501 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 Πεμ Φεβ 02, 2012 2:37 pm
crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλησπερα μανουλες εχω να γραψω απο εχθες,ο λογος ειναι οτι εψαχνα να βρω δουλεια σημερα απελπιστικα τελειος λεω δεν ειναι δυνατον αυτο που συνεβει δεν με εχουν καλεσει απο πουθενα τοσο βιογραφικα........
πριν λιγο χτυπαει το τηλ ηταν απο μια δουλεια,μου ειπαν να παω σημερα 4 η ωρα με 10 το βραδυ,για δοκιμαστικο αντε να δουμεεεεεεεεεε!
εχω αγχος οχι τοσο για τιν δουλεια γιατι τιν εχω ξανα κανει αλλα ειναι 1 φορα που θα αφησω το ζουζουνι μου πολλες ωρες,ξερω θα γελατε γιατι ειδη δουλευετε και τα αφηνετε και περισοτερο αλλα ειναι 1 φορα για μενα και αντε να αξιζει ο λογος να το αφησω αν ειναι να με παρουν εαν δεν με παρουν?τοτε αστα να πανε....εχω πολλα να σας πω γιατιν μικρη μου και συγουρα θα χριαστω τις συμβουλες σας αλλα τωρα δε προλαβενω,απλα ηθελα να σας γραψω γιατι σας νιωθο κοντα μου ..οσο και αν μακρια ειστε,σας φιλω θα τα πουμε αν οχι σημερα αυριο !!!!!!!
Ζουζουνίτσα μου το είδα εκ των υστέρων! Ελπίζω να πήγε καλά! Πες μας νεάκια!!!
Όσο για την πρώτη φορά, ως εργαζόμενη μαμά θα σε διαβεβαιώσω πως δεν γελάμε καθόλου. Τα ίδια ακριβώς πέρασα όταν έπρεπε να επιστρέψω στη δουλειά μετά το 6μηνο του ΟΑΕΔ, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά. Η μικρή ήταν βέβαια σε καλά χέρια (της μαμάς μου που πλέον τη λατρεύει η μικρή) κι έτσι ήμουν πιο ήσυχη. Η αλήθεια είναι συνηθίζεις μετά και δε σου φαίνεται τόσο δύσκολο όσο στην αρχή. Βρες εσύ δουλίτσα και όλα καλά θα πάνε να δεις! Αλήθεια ποιος θα σου κρατάει τη μικρή;