Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
26 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 26 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Πω ρε Φλω... Τι μου έκανες μεσημεριάτικα!! Καλή η ταινία; Αξίζει να την κατεβάσω; Τώρα έβαλα του Eastwood "J. Edgar". Φαντάζομαι ότι θα είναι τουλάχιστον καλή, αφού υπογράφει ο φίλος μου ο Κλιντ!

καλή ήταν. διασκεδαστική. να την κατεβάσεις, σου χρειάζεται!

την είδα το Σάββατο αυτή του Κλίντ. πολύ καλή!
αν και κακή ταινία δεν έχει σκηνοθετήσει ο Κλιντ!

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:

Έτσι!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
florentiab έγραψε:

Έτσι!

είσαι δικός μου άνθρωπος εσύ! Smile
καταλαβαινόμαστε!

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:

είσαι δικός μου άνθρωπος εσύ! Smile
καταλαβαινόμαστε!

Χαχαχαχα! Εντελώς και τελείως ομως!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Koριτσαρες μου τι κανετε?????
Εμεις σημερα τελειωσαμε τα πολλα πολλα του μωρου,σιδερωσαμε σεντονια φορμακια κτλ,κι ξεχωρισαμε οσα θα παρουμε στο νοσοκομειο.
Ουφ οποτε λεω δν λειπει τπτ παντα κατι λειπει.
Θα παω σημερα να παρω,μωρομαντηλα,σερβιετες,καλλυντικα του μωρου,οινοπνευμα ντετολ κ ημαστε κομπλε!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε κοριτσια σινεφιλ.......Εσενα Φλω και Ελενα απο που κατεβαζετε ταινιες??εγω μονο online τις βλεπω!!!!!

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:καλε κοριτσια σινεφιλ.......Εσενα Φλω και Ελενα απο που κατεβαζετε ταινιες??εγω μονο online τις βλεπω!!!!!

Εγω κατεβάζω από το piratebay και το isohunt. Αλλά αν δε βρίσκω κάτι πατάω στο google τον τίτλο και torrent δίπλα και κατεβάζω από όπου βρω.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
blackrose έγραψε:
tatijana έγραψε:Κλειω μου μυριζομαι οτι θα ειναι μπαρουφα,αλλα πως αλλιως να "περασει" η ωρα?Να νανουριστω???χαχαχ...Με τον Νικ χαλαρα καλα...Πλησιαζουν κ τα πρωτα γεννεθλια του γιου μας και ειμαστε μεσα στην τρελλη χαρα....Θα δειξει μωρο μου,σε αγαπαω Κλειακι μου  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 37 669659  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 37 669659  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 37 669659  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 37 669659  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 37 669659  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 37 669659  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 37 669659  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 37 669659  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 37 669659  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 37 669659

Αχ καρδουλα μου,θελω να εισαι καλα παντα..Κι ας μη σε εχω ξαναδει ποτε,εισαι καλοψυχη κ σε εχω στη καρδια μου!!!!Μακαρι να σας πανε ΟΛΑ καλα!!

Κοριτσια ,ειδα την ταινια ,καλη,ανατριχιαστικη σε καποιες φασεις!νανι τωρα,αργησα πολυυυυυ αποψε!

Και γω μισο ειδα την μαλακια το πολικο ψυχος και καλα μου ειπες νομιζω οτι πιο μαλακια δεν εχω δει....ΧΑχαχαχ..

elena25 έγραψε:Πω ρε Φλω... Τι μου έκανες μεσημεριάτικα!! Καλή η ταινία; Αξίζει να την κατεβάσω; Τώρα έβαλα του Eastwood "J. Edgar". Φαντάζομαι ότι θα είναι τουλάχιστον καλή, αφού υπογράφει ο φίλος μου ο Κλιντ!

Κλιντ και Ντι Καμπριο κορυφες..Ο δε 2ος εχει παιξει σε απιστευτα γαματες ταινιες...Ο πρωτος δεν το συζητω καν...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
CHRISLA2216 έγραψε:με -6 πηγαμε σχολειο το πρωι, και πριν μιση ωρα ειχε -3... ελεος!!
καλημερα!!!!!
βρε κοριτσια.. χθες πηγα για τεστ παπ, αλλα ο γιατρος ειδε κατι παραξενα υγρα, και πηρε δειγμα για καλλιεργεια κολπικου κ τραχηλικου υγρου.. θα πρεπει να ανησυχω??? εχω σκασει βεβαια απο χθες!! πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο. μου ειπε επισης, οτι μαλλον θα πρεπει να κανω θεραπεια- αφου δουμε τα αποτελεσματα- κι εγω αλλα κ ο αντρας μου.
ξερετε τι σκεφτομαι? οσο χαζο κι αν ακουγεται..... βρε μπας κ εκανε καμια κουτσουκελα το στεφανι μου? θα τον σκοτωσω ειλικρινα!!! Shocked Shocked

Κατσε να δεις τι θα σου πει ο γιατρος,εκεινη την στιγμη δε σου ανεφερε τιποτα?Γιατι υγρα πανω κατω ολες βγαζουμε για ψιλου πηδημα..Και μετα βλεπεις,ολα καλα μικρη μου μην μου αγχωνεσαι βρε...

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νευριασα τωρα παλι που το θυμηθηκα!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Θυμαστε που ειχα δει ονειρο με το ονομα της μπέμπας πριν μαθω τι ειναι;; Τελειο ειναι το Σύλια και πολύυυ μου αρεσει αλλα και το Ιολη δεν ειναι τελειο;;;

Απο την Λυδια το ηθελα το ονομα αυτο και δεν αρεσει στον Κωστα!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Νευριασα τωρα παλι που το θυμηθηκα!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Θυμαστε που ειχα δει ονειρο με το ονομα της μπέμπας πριν μαθω τι ειναι;; Τελειο ειναι το Σύλια και πολύυυ μου αρεσει αλλα και το Ιολη δεν ειναι τελειο;;;

Απο την Λυδια το ηθελα το ονομα αυτο και δεν αρεσει στον Κωστα!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

μερες τωρα τρωγεσαι με το ονομα!!!!!πολυ ομορφο ειναι το Συλια.....αλλα το Ιολη μου φαινεται καλυτερο!!!!
ποιο δεν αρεσει του Κωστα?

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:
Vivian έγραψε:Νευριασα τωρα παλι που το θυμηθηκα!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

μερες τωρα τρωγεσαι με το ονομα!!!!!πολυ ομορφο ειναι το Συλια.....αλλα το Ιολη μου φαινεται καλυτερο!!!!

Το Ιολη μου αρεσει πολυ περισσοτερο κ μενα!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:

Ασε μεεεεεε γκρινιαρα!!!! Το Ιολη δεν του αρεσει!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:

Ναι ε;;; Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Αααα θα τσακωθω!!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
tatijana έγραψε:

Ναι ε;;; Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Αααα θα τσακωθω!!!

Οοοοοχι,θελει διπλωματια,πουτανια καιτσαχπινια,με το να τον τρελλανεις με φασαριες και γκρινιες δε θα καταφερεις τιποτααααα..

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
Vivian έγραψε:
tatijana έγραψε:

Αααα θα τσακωθω!!!

Οοοοοχι,θελει διπλωματια,πουτανια καιτσαχπινια,με το να τον τρελλανεις με φασαριες και γκρινιες δε θα καταφερεις τιποτααααα..

Λες Τατιαννακι μου ε;;; Καλα θα τον παρω με το καλο!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
tatijana έγραψε:
Vivian έγραψε:
tatijana έγραψε:

Αααα θα τσακωθω!!!

Λες Τατιαννακι μου ε;;; Καλα θα τον παρω με το καλο!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Δεν ξερω,θα σου πουν και τα υπολοιπα κοριτσια απο δω,εγω πιστευω οτι με το μαλακο θα καταφερεις πολλα περισσοτερα παντως..

Εμας κοριτσια,μας αφησε για να παει στην αδερφουλα του γιατι κατι σοβαρο ειχε λεει να του πει.Οτι τελικα ξεμεινε παντελως απο δουλεια,ξερετε τι σημαινει αυτο ε?Νικολακι ελα να μεινουμ εμαζι να μοιραστουμε τα εξοδα,και για τα γκομενικα της...Δλδ εκλασε τον γιο του που πλεον δεν τον πολυβλεπει μιας και δεν μενει μαζι μας για να μαλακιστει με την αλλη,τι να πω?Θα του το ριξουν αυτο παντως να μεινει με την αδερφη του κ αμα κανεις την μαλακια εγω του κλεινω την πορτα παντελως.Αξιος της μοιρας του θα ειναι και αχρηστος..

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δεν ξερω αν το Σιλια, ειναι κυριο ονομα η υποκοριστικο (θηλυκο του ρωμαικου Συλλα ισωςWink Εγω, παντως, θυμαμαι μια γνωστη μου Σιλια που την ειχαν βαφτισει Βασιλεία. Δε λεω, είναι εξαιρετικα ευηχο ονομα (και το Βασιλεια δεν ειναι ασχημο), αλλα το Ιόλη ειναι απο τα ωραιοτερα ελληνικα ονοματα και δεν ειναι πολυφορεμενο οπως το Νεφελη.
Κριμα να μην του αρεσει ενα τοσο ωραιο ονομα! Rolling Eyes

Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Τρι Ιαν 31, 2012 5:56 am, 1 φορά

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι δηλαδη υπαρχει τετοια περιπτωση Τατιανα?να παει να μεινει με την αδερφη του?

αυτη δεν ειναι παντρεμενη?

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toutounaki έγραψε:Δεν ξερω αν το Σιλια, ειναι κυριο ονομα η υποκοριστικο (θηλυκο του ρωμαικου Συλλα ισωςWink Εγω, παντως, θυμαμαι μια γνωστη μου Σιλια που την ειχαν βαφτισει Βασιλεία. Δε λεω, είναι εξαιρετικα ευηχο ονομα (και το Βασιλεια δεν ειναι ασχημο), αλλα το Ιόλη ειναι απο τα ωραιοτερα ελληνικα ονοματα και δεν ειναι πολυφορεμενο οπως το Νεφελη.
Κριμα να μην του αρεσει ενα τοσο ωραιο ονομα! Rolling Eyes

Κυριο ειναι Τουτουνακι ειναι το θηλυκο του Συλλα οπως ηδη ανεφερες...

Ξερεις γιατι δεν το θελει;;;

Θα γελασεις του θυμιζει την γνωστη επωνυμία με τα εμφιαλομενα νερα!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:τι δηλαδη υπαρχει τετοια περιπτωση Τατιανα?να παει να μεινει με την αδερφη του?

αυτη δεν ειναι παντρεμενη?

Φυσικα και υπαρχει περιπτωση,οταν τον γνωρισα μαζι μενανε.Και εκανα μεγαλο κακο που τους "χωρισα"...Τωρα ανοιξε ο δρομος και μενοντας αυτη τελειως απο δουλεια θα την κανει την μαλακια.Οχι δεν ειναι παντρεμενη εδω ειναι τοσα χρονια μονη της...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την tatijana στις Τρι Ιαν 31, 2012 6:00 am, 1 φορά

toutounaki

toutounaki
Δε μου πεφτει λογος κι ελπιζω να μην ακουγομαι πολυ Κατινα,αφου δε γνωριζω προσωπικα κανενα απο την οικογενεια της Τατιανας, αλλα ανδρας που αφηνει τη γυναικα και το παιδι του να παει να βοηθαει την αδελφη του (ειτε παντρεμενη ειτε ανυπαντρη) ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toutounaki έγραψε:Δε μου πεφτει λογος κι ελπιζω να μην ακουγομαι πολυ Κατινα,αφου δε γνωριζω προσωπικα κανενα απο την οικογενεια της Τατιανας, αλλα ανδρας που αφηνει τη γυναικα και το παιδι του να παει να βοηθαει την αδελφη του (ειτε παντρεμενη ειτε ανυπαντρη) ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!

Και χειροτερα θα ελεγα εγω αλλα ας οψεται που ειναι πατερας του παιδιου μου και τον αγαπαω ακομη,αλλα ως ποτε?

toutounaki

toutounaki
Επειδη ειμαι σε φορουμ, δε μπορω να πω περισσοτερα κωλυομαι  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 37 654655  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 37 654655 αλλιως θα το εξεφραζα κι εγω σε μια ιδιωτικη συζητηση. Να τη στηριξει ψυχολογικα, έστω οικονομικα (εφοσον μπορει και αφου η προτεραιοτητα ειναι το παιδι του και η γυναικα του) το καταλαβαινω και το σεβομαι. Αλλα ν' αφησει το μωρακι να παει να μεινει με την αδελφη, ε, ειναι κάπως...  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 37 679259  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 37 679259  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 37 679259  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 37 654655
Και πολυ καλά θα κανεις να του τα ψαλλεις (και δυναμικα μαλιστα) εαν τελικα κανει κατι τετοιο!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toutounaki έγραψε:Επειδη ειμαι σε φορουμ, δε μπορω να πω περισσοτερα κωλυομαι  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 37 654655  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 37 654655 αλλιως θα το εξεφραζα κι εγω σε μια ιδιωτικη συζητηση. Να τη στηριξει ψυχολογικα, έστω οικονομικα (εφοσον μπορει και αφου η προτεραιοτητα ειναι το παιδι του και η γυναικα του) το καταλαβαινω και το σεβομαι. Αλλα ν' αφησει το μωρακι να παει να μεινει με την αδελφη, ε, ειναι κάπως...  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 37 679259  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 37 679259  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 37 679259  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 37 654655
Και πολυ καλά θα κανεις να του τα ψαλλεις (και δυναμικα μαλιστα) εαν τελικα κανει κατι τετοιο!

Δεν θα του ψαλλω τιποτα τον εχω προειδοποιεισει απο τοτε που χωρισαμε,αν κανει την μαλακια αυτην κ παει με την αδερφη του,ας παντρευτει την αδερφη του και να κανει οτι θελει μαζι της...Εγω δε θα ασχολειθω ποτε ξανα με ολο αυτο το σοι...Τι να πεις..Για γελια η κατασταση..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις