Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
598 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 598 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
grammatiki έγραψε:την μπεπανθολ την παιδικη φανταζομαι εννοεις;

ναι αυτη που ειναι και για συγκαματα

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου,

περαστικα στα αρρωστουλια και υπομονη.εμεις χασαμε το εμβολιο προχθες με τον σκατοκαιρο δεν τον πηγα ,θα παμε αυριο.ανεμοβλογια.ελπιζω να μην τον πειραξει.
Χτες σηκωθηκα 5000 φορες,ξυπναγε συνεχεια και φωναζε.κομματια ειμαι.
τΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ?
ελπιζω οχι,θα δειξει.
τον κυνηγαγαμε χτες να τον βαλουμε στο κρεβατι αλλα αυτος ηθελε να παιξει.μου φερανε δωρο ενα σκουπακι ηλεκτρικο και το εριξε κατω και αρχισε να σκουπιζει.πολυ πλακα.
Καθονται τα παιδια να τα αλλαξετε?ξαναρωτησα?εγω θελω ενα 15λεπτο να τον κυνηγαω για αλλαγη.
Βαλαμε την σκαλα να κατεβασω κατι απο το παταρι και το σκατο το ειδε και ηθελε να ανεβει..και οπως ημουν πανω γυρναω και τον βλεπω να εχει ανεβει το 1ο σκαλι.Φωναξα πανικοβλητη τον σπυρο να τον παρει μεχρι να τελειωσω και μετα την εβγαλα στην βεραντα την σκαλα.μην εχουμε αλλα. Very Happy
Θελω να ανοιξει ο καιρος να βγουμε εξω να ξελυσσαξει να ηρεμησω και εγω.
Το καλο της υποθεσης εχασα 2,5 κιλα με την ταλαιπωρια που τραβηξα. Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου,

περαστικα στα αρρωστουλια και υπομονη.εμεις χασαμε το εμβολιο προχθες με τον σκατοκαιρο δεν τον πηγα ,θα παμε αυριο.ανεμοβλογια.ελπιζω να μην τον πειραξει.
Χτες σηκωθηκα 5000 φορες,ξυπναγε συνεχεια και φωναζε.κομματια ειμαι.
τΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ?
ελπιζω οχι,θα δειξει.
τον κυνηγαγαμε χτες να τον βαλουμε στο κρεβατι αλλα αυτος ηθελε να παιξει.μου φερανε δωρο ενα σκουπακι ηλεκτρικο και το εριξε κατω και αρχισε να σκουπιζει.πολυ πλακα.
Καθονται τα παιδια να τα αλλαξετε?ξαναρωτησα?εγω θελω ενα 15λεπτο να τον κυνηγαω για αλλαγη.
Βαλαμε την σκαλα να κατεβασω κατι απο το παταρι και το σκατο το ειδε και ηθελε να ανεβει..και οπως ημουν πανω γυρναω και τον βλεπω να εχει ανεβει το 1ο σκαλι.Φωναξα πανικοβλητη τον σπυρο να τον παρει μεχρι να τελειωσω και μετα την εβγαλα στην βεραντα την σκαλα.μην εχουμε αλλα. Very Happy
Θελω να ανοιξει ο καιρος να βγουμε εξω να ξελυσσαξει να ηρεμησω και εγω.
Το καλο της υποθεσης εχασα 2,5 κιλα με την ταλαιπωρια που τραβηξα. Very Happy Very Happy

μην το φοβασαι το εμβολιο της ανεμοβλογιας ολα μια χαρα θα πανε.χαχαχαχα ειδες ρε συ;ο γιος σου φροντιζει για την σιλουετα σου. Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το παιδι καλυτερα τιτικα?
σπιτι εισαι που εισαι αρρωστη?
να σε ρωτησω κατι?
της μερες που ηταν χαλια η μικρη ,την εβγαζες εξω και την πηγαινες στην γιαγια?αδεια δεν πηρες?ή δεν γινετε?
ξερετε τι δικαιουμαστε σε αυτα?τι δικαιολογητε?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:το παιδι καλυτερα τιτικα?
σπιτι εισαι που εισαι αρρωστη?
να σε ρωτησω κατι?
της μερες που ηταν χαλια η μικρη ,την εβγαζες εξω και την πηγαινες στην γιαγια?αδεια δεν πηρες?ή δεν γινετε?
ξερετε τι δικαιουμαστε σε αυτα?τι δικαιολογητε?

ειναι πολυ καλυτερα ευτυχως.οχι δεν την εβγαζα ερχοταν η πεθερα μου στο σπιτι μας.αδεια δεν πηρα οχι.νομιζω δεν δικιαουμαστε αδεια για το μωρο.μονο αναρρωτικη εμεις για δικη μας ασθενεια απο το ικα αλλα και παλι κοβουν λεφτα.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα μανουλες εχω να γραψω απο εχθες,ο λογος ειναι οτι εψαχνα να βρω δουλεια σημερα απελπιστικα τελειος λεω δεν ειναι δυνατον αυτο που συνεβει δεν με εχουν καλεσει απο πουθενα τοσο βιογραφικα........

πριν λιγο χτυπαει το τηλ ηταν απο μια δουλεια,μου ειπαν να παω σημερα 4 η ωρα με 10 το βραδυ,για δοκιμαστικο αντε να δουμεεεεεεεεεε!
εχω αγχος οχι τοσο για τιν δουλεια γιατι τιν εχω ξανα κανει αλλα ειναι 1 φορα που θα αφησω το ζουζουνι μου πολλες ωρες,ξερω θα γελατε γιατι ειδη δουλευετε και τα αφηνετε και περισοτερο αλλα ειναι 1 φορα για μενα και αντε να αξιζει ο λογος να το αφησω αν ειναι να με παρουν εαν δεν με παρουν?τοτε αστα να πανε....εχω πολλα να σας πω γιατιν μικρη μου και συγουρα θα χριαστω τις συμβουλες σας αλλα τωρα δε προλαβενω,απλα ηθελα να σας γραψω γιατι σας νιωθο κοντα μου ..οσο και αν μακρια ειστε,σας φιλω θα τα πουμε αν οχι σημερα αυριο !!!!!!!

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια μου καλημερα !!! Τι κανετε σήμερα??
Σας έχασα χτες ,αλλα προσπαθούσα να κοιμισω το μικρό, επουδενι! Τον κοιμιζω ακομα στο καροτσι, αλλα δε χωραει κ χτες που τον πηρε ο υπνος τον εβαλα στο κρεβατι, αλλα ξύπνησε αμεσως και έκανε 1μησι ωρα να ξανακοιμηθει!!Απο πού να αρχισω??
Ζουζουνιτσα καλη τυχη σημερα!!
Γραμματική, χαίρομαι για τη μικρη σου!!Δυστυχως, εμένα εχει βηχα εδω και 3 μερες και χτες το βραδυ ζοριστηκε να κοιμηθει, ειχε φλεμμα και δεν μπορουσε φυσικα να το βγαλει.Εκτος από ορο κανουμε τιποτα αλλο??
Τρελομαμα, εννοείται οτι μικροδειχνεις, σου το ειχα πει και εγω!!Μα και 18 Laughing ???Εχεις και συ τα τυχερά σου!!
Αλικάκι, μπιφτεκακια με ρυζακι σημερα!! Εσυ να δεις πώς μικροδειχνεις!!!
Βιβή, τρελαθηκε ο μικρος με το δωματιο ε??
Τουρτιτσα, πλάκα κανεις με τα παπουτσια Very Happy ??Μπραβο σας!!Και εμεις μονο να τα βγαζουμε ξερουμε!!
Καλά Lidiaki, μου αρεσει που εμφανίζεσαι επιλεκτικά!! Πετάς τη βόμβα σου και φεύγεις ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 20 4872 !!Κάτσε λίγο στην παρέα μας Very Happy !!
Μία κοπέλα , η Ρια που μπήκε προχτές, εφυγε πάλι Smile ??
Σιρέν , Σωτηρια και Αντζι??Πού είστε οεο??
Σίγουρα ξεχασα τι άλλο ήθελα να πω, αλλά τι φταίτε και σεις να διαβάζετε το σεντόνι μου??
Σας αφηνω διοτι έχει σήμερα γενέθλια ο αντρούλης μου και θα του κάνουν κάτι φίλοι μας έκπληξη!!
Αυτο σημαίνει ότι πρέπει να πάω τώρα μέσα να μαζέψωωωωωωω affraid !!!
Φιλάκια σε όλες και στα μωρά σας περισσότερα!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακι μου μονο ορο βαζεις για τον βηχα;μιλησες με τον παιδιατρο;γιατι αν εχει τοσο εντονο βηχα οπως λες το παιδακι μηπως πρεπει να κανεις μασκες;

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
grammatiki έγραψε:κοριτσακι μου μονο ορο βαζεις για τον βηχα;μιλησες με τον παιδιατρο;γιατι αν εχει τοσο εντονο βηχα οπως λες το παιδακι μηπως πρεπει να κανεις μασκες;
Γραμματικούλα, δεν έχει τον εντονο βηχα της λαρυγγιτιδας που ειχαμε πιο παλια. Βηχει εδω και 3 μερες, αλλά απο λιγο τη μερα και μονο χτες το βραδυ ζοριστηκε με το φλεμμα, σημερα δεν ειχε. Με προβληματισες τωρα. Πρεπει να την παρω τηλεφωνο? Δεν το σπουδαιολόγησα μαλλον. Εβηχε περιπου 4-5 φορες τη μερα κ σημερα 1-2 φορες μου ειπε η γυναικα.Τωρα κοιμαται ησυχα.Δεν του εχω βαλει ποτε μασκα.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλησπερα μανουλες εχω να γραψω απο εχθες,ο λογος ειναι οτι εψαχνα να βρω δουλεια σημερα απελπιστικα τελειος λεω δεν ειναι δυνατον αυτο που συνεβει δεν με εχουν καλεσει απο πουθενα τοσο βιογραφικα........

πριν λιγο χτυπαει το τηλ ηταν απο μια δουλεια,μου ειπαν να παω σημερα 4 η ωρα με 10 το βραδυ,για δοκιμαστικο αντε να δουμεεεεεεεεεε!
εχω αγχος οχι τοσο για τιν δουλεια γιατι τιν εχω ξανα κανει αλλα ειναι 1 φορα που θα αφησω το ζουζουνι μου πολλες ωρες,ξερω θα γελατε γιατι ειδη δουλευετε και τα αφηνετε και περισοτερο αλλα ειναι 1 φορα για μενα και αντε να αξιζει ο λογος να το αφησω αν ειναι να με παρουν εαν δεν με παρουν?τοτε αστα να πανε....εχω πολλα να σας πω γιατιν μικρη μου και συγουρα θα χριαστω τις συμβουλες σας αλλα τωρα δε προλαβενω,απλα ηθελα να σας γραψω γιατι σας νιωθο κοντα μου ..οσο και αν μακρια ειστε,σας φιλω θα τα πουμε αν οχι σημερα αυριο !!!!!!!

καλη επιτυχια.... η σκεψη μας και η θετικη ενεργεια μαζι σου.... Very Happy ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 20 90233

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mangio έγραψε:Κοριτσια μου καλημερα !!! Τι κανετε σήμερα??
Σας έχασα χτες ,αλλα προσπαθούσα να κοιμισω το μικρό, επουδενι! Τον κοιμιζω ακομα στο καροτσι, αλλα δε χωραει κ χτες που τον πηρε ο υπνος τον εβαλα στο κρεβατι, αλλα ξύπνησε αμεσως και έκανε 1μησι ωρα να ξανακοιμηθει!!Απο πού να αρχισω??
Γραμματική, χαίρομαι για τη μικρη σου!!Δυστυχως, εμένα εχει βηχα εδω και 3 μερες και χτες το βραδυ ζοριστηκε να κοιμηθει, ειχε φλεμμα και δεν μπορουσε φυσικα να το βγαλει.Εκτος από ορο κανουμε τιποτα αλλο??
Τρελομαμα, εννοείται οτι μικροδειχνεις, σου το ειχα πει και εγω!!Μα και 18 Laughing ???Εχεις και συ τα τυχερά σου!!
Τουρτιτσα, πλάκα κανεις με τα παπουτσια Very Happy ??Μπραβο σας!!Και εμεις μονο να τα βγαζουμε ξερουμε!!
Καλά Lidiaki, μου αρεσει που εμφανίζεσαι επιλεκτικά!! Πετάς τη βόμβα σου και φεύγεις ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 20 4872 !!Κάτσε λίγο στην παρέα μας Very Happy !!
Σίγουρα ξεχασα τι άλλο ήθελα να πω, αλλά τι φταίτε και σεις να διαβάζετε το σεντόνι μου??
Σας αφηνω διοτι έχει σήμερα γενέθλια ο αντρούλης μου και θα του κάνουν κάτι φίλοι μας έκπληξη!!

Αν με θελετε οκ θα σας επισκεπτομαι πιο συχνα!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lidiaki έγραψε:

μαρακι μου σε θελουμε σε θελουμεεεεε.να μου φιλησεις τα μπουμπουκια σου...σου ειπα?μετακομισα ...καισαριανηηηηηηηηη.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:
grammatiki έγραψε:κοριτσακι μου μονο ορο βαζεις για τον βηχα;μιλησες με τον παιδιατρο;γιατι αν εχει τοσο εντονο βηχα οπως λες το παιδακι μηπως πρεπει να κανεις μασκες;
Γραμματικούλα, δεν έχει τον εντονο βηχα της λαρυγγιτιδας που ειχαμε πιο παλια. Βηχει εδω και 3 μερες, αλλά απο λιγο τη μερα και μονο χτες το βραδυ ζοριστηκε με το φλεμμα, σημερα δεν ειχε. Με προβληματισες τωρα. Πρεπει να την παρω τηλεφωνο? Δεν το σπουδαιολόγησα μαλλον. Εβηχε περιπου 4-5 φορες τη μερα κ σημερα 1-2 φορες μου ειπε η γυναικα.Τωρα κοιμαται ησυχα.Δεν του εχω βαλει ποτε μασκα.

εμενα επειδη η δικια μου εχει ευαισθησια στο θεμα βηχα παντα την παιρνω τηλεφωνο με το που ξεκιναει τον βηχα.παρτην απλα ενα τηλεφωνο και ρωτα την δεν χανεις κατι.

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamavivo έγραψε:
lidiaki έγραψε:

μαρακι μου σε θελουμε σε θελουμεεεεε.να μου φιλησεις τα μπουμπουκια σου...σου ειπα?μετακομισα ...καισαριανηηηηηηηηη.

Μπραβο Βιβουλα μου ..αντε με το καλο το νεο σας σπιτακι!!!! Τι κανει ο ταλιμπανακος??? Εμεις ειμαστε ολοι αρρωστοι ...εγω πρωτα κολλησα τον Βικτωρα και τις μπεμπες και αστα να πανε το σπιτι μου ειναι τρελοκομειο γκρινιας ...σημερα τσακωθηκα και με τον γιο μου ..δεν με ακουει δεν με ακουει !!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lidiaki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
lidiaki έγραψε:

Μπραβο Βιβουλα μου ..αντε με το καλο το νεο σας σπιτακι!!!! Τι κανει ο ταλιμπανακος??? Εμεις ειμαστε ολοι αρρωστοι ...εγω πρωτα κολλησα τον Βικτωρα και τις μπεμπες και αστα να πανε το σπιτι μου ειναι τρελοκομειο γκρινιας ...σημερα τσακωθηκα και με τον γιο μου ..δεν με ακουει δεν με ακουει !!!

περαστικουλια ευχομαι

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="grammatiki
περαστικουλια ευχομαι[/quote]

Ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lidiaki έγραψε:[quote="grammatiki
περαστικουλια ευχομαι

Ευχαριστουμε πολυ πολυ!!![/quote]

περαστικα αγαπουλα μου...τι σου εκανε μωλε το παιδακι?και εγω χτες τον μαλωσα 3 φορες...απηυδισα ρε συ.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια.τι κανετε?εδω σημερα μας χιονισε και βγηκαμε εξω να παιξουμε χιονοπολεμο.καλα η μικρη ειχε πολυ πλακα.καθοταν και κοιτουσε απορημενη.της εδωσα και μια χιονομπαλα στα χερια και την κρατουσε,δεν την αφηνε,περπατουσε στο χιονι με την μπαλα στα χερια.μονο οταν της ειπα να την πεταξει την πεταξε.μετα εβλεπε και εμας και επαιζε και αυτη.και φυσικα δοκιμασε και το χιονι,οχι που θα το αφηνε.ολα μαμ αυτο το παιδι.το εγλυψε βασικα,ευτυχως την ειδα και την προλαβα.
σημερα φαγαμε παστιτσιο.ωραιοτατο εγινε το ατιμο.η μικρη δεν ηξερα αν θα φαει και της εκανα σουπα κολοκυθακι γεμιστο.αλλα φυσικα εφαγε και απο τα δυο.
το πρωι που σηκωθηκαμε,την αλλαζω και την φιλαω στο ενα μαγουλακι και μου λεει "πο δω μα μαμα,πο δω." ηθελε να την φιλησω και στο αλλο.χαχαχα γελασα το πρωι.
κατα τ αλλα μαλλον κολλησε απο τα δικα σας και εχει τρεις μερες που ξυπναει την νυχτα.τις 2 μερες την πηρα μαζι μας,χθες την αφησα στο κρεβατι της και κοιμηθηκα εγω εκει με την μεγαλη για να με βλεπει.σε καποια στιγμη μαλλον νομιζε οτι εφυγα και με φωναξε αλλα μολις της ειπα οτι ειμαι εδω κανε νανι,κοιμηθηκε.για να δουμε σημερα.τι την επιασε παλι?
εν τω μεταξυ πινει παρα πολυ νερο και καθε βραδυ ειναι μουσκεμα κατουρημενη,αλλα δεν ξυπναει απο αυτο.
πολλα ειπα παλι.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καταρχας να σου πω οτι ειναι τελεια η φωτο της μικρης.κατα δευτερον κανει προτασεις η μικρουλα σου;μου φαινεται η δικια μυο τελικα εχειμεινει πισω.ελα ρε συ επαιξε με το χιονι;τι καλα.να της δωσεις ενα φιλακι στο μπουτακι της το στρουμπουλο. Very Happy

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καταρχας να σου πω οτι ειναι τελεια η φωτο της μικρης.κατα δευτερον κανει προτασεις η μικρουλα σου;μου φαινεται η δικια μυο τελικα εχειμεινει πισω.ελα ρε συ επαιξε με το χιονι;τι καλα.να της δωσεις ενα φιλακι στο μπουτακι της το στρουμπουλο. Very Happy
ναι τιτικα κανει προτασεις.και τα λεει και σχετικα καθαρα,αφου την καταλαβαινει και η αδερφη της.μονο ο μπαμπας δεν την καταλαβαινει και πολυ.μην ανησυχεις μωρε θα μιλησει και αυτη.οσο για το φιλακι θα της το δωσω μολις ξυπνησει.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
grammatiki έγραψε:καταρχας να σου πω οτι ειναι τελεια η φωτο της μικρης.κατα δευτερον κανει προτασεις η μικρουλα σου;μου φαινεται η δικια μυο τελικα εχειμεινει πισω.ελα ρε συ επαιξε με το χιονι;τι καλα.να της δωσεις ενα φιλακι στο μπουτακι της το στρουμπουλο. Very Happy
ναι τιτικα κανει προτασεις.και τα λεει και σχετικα καθαρα,αφου την καταλαβαινει και η αδερφη της.μονο ο μπαμπας δεν την καταλαβαινει και πολυ.μην ανησυχεις μωρε θα μιλησει και αυτη.οσο για το φιλακι θα της το δωσω μολις ξυπνησει.

εσενα βεβαια απο οσο βλεπω στο τικερακι σου ειανι και καποιους μηνες μεγαλυτερη.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:

εσενα βεβαια απο οσο βλεπω στο τικερακι σου ειανι και καποιους μηνες μεγαλυτερη.
ε,ναι παιζει ρολο.δυο μηνες ειναι αυτοι.

mommy12585

mommy12585
Καλησπέρα και από εμένααααααα!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!! Κρυώσατε αυτές τις ημέρες?? Χιόνισε λιγάκι εδώ στην περιοχή μου αλλά τίποτα ιδιαίτερο, αλλά από κρύο μπόλικο, αφού φοράω μια ελεινή ρόμπα αλλά πολύ ζεστή, απορώ πως κυκλοφορώ έτσι και με βλέπει κ ο άντρας μου Shocked Shocked

Τα παιδάκια σας πως είναι? Ελπίζω να μην είναι κανένα αρρωστούλι παρά το κρύο...Εμένα έχει κάτι μυξούλες αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι κρυωμένη..

Το Σάββατο γίνεται ενός έτους ο ανιψούλης μου!! Πως περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:γεια σας κοριτσια.τι κανετε?εδω σημερα μας χιονισε και βγηκαμε εξω να παιξουμε χιονοπολεμο.καλα η μικρη ειχε πολυ πλακα.καθοταν και κοιτουσε απορημενη.της εδωσα και μια χιονομπαλα στα χερια και την κρατουσε,δεν την αφηνε,περπατουσε στο χιονι με την μπαλα στα χερια.μονο οταν της ειπα να την πεταξει την πεταξε.μετα εβλεπε και εμας και επαιζε και αυτη.και φυσικα δοκιμασε και το χιονι,οχι που θα το αφηνε.ολα μαμ αυτο το παιδι.το εγλυψε βασικα,ευτυχως την ειδα και την προλαβα.
σημερα φαγαμε παστιτσιο.ωραιοτατο εγινε το ατιμο.η μικρη δεν ηξερα αν θα φαει και της εκανα σουπα κολοκυθακι γεμιστο.αλλα φυσικα εφαγε και απο τα δυο.
το πρωι που σηκωθηκαμε,την αλλαζω και την φιλαω στο ενα μαγουλακι και μου λεει "πο δω μα μαμα,πο δω." ηθελε να την φιλησω και στο αλλο.χαχαχα γελασα το πρωι.
κατα τ αλλα μαλλον κολλησε απο τα δικα σας και εχει τρεις μερες που ξυπναει την νυχτα.τις 2 μερες την πηρα μαζι μας,χθες την αφησα στο κρεβατι της και κοιμηθηκα εγω εκει με την μεγαλη για να με βλεπει.σε καποια στιγμη μαλλον νομιζε οτι εφυγα και με φωναξε αλλα μολις της ειπα οτι ειμαι εδω κανε νανι,κοιμηθηκε.για να δουμε σημερα.τι την επιασε παλι?
εν τω μεταξυ πινει παρα πολυ νερο και καθε βραδυ ειναι μουσκεμα κατουρημενη,αλλα δεν ξυπναει απο αυτο.
πολλα ειπα παλι.
Χαχαχα πολύ γέλασα με τη μικρή σου! Η αλήθεια είναι ότι με την περιγραφή αυτή ήταν σα να βλέπω τη δικιά μου! Τι γλυκούλα!!!
Όσο για τις προτασούλες... είναι φοβερή, τέλος! Καλέ εμείς τι προτασούλες, λεξούλες παλεύουμε να πούμε ακόμα! Και σίγουρα δε φταίνε οι 2 μήνες, μακάρι δηλαδή αλλά δεν το πιστεύω.
Όσο για τον ύπνο προφανώς περνάει φάσεις η μικρούλα σου, όπως όλα τα παιδάκια. Μερικές φορές ξυπνάει και η δικιά μου. Όπως σήμερα που ξύπνησε πάλι μέσα στο χάραμα και με έψαχνε. Έκλαιγε στον πατέρα της που την πήρε αγκαλιά και μόλις ήρθα εγώ έβγαλε έναν αναστεναγμό ικανοποίησης... άλλο πράγμα! Και τελικά πάλι κοιμήθηκε ήρεμη δίπλα μου στο κρεβάτι (εγώ δεν κοιμήθηκα ήρεμα όμως, αλλά παραδέχομαι πως το απόλαυσα... Wink ) Τι να κάνουμε, πρέπει να τα περάσουμε κι αυτά! Μωρέ καλά να είναι τα παιδάκια μας και όλα θα τ' αντέξουμε!
Ένα γλυκό φιλάκι στη μικρή όμορφη κουκλίτσα σου!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 20 417472

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Γλυκιά μου mangio περαστικά στο αντράκι σου!!! Ελπίζω δηλαδή να μην είναι τίποτα σοβαρό, απλά να το παρακολουθείτε με τόσα που κυκλοφορούν.
Να χαίρεσαι και τον αντρούλη σου, ελπίζω να πέτυχε η έκπληξη!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 20 130627

Λυδιάκι, εννοείται πως σε θέλουμε στην παρέα μας! Όποτε θέλεις να μας κάνεις την τιμή! Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις