26 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 Σαβ Ιαν 28, 2012 12:52 am
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
πολυ καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!τελικα πηγανε ολα καλα με το γιατρο!!!!!το μπιζελακι βρισκεται εκει που πρεπει!ουφ!μου εφυγε ενα αγχος!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 18 ... 35
lia-ka έγραψε:με το δεξι με το δεξι!ευχομαι να σας φερω γουρι και να εχουμε πολλες εγκυουλες!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ 30 ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ......sotiria-giannitsa έγραψε:μακαρι το 8 να ειναι πιο τυχερο με περισσοτερες
εγω ειμαι περιπου 10 εβδομαδων τωρα εκανα προγεννετικο ελεγχο και ευτυχως ολα καλα.μου εφυγε το μισο αγχος.το αλλο μισο θα μου φυγει οταν παρω καλα αποτελεσνατα απο την αυχενικη διαφανεια σε 2 εβδομαδες
el88tse έγραψε:ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ 30 ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ......sotiria-giannitsa έγραψε:μακαρι το 8 να ειναι πιο τυχερο με περισσοτερες
εγω ειμαι περιπου 10 εβδομαδων τωρα εκανα προγεννετικο ελεγχο και ευτυχως ολα καλα.μου εφυγε το μισο αγχος.το αλλο μισο θα μου φυγει οταν παρω καλα αποτελεσνατα απο την αυχενικη διαφανεια σε 2 εβδομαδες
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mariabel στις Σαβ Ιαν 28, 2012 4:43 am, 1 φορά
Ada έγραψε:Ξέκλεψα λίγο χρόνο κ μπήκα κι εγώ
Χαίρομαι πολύ με τα καλά αποτελέσματα των ήδη εγκύων κ με την καθυστέρηση των υπολοίπων (που είναι αλλά δεν το ξέρουν ακόμα!!)
Τατιάνα όλα καλά τώρα κοπέλα μου?
Λιάνα τι είναι αυτά που διαβάζω???Σκούπα!!!Για άσε την κάτω μη σκοτωθούμε!!
Μαρία όλα καλά?
Να σας πω κ το κουλό που μου συνέβη..Φτερνίστηκα δίπλα στον πάγκο της κουζίνας (πρώτο μπόι είπαμε) κ από το δίπλωμα πήγα κ χτύπησα τη μύτη μου πάνω του ,με τέτοια δύναμη που κόντεψα να λιποθυμήσω!!!Όλη η πολυκατοικία μ ακουσε!!
Μη τα πολυλογώ η μύτη μου τώρα είναι κόκκινη σαν μελιτζάνα!! Όχι πως πριν ήταν γαλλική αλλά λέμε τώρα
Ελπίζω να επανέλθει πάντως
sofouli έγραψε:πολυ καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!τελικα πηγανε ολα καλα με το γιατρο!!!!!το μπιζελακι βρισκεται εκει που πρεπει!ουφ!μου εφυγε ενα αγχος!!!!!!!
tatijana έγραψε:ποιες ειναι γκαστρωμενουλες?
μπουμπου μου δε νομιζω οτι θα ασχολειθω περισσοτερο με αυτην την οικογενεια,μονο πικρες εχω...Ο νικ το παιζει επαναστατης τωρα στα γεραματα...βλεπεις κανει πραγματα που δεν τονν αφηναν να κανει..
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 18 ... 35
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης