεις κοριτσακια να σας ρωτησω;εχει σκασει η μυτη της και το σημειο που ειναι μεταξυ μυτης και στοματος .τι να της βαλω;γιατι καταλαβα οτι την τσουζει ρε γαμωτο.

Δεν της βάζεις λίγη nivea????

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
grammatiki έγραψε:ρε σεις κοριτσακια να σας ρωτησω;εχει σκασει η μυτη της και το σημειο που ειναι μεταξυ μυτης και στοματος .τι να της βαλω;γιατι καταλαβα οτι την τσουζει ρε γαμωτο.

Βαλε bepanthol...Εγω αυτη του βαζω του γιου μου

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lidiaki έγραψε:

Βαλε bepanthol...Εγω αυτη του βαζω του γιου μου

Αααα,μπράβο!!Κι αυτή είναι καλή!!!
υγ.Μαράκι,οκ με το μήνυμα,σου έστειλα κι εγώ.Αν δεν προλάβω να σου απαντήσω,αφού μου απαντήσεις(χαχαχα)θα ξαναμπώ το μεσημεράκι!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
την μπεπανθολ την παιδικη φανταζομαι εννοεις;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις