Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
535 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 535 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

76provlimata gamoy - Σελίδα 4 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Φεβ 18, 2012 7:21 am

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Σας ευχαριστώ όλες για τις συμβουλές σας. Πραγματικά η κάθε μία μου έδωσε και μια διαφορετική οπτική. Με πολιτικό γάμο παντρευτήκαμε, άλλα η δέσμευση που ανάλαβα απέναντί του κι αυτός απέναντί μου είναι που μετράει, ούτως η αλλως από τις 10 μέρες σχέσης ζούσαμε μαζί με κοινό πορτοφόλι. Αυτό έχει σημασία. Δεν ήμασταν απλά γκόμενοι. Τελικό πόρισμα δεν βγάζω πριν το πλήρωμα του χρόνου.Όπως είπα, δίνω διορία, κι όχι βιαστικά , ούτε πασαλείβω, απλά βάζω τα δυνατά μου και βλέπω ποιο θα ειναι το αποτέλεσμα στο μέλλον. Όσο για τη γκρίνια μου, την επικοινωνία μου και τα λοιπά, υπάρχουν μια δυο καλές φίλες, υπάρχει η οικογένεια (που θα τη στεναχωρήσω μόνο αν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο, κι όχι για ψύλλου πήδημα) και φυσικά υπάρχει και το φόρουμ, που μπορώ να αποφορτιστώ λέγοντας την κατάστασή μου κι ακούγοντας πέντε δέκα γνώμες που θα ανοίξουν λίγο παραπάνω τους ορίζοντές μου.

Πραγματικά εύχομαι όλα να πάνε καλά και το εύχομαι και για όλες σας. Εγώ θα το προσπαθήσω με όλη μου τη δύναμη πάντως.

77provlimata gamoy - Σελίδα 4 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Φεβ 18, 2012 7:28 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ολα να σου πανε καλα κουκλα μου...Να τα βγαζεις να ηρεμεις.Εμενα δεν με βοηθησε,ευχομαι εσυ να τα καταφερεις να χαρω μεσω εσενα..Γιατι ειναι κριμα...

78provlimata gamoy - Σελίδα 4 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Φεβ 18, 2012 1:44 pm

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Παρακολουθώ το θέμα σας μέρες τώρα και αισθάνομαι οτι θέλω να σας εκφράσω και εγώ την γνώμη μου κορίτσια απο μια άλλη οπτική γωνιά....αυτή την οπτική γωνία μέσα απο τα μάτια και την ψυχή των παιδιών σας!.Μαμά σήμερα ενός μωρού 10 μηνών αλλά και παιδί που μεγάλωσα δίχως πατέρα!Οι λόγοι για τους οποίους ο πατέρας ήταν απών είναι τόσο δυσάρεστοι και επίπονοι στην ψυχή μου που θα μου επιτρέψετε να μην τους αναφέρω κάν,διότι μόνο πόνο μου προκαλούν ακόμη και σήμερα όποτε τους φέρνω στην επιφάνεια!Λοιπόν να σας μυήσω στον κόσμο των παιδιών με προβλήματα στον γάμο των γονιών τους διαμέσου της δικής μου εμπειρίας.Θεωρώ πως δεν υπάρχει τίποτε πιο σωστό και πιο υγιές απο το να χωρίζει μια μητέρα(είτε εντός γάμου είτε όχι)τον πατέρα του παιδιού της,απο την στιγμή που θεωρεί πως η κατάσταση για εκείνη έχει πλέον φτάσει στο απροχώρητο!Μεγάλωσα με την μητέρα μου και δεν σας κρύβω πως σε μικρότερη ηλικία της επέριπτα ευθύνες για την απουσία της πατρικής φιγούρας στην οικογένεια μας!Η σχέση μας πέρασε σαρράντα κύμματα,μα πάντοτε στην άκρη της καρδιά μου είχα βαθιά αγάπη για την γυναίκα εκείνη που με μεγάλωνε με τόσο κόπο ώστε να στέκεται κοντά μου μητέρα και πατέρας ταυτόχρονα!Σήμερα που σας μιλώ και με την εμπειρία πλέον της μητρότητας αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα ήθελα η μητέρα μου να πράξει τίποτε διαφορετικό απο αυτό που έπραξε έτσι ωστέ να εξυγειάνει με κάθε τρόπο το περιβάλλον που μεγάλωσα!Και το λέω αυτό διότι η παραμονή λόγω του παιδιού,σε μια σχέση ενος ζευγαριού όταν η γυναίκα δεν αισθάνεται και δεν νιώθει πλέον τα δέοντα για τον σύντροφό της,είναι κατάσταση αρρωστημένη.Το μόνο που θα προκαλέσει στο παιδί θα είναι ανασφάλεια και λανθασμένη εκτίμηση της οικογενειακής κατάστασης στην μετέπειτα ζωή του.Σήμερα θαυμάζω την μητέρα μου στον μέγιστο βαθμό που έκανε το βήμα εκείνο(και σε χρόνια αρκετά δύσκολα τότε εν έτη 1981)να πάει ενάντια στους κανόνες της εποχής για χάρη της πνευματικής ηρεμίας του παιδιού της!Σας ενημερώνω λοιπόν πως λαμβάνωντας αυτή την τόσο βαρυσήμαντη απόφαση να απομακρινθείτε απο την οικογενειακή εστία,σίγουρα κάποια στιγμή γύρω στην εφηβεία των παιδιών σας,όπως και εγώ τότε,θα αντιμετωπίσετε την αντίδραση τους για την απόφαση σας!Να είστε ήρεμες και προετοιμασμένες να δώσετε την μάχη των ειλικρινών εξηγήσεων και όχι της απολογίας.Δεν έχετε να απολογηθείτε για την απόφαση σας σε κανέναν,ούτε στα παιδιά σας,διότι ο σκοπός σας ήταν η σωστή και γαλήνια ανατροφή τους μακρυά απο ένα αρρωστημένο περιβάλλον.Μα να θυμάστε πως θα έρθει εκείνη η στιγμή που στα μάτια και στις καρδιές των λατρεμένων σας παιδιών θα υπάρχει η απόλυτη αγάπη,σεβασμός και θαυμασμός για τον τρόπο που αποφασίσατε μόνες σας να πορευτείτε τον δύσβατο δρόμο της ανατροφής τους.Σας μιλώ απο πείρα και μέσα απο τα μάτια των παιδιών των μονογονεικών οικογενειών!

79provlimata gamoy - Σελίδα 4 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Φεβ 18, 2012 1:54 pm

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zennia έγραψε:Παρακολουθώ το θέμα σας μέρες τώρα και αισθάνομαι οτι θέλω να σας εκφράσω και εγώ την γνώμη μου κορίτσια απο μια άλλη οπτική γωνιά....αυτή την οπτική γωνία μέσα απο τα μάτια και την ψυχή των παιδιών σας!.Μαμά σήμερα ενός μωρού 10 μηνών αλλά και παιδί που μεγάλωσα δίχως πατέρα!Οι λόγοι για τους οποίους ο πατέρας ήταν απών είναι τόσο δυσάρεστοι και επίπονοι στην ψυχή μου που θα μου επιτρέψετε να μην τους αναφέρω κάν,διότι μόνο πόνο μου προκαλούν ακόμη και σήμερα όποτε τους φέρνω στην επιφάνεια!Λοιπόν να σας μυήσω στον κόσμο των παιδιών με προβλήματα στον γάμο των γονιών τους διαμέσου της δικής μου εμπειρίας.Θεωρώ πως δεν υπάρχει τίποτε πιο σωστό και πιο υγιές απο το να χωρίζει μια μητέρα(είτε εντός γάμου είτε όχι)τον πατέρα του παιδιού της,απο την στιγμή που θεωρεί πως η κατάσταση για εκείνη έχει πλέον φτάσει στο απροχώρητο!Μεγάλωσα με την μητέρα μου και δεν σας κρύβω πως σε μικρότερη ηλικία της επέριπτα ευθύνες για την απουσία της πατρικής φιγούρας στην οικογένεια μας!Η σχέση μας πέρασε σαρράντα κύμματα,μα πάντοτε στην άκρη της καρδιά μου είχα βαθιά αγάπη για την γυναίκα εκείνη που με μεγάλωνε με τόσο κόπο ώστε να στέκεται κοντά μου μητέρα και πατέρας ταυτόχρονα!Σήμερα που σας μιλώ και με την εμπειρία πλέον της μητρότητας αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα ήθελα η μητέρα μου να πράξει τίποτε διαφορετικό απο αυτό που έπραξε έτσι ωστέ να εξυγειάνει με κάθε τρόπο το περιβάλλον που μεγάλωσα!Και το λέω αυτό διότι η παραμονή λόγω του παιδιού,σε μια σχέση ενος ζευγαριού όταν η γυναίκα δεν αισθάνεται και δεν νιώθει πλέον τα δέοντα για τον σύντροφό της,είναι κατάσταση αρρωστημένη.Το μόνο που θα προκαλέσει στο παιδί θα είναι ανασφάλεια και λανθασμένη εκτίμηση της οικογενειακής κατάστασης στην μετέπειτα ζωή του.Σήμερα θαυμάζω την μητέρα μου στον μέγιστο βαθμό που έκανε το βήμα εκείνο(και σε χρόνια αρκετά δύσκολα τότε εν έτη 1981)να πάει ενάντια στους κανόνες της εποχής για χάρη της πνευματικής ηρεμίας του παιδιού της!Σας ενημερώνω λοιπόν πως λαμβάνωντας αυτή την τόσο βαρυσήμαντη απόφαση να απομακρινθείτε απο την οικογενειακή εστία,σίγουρα κάποια στιγμή γύρω στην εφηβεία των παιδιών σας,όπως και εγώ τότε,θα αντιμετωπίσετε την αντίδραση τους για την απόφαση σας!Να είστε ήρεμες και προετοιμασμένες να δώσετε την μάχη των ειλικρινών εξηγήσεων και όχι της απολογίας.Δεν έχετε να απολογηθείτε για την απόφαση σας σε κανέναν,ούτε στα παιδιά σας,διότι ο σκοπός σας ήταν η σωστή και γαλήνια ανατροφή τους μακρυά απο ένα αρρωστημένο περιβάλλον.Μα να θυμάστε πως θα έρθει εκείνη η στιγμή που στα μάτια και στις καρδιές των λατρεμένων σας παιδιών θα υπάρχει η απόλυτη αγάπη,σεβασμός και θαυμασμός για τον τρόπο που αποφασίσατε μόνες σας να πορευτείτε τον δύσβατο δρόμο της ανατροφής τους.Σας μιλώ απο πείρα και μέσα απο τα μάτια των παιδιών των μονογονεικών οικογενειών!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!Ακριβώς τα ιδια θα έγραφα και εγώ!

Τατιάνα ακούς?Οσοι έχουμε βιώσει τέτοιες καταστάσεις το ίδιο λέμε!!!

[b]

80provlimata gamoy - Σελίδα 4 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Φεβ 18, 2012 1:57 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τα εγραψες υπεροχα...
Κ εμενα οι δικοι μου χωρισαν οταν εγω ημουν 4 ετων.Δεν θυμαμαι πολλα φυσικα..Και καταφεραν να εχουν μια απιστευτα ομορφη σχεση...Οποτε καλυτερα μακρια κι αγαπημενοι παρα μεσα σε ενα χαος...

81provlimata gamoy - Σελίδα 4 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Φεβ 18, 2012 1:58 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:

[b]

Ακουω μικρη μου ή μαλλον διαβαζω..

82provlimata gamoy - Σελίδα 4 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Φεβ 18, 2012 2:06 pm

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
natali-maria έγραψε:

[b]

Ακουω μικρη μου ή μαλλον διαβαζω..
[b]

Ελπίζω να τα τυπώνεις και να μην τα διαβάζεις μόνο Very Happy !!!

83provlimata gamoy - Σελίδα 4 Empty Απ: provlimata gamoy Σαβ Φεβ 18, 2012 11:09 pm

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Τα εγραψες υπεροχα...
Κ εμενα οι δικοι μου χωρισαν οταν εγω ημουν 4 ετων.Δεν θυμαμαι πολλα φυσικα..Και καταφεραν να εχουν μια απιστευτα ομορφη σχεση...Οποτε καλυτερα μακρια κι αγαπημενοι παρα μεσα σε ενα χαος...

αυτο τα λεει ολα!!!!!!!!!!

84provlimata gamoy - Σελίδα 4 Empty Απ: provlimata gamoy Κυρ Φεβ 19, 2012 1:47 am

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tατιάνα απευθύνομαι σε σένα για να σου εκφράσω αυτά που προσωπικά σκέφτομαι.Έχει τύχει πολλές φορές να διαβάσω δικά σου post σε διάφορα θέματα όπου μιλούσες για τα προβλήματα σου ή απλά εξέφρασες την γνώμη σου σε κάποιο θέμα.Δεν ξέρω γιατί μα στην άκρη της ψυχής μου ένα κομμάτι μου έχει δημιουργήσει πολύ θετική άποψη για το άτομο σου.Ποτέ δεν έχω απευθυνθεί προσωπικά σε άλλη μανούλα μα σήμερα κάτι με σπρώχνει να σου εκφράσω την συμπάθεια μου,αν και άγνωστες ματαξύ μας,μα τόσο γνωστές μέσα απο αυτο το παρεάκι του forum.Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που εκφράζεσαι και σκέπτεσαι.Τόσο απλά και εκλαικευμένα!Να σαι πάντα καλά εσύ και ο γιός που έφερες στον κόσμο.Σε ευχαριστώ που μοιράστηκα μαζί σου τις σκέψεις μου σήμερα!

85provlimata gamoy - Σελίδα 4 Empty Απ: provlimata gamoy Κυρ Φεβ 19, 2012 6:02 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου για τα λογια σου...Να χαιρεσαι την μικρη σου και ευχομαι καθε καλο κι ομορφο στην οικογενεια σου...Σαλονικια ε?Απο που?
Ευχαριστω κι ολας που μπηκες στον κοπο και εξιστορισες τα σωψυχα σου!!!
Το εκτιμω.

86provlimata gamoy - Σελίδα 4 Empty Απ: provlimata gamoy Κυρ Φεβ 19, 2012 9:00 am

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatijana έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου για τα λογια σου...Να χαιρεσαι την μικρη σου και ευχομαι καθε καλο κι ομορφο στην οικογενεια σου...Σαλονικια ε?Απο που?
Ευχαριστω κι ολας που μπηκες στον κοπο και εξιστορισες τα σωψυχα σου!!!
Το εκτιμω.
Nαί κορίτσι μου Θεσσαλονικιά.Αν κα με την δουλειά μου λείπω απο τα 18 που πέρασα στη σχολή μου.Εχω μείνει σχεδόν σε όλες τις μεγαλύτερερς πόλεις της Ελλάδας.Τώρα μένω Θεσ/νίκη εδώ και 1 χρόνο για να είμαι κοντά στην μητέρα μου στον ερχομό του παιδιού μου.

87provlimata gamoy - Σελίδα 4 Empty Απ: provlimata gamoy Κυρ Φεβ 19, 2012 10:12 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ,αμα δεν ειχαμε κι αυτες τι θα καναμε,θα τα καταφερναμε απλα με περισσοτερη δυσκολια...και εχεις τον αλλον να ειναι αχαριστος.Δε πειραζει..

88provlimata gamoy - Σελίδα 4 Empty Απ: provlimata gamoy Κυρ Φεβ 19, 2012 10:29 am

lenaki1982

zennia έγραψε:Tατιάνα απευθύνομαι σε σένα για να σου εκφράσω αυτά που προσωπικά σκέφτομαι.Έχει τύχει πολλές φορές να διαβάσω δικά σου post σε διάφορα θέματα όπου μιλούσες για τα προβλήματα σου ή απλά εξέφρασες την γνώμη σου σε κάποιο θέμα.Δεν ξέρω γιατί μα στην άκρη της ψυχής μου ένα κομμάτι μου έχει δημιουργήσει πολύ θετική άποψη για το άτομο σου.Ποτέ δεν έχω απευθυνθεί προσωπικά σε άλλη μανούλα μα σήμερα κάτι με σπρώχνει να σου εκφράσω την συμπάθεια μου,αν και άγνωστες ματαξύ μας,μα τόσο γνωστές μέσα απο αυτο το παρεάκι του forum.Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που εκφράζεσαι και σκέπτεσαι.Τόσο απλά και εκλαικευμένα!Να σαι πάντα καλά εσύ και ο γιός που έφερες στον κόσμο.Σε ευχαριστώ που μοιράστηκα μαζί σου τις σκέψεις μου σήμερα!
θα συμφωνήσω μαζί σου σε ότι αφορά την Τατιάνα!!!

89provlimata gamoy - Σελίδα 4 Empty Απ: provlimata gamoy Κυρ Φεβ 19, 2012 11:14 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:
zennia έγραψε:Tατιάνα απευθύνομαι σε σένα για να σου εκφράσω αυτά που προσωπικά σκέφτομαι.Έχει τύχει πολλές φορές να διαβάσω δικά σου post σε διάφορα θέματα όπου μιλούσες για τα προβλήματα σου ή απλά εξέφρασες την γνώμη σου σε κάποιο θέμα.Δεν ξέρω γιατί μα στην άκρη της ψυχής μου ένα κομμάτι μου έχει δημιουργήσει πολύ θετική άποψη για το άτομο σου.Ποτέ δεν έχω απευθυνθεί προσωπικά σε άλλη μανούλα μα σήμερα κάτι με σπρώχνει να σου εκφράσω την συμπάθεια μου,αν και άγνωστες ματαξύ μας,μα τόσο γνωστές μέσα απο αυτο το παρεάκι του forum.Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που εκφράζεσαι και σκέπτεσαι.Τόσο απλά και εκλαικευμένα!Να σαι πάντα καλά εσύ και ο γιός που έφερες στον κόσμο.Σε ευχαριστώ που μοιράστηκα μαζί σου τις σκέψεις μου σήμερα!
θα συμφωνήσω μαζί σου σε ότι αφορά την Τατιάνα!!!

Ειλικρινα σας ευχαριστω πολυ..Πολυ πολυ!!

90provlimata gamoy - Σελίδα 4 Empty Απ: provlimata gamoy Κυρ Φεβ 19, 2012 12:35 pm

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και εγω συμφωνω με την Ζεννια, Τατιαννα μου,τρελοκομειο μου Very Happy

91provlimata gamoy - Σελίδα 4 Empty Απ: provlimata gamoy Κυρ Φεβ 19, 2012 12:52 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ksapphire έγραψε:Και εγω συμφωνω με την Ζεννια, Τατιαννα μου,τρελοκομειο μου Very Happy

Κοκκινιζω....Σας αγαπω!!Τεραστια δυναμη μου δινετε..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Παρόμοια θέματα

-

» provlimata upnou...!!!!
» GENA EKTOS GAMOY....

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις