51 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 Τρι Ιαν 24, 2012 1:51 pm
boubou
Πρωταγωνιστής!!
Γλυκές μου Μαρίνες είστε και οι 2 ΥΠΕΡΟΧΕΣ..δν ξέρω αν σας το έχω πει!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:Γλυκές μου Μαρίνες είστε και οι 2 ΥΠΕΡΟΧΕΣ..δν ξέρω αν σας το έχω πει!!!!
Ada έγραψε:Αχ για καλό το είπα Έλλη, δεν ήθελα να σε πικράνω Ξου ξου κακές σκέψεις,μόνο καλές!!!
Πάντως με το σαιτ μου κανες ζημιά , χαζεύω νυφικά κ μέχρι να φορτώσει η σελίδα...
boubou έγραψε:Γλυκές μου Μαρίνες είστε και οι 2 ΥΠΕΡΟΧΕΣ..δν ξέρω αν σας το έχω πει!!!!
lia-ka έγραψε:γεια σας κοριτσια μου!με το δεξι το νεο θεματακι μας!ευχομαι να φερει τυχη σε ολες μας!μακαρι να φερει τυχη και σε εμενα και να μην ερθει η !ελλη μου με το καλο κοπελα μου να ντυθεις νυφουλα!να εισαι παντα ευτυχισμενη και συντομα μανουλα!μαρινα(niramar)και εγω καρντασιαν εβλεπα!χαμος,κανουν τοσα πολλα για να χωρισουν μετα !τι κανουν τα αλλα κοριτσια?καλα ειστε?εγω ετσι και ετσι!αισθανομαι περιεργα στην κοιλια μου και θελω να κανω εμετο!κοιμαμαι ορθια!τρελα...
ioanna85 έγραψε:
Ελατε Πάτρα εχουμε τζακι, αρκετα γλυκά και αμα πεινασουμε ριχνουμε καμια μπριζολίτσα και λουκανικακι της γιαγιας να κανουμε ανασταση,τι λέτε;
ioanna85 έγραψε:
Μαρινα κι εγω πριν το γαμο εχασα σε 1 βδομαδα 2 κιλα τουλαχιστον. Αχ ωραιες εποχες! Κι εμεις καστανο ρυζακι σημερα....
Ελατε Πάτρα εχουμε τζακι, αρκετα γλυκά και αμα πεινασουμε ριχνουμε καμια μπριζολίτσα και λουκανικακι της γιαγιας να κανουμε ανασταση,τι λέτε;
lia-ka έγραψε:καλ ελλη τελειο νο νυφικο!θα ειναι επανω σου σουπερ ντουπερ τελειο! !αλλα γιατι εισαι στεναχωρημενη?εχω χασει επεισοδια μαλλον!
boubou έγραψε:
Δν είμαι στεναχωρημένη κουκλίτσα!! Απλά κουράστηκα να σκέφτομαι "ποτε θα γίνω κι εγω μάνα!!" χαχαχαχα αυτό έλεγα... εγώ θα κι ας έρθει όποτε θέλει!!!
ioanna85 έγραψε:Ελα εσυ Μαρινα εδω και με τον αντρα που εχω θα βρεις πολλά διαιτητικα εδώ μέσα!!!
rinamar έγραψε:
..αυριο μεθαύριο λέω να του κάνω τρουφάκια που με παρακαλάει.. του έβαλα όρο όμως οτι θα τα πάρει στη δουλεια και δεν θα τα αφήσει μέσα στο σπίτι πάνω απο 24 ώρες!!!
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης