Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
570 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 570 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

bell

bell
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
fouskitsa έγραψε:ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος!μεναμε διδυμοτιχο και τον τελευταιο εναμιση χρονο στην κω!!!!θελω να φυγω απο εδω δεν μου αρεσει καθολου κυριως οι ντοπιοι ειναι απαισιοι.σαν νησι ειναι οκ αλλα κακα τα ψεμματα το νησι δεν παλευεται καθολου!!!!!!οποτε με λιγο σπρωξιμο ελπιζω να φυγουμε φετος παναγια μου!!!!!!!!και εννοειται οτι δηλωσε παλι διδυμοτειχο.οι ανθρωποι εκει πανω ειναι ολα τα λεφτα!εχω και τον καλο μου γιατρουλη εκει γιατι εκει γεννησα!!!!!!νησι ξανα με τιποτααααα

Σε ποιόν γέννησες καλό μου; Στον Ριντβαν;

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 1 ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ.ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΔΩ υπαρχουνε γυναικες στρατιωτικων??????? - Σελίδα 2 654316 ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ΄ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ υπαρχουνε γυναικες στρατιωτικων??????? - Σελίδα 2 850933 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bell έγραψε:
fouskitsa έγραψε:ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος!μεναμε διδυμοτιχο και τον τελευταιο εναμιση χρονο στην κω!!!!θελω να φυγω απο εδω δεν μου αρεσει καθολου κυριως οι ντοπιοι ειναι απαισιοι.σαν νησι ειναι οκ αλλα κακα τα ψεμματα το νησι δεν παλευεται καθολου!!!!!!οποτε με λιγο σπρωξιμο ελπιζω να φυγουμε φετος παναγια μου!!!!!!!!και εννοειται οτι δηλωσε παλι διδυμοτειχο.οι ανθρωποι εκει πανω ειναι ολα τα λεφτα!εχω και τον καλο μου γιατρουλη εκει γιατι εκει γεννησα!!!!!!νησι ξανα με τιποτααααα

ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΓΩ!ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ????

xrisi

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalispera,ginaikes astinomikwn???pianontai???xaxa!!enstoloi einai k autoi...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιατι να μην πιανονται?ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε!ολοι το ιδιο κακοπληρωμενοι ειναι και φταινε τουλαχιστον για τα 3/4 των δεινων της ελλαδας!!!!!!!!!! Very Happy για το αλλο 1/4 φταιει η μερκελ και κανεις αλλος!!!!!!!!!!!ολοι οι υπολοιποι ειναι αγιοι!!!!!!!!

xrisi

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
pes ta...asta na pane!!!k tha xoune k alles meiwseis!!!anti na meiwnoun apo autous p pragmatika prepei koitane na meiwsoun apo omades oi opoies mia fora sti zwi tous estw tha valoun se kindino ti zwi tous!!k oles exoume dei posoi exoun xathei adika k omws einai oi pio kakoplirwmenoi t dimosiou..auto einai to elliniko kratos!!ouf ta eipa k ksespasa!!xaxa!!

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευούλι έγραψε:Άλλη μια γυναίκα στρατιωτικού δηλώνει παρούσα!Σκεφτείτε το θετικό της υπόθεσης για εσάς:μπορείτε να ακολουθήσετε τον αντρούλη σας.Εγώ δυστυχώς είμαι ιδιωτική υπάλληλος στην Αθήνα και όταν φύγει θα πρέπει να χωριστούμε...Αυτή θα είναι πίκρα!Εύχομαι τουλάχιστον μέχρι τότε να έχουμε κανά μπεμπέ, γιατί αλλιώς τη βάψαμε!Πού να πετύχουμε γόνιμες από απόσταση;!

Αστα, και γω 28 Μαιου πρεπει να γυρισω στη δουλεια μου στην Αθηνα Crying or Very sad

????????

Επισκέπτης
πες τα xrisi καλα τα ειπες....η μπεμπουλα σου κουκλιτσα σκετη γλυκα....ο δικος μου μολις εκοιμηθην!!και ησυχασα λιγακι....

alexandra_kr

alexandra_kr
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Kalhspera, se oles!!!!!!
Dhlono kai ego parousa....exete dikio se osa lete,elpizo pantos na erthoun kalyteres meres!!!!

????????

Επισκέπτης
μακαρι!!!!μακαρι!!!!! υπαρχουνε γυναικες στρατιωτικων??????? - Σελίδα 2 215994

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια.και εγω εδω.και εγω γυναικα στρατιωτικου.ειμασταν 6 χρονια σε νησι,μυτιληνη,εκει γεννησα και τα κοριτσια μου και εδω και 1μιση χρονο στην αλεξανδρουπολη.

υπαρχει και αλλο θεμα ιδιο,αλλα δεν πειραζει(νομιζω)ας γραφουμε εδω.

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παρούσα....κι εγώ μία από εσάς κορίτσια...εγώ βέβαια δεν μπορώ να παραπονεθώ μιας κι είμαστε θεσ/νικη..είμαι από θεσ/νίκη,εδώ γνώρισα τον άντρα μου κι ακόμη δεν έχω ζήσει μετάθεση....κάθε ιούνιο αγωνιούμε για το που πιθανόν θα μας στείλουν Rolling Eyes

Maraki Riaki

Maraki Riaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και εμενα ο αντρας μ ειναι στρατιωτικος ειναι στην Χαλκιδωνα και πηγαινοερχεται στην Αριδαια που μενουμε.Παρολου που οι γονεις μας και τον δυο ειναι 7 χλ απο εδω που μενουμε οταν εχει υπηρεσια η δρομολογιο καθομαι σπιτι μ με το μωρο μου!!
πριν γεννησω εκανα διαφορα πραγματα εβλεπα τηλεοραση καθομουν στο λαπτοπ εκανα δουλειες και ετσι περνουσε η ωρα μ!!

FOYNTOYKAKI

FOYNTOYKAKI
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ.

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bell έγραψε:

ναι ναι στον ριτβαν!!!!τον λατρευω ειναι τελειος ο καλυτερος γιατρος που θ αμο=πορουσα να ζητησω!δεν υπαρχει αυτος ο γιατρος.ευτυχως εχω βρει εδω εναν πολυ καλο αλλα σαν τον ριτβανακο μου κανεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τον αγαπω!χαχαχα

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koritsia kai egw gunaika stratiwtikoy apo tis tyxeres omws as poume.... egw eimai apo samo o kalos moy hrthe me metathesh edw apo xio kai ekatse 4 xronia elpizw na mhn mas katsei metathesh giati k egw logo doylias den mporw na fygw... emena mou aresei to nhsi moy kai eythxws kai o antras moy nhsiwths k toy aresh. perimenoyme thn koroyla mas 28/4 exw ena kataplhktiko giatro edw sto mhsi pou erxete mazi sou athina gia th genna(den einai diorismenos ) sto mhtera. kanoume mpania apo maio mexri septembri kai exoume k jumbo!! eyxomai h kathemia sas na brethei ekei pou epithymei alla an tyxei na brethite sto nhsi tha perasete wraia. prosoxh mono sta enoikia.... einai ligo fwtia kai thelei psaksimo

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:παρούσα....κι εγώ μία από εσάς κορίτσια...εγώ βέβαια δεν μπορώ να παραπονεθώ μιας κι είμαστε θεσ/νικη..είμαι από θεσ/νίκη,εδώ γνώρισα τον άντρα μου κι ακόμη δεν έχω ζήσει μετάθεση....κάθε ιούνιο αγωνιούμε για το που πιθανόν θα μας στείλουν Rolling Eyes

Κι μεις τα ιδια,τον γνωρισα ροδο,εδω παντρευτηκαμε,εδω γεννησα κι παω για το 2ρο,αλλα δν εχουμε παρει μεταθεση ακομα,εδω ειναι απο το 2004!

Maraki Riaki έγραψε:Και εμενα ο αντρας μ ειναι στρατιωτικος ειναι στην Χαλκιδωνα και πηγαινοερχεται στην Αριδαια που μενουμε.Παρολου που οι γονεις μας και τον δυο ειναι 7 χλ απο εδω που μενουμε οταν εχει υπηρεσια η δρομολογιο καθομαι σπιτι μ με το μωρο μου!!
πριν γεννησω εκανα διαφορα πραγματα εβλεπα τηλεοραση καθομουν στο λαπτοπ εκανα δουλειες και ετσι περνουσε η ωρα μ!!

Αριδαια εχει εναν συναδελφο ο αντρας μου απο κει!!Πολυ καλα παιδια!

Ifigeneia

Ifigeneia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Παρούσα κι εγώ. Κι εγώ ένστολή, σε σώμα ασφαλείας. Ο άντρας μου στο στρατό. 9 χρόνια αυτός στον Έβρο, 2,5 εγώ. Μετάθεση με κυάλια βλέπουμε!

Δε βαριέσαι? Όπου γης και πατρίς!

Έχω κάνει και σε νησί και θα έκανα τα πάντα να γυρίσω εκεί, αλλά δε γίνεται, λόγω έλλειψης θέσης για τον άντρα μου.

bell

bell
Ifigeneia έγραψε:Παρούσα κι εγώ. Κι εγώ ένστολή, σε σώμα ασφαλείας. Ο άντρας μου στο στρατό. 9 χρόνια αυτός στον Έβρο, 2,5 εγώ. Μετάθεση με κυάλια βλέπουμε!

Δε βαριέσαι? Όπου γης και πατρίς!

Έχω κάνει και σε νησί και θα έκανα τα πάντα να γυρίσω εκεί, αλλά δε γίνεται, λόγω έλλειψης θέσης για τον άντρα μου.

Που είσαι ΄συ καλέ; χάθηκες!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να 'μαι και γω!!!Smile Είχα μείνει στο προηγούμενο θέμα και δεν πήρα χαμπάρι ότι ανοίχτηκε καινούριο!Smile Τι λέτε λοιπόν?

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗΝ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΑΛΟΝΙ , 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ 2 ΜΠΑΝΙΑ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ (Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΕΝΕΙΝΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ) ΣΤΗ ΧΙΟ ΤΙΜΗ 330. ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗΛΤΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

basilikaki

basilikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ!(ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)

Ifigeneia ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΟ?
ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ?

tomaraki

tomaraki
Γεια σας κοριτσια !!!!!!!Παρουσα και εγω ....εμεις ειμαστε στο πολεμικο ναυτικο !!!!!!!!!!!!Ευτυχως εμεις δεν εχουμε πολλες μεταθεσεις γιατι ο ναυσταθμος ειναι στη Σαλαμινα και στην Κρητη .....βεβαια εχει τα ταξιδια λειπει τωρα σε ασκηση για 3 μηνες στην Σομαλια !!!! Ελεος !!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις