Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
543 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 543 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

51provlimata gamoy - Σελίδα 3 Empty Απ: provlimata gamoy Πεμ Φεβ 16, 2012 1:22 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
stefy έγραψε:Τατιανακι μου εγω σημερα διαβαζω 1η φορα οτι χωρισες. Δεν πηγαινε αλλο ε? Να σου πω κατι? Απο το να εισαι σε μια κατασταση που φθειρει τους παντες καλυτερα ετσι! Πρεπει να προστατευσεις τον εαυτο σου και το παιδι σου. Ξερω οτι ειμαι εξω απο το χορο και δεν μπορω να σου πω οτι ολα θα ειναι οκ γιατι σιγουρα θα συναντησεις και δυσκολιες και θα εχεις και τις στεναχωριες σου αλλα πιστευω οτι το αντιτιμο ειναι μικρο μπροστα στην ψυχικη ηρεμια τη δικη σου και του γιου σου. Ελπιζω μονο οτι το παιδι θα παιρνει αγαπη και απο τους 2 γονεις κι ας ειστε χωρια γιατι πιστευω οτι το εχει αναγκη και τωρα που ειναι μικρος και οταν μεγαλωσει. Ελπιζω ακομη κι αν χωρισατε να υπαρχει συνενοηση μεταξυ σας στο θεμα του παιδιου. Εχω καιρο να μπω στο φορουμ και δεν ξερω αν εχεις γραψει σε καποιο αλλο θεμα τι ακριβως εγινε. Απο την μια λυπαμαι που φτασατε εκει αλλα απο την αλλη ειλικρινα πιστευω οτι ειναι για το καλυτερο. provlimata gamoy - Σελίδα 3 417472

Κουκλα μου δωσε φιλια στην τρελλομαλλιαρα σου κορη...
Δεν ξερω ποσο καλο εκανα,ακομη ολα ειναι ρευστα.Ακομη σχεδον τιποτα δεν εχει τελειωσει.Εκανα κι εγω τις μαλακιες μου.Ποτε κανεις δεν φταιει σε εναν χωρισμο,αλλα εχει το μεγαλυτερο μεριδιο θεωρω..Θα δειξει.Φιλια κοριτσαρα μου!!

Φιλακια στον κουκλο σου! Πανω απο ολα να ειστε καλα αυτο μετραει. Ισως απλα χρειαζετσε κι ενα διαλλειμμα σαν ζευγαρι και μετα απο καποιο καιρο πιο ηρεμοι και με καθαρο μυαλο να τα ξαναβρειτε. Θα δειξει. Σου ευχομαι το καλυτερο, Αυτο που θες παργματικα ναι γινει! provlimata gamoy - Σελίδα 3 417472

52provlimata gamoy - Σελίδα 3 Empty Απ: provlimata gamoy Παρ Φεβ 17, 2012 11:44 am

evitadomingita

evitadomingita
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
valerakievelinaki έγραψε:
evitadomingita έγραψε:egw tha dwsw mia apantisi poio epistimoniki study opws mou eipe enas filos mou psuxiatros.yparxei eidiki neurwsi ston egefalo mas i opoia energopoihte me tin epanalipsi.diladi oso den enaneonoume ti sxesi mas toso tha variomaste(giauto uparxoun kai kati giortes tou stil ag.valentinou,epetioi ktl).o filos mou autos leei loipon oti an theloume na krathsoume ti sxesi mas prepei na mi leitourgoume methodika.akoma kai mia mikri allagi kanei kalo.gia paradeigma anti na fate spiti,pigente ena piknik.einai kourastiko kai xronovoro polles fores.egw prospathw na to efarmozw oso eimai akoma nea alla de pauoun na uparxoun meres pou apla eimai stis maures mou i apla anapwlw ti palia mou zwh kai thelw na ksespasw provlimata gamoy - Σελίδα 3 679259

εχει δικιο η επιστημονικη αποψη σου !! και απλα καθημερινα πραγματα ανανεωνουν την σχεση ! εμεις τα βαζουμε για υπνο αναβουμε κερακια στο τραπεζι παιρνουμε και τα ποτηρια της σαμπανιας και τρωμε οι δυο μας γιουβαρλακια πινοντας κοκα κολα !! καταλαβες τι εννοω , δεν χρειαζεται να πιουμε κρασι η να φαμε αστακο για να αναψουμε τα κερακια στην τραπεζαρια μας !! και πολλες φορες το κανουμε αυτο οταν τρωμε με τα παιδια μας και αυτα να δεις πως χαιρονται τσουγκριζουν κιολας με τα ποτηρια και τους αρεσει παρα πολυ !!

Ax mwreee ti glukooo tha to kanw Kai egw!mou dwses idea provlimata gamoy - Σελίδα 3 536304

53provlimata gamoy - Σελίδα 3 Empty Απ: provlimata gamoy Παρ Φεβ 17, 2012 12:52 pm

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εδώ και βδομάδες βρίσκομαι σε διαδικασία άρνησης, προσπαθώντας να δώσω στους ανθρώπους που με περιβάλλουν την εικόνα του "δεν τρέχει τίποτα", άλλα ειλικρινά διαβάζω τι γράφετε και παίρνω κουράγιο.

Ανήκω στην κατηγορία που επικοινωνία δεν υπάρχει, απλά και μόνο επειδή ο άλλος δε θέλει, τη θεωρεί περιττή και ανούσια. Το κακό είναι ότι είμαι έγκυος. Έχω δώσει διορία στον εαυτό μου ένα χρόνο, θα σφίξω τα δόντια , θα κάνω υπομονή, θα δώσω ευκαιρίες ένα χρόνο ακόμη, μετά έφυγα. Δεν γίνεται να σωσω έναν γάμο μόνη μου. Δε λειτουργεί έτσι.

54provlimata gamoy - Σελίδα 3 Empty Απ: provlimata gamoy Παρ Φεβ 17, 2012 1:03 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella01 έγραψε:Εδώ και βδομάδες βρίσκομαι σε διαδικασία άρνησης, προσπαθώντας να δώσω στους ανθρώπους που με περιβάλλουν την εικόνα του "δεν τρέχει τίποτα", άλλα ειλικρινά διαβάζω τι γράφετε και παίρνω κουράγιο.

Ανήκω στην κατηγορία που επικοινωνία δεν υπάρχει, απλά και μόνο επειδή ο άλλος δε θέλει, τη θεωρεί περιττή και ανούσια. Το κακό είναι ότι είμαι έγκυος. Έχω δώσει διορία στον εαυτό μου ένα χρόνο, θα σφίξω τα δόντια , θα κάνω υπομονή, θα δώσω ευκαιρίες ένα χρόνο ακόμη, μετά έφυγα. Δεν γίνεται να σωσω έναν γάμο μόνη μου. Δε λειτουργεί έτσι.

Το "καλο" ειναι οτι το λες εδω....Λυπαμαι πολυ που τελικα δεν....Ευχομαι να πανε καλα,οτι θες,εδω ειμαι στειλε σε πμ οτι θες...

55provlimata gamoy - Σελίδα 3 Empty Απ: provlimata gamoy Παρ Φεβ 17, 2012 1:25 pm

markella01

markella01
Τατιάνα, να ήξερες κι εδώ πόσο πολύ δυσκολεύτηκα να το παραδεχτώ....

Όλα γίναν πολύ γρήγορα (ήταν δική του επιθυμία βέβαια) πέρσι τα Χριστούγεννα τα φτιάξαμε, σε 3 μήνες αρραβωνιαστήκαμε, ήθελε μωρό , αρχίσαμε προσπάθειες, τώρα είμαι στον 5ο , παντρευτήκαμε το γενάρη....μέσα σε ένα χρόνο τα κάναμε όλα. Και τώρα λέω ναι μεν εγώ ήμουν πιο συνειδητοποιημένη (είμαι και 4 χρόνια μεγαλύτερή του), άλλα δεν βίασα καμία κατάσταση ρε γαμώτο. Ίσα ίσα ήμουν πολύ διστακτική, ειδικά για το παιδί, μέχρι που μπήκα κι εγώ στο τριπάκι. Μια γυναίκα ερωτευμένη που έχει έναν άντρα να θέλει να την πάρει εδώ και τώρα, να της κάνει μωρό, δε θα "φάει" το παραμύθι?

Και φτάσαμε στο σημείο χτες το βράδυ συγκεκριμένα να σκέφτομαι "Θέε μου δε νιώθω ούτε στο ελάχιστο ερωτευμένη", κουράστηκα τόσο να προσπαθώ, απογοητεύτηκα τόσο πολύ που σα να έκλεισε ένας διακόπτης μέσα μου.

Πείτε μου καλά να πάθεις, πείτε μου τα ήθελε ο κώλος σου. Παρόλα αυτά, ζω με μια μικρή ελπίδα ότι ίσως καταφέρω με μεγάλη προσπάθεια να δείξω σε αυτό τον άνθρωπο πώς να με κάνει ευτιχισμένη και να τον κάνω κι εγώ εξίσου ευτυχισμένο.

56provlimata gamoy - Σελίδα 3 Empty Απ: provlimata gamoy Παρ Φεβ 17, 2012 1:56 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οχι,απλα πολυ θα ηθελες να κανεις οικογενεια...Να χαρισεις ηρεμια κ οικογενεια και στην πρωτη σου κορη.Δεν τα ηθελε ο κωλος σου..Απλα καταπινουμε το ωραιο παραμυθι που μας πασαρουν ορισμενοι,δεν βλεπουμε μπροστα μας τα σημαδια...
Να ξερεις ποσο εγω αγνοησα σημαδια απο τον δικο μου.Αλλα ηθελα διακαως να κανω παιδι,θεωρησα οτι θα πηγαιναν ολα ομορφα.Δεν πηγαν κι εγω ειμαι πολυ ευεξαπτη.Απλα στεναχωριεμαι γιατι ηθελα μια οικογενεια..Ισως καποια στιγμη κανω μια,ισως κι οχι...
Καλα κανεις που τα λες,οχι για κουτσομπολιο,ισως σε κανει να δεις πραγματα.να δεις,αξιζει να προσπαθησιες?Ή οχι?Αυτο μονη σου θα το καταλαβεις με το μπλα-μπλα εδω μεσα...Εγω ετσι ξεδιαλυνα καταστασεις αν και φρεσκο κ που κλαιγομαι καμια φορα θεωρω οτι καλα εκανα..

57provlimata gamoy - Σελίδα 3 Empty Απ: provlimata gamoy Παρ Φεβ 17, 2012 2:06 pm

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσα εγώ νομίζω ότι στην φάση αυτή δν θα πρέπει να πάρεις καμία απόφαση γιατί μπαίνουν και οι ορμόνες στην μέση!
δν μπορώ βέβαια να ξέρω τι έχει παιχτεί ανάμεσα σας για να πεις οτι σου τελείωσε ο έρωτας..αλλά νομίζω πως αν υπάρχουν βάσεις σε αυτή τη σχέση τότε δν τελείωσε τίποτα ακόμη!!
με τον άντρα σου έχεις μιλήσει? αυτός πως νιώθει???

εγώ προσωπικά δν είμαι τύπος του γάμου..και για να καταφέρω να νιώσω ότι μπορώ να πω σχεδόν με 100% σιγουριά οτι θελω να ειμαι με τον άντρα μου για πάντα..πέρασαν 10 χρόνια!!!οπότε πάνω σε αυτό δν μπορώ να σου πω κάτι!!!

58provlimata gamoy - Σελίδα 3 Empty Απ: provlimata gamoy Παρ Φεβ 17, 2012 3:49 pm

markella01

markella01
Κορίτσια, ο άντρας μου είναι του στυλ "οι άντρες δε μιλούν πολύ". Μπορω να ανεχτώ πολλά ρε γαμώτο, ίσως φταινε και οι ορμόνες, μπορεί, όλα είμαι σε θέση να τα δεχτώ προκειμένου να μην παραδώσω τα όπλα...

Τον τελευταίο καιρό απλά καταφέρνουμε να κάνουμε ο ένας τον άλλο έξω φρενών. Διψάω για λίγη επαφή, για ένα αυτί που θα ακούσει τους φόβους και τις ανησυχίες μου και τα παράπονά μου, άλλα δεν υπάρχει τίποτα. Ο άντρας μου γενικώς στη ζωή του είναι σε μεγαλύτερη άρνηση από ότι εγώ για τη σχέση μας. Νομίζω ότι θεωρεί πως άμα δε μιλάει για κάτι, αυτό το κάτι δεν υπάρχει καν.

Δεν ξέρω... είμαι τόσο μπερδεμένη...
Απλά υπομονη... τίποτα άλλο. Και σας ευχαριστώ που με ακούτε.

59provlimata gamoy - Σελίδα 3 Empty Απ: provlimata gamoy Παρ Φεβ 17, 2012 3:58 pm

mommy12585

mommy12585
markella01 έγραψε:Κορίτσια, ο άντρας μου είναι του στυλ "οι άντρες δε μιλούν πολύ". Μπορω να ανεχτώ πολλά ρε γαμώτο, ίσως φταινε και οι ορμόνες, μπορεί, όλα είμαι σε θέση να τα δεχτώ προκειμένου να μην παραδώσω τα όπλα...

Τον τελευταίο καιρό απλά καταφέρνουμε να κάνουμε ο ένας τον άλλο έξω φρενών. Διψάω για λίγη επαφή, για ένα αυτί που θα ακούσει τους φόβους και τις ανησυχίες μου και τα παράπονά μου, άλλα δεν υπάρχει τίποτα. Ο άντρας μου γενικώς στη ζωή του είναι σε μεγαλύτερη άρνηση από ότι εγώ για τη σχέση μας. Νομίζω ότι θεωρεί πως άμα δε μιλάει για κάτι, αυτό το κάτι δεν υπάρχει καν.

Καλησπέρα και από εμένα markella. Όπως μιλάς αυτή την στιγμή για τον άντρα σου, τα ίδια σχεδόν συναισθήματα είχα και εγώ στην περίοδο της εγκυμοσύνης. Φυσικά δεν ξέρω στα αλήθεια την σχέση σας απλά θεωρώ ότι σε παίρνει λίγο από κάτω και λόγω ορμονών, οι άντρες εκ των πραγμάτων δε μπορούν να συμπάσχουν απόλυτα στην κατάσταση αυτή που περνάμε αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν πιστεύω και τους φόβους μας..αφου στην ουσία δεν αλλάζει κάτι για αυτούς και καταλαβαίνουν οτι είναι μπαμπάδες όταν χρονίσει το παιδί τους και μετά Razz Μιλάω για αυτούς που είναι στο 1ο παιδάκι ακόμα...

Και το τελευταίο που είπες ότι 'Νομίζω ότι θεωρεί πως άμα δε μιλάει για κάτι, αυτό το κάτι δεν υπάρχει καν.' συμβαίνει σε όλους τους άντρες, παριστάνουν πάντα πως όλα είναι καλά αφού δε δίνουν σημασία μέχρι να τους πεις το αντε γεια και να ξυπνήσουν !!!!

60provlimata gamoy - Σελίδα 3 Empty Απ: provlimata gamoy Παρ Φεβ 17, 2012 4:16 pm

markella01

markella01
Δεν ξέρω, ίσως ήμουν μαθημένη αλλιώς στις προηγούμενες σχέσεις μου... Γενικά θέματα επικοινωνίας δεν είχα ποτέ. Κανένας ποτέ δε γύρισε να μου πει όταν ήθελα να μιλήσω για μια άσχημη κατάσταση μεταξύ μας "ωχ σταμάτα να με πρήζεις". Κανένας δε με έβαλε τόσο χαμηλά σαν προτεραιότητα στη ζωή του όσο το κάνει ο άντρας μου. Σίγουρα όλα αυτά ξεκίνησαν πρόσφατα, μετά την εγκυμοσύνη. Άλλα γιατί έχω την εντύπωση ότι υπήρχαν από πριν κι απλά δεν είχαν χώρο να φανούν? Τον καιρό που προσπαθούσαμε για μωρό, είχαμε μεν τα καυγαδάκια μας σε νορμάλ πλαίσια, άλλα πραγματικά καμία σχέση με τώρα. Και τρέμω. Αύριο μεθαύριο θα ρθει το παιδί. Και μετά?

61provlimata gamoy - Σελίδα 3 Empty Απ: provlimata gamoy Παρ Φεβ 17, 2012 4:53 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:
markella01 έγραψε:Κορίτσια, ο άντρας μου είναι του στυλ "οι άντρες δε μιλούν πολύ". Μπορω να ανεχτώ πολλά ρε γαμώτο, ίσως φταινε και οι ορμόνες, μπορεί, όλα είμαι σε θέση να τα δεχτώ προκειμένου να μην παραδώσω τα όπλα...

Καλησπέρα και από εμένα markella. Όπως μιλάς αυτή την στιγμή για τον άντρα σου, τα ίδια σχεδόν συναισθήματα είχα και εγώ στην περίοδο της εγκυμοσύνης. Φυσικά δεν ξέρω στα αλήθεια την σχέση σας απλά θεωρώ ότι σε παίρνει λίγο από κάτω και λόγω ορμονών, οι άντρες εκ των πραγμάτων δε μπορούν να συμπάσχουν απόλυτα στην κατάσταση αυτή που περνάμε αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν πιστεύω και τους φόβους μας..αφου στην ουσία δεν αλλάζει κάτι για αυτούς και καταλαβαίνουν οτι είναι μπαμπάδες όταν χρονίσει το παιδί τους και μετά Razz Μιλάω για αυτούς που είναι στο 1ο παιδάκι ακόμα...

Και το τελευταίο που είπες ότι 'Νομίζω ότι θεωρεί πως άμα δε μιλάει για κάτι, αυτό το κάτι δεν υπάρχει καν.' συμβαίνει σε όλους τους άντρες, παριστάνουν πάντα πως όλα είναι καλά αφού δε δίνουν σημασία μέχρι να τους πεις το αντε γεια και να ξυπνήσουν !!!!

συμφωνω με τη mommy ειναι λιγο περιεργη η κατασταση τωρα εγω θα σου προτεινα να ηρεμησεις και να χαρεις αυτην την περιοδο.. δωσε λιγο χρονο στη σχεση σας ..μπορει να εινα μια μπορα που θα περασει.. αν υπαρχει οντως προβλημα θα φανει.. ευχομαι να φτιαξουν γρηγορα τα πραγματα...

62provlimata gamoy - Σελίδα 3 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Φεβ 18, 2012 2:13 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν προσπαθήσεις να συζητήσετε όχι σε κατάσταση γκρίνιας όταν ήδη έχεις συγχυστεί αλλά σε μια ήρεμη φάση και να του πεις αυτους τους προβληματισμούς που έχεις για τον τρόπο που επιλέγει να αγνοεί το πρόβλημα μήπως φύγει αντί να το λύνει??αν του πεις ότι δν ειναι αυτό που ονειρευόσουν και πως με αυτα που γίνονται έχεις φτάσει στο σημείο να σκέφτεσαι ακόμη και να χαλάσεις τον γάμο σας?μηπως καταλάβει την σοβαρότητα και αφήσει αυτή τη συμπεριφορά! κι εμένα όταν ήταν μικρότερος όταν θύμωνα έφευγε για να μιλήσουμε όταν μου περάσουν τα νεύρα...επειδή ήξερε ότι όταν ξεθυμώσω δν θα ασχοληθώ!με τον καιρό όμως κάθεται και ακούει πριν φτάσουμε σε σημείο να μαλώσουμε!!
μήπως σκέφτομαι είναι μικρός ακόμη και δν έχει τόσο την ωριμότητα που εσύ νόμιζες ότι έχει να αντιμετωπίσει κάποια πράγματα?

63provlimata gamoy - Σελίδα 3 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Φεβ 18, 2012 4:26 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δυστυχως αν ο αντρας ειναι βαρυς κι ασηκωτος,δυσκολα θα καταλαβει,εδω εγκυος ειναι και δεν χαμπαριαζει...Δε ξερω..Οταν υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια..Δεν εχει σχεση αμα τα κανουμε γρηγορα η οχι...Αλλοι ειναι 10 χρονια μαζι και χωριζουν μολις κανουν γαμο η κανουν παιδι...Απλα σκεφτομαι οτι στην αρχη δεν τα βλεπουμε καλα.Μερικες δεν εχουμε την υπομονη...Ναι,να σκιστεις να κρατησεις το σπιτι σου,αλλα να μην ειναι στα τετοια του ο αλλος.

64provlimata gamoy - Σελίδα 3 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Φεβ 18, 2012 4:56 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
προβληματα γαμου???δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το γαμο......τα προβληματα μας προυπαρχουν....υπαρχουν απο τη σχεση μας,απο τη συμβιωση....και μετα στο γαμο και με τα παιδια μαλλον αυτα γιγαντωνονται και εμεις απλα τα βλεπουμε......!μαλλον τα αντιμετωπιζουμε.....!!!!!δεν μπορω να πιστεψω οτι οσο ειμαστε σε σχεση ολα ειναι καλα και με το που μπαινει η κουλουρα ολα ειναι αναποδα.....!!!!!
βεβαια πολλες φορες "βοηθανε" και οι καταστασεις να δουμε τα πραγματα πιο καθαρα!!!

65provlimata gamoy - Σελίδα 3 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Φεβ 18, 2012 4:58 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συμφωνώ περίπου με αυτό που λες ότι μπορεί να είσαι καιρο με τον αλλον και να χαλάσει ή να εισαι λίγο και να κρατήσει...οπως επίσης ειναι και θεμα κατα πόσο ξέρεις τι θες οταν μπαινεις σε τετοιες καταστασεις... αν ξέρεις τι θες απο τη ζωή σου και ξέρει και ο αλλος και εχετε καταλληξει ότι θελετε να κάνετε οικογένεια μαζί τότε και στον μισό χρόνο να την κάνετε δν παίζει πρόβλημα..αν ειναι σε φάση που ακόμη δν ξέρει τι του γίνεται ομως και νομίζει απο ενθουσιασμο και έρωτα οτι ήρθε η ώρα κι εσύ βλέπεις ομως ότι ο αλλος δν ειναι ετοιμος απο θεμα ωριμότητας σκέψης και το κάνεις το βήμα τότε ειναι ρισκο που μπορεί να μην πετύχει!!εσυ εισαι σε μια ηλικια που ξέρεις τι θελεις πλεον οποτε φανταζομαι καταλαβαινεις πως το εννοούσα αυτο που ειπα!!

το οτι περασαν τοσα χρόνια για να αποφασίσω να παντρευτω δν έγινε γιατι περιμενα να ειμαι χρονια με τον αλλον αλλά γιατί στην αρχή ήμασταν πιτσιρίκια με το μυαλο πανω απο το κεφάλι μας και δν ξέρω αν κάναμε κάτι νωρίτερα αν θα είχε την επιτυχία που θέλω να πιστεύω ότι θα έχει τώρα!! Wink Wink

66provlimata gamoy - Σελίδα 3 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Φεβ 18, 2012 5:10 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella01 έγραψε:Δεν ξέρω, ίσως ήμουν μαθημένη αλλιώς στις προηγούμενες σχέσεις μου... Γενικά θέματα επικοινωνίας δεν είχα ποτέ. Κανένας ποτέ δε γύρισε να μου πει όταν ήθελα να μιλήσω για μια άσχημη κατάσταση μεταξύ μας "ωχ σταμάτα να με πρήζεις". Κανένας δε με έβαλε τόσο χαμηλά σαν προτεραιότητα στη ζωή του όσο το κάνει ο άντρας μου. Σίγουρα όλα αυτά ξεκίνησαν πρόσφατα, μετά την εγκυμοσύνη. Άλλα γιατί έχω την εντύπωση ότι υπήρχαν από πριν κι απλά δεν είχαν χώρο να φανούν? Τον καιρό που προσπαθούσαμε για μωρό, είχαμε μεν τα καυγαδάκια μας σε νορμάλ πλαίσια, άλλα πραγματικά καμία σχέση με τώρα. Και τρέμω. Αύριο μεθαύριο θα ρθει το παιδί. Και μετά?

αυτά ειναι χαρακτήρες ανθρώπων..

αν δεν ειναι της κουβεντας ,δεν θα γινει ποτε, αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν σε αγαπάει!..όντως κάποιοι άνθρωποι κουραζονατι με τα πολλά λογια.
Εσύ βεβαια λογω και της εγκυμοσυνης θελεις να μιλησεις , να κλαφτεις, να ξαλαφρώσεις...
Μηπως να μιλαγες σε μια φιλη σου , στους γονεις σου ..σε κάποιον άλλον τωρα..?\

αυτα που θες να πεις εχουν να κανουν με το γαμο σας η γενικα θελεις να μιλησεις οπως εμεις οι γυναικες??

αν δεν υπηρχε θεμα επικοινωνιας θα εισασταν καλα??

Δεν ξερω ακριβώσ τι εχει γίνει , αλλά ενας άνθρωπος που ηθελε να σε παντρευτει τοσο γρήγορα και να κανει παιδι μαζί σου...σίγουρα κατι αισθάνεται για σενα!!! χίλια τα εκατό!!

Ασε καλύτερα να περασει η εγκυμοσύνη και μετα θα δεις...
Και μαλιστα επειδη δεν είναι απλά μια σχέση , αλλά εχετε παντρευτεί.. σημαίνει πως κάτι υπάρχει..

Ευχομαι τα καλυτερα πάντως!

67provlimata gamoy - Σελίδα 3 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Φεβ 18, 2012 5:12 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Συμφωνώ περίπου με αυτό που λες ότι μπορεί να είσαι καιρο με τον αλλον και να χαλάσει ή να εισαι λίγο και να κρατήσει...οπως επίσης ειναι και θεμα κατα πόσο ξέρεις τι θες οταν μπαινεις σε τετοιες καταστασεις... αν ξέρεις τι θες απο τη ζωή σου και ξέρει και ο αλλος και εχετε καταλληξει ότι θελετε να κάνετε οικογένεια μαζί τότε και στον μισό χρόνο να την κάνετε δν παίζει πρόβλημα..αν ειναι σε φάση που ακόμη δν ξέρει τι του γίνεται ομως και νομίζει απο ενθουσιασμο και έρωτα οτι ήρθε η ώρα κι εσύ βλέπεις ομως ότι ο αλλος δν ειναι ετοιμος απο θεμα ωριμότητας σκέψης και το κάνεις το βήμα τότε ειναι ρισκο που μπορεί να μην πετύχει!!εσυ εισαι σε μια ηλικια που ξέρεις τι θελεις πλεον οποτε φανταζομαι καταλαβαινεις πως το εννοούσα αυτο που ειπα!!

το οτι περασαν τοσα χρόνια για να αποφασίσω να παντρευτω δν έγινε γιατι περιμενα να ειμαι χρονια με τον αλλον αλλά γιατί στην αρχή ήμασταν πιτσιρίκια με το μυαλο πανω απο το κεφάλι μας και δν ξέρω αν κάναμε κάτι νωρίτερα αν θα είχε την επιτυχία που θέλω να πιστεύω ότι θα έχει τώρα!! Wink Wink

Ελπιζω να μην σε προσβαλλα με αυτο που εγραψα....Ενα τυχαιο παραδειγμα εδωσα..Γιατι εχει τυχει να συμβει σε φιλικο μου ζευγαρι...
Ναι εγω -να μιλησω για μενα- ηθελα πολυ παιδι,με τον δικο μου ημασταν τελεια,αλλα τελεια μονοι μας..Εκεινος ναι,απο ενθουσιασμο εκανε το παιδι,δεν εχει καταλαβει οτι εχει γινει μπαμπας..Ουτε τι περασαμε για να τον φερουμε στον κοσμο τελικα καταλαβε..Αυτο κι αλλα πολλα λοιπον μας εφεραν στο σημειο που ειμαστε..Κι εκει ερχομαι κ λεω οτι γιατι να σκοτωνομαι να τον κρατησω αν εκεινος δεν δινει σημασια και τα θελει ολα στο πιατο οπως τελικα τον εμαθαν οι δικοι του?Ευκολα και χωρις πολλα ζορια.

68provlimata gamoy - Σελίδα 3 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Φεβ 18, 2012 5:15 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
markella01 έγραψε:Δεν ξέρω, ίσως ήμουν μαθημένη αλλιώς στις προηγούμενες σχέσεις μου... Γενικά θέματα επικοινωνίας δεν είχα ποτέ. Κανένας ποτέ δε γύρισε να μου πει όταν ήθελα να μιλήσω για μια άσχημη κατάσταση μεταξύ μας "ωχ σταμάτα να με πρήζεις". Κανένας δε με έβαλε τόσο χαμηλά σαν προτεραιότητα στη ζωή του όσο το κάνει ο άντρας μου. Σίγουρα όλα αυτά ξεκίνησαν πρόσφατα, μετά την εγκυμοσύνη. Άλλα γιατί έχω την εντύπωση ότι υπήρχαν από πριν κι απλά δεν είχαν χώρο να φανούν? Τον καιρό που προσπαθούσαμε για μωρό, είχαμε μεν τα καυγαδάκια μας σε νορμάλ πλαίσια, άλλα πραγματικά καμία σχέση με τώρα. Και τρέμω. Αύριο μεθαύριο θα ρθει το παιδί. Και μετά?

αν δεν ειναι της κουβεντας ,δεν θα γινει ποτε, αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν σε αγαπάει!..όντως κάποιοι άνθρωποι κουραζονατι με τα πολλά λογια.
Εσύ βεβαια λογω και της εγκυμοσυνης θελεις να μιλησεις , να κλαφτεις, να ξαλαφρώσεις...

αυτα που θες να πεις εχουν να κανουν με το γαμο σας η γενικα θελεις να μιλησεις οπως εμεις οι γυναικες??

Δεν ξερω ακριβώσ τι εχει γίνει , αλλά ενας άνθρωπος που ηθελε να σε παντρευτει τοσο γρήγορα και να κανει παιδι μαζί σου...σίγουρα κατι αισθάνεται για σενα!!! χίλια τα εκατό!!

Και μαλιστα επειδη δεν είναι απλά μια σχέση , αλλά εχετε παντρευτεί.. σημαίνει πως κάτι υπάρχει..

Αυτο για μενα ειναι παντελως ακυρο...Δλδ αν σε παντρευτει τρεφει μεγαλυτερα αισθηματα για σενα παρα αμα σε εχει ετσι?

69provlimata gamoy - Σελίδα 3 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Φεβ 18, 2012 5:21 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:

Αυτο για μενα ειναι παντελως ακυρο...Δλδ αν σε παντρευτει τρεφει μεγαλυτερα αισθηματα για σενα παρα αμα σε εχει ετσι?

δεν προλαβα να το γραψω!!!!!!!!!!!με προλαβες :-Ρ

70provlimata gamoy - Σελίδα 3 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Φεβ 18, 2012 5:25 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τατιάνα μου όχι βρε δν προσβλήθηκα...γι αυτο ειπα και ότι συμφωνώ μαζί σου σε αυτά που λες!! απλά έφερα και το δικο μου παραδειγμα για να τονισω το θέμα ηλικίας και ωριμότητας πάνω σε κάποιες αποφάσεις ζωής!!! έτσι οπως εξήγησες το παραδειγμα σου βλέπω ότι κατάλαβες που το πήγαινα!! provlimata gamoy - Σελίδα 3 417472 provlimata gamoy - Σελίδα 3 417472

71provlimata gamoy - Σελίδα 3 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Φεβ 18, 2012 5:35 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:
tatijana έγραψε:[

δεν προλαβα να το γραψω!!!!!!!!!!!με προλαβες :-Ρ[/quote]

ωχ οχι μην παρεξηγηθείτε τωρα...\\απλά συνηθως το σκεφτονται παραπάνω να χωρισουν η να ξαναπροσπαθησουν ,οταν υπάρχει γαμος ,που συνεπάγεται δικηγόρους,διατροφες κλπ...μεγάλη διαδικασία!!

επίσης απο θρησκευτικής και μόνο πλευράς(και μην με φάτε..) αν εχει επιτρέψει ο Θεός να παντρευτεί ενα ζευγάρι και το έχει ευλογήσει ...ε μάλλον κάποιος λόγος υπάρχει! αλλιως γάμοι διαλύονται και ενα βήμα πριν την εκκλησία..
ενώ όσο συζείς ,ουσιαστικά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ο άλλος ειναι για εσένα..δεν εχεις το τελικό οκ(για όσους τα πιστεύουν αυτά και μόνο φυσικά).

Και μιλάω για ζευγαρια που ο ενας από τους δυο θελει γαμο και ο άλλος όχι..εκει υπάρχει θεμα...!αυτοί οι άνθρωποι εχουν πολλές πιθανότητες να χωρίσουν
αμα δεν θέλουν και οι δύο , αλλάζει το πράγμα..άλλη κατηγορία..

κα

72provlimata gamoy - Σελίδα 3 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Φεβ 18, 2012 5:41 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν ο ένας θελει γαμο και ο αλλος οχι θα χωρισουν γιατί δν ταιριάζουν οι δρόμοι που έχουν αποφασίσει να πάρουν!
Δυστυχώς ξέρω ζευγάρια που παντρεύονται και χωρίζουν χωρίς δεύτερη σκέψη!και υπάρχουν και παιδάκια στην μέση!!!
δν θα ήθελα παντως να μεινω μαζί με έναν ανθρωπο που δν μου ταιριάζει και με στεναχωρεί και μαλωνουμε συνεχεια μόνο και μόνο για να γλυτώσουμε τα χρηματα του διαζυγίου ή τη διατροφή...η ζωή και των δύο μας θα ήταν μίζερη!Είμαι της άποψης να τελειώνουν τα πράγματα σωστά, με τις καλύτερες σχέσεις όσο γίνεται, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά στην μέση... παρά να διαιωνίζεται το χάος μέσα στο σπίτι που σίγουρα δν ειναι καθολου υγιές!!

καταλαβαίνω πάντως τι λες μπουμπουκίτσα!!...όταν έρθουν οι ευθύνες ενος παιδιού, είτε συζείς είτε είσαι παντρεμένος εκεί φαίνεται ΜΟΝΟ αν εισαι σίγουρος για την σωστή επιλογή συντρόφου!!στα ευκολα ολοι καλοί ειναι!!

73provlimata gamoy - Σελίδα 3 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Φεβ 18, 2012 5:48 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σιγουρα αμα δεν υπαρχει γαμος "φευγεις" πιο ευκολα οπως εγω.Που θεωρω οτι το παλεψα.Και δεν εχω και κυρωσεις.Ναι σιγουρα δεν εχω να πληρωσω εναν δικηγορο για διαζυγιο,για να κατωχηρωσω το καθε ποτε θα βλεπει το παιδι και φυσικα να δινει διατροφη πρεπει να παω σε δικηγορο ή σε συμβολαιογραφο δε θυμαμαι ακριβως...

74provlimata gamoy - Σελίδα 3 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Φεβ 18, 2012 5:54 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:αν ο ένας θελει γαμο και ο αλλος οχι θα χωρισουν γιατί δν ταιριάζουν οι δρόμοι που έχουν αποφασίσει να πάρουν!
Δυστυχώς ξέρω ζευγάρια που παντρεύονται και χωρίζουν χωρίς δεύτερη σκέψη!και υπάρχουν και παιδάκια στην μέση!!!
δν θα ήθελα παντως να μεινω μαζί με έναν ανθρωπο που δν μου ταιριάζει και με στεναχωρεί και μαλωνουμε συνεχεια μόνο και μόνο για να γλυτώσουμε τα χρηματα του διαζυγίου ή τη διατροφή...η ζωή και των δύο μας θα ήταν μίζερη!Είμαι της άποψης να τελειώνουν τα πράγματα σωστά, με τις καλύτερες σχέσεις όσο γίνεται, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά στην μέση... παρά να διαιωνίζεται το χάος μέσα στο σπίτι που σίγουρα δν ειναι καθολου υγιές!!

καταλαβαίνω πάντως τι λες μπουμπουκίτσα!!...όταν έρθουν οι ευθύνες ενος παιδιού, είτε συζείς είτε είσαι παντρεμένος εκεί φαίνεται ΜΟΝΟ αν εισαι σίγουρος για την σωστή επιλογή συντρόφου!!στα ευκολα ολοι καλοί ειναι!!

Ω,ποσο συμφωνωωωωω..

75provlimata gamoy - Σελίδα 3 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Φεβ 18, 2012 6:26 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="bou-boukitsa"]
ωχ οχι μην παρεξηγηθείτε τωρα..
δεν υπαρχει λογος παρεξηγησης...μιλαμε ολοι πολυ χαλαρα!
απλά συνηθως το σκεφτονται παραπάνω να χωρισουν η να ξαναπροσπαθησουν ,οταν υπάρχει γαμος ,που συνεπάγεται δικηγόρους,διατροφες κλπ...μεγάλη διαδικασία!!

μεγα λαθος για οποιον το κανει.....εαν δεν ειμαι καλα εγω μεσα σε ενα γαμο θα χωρισω με οποιο οικονομικο κοστος...εαν δεν ειμαι καλα εγω,δεν ειναι ουτε ο αντρας μου αλλα ουτε και τα παιδια μου!!!!εκτος εαν ειμαι τρελλη και αλλοπροσαλη!!!!

επίσης απο θρησκευτικής και μόνο πλευράς(και μην με φάτε..) αν εχει επιτρέψει ο Θεός να παντρευτεί ενα ζευγάρι και το έχει ευλογήσει ...ε μάλλον κάποιος λόγος υπάρχει!

βρε μπουμπουκιτσα.... και οι υπολοιποι που δεν εχουν παντρευτει γενικοτερα η που εχουν παντρευτει με πολιτικο γαμο και ειναι μια χαρα στο γαμο τους πως εξηγειται!!!
ενώ όσο συζείς ,ουσιαστικά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ο άλλος ειναι για εσένα.
και μετα το γαμο δεν μπορεις να εισαι σιγουρος....ποσα ζευγαρια ευτυχισμενα στα ματια αλλων χωριζουν μετα απο 20- 30 χρονια??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Παρόμοια θέματα

-

» provlimata upnou...!!!!
» GENA EKTOS GAMOY....

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις