176 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! Δευ Μαρ 05, 2012 11:59 am
konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Λες;δεν εχω ακούσει τίποτα,παει χαθηκαμε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mariabel έγραψε:Αλεξία!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Και εγώ πριν λίγο έγραψα στην ομάδα αυτή!!
alexia-marinos έγραψε:Καλησπερα κ απο εμενα κοριτσια!!!!Και εγω ειδα θετικο τεστακι πριν λιγες μερες κ λογικα γενναω το δευτερο μου παιδακι τελος Οκτωμβρη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Την Παρασκευη που θα παω στο γιατρο θα ξερω ακριβη ΠΗΤ..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mariabel στις Δευ Μαρ 05, 2012 12:24 pm, 1 φορά
konstantina έγραψε:alexia-marinos έγραψε:Καλησπερα κ απο εμενα κοριτσια!!!!Και εγω ειδα θετικο τεστακι πριν λιγες μερες κ λογικα γενναω το δευτερο μου παιδακι τελος Οκτωμβρη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Την Παρασκευη που θα παω στο γιατρο θα ξερω ακριβη ΠΗΤ..
Καλωσόρισες κι εσυ Αλεξία μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου.
annia έγραψε:Καλημερα και απο μενα κοριτσια την Παρασκευη καναμε την αυχενικη διαφανεια ολα καλα μας ειπε και τωρα περιμενω την Τεταρτη τα αποτελεσματα του papp-a...Ειμαι πολυ χαρουμενη που ειναι ολα καλα!!!
annia έγραψε:αληθεια κοριτσια οσες ειστε απο αθηνα που με το καλο θα γεννησετε?
mariabel έγραψε:Το είχα ακούσει πριν καιρό, αλλά δεν έχω επιβεβαιώσει κάτι. Αν ξέρει κάποια ας μας πει.
mariabel έγραψε:Κωνσταντίνα, είσαι ακόμα εδώ; Διάβαζα τις προηγούμενες σελίδες. Ο γυναικολόγος σου είναι ο Δάγλας; Έχω ακούσει τα καλύτερα. Πήγα σε αυτόν μετά από 5 μήνες αφού γέννησα για να με δει. Ήθελα να με αναλάβει αυτός, αλλά είναι πολύ ακριβός. Περίμενα πολλή ώρα (είχε πού κόσμο), πλήρωσα 70 Ευρώ για επίσκεψη και δεν μου έκανε υπέρηχο. Εσένα τι σου έχει πει; Έχεις ρωτήσει τιμές;
Είχα πάει απόγευμα. Εσύ πας πρωί;
konstantina έγραψε:κι εγώ το ίδιο ταμείο εχω αλλά νόμιζα οτι έχουν αλλάξει τα πράγματα. Μακάρι να είναι όπως τα λες
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης