Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
303 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 303 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 19 ... 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 35]

Deb

Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
siren έγραψε:Γεια σου Αγαπη και Δεσποινακ. Και εγω που εκανα της hometest δεν εβγαινε θετικο γιατι πιανουν μονο μεγαλη ποσοτητα της ορμονης.

Γεια σου κι εσένα Ελευθερία!!!Καταρχήν να πω πως είσαι κουκλάρα!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Θα ξανακάνω της hometest αύριο και αν δεν δείξει τίποτα θα πάρω κανένα άλλο από φαρμακείο και μετα χοριακή!!!!!
Χαίρομαι πάρα πολύ!!!Δεν το πιστεύω!Πού να μάθω ότι είμαι κιόλας.... Razz Razz Razz

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σε ευχαριστω κοριτσακι μου για τα καλα σου λογια Embarassed βαλε και εσυ να σε δουμε. Εγω πιστευω οτι εισαι αλλα αυτα τα τεστ δειχνουν μετα την εβδομαδαμαδα καθυστερησης.

Deb

Deb
siren έγραψε:Σε ευχαριστω κοριτσακι μου για τα καλα σου λογια Embarassed βαλε και εσυ να σε δουμε. Εγω πιστευω οτι εισαι αλλα αυτα τα τεστ δειχνουν μετα την εβδομαδαμαδα καθυστερησης.

Να'μαι κι εγώ!!! Very Happy

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Deb στις Σαβ Ιαν 28, 2012 10:00 am, 1 φορά

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κουκλα οπως ακριβως σε περιμενα φτου σου κοριτσακι μου! Να κανεις ενα νινι ιδιο εσυ Very Happy

Deb

Deb
siren έγραψε:Κουκλα οπως ακριβως σε περιμενα φτου σου κοριτσακι μου! Να κανεις ενα νινι ιδιο εσυ Very Happy

Σε ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου!!!Μακάρι να έρθει και να είναι γερό κι ας μοιάσει στον μπαμπά του μωρέ,δεν πειράζει!!!χιχιχιχιχιχι Razz Razz Razz

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οντως ας ειναι γερο και ασε μοιαζει και στο μπαμπα του Razz

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρε Δεσποινακι θελω να βαλω ticker απο το lilllipie alla moliw to ftiajv meta bazv to εμαιλ Moy alla meta den katalabainv ti pprepei na kano mporeiw na mou peiw?

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κι από εμένα!Κι εγώ μοναχούλα είμαι λόγω μπάλας...Αλλά δεν πειράζει, ευκαιρία για "κουτσομπολιό". Smile
Τα νέα μου: Επειδή σήμερα είμαι λίγο καλύτερα είπα να αποφύγω την αντιβίωση, μέχρι την Τρίτη που θα βγουν τα αποτελέσματα της ουροκαλλιέργειας και θα ξέρουμε τι μικρόβιο είναι.Βέβαια, το καινούριο δεν σας στο είπα!Η γενική σήμερα έδειξε ελάχιστα πυοσφαίρια και θετική αιμοσφαιρίνη.Τηλεφωνικά ένας γνωστός μας γιατρός μου είπε ότι αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα δεν έχω ουρολοίμωξη αλλά άμμο στα νεφρά!Καλό,ε;!Μου είπε πολλά νερά μέχρι την Τρίτη μήπως κατέβει και ηρεμήσω...Μπορεί, επίσης, η άμμος να μου δημιούργησε κυστίτιδα!Όλα μαζί ρε κορίτσια!Κι όσο σκέφτομαι το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης τρελαίνομαι!
Πείτε μια γνώμη: τη Δευτέρα είναι η 22η μέρα από την περίοδο.Υπάρχει περίπτωση αν πάω για χοριακή να δείξει τυχόν εγκυμοσύνη;Το λέω γιατί θα ήθελα την Τρίτη να ξέρω τι να λέω στους γιατρούς και να ξέρουν κι αυτοί τι να μου δώσουν...

Deb

Deb
siren έγραψε:Ρε Δεσποινακι θελω να βαλω ticker απο το lilllipie alla moliw to ftiajv meta bazv to εμαιλ Moy alla meta den katalabainv ti pprepei na kano mporeiw na mou peiw?

Απλά κάνεις κλικ πάνω στο δικό μου και μετά ξεκινάς να φτιάχνεις το δικό σου!Είναι πανεύκολο!!!Επέλεξε αυτό που είναι για φόρουμ!!!

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σου Ευουλι και εγω εχω θεμα με το δεξι νεφρο εδω και χρονια και δεν πινω και πολυ νερο γενικοτερα. Υπομονη. Αν θες κανε μια για να εισαι σιγουρη εγω εχω ακουσει οτι δειχνει.

Deb

Deb
Βλέπω το βρήκες!!!!! Wink

Deb

Deb

Ένα τραγούδι από το συγκρότημα μου!

Αφιερωμένο σε όλες!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 3 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 3 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 3 417472

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστώ Ελευθερία μου!Μάλλον θα την κάνω και μακάρι να δείξει (ακόμα και αρνητικά!).Σε αυτό το σημείο έχω φτάσει με όλα αυτά... Crying or Very sad
Εσύ παρόμοιο πρόβλημα έχεις;Μην αμελείς πάντως το νερό!Εγώ το έκανα, αλλά μετά από αυτό δεν την ξαναπατάω!

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω χρονια εχω αμμο στο δεξι νεφρο μπορει να κανει να με πιασει και μηνες μπορει να με πιανει και συνεχεια καποια στιγμη πρεπει να το δω και αυτο. Crying or Very sad

Deb

Deb
Κορίτσια εγώ σας αφήνω!Πάω να φτιάξω dinner!!Θα κάνω αύριο το πρωί άλλο ένα τεστ και με την πρώτη ευκαιρία θα σας ενημερώσω!Έρχεται πάλι ο ανηψιός του άντρα μου αύριο...χιχι...Με ρωτάει συνέχεια αν έχω μπεμπάκι στην κοιλιά μου και θα χαρεί πολύ να μάθει κάτι τέτοιο!Αχ Παναγία μου ΜΑΚΑΡΙ!!!!Φιλάκια σε όλες!!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 3 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 3 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 3 417472

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δέσποινα πραγματικά πολύ ωραίο το τραγούδι!Υπέροχοι στίχοι συνοδευμένοι από την ανάλογη μουσική!Ακόμα και το βιντεάκι βοηθά στο να "κρατήσει το όνειρο"...Εύχομαι και το δικό σου όνειρο να κρατήσει... για πάντα...  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 3 417472

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
siren έγραψε:Εγω χρονια εχω αμμο στο δεξι νεφρο μπορει να κανει να με πιασει και μηνες μπορει να με πιανει και συνεχεια καποια στιγμη πρεπει να το δω και αυτο. Crying or Very sad

Ωχ,ρε κοριτσάκι...Σε καταλαβαίνω απόλυτα πλέον...Πάντως καλό είναι όντως να μην το αφήσεις γιατί μπορεί μετά να δυσκολέψουν τα πράγματα (που φυσικά το απεύχομαι!)

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα! Τι κάνετε κοριτσια; Ηρθε Σ/Κ και σκορπισαμε ολες με τους αντρουληδες μας;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ευούλι ευχομαι να μην ειναι τιποτα και μια αγωγουλα να ξαναμπεις συντομα στο κυνηγι του μωρου! Wink Οσο για το τεστ ειναι νωρις νομιζω, ασε αυτα περι αγωγης να ξερει ο γιατρός, εσυ θες να ξερεις και το καταλαβαινω γιατι ειμαι χειροτερη!Οσο για το νεφρο... εχεις κανει στικ να δεις αν εχεις σκληρο νερο; Να πινεις εμφιαλωμένο και κατα προτιμιση ΚΟΡΠΗ και να μην πινεις τη στιγμή που νοιωθεις πονο!Υπάρχει και ενα στικ οπωε ειπα και χθες για την ουρολοιμωξη, το εχουν ολοι οι παθολογοι και τα φαρμακεια, γιατι δεν εκανες ένα να την αποκλείσεις;
ιφιγένεια εκανες τις δουλιτσες σου; Δεν εχουν τελειωμο οι ατιμες!!!
Αντα Κι εμεις χαρηκαμε με τη χοριακή σου!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 3 328109 Αλλα οταν διαβασα για τη μυτη σου έπιασα τη δικη μου σα να τρακαρα εγω με τουν πάγκο...αουτς!
sofouli μπράβο!!!!ολα καλα θα πάνε θα μεγαλωσει το μπιζαλάκι σου και μεχρι να το καταλάβεις θα εχει γίνει καρπουζακι!!!
Μαρία Ελένη κρύο καιρος για δυο!!
Τίνα ευχομαι καλες  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 3 215994 !
Ελευθερία Ευχαριστώ για τα καλα σου λογια! Συνήλθε το λουλουδι σου;Αντε υπομονη στη δουλεια...
Σωτηρία κοντος ψαλμος...σε λιγο και η αυχενική! Αλλα να ξερεις η καλη μερα απο την αρχη φαινεται κι εσενα ήταν λιακαδα!! sunny
Λιανα απογορευεται η σκουπα! οχι οχι οχι! No Αν νυσταζεις παρε τα ζουζουνια σου και ριξε Sleep Sleep !Να μην καταπονεις τον ευατό σου!
Δέσποινα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 3 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 3 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 3 654316 !!Περιμενω να ξημερωσει κυριακη...μονο αυτο σου λέω!Εχεις πολύ ροκ φατσουλα! Πολύ καλη δουλεια!
Τατιάνα οι Αγγλοι λένε : "no news, good news". Μα καλά ποσο ειναι αυτη η μάνα του; Ακομα δεν την αγαπησε ο θεος να την πάρει κοντα του; αμαρτια έχω που το λεω αλλα σε κολαζει αυτη η γυναικα!
Μαρία  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 3 417472
Μαρια queen σου ειπα ξεκινα σχεδιο αποπλάνισης και άσε τους άλλους να κουρευονται!
Αγάπη καλώς να τους δεχτείς!

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 3 667478 για το "μικρο" ποστ!!

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιωαννα μου συνηλθε το Βιολεττακι μου και εμενα ευτυχως μου εμεινε μια ωρα μονο για παω να τους παρω αγκαλια...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν επιτρεπεται που δουλευεις;

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα Ιωάννα μου!
Εγώ γιατί δεν τα ξέρω όλα αυτά τα στικ;
α)Το στικ για το νερό από πού το προμηθεύεσαι;
β)Το στικ για την ουρολοίμωξη μπορεί να δειξει κάτι πιο σαφές από τη γενική ούρων;Γιατί μόλυνση φάνηκε,αλλά μικρή...
Νωρίς λες για χοριακή,ε;Μετά από πόσο καιρό δείχνει;Είμαι που είμαι γενικά ανυπόμονη, ήρθε κι αυτό τώρα με την λοίμωξη-πέτρα-δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο και θέλω να ξέρω...

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιωαννα μου σε γραφειο ειμαι που παρακολουθουμε τα διοδια

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελευθερία μου υπομονη κουκλα μου!

Ευούλι τα στικ για το νερο μου τα έδωσαν μαζι με το πλυντηριο ρουχων αλλα και με το πιατων. Ειναι χαρτινο. Το βυθιζεις στο νερο και αναλογα την αποχρωση που θα παρει βλέπεις ποσα άλατα έχει. Το στικ για την ουρολιομωξη ειναι μια πρωτη επιβαιβαιωση πριν κάνεις εξετασεις στον μικροβιολογο. Ειναι για να ξερεις αν ειναι η οχι ουρολοιμωξη. Να μην αγχωνεσαι και να ξεκινησεις κατευθειαν αγωγή, γι αυτο το κανουν! Για να ανιχνευτει η ορμονη πρεπει απο τη πιθανη ημερομηνια συλληψης να περασουν τουλάχιστον 8 μέρες πχ αν εχεις κυκλο 28 ημερών και οι γονιμες ειναι απο τη 12 μεχρι τη 16 (πχ λέω) μετρας 16+8=24η μερα του κύκλου!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμένα γιατί δεν μου έδωσαν με τα πλυντήρια;! Mad Δεν πειράζει, τους συγχωρώ γιατί είμαι και στις καλές μου Laughing
Όντως είναι νωρίς... Crying or Very sad Θα αρκεστώ οπότε στο να τους ενημερώνω για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη.Το έχω πει και θα το πω τόσες φορές αυτές τις μέρες, που μου φαίνεται πως στο τέλος θα πιστέψω ότι είμαι κιόλας! Very Happy Τουλάχιστον, ακούγεται ωραίο...Άσχετο αν απογοητευθώ μετά...! Laughing

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άσχετο,αλλά αυτά τα ticker από κάτω πώς τα βάζετε;Βρήκα πώς τα φτιάχνουν αλλά δεν ξέρω πώς μπαίνουν εδώ...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 19 ... 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις