476 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 Πεμ Φεβ 02, 2012 12:43 am
lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
grammatiki έγραψε:την μπεπανθολ την παιδικη φανταζομαι εννοεις;
ναι αυτη που ειναι και για συγκαματα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
grammatiki έγραψε:την μπεπανθολ την παιδικη φανταζομαι εννοεις;
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου,
περαστικα στα αρρωστουλια και υπομονη.εμεις χασαμε το εμβολιο προχθες με τον σκατοκαιρο δεν τον πηγα ,θα παμε αυριο.ανεμοβλογια.ελπιζω να μην τον πειραξει.
Χτες σηκωθηκα 5000 φορες,ξυπναγε συνεχεια και φωναζε.κομματια ειμαι.
τΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ?
ελπιζω οχι,θα δειξει.
τον κυνηγαγαμε χτες να τον βαλουμε στο κρεβατι αλλα αυτος ηθελε να παιξει.μου φερανε δωρο ενα σκουπακι ηλεκτρικο και το εριξε κατω και αρχισε να σκουπιζει.πολυ πλακα.
Καθονται τα παιδια να τα αλλαξετε?ξαναρωτησα?εγω θελω ενα 15λεπτο να τον κυνηγαω για αλλαγη.
Βαλαμε την σκαλα να κατεβασω κατι απο το παταρι και το σκατο το ειδε και ηθελε να ανεβει..και οπως ημουν πανω γυρναω και τον βλεπω να εχει ανεβει το 1ο σκαλι.Φωναξα πανικοβλητη τον σπυρο να τον παρει μεχρι να τελειωσω και μετα την εβγαλα στην βεραντα την σκαλα.μην εχουμε αλλα.
Θελω να ανοιξει ο καιρος να βγουμε εξω να ξελυσσαξει να ηρεμησω και εγω.
Το καλο της υποθεσης εχασα 2,5 κιλα με την ταλαιπωρια που τραβηξα.
mamavivo έγραψε:το παιδι καλυτερα τιτικα?
σπιτι εισαι που εισαι αρρωστη?
να σε ρωτησω κατι?
της μερες που ηταν χαλια η μικρη ,την εβγαζες εξω και την πηγαινες στην γιαγια?αδεια δεν πηρες?ή δεν γινετε?
ξερετε τι δικαιουμαστε σε αυτα?τι δικαιολογητε?
Γραμματικούλα, δεν έχει τον εντονο βηχα της λαρυγγιτιδας που ειχαμε πιο παλια. Βηχει εδω και 3 μερες, αλλά απο λιγο τη μερα και μονο χτες το βραδυ ζοριστηκε με το φλεμμα, σημερα δεν ειχε. Με προβληματισες τωρα. Πρεπει να την παρω τηλεφωνο? Δεν το σπουδαιολόγησα μαλλον. Εβηχε περιπου 4-5 φορες τη μερα κ σημερα 1-2 φορες μου ειπε η γυναικα.Τωρα κοιμαται ησυχα.Δεν του εχω βαλει ποτε μασκα.grammatiki έγραψε:κοριτσακι μου μονο ορο βαζεις για τον βηχα;μιλησες με τον παιδιατρο;γιατι αν εχει τοσο εντονο βηχα οπως λες το παιδακι μηπως πρεπει να κανεις μασκες;
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλησπερα μανουλες εχω να γραψω απο εχθες,ο λογος ειναι οτι εψαχνα να βρω δουλεια σημερα απελπιστικα τελειος λεω δεν ειναι δυνατον αυτο που συνεβει δεν με εχουν καλεσει απο πουθενα τοσο βιογραφικα........
πριν λιγο χτυπαει το τηλ ηταν απο μια δουλεια,μου ειπαν να παω σημερα 4 η ωρα με 10 το βραδυ,για δοκιμαστικο αντε να δουμεεεεεεεεεε!
εχω αγχος οχι τοσο για τιν δουλεια γιατι τιν εχω ξανα κανει αλλα ειναι 1 φορα που θα αφησω το ζουζουνι μου πολλες ωρες,ξερω θα γελατε γιατι ειδη δουλευετε και τα αφηνετε και περισοτερο αλλα ειναι 1 φορα για μενα και αντε να αξιζει ο λογος να το αφησω αν ειναι να με παρουν εαν δεν με παρουν?τοτε αστα να πανε....εχω πολλα να σας πω γιατιν μικρη μου και συγουρα θα χριαστω τις συμβουλες σας αλλα τωρα δε προλαβενω,απλα ηθελα να σας γραψω γιατι σας νιωθο κοντα μου ..οσο και αν μακρια ειστε,σας φιλω θα τα πουμε αν οχι σημερα αυριο !!!!!!!
mangio έγραψε:Κοριτσια μου καλημερα !!! Τι κανετε σήμερα??
Σας έχασα χτες ,αλλα προσπαθούσα να κοιμισω το μικρό, επουδενι! Τον κοιμιζω ακομα στο καροτσι, αλλα δε χωραει κ χτες που τον πηρε ο υπνος τον εβαλα στο κρεβατι, αλλα ξύπνησε αμεσως και έκανε 1μησι ωρα να ξανακοιμηθει!!Απο πού να αρχισω??
Ζουζουνιτσα καλη τυχη σημερα!!
Γραμματική, χαίρομαι για τη μικρη σου!!Δυστυχως, εμένα εχει βηχα εδω και 3 μερες και χτες το βραδυ ζοριστηκε να κοιμηθει, ειχε φλεμμα και δεν μπορουσε φυσικα να το βγαλει.Εκτος από ορο κανουμε τιποτα αλλο??
Τρελομαμα, εννοείται οτι μικροδειχνεις, σου το ειχα πει και εγω!!Μα και 18 ???Εχεις και συ τα τυχερά σου!!
Αλικάκι, μπιφτεκακια με ρυζακι σημερα!! Εσυ να δεις πώς μικροδειχνεις!!!
Βιβή, τρελαθηκε ο μικρος με το δωματιο ε??
Τουρτιτσα, πλάκα κανεις με τα παπουτσια ??Μπραβο σας!!Και εμεις μονο να τα βγαζουμε ξερουμε!!
Καλά Lidiaki, μου αρεσει που εμφανίζεσαι επιλεκτικά!! Πετάς τη βόμβα σου και φεύγεις !!Κάτσε λίγο στην παρέα μας !!
Μία κοπέλα , η Ρια που μπήκε προχτές, εφυγε πάλι ??
Σιρέν , Σωτηρια και Αντζι??Πού είστε οεο??
Σίγουρα ξεχασα τι άλλο ήθελα να πω, αλλά τι φταίτε και σεις να διαβάζετε το σεντόνι μου??
Σας αφηνω διοτι έχει σήμερα γενέθλια ο αντρούλης μου και θα του κάνουν κάτι φίλοι μας έκπληξη!!
Αυτο σημαίνει ότι πρέπει να πάω τώρα μέσα να μαζέψωωωωωωω !!!
Φιλάκια σε όλες και στα μωρά σας περισσότερα!!!
μαρακι μου σε θελουμε σε θελουμεεεεε.να μου φιλησεις τα μπουμπουκια σου...σου ειπα?μετακομισα ...καισαριανηηηηηηηηη.lidiaki έγραψε:mangio έγραψε:Κοριτσια μου καλημερα !!! Τι κανετε σήμερα??
Σας έχασα χτες ,αλλα προσπαθούσα να κοιμισω το μικρό, επουδενι! Τον κοιμιζω ακομα στο καροτσι, αλλα δε χωραει κ χτες που τον πηρε ο υπνος τον εβαλα στο κρεβατι, αλλα ξύπνησε αμεσως και έκανε 1μησι ωρα να ξανακοιμηθει!!Απο πού να αρχισω??
Γραμματική, χαίρομαι για τη μικρη σου!!Δυστυχως, εμένα εχει βηχα εδω και 3 μερες και χτες το βραδυ ζοριστηκε να κοιμηθει, ειχε φλεμμα και δεν μπορουσε φυσικα να το βγαλει.Εκτος από ορο κανουμε τιποτα αλλο??
Τρελομαμα, εννοείται οτι μικροδειχνεις, σου το ειχα πει και εγω!!Μα και 18 ???Εχεις και συ τα τυχερά σου!!
Τουρτιτσα, πλάκα κανεις με τα παπουτσια ??Μπραβο σας!!Και εμεις μονο να τα βγαζουμε ξερουμε!!
Καλά Lidiaki, μου αρεσει που εμφανίζεσαι επιλεκτικά!! Πετάς τη βόμβα σου και φεύγεις !!Κάτσε λίγο στην παρέα μας !!
Σίγουρα ξεχασα τι άλλο ήθελα να πω, αλλά τι φταίτε και σεις να διαβάζετε το σεντόνι μου??
Σας αφηνω διοτι έχει σήμερα γενέθλια ο αντρούλης μου και θα του κάνουν κάτι φίλοι μας έκπληξη!!
Αν με θελετε οκ θα σας επισκεπτομαι πιο συχνα!!!!
mangio έγραψε:Γραμματικούλα, δεν έχει τον εντονο βηχα της λαρυγγιτιδας που ειχαμε πιο παλια. Βηχει εδω και 3 μερες, αλλά απο λιγο τη μερα και μονο χτες το βραδυ ζοριστηκε με το φλεμμα, σημερα δεν ειχε. Με προβληματισες τωρα. Πρεπει να την παρω τηλεφωνο? Δεν το σπουδαιολόγησα μαλλον. Εβηχε περιπου 4-5 φορες τη μερα κ σημερα 1-2 φορες μου ειπε η γυναικα.Τωρα κοιμαται ησυχα.Δεν του εχω βαλει ποτε μασκα.grammatiki έγραψε:κοριτσακι μου μονο ορο βαζεις για τον βηχα;μιλησες με τον παιδιατρο;γιατι αν εχει τοσο εντονο βηχα οπως λες το παιδακι μηπως πρεπει να κανεις μασκες;
mamavivo έγραψε:μαρακι μου σε θελουμε σε θελουμεεεεε.να μου φιλησεις τα μπουμπουκια σου...σου ειπα?μετακομισα ...καισαριανηηηηηηηηη.lidiaki έγραψε:mangio έγραψε:Κοριτσια μου καλημερα !!! Τι κανετε σήμερα??
lidiaki έγραψε:mamavivo έγραψε:μαρακι μου σε θελουμε σε θελουμεεεεε.να μου φιλησεις τα μπουμπουκια σου...σου ειπα?μετακομισα ...καισαριανηηηηηηηηη.lidiaki έγραψε:mangio έγραψε:Κοριτσια μου καλημερα !!! Τι κανετε σήμερα??
Μπραβο Βιβουλα μου ..αντε με το καλο το νεο σας σπιτακι!!!! Τι κανει ο ταλιμπανακος??? Εμεις ειμαστε ολοι αρρωστοι ...εγω πρωτα κολλησα τον Βικτωρα και τις μπεμπες και αστα να πανε το σπιτι μου ειναι τρελοκομειο γκρινιας ...σημερα τσακωθηκα και με τον γιο μου ..δεν με ακουει δεν με ακουει !!!
lidiaki έγραψε:[quote="grammatiki
περαστικουλια ευχομαι
ναι τιτικα κανει προτασεις.και τα λεει και σχετικα καθαρα,αφου την καταλαβαινει και η αδερφη της.μονο ο μπαμπας δεν την καταλαβαινει και πολυ.μην ανησυχεις μωρε θα μιλησει και αυτη.οσο για το φιλακι θα της το δωσω μολις ξυπνησει.grammatiki έγραψε:καταρχας να σου πω οτι ειναι τελεια η φωτο της μικρης.κατα δευτερον κανει προτασεις η μικρουλα σου;μου φαινεται η δικια μυο τελικα εχειμεινει πισω.ελα ρε συ επαιξε με το χιονι;τι καλα.να της δωσεις ενα φιλακι στο μπουτακι της το στρουμπουλο.
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ναι τιτικα κανει προτασεις.και τα λεει και σχετικα καθαρα,αφου την καταλαβαινει και η αδερφη της.μονο ο μπαμπας δεν την καταλαβαινει και πολυ.μην ανησυχεις μωρε θα μιλησει και αυτη.οσο για το φιλακι θα της το δωσω μολις ξυπνησει.grammatiki έγραψε:καταρχας να σου πω οτι ειναι τελεια η φωτο της μικρης.κατα δευτερον κανει προτασεις η μικρουλα σου;μου φαινεται η δικια μυο τελικα εχειμεινει πισω.ελα ρε συ επαιξε με το χιονι;τι καλα.να της δωσεις ενα φιλακι στο μπουτακι της το στρουμπουλο.
ε,ναι παιζει ρολο.δυο μηνες ειναι αυτοι.grammatiki έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ναι τιτικα κανει προτασεις.και τα λεει και σχετικα καθαρα,αφου την καταλαβαινει και η αδερφη της.μονο ο μπαμπας δεν την καταλαβαινει και πολυ.μην ανησυχεις μωρε θα μιλησει και αυτη.οσο για το φιλακι θα της το δωσω μολις ξυπνησει.grammatiki έγραψε:καταρχας να σου πω οτι ειναι τελεια η φωτο της μικρης.κατα δευτερον κανει προτασεις η μικρουλα σου;μου φαινεται η δικια μυο τελικα εχειμεινει πισω.ελα ρε συ επαιξε με το χιονι;τι καλα.να της δωσεις ενα φιλακι στο μπουτακι της το στρουμπουλο.
εσενα βεβαια απο οσο βλεπω στο τικερακι σου ειανι και καποιους μηνες μεγαλυτερη.
Χαχαχα πολύ γέλασα με τη μικρή σου! Η αλήθεια είναι ότι με την περιγραφή αυτή ήταν σα να βλέπω τη δικιά μου! Τι γλυκούλα!!!TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:γεια σας κοριτσια.τι κανετε?εδω σημερα μας χιονισε και βγηκαμε εξω να παιξουμε χιονοπολεμο.καλα η μικρη ειχε πολυ πλακα.καθοταν και κοιτουσε απορημενη.της εδωσα και μια χιονομπαλα στα χερια και την κρατουσε,δεν την αφηνε,περπατουσε στο χιονι με την μπαλα στα χερια.μονο οταν της ειπα να την πεταξει την πεταξε.μετα εβλεπε και εμας και επαιζε και αυτη.και φυσικα δοκιμασε και το χιονι,οχι που θα το αφηνε.ολα μαμ αυτο το παιδι.το εγλυψε βασικα,ευτυχως την ειδα και την προλαβα.
σημερα φαγαμε παστιτσιο.ωραιοτατο εγινε το ατιμο.η μικρη δεν ηξερα αν θα φαει και της εκανα σουπα κολοκυθακι γεμιστο.αλλα φυσικα εφαγε και απο τα δυο.
το πρωι που σηκωθηκαμε,την αλλαζω και την φιλαω στο ενα μαγουλακι και μου λεει "πο δω μα μαμα,πο δω." ηθελε να την φιλησω και στο αλλο.χαχαχα γελασα το πρωι.
κατα τ αλλα μαλλον κολλησε απο τα δικα σας και εχει τρεις μερες που ξυπναει την νυχτα.τις 2 μερες την πηρα μαζι μας,χθες την αφησα στο κρεβατι της και κοιμηθηκα εγω εκει με την μεγαλη για να με βλεπει.σε καποια στιγμη μαλλον νομιζε οτι εφυγα και με φωναξε αλλα μολις της ειπα οτι ειμαι εδω κανε νανι,κοιμηθηκε.για να δουμε σημερα.τι την επιασε παλι?
εν τω μεταξυ πινει παρα πολυ νερο και καθε βραδυ ειναι μουσκεμα κατουρημενη,αλλα δεν ξυπναει απο αυτο.
πολλα ειπα παλι.
Γλυκιά μου mangio περαστικά στο αντράκι σου!!! Ελπίζω δηλαδή να μην είναι τίποτα σοβαρό, απλά να το παρακολουθείτε με τόσα που κυκλοφορούν.mangio έγραψε:Κοριτσια μου καλημερα !!! Τι κανετε σήμερα??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης