Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
539 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 539 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 20 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 39]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνύχτα Κωνσταντίνα καλή ξεκούραση Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 523139 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 523139

Καληνύχτα και σε σένα Ιφιγένεια μου!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 417472

Μαρίνα ούτε εγώ μπορώ να πω ότι ζήλεψα!!! Μπράβο σου κοπέλα μου έτσι βράχος..κι εγώ είναι να μην το πάρω απόφαση..αν το πάρω απόφαση δν παρεκκλίνω..το θέμα είναι όμως πως θα γίνει να το πάρω απόφαση!??? χαχα όχι τιποτα αλλο αλλά τον Ιούνιο παντρεύομαι ... μην γίνω βαρελάκι μεχρι τότε..είμαι που είμαι κοντή, για γέλια θα είναι!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 40746

Αντα ..είσαι ΘΕΑ!! Respect Respect Respect Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 875502

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κωνσταντίνα όνειρα γλυκά!!
Ιφιγένεια ένα θα σου πω....κόλαση!!! χαχαχαχα αυτή τη λέξη χρησιμοποίησε ο μπαμπάκας μου όταν το δοκίμασε!! όνειρα γλυκά!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
αν το πάρω απόφαση δν παρεκκλίνω..το θέμα είναι όμως πως θα γίνει να το πάρω απόφαση!??? χαχα όχι τιποτα αλλο αλλά τον Ιούνιο παντρεύομαι ... μην γίνω βαρελάκι μεχρι τότε..είμαι που είμαι κοντή, για γέλια θα είναι!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 40746

Μια από τα ίδια κι εγώ! Εκτός από το γάμο φυσικά tongue
Κοντές όλου του κόσμου ενωθείτε!!

Για ποιο γλυκό λες Εύη? το χασα Embarassed

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αξιώθηκα και πήρα και μεζούρα επιτέλους θα πάρω τα μέτρα μου να στείλω στην Τζεσικα να μου ξεκινήσει το νυφικό μου Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 328109 και ο Θεός βοηθός!!!!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
..γιατί βρε κορίτσια δεν λειγουρεύεσται καστανό ρυζάκι με μπροκολάκι???? ..εγώ ξυπνάω στον ύπνο μου και τρέχω αααχαχχαχαχα!!!!! ..για να μην αρχίζω με το γάλα σόγιας και το νυστήσιμο τυράκιιιιι Twisted Evil Twisted Evil .....αστα βράστα..

Ανταααααααα την υπομονή μηηηηη την χρειάζομαι για τους επόμενους 2 μήνεςςςς!!!!!! ..αλλιώς με βλέπω να ορμάαααω στα σουβλακογκούντις και όοοολα τα ζαχαροπλαστεία της γειτονιάς!!

Εύη μου το έχουμε σκεφτεί για το τζάκι αλλα το σπίτι δεν είναι 100% του αντρούλη και αν είναι θα το φτιάξουμε γενικά και θα μπεί και το τζάκι.. αλλα δεν είμαστε να ρίχνουμε λεφτά και μετα... να το χαρούν άλλοι... ασε ψιλομπέρδεμα...

Έλλη μου ποτε είναι ο γάμος είπαμε; ..το νυφικό το πήρες τελικά; ..να δείς με το άγχος και τις ετοιμασίες που θα έχεις εκείνες τις ημέρες θα αδυνατίσεις θες δε θες! ..εγώ έτσι έπαθα στον δικό μου!! ξέχναγα να φάω!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
boubou έγραψε:
αν το πάρω απόφαση δν παρεκκλίνω..το θέμα είναι όμως πως θα γίνει να το πάρω απόφαση!??? χαχα όχι τιποτα αλλο αλλά τον Ιούνιο παντρεύομαι ... μην γίνω βαρελάκι μεχρι τότε..είμαι που είμαι κοντή, για γέλια θα είναι!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 40746

Μια από τα ίδια κι εγώ! Εκτός από το γάμο φυσικά tongue
Κοντές όλου του κόσμου ενωθείτε!!

Για ποιο γλυκό λες Εύη? το χασα Embarassed

κορίτσια κι εγώ στο κλαμπ των κοντών χαχαχχα!!! λέω για σιροπιαστό τσουρέκι με επικάλυψη κουβερτούρα!!

Έλλη μη μασάς!! κι εγώ από ιντερνετ το πήρα κι ήταν σούπερ!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:..γιατί βρε κορίτσια δεν λειγουρεύεσται καστανό ρυζάκι με μπροκολάκι???? ..εγώ ξυπνάω στον ύπνο μου και τρέχω αααχαχχαχαχα!!!!! ..για να μην αρχίζω με το γάλα σόγιας και το νυστήσιμο τυράκιιιιι Twisted Evil Twisted Evil .....αστα βράστα..

Ανταααααααα την υπομονή μηηηηη την χρειάζομαι για τους επόμενους 2 μήνεςςςς!!!!!! ..αλλιώς με βλέπω να ορμάαααω στα σουβλακογκούντις και όοοολα τα ζαχαροπλαστεία της γειτονιάς!!

Εύη μου το έχουμε σκεφτεί για το τζάκι αλλα το σπίτι δεν είναι 100% του αντρούλη και αν είναι θα το φτιάξουμε γενικά και θα μπεί και το τζάκι.. αλλα δεν είμαστε να ρίχνουμε λεφτά και μετα... να το χαρούν άλλοι... ασε ψιλομπέρδεμα...

Έλλη μου ποτε είναι ο γάμος είπαμε; ..το νυφικό το πήρες τελικά; ..να δείς με το άγχος και τις ετοιμασίες που θα έχεις εκείνες τις ημέρες θα αδυνατίσεις θες δε θες! ..εγώ έτσι έπαθα στον δικό μου!! ξέχναγα να φάω!

νόμιζα ότι μόνο στο δικό μου σόι έχουν μπερδεμένα τα σπίτια!! Mad Mad

νομίζω ότι δν θα αγχωθώ ιδιαίτερα τις προηγούμενες μέρες γιατί δν θα περάσουν πολλά από τα χέρια μου από τις ετοιμασίες..μόνο την ημέρα του γάμου μου με βλέπω να αγχώνομαι αλλά μια μέρα είναι θα περάσει!! Wink Wink

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντε καλά ,θα την αφήσω την υπομονή μόνο κ μόνο για σένα Μαρίνα!! Razz Razz

Τσουρέκι ακούω κ ξερογλύφομαι!!

Έλλη περιμένουμε να μας στείλεις το link με το τι θα αποφασίσεις!!
Τρελαίνομαι να βλέπω νυφικά , άσχετα αν εγώ δε το βαλα χιχιχιχι Razz

Το θέμα με τα σόγια κ τα σπίτια αφήστε το γιατί...πονάει....

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Έυη και εγώ απο internet και η μοδίστρα που το πήγα για λίγο στένεμα δεν το πίστευε!! Μιά χαρά! 130 ευρώ με τα μεταφορικά!!!

boubou έγραψε:
νόμιζα ότι μόνο στο δικό μου σόι έχουν μπερδεμένα τα σπίτια!! Mad Mad

νομίζω ότι δν θα αγχωθώ ιδιαίτερα τις προηγούμενες μέρες γιατί δν θα περάσουν πολλά από τα χέρια μου από τις ετοιμασίες..μόνο την ημέρα του γάμου μου με βλέπω να αγχώνομαι αλλά μια μέρα είναι θα περάσει!! Wink Wink

..αααχ Έλλη και δυστηχώς έχω και εγώ μεγάλα μπερδέματα με τα δικά μου.. και ο αντρούλης με τα δικά του, όχι τόσο έντονα όσο εγώ... άστα πονεμένη ιστορία.. πολύ πονεμένη όμως..

..εγώ τους είχα τους καλεσμένους μία βδομάδα πρίν και έπρεπε να τους φροντίσω να περνάνε καλά που χάσμε απο 2-3 κιλά και εγώ και ο αντρούλης!! ..μετά τα πήρα τριπλάσια στο honeymoon!! χιχιχι

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νυφικό έχω διαλέξει!! το είχα βαλει κάποια στιγμή κι εδώ!!

http://www.jessicabrides.com/catalog/ProductPic.asp?id=4408 αυτό θα πάρω!!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλορίζικο και το #7!Με πολλά πολλά χαρμόσυνα! Smile
Κοριτσάκια μπήκα φευγαλέα να δω τα νέα σας και να πω ένα γεια!Στέλνω σε όλες πολλά φιλάκια Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 417472 και ένα ακόμα πιο γλυκό στην Άντα που με τις ατάκες με έχει τρελάνει!Μα "νύχτα το πήρες το δίπλωμα;"...Κορυφαίο! Respect Respect Respect Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 417472

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλλη υπερπαραγωγή το νυφικό!Πολύ ωραίο!Άντε, η ώρα η καλή! Smile

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
...καλά.. βλέπω τον γάμο της Kim Kardashian στην nova... καλά δεν υπάρχουν τα ατομα.. εδώ ο κόσμος χάνετε βαρκούλες αρμενίζουν.. μηλάμε για πολλλλλλαααααα εκατομμύριααααα... μόνο το δαχτυλίδι της είναι μία κοτρώνα διαμάντι αξίας 2.000.000$!!! ....πολύ χρήμα και πολύ απλιστία ρε παιδί μου... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 966307

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Έλλη Respect Respect Respect πολύ καλή επιλογή Respect Respect Respect

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφου τα έχουν γιατί να μη τα χαλάσουν?έτσι για να κινείται και το χρήμα βρε παιδί μου!!τι μασουρια να τα κάνανε? Razz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Σε ευχαριστώ πολύ Ευούλι μου!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 417472

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:...καλά.. βλέπω τον γάμο της Kim Kardashian στην nova... καλά δεν υπάρχουν τα ατομα.. εδώ ο κόσμος χάνετε βαρκούλες αρμενίζουν.. μηλάμε για πολλλλλλαααααα εκατομμύριααααα... μόνο το δαχτυλίδι της είναι μία κοτρώνα διαμάντι αξίας 2.000.000$!!! ....πολύ χρήμα και πολύ απλιστία ρε παιδί μου... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 966307

και που έχουν λεφτά είναι ευτυχισμένοι??πολύ αμφιβάλλω Rolling Eyes

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:νυφικό έχω διαλέξει!! το είχα βαλει κάποια στιγμή κι εδώ!!

Έλλη πολύ όμορφο! άντε με το καλο!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Ευούλι, σου ανταποδίδω το φιλάκι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 417472 μου ρθε η έμπνευση τι να κάνω? Very Happy

Όσο για την KIm είχα διαβάσει ότι ήταν κόλπο κ έβγαλε πολύυυυ χρήμα από το "γάμο"

Το νυφικό είναι πραγματικά υπερπαραγωγή!!Η ώρα η καλή κ πάρτο μια ιδέα πιο φαρδύ στην κοιλίτσα μήπως έχετε κ παρεούλα..Λέω εγώ τώρα... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 4872 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 4872

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστώ Ευη μου... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 334590

αχ βρε Αντα μου προσπαθώ να το ξεχάσω..ούτε σαν σκέψη στον εαυτό μου δν το λέω πια γιατί φοβάμαι ότι θα στεναχωρηθώ πολύ αν φτάσει εκείνος ο καιρός κι ακόμη δν έχει έρθει η "παρείτσα" που περιμένουμε!!!
μακάρι αλλά εχω αρχίσει και δν ελπίζω ιδιαίτερα! Rolling Eyes Rolling Eyes

μάλλον θα σου κάνω παρέα το καλοκαίρι να περιμένουμε μαζί τον σιχαμένο τον Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 337404 !! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 40746

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:νυφικό έχω διαλέξει!! το είχα βαλει κάποια στιγμή κι εδώ!!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Έχει επεξεργασθεί από τον/την αγαπη στις Τρι Ιαν 24, 2012 1:51 pm, 1 φορά

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια άρχισα να [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ώρα για
νάνι...θα πιούμε καφέ το πρωί έτσι?

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] σε όλες!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε: προσπαθώ να το ξεχάσω..ούτε σαν σκέψη στον εαυτό μου δν το λέω πια γιατί φοβάμαι ότι θα στεναχωρηθώ πολύ αν φτάσει εκείνος ο καιρός κι ακόμη δν έχει έρθει η "παρείτσα" που περιμένουμε!!!
μακάρι αλλά εχω αρχίσει και δν ελπίζω ιδιαίτερα!

Τώρα που τα λές αυτά τώρα και θα έρθει.. και στο εύχομαι και ναι να το πάρεις λίγο ποιό φαρδύ στη μέση.. ούτως ή άλλως το φαρδύ μαζεύει το στενό όμως δύσκολο να ανοίξει Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι μου καληνύχτα!!Αύριο ραντεβού εδώ για καφεδάκι!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 417472

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ για καλό το είπα Έλλη, δεν ήθελα να σε πικράνω Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 417472 Ξου ξου κακές σκέψεις,μόνο καλές!!! Very Happy
Πάντως με το σαιτ μου κανες ζημιά , χαζεύω νυφικά κ μέχρι να φορτώσει η σελίδα... Rolling Eyes

Καληνύχτα Εύη κ όνειρα γλυκά!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 417472

Ιωάννννααααα? Πού είσαι καλέ? Φιρι φιρί το πας να σκάσω στα γέλια πάλι βραδιάτικα?

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καληνύχτα Εύη Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 - Σελίδα 2 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 20 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις