Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
230 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 230 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

26provlimata gamoy - Σελίδα 2 Empty Απ: provlimata gamoy Παρ Ιαν 27, 2012 1:04 pm

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefanakos έγραψε:
valerakievelinaki έγραψε:εγω-παλι-να-πω-πως-η-δικη-μας-ζωη-αλαζει-και-εμεις-ειμαστε-μονιμως-κουρασμενες!!δικαιολογημενα-βεβαια!!αλαζει-το-σωμα-μας-οι-αντοχες-μας-ολα-μας!!θελουμε-να-τα-προλαβουμε-ολα-να-ειμαστε-οι-τελειες-συζηγοι-οι-τελειες-μαμαδες-οι-τελειες-νοικοκυρες-κλπ........τα-παιδια-μας-θα-φυγουν-σιγα-σιγα-και-θα-βρουν-τον-δρομο-τους-και-θα-μας-μεινουν-οι-αντρες-μας-!!για-αυτο-πρεπει-να-τα-εχουμε-καλα-μαζι-τους-!!οπως-και-να-το-κανουμε-ειναι-οι-αντρες-που-ερωτευτηκαμε-και-ονειρευτηκαμε-πραγματα-μαζι-τους-ειναι-οι-αντρες-που-διαλεξαμε-και-αγαπαμε!!εμεις-ειμαστε-μαζι-21-χρονια-και-εχουμε-περασει-πολλα-καλα-και-κακα-αν-δεν-καναμε-υποχωρησεις-δεν-θα-ειχαμε-σημερα-αυτην-την-υπεροχη-οικογενεια-!!!
μπραβο σας 21 χρονια ε ??? ευχομαι να ειστε παντα μαζι

σε-ευχαριστω-πολυ-κοπελια!!!ναι-21-χρονια-ημουν-12-οταν-τα-φτιαξαμε!!οπως-καταλαβες-εχει-περασει-απο-πολλες-φασεις-η-σχεση-μας-και-περασαμε-πολλα!!καναμε-υποχωρησεις-και-οι-δυο-και-σημερα-ειμαστε-εδω-που-ειμαστε!!!!

basilikaki

basilikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

28provlimata gamoy - Σελίδα 2 Empty Απ: provlimata gamoy Παρ Ιαν 27, 2012 3:14 pm

filina

filina
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Συμφωνω με τη mamarena σε ολα! Η αισιοδοξια και η καλη διαθεση κανουν τελικα τη διαφορα.Τι γινεται ομως οταν το ετερον ημισι δεν θελει?? Στη δικη μου περιπτωση εχω προσπαθισει πολυ και με το καλο και με το κακο. Δεν βλεπω να συγκινειται. Στην φαση που ειμαστε τωρα απλα συγκατοικουμε και συνυπαρχουμε σε ενα σπιτι μονο για τη μπουμπου. Απο τη μερια μου δεν θελω να χωρισω αλλα ειλικρινα εχω κουραστει πολυ να βρισκω χρονο για τα παντα και εκεινος να μην διαθετει ουτε 5 λεπτα για μενα. Ευχομαι να αλλαξει καποια στιγμη αυτη η κατασταση. Του εχω δωσει το χρονο να δει τι πραγματικα θελει απο τη ζωη του και απο τη ζωη μου χωρις φωνες και γκρινιες. Οι σχεσεις θελουν προσπαθεια και απο τις δυο μεριες.

29provlimata gamoy - Σελίδα 2 Empty Απ: provlimata gamoy Παρ Ιαν 27, 2012 10:33 pm

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefaniandreas έγραψε:
thenia έγραψε:Ena pragma tha pw,makari mia mera h zwh soy na ginei st alitheia toso wraia oso esy tin kaneis na fantazei stous allous sto Facebook!!!
Ayto poy kserw egw einai oti oles oi sxeseis exoun ta skampanevasmata tous,apla merikes fores niwtheis tin anagki na to ekswterikeyseis olo ayto kai na peis dyo koyventes,allwste gi ayto yparxei ki ayto to foroum an den kanw lathos.Twra ayto den simainei oti thelw na xwrisw ton antra moy kai na paratisw ta paidia moy,eleos!!!Pia manoyla me tria mikra paidakia (gera na einai ta poulakia mou)den niwthei kourasmeni?Opoios pei to antitheto leei psemata???
σε αυτο θα συμφωνησω απολυτα!και δε χρειαζεται να εχεις 3 για να νοιωθεις κουρασμενη.και ενα η και κανενα σου δινει το δικαιωμα της κουρασης.πρεπει να καταλαβουμε πρωτες εμεις και μετα οι υπολοιποι οτι δεν ειμαστε σουπερ ηρωες

Α γεια σου! Δεν ειμαστε σουπερ ηρωες! Και ενα παιδι κ δυο ειναι κουραση, δεν θα ειναι τα 3 παιδια?? Θελει μοιρασμα η δουλεια,καταμερισμο της εργασιας που λενε Very Happy Και επειδη οι μαμαδες τα αναλαμβανουμε ολα δεν ειναι ντροπη να σταματησουμε λιγο και να πουμε "κουραστηκα", να μοιραστουμε τις ευθυνες και τις δουλειες που πρεπει να γινουν.Πιστευω επιβαλλεται να τα μοιραζομαστε ολα σαν ζευγαρι, και αυτο που ειπε η stefaniaandreas να ξεφευγουμε που κ που κ μονες μας, δεν ειμαστε μονο μαμαδες και συντροφοι,εχουμε κ αλλους ρολους.

30provlimata gamoy - Σελίδα 2 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Ιαν 28, 2012 2:31 am

mamarena

mamarena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
filina έγραψε:Συμφωνω με τη mamarena σε ολα! Η αισιοδοξια και η καλη διαθεση κανουν τελικα τη διαφορα.Τι γινεται ομως οταν το ετερον ημισι δεν θελει?? Στη δικη μου περιπτωση εχω προσπαθισει πολυ και με το καλο και με το κακο. Δεν βλεπω να συγκινειται. Στην φαση που ειμαστε τωρα απλα συγκατοικουμε και συνυπαρχουμε σε ενα σπιτι μονο για τη μπουμπου. Απο τη μερια μου δεν θελω να χωρισω αλλα ειλικρινα εχω κουραστει πολυ να βρισκω χρονο για τα παντα και εκεινος να μην διαθετει ουτε 5 λεπτα για μενα. Ευχομαι να αλλαξει καποια στιγμη αυτη η κατασταση. Του εχω δωσει το χρονο να δει τι πραγματικα θελει απο τη ζωη του και απο τη ζωη μου χωρις φωνες και γκρινιες. Οι σχεσεις θελουν προσπαθεια και απο τις δυο μεριες.

Ναι κοπελιτσα μου... εχεις απολυτο δικιο.. Η σχεση χτιζεται και απο τους 2... Εχω βρεθει στη θεση σου και ομολογω οτι ηταν η χειροτερη φαση της ζωης μου. Και προσπαθειες εκανα..και υπομονη εκανα..και τα νευρα μου εσπασαν και απ'ολα!!!
Μεχρι που καταλαβα πως δεν ειναι στο χερι μου η συμπεριφορα και τα συναισθηματα του αλλου. Μονο τα δικα μας. Απο τη στιγμη που αλλαξα εγω τη συμπεριφορα μου, σταδιακα αλλαξε κι εκεινος και βρηκαμε τους ρυθμους μας.
Βλεπω οτι εχετε ενα μωρακι ενος ετους. Μηπως απο εκει ξεκιναν ολα? Μηπως ακομα δενεχετε καταφερει να συμβιβαστητε με τα νεα δεδομενα? Γιατι στη δικη μου περιπτωση αυτο εφταιξε.
Υπομονη και θετικη σκεψη κοπελιτσα μου... Δε μπορεις να κανεις κατι αλλο. Χαμογελα μονο!!!
(Να σου πω την αληθεια εγω ειχα διαβασει τοτε ενα βιβλιο που με εκανε να αλλαξω..Ισως βοηθησει κι εσενα. Λεγεται Ο Νομος της ελξης....
Ελπιζω ολα να πανε καλα!!!!
Καλημερα σε ολες!!!!!

31provlimata gamoy - Σελίδα 2 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Ιαν 28, 2012 2:41 am

mamarena

mamarena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
thenia έγραψε:Ena pragma tha pw,makari mia mera h zwh soy na ginei st alitheia toso wraia oso esy tin kaneis na fantazei stous allous sto Facebook!!!
Ayto poy kserw egw einai oti oles oi sxeseis exoun ta skampanevasmata tous,apla merikes fores niwtheis tin anagki na to ekswterikeyseis olo ayto kai na peis dyo koyventes,allwste gi ayto yparxei ki ayto to foroum an den kanw lathos.Twra ayto den simainei oti thelw na xwrisw ton antra moy kai na paratisw ta paidia moy,eleos!!!Pia manoyla me tria mikra paidakia (gera na einai ta poulakia mou)den niwthei kourasmeni?Opoios pei to antitheto leei psemata???

Ετσι ειναι thenia μου...
Ολες οι σχεσεις εχουν τα πανω και τα κατω τους. Και καλα εκανες και μιλησες εδω. Αυτο το forum ειναι πολυ... ψυχαναλυτικο!! Κι εμεις γι αυτο ειμαστε εδω, για να βοηθησουμε οπως μπορει η καθεμια μας.
Ελπιζω στα λογια μας να βρηκες καποια παρηγορια και να πηρες δυναμη να συνεχισεις!!!
Ολες λιγο πολυ τα ιδια αντιμετωπιζουμε. Το θεμα ειναι αν θα επιλεξουμε να αλλαξουμε ο,τι μας χαλει η οχι...

32provlimata gamoy - Σελίδα 2 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Ιαν 28, 2012 6:55 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι ωραια ειναι αλλα να μην προσπαθει μονο ο ενας,εμενα αυτο με κουρασε και πολλα αλλα.Ισως εκανα βιαστηκες κινησεις,ισως ποτε δεν θα αλλαζε,το μονο σιγουρο ειναι οτι τωρα που ειμαι μονη με τον γιο μου σε καινουργιο σπιτι σιγουρα κλαιω καποιες νυχτες,αλλα ειμαι πολυ καλυτερα ψυχολογικα πια...

33provlimata gamoy - Σελίδα 2 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Ιαν 28, 2012 7:16 am

mamarena

mamarena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatijana έγραψε:Ναι ωραια ειναι αλλα να μην προσπαθει μονο ο ενας,εμενα αυτο με κουρασε και πολλα αλλα.Ισως εκανα βιαστηκες κινησεις,ισως ποτε δεν θα αλλαζε,το μονο σιγουρο ειναι οτι τωρα που ειμαι μονη με τον γιο μου σε καινουργιο σπιτι σιγουρα κλαιω καποιες νυχτες,αλλα ειμαι πολυ καλυτερα ψυχολογικα πια...

Απο τη στιγμη που εξαντλουμε τα ορια της υπομονης μας, το καλυτερο ειναι να κοιταξουμε πως θα βρουμε τον παλιο καλο εαυτο μας... Αν αυτο σημαινει οτι θα πρεπει για λιγο (η περισσοτερο καιρο) να μεινουμε μακρυα απο τον συντροφο μας..ας ειναι!
Να εισαι περηφανη για την αποφαση σου.. Εξαλλου, εχεις ηδη εναν αντρα που εισαι πολυτα υπευθυνη γι αυτον.. Κι αυτος σε χρειαζεται δυνατη κι ευτυχισμενη!
Δε ξερω τι προβληματα αντιμετωπισες, αλλα νομιζω πως εισαι ηδη πιο ηρεμη και θα δεις οτι μερα με τη μερα θα ειναι ολο και πιο ευκολο..Αρκει να το αποφασισεις εσυ!!!!!
Smile

34provlimata gamoy - Σελίδα 2 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Ιαν 28, 2012 7:23 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamarena έγραψε:
tatijana έγραψε:Ναι ωραια ειναι αλλα να μην προσπαθει μονο ο ενας,εμενα αυτο με κουρασε και πολλα αλλα.Ισως εκανα βιαστηκες κινησεις,ισως ποτε δεν θα αλλαζε,το μονο σιγουρο ειναι οτι τωρα που ειμαι μονη με τον γιο μου σε καινουργιο σπιτι σιγουρα κλαιω καποιες νυχτες,αλλα ειμαι πολυ καλυτερα ψυχολογικα πια...

Απο τη στιγμη που εξαντλουμε τα ορια της υπομονης μας, το καλυτερο ειναι να κοιταξουμε πως θα βρουμε τον παλιο καλο εαυτο μας... Αν αυτο σημαινει οτι θα πρεπει για λιγο (η περισσοτερο καιρο) να μεινουμε μακρυα απο τον συντροφο μας..ας ειναι!
Να εισαι περηφανη για την αποφαση σου.. Εξαλλου, εχεις ηδη εναν αντρα που εισαι πολυτα υπευθυνη γι αυτον.. Κι αυτος σε χρειαζεται δυνατη κι ευτυχισμενη!
Δε ξερω τι προβληματα αντιμετωπισες, αλλα νομιζω πως εισαι ηδη πιο ηρεμη και θα δεις οτι μερα με τη μερα θα ειναι ολο και πιο ευκολο..Αρκει να το αποφασισεις εσυ!!!!!
Smile

Ω,σιγουρα ειμαι πολυ καλυτερα.Απλα στεναχωριεμαι καποιες φορες για πραγματα που μου ερχονται στο μυαλο.Και στεναχωριεμαι που κι αλλες κοπελες ειναι σε φασεςι χωρισμου και δεν μου αρεσει,αλλα απο την αλλη σκεφτομαι γιατι μωρε αξιζουν να ειναι στην οικογενεια οταν σου αποδεικνυουν περιτρανα καθε φορα οτι η οικογενειες τους ειναι ειτε οι γονεις του,ειτε οι φιλοι...Εκει τι πας να προσπαθησεις?Κι ολα τα βλεπεις με εναν μαγικο τροπο μετα τις γεννες...Πριν δεν δινεις σημασια?Δε ξερω..

35provlimata gamoy - Σελίδα 2 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Ιαν 28, 2012 7:40 am

mamarena

mamarena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatijana έγραψε:
mamarena έγραψε:

Smile

Ω,σιγουρα ειμαι πολυ καλυτερα.Απλα στεναχωριεμαι καποιες φορες για πραγματα που μου ερχονται στο μυαλο.Και στεναχωριεμαι που κι αλλες κοπελες ειναι σε φασεςι χωρισμου και δεν μου αρεσει,αλλα απο την αλλη σκεφτομαι γιατι μωρε αξιζουν να ειναι στην οικογενεια οταν σου αποδεικνυουν περιτρανα καθε φορα οτι η οικογενειες τους ειναι ειτε οι γονεις του,ειτε οι φιλοι...Εκει τι πας να προσπαθησεις?Κι ολα τα βλεπεις με εναν μαγικο τροπο μετα τις γεννες...Πριν δεν δινεις σημασια?Δε ξερω..

Μετα το παιδι ολα αλλαζουν.. εμεις.. εκεινοι.. οι συνθηκες.. ολα! Πιστευω πως η στιγμη που ερχεται ενα μωρακι, ειναι πολυ κομβικο σημειο για τη σχεση. Εκει ξεκαθαριζουν ολα. Αλλο το πως λειτουργουσαμε ως ζευγαρι, αλλο σε μια οικογενεια. Παιρνει χρονο μεχρι να συμβιβαστουν και οι 2 με τα νεα δεδομενα ...
Αλλοι τα καταφερνουν.. κι αλλοι οχι. Αν προσπαθεις μονο εσυ δε γινεται τιποτα. Κι απο οτι λες αν υπαρχουν και τριτοι που ανακατευονται..ακομα πιο δυσκολο.
Για μενα ενα ζευγαρι μπορει να μεινει μαζι και να ειναι καλα μονο αν εχει κοινους στοχους, και κοινες προτεραιοτητες.
Δε ξερεις ομως τι θα γινει στο μελλον. Ισως τωρα που ειστε μακρυα, καταλαβει τελικα κι εκεινος αλλα κι εσυ οτι δεν μπορειτε να ζησετε χωρια. Ισως αυτο ηταν που επρεπε να κανεις για να δεις τι πραγματικα χρειαζεσαι.
Οπως και να χει, πιστευω οτι πηρες τη σωστη αποφαση. Τωρα.. που θα σε οδηγησει αυτη σου η αποφαση... αγνωστο!!!! Ελπιζω και σου ευχομαι, να εισαι χαμογελαστη ο,τι κι αν γινει απο δω και περα..

36provlimata gamoy - Σελίδα 2 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Ιαν 28, 2012 8:19 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαμαρενα ευχαριστω για τον χρονο που αφιερωσες για να μου μιλησεις,φιλια σου..

37provlimata gamoy - Σελίδα 2 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Ιαν 28, 2012 8:47 am

blackrose

blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τατιανακι μου απο εδω και περα να κοιτας να εισαι καλα κ εσυ και ο γιοκας σου..ο χρονος θα φανερωσει πολλα και θα σε σιγουρεψει για πολλα..ειτε καλα ειτε ασχημα!Αλλα η σιγουρια αυτη θα σου δωσει παραπανω αυτοπεποιηθηση να συνεχισεις να κοιτας μπροστα.
Και τις νυχτες που θα κλαις,σκεψου πως μαζι σου θα κλαινε χιλιαδες αλλες μανουλες σαν εσενα ή ανθρωποι με δυσκολες σκεψεις...ειμαι κ εγω αναμεσα.Σε φιλω και παντα μα παντα να προχωρας οτι και αν γινεται.Να εισαι αντρακι γιατι σε χρειαζεται το μικρακι σου και αργοτερα θα στηριζεσαι εσυ πανω του ,θα ειναι αυτος το αντρακι σου!

38provlimata gamoy - Σελίδα 2 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Ιαν 28, 2012 9:28 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
blackrose έγραψε:Τατιανακι μου απο εδω και περα να κοιτας να εισαι καλα κ εσυ και ο γιοκας σου..ο χρονος θα φανερωσει πολλα και θα σε σιγουρεψει για πολλα..ειτε καλα ειτε ασχημα!Αλλα η σιγουρια αυτη θα σου δωσει παραπανω αυτοπεποιηθηση να συνεχισεις να κοιτας μπροστα.
Και τις νυχτες που θα κλαις,σκεψου πως μαζι σου θα κλαινε χιλιαδες αλλες μανουλες σαν εσενα ή ανθρωποι με δυσκολες σκεψεις...ειμαι κ εγω αναμεσα.Σε φιλω και παντα μα παντα να προχωρας οτι και αν γινεται.Να εισαι αντρακι γιατι σε χρειαζεται το μικρακι σου και αργοτερα θα στηριζεσαι εσυ πανω του ,θα ειναι αυτος το αντρακι σου!

Εσδενα το ξερεις οτι σε αγαπαω πολυ!!!!

39provlimata gamoy - Σελίδα 2 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Ιαν 28, 2012 11:23 am

athanasia 2

Καλησπερα κι απο μενα ,ειναι αυτο που ελεγα κι εγω στην αρχη της συζητησης ,αν δε θελουν και οι δυο αυτο τον τροπο ζωης ..δε γινεται ποτε τιποτα .Η μενεις εν γνωση σου και μετα τα 35-40 αρχιζεις τα αντικαταθλιπτικα [ και γραφεις στα forum ...o αντρουλης μου και ο αντρουλης μου] η παιρνεις την κατασταση στα χερια σου ...μονη σου δυστυχως αλλα ολα καποια στιγμη στρωνουν.ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ

40provlimata gamoy - Σελίδα 2 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Ιαν 28, 2012 11:53 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθανασια μου πηρα την ολη φαση στα χερια μου γιατι δεν πηγαινε αλλο.Δε μπορω να μεινω σε μια κατασταση "για το παιδι μου" αν εγω δεν ειμαι καλα τι να με κανει το παιδι μου ετσι?

41provlimata gamoy - Σελίδα 2 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Ιαν 28, 2012 3:29 pm

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatijana έγραψε:Αθανασια μου πηρα την ολη φαση στα χερια μου γιατι δεν πηγαινε αλλο.Δε μπορω να μεινω σε μια κατασταση "για το παιδι μου" αν εγω δεν ειμαι καλα τι να με κανει το παιδι μου ετσι?

το παιδι σου θελει χαρουμενη μανουλα!οτι δεν λυνετε κοβετε....τατιανα μου και αν τωρα ειναι ακομα δυσκολο να σκεφτεσαι οτι εσθ εκανεσ το καλυτερο για σενα και το παιδακισου provlimata gamoy - Σελίδα 2 417472 provlimata gamoy - Σελίδα 2 417472 provlimata gamoy - Σελίδα 2 417472

γενικα ειμαι της αποψης οτι αν πρεπει να παλεψεις για να σαι καλα με τον αλλο κατι τρεχει,το θεμα ειναι να σαι καλα γιατι ετσι χωρις λογο και χωρις προσπαθεια...

42provlimata gamoy - Σελίδα 2 Empty Απ: provlimata gamoy Κυρ Ιαν 29, 2012 9:34 am

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μαναρακι αν προσπαθει ο ενας μονο.. παιρνει το καπελακι του και φευγει πριν γινουν τα νευρα του κροσια. Το θεμα ειναι να βλεπεις και τον αλλον προθυμο να συμετασχει στο να γινει καλυτερη μια σχεση. Με εναν σχεση και οικογενεια και δεν ξερω εγω τι αλλο,δεν γινεται. Εγω προσωπικα σε θαυμαζω πολυ για την δυναμη και την υπομονη σου. Να το ξερεις.. και μακαρι να γινουν τα πραγματα καποια στιγμη οπως εσυ τα ειχες ονειρευτει απ' την αρχη. Φιλια. Smile

43provlimata gamoy - Σελίδα 2 Empty Απ: provlimata gamoy Δευ Ιαν 30, 2012 11:17 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irini24 έγραψε:
Μαναρακι αν προσπαθει ο ενας μονο.. παιρνει το καπελακι του και φευγει πριν γινουν τα νευρα του κροσια. Το θεμα ειναι να βλεπεις και τον αλλον προθυμο να συμετασχει στο να γινει καλυτερη μια σχεση. Με εναν σχεση και οικογενεια και δεν ξερω εγω τι αλλο,δεν γινεται. Εγω προσωπικα σε θαυμαζω πολυ για την δυναμη και την υπομονη σου. Να το ξερεις.. και μακαρι να γινουν τα πραγματα καποια στιγμη οπως εσυ τα ειχες ονειρευτει απ' την αρχη. Φιλια. Smile

Ειρηνη μου,οταν -ειδικα- ημουν εγκυος μου ειχε δειξει εναν αντρα που μπορει να στηριξει την οικογενεια που δημιουργειται...Μολις γεννηθηκε ο μικρος αρχισαν ολα να πηγαινουν κατα διαολου...Και φτασαμε στο σημειο που ειμαστε,να ζουμε χωρια και να ειμαστε μαζι...Αφου λεω ειμαστε ενα πολυ προχω ζευγαρι...Τι να πω?Θ δειξει..

44provlimata gamoy - Σελίδα 2 Empty Απ: provlimata gamoy Τετ Φεβ 15, 2012 2:23 pm

trelomanoula

trelomanoula
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kalhspera kai apw emena koritsia kai kalws sas brika.eimai pantremeni 5 xronia me politiko 8a kaname 8riskeytiko alla logo kakis egkimosinhs ta akirosame ola.ayto pou exw na pw egw opws eipe kai mia aloi fili gamos xwris problimata den eiparxi kai an iparxi einai pseftikos gia ta matia tou kozmou.emeis me ton antra mou peraseme mpores kai kategides oxi bebea giati ta prokalousame emeis alla giati bazane to xeraki tous trith kai ena mikro pososto na fteme emeis h dyo lipon an hparxi pragmatiki agaph kai ean iparxi empistosini kai ean iparxi ypoxorisi twte olla einai mia xara.emeis skotonomaste kai se 10 lepta eimaste san na min trexi tipota afou oloi h diki mas exoune na to lene esus eiste axoristi kai osso gia to pa8os einai sta xeria tou ka8enos na meni panta zesto kai trifero giati eimaste gynaikes kai kseroume poli kala th prepi na kanoume.ayta apw emena.

45provlimata gamoy - Σελίδα 2 Empty Απ: provlimata gamoy Τετ Φεβ 15, 2012 3:21 pm

evitadomingita

evitadomingita
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
egw tha dwsw mia apantisi poio epistimoniki study opws mou eipe enas filos mou psuxiatros.yparxei eidiki neurwsi ston egefalo mas i opoia energopoihte me tin epanalipsi.diladi oso den enaneonoume ti sxesi mas toso tha variomaste(giauto uparxoun kai kati giortes tou stil ag.valentinou,epetioi ktl).o filos mou autos leei loipon oti an theloume na krathsoume ti sxesi mas prepei na mi leitourgoume methodika.akoma kai mia mikri allagi kanei kalo.gia paradeigma anti na fate spiti,pigente ena piknik.einai kourastiko kai xronovoro polles fores.egw prospathw na to efarmozw oso eimai akoma nea alla de pauoun na uparxoun meres pou apla eimai stis maures mou i apla anapwlw ti palia mou zwh kai thelw na ksespasw provlimata gamoy - Σελίδα 2 679259

46provlimata gamoy - Σελίδα 2 Empty Απ: provlimata gamoy Τετ Φεβ 15, 2012 10:36 pm

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όταν παίρνεις την απόφαση να ενώσεις τη ζωή σου με έναν άνθρωπο σκέφτεσαι :είναι ο άνθρωπος μου , το άλλο μου μισό και μαζί του θα κάνω οικογένεια και περάσουμε μαζί μέχρι τα βαριά γεράματα .Κανένας δεν παντρεύεται πιστεύω με το σκεπτικό για" όσο αντέξει " αλλά στη πορεία ενώ έχουμε φτιάξει ένα τέλειο παραμύθι βλέπουμε να μην μας αρέσει πάντα .
Πιστεύω ότι οι εντάσεις και τα καβγαδάκια δεν λείπουν σχεδόν από κανένα σπίτι , το θέμα είναι μετά να μην γίνεται ο ένας απο τους δύο κουρέλι , αν και πιστεύω ότι όλα τα μέλη της οικογένειας επηρεάζονται .
Οπότε με συζήτηση και μικρά καθημερινά πράγματα και ανανέωση μπορείς να κρατήσεις τη σχέση όχι όπως ήταν σην αρχή αλλά ακόμα καλύτερη επειδή σε όλο αυτό το διάστημα έχεις ζήσει έχεις δημιουργήσει περισσότερα πράγματα.Ότι δεν μας αρέσει το λέμε στο σύντροφο μας δεν μπορούμε να λέμε έχω παράπονο απο τον άντρα μου επειδή υποστηρίζει τη μάνα του χωρίς όμως να του το έχουμε πει και δεν χρειάζεται να φωνάξουμε όχι απλά του το λέμε :μην υποστηρίζεις τη μάνα σου και χάνεις εμένα , εκείνη είναι η γυναίκα που σου έδωσε ζωή αλλά και εγω η γυναίκα που θα δώσω νόημα στη ζωή σου .
Με την επικοινωνία μπορείτε να βρείτε την λύση που η κάθε μια θέλει , και μην αφήνετε τίποτα για αύριο το πρόβλημα μεγαλώνει όταν όμως πρέπει να μιλήσετε να είσαστε ήρεμες και με χαμόγελο δεν μαλώνουμε ένα παιδί απλά συζητάμε .
Αν μετά από διάλογο βλέπετε ότι δεν υπάρχει λύση ο καθένας αποφασίζει για την δική του ζωή όσο δύσκολο και να είναι.

47provlimata gamoy - Σελίδα 2 Empty Απ: provlimata gamoy Τετ Φεβ 15, 2012 11:21 pm

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evitadomingita έγραψε:egw tha dwsw mia apantisi poio epistimoniki study opws mou eipe enas filos mou psuxiatros.yparxei eidiki neurwsi ston egefalo mas i opoia energopoihte me tin epanalipsi.diladi oso den enaneonoume ti sxesi mas toso tha variomaste(giauto uparxoun kai kati giortes tou stil ag.valentinou,epetioi ktl).o filos mou autos leei loipon oti an theloume na krathsoume ti sxesi mas prepei na mi leitourgoume methodika.akoma kai mia mikri allagi kanei kalo.gia paradeigma anti na fate spiti,pigente ena piknik.einai kourastiko kai xronovoro polles fores.egw prospathw na to efarmozw oso eimai akoma nea alla de pauoun na uparxoun meres pou apla eimai stis maures mou i apla anapwlw ti palia mou zwh kai thelw na ksespasw provlimata gamoy - Σελίδα 2 679259

εχει δικιο η επιστημονικη αποψη σου !! και απλα καθημερινα πραγματα ανανεωνουν την σχεση ! εμεις τα βαζουμε για υπνο αναβουμε κερακια στο τραπεζι παιρνουμε και τα ποτηρια της σαμπανιας και τρωμε οι δυο μας γιουβαρλακια πινοντας κοκα κολα !! καταλαβες τι εννοω , δεν χρειαζεται να πιουμε κρασι η να φαμε αστακο για να αναψουμε τα κερακια στην τραπεζαρια μας !! και πολλες φορες το κανουμε αυτο οταν τρωμε με τα παιδια μας και αυτα να δεις πως χαιρονται τσουγκριζουν κιολας με τα ποτηρια και τους αρεσει παρα πολυ !!

48provlimata gamoy - Σελίδα 2 Empty Απ: provlimata gamoy Πεμ Φεβ 16, 2012 12:59 am

Νανακι

Νανακι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
διαβασα πριν λιγο το θεμα με τιτλο :"ΒΟΗΘΕΙΑ" στο eimaimama.gr και εχω παθει ταραχη .Αυτα ειναι τραγικα προβληματα νομιζω και δεν θα ηξερα τι να πω στην κοπελα.Ολοι εχουμε περασει διαφορα αλλα αυτο χρειαζεται εισαγγελεα νομιζω .Αν καποια κοπελα ειναι δικηγορος εδω μεσα ας βοηθησει αυτη την ψυχη εκει εξω .

49provlimata gamoy - Σελίδα 2 Empty Απ: provlimata gamoy Πεμ Φεβ 16, 2012 1:13 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τατιανακι μου εγω σημερα διαβαζω 1η φορα οτι χωρισες. Δεν πηγαινε αλλο ε? Να σου πω κατι? Απο το να εισαι σε μια κατασταση που φθειρει τους παντες καλυτερα ετσι! Πρεπει να προστατευσεις τον εαυτο σου και το παιδι σου. Ξερω οτι ειμαι εξω απο το χορο και δεν μπορω να σου πω οτι ολα θα ειναι οκ γιατι σιγουρα θα συναντησεις και δυσκολιες και θα εχεις και τις στεναχωριες σου αλλα πιστευω οτι το αντιτιμο ειναι μικρο μπροστα στην ψυχικη ηρεμια τη δικη σου και του γιου σου. Ελπιζω μονο οτι το παιδι θα παιρνει αγαπη και απο τους 2 γονεις κι ας ειστε χωρια γιατι πιστευω οτι το εχει αναγκη και τωρα που ειναι μικρος και οταν μεγαλωσει. Ελπιζω ακομη κι αν χωρισατε να υπαρχει συνενοηση μεταξυ σας στο θεμα του παιδιου. Εχω καιρο να μπω στο φορουμ και δεν ξερω αν εχεις γραψει σε καποιο αλλο θεμα τι ακριβως εγινε. Απο την μια λυπαμαι που φτασατε εκει αλλα απο την αλλη ειλικρινα πιστευω οτι ειναι για το καλυτερο. provlimata gamoy - Σελίδα 2 417472

50provlimata gamoy - Σελίδα 2 Empty Απ: provlimata gamoy Πεμ Φεβ 16, 2012 1:19 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:Τατιανακι μου εγω σημερα διαβαζω 1η φορα οτι χωρισες. Δεν πηγαινε αλλο ε? Να σου πω κατι? Απο το να εισαι σε μια κατασταση που φθειρει τους παντες καλυτερα ετσι! Πρεπει να προστατευσεις τον εαυτο σου και το παιδι σου. Ξερω οτι ειμαι εξω απο το χορο και δεν μπορω να σου πω οτι ολα θα ειναι οκ γιατι σιγουρα θα συναντησεις και δυσκολιες και θα εχεις και τις στεναχωριες σου αλλα πιστευω οτι το αντιτιμο ειναι μικρο μπροστα στην ψυχικη ηρεμια τη δικη σου και του γιου σου. Ελπιζω μονο οτι το παιδι θα παιρνει αγαπη και απο τους 2 γονεις κι ας ειστε χωρια γιατι πιστευω οτι το εχει αναγκη και τωρα που ειναι μικρος και οταν μεγαλωσει. Ελπιζω ακομη κι αν χωρισατε να υπαρχει συνενοηση μεταξυ σας στο θεμα του παιδιου. Εχω καιρο να μπω στο φορουμ και δεν ξερω αν εχεις γραψει σε καποιο αλλο θεμα τι ακριβως εγινε. Απο την μια λυπαμαι που φτασατε εκει αλλα απο την αλλη ειλικρινα πιστευω οτι ειναι για το καλυτερο. provlimata gamoy - Σελίδα 2 417472

Κουκλα μου δωσε φιλια στην τρελλομαλλιαρα σου κορη...
Δεν ξερω ποσο καλο εκανα,ακομη ολα ειναι ρευστα.Ακομη σχεδον τιποτα δεν εχει τελειωσει.Εκανα κι εγω τις μαλακιες μου.Ποτε κανεις δεν φταιει σε εναν χωρισμο,αλλα εχει το μεγαλυτερο μεριδιο θεωρω..Θα δειξει.Φιλια κοριτσαρα μου!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Παρόμοια θέματα

-

» provlimata upnou...!!!!
» GENA EKTOS GAMOY....

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις