51 Απ: ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ. ΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΕΙ??? Τρι Ιαν 24, 2012 10:12 am
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Υψηλης παστεριωσης μας ειχε πει η παιδιατρος να δινουμε..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Mama Pupa έγραψε:Της εδωσα λιγο αχλαδι. Νωριτερα λιγο κρεμα βανιλια. Με χιλια ζορια να φαει δυο τρεις κουταλιες.Πολεμος. Και η μαμα μου που την ταιζει τιποτα. Ανατριχιαζει με τη γευση και αναγουλιαζει. Μονο το σκετο ρυζαλευρο ετρωγε κι αυτο στην αρχη, τωρα ουτε αυτο.Κανω υπομονη..
Mama Pupa έγραψε:Το ευχομαι γιατι πραγματικα εχω απηυδησει!Πολλη απογοητευση...!
γεια σου!και η δικια μου πινει κατσικισιο και συμφωνω οτι ειναι καλυτερο απο ολα αλλιως φρεσκο δικο μας οχι παιδικα.τωρα οσον αφορα το κατσικισιο εγω παιρνω το ολυμπος.δεν υπαρχει εκει στα σουπερ?γιατι δεν υπαρχει κ αλλη εταιρεια που να εχει,εδω τουλαχιστον...Kastallia έγραψε:Το αναφερω γιατι πριν λιγες μερες ειχε γινει ενα θεμα με τα εμπλουτισμενα γαλατα και τελικα η κοπελα που ηταν εναντιον και εγραψε πως καλυτερα να πινουν γαλα φρεσκο που πινουμε και μεις,ειχε δικιο!Ο γιος μου επινε κατσικισιο αλλα τωρα λογω του οτι οι κατσικες γεννανε ειτε ειναι εγκυες δεν υπαρχει φρεσκο κατσικισιο.Του εδωσα λοιπον το ΝΟΥΝΟΥ ΚΙD του ψυγειου γιατι το αλλο του κουτιου δεν το θελει καθολου.Εδω και μερες ειναι δυσκοιλιος,παει στην τουαλετα αλλα τα κακα του ειναι πολυ μικρα και σφιχτα.Εσπαγα το κεφαλι μου να βρω τι φταιει...η διατροφη του δεν εχει αλλαξει,οχι οτι ειναι καλη,αλλα εδω και πολυ καιρο ειναι που δεν θελει φρουτα με το πολυ ζορι να πιει λιγο χυμο πορτοκαλι και να φαει καμια μπανανα,σπανια και αυτο,αλλα τετοιο προβλημα δεν ειχε.Τηλεφωνω του παιδιατρου σημερα και μου ειπε πως ειναι απο το γαλα...το κατσικισιο ειναι πολυ καλο για το εντερο αλλα αυτα τα εμπλουτισμενα εχουν σιδηρο και για αυτο δημιουργειται δυσκοιλιοτητα.Μου ειπε αν βρω να παρω κατσικισιο του εμποριου αφου οι κατσικες δεν αρμεγονται τωρα ή αλλιως το φρεσκο το δικο μας.Απλα εδω που μενουμε φρεσκο κανονικο δυστυχως δεν εχει,μονο υψηλης παστεριωσης.Στενοχωρηθηκα γιατι δε τρεφεται και καλα και με το γαλα το παιδικο καπου ειχα ανακουφιστει,αλλα τι να πω πια...θα του δωσω αλλο ενα κουτι που εχω παρει και θα δουμε μετα...μακαρι να ειναι προσωρινο.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης