301 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 Κυρ Ιαν 29, 2012 12:43 pm
evi27
Πρωταγωνιστής!!
δοκίμασες ποτέ να πιεις καφέ στον πονοκέφαλο? εμένα με βοηθάει πολύ..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evi27 έγραψε:αγαπη έγραψε:ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΑΠΟ ΧΑΡΑ? ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ? ΑΠΟ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΣΕΙΡΑΣ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ
ε αν είναι να κλάψεις από χαρά στο επιτρέπουμε! ε κορίτσια?
Deb έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!Μόλις ήρθα σπίτι και έκανα άλλο ένα τεστ της hometest και βγήκε πάλι αχνό αλλά ΘΕΤΙΚΟ!!!!!!!!!Θα τρελαθώ!!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Deb έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!Μόλις ήρθα σπίτι και έκανα άλλο ένα τεστ της hometest και βγήκε πάλι αχνό αλλά ΘΕΤΙΚΟ!!!!!!!!!Θα τρελαθώ!!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Deb έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!Μάλλον με βλέπω να πείθω τον αντρούλη μου να κάνει κάτι να πάμε αύριο για χοριακή!!!!!!!!!!
Deb έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!Μάλλον με βλέπω να πείθω τον αντρούλη μου να κάνει κάτι να πάμε αύριο για χοριακή!!!!!!!!!!
mariabel έγραψε:Κορίτσια, δε σας το είπα εγώ;;;;; Πριν λίγο μπήκα και δεν προλαβαίνω να σας χαρώ... Με φωνάζει ο αντρούλης μου!!! Πάω τρέχοντας!! Φιλιά σε όλες και καλό βράδυ!!
Elenathens έγραψε:Γεια σας κοριστια!
Ηθελα να μπω για λιγο στην παρεα σας και να σας πω οτι ο πελαργος θα σας επισκεφτει σιγουρα και συντομα! Θα πανε ολα καλα! Εγω ειμαι 7 μηνων αλλα επειδη γνωριζω την αγωνια του ...περιμενε ηθελα να σας πω να μην το βαζετε κατω!
Θα πανε ολα υπεροχα και σε λιγο καιρο θα εχετε θετικο τεστ! Λιγο υπομονη και επιμονη να εχετε!!!!! Σας στελνω την θετικη μου σκεψη και τις ευχες μου!
Πιστευω οτι οι γυναικες που λαχταρουν ενα παιδακι και το θελουν, το περιμενουν και το προσπαθουν,θα γινουν καταπληκτικες μανουλες οπως εσεις!οπως ολες μας! Να εισαστε καλα και να εχετε θετικη σκεψη!!!!!!!! Ολα θα πανε τελεια! Θα το δειτε! Σας χαιρετω!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ada στις Κυρ Ιαν 29, 2012 1:07 pm, 1 φορά
ioanna85 έγραψε:Αντα ονειρα γλυκα!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ευη που ειναι η Αγαπη; ακομα κλαιει;
αγαπη έγραψε:XAXAXA OXI ΕΝΤΑΞΗ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΣΗ ΧΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΟΠΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ??? ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΟΣΗ ΩΡΑ
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης