576 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8 Δευ Ιαν 30, 2012 3:00 pm
boubou
Πρωταγωνιστής!!
Μου αρέσει που στο θεμα μας λεμε για γλυκά κι ακριβώς παρακάτω ειναι το θεμα με την διαιτα στο φορουμ!!!!αχααχχαχααχααχ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αγαπη έγραψε:
ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙ ΜΕ ΛΙΚΕΡ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΔΑΚΓΩΝΙΑ
ioanna85 έγραψε:Να βαλω και καποια αστεια φαγητακια ε;
rinamar έγραψε:αγαπη έγραψε:
ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙ ΜΕ ΛΙΚΕΡ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΔΑΚΓΩΝΙΑ
ααααα το συνεχίζεις βλέπω το έγκλημα.. πες μου οτι έφαγες αυτό με το ολόκλυρο βύσσινο και τη βανίλια μέσα.. αυτό που κάνει κρακκ.. και έχει και τρούφα απο κάτω...
ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ ΑΑΑΧΧΧΧΧΧ.... μία φορά είχα φάει τόσα πολλα τετοια (ειναι τα αγαπημένα μου..) που την άκουσα απο το λικέρ!! Πρέπει να εφαγα πααααρα πολλα.. τώρα απο το λικέρ ήταν απο το ζάχαρο ήταν απο το πάθος μου ήταν.. αστα!
ioanna85 έγραψε:Αυγουλακια ποντικακια γεμιστα τις αποκριες[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Σαλατα με χρωματιστες πιπεριες και οτι περισσεψε έγινε λουλουδακι
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Δεν ειναι καλη αναλυση γιατι ειναι απο το παλιο κινητο μου....
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#8
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης