26 Απ: ΝΕΕΣ ΠΑΝΕΣ CHICCO Παρ Ιαν 20, 2012 5:56 am
chicken
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πληροφορίααααα!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Elena84 έγραψε:εγω αυτες...
http://www.amazon.co.uk/Pampers-Simply-Size-Maxi-Nappies/dp/B003P2UU46/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1327062304&sr=1-1
ΣΤΕΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ…
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ ΑΜΑΖΟΝ PAMPERS ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ 24 ΠΑΚΕΤΑ 20ΛΙΡΕΣ…
ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ MAIL OTI ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΑ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΜΕ, ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΕΣ. ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΧΟΡΙΑ;;; ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
tsiph έγραψε:Ρε κορίτσια 120 πάνες 38 ευρώ... Εγώ βρίσκω τα babylino sensitive 56 πάνες 17 ευρώ άρα, 2 πακέτα 112 πάνες 34 ευρώ.... Και με τα κουπόνια που μου στέλνουν -4 ευρώ ακόμα... Άρα δεν είναι και τόσο φτηνές... Άποψή μου πάντα!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:οι δικες μου ηρθαν εχθες.καλες φενονται,αλλα με δυο πανες δεν μπορεις να καταλαβεις και πολλα.
εχει καλε.grammatiki έγραψε:συγγνωμη ρε κοριτσια να ρωτησω κατι;εμενα που φοραει το 5 δεν ειχε δειγμα εσεις τι νουμερο φορατε και σας εστειλαν δειγμα;ή εκανα εγω καποια βλακεια;
grammatiki έγραψε:συγγνωμη ρε κοριτσια να ρωτησω κατι;εμενα που φοραει το 5 δεν ειχε δειγμα εσεις τι νουμερο φορατε και σας εστειλαν δειγμα;ή εκανα εγω καποια βλακεια;
manoula_24xr έγραψε:Θα παραγγειλω κι εγω,
ρε κοριτσια να ρωτησω κατι,πως παραγγειλατεε γινατε πρωτα μεελη?
Επισης στα babylino που ειχατε παραγγειλει εστειλα μαιλ κι ακομα δν πηρα τπτ!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης