51 Απ: ΝΕΕΣ ΠΑΝΕΣ CHICCO Τετ Ιαν 25, 2012 11:39 pm
manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Ρε κοριτσια εκει που λεει δειγμα 2 πανες εννοει 2 πανες η 2 κλειστα κουτια???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
manoula_24xr έγραψε:Ρε κοριτσια εκει που λεει δειγμα 2 πανες εννοει 2 πανες η 2 κλειστα κουτια???
*Patrina* έγραψε:οι πανες της chicco ειναι ουσιαστικα οι πανες babylino!!!!!!!!!!
SOK ! η μονη διαφορα τους ειναι οτι αποστελονται στο σπιτι οπως και στο εξωτερικο! Και οτι ειναι πιο ακριβες.
τις κατασκευαζει η mega που φτιαχνει και τις babylino!
Εγω εκανα τηλεφωνικη παραγγελια και με ενημερωσανε οι ανθρωποι επακριβως δεν το εκρυψαν! Απλα το λεω για να μην μπειτε σε περιτες δοκιμες οσες εχετε χρησιμοποιησει τις babylino!
συμφωνω κι εγω τις ιδιες παιρνω....sassaX έγραψε:Κ μένα μου ήρθαν αλλα σαν τις Toujours tou lidl κ σε τιμη κ Σε ποιότητα δεν υπάρχουν 0.17€ η μια πανα ούτε να τρέχουν τα τσισακια ούτε ερεθισμοι ούτε τπτ απο τότε που μου τις προτινανε βρήκα την υγεία μου κ γω κ το μωρο κ το πορτοφόλι μου!!!!!!
φραουλα έγραψε:οι πανες chicco συμφερουν μονο στα μικρα νο τα μεγαλα ειναι ακριβα...........
florentiab έγραψε:http://www.paneschicco.gr/maxi
στέλνουν και δωρεάν δείγματα.
στις φέρνουν στο σπίτι δωρεάν και ειναι αρκετά οικονομικές
sassaX έγραψε:κοριτσια οι chicco ειναι κινεζικη εταιρια...στην κινα κατασκευαζονται οπου ειναι φθηνα τα εργατικα.ΜΕΓΑ ειναι ο εισαγωγεας
*Patrina* έγραψε:sassaX έγραψε:κοριτσια οι chicco ειναι κινεζικη εταιρια...στην κινα κατασκευαζονται οπου ειναι φθηνα τα εργατικα.ΜΕΓΑ ειναι ο εισαγωγεας
εγω σημερα μιλησα μαζι τους στη γραμμη 800 που εχουν και μου ειπαν πως τις κατασκευαζουν εκεινοι η mega απλα η chicco εβαλε πανω τη φιρμα της για να δουλεψει μεσω νετ οπως στο εξωτερικο.Παρε αν θες και ρωτα κι εσυ.Εγω το εκτιμησα που ηταν ειλικρινεις δεν το λεω με κακια προς εκεινους ειναι ενα νεο προμοταρισμα που διευκολυνει σε αλλο τομεα ισα ισα ειναι μια Ελληνικη εταιρια και πρεπει να τη στηριξουμε.Απλα δεν ειναι κινεζικο προιον ειναι Ελληνικοτατο τα σχεδιακια αλλαζουν και ο τροπος αγορας σε σχεση με τα γνωστα μας babylino!
evvi έγραψε:με 2 πανες που στελνουν δε μπορεις να καταλαβεις και πολλα.
σε σχεση με τις λιντλ που περνουμε ειναι ακριβες..
τωρα δε ξερω με τις αλλες μαρκες
skilef έγραψε:evvi έγραψε:με 2 πανες που στελνουν δε μπορεις να καταλαβεις και πολλα.
σε σχεση με τις λιντλ που περνουμε ειναι ακριβες..
τωρα δε ξερω με τις αλλες μαρκες
ali8eia,tou lidl kales einai?apo pwso minwn arxises na tis perneis sto nini sou? exw akousei polla kala gia autes tis panes,a ta mwromantila tou lidl kala einai?mipws kserei kamia?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης