Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
309 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 309 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 18 ... 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 35]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πολυ καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!τελικα πηγανε ολα καλα με το γιατρο!!!!!το μπιζελακι βρισκεται εκει που πρεπει!ουφ!μου εφυγε ενα αγχος!!!!!!! Very Happy

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα καλημερα με το καλο το νουμερο 8 και να εχουμε πολλες πολλες εγγυουλες με το καλο στα κοριτσια που περιμενουνε μωρακια.......αχ σαββατο σημερα δουλειες και κρυο πολυ κρυο............ I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

tinag

tinag
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 8 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΜΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΟ ΠΟΔΑΡΙΚΟ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΩ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΟΡΘΙΑ !!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ 13 ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ!!!!

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα στις πολυλογουδες κουκλαρες φιλες μου!!!!! Σημερα θα παω στην δουλεια στις 14.00 δεν θα εχω υπευθυνο και θα κατσω 8 ωρες να διαβαζω αυτα που δεν προλαβα 2 μερες μονοοοοοοοοοοοοοοοοο

θα τα πουμε απο κει αναλυτικα.

Σας αγαπω πολυ!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 35468

sotiria-giannitsa

sotiria-giannitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
lia-ka έγραψε:με το δεξι με το δεξι!ευχομαι να σας φερω γουρι και να εχουμε πολλες εγκυουλες!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 654316

συγχαρητηρια!!!!!!! sunny

sotiria-giannitsa

sotiria-giannitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μακαρι το 8 να ειναι πιο τυχερο με περισσοτερες  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 990599
εγω ειμαι περιπου 10 εβδομαδων τωρα εκανα προγεννετικο ελεγχο και ευτυχως ολα καλα.μου εφυγε το μισο αγχος.το αλλο μισο θα μου φυγει οταν παρω καλα αποτελεσνατα απο την αυχενικη διαφανεια σε 2 εβδομαδες

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sotiria-giannitsa έγραψε:μακαρι το 8 να ειναι πιο τυχερο με περισσοτερες  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 990599
εγω ειμαι περιπου 10 εβδομαδων τωρα εκανα προγεννετικο ελεγχο και ευτυχως ολα καλα.μου εφυγε το μισο αγχος.το αλλο μισο θα μου φυγει οταν παρω καλα αποτελεσνατα απο την αυχενικη διαφανεια σε 2 εβδομαδες
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ 30 ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ......

sotiria-giannitsa

sotiria-giannitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
el88tse έγραψε:
sotiria-giannitsa έγραψε:μακαρι το 8 να ειναι πιο τυχερο με περισσοτερες  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 990599
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ 30 ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ......

εγω πολυ πριν την καθυστερηση εμαθα οτι ειμαι εγκυος.εχω κυκλο 28-30 μερες,στην 23 μερα μολις γυρισα απο τα ψωνια ειδα λιγο ροζ αιμα που μετα σταματησε.την αλλη μερα το πρωι ειχα καφε αιμα αλλα λιγο.εκανα τεστ και βγηκε θετικο.στην 25 μερα εκανα και χοριακη και ηταν 50 .πολυ καλη για την εβδομαδα που ημουν.και μεχρι τωρα ολα πανε τελεια

lia-ka

lia-ka
καλημερα κοριτσια,τι κανετε?εγω σημερα ειμαι πολυ κομενη!νυσταζω και εχω λιγο αναγουλα!σημερα παω στην 5 εβδομαδα!αφουνα φανταστητε εβαλα σκουπα και λαχανιασα!χαχαχα Razz Razz Razz!el88tse μην το σκεφτεσαι κουκλα μου!χαλαρωσε!θα ερθει το ζουζουνακι!ελευθερια-anda-ελλη-σωτηρια και ολα τα κοριτσια πολλα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 417472

Deb

Deb
Καλησπερα κοριτσια!τι κανετε?πως ειστε?εγω ξυπνησα το πρωι πηγα λαικη εκανα και μερικες δουλιτσες και τωρα ηρθαμε στην πεθερα μου να φαμε!3 μερα καθυστερησης!αυριο το πρωι θα κανω ενα τεστ αν και δν βλεπω να ερχεται η καταραμενη και θα παω για χοριακη την δευτερα!τα φιλια μου σε ολες!!θα τα ξαναπουμε μετα γιατι εχω μπει απο το κινητο!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια μου τι κανετε?Siren τι κουκλα που εισαι σε αυτην την φωτο?Φτου να μη σε ματιασω κουκλα μου...
Λοιπον,εγω περιμενω περιοδο στις 29,χθες το εκανα με τον δικο μου και με το που τελειωσαμε ειχα κοκκινο αιμα,λες και ξεπαρθενιαστηκα,ειχα και τρελλο πονο κατα την "εναρξη" μας..Και μεχρι σημερα εχω κοκκινακι αιματακι..Ολον αυτον τον μηνα δεν περναμε προφυλαξεις,θα δω πως θα παει...μηπως εγινε κατι και αυτο δεν ειναι περιοδος..

mariabel

mariabel
Καλημέρα, κούκλες!!!

Δέσποινα, ανυπομονώ!!! Μακάρι να είναι θετικό το επόμενο τεστάκι!! Smile
Λιάνα μου, σου στέλνω ένα σωρό φιλάκια και αγκαλίτσες! Αλλά θα σε μαλώσω... Μη κουράζεσαι, κορίτσι μου!! Βάλε τον άντρα σου να σκουπίσει!!
Τατιάνα, μακάρι να μην είναι αίμα περιόδου αυτό που είδες...
el88tse, με έχει πιάσει αγωνία και για εσένα!!
Ελευθερία μου, έχεις να διαβάσεις... Πόπο, εχθές έκανα ώρες για να τα διαβάσω όλα!!! Μα, δεν ήθελα να αφήσω και κάτι αδιάβαστο, τρομάρα μου!!
Άντα, το είπα και το ξαναλέω! Είσαι η πιο όμορφη, γλυκιά δασκάλα!! Τυχερά τα παιδάκια που σε έχουν!!
Αγαπη, Μαρίνα, Έλλη, Ιφιγένεια, Ευαγγελία, Ιωάννα, Εύη, Ευούλι,Άρτεμη, Τίνα, queen Μαρία, Σωτηρία και σε όλες όσες ξέχασα φιλιά πολλά!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mariabel στις Σαβ Ιαν 28, 2012 4:43 am, 1 φορά

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας γεια σας κοριτσακια μου.λιανα μου εχεις πολυ δρομο μπροστα!!! ντε μαρη τατιανα μακαρι,θα βουλωσεις πολλα στοματα.ξερεις εσυ...

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξέκλεψα λίγο χρόνο κ μπήκα κι εγώ Razz

Χαίρομαι πολύ με τα καλά αποτελέσματα των ήδη εγκύων κ με την καθυστέρηση των υπολοίπων (που είναι αλλά δεν το ξέρουν ακόμα!!)  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 654316

Τατιάνα όλα καλά τώρα κοπέλα μου? Very Happy

Λιάνα τι είναι αυτά που διαβάζω???Σκούπα!!!Για άσε την κάτω μη σκοτωθούμε!! Very Happy Very Happy

Μαρία queen όλα καλά? Very Happy

Να σας πω κ το κουλό που μου συνέβη..Φτερνίστηκα δίπλα στον πάγκο της κουζίνας (πρώτο μπόι είπαμε) κ από το δίπλωμα πήγα κ χτύπησα τη μύτη μου πάνω του ,με τέτοια δύναμη που κόντεψα να λιποθυμήσω!!!Όλη η πολυκατοικία μ ακουσε!!

Μη τα πολυλογώ η μύτη μου τώρα είναι κόκκινη σαν μελιτζάνα!! Όχι πως πριν ήταν γαλλική αλλά λέμε τώρα Laughing Laughing
Ελπίζω να επανέλθει πάντωςRolling Eyes

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Ξέκλεψα λίγο χρόνο κ μπήκα κι εγώ Razz

Χαίρομαι πολύ με τα καλά αποτελέσματα των ήδη εγκύων κ με την καθυστέρηση των υπολοίπων (που είναι αλλά δεν το ξέρουν ακόμα!!)  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 654316

Τατιάνα όλα καλά τώρα κοπέλα μου? Very Happy

Λιάνα τι είναι αυτά που διαβάζω???Σκούπα!!!Για άσε την κάτω μη σκοτωθούμε!! Very Happy Very Happy

Μαρία queen όλα καλά? Very Happy

Να σας πω κ το κουλό που μου συνέβη..Φτερνίστηκα δίπλα στον πάγκο της κουζίνας (πρώτο μπόι είπαμε) κ από το δίπλωμα πήγα κ χτύπησα τη μύτη μου πάνω του ,με τέτοια δύναμη που κόντεψα να λιποθυμήσω!!!Όλη η πολυκατοικία μ ακουσε!!

Μη τα πολυλογώ η μύτη μου τώρα είναι κόκκινη σαν μελιτζάνα!! Όχι πως πριν ήταν γαλλική αλλά λέμε τώρα Laughing Laughing
Ελπίζω να επανέλθει πάντωςRolling Eyes

χαχαχααχχαχχαχαχαχχαχαχχαχ.το καλα σχετικα ειναι αλλα το παλευω κουκλα μου

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έτσι, μην αφήνεις να σε ρίχνει το οικονομικό , εσείς να στε καλά κ όλα θα γίνουν! Την οικογένειά σου κ κανέναν άλλο!! Very Happy

Όσο για τον ...ακατανόμαστο, πού ξέρεις? όταν τον παρατήσει η γκόμενα θα γυρίσει σπίτι κ όλα θα ξανάρθουν εκεί που ήταν! Cool

Φιλάκια τώρα , βγαίνω για να φάμε  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 417472

Ελπίζω να μπορέσω να μπω πιο μετά να σας πω άμα θα χρειαστώ πλαστική τελικά... Laughing Laughing

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας και παλι απο την δουλεια και τον χαζο υπολογιατη μου που γραφω αλλα δεν φαινεται τιποτα στην οθονη Shocked Λοιπον Λιανακι μου συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου ευχομαι ολα να πανε ολα καλα και αντε και με ενα κοριτσακι τωρα για να μην πλενεις πολλα σωβρακα χαχαχαχα Razz Razz Razz Αντα εγω δεν ειδα φωτο σου και θελω να την ξαναβαλεις Sad Τατιανακι μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 35468  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 35468 με τον δικο σου ολα καλα δηλαδη? μακαρι να μην ειναι περιοδος αυτο που εχεις.  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 417472

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Περιοδος ειναι εν τελει,δε πειραζει ωρε κοριτσια...ΧΑΧαχαχ..Εχω βαλει τον μικρο για υπνο κ δεν λεει να κανει νανακια,αλλα τον εχω αφησει εκει,μπας και..Οσο γιατο τι γινεται με μενα κ τον Νικ,ηρεμια ταξη κ ασφαλεια.Μεχρι να κλεισω μια και καλη την πορταααα. Twisted Evil

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:πολυ καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!τελικα πηγανε ολα καλα με το γιατρο!!!!!το μπιζελακι βρισκεται εκει που πρεπει!ουφ!μου εφυγε ενα αγχος!!!!!!! Very Happy

είδες Σοφουλι μου? ελπίζω να σταματήσεις να ανησυχεις και να αρχίσεις να χαίρεσαι!!
Λιάνα θα σε μαλώσω!!! βρε τι σκουπα βάζεις?ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ στην αρχή της εγκυμοσύνης!Βάρη και σκουπα αφησε τα για τον αντρούλη μέχρι να πει ο γιατρός ολα οκ, και πάλι με το μαλακό όλα!!
Τατιάνα δν πειράζει κοριτσάκι μου! μακάρι να τα βρείτε μια και καλή με τον Νικόλα να σκάσει απο το κακό της η σιχαμένη!!
Μαρια queen χαίρομαι που εισαι καλύτερα σήμερα, να δεις που κάθε μέρα θα είσαι και καλύτερα και το τέλος θα είσαι σουπερ!!Να κανεις αγκαλιτσες τον Σωτηράκη σου να σου δίνει δύναμη!!
Ευούλι ελπιζω να είσαι καλύτερα τώρα!!πήρες αντιβίωση τελικά?
Ιφιγένεια μου  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 417472
Αντα έχεις ένα υπέροχο τρόπο να περιγράφεις ακόμη και τα πιο τραγικά γεγονότα με τον πιο αστείο τρόπο!! Laughing Laughing Laughing ελπίζω να πέρασε η μυτούλα και να ήρθε στις κανονικές της διαστάσεις της, να μην ήταν κατι σοβαρό ε?  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 35468
Τίνα έχω την εντύπωση ότι πρέπει να  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 215994 ε? μάλλον ήρθε η ώρα για το αδερφάκι !!!
Αγαπημένη μου Ελευθερία τι κάνεις? για πες μας κι εσύ κανενα νεο!!ελπίζω με τον αντρούλη σου να ειστε πολυ καλά τωρα και το Βιολεττάκι σου να ειναι υγιέστατο πάλι!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 315810
Σωτηρια μου όλα τέλεια θα πάνε!!Ελπίζω μετα την αυχενική να μη λες ειμαι αγχωμένη μέχρι την β επιπέδου και πάει λέγοντας!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 40746 θα σε φάω!!!
Ελενάκι μην αγχώνεσαι!!και ότι ειναι να γίνει θα έχει γίνει ήδη!3 μέρες μεινανε υπομονή!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 403793
Δεσποινάκι να μην έρθει κοπέλα μου!!Περιμένω πως και πως την Δευτέρα!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 377361  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 377361
Μαρία  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 334590

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποιες ειναι γκαστρωμενουλες?
μπουμπου μου δε νομιζω οτι θα ασχολειθω περισσοτερο με αυτην την οικογενεια,μονο πικρες εχω...Ο νικ το παιζει επαναστατης τωρα στα γεραματα...βλεπεις κανει πραγματα που δεν τονν αφηναν να κανει..

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:ποιες ειναι γκαστρωμενουλες?
μπουμπου μου δε νομιζω οτι θα ασχολειθω περισσοτερο με αυτην την οικογενεια,μονο πικρες εχω...Ο νικ το παιζει επαναστατης τωρα στα γεραματα...βλεπεις κανει πραγματα που δεν τονν αφηναν να κανει..

και πολύ καλά θα κάνεις κοπέλα μου!!και πολυ αξια τους έδωσες!!Αντε να δουμε ποτε θα καταλαβει κι αυτος ο αντρας οτι μεγαλωσε και οτι δν χρειαζεται να ζηταει την αδεια τους για να κανει αυτο που θελει !!!! Ελπιζω εσυ να εισαι καλα με το μπεμπουλι σου και οι αλλοι ας πανε να ....κουρευονται!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 417472

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λοιπον ηρθα στον υπολογιστη τον καλο τωρα για να γραψω σαν ανθρωπος. Very Happy

Διαβασα το 7# οσο καλυτερα μπορουσα.

Και αρχιζω....

Αρχικα ειστε ολες κουκλες!!!!!!

Ιωαννα μου εισαι τοσο γλυκα ιδια η tinkerbell!!!!

Αγαπη και Ευη ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια και εσεις ειστε χαρμα οφθαλμων!!!!

Ελλη μου εγω σε ειχα δει και στο FB τι κουκλα εισαι!!!! Very Happy

Maroulo το νυφικο ειναι τελειο Very Happy

Επισης επειδη κατι επιασε το τσακιρικο το ματι μου για ημερομηνιες γαμου και ζωδια εγω παντρευτηκα με πολιτικο στις 8/7/2010 και ειμαι και Παρθενακι Very Happy

Ευη μου εχεις μια προτιμιση στην Δημουλιδου ή μου φαινεται?

Εγω ειμαι στην δουλεια δυστυχως και σχολαω στις 22.00 και μου λειπει τοσο πολυ το Βιολεττακι μου, αυτα απο μενα.

Ευχομαι το Δεσποινακι να εχει θετικο τεστακι Very Happy

Λιανακι μου και παλι συγχαρητηρια!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 2 50580

Τατιανακι μου ευχομαι συντομα να εχεις δευτερο μωρακι με τον Νικολα και να ειστε τελεια μαζι σαν να μην υπαρχει η μην την χ@σω!!!!!!!

Φιλακια σε ολες!!!!!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια τη κανετε μπηκα για λιγο σε λιγο περιμενω επισκεψεις θα ερθουν ο κουμπαρος μου με την εγκυουλα κουμπαρα μου εχουμε να τους δουμε απο ταΧριστουγεννα με αυτα και με κεινα εσεις τη κανετε ??? καλε τη ψοφοκρυο ειναι αυτο ??? κανα ευχαριστο εχουμε ????

Deb

Deb
Να΄μαι κι εγώ πάλι!!!Είδα ταινιούλα με τον αντρούλη μου και μετά κοιμήθηκα καμία ωρίτσα και τσουπ...να'μαι!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Ο αντρούλης μου πήγε να δει αγώνα οπότε μέχρι τις 9 είμαι μόνη στο σπίτι!όχι ότι με ενοχλεί όταν είναι εδώ αλλά είναι ωραία και η ησυχία που και που!!! Razz Razz Razz

Ρε κοριτσια παίζει αυτή να είναι η μεγαλύτερη καθυστέρηση στην ζωή μου!!!Γιατί δεν έδειξε το τεστ; Sad
Θα ξανακάνω αύριο το πρωί!!!Αν δεν δείξει κι αυτό είπαμε...Δευτέρα χοριακή ασυζητητί!!!!

Ποιές είναι εδώ να μου κάνουν παρεούλα;;;;;;

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σου Αγαπη και Δεσποινακ. Και εγω που εκανα της hometest δεν εβγαινε θετικο γιατι πιανουν μονο μεγαλη ποσοτητα της ορμονης.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 18 ... 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις