Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
181 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 181 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 35]

tinag

tinag
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?? ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΚΑΘΗΣΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ!!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 14Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ ΣΑΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΩΟΡΗΞΙΑ Ή ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ?

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζήλεψα με τις φωτογραφίες γάμου που έβλεπα τόσες μέρες και είπα να βάλω κι εγώ την αγαπημένη μου...

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τίνα μου αυτή την απορία την έχω κι εγώ!Πάντως το σίγουρο είναι πως είναι ώρα για  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 4 215994

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευουλι αφου το κανεις πας κατω που λεει html για forum και κανεις copy αυτο το κειμενακι που εχει κατω και μετα πας στο προφιλ σου στην επιλογη υπογραφη και το κανεις paste. Tina οταν πονας εγω ξερω οτι κανεις αυτες τις ημερες ωορρηξια.

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστώ Ελευθερία μου!Για να δω...

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και ναι!Τα κατάφερα! Very Happy

tinag

tinag
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ !!!!!!! ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟ ΛΕΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΩ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!! ΑΣ ΜΕΙΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΚΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!!!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 4 654316

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να και το Ευουλι το φρεσκοπαντρεμενο μας και το πανεμορφο Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευουλι Για τα τικερ δεν ξερω πως μπαινουν αλλα ξερω κατι άλλο. Οταν αρχισα να λεω φωναχτα πως μπορει να ειμαι έγκυος- ειχα αρρωστησει κι εγώ τοτε και ειπα στον γιατρο πως δε θελω αντιβιωση για το κρυωμα γιατι ημουν μαλλον έγκυος (17η μερα)- τοτε και εμεινα εγκυος. μαλλον το πιστεψα τοσο που ανεβηκε η χοριακη...χαχαχα!Εκανα την 24η ημερα του κυκλου χοριακη και βγηκε 41. Στο λεω για αυτο που λεγαμε πριν. Αν πηγαινα νωριτερα δε θα εδειχνε τιποτα. Με τη φωτο σου προσθεσες αλλη μια κουκλα νυφη στο θεματακι μας!
Τινα όταν εχεις αυτο το πονακι εχεις ωορρηξια! Τι σημασια εχει αν ηρθε ή θα ερθει σε 1 ωρα...Ακου αυτο που σου λεει το σωμα σου και ξεκινα...  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 4 215994

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστώ κορίτσια μου γλυκά για τα καλά σας λόγια!Αν και πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν πολύ καλή και η φωτογράφος! Wink

tinag

tinag
ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ !!!! ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ!!!!!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια σας καληνυχτίζω!Πάω να δω ταινιούλα και μετά νάνι  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 4 850933
Να έχετε μια όμορφη (αν και παγωμένη!) Κυριακή!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 4 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευουλι καλη ταινια και καλη ξεκουραση!Καληνυχτα!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

tinag

tinag
KALHNYXTA KORITSAKIA MOU FILAKIA!!!!!!!!!!! PAV GIA NANI

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνυχτα και ονειρα γλυκά!!!!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κοριτσάκια μουουουουυ!!! Με το δεξί το #8!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 4 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 4 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 4 215994 πελαρεγέεεεε ακουυυυυςςς;; ανοίξαμε το #8!!!! Έλα μας έλα μας!! χιχι

Να δώσω τα φιλιάαα μου σε όοοολες  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 4 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 4 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 4 417472 με ένα γρήγορο βλέφαρο που έρηξα είδα οτι περιμένουμε θετικά τεστάκια αυριο?? Άντε άντε ευχομαι πολλά ++++++++++++!!!!
Γούρικο να είναι το #8!!

Λοιπόν εν τάχυ τα δικά μου νέα, ο γιατρός κορυφαίος, μας καθησύχασε παααρα πολύ και μας απαντούσε λές και είχε μπεί στο μυαλό μας και ήξερε όοολες μας τις απορίες και ανησυχίες!!!! Μας είπε οτι οι εξετάσεις μας (ορμόνες-σπερμοδιάγραμμα) είναι άψογες και δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα στην εξωσωματική και μπορώ να προχωρήσω αμέσως μετά την επέμβαση!!!!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 4 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 4 328109 Αποφάσισα να την κάνω σ'αυτόν τελικά, είναι απο τους κορυφαίους στην Λαπαροσκοπηκή στην Αθήνα!! ...βέβαια είναι πα-να-κρι-βος pale pale pale enyway.... Είμαι πάαααρα πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ.....
ΠΕΜΠΤΗ 9/2 ΜΠΑΙΝΩΩΩΩΩΩ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΟΟ!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 4 534787  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 4 534787

mariabel

mariabel
Γεια σας, κούκλες! Καληνύχτα σε όσες πάνε για ύπνο!
Άντα, περαστικά σου! Πώς είναι η μύτη σου τώρα;
Ευούλι, τι όμορφη νύφη!!
Δέσποινα, ανυπομονώ για αύριο!!! Καλά και εσύ είσαι μια κουκλάρα!!! Μα καλά, τι γίνεται σε αυτό το θεματάκι; Όλες κούκλες είστε!!!
Τίνα, βουρ για ζουζουνιές!!
Ελευθερία, τι κάνεις; Η Βιολέτα καλά;
Μαρινάκι μου, μην αγχώνεσαι. Να σκέφτεσαι ότι μετά θα έρθει το μωράκι, που τόσο περιμένεις και αυτό θα σου δίνει δύναμη!
Έλλη, Ιωάννα και σε όλες τις υπόλοιπες... πολλά  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 4 417472

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariabel έγραψε:Γεια σας, κούκλες! Καληνύχτα σε όσες πάνε για ύπνο!

Μαρινάκι μου, μην αγχώνεσαι. Να σκέφτεσαι ότι μετά θα έρθει το μωράκι, που τόσο περιμένεις και αυτό θα σου δίνει δύναμη!

Σ'ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Very Happy
..απο το μωράκι που είναι στο δρόμο κιερχεται παίρνω δύναμη Μαρία μου! ..αφού έχουμε αρχίσει και το ονειρεύομαστε όπως τότε που μόλις είχαμε ξεκινήσει τις προσπάθειες... Very Happy

Εσύ τι κάνεις; ο Αντωνάκος σας; πόσο είπαμε οτι είναι τώρα; 9-10 μηνών ε;

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σου Μαρια μου, καλα ειναι το Βιολεττακι μας ευτυχως Very Happy Φιλια στο αντρακι της παρεας  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 4 417472

Μαρινα μου πολυ χαιρομαι που θα γινει τοσο συντομα η επεμβαση αντε και τον Μαρτιο εξωσωματικη και ολα τελεια κοριτσακι μου. Αν επιτρεπεται και με ολο το θαρρος ποσο ακριβος ειναι? και στον ιδιο θα κανεις και την εξωσωματικη?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινα περιμενα νεα σου!Χαιρομαι που σου ειπε καλα νεα ο γιατρος. Σου αξιζαν καλα νεα μετα απο τοσο καιρο! Ειναι σημαντικο να ειναι ο γιατρος πολύ καλος στη δουλεια του γιατι θα του εμπιστευτείς οχι μονο το ονειρο σου να γινεις μητερα αλλα και την ιδια σου τη ζωη...Τι κι αν ειναι ακριβος;Μερικες φορες δεν πληρώνεις καποιον απλα για τη δουλεια που θα κανει αλλα και για την εμπειρια και τη γνωση του να αντιμετωπισει οτιδηποτε προκυψει, καταλαβαινεις τι εννοω; Σημασια έχεις εσυ Μαρινα! Μην ανησυχεις, σε λιγες μερες θα μας λες ποσο μακρινα σου φαινονται ολα αυτα και ποσο ενθουσιασμενη εισαι με την εξωσωματική!
Μαρια και Ελευθερια  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 - Σελίδα 4 417472

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΞΑΝΑΡΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΣΑ ΤΩΡΑ ΕΦΥΓΑ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΜΟΥ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πως περασατε;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Πως περασατε;

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ Η ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΑΣ ΦΑΓΑΜΕ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΝΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΤΗΣ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ Η ΦΥΓΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑΝΙ ??????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις