51 Απ: provlimata gamoy Πεμ Φεβ 16, 2012 1:22 am
stefy
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:stefy έγραψε:Τατιανακι μου εγω σημερα διαβαζω 1η φορα οτι χωρισες. Δεν πηγαινε αλλο ε? Να σου πω κατι? Απο το να εισαι σε μια κατασταση που φθειρει τους παντες καλυτερα ετσι! Πρεπει να προστατευσεις τον εαυτο σου και το παιδι σου. Ξερω οτι ειμαι εξω απο το χορο και δεν μπορω να σου πω οτι ολα θα ειναι οκ γιατι σιγουρα θα συναντησεις και δυσκολιες και θα εχεις και τις στεναχωριες σου αλλα πιστευω οτι το αντιτιμο ειναι μικρο μπροστα στην ψυχικη ηρεμια τη δικη σου και του γιου σου. Ελπιζω μονο οτι το παιδι θα παιρνει αγαπη και απο τους 2 γονεις κι ας ειστε χωρια γιατι πιστευω οτι το εχει αναγκη και τωρα που ειναι μικρος και οταν μεγαλωσει. Ελπιζω ακομη κι αν χωρισατε να υπαρχει συνενοηση μεταξυ σας στο θεμα του παιδιου. Εχω καιρο να μπω στο φορουμ και δεν ξερω αν εχεις γραψει σε καποιο αλλο θεμα τι ακριβως εγινε. Απο την μια λυπαμαι που φτασατε εκει αλλα απο την αλλη ειλικρινα πιστευω οτι ειναι για το καλυτερο.
Κουκλα μου δωσε φιλια στην τρελλομαλλιαρα σου κορη...
Δεν ξερω ποσο καλο εκανα,ακομη ολα ειναι ρευστα.Ακομη σχεδον τιποτα δεν εχει τελειωσει.Εκανα κι εγω τις μαλακιες μου.Ποτε κανεις δεν φταιει σε εναν χωρισμο,αλλα εχει το μεγαλυτερο μεριδιο θεωρω..Θα δειξει.Φιλια κοριτσαρα μου!!
Φιλακια στον κουκλο σου! Πανω απο ολα να ειστε καλα αυτο μετραει. Ισως απλα χρειαζετσε κι ενα διαλλειμμα σαν ζευγαρι και μετα απο καποιο καιρο πιο ηρεμοι και με καθαρο μυαλο να τα ξαναβρειτε. Θα δειξει. Σου ευχομαι το καλυτερο, Αυτο που θες παργματικα ναι γινει!