Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
624 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 624 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κασταλια εχεις δικιο, πολλα γαλατα σε σκονη εχουν σιροπη γλυκοζης για να ειναι πιο ευγευστα δυστυχως...
οσο γιαυτο που ειπε η παιδιατρος οτι δεν ξερεις ποτε ειναι συσκευασμενα τα γαλατα τα φρεσκα, ψαξτε λιγο στο διαδικτυο για το τι εχει βρεθει μεσα στα βρεφικα γαλατα σε σκονη, απο γυαλια μεχρι πλαστικα και μικροβια που εχουν προκαλεσει μαζικους θανατους σε βρεφη. Ειναι πραγματικα ανησυχητικο. Εγω θελω να δωσω συγχαρητηρια στην κοπελα που καταφερε να θηλασει το μωρο της ΕΝΑΝ ολοκληρο χρονο. Της βγαζω το καπελο πραγματικα..

elenidek

elenidek
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΝΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΛΠΙΖΩ. ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΗΜΕΡΑ

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλη τυχη!!!ευχομαι να εισαι πιο τυχερη απο μενα!!!!

moroulou

moroulou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
λοιπον το δυσκολο σε ενα μωρο που θηλαζει ειναι να κοψει το στηθος.και οχι τοσο το γαλα...εμεις ξεκιηνησαμε τα βραδυνα που ηταν μισοκοιμισμενη και της αλλαζα απο στηθος-μπιμπερο χωρις να πολυκαταλαβει εγινε η αλλαγη.πιναμε το σανιλακ.τωρα που χρονισε φρεσκο ενηλικων.ολα τα παιδικα και καλα εμπλουτισμενα κατηγορηματικα οχι ειπε ο παιδιατρος και συμφωνω!

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι σημαινει αραγε τα ταδε 2 γαλατα ειναι τα καλυτερα?Γιατι?Τα αλλα 22 π.χ. που κυκλοφορουν γιατι δεν ειναι?Σε καθε παιδι εξαλλου ταιριαζει και διαφορετικο γαλα.Και λιγο πολυ ολα τα γαλατα τα ιδια συστατικα εχουν ως προς τη θρεπτικη τους αξια.Αλλα οταν ο γιατρος υποστηριζει συγκεκριμενες εταιρειες...
Εμενα η δικια μου παιδιατρος που ειναι free και δεν εχει καμια σχεση με εταιρειες και συμφεροντα και τα λεει εξω απτα δοντια μου ειπε να παρω ο,τι θελω και βασικα οτι θα με κατευθυνει το ιδιο το παιδι που θα μου δειξει τι της αρεσει. Και πραγματι μετα απο 12 γαλατα καταληξαμε με δικη μου πρωτοβουλια στο HUMANA και ετσι σωθηκαμε γιατι της στοιχισε πολυ ο αποθηλασμος και δεν επινε κανενα ξενο παρολο που κρατησε η διαδικασια του αποθηλασμου κοντα 2 μηνες..
Επισης να προσθεσω οτι για αλλον ενα λογο ειναι απαραδεκτη η σταση της παιδιατρου της κοπελας. Δεν αποθηλαζουμε ποτε αποτομα αλλα σταδιακα!!!!Αυτο ειναι ΝΟΜΟΣ!!!Ο αποθηλασμος ειναι ΣΟΚ για το παιδι και πρεπει να γινει με προσοχη, υπομονη και αργους ρυθμους!Ειναι δυνατον ενα παιδακι που για ενα χρονο ηταν στο στηθος της μαμας του να κοψει αυτην την τοσο γλυκια και ζωτικης συναισθηματικης αξιας συνηθεια μεσα σε μια μερα?για ονομα του θεου, υπαρχουν τοσο ανευθυνοι ανθρωποι που συμβουλευουν τετοια πραγματα?
Θα σε συμβουλευα να αλλαξεις παιδιατρο...
Υ.Γ. Εζησα χρονια με τον πρωτο μου συζυγο που ηταν κορυφαιος παιδιατρος και ευτυχως με εμαθε καποια πραγματα πολυ χρησιμα ειδικα τωρα που εγινα μητερα...

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katarina έγραψε:
elenidek έγραψε:Την πήρα τηλ και μου είπε ότι τα καλυτερα γάλατα ειναι το almiron και το s26. και στα δυο να παρω το 3νουμερο αφού χρονίζουμε σε ένα χρονο. Ειναι λεει γλυκά επειδή έχουν βανίλια μέσα και τα παιδάκια το πινουν πιο εύκολα. Εαν δω οτι το πινει αλλά πινει λιγο να μην επιμενω αλλά να τον αφησω να πιει όσο θελει και αφου θα ξεκινησω ξενο γαλα να μην ξαναδωσω στηθος γιατί δε θα αποθηλάσω ποτέ. δε συστήνει σε καμία περίπτωση τα ΝΟΥΝΟΥ kID , και λοιπά εβαπορε ή φρέσκα γάλατα. Συγκεκριμένα μου ειπε : ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΓΑΛΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ. ΕΧΩ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ 3 ΕΤΩΝ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ALMIRON!!!!
Έμεινα ξερή απο την απάντησή της. Ετσι λοιπόν επειδή πάντα ημουν αντιδραστικό στοιχείο και δεν εκανα παντα ότι μου λεγανε, πηρα μεν το s26 αλλά πηρα και ενα NESTLAC και ένα NOULAC. ε δεν θα καταληξω να δινω σκονη για παντα στον μικρο μου!
Συμφωνω πληρως με τη σταση σου

Καλή μου αν δεν ξαναδώσεις στήθοε ξαφνικά εκτός του ότι το παιδάκι σου θα λαλήσει, θα πάθεις και καμία μαστίτιδα! Ο αποθηλασμός συνήθως συστήνεται να είναι σταδιακός και φυσικός.

Το αλμιρον δεν είναι συσκευασμένο? Όλα σε συσκευασία δεν είναι? Το γάλα όλυμπος δεν έχει συσκευασία? τι νόημα έχει αυτός ο προβληματισμός?

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επίσης τα γάλατα περιέχουν σίδηρο και βιταμίνες κτλ αλλά ποιος μας λέει ότι το παιδί χρειάζεται ουσιαστικά συμπλήρωμα σιδήρου, εφόσον τρέφεται κανονικά? Ο εμπλουτισμός δεν είναι πάντα απαραίτητος!
Επίσης, ο σίδηρος με το ασβέστιο δεν ανταγωνίζονται το ένα το άλλο? Το γάλα δεν το πίνουμε για σίδηρο αλλά για ασβέστιο και βιταμίνες. Για το σίδηρο υπάρχει το κρεατάκι.
Τέλος, το γάλα υψηλής παστερίωσης απ΄όσι ξέρω δεν είναι καλύτερο από το απλό παστεριωμένο, απλά διαρκεί πιο πολύ. Το κανονικο παστεριωμένο φρέσκο είναι το καλύτερο!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kastallia έγραψε:Nαι αλλα ειναι ενισχυμενο με σιδηρο και αλλες βιταμινες που στο γαλα ενηλικων ειναι λιγοτερα...αυτο ειναι το νοημα των παιδικων γαλατων ...οι σκονες αραγε δεν εχουν καθολου γλυκαντικα;;;Δεν το εχω κοιταξει,αλλα για να τα πινουν τα μικρα και να ειναι ευγεστα για τα γουστα τους ,μην εκπλαγειτε αν εχουν και αυτα...οπως και οι κρεμες και τα παιδικα γιαουρτια,τα οποια ο γιος μου περιεργως δεν τα θελει και προτιμα το προβειο γιαουρτι που ειναι και ξινο...τα γλυκαντικα δεν μπορουμε να τα αποφυγουμε ποτε τελειως.Οσο μπορουμε καλο ειναι,αλλα αν σου λεει οτι ενα παιδι δεν θελει το γαλα,καλυτερα ενα με γλυκαντικα παρα τιποτα.

ΑΝ δε θέλει γάλα, ας φάει τυρί και γιαούρτι. Το ίδιο κάνει. Μην κολάμε με το γάλα, η επιστήμη έχει πια δείξει ότι έχουμε επιλογες.

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μακαρι η κοπελα να μας ακουσει ή τουλαχιστον να παρει μια αλλη επιστημονικη και υπευθυνη γνωμη γιατι αν κανει αυτο που της ειπε η παιδιατρος της ειδικα για το θεμα του θηλασμου, θα ανοιξει τον ασκο του Αιολου οσον αφορα τα προβληματα που θα δημιουργηθουν στο παιδακι της...Ξερω φιλη που δυστυχως εκοψε με χαπια το γαλα της μεσα σε μια μερα και εκτοτε το μωρο εγινε ενα μικρο τερατακι με απιστευτα νευρα, αυπνιες, ενω αρνιοταν να φαει για μερες απο το σοκ μεχρι που παρολιγο να του κανουν εισαγωγη...
Και το γαλα ναι, δεν ειναι απαραιτητο μετα τον απογαλακτισμο, δηλ. μετα τον πρωτο χρονο. Ας παρει ασβεστιο απο αλλες πηγες, ξηρους καρπους, τυρι, γιαουρτι, φρουτα, λαχανικα..

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμενα τρωει ενα προβειο γιαουρτι καθε απογευμα.Ειναι παιδι που ειναι πολυ δυσκολο με το φαγητο,το μεσημεριανο του,ασχετα με το μενου,περιοριζεται σε 6 μπουκιες...τρωει και λιγη φετα απο τη σαλατα...αν δεν πιει λιγο γαλα πασει θυσια θεωρειται οτι πηρε τα συστατικα που επρεπε να παρει;Για ολιγοφαγα παιδια αυτο το "δεν πειραζει αν δεν πιει γαλα,ας φαει κατι αλλο" δε νομιζω οτι ισχυει...κανω ο,τι μπορω να πιει λιγο γαλα το πρωι γιατι σπανια καταφερνω να του το δωσω βραδυ...και μη νομιζετε...180 γραμ του φτιαχνω και ειναι 3,5 ετων!Απο τοτε που εκοψε τη σκονη εχω και γω το προβλημα και με διαφορα τερτιπια καταφερνω καθε φορα να του το δωσω...μεχρι και κατσικισιο του διναμε,αλλα τωρα αυτη την εποχη δεν εχουν γαλα οι κατσικες γιατι γεννουν. Τωρα πινει τα υψηλης παστεριωσης και προσπαθω να βρω τα εμπλουτισμενα γιατι εδω τιποτα δεν ειναι δεδομενο...φρεσκο δεν υπαρχει ουτε για μας.

Υ.Γ. Επειδη δεν εκφραστηκα σωστα:εχουν γαλα οι κατσικες αλλα ειναι για τα ριφακια,οσο παλι ειναι εγκυες λενε να μην το πινουμε.

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μεγαλο προβλημα να μην τρωει το παιδι. Το αντιμετωπιζω κι εγω τωρα με την εισαγωγη των στερεων τροφων. Δε θελει τιποτα να φαει. Ουτε φρουτα, ουτε ρυζαλευρο, ουτε κρεμα βανιλια, ουτε λαχανικα...Πολύ δυσκολη κατασταση..

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμενα ευτυχως σε κεινη την ηλικια που αναφερεις ετρωγε τα παντα και σε μεγαααλες ποσοτητες.Το προβλημα ξεκινησε μολις πηγε 1,5 ετους...το μονο σταθερο του ειναι το αυγο που το λατρευει.Αλλα με το φαΙ ασε...αν δει καποιος ποσο τρωει οταν λεω οτι 'εφαγε" θα γελασει...

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μακαρι σε μενα να γινει το αντιθετο!Πώς ειναι στην αναπτυξη του?Υψος, βαρος?

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Υψος παιρνει συνεχεια.Το βαρος ειναι σχεδον σταθερο εδω και 1,5 χρονο...πού να παρει βαρος ετσι λιγο που τρωει και τοσο που κινειται...15 κιλα ειναι...τελευταια ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα γιατι ενα διαστημα ετρωγε ακομα πιο λιγο και ειχε χασει κιολας ηταν 13,5...το υψος του εχω καιρο να το μετρησω αλλα τελευται φορα ηταν σχεδον 1μ.,τωρα απο ο,τι βλεπω και απο τα ρουχα πρεπει να εχει παρει.

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ο παιδιατρος τι λεει?Εχεις εντοπισει τι συνεβη στον 1,5 χρονο και το παιδι αλλαξε συμπεριφορα?

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπα οχι κατι συγκεκριμενο...απλα πιστευω οτι οσο ηταν μικρο ετρωγε ασυναισθητα...μεγαλωνοντας και καθως αυτονομειται ,βαριεται απλα να φαει,προτιμα να κανει κατι αλλο.Τελευταια καταφερα να κατσει μαζι μας στο τραπεζι,μεχρι το καλοκαιρι ετρωγε ακομα στο καρεκλακι,αλλιως εφευγε...του αρεσει να βουτα παξιμαδι στο λαδι της σαλατας ομως και να τρωει λιγο αγγουρακι και λιγη φετα...φαγητο αν δεν του το δωσεις εσυ,ουτε θα δωασει σημασια.Οι παιδιατροι το μονο που λενε ειναι ¨"μην πιεζεις το παιδι".Ασε,τι να μας πουν και αυτοι...

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ειναι αληθεια οτι οταν εισαι εξω απο το προβλημα συμβουλες ειναι ευκολο να δινεις. Εμεις που το αντιμετωπιζουμε ξερουμε ποσο δυσκολο ειναι.Εγω τραβηξα μεγαλο λουκι και με το ξενο γαλα, οσο καλα πηγαιναν τα πραγματα με τον θηλασμο, τοσο ασχημα πηγαν με το ξενο. Δεν επινε τιποτα.Και τωρα δεν τρωει τιποτα.

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω οσο ηταν στη φαση του δικου σου για να τον κανω να φαει του εδινα αντικειμενα που του αρεσαν και τα πασπατευε,μεχρι και βιντεο στο κινητο ασε...ο,τι κατεβαζε η κεφαλη μου...μπορει να μην ειναι σωστη μεθοδος αλλα οπως λες εμεις ξερουμε τι τραβαμε και ας αφησει ο καθεις τις θεωριες για τον εαυτο του.

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ο,τι και να κανω πλεον δεν πιανει, μιλαμε για αντιδραση. Παρολιγο να αναποδογυρισει το ριλαξ.Ισως φταιει οτι την πιεσα αρκετα τοσον καιρο...Δεν ξερω. Ελπιζω κατι να αλλαξει..

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και γω το κανα και το κανω το λαθος και μας παιρνουν χαμπαρι τα μικρα μη νομιζεις...μας ψυχολογουν αριστα και μας κανουν σπασιμο.Εχεις δοκιμασει να του δωσει να φαει ενας αλλος χωρις να εισαι μπροστα;;;Μπορει να εκπλαγεις με αυτο που θα σου πουν.Οχι οτι ειναι λυση,απλα δειχνει οτι οντως το κανουν και απο αντιδραση.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenidek έγραψε:ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας. σημερα θα παρω τηλ την παιδίατρο γιατί εχθές δεν την έβρισκα με τιποτα. Αλλά για φρέσκο δε το συζητά ακόμη μετα τους 18 μηνες. Ρηνούλα αναγκαστικά σταματάω επειδή θέλω να βάλω μπροστά για το 2ο μωράκι και θα γίνει με σπερματέγχυση οπότε θα παρω ορμονες. αυτό σημαίνει οτι θα πρεπει να σταματησω το θηλασμό. μακάρι να βρω ένα που να του αρέσει πριν πετάξω ολα μου τα λεφτα σε κουτια γαλα που δνε τα πινει

Smile με ενα σπορο ευχομαι!
Θυμαμαι στον γιο μου ηπαιδιατρος συστηνε το φρεσκο λιγο πριν κλεισει τα 2 ετη, και μαλιστα προτιμουσε σκονη μεχρι τοτε. Μας εξηγησε γιατι αλλα δεν θυμαμαι (φοβερη βοηθεια ειμαι ε?χαχα).
Και απο το φαρμακειο ισως να βρεις δειγματα ή αν τηλεφωνουσες σε καποιες εταιρειες? Η μικρη μου ειναι 2 παρα 1 μηνα και δεν πινει αλλο γαλα.Αρνειται.

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Της εδωσα λιγο αχλαδι. Νωριτερα λιγο κρεμα βανιλια. Με χιλια ζορια να φαει δυο τρεις κουταλιες.Πολεμος. Και η μαμα μου που την ταιζει τιποτα. Ανατριχιαζει με τη γευση και αναγουλιαζει. Μονο το σκετο ρυζαλευρο ετρωγε κι αυτο στην αρχη, τωρα ουτε αυτο.Κανω υπομονη..

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω στην αρχη της εδινα το Nativa της αρεσε πολυ αλλα εβγαζε συνεχεια γουλιτσες οποτε διαλεξα μονη μου το Nan της Nestle και οχι αυτα που μου ελεγε ο παιδιατρος γιατι της τα εδωσα και δεν της αρεσαν καθολου. Μολις χρονισε ομως αρχισαμε το Nesclac +1 της Nestle και το πινει ολο. Επισης και το Almiron Crowing up ειναι πολυ καλο και νοστιμο αυτα μετα τον χρονο. Αυτα. Φιλακια

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Το ΝΑΝ ειναι και οικονομικοτατο...

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εαν το παιδάκι σου δεν έχει κάποιο πρόβλημα δεν βρίσκω το λόγο να μην δώσεις φρέσκο η εβαπορέ . Είναι 11 μηνώ κάλλιστα μπορεί να πιει οποιοδήποτε φρέσκο της ηλίκιας αυτής . Αν γυρίσει τη συσκευασία από κάτω βλέπεις ένα αριθμό το 1 το 2 η το 3,,,, αυτό είναι ανάλογα πόσες φορές έχει παστεριωθεί όσες λιγότερες τόσες καλύτερες . Το s26 που σου είπε το δίνουν σε περιστατικά παλινδρόμησης έχει κάποιο τέτοιο θέμα ;
Μήπως η παιδίατρος έχει κάποια κονέ με τις συγκεκριμένες εταιρίες;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις