876 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 Παρ Ιαν 27, 2012 6:42 am
Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Εχω αρχισει ηδη να πινω νερό!Εσκασα!Ευχαριστώ κοριτσάκια!Θα μπω παλι αργοτερα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ευούλι έγραψε:Εχω αρχισει ηδη να πινω νερό!Εσκασα!Ευχαριστώ κοριτσάκια!Θα μπω παλι αργοτερα!
Ευούλι έγραψε:Κορίτσια SOS!Μάλλον πάω για ουρολοίμωξη!Πονάω όταν πάω προς νερού μου!Τρελαίνομαι!Αν χρειαστεί αντιβίωση και έχω τυχόν μπεμπάκι;!
Ada έγραψε:
Μαρίνα τι λες?
*Patrina* έγραψε:
η 12η μερα θεωρειται γόνιμη?????
rinamar έγραψε:
..εντομεταξύ κι εγώ όλα μόνη μου τα έκανα Άντα στον γάμο μου...! όλα πολύ απλά γιατί παντρεύτικα σε παραλία! ..αλλα το νυφικό νυφικό το είχα αχτι, και το πήρα απο e-bay 130 ευρώ με μεταφορικά!! ..μετά έβαλα ένα απλό φουστανάκι
Ada έγραψε:rinamar έγραψε:
..εντομεταξύ κι εγώ όλα μόνη μου τα έκανα Άντα στον γάμο μου...! όλα πολύ απλά γιατί παντρεύτικα σε παραλία! ..αλλα το νυφικό νυφικό το είχα αχτι, και το πήρα απο e-bay 130 ευρώ με μεταφορικά!! ..μετά έβαλα ένα απλό φουστανάκι
Να πω την αμαρτία μου ποτέ δεν είχα καλές σχέσεις με το θέμα γάμος (μην πέσετε να με φάτε )
Λόγω του διαζυγίου των δικών μου έλεγα ότι δε θα παντρευόμουν ποτέ κ μόνο που το σκεφτόμουν με έπιανε ταραχή.Τα χαρτιά τα καθυστέρησα μήνες ολόκληρους κ τσουυυυπ αρρωσταίνει ο άνδρας μου
Την ώρα που ήμασταν στο ασθενοφόρο με φαντάστηκα για πρώτη φορά με νυφικό!!!Κ χτυπούσα το κεφάλι μου που το αργούσα!!Η ζωή είναι πολύ μικρή για αναβολές
Έτσι κάναμε τον πολιτικό κ δεν το μετάνιωσα καθόλου!Νυφικό δεν άντεχα να φορέσω όμως μ έπιανε ξανά η ταραχή (δεν ξέρω γιατί όταν τα βλέπω σε άλλες μ αρέσουν πολύ)οπότε έβαλα ένα παρδαλό φορεματάκι κι εκείνος τζιν!
Δείτε καλέ τα προφίλ σας, σας έκανα αιτήματα φιλίας!!
rinamar έγραψε:
..σε έκανα add το είδες;
..ελπίζω ο ατνρούλης σου να είναι καλά και μέσες άκρες ένα σου λέω.. σε νιώθω απόλυτα.........
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ada στις Παρ Ιαν 27, 2012 7:19 am, 1 φορά
ioanna85 έγραψε:Κλεισαμε και κουμπαρια!!!
*Patrina* έγραψε:rinamar
σε ευχαριστωωωω μου εφτιαξες τι μερα...
Θεουλη μου κανε το θαυματακι σου!!
6 μερες??????????????
εγω νομιζα 3 το ειχα διαβασει σε ενα τεστ εγκυμοσυνης!
Κυκλο εχω ανα 27-28 αλλα 13,14,15 ο καλος μου απεργουσε.....λογο υπερκοπωσης...εγινε τη 12η τι να πω????
rinamar Μου αμα εισαι γουρικη θα σε κανω νονα!!!
Ada έγραψε:
Καλά είναι αλλά πάντα υπάρχει κάτι στο πίσω μέρος του μυαλού μας
Μαρίνα θα σε δαγκώσω όμως!!!Δες βρε τα μηνύματά σου!!
Ada έγραψε:
Καλά είναι αλλά πάντα υπάρχει κάτι στο πίσω μέρος του μυαλού μας
και στο δικό μας...
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης